אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
אני רוצה רמקולים חדשים כי הנוכחיים שלי הם ישנים וכמעט שבורים ותופסים מקום על השולחן... אז רציתי למצוא כמה דגמים שאפשר לתלות על הקיר בתקציב שלי(מופיע בכותרת) והצלחתי למצוא 2 דגמים של רמקולים מחברות שונות שמשכו את תשומת ליבי.... הראשון LOGITECH X240-2.1 300ש"ח השני ALTEC LANSING CS2421-2.1 260 ש"ח קראתי תגובות והבנתי שרוב האנשים לא מרוצים מהALTEC רעשים כבלים קצרים אנא ערף בקיצור תנו לי חוות דע בבקשה על שניהם!! ******** אם למישהו יש דגם אחר שנכנס בתקציב שלי שיותר טוב משניהם ואפשר לתלות אותו על הקיר, הצעתו תתקבל בברכה
-
- 0 תגובות
- 542 צפיות
-
-
-
רכשתי את הרמקולים עקב ההמלצות החמות.... אך איני יודע מה עדיף? לתלות אותם על הקיר או לשים אותם על סטנדים מתאימים(כמה עולים כאלה??) ועוד שאלה איך אני מגשר דרך המחשב לLCD מבלי רסירבר????? תודה....
-
- 0 תגובות
- 505 צפיות
-
-
אולי מישהו פה יוכל לעזור לי. התקנתי אתמול משחק (Assassin's Creed, אם זה משנה משו) והתחלתי לשחק. לאחר כמה דקות גיליתי שאני יכול לשמוע את מוזיקת הרקע ורעשים אחרים, אבל לא את הסאונד של הדיבור. יש לציין כי חבר שלי, שהתקין את אותם קבצים, לא סובל מהבעיה, והוא יכול לשמוע את הדיאלוגים. זה ממש מעצבן לשחק במשחק כמו AC בלי סאונד של דיאלוגים ולכן אני מבקש עזרה. הדבר לא קרה לי במשחקים אחרים. אגב, כבר ניסתי להוריד דרייברים לכרטיס קול, ללא תוצאה. (כרטיס הקול הוא כרטיס משולב שמגיע עם לוח האם Asus P5LD2 SE) תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
רציתי לדעת איזה משני הרמקולים עדיפים לצורך שמיעת מוזיקה מישחקים וטלוויזיה במחשב אם יש לכם רעיונות נוספים אני אשמח להקשיב
-
- 2 תגובות
- 822 צפיות
-
-
בזמן האחרון אני מתלבט רבות אם שווה להשקיע בכרטיס קול טוב למחשב, במטרה לשפר את התוצאה המתקבלת בסטריאו. אתחיל בכך שאפרט את הציוד הקיים ברשותי: Denon AVR-2105 Tannoy MX3 (קדמיים) Tannoy MX2 (אחוריים) Tannoy MXC (סנטר) הרסיבר מחובר ליציאה הקואקסיאלית (Coax) של כרטיס הקול המובנה (SoundMax) בכבל באורך 5 מ'. קראתי ביקורות על כרטיסים דוגמת ה-ASUS Xonar D1, Prodigy 7.1, Maya 44 המשותף להם הוא שלכולם (חוץ מה-Maya 44) יש רק יציאת S/PDIF אופטית. מכיוון שמדובר במרחק יחסית גדול בין המחשב לרסיבר, ומכיוון שכבר קיים ברשותי כבל קואקסיאלי באיכות טובה (של Monster) אני מחפש כרטיס בטווח של 600 ש"ח +- שיענה על הדרישות הבאות: -איכות טובה בסטריאו דרך היציאות האנלוגיות -העברת AC3 ו-DTS …
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי רסיבר בבית עם 3 או 4 רמקולים+וופר. רציתי לשאול אם אפשר לחבר את הרסיבר למחשב? או שצריך רכיב מיוחד? כרטיס קול אחר שהוא לא אונבורד? מה אני צריך לעשות?
-
- 6 תגובות
- 639 צפיות
-
-
http://www.nanashops.co.il/sale.php?sale=2901301&refid=6 יש לי פלזמה LG PX4 האם זה אמיתי שזה משפר כלכך הרבה את האיכות תמונה ?
