עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. רצוי מאוד שהן יהיו סטריאופוניות (עד כמה שהבנתי אין סראונד איכותי במחיר הזה) חשוב לי שיהיה בהם מיקרופון ,מאחר ואחד השימושים בהם הוא משחקים באינטרנט.... תודה מראש לעוזרים

2. אני מוריד מוזיקה מקלטות וידאו (באמצעות תוכנה שמקראת GOLDWAVE 506) למחשב ונתקלתי בשתי בעיות: 1. אחרי שאני מוריד את המוזיקה בWAVE המוזיקה מגיעה - לא תמיד אפשר לשמוע, בא לפעמים כאילו הוקלט בפול באס - א. האם יש תוכנה אחרת מומלצת ופשוטה לתפעול שאני יכול להוריד שיש בה אופציות עריכה פשוטות. 2. כשאני מרכיב את הדיסק ב- NERO יש בעיה של "פיץ" כל שיר מוקלט בגובה אחר (אחד נשמע נמוך אחר כאילו הגבירו את המערכת ) איך אפשר לפתור את זה ? 3. אני זקוק לתוכנה להוריד שרים מדיסקים למחשב - כרגע אני עובד עם "אודיו גרבר" - אשמח להמלצות נוספות. בתודה מראש קובי

• 1 תגובה
    • 741 צפיות
  3. Started by Shadow223,

שלום לכולם. כבר הרבה מאוד זמן שאני מחפש אוזניות למחשב,וכרגע אלו שני הדגמים שאני מתלבט בניהם. האוזניות מיועדות בעיקר לגיימינג,אך ביצועי מוזיקה חשובים לא פחות.לסרטים ממש לא אכפת לי,אבל שלא יהיה צורם כמובן. לפי הנתונים,האייסמט יותר טובות מה-HD201,מה דעתכם? מה לקחת? אני רוצה לדעת אילו טובות יותר למוזיקה. תודה רבה לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 618 צפיות
  4. Started by pufipumba,

היי, מחפשת אוזניות אלחוטיות (כדי שלא יהיה מה ללעוס), עדיף עד 300 ש"ח, לשימוש שנע בין גיימינג לשיחות VOIP (כלומר, לא יזיק גם מיקרופון מובנה). אשמח להצעות...

• 1 תגובה
    • 642 צפיות
  5. Started by ori-silver,

יש לי אלבומים ב-ape שכל האלבום הוא רצועה אחת גדולה של 300-500 מגה,אני מנסה להפריד את השירים ללא הצלחה כי ככל הנראה קובץ הcue פגום בחלק גבוה מהם,יש דרך לחתוך את הקובץ הגדול ידנית לאחר סיום כל שיר עם תוכנת עריכה מסוימת? לאחר שכל שיר מסתיים?

• 1 תגובה
    • 588 צפיות
  6. מה המגבר הכי זול שאני יכול למצוא ואיפה? הכוונה בארץ כמובן... אני רוצה מגבר לאוזניות רק בשביל הוויליום, כי יש לי אוזניות ממש טובות של STEEL SERIES (לא ברמה של המקצועיות, אבל עדיין ממש טובות) ואין להן מגבר כזה על הכבל שלהם לווליום.. ואם אפשרי למצוא בתקציב כזה מגבר עם שליטה על טרבל ובאס אז בכללל... תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 679 צפיות
  7. Started by iftah20,

שלום, אשמח לעזרה. יש לי שאלה בשביל אבא שלי. בן 70. הוא רוצה לשמוע מוסיקה בחוץ במרפסת. אציין שאין לו דברים מיוחדים שהוא צריך והצרכים שלו הם פשוטים. מה כדאי לו לקנות? בנוסף, אם המידע עוזר יש לו בבית מערכת קולנוע ביתית וטלוויזיה סוני חכמה 55 אינץ. תודה מראש.

