עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. בין האוזן לאוזניה יש "שקית" בד כזאת שנתפסת לאוזניה ובתוכה יש ספוגיות. הספוגיות עצמן הלכו פארש עם השנים. אם יש תחליף לדחוף לתוך ה"שקית" או בכלל לקנות את כל ה"שקית" הזאת עם הקליפסים שמתאימים לדגם שלי, או אפילו של דגם אחר העיקר שזה יתפס טוב על האוזניות שלי (אפילו המוזרות של ה 477 בסדר אם זה יתפס טוב). למישהו יש מושג איפה אני יכול למצוא דבר כזה? בקילומבו חיפה לא היה :< תודה.

• 2 תגובות
    • 688 צפיות
  2. Started by RazKadar,

יש לי בעיה יש לי רמקולים Creative Inspire 2.1 2500 Speaker הנה אתר עם מפרט עליהם http://us.creative.com/products/product.asp?category=4&subcategory=27&product=461 ובזמן האחרון הם קופצים לי, אני שומע שיר והוא קופץ וזה לא בעיה בשיר שמעתי המון שירים בכולם זה קורה אותה תופעה, אני לא יודע אם הבעיה היא מהמחשב אם הוא נתקע או משהו וזה גורם לקפיצות כאלה תקיעות בשיר, או שזה הרמקולים בעקרון הם רמקולים ממש טובים ויש עליהם ביקורות טובות, עד היום הם היו טובים מאוד לא יודע מהקרה להם אם זה עוזר אז לפני איזה כמה שבועות חיברתי אותם לכבל מעריך של rca כדי לתלות אותם על הקיר אבל הם עבדו טוב עדין אחרי שתליתי אותם ורק בימים האחרונים זה קורה מה אתם ממליתצים לפרמט את המחשב ולראות אם הבעיה…

• 0 תגובות
    • 688 צפיות
  3. Started by Unavoidable Encounter,

יש לאייפוד רדיו :s05:

• 2 תגובות
    • 688 צפיות
  4. Started by רוצה לקנות,

שלום לכולם. קודם כל ברצוני להגיד שאני שמח שהצטרפתי לפורום זה ושאני מקוה שאני אוכל להעזר בו ולשדרג את הידע שלי. עכשיו לענין. הצטרפתי לפורום משום שאני מעונין לרכוש נגן MP3. גלשתי מעט ברשת באתרי מכירות כדי לחפש את הנגן המתאים לי. במהלך שיטוטתי נתקלתי בחברה שלא שמעתי עליה בעבר אך שלא כמו שאר החברות הלא ידועות נראה שיש לה ליין של מוצרים איכותיים וטובים (וזולים יחסית לשאר החברות). שמה של החברה הינה CLUBIN. מכיוון שלא ידעתי דבר לגבי החברה נכנסתי הנה כדי לנסות לדלות מידע לגביה ולראות אם אכן שוה לקנות אותה. ערכתי כאן חיפוש על החברה ולא הצלחתי בדיוק להבין את טיב החברה. מצד אחד ישנם את אלה שפשוט נכנסים וצועקים ג'נרים על כל מוצר שאינו IRIVER ויש את אלה שדוקא אומרים שהמוצר איכותי יחסי…

5. Started by joker8834,

שלום אני צריך המלצה ל כרטיס קול, אני צריך גם יציאה optical וגם coaxial. תקציב 1000-1500 שח' Windows 7 אני לא ידוע אם זה משנה אבל היום הכרטיס מסך שלי gtx260 מעביר לי גם סאוונד בHDMI, אני צריך שזה ימשיך לעבוד. תודה

• 2 תגובות
    • 688 צפיות
  6. אשמח לקבל את דעתכם לגבי מסך טלוויזיה LCD 24-26 אינץ תודה

