עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by nadershado,

הי איזה כרטיס קול (חיצוני / פנימי ) תומך בדולבי סוראונד, וH264 לצפיה בסרטים מסוג HD או בלוריי

• 0 תגובות
    • 689 צפיות
  2. Started by GWeizman,

מחפש הדסט לחבר, בסביבות ה300 ש"ח שימושים עיקריים: גיימינג (קל-בינוני), דיבור (סקייפ, וונט וכו'), מוזיקה (טראנסים, קלאסי, רוק לסוגיו) בקשות - 1. נוחות - צריכות להשאר נוחות גם אחרי זמן רב (יחסית) של שימוש רצוף 2. הדסט, לא אוזניות 3. איכות דיבור סבירה-טובה, כמה שפחות רעשי רקע 4. איכות סאונד טובה, עד כמה שאפשר בתקציב תקציב של בסביבות ה300 ש"ח, חריגה קלה במידה ושווה את זה. תודה, גיא. (והחבר)

• 2 תגובות
    • 689 צפיות
  3. אני צריך יציאה קוקסיאלית, לא 3.5" רגילה שצריך להפעיל אותה עם מתאם לרמקולים, הרמקולים שלי פשוט לא עובדים עם זה. בנוסף אני צריך תמיכה בDolbyDigital. וזה צריך ליהיות הכרטיס הכי זול שאפשר לקנות עם שני המאפיינים האלו.

• 0 תגובות
    • 689 צפיות
  4. Started by dbx22,

יש לי מערכת מיני שמחוברת למחשב במקום רמקולים, היא מחוברת לכרטיס הקול של הלוח אם, אין לי כרטיס קול חוץ ממנו. הרבה פעמים כשאני משחק או שומע מוזיקה, אז מתחיל זמזום מעצבן מהרמקולים של המערכת והוא נמשך כמה דקות כל פעם.. מה אפשר לעשות? ממה יכולה לנבוע הבעיה?

• 1 תגובה
    • 689 צפיות
  5. אז ככה....אני מחפש כרטיס קול חדש בעיקר לצורך שמיעת מוזיקה....בעיקרון אני משתמש באוזניות (שאני מחבר למחשב ולא לסטריאו) ורמקולים (שאבא לא בבית ) שמחוברים לסטיראו שאני מחבר למחשב. רציתי לשאול אם מישהו ממליץ או יודע על כרטיס קול איכותי לשם כך במחיר סביר (עד 400 שקל)? תודה רבה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 689 צפיות
  6. התווכחתי עם חבר שלי על כך שאם אתה מזמין IPOD מארצות הברית אז אין אליו אחריות לפחות לא אצל היבאון הישראלי (מי הוא?) אם אני צודק(הוא שאני טועה ולאפל יש אחריות עולמית) אם זה לא דומה ליבוא אפור(אני חושב שכך קוראים לזה) שבו חנות שהיא לא היבאונית הרשמית קונה מכולה מלאה בנגיד מצלמות ומביאה אותה לארץ ואז אין אליה אחריות בארץ לפחות אצל היבאון הרשמי ולא בדיוק קשור אותו דבר עם מחשב נייד של נגיד DELL שאין לו אחריות עולמית אם זה זהה תודה לעונים

• 1 תגובה
    • 689 צפיות
  7. Started by artyom,

http://www.techtop.co.il/protech/index.php?action=showitem&item_id=51 (חדש) תודה

• 3 תגובות
    • 689 צפיות
  8. Started by someone,

לשתיהן יש נתונים זהים לפי אתר היצרן, רק שהראשונה מתקפלת כזאת ויושבת על הראש, והשנייה מאחורי הראש.. מישהו יודע עם יש הבדל בביצועים שלהן? מי יותר טובה? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 689 צפיות
  9. אני רוצה לקנות כרטיס קול שיהיה יותר טוב מהנוכחי שלי, כרטיס קול מובנה של Realtek על לוח Gigabyte P35-DS3: http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Overview.aspx?ProductID=2544 האם יש כרטיס שיפיק סאונד יותר טוב משחקים/מוזיקה בתקציב של 200 ש"ח?

• 4 תגובות
    • 689 צפיות
  10. Started by itaic,

יש ליהתלבטות ביןכמה דגמים של רמקולים למחשב, המטרה היא משחקים סרטים ומוסיקה creative sbs 370, altec lansing xa2021, creative inspire 2500, genius 5.1SW האם לקנות אחד מהדגמים האלו בתקציב של עד 300? האם עדיף לקבל מערכת 5.1 של גניוס (פחות איכותי) באותה רמת מחיר? (אני לא אודיופיל תודה לעונים

