עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. שלום לכל חברי הפורום, הייתי מעוניין לדעת(אני חייב לציין שאני לא מבין כלום בנושא של ציוד הגברה לרכב) איזה מגבר אני צריך בשביל בזוקה(סאבוופר) של 400W R.M.S? אני מעוניין במגבר זול, וזאת משום שהתקציב נמוך מאוד(!) - כ-500 ש"ח. ראיתי במכירות פומביות כל מני מגברים באזור התקציב הזה, אבל יש לי הרגשה שהם כולם זבל. אז אם תוכלו להציע לי מגבר מתאים בתקציב הנ"ל(אני ממש מעדיף שלא לחרוג מהתקציב, אבל אם אין ברירה...) אני אשמח מאוד, שכן אני לא מבין כלום בנושא. תודה.

• 45 תגובות
    • 6.4k צפיות
  2. יש לי נגן MP3 שקיבלתי לאחרונה וראיתי וקראתי שאפשר לראות בו את המילים לשירים שמנגנים בו, אך רק בפורמט *.LRC . הורדתי קובץ כזה, אבל הוא לא פעל. (שמתי אותו באותה תיקיה עם השיר והם היו באותו שם). האם יש עוד דברים שאני צריכה לדעת כדי שזה יעבוד? ומאיפה אני יכולה להוריד עוד קבצי LRC? יש אתרים מיוחדים? אולי אתר עם הוראות איך ליצור קובץ כזה? (או שמישהו רוצה לכתוב הוראות?) תודה מראש. :-*

• 1 תגובה
    • 707 צפיות
  3. Started by dodoboy,

קניתי את הרמקולים של LOGITECH X530 עכשיו...........השאלה שלי זה שאני עושה במסנגר נידנוד אז יש זמזום כזה בסאב ........האם זה אור להיות ככה????? בשירים וכל השאר אין לי זמזום רק בנדנוד במסנגר ובעוד איזה שהו משהו.....

• 0 תגובות
    • 618 צפיות
  4. Started by galr52,

שלום ברשותי נמצאת מערכת 5.1 אבל אין לי את הכבל שאמור להוציא את האודיו. כך נראה החיבור: http://www.siz.co.il/my.php?i=ldkhvmwemdzn.jpg http://www.siz.co.il/my.php?i=w4immtqmmymz.jpg http://www.siz.co.il/my.php?i=myjiwyjixhth.jpg אשמח לדעת מה שם החיבור, כמו כן אשמח לדעת איפה אני מוצא כבל כזה. בברכה, גל

• 3 תגובות
    • 653 צפיות
  5. Started by Eliya,

בעיקרון אני שומע טוב ברמקולים שלי שזה בנוגע לשירים ולסרטים אבל שזה מגיע למשחקים אני שומע קולות רקע לדוגמא :בפיפא לא שומעים בקושי את הפרשן ואת הקהל,עוד דוגמא שבMW2 לא שומעים את הירייה שאני יורה מהרובה אבל מה שכן מפתיע אותי שבאוזיניות שאני מחבר אני שומע את כל מה שרשמתי הנ"ל איך מסדרים את זה? רמקולים של creative 5.1 לוח אם gigabyte p55 ud3

• 8 תגובות
    • 1.7k צפיות
  6. Started by ilans68,

שלום לכולם...במז"ט הצטרפתי לבעלי נגני MP3 אבל נראה לי שטעיתי איפה שהוא בשלב העברת הקבצים מהמחשב לנגן. כשאני נכנס דרך הנגן לתיקיית ה PICTURES אני מקבל מתחת ל ROOT את רשימת כל קבצי המוזיקה שלי וכן את תיקיית התמונות ותיקיית ה Record. לעומת זאת גם תחת תיקיית ה MUSIC אני רואה מתחת ל ROOT, בנוסף לקבצי המוזיקה את תיקיית ה pictures ואת תיקיית ה Record. לא נראה לי שזה אמור להיות כך...איפה טעיתי??? איך מתקנים??? תודה מראש אילן :

• 2 תגובות
    • 582 צפיות
  7. Started by Nasok,

אז אני קניתי את הרמקולים 5.1Z5500 ועכשיו הבעיה היא לסדר אותם . יש לי כמה שאלות: 1) אם אפשר לשים את הבאס בכל מקום בחדר? 2)באיזה גבוה עדיף שהרמקולים יתלו? 3)האם הסנטר יכול להיות בגבוה המסך מחשב למרות ששאר הרמקולים תלויים ? תודה

8. Started by tecknorapp,

שלום רב! מבקש עזרה דחופה בסנכרון סאונד בר סמסונג hw-f355 למסך lg smart 47la621y/ חיבור אופטי לא מזוהה-d input חיבור אנלוגי לא מתחבר aux התקןן בלוטות' אין צימוד. תודה

• 0 תגובות
    • 851 צפיות
  9. Started by tecknorapp,

שלום רב! מנסה לסנכרן מקרן קול סמסונג hw-f355 למסך lg smart 47la621y ללא הצלחה. חיבור אופטי-לא מזוהה. חיבור אנלוגי-לא מזוהה. התקן בלוטות' -אין צימוד. אני אשמח למעט עזרה ותודה מראש.