8. הנה השיפורים : DESCRIPTION : Improvements: Unified driver structure (Game Theater XP/ Gamesurround Fortissimo III 7.1/ Digifire 7.1) This allows for a better engineering response time to any known bugs. Simplified End-user installation process: Cleaner install / uninstall involving less registry manipulation. Improved performance & stability (notably with Win XP) Memory management, stream-lined registry handling DSP resource usage improved 8 channel WAVEFORMATEXTENSIBLE implemented. Compatible with Power DVD PRO EX in 6.1 and 7.1 DD EX modes.(if available in your hardware) 8 channel analog output using the headphone jack. (if available in your hardware) Mini…

• 1 תגובה
    • 937 צפיות
  9. Started by kalda01,

איזה אוזניות אלחוטיות מומלצות בתקציב עד 500 כאשר היעוד הוא מוזיקה בלבד. (לא משחקים) האם המשדר של אוזניות אלחוטיות מתחבר ישירות ליציאת האוזניות או שיש שיטה אחרת?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  10. יש לי נגן MP3 שקיבלתי לאחרונה וראיתי וקראתי שאפשר לראות בו את המילים לשירים שמנגנים בו, אך רק בפורמט *.LRC . הורדתי קובץ כזה, אבל הוא לא פעל. (שמתי אותו באותה תיקיה עם השיר והם היו באותו שם). האם יש עוד דברים שאני צריכה לדעת כדי שזה יעבוד? ומאיפה אני יכולה להוריד עוד קבצי LRC? יש אתרים מיוחדים? אולי אתר עם הוראות איך ליצור קובץ כזה? (או שמישהו רוצה לכתוב הוראות?) תודה מראש. :-*

• 1 תגובה
    • 704 צפיות
  11. Started by whodosntlikeomri,

שלום שמעתי שהיה לחבר של אבא שלי פעם אוזניות אלקטרו סטטיות של koss ורציתי לדעת אם יש עוד דברים כאלו אם כן איך זה עובד? איזה דגמים יש?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  12. Started by Red Sparowes,

נטו על איכות שמע AKG Q350 http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=10040&perur=2&t=43&c=563 Shure SE115-KE http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=9353&perur=2&t=43&c=568

• 1 תגובה
    • 776 צפיות
  13. מכל האוזניות שיש כאן: http://www.kijkshop.nl/online/Shop/product_list.asp?catalog%5Fname=MainCatalog&category%5Fname=Hoofd%2D%2F+Oortelefoons&category%5Fpath%5Fsegment=Stereo+draagbaar&pathN0=Stereo+draagbaar&pathV0=http%3A%2F%2Fwww%2Ekijkshop%2Enl%2Fonline%2FShop%2Fcategory%2Easp%3Fcatalog%255Fname%3DMainCatalog%26category%255Fname%3DStereo%2Bdraagbaar יש משהו שמשתווה בכלל ל HD 280?

• 1 תגובה
    • 764 צפיות
  14. Started by BURTON,

חבר שלי ראה את הנגן הזה והוא רוצה לדעת מה הוא שווה ואם כדאי לקנות http://www.netaction.co.il/multi.phtml?item=2068351 וגם זה http://www.p1000.co.il/hot_sale_product.asp?g_id=3648185&g_kind=0 האמת אני לא מכיר את החברות ואני גם לא ממש סומך על המכירות הפומביות האלה אבל רציתי לשמוע עוד דעות

• 1 תגובה
    • 587 צפיות
  15. יש ברשותי כרגע רמקולים של לוג'יטק 5.1 X530 אם אני לא טועה. ואני לא מרוצה כלל מהאיכות והעוצמה שלהם,ואני מעוניין להחליף אותם לרמקולים טובים ואיכותיים יותר כגון הZ680 וה5500 של לוג'יטק שידוע שהם עולים הון תועפות בארץ (בין 2500 ל 3200 שקלים). בעוד בחו"ל הם עולים כ200-400 דולר. לא מעניין אותי אחריות,ואם היה יד שניה הייתי לוקח בסביבות המחיר הזה. השאלה שלי היא,אם ניתן להזמין דרך EBAY או AMAZON את הרמקולים נניח ב300 350 דולר ולשלוח לארץ? האם יש מכס על דברים כאלה? מיסים מע"מ? יוצא לא משתלם? הובלה? תודה מראש לעוזרים

• 1 תגובה
    • 670 צפיות
  16. אני מחפש אוזניות גדולות איכותיות עד 150 שקל עדיף פחות... זה בשביל הנגן mp3 usb שלי אני אל מבין כל כך בחברות ונתונים שרשומים עבור כל אוזניות..תודה האם אלו נחשבות טובות ? http://www.p1000.co.il/hot_sale_product.asp?g_id=3759153

• 1 תגובה
    • 700 צפיות
  17. Started by Satlan,

חברים יש לי קובץ MID ואני רוצה רק מהשנייה ה12 מה עושים?