• 1 תגובה
    • 688 צפיות
  7. Started by MoRtZkInG,

קיבלתי אתמול את הMP70 שלי (דיסקמן עם MP3) מכשיר תקציבי לחלוטין, אבל איכותי מאוד. צג גדול עיצוב יפיפה לדעתי מתעין סוללות נתענות עוצמת סאונד מקסימלי נמוך מעט ושליטה בסאוד בכפתורים ולא גלגלת (שזה יותר נוח לדעתי) אבל בשביל 300 שקל כולל משלוח זה אחלה. בכל מקרה יש לי קצת שאלות אתם יכולים להמליץ לי על תוכנה שלוקחת קיבצי MP3 ומאפשרת לערוך להם את הIDTAG שביחד (אני יודע שWINAMP וMEDIAPLAYER אפשר לסמן כמה קבצים ולערוך ביחד - הכוונה שלי תוכנה שתיתן לי אפשרות לערוך את הפרטים בצורה של רשימה ובלי להכנס להגדרות של כל קובץ בנפרד) ולמישהו שיש את הדגם הזה, אולי הוא יוכל להגיד לי מה קורה אם אני לא רושם 001, 002, 003 ... בהתחלה של השמות קובץ של השירים?

• 2 תגובות
    • 688 צפיות
  8. Started by Check_Point,

התקציב הוא בן 600-800 שקל. אני מעדיף דיוידי רגיל (שאינו קורא divx) מצוין, מאשר דיוידי divx , בינוני. אם בתקציב יש divx מצוין, דהיינו. איזה כדאי לקחת ?

• 2 תגובות
    • 688 צפיות
  9. הכוונה שאפשר לראות את מה שאתה מקליט, ולהעביר אחורה או לעצור את הצפייה בזמן ההקלטה, כמו שאפשר ביס מקס.

• 6 תגובות
    • 688 צפיות
  10. Started by brum,

שלום יש שאלות לי: אני רוצה לחבר את הנייד לטלויזיית LCD . להפתעתי לא מצאתי כניסת DVI לטלוויזיה והמוכר אמר שבטלויזיות החדשות של פיליפס הכניסה היא SVIDEO . לנייד יש יציאת SVIDEO - האם חיבור כבל ביניהם יספיק? האם צריך הגדרה מיוחדת במחשב עבור זה? והאם יהיה לי גם סאונד? שאלה שניה: איזה כבל אני צריך כדי לחבר מחשב (אחר) למערכת הסטראו ולאן אני מחבר? תודה רבה ויום טוב.

• 2 תגובות
    • 688 צפיות
  11. Started by irounet,

שלום, התקנתי היום את הגירסא האחרונה של התוכנה, הסרט עולה ורץ כמו שצריך אבל כאשר אני מנסה להריץ אותו קדימה עם החצים במקלדת או ע"י לחיצה עם העכבר התוכנה נתקעת ואז מופיע לי סמל מוזר ליד השעון שנקרא ffdshow מישהו מכיר את הבעיה, עזרה בבקשה. תודה מראש

• 0 תגובות
    • 688 צפיות
  12. אני מחפש מערכת רמקולים טובה למחשב לא חשוב כמה רמקולים העיקר שיהיה טובים עד מחיר 300-400 שח וראיתי ב KSP שמוכרים אצלהם כרטיס קול 5.1 במחיר של 70 שח האם כדאי לקחת אותו? איזה מהבאים עדיפים? http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=1058_1848_1933&products_id=12055 http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=1058_1848_336&products_id=2375

• 5 תגובות
    • 688 צפיות
  13. אני ממש ממש לא מבין בנושא ואשמח אם מישהו יעזור לי, אז ככה: 1.כל כרטיס טלוויזיה מאפשר צפייה של טלוויזיה? או חלק רק עריכה ודברים כאלה? 2.איזה ערוצים נכללים? 3.איזה חומרה צריך בשביל לחבר כ.ט.? צריך מתאמים מיוחדים? 4.מה הכרטיס הכי זול? 5.נגיד ויש לי מחשב סביר. איזה דברים אני צריך לעשות כדי לצפות בטלוויזיה (חוץ מקניית הכרטיס כמובן) 6. איזה חיבור יש בדרך כלל לכ.ט.? 7.הכרטיס בא עם תוכנה ? 8.צריך להיות מחוברים לספק כלשהו כמו הוט או יס? סליחה על כל השאלות אני פשוט בור בנושא הזה...... :s05: ??? תודה רבה למי שיענה.