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. שלום העם אפשר קישור לעידכון גרסא של מכשיר Apex DVX815 אבל אני צריך את העדכון הכי חדש שיצא תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 629 צפיות
  11. Started by פיני1805,

שלום אנשים! אני צריך עזרה במציאת עדכון קושחה לDVD קורא DVIX של פנסוניק דגם SC-PT150. הוא לא קורא לי תרגום בסרטים כאשר התרגום לא מובנה. עזרה בבקשה

• 1 תגובה
    • 483 צפיות
  12. Started by yovav hashovav,

מישו יכול לתת לי המלצה כמה טובות האוזניות האלה? ...אני צריך אותם לנגן אםפישלוש. הם מספכים את הצרכים של מישו שאוהב מוזיקה? http://www.circuitcity.com/ccd/productDetailReview.do?oid=119283&com.broadvision.session.new=Yes&ct=0&BV_SessionID=@@@@1653404134.1117711488@@@@&BV_EngineID=ccdkaddekkdgmilcfngcfkmdffhdffo.0 הם של סוני אני מקווה שיש פה אנאשים שיש להם אתזה פו ואז הם יוחלו לתת לי תגובה עליהם... דרח אגב יש לכם פו דברים מענינים בפורמים רק חבל שאני לא מבין אנגלית

• 6 תגובות
    • 675 צפיות
  13. Started by 111111,

באתר של קריאטיב יש שני עידכוני firmware אם מישהו יוכל לעזור לי ולהגיד לי איזה מהם להתקין כי אמרו שאחד מהם עושה בעיות תודה

• 1 תגובה
    • 593 צפיות
  14. Started by ZUMARA1,

קניתי LCD חדשב 32 של LG FULLHD יש לי בעיה שרואים גלים על המסך זה במיוחד בולט בצבעים כהים אפור למשל. למישהו יש פתרון? לפי מה שהבנתי זה לא קשור לטלויזיה עצמה תודה לעוזרים. לפי מה שראיתי זה יכול להיות תלוי בכבל אם הוא לא באיכות טובה(DVI) י שמצב?

• 1 תגובה
    • 559 צפיות
  15. Started by amirlevi3,

שלום רב, יש לי מערכת סטריאו מסוג סניו אותה רכשתי לפני כ-17 שנים! לאחרונה המערכת "מסרבת" לנגן דיסקים רבים, או שהם "נתקעים" לאחר זמן מה. ניסיתי לנקות בעזרת דיסק ניקוי אך אין בכך תועלת רבה. המערכת הזו יקרה לליבי. האם יש למישהו עצה האם וכיצד ניתן לגרום למערכת לנגן את הדיסקים? או שמא מדובר ב"בלאי טבעי" לאחר כל כך הרבה שנים? בתודה, אמיר

• 2 תגובות
    • 953 צפיות
  16. Started by tsachi,

האם לכרטיס flyvideo2000 של life view יש יציאה של וידאו...? ואיפה אני יכול למצוא תוכנה לכרטיס ודרייבר מעודכנים

• 2 תגובות
    • 636 צפיות
  17. Started by adebisi,

אני רוצה לערוך שירים.. כאילו.. לחתוך קטעים שאני אוהב.. למשל בשביל צלצולים לפלאפון.. איך אני עושה את זה ובאיזו תוכנה? תודה

• 0 תגובות
    • 539 צפיות
  18. Started by yossi_s1,

בכרטיס קול שלי audigy יש מצב אקולייזר שנקרא ROCK ומאז שגיליתי אותו אני לא מוכן להיפרד ממנו. בדרך כלל לא חיבבתי EQ אבל התוצאה שהEQ במחשב + ברסיבר נותנת מדהימה... אפילו שמרגישים קצת בסאונד שזה קצת OVER... ברסיבר זה בעיקר תוספת באס וטון, ועוד משהו שנקרא AFD... בכל מקרה, האקולייזר במחשב הוא פרמטרי, ובגלל זה קצת קשה לי לשכפל את התוצאה שהוא נותן על EQ אחרים... מצורפת תמונה... אודה למי שיכול להסביר לי איך העקומה נראת פחות או יותר. [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. יש לי מחשב שמחובר למגבר של TECHNICS ורמקולים מאיזה מערכת סטריאו. הבעיה היא כזאת בסרטים בעלי קודק AC3 כל הסאונד כולל הקולות ואפקטים הם חלשים מאוד ואני צריך להגביר את מערכת עד לחצי כמעט עך מנת לשמוע ולו בצורה סבירה. במצב רגיל כלומר משחקים ומוזיקה רבע מיכולת ההגברה מספיקה כדי לעשות מהחדר שלי מועדון, או שקה קרב. איך אני מיישר קו עם כל שאר המצבים?