• 1 תגובה
    • 689 צפיות
  11. Started by nnfyrbsnss,

אני צריך רמקולים לחבר צריך שיהיו חזקים (רעש) לא צריך איכות ברמות והנה ZAP שמתאים לעניין http://zap.co.il/models.asp?Sog=C-Speakers&DB26647=26964&DB58893=129102 מה מהרשימה? שמתי עין על זה http://zap.co.il/model.asp?model_id=37748 איך זה מתאים לצרכים? וכמובן תודה

• 9 תגובות
    • 689 צפיות
  12. Started by Ido.G,

שלום, אני מעוניין לקנות רמקולים חדשים לחדרי, במקום הסט הנוכחי שלי (Inspire 2400). אני מרוצה ממנו למדי, אך הוא רק 2.1 ובנוסף לא מספק אותי במוזיקה (אני ממש מרגיש שלא שומעים חלק ממנה). יש לשידרוג כמה מטרות: א. שיפור חווית ההאזנה למוזיקה (בעיקר רוק, לא דווקא כבד). ב. משחקים (צפוי שדרוג של העגלה שלי- Celeron C 1200@1600+ Radeon 8500LE). ג. בעתיד- גם צפיה בסרטים (אני רוצה לקנות כונן DVD). ד. בעקרון- אני צופה בטלווזיה דרך כרטיס טלווזיה. בכל מקרה, אחרי הבלבול מח, אני מתלבט בין כמה מערכות. אני פשוט לא יודע מה לקנות. מצד אחד אני רוצה לשמוע הרבה פרטים במוזיקה, אך אני גם רוצה באס טוב. ובסופו של דבר- כמה שפחות טירחה בחיבורים וכו' (לא קריטי, מן הסתם עדיף איכות). כמובן- כמה שפחות …

• 1 תגובה
    • 689 צפיות
  13. Started by shahar91,

אני מעוניין לקנות כבל המתאים לאייפוןו ו/או HTC עם אפשרות של דיבור(מיקרופון) וכפתורי שליטה על הנגן. זה מיועד לאוזניות של akg k450 רציתי לקנות את הכבל של akg q460 אבל הוא עולה 28$ וזה יקר מדי בשבילי.. יש כבל שהוא בסיגנון של הכבל של akg q460 שלא יוריד מאיכות השמיעה של האוזניות?

• 0 תגובות
    • 688 צפיות
  14. Started by finish,

טוב תשמעו יש לי מערכת סטריאו של AIWA שקניתי בערך בכיתה ג' והיום אני ב י' היא דיי ישנה חיברתי את המערכת למחשב אבל הבעיה שאני לא שומע סטריאו רק מונו וזה ממש מעצבן אין שום אפקטים של סטריאו כל הזמן הרקמולים עובד אותו הדבר רציתי לדעת אם יש דרך לחבר את זה ככה שיהיה לי סטריאו?

• 8 תגובות
    • 688 צפיות
  15. Started by _daFink,

ערב טוב, אני רוצה לחבר את הPS3 למסך מחשב, ואם אני קונה כבל HDMI TO DVI ע"מ לעשות זאת, אני משער שלא יהיה לי סאונד... (המסך שלי Samsung SyncMaster 740BF) פיתרון? (יש לי גם מערכת סטריאו ליד הPS3 והמחשב, אם זה עוזר איכשהו לבעיה)

• 0 תגובות
    • 688 צפיות
  16. Started by Armageddon1,

אני רוצה LCD ''37 רוב השימושים יהיו לPS3 וסרטי DIVX\DVD תקציב עד 5 אלף שקל . מה שכן אני לא יודע אם צריך FHD .

• 0 תגובות
    • 688 צפיות
  17. Started by magic_hell,

שלום! יש לי שאלה בקשר לקבצי MP3 אני רוצה לצרוב 5 דיסקים על דיסק אחד בצורת MP3 הבעיה היא שזה לא עושה לי ולא ממלא את הנפח הדרוש שם....מה לעשות? :-\ תודה ובבקשה תענו!

• 1 תגובה
    • 688 צפיות
  18. זה התחיל ככה: רציתי להפסיק לשמוע מוסיקה מהרמקולים בנייד שלי (Pavilion 6412ej) כי הצליל היה מתכתי ומציק. שאלתי כאן בפורום על רמקולים 2.1, ואז ראיתי את הסטיקי של Anatoli (תודה רבה!! אגב) על מערכות וינטאג'. למרבה ההפתעה גיליתי שאני בעלים די גאה של אחת כזו: ROTEL RX-845 ורמקולים POLK AUDIO שאני לא מצליח לגלות איזה דגם בדיוק (מאחורה כתוב MONITOR SERIES 4 47439) לא יודע מה המשמעות של הרכיבים, אבל נחמד לשמוע ממנה. כרגע היא מחוברת למחשב ועדיין מרגיש שחסר משהו אני לא מתקרב להיות אפילו רבע אודיופיל, או מתיימר להבין מה אומרים מושגים כמו "במה" ו"עומק", ולכן אני אנסה להסביר במילים אחרות ואקווה שזה יעזור: הבאסים מעולים, אבל כל השאר מרגיש, שוב, מתכתי. בשירים של Jamirokuai הבאסים מורגשי…

