עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. שמעו אני מתכנן לקנות רמקולים לחדר משהו ברמה ואני מתכנן גם לקנות כרטיס קול ברמה ואני מתכנן גם לקנות טלוויזיה LCD .... עכשיו אני רוצה מדיי פעם עם אני היראה כדורגל או סרט בטלוויזיה אז אני רוצה לשמוע דרך הכרטיס קול של המחשב (כי בטח הוא יותר איכותי בהרבה מי הטלוויזיה ) אני רוצה לשמוע דרך הכרטיס קול של המחשב דרך הטלוויזיה ודרך הרמקולים שאני קונה ........ יש אפשרות ? והטלווזיה שאני קונה זה R81 SAMSUNG

• 1 תגובה
    • 586 צפיות
  2. Started by psybrain,

אני רוצה לקנות מסך לחדר 32 אינטש .. מה מומלץ ?! והאם ה ips בטלוויזיות גם משחק תפקיד או שזה לא ממש משנה?! צריך המלצה לטלוויזיה 32 שתהיה פול אתש די.. עם כמה שיותר כניסות וצבעים חדים.. השקעה עד 2500 אפשרות לחריגה עוד 500 שקל מקסימום.. (3000) אשמח להצעות

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  3. האם היא שווה את הכסף? 4250 כולל אחריות של ח.י 3 שנים VIP התקנה ומשלוח האם יש טלויזיה יותר טובה במחיר? מה היא תומכת ביציאת הUSB? מוציא לא יותר מהסכום על LCD תעזרו בבקשה

4. Started by THE FOX,

אילו חומרים מומלצים לבידוד רעשים? ???

• 1 תגובה
    • 739 צפיות
  5. הורדתי אותו מhttp://www.rockbox.org/daily/h300/rockbox-h300-20060111.zip ,אני מוצא בתוך הזיפ שמה המון קבצי .iriver ,מה עושים עם כל זה,והאם בכלל שווה להתקין את הרוקבוקס,וזה כרוך בסיכון מידע ?

• 1 תגובה
    • 580 צפיות
  6. Started by Pro modder,

היי חברה יש לי שאלה. יש לי בבית מחשב עם כרטיס מסך בעל יציאת DVI בדיוק כמו זה: http://www.ngohq.com/images/articles/7800gtx/Pictures/Dual%20DVI.JPG האם אני יכול לקנות מעביר מDVI לHDMI ולחבר את המחשב לטלויזיה, שהיא בעלת שקע HDMI.. זה המעביר: http://www.computeruniverse.net/products/90192095.asp?agent=570 תודה רבה לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 572 צפיות
  7. Started by Ben-Dor,

אני קונה בינואר רמקולים בסכום של 900 שח" חשבתי להזמין מחול" כי זה יותר זול תמליצו לי על רמקולים אחרים תובים בסכום 900שח" מה החסרונות של ה3021 ושל 2100 הוא ה4100 בקיצר תמליצן על הרמקולים הכי תובים

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  8. שלום, המשך: כלומר לפצח את שיטת ההצפנה של יס וגם את שיטת הקודים שהם משדרים לפני כל תוכנית או פרק בסידרה? בברכה קומפ13

9. Started by The Winter King,

החל ממאי 2008 כל סרטי הHD של WB (ואחותה הקטנה NEW LINE, שהוציאו את סרטי "שר הטבעות") יצאו בלעדית בפורמט הנ"ל. מה אתם אומרים...?

• 1 תגובה
    • 631 צפיות
  10. Started by ido,

הצגת שמות שירים בעברית באיפוד.. פתרונות ? שמעות על משהו שאפל הולכת להוציא פונטים ? anything !?

• 1 תגובה
    • 891 צפיות
  11. אהלן. העניין הוא כזה. יש לי מחשב עם רמקולים נפלאים - creative inspire 2.1 פשוט נפלאים. במערכת שלי בסלון נשרפו הרמקולים וחשבתי להעביר אלו של המחשב למערכת-לפחות באופן זמני. האם זה אפשרי ? תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 456 צפיות
  12. הי, יש לי מסך samsung T240 וממיר של yes. אני מעוניין לקנות כרטיס טלויזיה עם איכות סאונד ותצוגה גבוהה, כאמור כסף הוא לא issue. אני לא בטוח איזה סוג כרטיס עדיף חיצוני או פנימי ואיזה כרטיס בכלל. אין לי שמץ בדברים האלה ככה שאני אשמח לכל עצה ותגובה. תודה.

• 1 תגובה
    • 613 צפיות
  13. האוזניות הם Steelseries siberia שעלו לי בערך 420 שקל כשרכשתי אותם לפני מעל לשנה, האחריות נגמרה ואחרי די הרבה זמן שלא השתמשתי אני מחבר אותם ושומע רק באחת.. כמובן שבדקתי בדריבר ובעוד מחשבים ומכשירים - סופית אוזניה אחת נדפקה, פניתי לאיש שמחזיק חנות פרטית אמר שאין טעם לתקן אותם מה אני יכול לעשות?