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. יש לי נגן של טושיבה דגם sd 2600y שנקנה באוסטרליה ולכן קורא רק את איזור 4 ולכן לא יכול לקרוא סרטים של איזור ישראל! איך אפשר לפתור את הבעיה שהנגן יקרא את כל האיזורים?? תודה מראש לכל אחד שיעזור

• 5 תגובות
    • 698 צפיות
  21. Started by alexrta,

בבקשה תעזרו לי ותגידו איך אפשר לראות קבצים שהסיומת שלהם היא M2V ???

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. שלום. אתמול באופן פתאום לאחר שימוש תקין של חצי שנה, כאשר ניסיתי לראות את המחשב בטלוויזיית ה LCD שלי, שמתי לב על "ניצנוץ" שנראה כמו שלג בחלק השמאלי של המסך שהופיע במקום מסויים (על רקע כחול, החלק של תפריט האקספורר של windows), כאשר הקטנתי את החלון וניסיתי חלקים אחרים של החלון דרך אותה נקודה השלג לא הופיע, המצב התחיל להיות יותר מורגש כאשר התחלתי לראות סרט, השלג הופיע לאורך כל הסרט במיוחד בסצנות החשוכות, להיטים לא הורגש כמעט. חשוב לציים שידורי הכבלים אין את הבעיה הזאת בטלוויזיה, גם במסך מחשב שמחובר ב- VGA (מסך שאינו LCD) אין את הבעיה הזאת. מה יכולה להיות הבעיה ואיך ניתן לפתור אותה? להלן כמה פרטים טכניים שיכולים לסייע: טלוויזיה: 5331 philips מחשב: AMD 4800, לוח אם ASUS M2V HDM…

• 0 תגובות
    • 743 צפיות
  23. Started by Nemesis,

היי חברה, כבן אדם שאינו מבין גדול בתחום הסאונד, אני מבקש את עצתכם בבחירת פתרון אודיו לצרכים שלי. המצב כיום: חדר של 3X3.5 מטרים, זוג אוזניות של סנהייזר (פשוטות, HD 437) מחוברות למחשב. הסיבה העיקרית בגללה אני לא מרוצה - אסוס כנראה בחרו לחסוך כמה גרושים בלוח האם שלהם (ASUS A7N8X Deluxe), ואני נתקעתי עם קרקושים ורעשים מוזרים בזמן פעולת המעבד, עכבר ודיסק קשיח בפלט האנלוגי (אם יש למישהו רעיון לפתרון אני אשמח, אבל אני חייב לומר שניסיתי כבר ה - כ - ל). סיבה משנית בגללה אני לא מרוצה - היה נחמד לו היו לפחות זוג רמקולים כאשר רוצים לצפות בסרט או להאזין למוזיקה יותר מאדם אחד, או סתם כאשר אין חשק לאוזניות. פתרון אפשרי 1: לקנות כרטיס קול, למשל אודיג'י חביב, אבל אז אני מקריב כ 600 ש"ח בל…

• 2 תגובות
    • 810 צפיות
  24. Started by Emin,

שלום, יש ברשותי מערכת 5.1, רמקוליים מדפיים, אני מתלבט איזה גובה למקם אותם. אני מצטרף תמונה להמחשה של מבנה החדר. ובסוף האם הפרשי הגובה בין הטלוויזיה למיטה טובים או שאני צריך להנמיך את גובה הטלוויזיה? תודה רבה

• 0 תגובות
    • 669 צפיות
  25. אתמול התקנתי ווינדוס XP. יש לי מחשב יחסית ישן מבוסס מעבד P3 ולפי אוורסט הכרטיס קול שלי זה VIA AC 97 הורדתי דרייברים של הכרטיס קול והתקנתי,הורדתי את כל ההיתקונים של הווינדוס(אם צריך לציין את זה בכלל) הרמקולים מחוברים טוב למחשב. ואין פשוט אין קול אני פשוט נואש מה לעשות.?? מי שעוזר אני מאוד(בחזקת מליארד) יודה לו!

• 13 תגובות
    • 947 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.