עבור לתוכן

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by nimi7,

עם אני מזמין את הגירסה האמריקנית של האייריביר אני לא יוכל ליראות במכשיר קליפים וסרטים?? חשוב לי לדעת!!! רק מי שיודע בטוח שאפשר שיגיד לי בבבקשה אחרת לא שווה להזמין את הגירסה האמריקנית של זה...

• 0 תגובות
    • 613 צפיות
  2. Started by Ben_G,

שלום, קניתי את ה- IRIVER H10 והיה רשום במפרט שהוא תומך בעברית. אכן הוא תומך בעברית אך הוא כותב את המילים באנגלית הפוך. האם ידוע לכם על איזה שהוא תיקון שאפשר לעשות למכשיר על מנת שיציג עברית בצורה תקינה ?

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by o-s-h-r-i,

אני רוצה לקנות רמקולים בסה"כ של 1,000 שקל בשביל למוזיקה וסרטים(בעיקר מוזיקה) לא אכפת לי כמה רמקולים אבל עדיף בסביבות ה-4-5 או 2.... אני רוצה שציעה טובה ונקייה ..... מי שמוכן לעזור לי אז תודה רבה....

• 0 תגובות
    • 526 צפיות
  4. Started by gorff5,

שלום קניתי לאחרונה את sbs 560 של creative ... בעלי 5.1 ערוצים, על האריזה כתוב שמומלץ להשתמש ב sound blaster כדי להגיע לביצועים המקסימלים של הרמקולים האלה. בינתים כרטיס הקול שלי עובד טוב והוא בנוי על הלוח אם - nforce 2(6.1 ch)audio או משהו כזה. האם כדי לבזבז 200 שקל על כרטיס קול חדש? האם איכות המוזיקה באמת תישתפר? בתודה ילד מפגר44

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. אוקיי אז ככה כאשר התחלתי לחפש נגן mp3 חבר פנה אותי לפה אני מחפש נגן mp3 שתיהיה לו מין אריזה או משהו נגד רטיבות לפחות 15 גיגה איכות סאונד גגבוהה ושמיעה בווליום גבוה כמובן אפשרות וויסות הוולייום\ ושיהיה מותג או משהו עם זמן אחריות של לפחות שנה אם אפשר אם אפשר מסך צסעוני ואפשרות לראיית סרטים אבל זה ממש לא חובה תודה רבה לעוזרים

• 17 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by slater,

רציתי לשאול מספר שאלות בקשר לדגם זה של האזניות של zalman: 1. לא מזמן אמר לי אחד מחברי הפורום, שהאזניות הללו בגרסא חסרת המיקרופון איכותית וטובה יותר מאשר הגרסא עם המקרופון..... האם טענה זו נכונה? האם באמת תוספת המקרופון גורמת לירידה באיכות המוצר? בהתחשב בעובדה ששני הדגמים עולים אותו הדבר, איזה מהם עדיף לי לקנות? עם המקרופון או בלעדיו? תודה רבה מראש לעוזרים :yelclap:

• 2 תגובות
    • 888 צפיות
  7. Started by Street-Fighter,

שלום לכולם אני רוצה לקנות DVD לשם ראיית סרטים. הייתי רוצה לדעת: מה אני צריך לשאול כשאני הולך לקנות די וי די? מה חשוב שיהיה בו? איזה פורמטים כדאי שהוא ינגן? יש איזה שהם חברות עדיפות למכשירי די וי די? התקציב הוא בערך 1600 שקל לדי וי די משולב עם וידאו! תודה לכולם וחופש נעים.

• 0 תגובות
    • 615 צפיות
  8. יש לי מערכת כזאת ואני כניראה קונה נגן פשוט כזה האם ישנה דרך כלשהי לחבר את הנגן הזה למערכת?

• 7 תגובות
    • 711 צפיות
  9. Started by nesber,

אני צריך מיקרופון למחשב שיהיה ניתן לדבר איתו ממרחק של כ 30-40 סנטימטר מבלי שאני אצטרך לצרוח...מיקרופון שיעמוד לו איפשהו ליד המקלדת ופשוט ישמעו אותי טוב. מישהו יכול להמליץ על דבר כזה? (אני מדבר כמובן על מיקרופון שיעבוד ככה *מבלי* שאני אפעיל את אופצית one microphone boost שגורמת לפידבק איום נורא.)

• 0 תגובות
    • 611 צפיות
  10. יש לי ATP3 ולעיתים די קרובות, לפני תחילת השיר משהו בסגנון של מאית שניה לפני שהתו הראשון מתחיל לעלות שומעים מעיין "פאק" שכזה בתדר נמוך, מה זה? הרמקולים שלי הולכים לשבוק חיים?!

• 9 תגובות
    • 880 צפיות
  11. Started by dids22,

לאחר שהרמקולים שלי התפוצצו אני צריך רמקולים חדשים אבל עד 160 שח חיפשתי ב זאפ ומצאתי כמה http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=129019 http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=24889 איך הם ? או שיש יותר טובים שאתם ממליצים עליהם? ואם יש רמקולים יותר טובים בהבדל מחירים נמוך אז תציעו גם !! תוודה

• 9 תגובות
    • 942 צפיות
  12. Started by Spirit Crusher,

קיים דבר כזה? אני מחפש נגן שאפשר לשחות איתו...יש חיות כאלה בשוק? תודה

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Started by homart,

שלום , שאני מחבר את ה320 שלי למחשב, הוא כותב לי שהמכשיר יכול להספק העברת נתונים מהירה דרך USB2 אך בגלל שהמחשב שלי לא תומך אז הוא יעביר את זה ביותר איטיות. הUSB2 קשור ללוח אם? או שאם אני אקנה כרטיס USB2 חדש אז אני אוכל להעביר קבצים במהירות??