• 2 תגובות
    • 688 צפיות
  19. רכשתי ב"הום סנטר" במיטב כספי (50 שקל לדעתי) שלט אוניברסלי פשוט כזה, בלי שם מותג או אתר שאפשר לחזור אליו ואני לא מצליח למצוא את הקוד לDVD היונדאי (Hu2010 למי שמעניין) שברשותי, יש למישהו מושג מאיפה אני מקריץ קודים לדבר הזה, זה לא מופיע בטבלא מהחוברת של השלט ואני לא מצליח למצוא את זה בסריקה... עזרתכם תזכה אתכם בפרס נדיב (אולי איזה סמיילי נדיב של מלא נשיקות)....

• 0 תגובות
    • 688 צפיות
  20. Started by Guy King,

הבנתי שהאוזניות האלו טובות מאוד לרוק ולמוזיקה אלקטרונית, והן נראות לי מאוד טובות ואני מתכוון לקנות את אחד הדגמים, אבל אני שומע גם הרבה מוזיקה קלאסית ורציתי לדעת אם האוזניות האלו טובות גם למוזיקה קלאסית או שיש אוזניות אחרות בטווח מחיר שלהם שידועות כטובות יותר?

• 0 תגובות
    • 688 צפיות
  21. Started by JediMaster,

אהלן, איזה רמקולים (כמה שיותר איכותיים) אפשר למצוא בסביבות ה400 ש"ח (פחות או יותר), על מנת לשמוע מוסיקה במחשב? והאם זה שיש לי כרטיס קול יחסית ישן ישפיע על העניין? (אני מחפש משהו כמו 2.1, או 4.1, למרות שאני מניח ש2.1 יתן לי איכות יותר טובה ב400 שקל).

• 4 תגובות
    • 688 צפיות
  22. Started by ZeppeliN,

החלטתי לפתוח עוד סקר מכיוון שהסקר הקודם הלך דווקא יפה. איזה נגן MP3 (נייד) יש לכם? אל תתביישו לרשום את כל הסט הנייד שלכם (נגן + מגבר אם יש + אוזניות + אביזרים נלווים). אם ממש בא לכם להתלהב (או לא..) אתם יכולים לפרסם תמונה, אפילו נשמח :] נ.ב: אם אתם כמוני שיש לו נגן לספורט ונגן ליום יום אז בחרו בשניהם. נ.ב2: אני באפשרויות רשמתי חברות בלבד, אבל בתגובה שלכם תרשמו את הדגם המדויק. אני אתחיל. לי יש iPod Classic 80GB והיו לי אוזניות EP-630 אבל הם נהרסו וכרגע אני משתמש באוזניות סטוק. (סבל) לספורט יש לי iAudio G3 2GB שגם הוא אני משתמש עם אותם אוזניות.

• 3 תגובות
    • 688 צפיות
  23. שלום אנשים! אני מקווה שהגעתי לפורום הנכון: הקדמה קצרה: היה לי כרטיס מסך 7900GT שהשתגע והראה טקסטורות חתוכות ודפוקות,בעזרתם האדיבה של האנשים פה בפורום הבנתי שהכרטיס דפוק ועליי לממש את האחריות. רציתי לעדכן ששלחתי את הכרטיס מסך למעבדה במקום שקניתי והוא אכן התברר ככרטיס תקול(שנה וחצי כנראה עשו את שלהן). הם החליטו להחליף לי לGFORCE 7950GT של חברת INNO3D. http://www.inno3d.com/products/graphic_card/gf7_pcie/7950gt.htm היום קיבלתי אותו חזרה סוף סוף. על מנת שהכרטיס יעבוד כמו שצריך החליפו לי את הלוח אם שהיה לי MSI P965 NEO F7.1 GLAN ללא תוספת תשלום לMSI P35 NEO שאמור להיות יותר מתקדם. http://global.msi.com.tw/index.php?func=proddesc&prod_no=1215&maincat_no=1 …

• 0 תגובות
    • 688 צפיות
  24. שלום לכולם. אני מחפש המלצה על אוזניות מומלצות עם באסים טובים, עדיפות שיפלו בתקציב בין 200 ל300 ש"ח. מה שיש לי כרגע זה הסנהייזר HD201 הזולות, ולפיהן אני יכול לומר שההבאות צריכות להיות עם כבל שיוצא מאוזן אחת ולא משתיים, עדיף כבל קצר מ3 מטר או כבל מסולסל, ועדיף שהספוגים יהיו מחומר איכותי ולא יקרעו כמו ב201 בקלות.

• 0 תגובות
    • 688 צפיות
  25. Started by Yamabushi,

האם שווה לרכוש את המערכת ב450 שקלים?

• 2 תגובות
    • 688 צפיות

דיונים חדשים בפורומים