• 1 תגובה
    • 2.2k צפיות
  14. Started by asaorgad,

אני קצת חדש בתחום קודם כל. יש לי רסיבר יאמאה 5 רמקולים ויציאה לסאבוופר עכשיו אין לי סאב והחלתי לבנות לקחתי רמקול JBL סאב ועוד רמקול ג'נרי סאב. בניתי קופסא מעץ NDF אקוסטי ריפדתי בבד "לבד" אקוסטי. עכשיו שמתי מגבר קטן של סאב וופר. עכשיו רציתי לדעת אם אני יכול לקחת את היציאה של הסאב מהרסיבר לחבר אותה למגבר הקטן והוא יגביר לי את ה אות לסאבוופר כאילו יש לי עוצמה מהרסיבר ועוד הגברה קטנה של הסאב.? רציתי לדעת אם זה יהיה יותר חזק ביחד גם ההגברה של הרסיבר והמגבר הקטן ביחד (או שהמגבר מגביל את העוצמה? )

15. Started by Runny,

שמתי לב שלאחרונה היתה ירידה חדה במחירים, ולכן ברצוני לקנות מכשיר קורא DivX התומך בכתוביות במחיר מינימלי (350 ש"ח לערך) 1. מה מומלץ ? 2. היכן ניתן למצוא את עדכוני החומרה לDivXים הזולים ? בתודה מראש

• 1 תגובה
    • 784 צפיות
  16. אני רוצה לקנות אוזניות לא במחיר מופרז... כרגע יש לי אוזניות ב100 ש"ח שהם טובות אבל נדפק להם הסראונד... צד אחד יותר חזק מהשני וגם הן לא ממש נוחות ככה שאני רוצה להחליף למשהו איכותי יותר... לדעתי עדיף אוזניות איכותיות מאוד ורמקולים בסדר... כי בעיקרון באוזניות שומעים יותר טוב ובמיוחד ביחס למחיר ורמקולים שיהיו רק כשיש חברים או משהו... בכל מקרה המטרות של האוזניות הן למשחקי רשת כמובן... אבל גם למוזיקה ושלא יהיו כאלה כמו של הDJs הענקיות האלה... זה פשוט לא נראה טוב חחח אבל גם לא הקטנות שמגיעות עם MP3... תודה

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  17. Started by OZIO,

בינתיים הולך על הקרייטיב מה אתם הייתם עושים?

• 1 תגובה
    • 606 צפיות
  18. יש לי את הכרטיס טלויזיה videomate h900f שתי שאלות שאני ישמח לעזרה ממכם: הבעיה הראשונה: חיברתי את ממיר היס שלי לכרטיס טלויזיה דרך חיבור scart(21 פינים) ל svideo והוא מראה לי את התמונה בשחור לבן באיכות גרועה. למישהו יש מושג מה ניתן לעשות בנוגע לזה? הבעיה השניה: כאשר אני חיברתי את הממיר דרך rca יש תמונה ציבעונית אך אין סאונד למרות שחיברתי את הכבל: external audio patch cable.. איך אפשר לפתור את זה? אני משתמש windows 7 64 bit 4gb ram AMD phenom2 כרטיס קול מובנה realtek HD תודה לעוזרים..

• 1 תגובה
    • 673 צפיות
  19. Started by aviran_n,

חבר שלי רוצה לקנות MP3 והוא צריך המלצות לנגנים טובים של ג'יגה עד 800 ש"ח ורצוי עם אפשרות טעינה. תודה לעוזרים

20. אני צריך רמקולים שולחניים בלי סאב שיהיו עד כמה שיותר אכותיים כי יש לי פה ג'נרים והם פשוט זוועה טיפה מעלים ת'ווליום והם כבר על סף פיצוץ וגם לפעמים אחד מהם לא עובד ככה ש גג 70 ש''ח. ואם אפשר אז רק מאחת החנויות האלו פנדס , קיי אס פי , באג , אופיס דיפו.

21. קודם כל רציתי לשאול איזה גודל מסך נכנס ב60 סנטימטר גובה 70 סנטימטר רוחב. עכשיו המטרה של המסך הוא להיות למסך של מדיה סנטר, מה עדיף מסך מחשב או מסך טלוויזיה? איפה האיכות טובה יותר במה זה מתבטא?

22. שלום לחבריי הפורום הנכבדים! מחפש אזניות גיימינג איכותיות התקציב הוא עד 200 שח שמעתי שהאזניות הללו טובות http://www.ebay.com/itm/new-JVC-Vict...-/181268201280 קניתי לא מזמן את ה-HD205 של סנהייזר אבל היו לי לוחצות מאד אז נתתי אותן לאחי.. אז חשוב שהאזניות לא יהיו לוחצות אפילו קצת (אין לי ראש גדול כל כך חח) ראיתי שב-ksp יש 60% על המוצר השני אז אולי עדיף לקנות שם מאשר ב-ebay? תודה

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  23. Started by liran2003,

האם חיבור אוזניות(פשוטות, CX300) בכבל מאריך מהכ. קול, פוגע באיכות השמע?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  24. Started by starline,

יש לי מגבר ישן שקיבלתי מתנה מחבר.. מאחורה יש לו חיבורים לארבעה רמקולים.. רשום ככה : L R כאילו ימין שמאל.. ואז זה מתחלק ל A ו B.. מתחת להכל רשום impedande 8 אוהם.. לאן אני יכול לחבר סאב וופר? כאילו כרגע אני לא רואה שיש לו יציאה לסאב.. (הסאב שאני מחבר הוא ללא מגבר פנימי זה רק רמקול)..

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  25. שלום, יש לי בבית מערכת שחיברתי אליה 4 רמקולים למערכת ומהמערכת למחשב. שניים מהם תלויים, אמרו לי שיש מין צ'יפ כזה שאפשר לעשות את הרמקולים מחוטיים לאלחוטיים, מישהו שמע על דבר כזה ?

• 1 תגובה
    • 883 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.