-
- 6 תגובות
- 815 צפיות
-
-
חדש בתחום עד היום הייתה לנו טלוויזיה ישנה עם "בטן" (כן, יש עדיין כאלה... ) אין לי מושג מהיכן מתחילים, המגוון הוא אדיר ומבלבל ניסיתי לבד התייאשתי וכמעט החלטתי להישאר עם הטלוויזיה הישנה. אמרתי אנסה בפורום. ישנם כמה נתונים שאני יכול למסור מעבר לכך אשמח לשמוע עוד נתונים שצריך לקחת בחשבון ושיעזרו להגיע לדגם שמתאים לי. מחיר: עד 5000 ש"ח מעוניין בסמסונג (אם כי לא נעול) מה השימוש הייעודי: א. תכני טלוויזיה רגילים בשלב ראשון רק עידן + ב. חיבור למחשב חזק שברשותי לגיימינג (לראות בגדול) ג. צפייה בסרטים עם כתוביות עברית ד. צפייה בתכני אינטרנט תודה למסייעים
-
- 4 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
יש לי 5 רמקולים עם סאב .. שאותם חיברתי לרסיבר.. ומהרסיבר חיברתי כבל (RCA) ושאני שם שירים אני שומע בכל הרמקולים.. אבל האיכות לא נשמעת טוב.. (והרמקולים טובים וחדשים) ואני נכנס לתוכנה של המחשב ואני עושה בדיקה לרמקולים וזה משמיעה צליל רק ל2 רמקולים.. והשאר לא שומעים.. והחיבור של הכבל למחשב הולך עם בננה אחת ושמתי אותו בירוק..ואין לי אפשרות להגדיר שזה יהיה כל הרמקולים. יש אפשרות להגדיר את כל הרמקולים שאני יוכל לכוון את הרמקולים וישמעו צליל איכותי יותר.. תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כשאני מקליט שירים במיני-דיסק שלי למשל מתוכנה כמו winamp אז היא מחברת בין השירים כלומר היא מתחילה להשמיע את השיר הבא לפני שהשיר הקודם הסתיים לחלוטין מה שגורם למיני-דיסק לזהות את זה כטרק אחד אתם מכירים תוכנה שלא עושה את זה ואפשר להקליט דרכה שירים למיני בכמה שפחוט טרקים כפולים ? תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 982 צפיות
-
-
התקציב גמיש. האוזניות מיועדות בעיקר לשמיעה של מוזיקה קלאסית וג'אז.
-
- 0 תגובות
- 524 צפיות
-
-
אני מחפש משדר שכזה. ברור לי לחלוטין שאני לא מקבל איכות בשמיים אבל עדייף לשמוע את המוזיקה שלי באיכות מעפנה מאשר מוזיקה של אחרים באיכות לא הרבה יותר טובה. יש המלצות מדברים שהתנסיתים איתם או שמעתים דברים טובים?
-
- 2 תגובות
- 628 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות כרטיס קול לאוזניות STEELSERIES 5H V2 יש לי אותם בגירסא עם הכרטיס קול שלהם, אך במשחקים ישנים התומכים EAX - לדוגמא counter strike 1.6 האוזניות כלל לא מנצלות את הסאונד 7.1, חשבתי על כרטיסי קול שכן תומכים בטכנולוגית EAX .. חשבתי על כרטיסי הקול של CREATIVE (כמובן שאני פתוח להצעות אם זה קשור לחברה אחרת ) עכשיו, יש לי שאלה קטנה שמאוד מעסיקה אותי, זה שהאוזניות שלי הם 7.1 וירטואלי, לא יצור בעיה עם הכרטיס קול? זאת אומרת, כרטיסי קול מיועדים למקור(אוזניות או רמקולים) בעל 7.1 אמיתי ולא וירטואלי. זה נכון? התקציב דרך אגב עובד על 300, אם התשובה לשאלה שכתבתי תיהיה חיובית, התקציב יעלה. תודה מראש. או במקום כרטיס קול חדש, לשדרג לאוזניות STEELSERIES 7H USB,…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
וה IPOD בכלל לא נפוץ שם ואיפה שיש זה יקר הרבה יותר מהארץ אחרי זה נסעתי לאנדורה בציפיה ששם יהיה זול ומצאתי רק בחנות אחת זה10 ג'גה על לא פחות מ 2800 !!!!! אז עכישו אם אני מזמין מ"ידע" כמה עולה משלוח ? וגם אם כדאי לי לקנות את חיבור ל PC ופיירואל בייחד... כאילו יש טעם להשקיע בחיבור המיוחד הזה ולקנות כרטיס עם חיבור למשחב? או שזה עניין של כמה שניות הבדל במהירות בניהם ועדיף רק USB ? תודה אני מדבר על ה 10 ג'גה
-
- 9 תגובות
- 918 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות אוזניות ומיקרופון בתקציב של עד 250ש"ח עם חריגותי של 15 ש"ח לא יותר. אני רוצה "איכות" כי נמאס לי מהאוזניות ב-60 שקל שקניתי כל הזמן ונהרסות אחרי 3 חודשים. מטרות: 1.האוזניות מיועדות בעיקר למוסיקה אבל גם למשחקי רשת(TF2 ו-CS)כל השאר פחות מעניין אותי 2.חשוב שהאוזניות יהיו אטומות. 3.שהמיקרופון יהיה איכותי(שישמעו כמו שצריך במשחקי רשת)ולא שולחני!!! שמעתי ביקורות טובות על הHD 457 איך הם ביחס ל-HD202? על המיקרופון אני סגור לכחת את של זלמן. אם יש למישהו להציע משהו יותר טוב מוזמן. תודה לכל העוזרים!!