• 0 תגובות
    • 688 צפיות
  14. שלום לכולם , קניתי צורב DVD לא מזמן ואני עסוק בימים האחרונים בכל הנושא שקשור להמרות וכו' . האמת שאני לא ממש יוצא מזה - קראתי המון מדריכים אבל עוד לא מצאתי אחד שאני ממש יכול להגיד שהוא מדריך טוב. חשבתי אולי אם יש פה אנשים תותחים ( ואני מאמין שיש ) שתשימו מדריך מקיף ומסודר על התוכנות הנדרשות וסדר הפעולות בהכנת דיסק DVD מקובץ XVID וכו' . אני יודע שהאיכות אף פעם לא תהיה כמו המקור אבל בכל זאת. אם אפשר שהמדריך יכלול גם AC3 והטמעת כתוביות זה יהיה בכלל מעולה. תודה.

• 1 תגובה
    • 688 צפיות
  15. אני מעוניין לבנות מערכת HTPC שתתחבר לי לפלזמה 42 בסלון,השימושים יהיו בעיקר סרטי HD. עכשיו,אני מבין שיש 2 סוגים של מארזים,קטנים וכאלו שתומכים בלוחות ATX. מכיוון שיש לי כבר לוח אסוס 775 אז נראה לי שאני אלך על מארז ATX (יש לי גם ג'יגה זכרונות DDR2) 1 השאלה שלי היא מה קורה עם ממשק כי אם אני מחבר את המחשב כמו מחשב רגיל לא יהיה לי נוח לנווט מכיוון שהרזולוציה של הפלזמה היא 1024X768 האם יש איזשהי תוכנה כמו למשל המדיה סנטר ב-XBOX360 שיהיה לי ממשק יפה ונורמלי מבלי שאני אהיה צריך להשתמש בעכבר ? 2 על איזה מעבד הייתם ממליצים לי ללכת ? (יש לי כבר לוח שמתאים למעבדי Core 2 Duo). 3 איזה כרטיס מסך יהיה לי טוב (אני מריץ הרבה HD). תודה.

• 4 תגובות
    • 688 צפיות
  16. Started by asdasdasd,

אז ככה אני מחבר מה LIVE 5.1 יציאה דיגיטלית כבר קואקסלי דיגיטלי למגבר כניסה דיגיטלית + רמקולי 5.1 שאני מסמן ב AC3 FILTER SPIDF ......אני לא מקבל 5.1 רק LEFT RIGHT אבל שאני מעביר ל PRO LOGIC 2 אני מקבל בהכל אבל זה לא AC3 אמיתי ......זה דמוי AC3....... מה עושים !!!!?

• 0 תגובות
    • 688 צפיות
  17. חבר שלי קונה טלוויזיה חדשה. איזה טלוויזיה במחיר הזה הכי כדאי?

• 0 תגובות
    • 688 צפיות
  18. שלום אני קונה נגן MP3 ואני מעוניין לקנות אוזניות כפתור טובות עד טובות מאוד קודם כל ראיתי שיש בחו"ל את ה Sennheiser MX500W שהבנתי שהם הכי טובות של Sennheiser (אולי יש דגם אחד יותר מתקדם אבל זה כבר מספיק) עכשיו ממה שראיתי בחול זה עולה משהו כמו 13 דולר !, מישהו יודע כמה זה עולה בארץ ואיפה אני יכול למצוא את זה? עוד שאלה האם אלו האוזניות הטובות ביותר שאני אמצא במחיר של 15-20 דולר גג? והאם החוט שלהם מספיק ארוך בשביל להגיע מהכיס לאוזן? ואם לא, מישהו מכיר אוזניות איכותיות שהחוט שלהם כן יגיע מהכיס לאוזן? זה ממש חשוב לי לריצות ולעוד דברים *עריכה* - עכשיו ראיתי שיש את האוזניות האלו SENNHEISER PMX40 neckband headphone ב 14 דולר - איך הביצועים שלהם ביחס לאוזניות MX500 ? (אני י…

• 0 תגובות
    • 688 צפיות
  19. Started by HitmanX,

כמו שכתוב בכותרת מצאתי Sennheiser MX250 ב-69 ש"ח, אוזניות טובות או שזה סתם דגם עם שם של Sennheiser כי חיפשתי ביקורות ולא מצאתי. כדאי ?..