18. Started by com,

מעונין בLCD שתשמש את אחותי. כמו כן על מקום מומלץ וזול לרכוש אותה. התקציב עד 2500, אבל עדיף פחות אם ניתן. תודה

• 1 תגובה
    • 600 צפיות
  19. Started by MODI,

זתומרת אם אני יצרוב סרט מסויים באיכות HD DVD בצורב DVD (לא HD DVD) על מדיית DVD+R ויפעיל את הסרט על DVD תומך HD DVD שמחובר לLCD שתומך בHD DVD אני יראה באיכות ?HD DVD

• 1 תגובה
    • 536 צפיות
  20. Started by Trol,

קודם, אם זה לא המקום לשאול אז סליחה מראש. יש לי LCD 1080p Full HD אני מעוניין לדעת איזו איכות סרט היא הגבוהה ביותר שאני יכול לצפות בטלוויזיה הזו? דוגמא: The.Dark.Knight.2008.BluRay.1080p.DTS.x264.dxva-EuReKA זה HD?

• 1 תגובה
    • 787 צפיות
  21. Started by yo0924,

אני צריך רמקולים עד 650 שקל למוזיקה וממש טיפה טיפה לראות סרטים. אני גר באיזור השרון

• 1 תגובה
    • 542 צפיות
  22. Started by SpiritKnight,

אני צריך דריברים הכי חדשים לכרטיס קול O\B הבא: Creative SOUND BLASTER PCI 128- הדריבר הנוכחי שלי הוא מה2001\12\4, לכן אני מניח שזה הדריבר שבא עם הלוח. הלוח הוא GIGABYTE 7VRXP REV2. תודה למוצא.

• 1 תגובה
    • 673 צפיות
  23. <p><p>לקראת Black Friday חשבתי לקנות אוזניות חדשות.</p><p>אני מתכנן להשתמש בהן בעיקר בעבודה (משרד).</p><p>אני שומע הכל מהכל, אבל בעיקר אלקטרוני ואינסטרומנטלי (שזה כולל מוזיקה קלאסית).</p><p>העניין הוא שיש לי אוזניים רגישות יחסית - עם רוב האוזניות שהיו לי תמיד הרגשתי כאב באוזניים אחרי שעה-שעתיים.</p><p>אני מאמין שזה גם בגלל הסאונד וגם בגלל הלחץ הפיזי שהאוזניות מפעילות. אני לא משתמש באוזניות In-ear כבר שנים.</p><p>הייתי שמח שהאוזניות יבודדו רעש, אבל זה לא הכי קריטי (ז"א, אני מוכן להתגמש על זה במחיר).</p><p>מחיר? 400 ש"ח גג (כולל מבצע, אם יש).</p><p> תודה (:</p></p>

• 1 תגובה
    • 4k צפיות
  24. Started by parker,

היי, אני כבר זמן מה רוצה לקנות רמקולים חדשים ולאחר קריאה של הביקורת על הרמקולים הנ"ל כאן באתר החלטתי לקנות אותם. בדקתי בזאפ איפה ניתן להשיג אותם והחיפוש לא העלה יותר מדי תוצאות. האופציה היחידה שנראית סבירה היא חנות בשם kingpc. רציתי לדעת אם מישהו מכיר את החנות, או לחילופין אם יש חנות אחרת באיזור אשדוד או מרכז תל אביב שמוכרת אותם. תודה רבה מראש :]

• 1 תגובה
    • 994 צפיות
  25. Started by imac,

חבר שלי קנה ציוד של DJ והתאמן בו כבר הרבה.. בגלל שאהבתי את מה שהוא עשה אמרתי לו שכדי שיחבר את הציוד למחשב ויעשה כמה סטים יפים בשבילי.. הוא הסכים, חיברנו את הציוד למחשב הכל הלך טוב אבל האיכות לא יוצאת הכי טובה. הכוונה היא דיי סבירה, אבל אנחנו לא מבינים למה יש רעש שמפריע.. חשבתי שזה חשמל ססטי, אז קניתי חיבורים יותר איכותים למחשב ועדיין אותה הבעיה אני חייב לציין האיכות דיי טובה, אבל עדיין הרעש הזה מפריע.. זה מן "תססססססססס" כזה חח אני לא יודע איך להסביר אני מקווה שמישהו יעזור לי למצוא פיתרון לבעיה. תודה מראש

• 1 תגובה
    • 820 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.