-
- 1 תגובה
- 455 צפיות
-
-
יש לי את הרמקולים LOGITECH Z640 5.1 http://www.techwarelabs.com/reviews/audio/logitech_z640 וכרטיס קול XFI. האם אני אמור להפעיל את ה BASS REIDRECTION ? וגם Subwoofer Gain (+15)DB? ולכוון ב Bass Redirection Crossover Frequency 80Hz THX tm האם לכוון גם במצב ENTERTAINMENT MODE וגם במצב GAME MODE? כי לא הבנתי מתי צריך להפעיל את זה. תודה
-
- 1 תגובה
- 544 צפיות
-
-
יש לי שאלה. חשבתי על זה, האם אפשר לחבר לכרטיס טלווזיה (בעל כניסת RCAX3) את הסוני פלייסטיישן 2 שלי? ולראות את התמונה במסך של המחשב. (שיוצא בHDMI/DVI) אשמח אם תענו לי אורי. וד"א. איזה כרטיס טלוויזיה מומלץ בכל טווח מחירים. איכות הכי קרובה לשידור טלוויזיה רגיל. עם VISTA MEDIA CENTER ככה שיהיה תואם, ושלט
-
- 0 תגובות
- 613 צפיות
-
-
שלום אני הזמנתי מחו"ל אייריבר H10 ואני רוצה לדעת איפה אפשר להוריד עידכוני פירמואר פרט לאלו של החברה
-
- 8 תגובות
- 955 צפיות
-
-
יש לי כרטיס קול ישן של ימאה (אלה עוד עם החיבור לג'ויסטיק 15 פין ) הבעיה שלי היא, שאני לא יודע מה הדגם שלו. מה שכן ידוע לי הוא שהוא בעל צ'יפ פורטהמדיה (FORTEMEDIA), הדגם:FM801-AS. בבקשה עזרו לי לזהות את הדגם, (דרייברים לXP יתקבלו בברכה ;D )
-
- 3 תגובות
- 607 צפיות
-
-
אני צריך הצעות לטלויזיה ומערכת סאונד! אני יושב כ3-4 מטר מהמסך! אני רוצה לפחות 2 רמקולים רצפתיים וסאב!
-
- 0 תגובות
- 557 צפיות
-
-
אוקיי אז קניתי את הרמקולים האלה עכשיו כשחיברתי אותם אל הרסיבר שלי YAMAHA RXV361 ברמקול השמאלי הטוויטר לא עובד. ניסיתי להחליף כניסות, כבל וכו' אבל הטוויטר של הרמקול סירב לעבוד אבא שלי לקח את זה לחנות ושם הפלא ופלא שמעו בשניהם כמו שצריך. כאילו הטוויטר קם לתחייה ניסיתי לעשות מה שהנציג אמר לי בטלפון - לחבר את הרמקול בלי הגשרים - ואז לשמוע רק את הטוויטר במצב כזה שמעתי את הטוויטר לבד אבל ממש חלש, אבל לעומת הטוויטר של השני שעבד כמו שצריך לא שמעו כלום!!! בשביל לתת לכם מושג עד כמה הייתי צריך להגגביר - להגיע ל +5DB שהמקס זה +16 DB ברסיבר בשני על -30 כבר שמעו כמו שצריך למישהו יש רעיון מה אני אמור לעשות? מה הבעיה ? מה אני לא עושה נכון?
-
- 0 תגובות
- 938 צפיות
-
-
מה מיוחד ומה כל כך שונה ובמה הT40 של קרייטיב או הZ10 של לוג'יטק עדיפים ויקרים יותר מה X540 של לוג'יטק הT6060 של קרייטיב והX23 של מיקרולאב? הם גם סטים של 2, וגם יקרים יותר מה3 סטים האחרונים שציינתי שהם 5.1. איך זה אפשרי? מה כל כך שונה/מיוחד/מבדיל אותם מ3 רמקולים האחרונים שציינתי ששלושתם (X540,T6060,X23) מומלצים מאוד בפניי עצמם!
-
- 0 תגובות
- 604 צפיות
-
-
-
אהלן אנשים, הרבה פרטים כרגע אי אפשר לגלות, רק שאני מכין משהו שחלק ממנו יהיה מבד, איזה בד לדעתכם יותר יפה, ונראה יותר "יוקרתי". אני מודע לעובדה שבתמונה זה לא הכי ברור, אבל תנסו. Anatoli. [attachment deleted by admin]
-
- 43 תגובות
- 2.7k צפיות
-