• 0 תגובות
    • 688 צפיות
  20. Started by fx-57,

יש לי נגן MP4 מסריח גנרי. ואני רוצה לקנות משהו טוב. אז חשבתי לקנות איזשהו סאנדיסק סנסה E140 עם 1GB מובנה+נרתיק סיליקון ו512MB SD כלול במחיר: 350 ש"ח באופיס דיפו. אני רוצה ללכת לקנות מחר,משהו עד 500 ש"ח ככה,אפשר לחרוג באיזה 100 שקל אם זה באמת ממש שווה. אני מעדיף שיהיה לו אפשרות לצפיה בסרטונים. חובה: חברה נורמלית כמו סאן דיסק. שיהיה לו אפשרות הרחבה בזיכרון לפחות לעוד 2GB. ונראה לכם שאם אני בא לאופיס דיפו ואומר להם על הזיכרון הזה:תביאו לי 1GB אני מוסיף כסף,הם יסכימו? ואני גם רוצה רמקולים ניידים שאפשר גם לחבר אותם לחשמל וגם לתת להם חשמל מסוללות. ראיתי באופיס דיפו רמקולים של סמסונג אם אני לא טועה,ב100 ש"ח והם באים עם סאב וופר,השאלה מה איכותם,אולי אחלה איכות אולי סתם…

• 8 תגובות
    • 688 צפיות
  21. Started by Dr. David,

קיבלתי מחשב נייד אך אין לו יציאת S Video. האם יש דרך לחבר אותו לטלביזיה על מנת לראות סרטים שנמצאים על ה HD שלו ?

• 1 תגובה
    • 688 צפיות
  22. Started by shai_123,

יש לי את המשחק GTA IV ואני צריך דרייבר לכרטיס קול מעודכן.. כי שאני מפעיל את המשחק אני שומע רעשים..ואני יודע שזה צריך כרטיס קול מעודכן כי לפני שפרמטתי הורדתי מעודכן וזה עבד מעולה לא שמעו רעשים..אבל אני לא זוכר מאיפה הורדתי כי זה היה ממזמן /: תמונה: http://img502.imageshack.us/my.php?image=51724710tg9.png

• 0 תגובות
    • 688 צפיות
  23. Started by FatherBoard,

כשאני משתמש ב-DB באייריבר, אז כל קבצי ה-MP3 מופיעים בחלוקה לפי אלבום, אבל קבצי ה-WMA לא מופיעים... יש לי כמה אלבומים שכל השירים בהם הם ב wma, והאלבומים בכלל לא מופיעים ברשימה... זה אמור להיות ככה...? ???

• 0 תגובות
    • 688 צפיות
  24. Started by AdamS,

שלום לכולם, המחשב שלי מחובר בכבל HDMI DVI למסך Samsung R81. יש לי כרטיס מסך של ATI. המחשב שלי מזהה את ה-R81 אבל משום מה לא להפך. ה-R81 פשוט לא מקבל שום דבר מהמחשב. הכבל מחובר ב-100% לפי זה שהמחשב מזהה וגם ניתקתי וחיברתי. ניסיתי להתחבר בכל הרזולוצייות שיש בערך, ובשביל לוודא שזאתי לא בעיה בהגדרות של המחשב, ניתקתי את הכבל של המסך מחשב וכיביתי את המחשב והשארתי רק את הכבל שמתחבר ל-R81 והדלקתי. ככה הוא חייב לעלות ברזולוצייה מינימלית לפחות, אבל גם זה לא עבד. ניסיתי Clone Extended - כלום. בבקשה תעזרו לי, תודה מראש, אדם

• 0 תגובות
    • 688 צפיות
  25. Started by er0101,

איזה חומרה צריך כדי להפוך מחשב לHTPC? IR Blaster,שלט MCE, כרטיס TV איכותי? מה המחלות ילדות של win MCE2005?

• 0 תגובות
    • 688 צפיות

דיונים חדשים בפורומים