• 1 תגובה
    • 579 צפיות
  14. Started by o-s-h-r-i,

אני רוצה לקנות מערכת קולנוע כאילו איזה 4-5 רמקולים וסאב וופר ב-1,000 שקל שיתחבר למחשב(בשביל מוזיקה וסרטים) רק רמוקלים ללא די וי די! אין לי מושג בזה אז תגידו לי משהו הכי טוב שאפשר.. תודה מראש

• 1 תגובה
    • 503 צפיות
  15. Started by guyfaran,

גבר אם אתה רואה את ההודעה אתה יכול לדבר איתי באי סי קיו 200726242 או ב-guyfaran@walla.co.il תודה אחי

• 2 תגובות
    • 570 צפיות
  16. Started by Dima323,

משהו בטווח של עד 2000 שח שימוש עיקרי זה לקולנוע ביתי אבל אני רוצה גם לשמוע בו מוזיקה באיכות סבירה הרמקולים שיש לי הם של פירלס(כרגע... אני אשדרג בעתיד) 5.1

• 4 תגובות
    • 892 צפיות
  17. Started by doreiny,

שלום לכולם יש לי כרטיס audigy 2zs הערוץ של הסאב פתוח עד הסוף וכך גם במגבר פעם הסאב שלי היה נשמע יותר חזק אני רוצה לדעת אם יש איזו שהיא תוכנה חיצונית להגברת ה gain של הסאב..

• 5 תגובות
    • 801 צפיות
  18. Started by combody,

מישו שמע על חברה כזאת ראיתי אצל ידידה שלי מכשיר כזה מבוסס דיסק ...גיגה וחצי קטן יפה עם מסך צבועני עם כל מיני -פיצרים נחמדים...על הנקודה הכי חשובה תומך בעיברית מלאה ממש כאילו תפריט והכל...

• 5 תגובות
    • 919 צפיות
  19. יובא מארה"ב ומוכרים אותו בגלל שמי שמוכר קנה את הX5 (הוא לא סתם אומר את זה... אני מכיר אותו..) עשכיו הוא מוכר לי אותו ב1000 שקל אחרי שהורדתי אותו מ1200 יותר מזה הוא לא מוכן לרדת הנגון מיובא מארה"ב (אם אני אקנה אני אצתרך לקנות שנאי מיוחד נכון? יש בעיות איתו? כמה הוא עולה בערך?) עכשיו שווה לי לקנות אותו או לא??? המכשיר חדש בקופסא נפתח רק לבדיקה כך הוא טוען.. תודה לעונים.

• 4 תגובות
    • 683 צפיות
  20. אורח Si-Nom
    Started by אורח Si-Nom,

בחו"ל.

• 4 תגובות
    • 718 צפיות
  21. היי אני מחפש כרטיס קול לא יקר עם יציאה אופטית כדי שאוכל לחבר לרסיבר קולנוע ביתי. אני יודע שהכי טוב זה קריאטיב אבל גם הכי יקר. יש לכם המלצות לכרטיס קול לא יקר אבל עדיין נחשב לטוב? תודה

• 1 תגובה
    • 745 צפיות
  22. Started by nimi7,

1. למשל קניתי את האייריבר H320 מארצות הברית והרי יש לי אחריות!! אז מי היא החברה שיכולה לממש לי את האחריות פה בישראל אם קורה לי משהו למכשיר בבקשה???? ולבצע במכשיר תיקונים וזה??? 2.ואני מזמין מן האתר הרישמי את המכשיר מפה https://secure5.nexternal.com/shared/StoreFront/default.asp?CS=iriver&BusType=BtoC&Count1=184093654&Count2=101234078&CategoryID=5&Target=products.asp ורציתי שתגידו לי מה אני מקבל בתוך הקופסא בבקשה!!! באריזה כאילו 3.חברה תגידו אני יכול למשל להעביר את המכשיר מחשב אחד לשני לדוגמא אני מתקין אצלי את התוכנה של אייריבר וסתם אני הולך לחבר ואני רואה שיש לו שירים יפים אז אני יכול להעביר אלי שירים? בלי להתקין את התוכנה או שימחוק לי את השירים שהיו ל…

• 17 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. Started by dadada,

איפה אפשר לקנות בחיפה במחיר זול יחסית? תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 1.8k צפיות
  24. חבר שלי קיבל H340, בחוברת רשום רק WMA וASF, אלה היחידים?

• 5 תגובות
    • 692 צפיות
  25. -------------------------------------------------------------------------------- שלום! אני הולך לעבור לחדר חדש ואני צריך לעשות תיכנון של המערכת שתהיה לי שם, יש ברשותי מערכת Z-640 של לוגיטק, וטלוויזיה Hyundai עם DVD ביחד, מאחורי הטלוויזיה יש את החיבורים הבאים: קואקסיאלי ( כניסה ממכשיר חיצוני לטלוויזיה ) Audio R , Audio L \ mono, AV IN מתחתיהם ( כניסה מהטלוויזיה למכשיר חיצוני ) Audio R, Audio L, AV OUT ויש לי מחשב נייד עם כרטיס קול 2.1. הרמקולים, נכנסתי לסאב שממנו יוצאות 3 יציאות סטריאו. אני רוצה לחבר את הרמקולים גם לטלוויזיה, שיישמעו בהם ( אם אפשר ) גם בשידורים רגילים, נגיד כוכב נולד, וגם שאני רואה DVD. וגם לחבר אותם למחשב, ושיישמעו מכל הרמקולים למרות שהכרטיס …

• 6 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים