אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
יש לי כרטיס קול בחיבור PCI http://us.store.creative.com/Creative-Sound-Blaster-XFi-Xtreme-Audio/M/B000IZC0GO.htm כרטיס שלפני 3 שנים עלה לי 400 ש"ח קניתי אתמול מחשב חדש, ואני לא רואה על הלוח אם חיבור PCI... יש שם רק חיבור שנראה כמו PCI-E זה אומר שהכרטיס קול הזה הולך לפח בעצם?
-
- 1 תגובה
- 612 צפיות
-
-
יש לי כרטיס audigy2 עם רמקולים 4.1 ישנים של creative (סדרת cambridge הישנה). מידי פעם הווליום יורד ואחרי כמה זמן הוא חוזר חזרה לווליום הגבוה. אני שומע את זה בעיקר כשאני שומע עם ווליום חזק. אני לא יודע אם זה קורה גם בווליום חלש (או שאני שומע מוזיקה או שלא). זה קורא לי גם עם winamp וגם עם WMP11 המחשב מפורמט וזה עדיין חוזר על עצמו. רעיונות?
-
- 1 תגובה
- 861 צפיות
-
-
קניתי את האיי פוד החדש 15 גיגה של עונג רצוף אבל בכל זאת חסרה לי העברית.. :-\. מי יכול לעזור לי??? בתודה מראש...
-
- 1 תגובה
- 913 צפיות
-
-
ההורים שלי קנו לי Kharma Grande Ceramique loudspeakers!!! YEY! סתם, אבל זה רמקולים שווים כ"כ!!! מי שרוצה להגיד כמה שהם שווים זה הזמן!
-
- 1 תגובה
- 671 צפיות
-
-
אוקי לפניי שיהיו כאן כמה שישתגעו עלי, לא היה לי שמץ איזה פורום יותר מתאים. נניח ואקנה מחשב HTPC עם כרטיס עם DUAL DVI (שני כניסות) אוכל לחבר אליו מסך נוסך ונניח יתפקד גם כמחשב HTPC אשר ישב בסלון וגם כמחשב ביתי רגיל אשר יהיה מחובר אליו טלווזיה כלשהי נניח טלוויזית LCD שתתמוך בHD ומסך 17" LCD רגיל של מחשבים מקלדת ועכבר וכו' ויעשה אתשתי הפעולות של שימוש ביתי וHTPC?
-
- 1 תגובה
- 535 צפיות
-
-
כף יהיה black friday בבאג... ולכן אני רוצה לקנות אוזניות (black friday זה מנהג באמריקה שקצת לפני הקריסמס יש הרבה הנחות ודברים בחינים, הם לא אומרים מתי זה עד ממש לפני... לפי מה שהבנתי יהיה הנחות של איזה 30 אחוז, ו1+1 למניהם) הינה הטופס- תקציב : 600 שקל ככה (כי בבלאק פירדאי יהיה 1+1 או הנחות די גדולות לפי מה ששמעתי ולי יש איזה 400) חריגה : עדיף ממש שלא יד ראשונה/שנייה : ראשונה ורק מבאג! (כי יש הרבה מאוד מבצאים, וגם ביטוח של שנתיים) חברה מועדפת : אני די אוהב AKG, אבל יהנה לנסות דברים חדשים סוג מוזיקה : רוק, מוזיקה אירית, קלאסית, יפנית (סוג של גיטרה חח), כינור אני אוהב, היפהוף שימוש : מוזיקה, ללכת איתם באוטובוס, רחוב (פחות בבית אבל גם), ו…
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, קניתי טלוייזיה עם חיבור HDMI ובמחשב יש לי יציאת HDMI, אז קניתי כבל HDMI TO HDMI. חיברתי אותו ואני רואה סרטים באיכות מעולה. הבעייה היא שאני שומע קול מהרמקולים של המחשב ולא מהרמקולים של הטלוויזיה. מה אפשר לעשות כדי שאני ישמע מהטלוויזיה ? תודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם :hi: אני רוצה לקנות טלוויזיה LED בגודל 40/42 אינץ' Full HD מצאתי שני דגמים שמאוד התחברתי אליהם והם: Toshiba LED 40PU200 הטלוויזיה הזאת מגיעה ב40 אינץ', המיוחד בה שאפשר לחבר USB לטלוויזיה וזה קורא סרטים כמעט בכל פורמט אפשרי ובנוסף לכך גם תומך בתרגום. מה שמצאתי מוזר בה זה שהניגודיות צבע שלה זה 30000:1 שזה מאוד מאוד מוזר ונמוך לטלוויזיה חדישה כמו זאת. לעומת זאת, Toshiba LED 40PB200 בעיקרון התוכן כמעט אותו דבר למעט USB שכאן קורא תמונות ושירים ולא סרטים בכלל. אבל, בדגם הזה הניגודיות צבע הן 4,000,000:1 שזה הבדל ענקקקק לעומת הדגם הקודם... רציתי לשאול אתכם חברים יקרים, מה אתם אומרים? מה דעתכם בעניין? האם ניגודיות הצבע משחקות את המשחק בדגמים האלה? (אני ראית…
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
אוקי אז ככה : אני יודע שישנם מלא תארדים על קניית MP3, אבל מכיוון שהסיפור הזה יותר מורכב, אני חושב שלפתוח תארד חדש יהיה נכון, אם לא אז אני אשמח אם תפנו אותי לתארד הפתוח הנכון, ותנעלו נושא זה. קודם כל אח שלי מחפש תוכנה שאפשר להכניס דיסק רגיל של מוזיקה (קבצי WAV) ולהעביר את השירים למחשב במצב של MP3, ומשם לנגן. מכיוון שלאח שלי כל השירים נמצאים על דיסקים רגילים. (כמו שקונים). אז הוא אמר לי שאם אני מוצא תוכנה כזאתי, הוא ישמח אם אני אחפש לו נגן MP3, לא יקר מידי, שתיהיה כמות אחסון נדיבה, הוא מאוד מעדיף של sony, משום מה.. ובגלל שאבא שלנו טס לארה"ב אז אולי אפילו חנות בסוט-לייק-סיטי (מכירים את המקום, זה בארה"ב, אם רשמתי נכון.), אם תמצאו. עכשיו שאני נזכר, הם גם מאוד מעדיף …
-
- 1 תגובה
- 698 צפיות
-
-
היי, אני רוצה להמיר סרטים לפורמט אחר ככה שאני אוכל להכניס אותם לפלאפון. [עדיף קבצי AVI] ואני אשמח להמלצה לממיר סרטים איכותי וחינמי. תודה =].
-
- 1 תגובה
- 795 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות את הH600וMicroLab , איך החברה.? אמינה? טובה.? המפרט נראה לא רע.. ואני צריך מערכת גדולה למחשב.. מה אתם אומרים.? Aviko
-
- 1 תגובה
- 758 צפיות
-
-
http://www.g-tech.co.il/Product.asp?Pid=AUDIGY2ZS&Cat2Cat1ID=9&Cat2ID=0&aff=Zap〈=he הוא מתאים לי לתקציב. תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 543 צפיות
-
-
שלום, חבר שלי קנה לאחרונה את האוזניות זלמן(Zalman 5.1). מן הסתם לאוזניות האלו יש 3 חיבורים - Front, Rear, Center. כרטיס הקול שיש לו הוא כרטיס Onboard אבל שתומך ב-5.1 - יש לו חיבור אחד אבל לרמקולים. איך אפשר לחבר את האוזניות למחשב? צריך לקנות רסיבר וכך לחבר למחשב, או שאפשר אולי לקנות מתאם כלשהו ועדיין לא לאבד את הסראונד? תודה, יובל
-
- 1 תגובה
- 554 צפיות
-
-
שלום וברכה, אני מקווה שהגעתי לפורום הנכון, ברשותי המון דיסקים DVD של וידיאו ואני רוצה -על מנת להגן עליהם- לשמור אותם על המחשב, כרגע מה שעשיתי זה ששמרתי אותם כקבצי ISO ואז אני פותח אותם דרך DAEMON TOOLS ואז מפעיל את הדיסק ואת הווידאוים, רציתי לשאול האם יש תוכנת מדיה סנטר המאפשרת פתיחת קבצי ISO וישר לאחר מכן פתיחת הווידאוים, או אולי אתם ממליצים על דרך אחרת לשמור על DVD אך שיהיה אפשר במהירות להפעילו דרך תוכנת מדייה סנטר?
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות רמקולים בתקציב נמוך של עד 500 ש"ח (ניתן לחרוג מעט אם זה שווה את ההבדל) הרמקולים צריכים להתאים לחיבור למחשב וטלוויזיה, רוצי שיהיה לרמקול גם בלוטוס ע"מ שאפר יהיה להשמיע מוזיקה ישירות מהטלפון ללא צורך בכבלים מיותרים. בנוסף אני מעדיף רמקול יחיד (ארוך כזה) שניתן לתלות על הקיר + סאב וופר ולא זוג רמקולים, פשוט כי זה חוסך מקום. הרמקול נועד לחדר קטן יחסית. אשמח להמלצות, תודה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי מחשב נייד עים כרטיס מסך אינטל קניתי את המכשיר האלחוטי ואני מחבר חלק אחד למחשב לכניסת svideo והחלק השני לטלויזיה ואני לא מוצא את האופציה בכרטיס מסך לעבור לשידור חוץ כדי שאוכל לראות ניסיתי את תוכנת tvtools היא לא תומכת בכרטיס שלי? למישהו יש עצה מה לעשות אני נואש? תודה אים זה לא הפורום הנכון אז בבקשה ממהנהלים שיעבירו לפורום המתאים לא ידעתי איפה לרשום תודה
-
- 1 תגובה
- 535 צפיות
-
-
אני מחפש כרטיס קול ללפטופ שבעיקר ישמש להקלטות מוזיקה... מה דעתכם? המלצות יתקבלו בברכה. נ.ב. יש חיה כזאת כרטיס קול פנימי ללפטופ?
-
- 1 תגובה
- 585 צפיות
-
-
שלום פורום אודיו, רציתי לקנות נגן שישרת אותי נאמנות בתקופת הצבא.. אז פתחתי אתר וואלה וראיתי את זה http://www.wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/AuctionProd.asp?pi=XQ1024pro_BARAK מה אתם אומרים עליו? לא אכפת לי מכוער או ממשק לא נוח או כל משהו אחר,אבל העיקר שישמיע צליל נקי ואיכותי.
-
- 1 תגובה
- 664 צפיות
-
-
שלוםמותקן לי OFFICE 2007 חוקי, לאחרונה כשאני מפעיל את תוכנת וורד מתקבלת השגיאה המצורפת בתמונה וצרפתי תמונה של ההגדרות במרכז אמון יש לי ווינדוס 10, מה לעשות ?
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
בסוף אחרי התלבטויות החלטתי ללכת על 5.1 ואלה X540 נראים לי הכי טוב כל ביקורת משבחת אותם המחיר הוא די גבולי בשבילי 650 אבל אני מוכן לההשקיע בשבילם מה אתם אומרים עליהם \ יש אולי משהו טוב יותר?
-
- 1 תגובה
- 492 צפיות
-
-
אני מחובר ליס בטלויזיה רגילה CRT האם ישנה אפשרות להקליט תחנה שונה מזו שצופים בה האם אפשר לכבות ולהדליק את הטלויזה בשלט של המדיה סנטר תודה מראש, תמיר
-
- 1 תגובה
- 542 צפיות
-
-
בזמן האחרון התחלתי להתעניין במערכות קולנוע ורמקולים , ופחות או יותר אני מתמצא בעניין (עד כמה שאפשר בחודשיים) אבל יש נושא שממש בלבל אותי , כול הקטע של הוואט , למה צריך וואט , ומה יותר טוב יותר וואט או פחות וואט לכול רמקול ?
-
- 1 תגובה
- 567 צפיות
-
-
אהלן יש לי סאב של סט 4.1 של קריאטיב (מערכת ממש טובה) ויש איתו כמה בעיות 1. בכל מגע קטן בסאב (לפעמים אני בועט בו קצת עם הרגל בטעות) הוא "מתחרפן" ונותן לי בזזזזזזזזזזזז חזק עד שאני בועט בו שוב. 2. אם הוא ישב בשקט כל הלילה, ואני מדליק את הWINAMP בבוקר לשמוע שיר, יקח לו 5 שניות "להתעורר" ולתת לי ווליום כלשהו. מה הבעיות האלה אומרות בד"כ ? לא מעוניין בקנייה של סט חדש שיעלה בסביבות 400-500 שקל (וחבל על הרמקולים שעובדים מצויין) כמו כן לא נראה לי שמוכרים סאבים 4.1 עם הגברה פנימית בנפרד ... תוד ה
-
- 1 תגובה
- 701 צפיות
-
-
היי, בנדוד שלי רוצה לקנות מערכת לחדר שלו ב2000 שקל, אז אני לא רוצה שהוא סתם יבזבז את הכסף על משהו לא טוב, אז אם אתם בבקשה יכולים להביא לי משהו טוב בעד 2000 שקל אני אודה לכם מאוד רק כמה דברים שחשובים לו: הוא רוצה לחבר את זה לטלוויזיה בינתיים (עד שהוא יוכל להעביר את המחשב לחדר) והוא רוצה 7.1 אבל אם יש נגיד 5.1 יותר טובים במחיר אז זה גם סבבה נראלי... אבל עדיף שתביאו גם 7.1 כי זה מה שהוא רוצה.. וצריך שיהיו לזה כבלים ארוכים כי הוא רוצה לפזר אותם ברחבי החדר מבינים? הוא רוצה לתלות אותם על הקיר, 2 מעל המיטה שלו2 בקיר ימין 2 בקיר שמאל ו1 בקיר מולו... תודה רבה מראש לכל מי שעוזר!
-
- 1 תגובה
- 777 צפיות
-
-
שלום לכולם, האם יש דרך לחבר בין הטלויזיה הזאת: http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1OWLC42TL לרמקולים האלה: http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=JIXFORCE1H ללא שימוש במחשב ?? תודה.
-
- 1 תגובה
- 2k צפיות
-