עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by Tamir61,

FX-6021 RMS W 75 המתקבלים ע"י 3 מגברים נפרדים סאב : 40 RMS סאטלייטים : 12.5X2 IN CONCERT TECHNOLOGY 12 מיקרודרייברים באיכות מדהימה שלט אלחוטי מלא FX-5021 RMS W 90 סאב : 40 RMS סאטלייטים : 25X2RMS THX CERTIFIED מיקרודרייברים באיכות מדהימה שלט אלחוטי מלא שתי הדגמים הם במחיר זהה של 200$ בדיוטי פרי. 200RMS סאב : 120RMS סאטלייטים : 80 RMS THX® Certified איזה טכנולוגיה עדיפה ? ואיזה רמקולים יותר איכותיים?

• 8 תגובות
    • 675 צפיות
  2. Started by bykeking,

איך אני יכול לנגן סרט על המחשב שהוא בפורמט ksvcd?? תודה

• 3 תגובות
    • 675 צפיות
  3. היי חברה אני צריך עזרה חיברתי את הממיר תוצרת סמסונג למחשב עם כבל USB המחשב זיהה את זה והתקין אותו עכשיו השאלה שלי איך אני רואה טלויזיה במחשב.? תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 675 צפיות
  4. אני מבקש מכולם תשובות עניניות, ולא למקצרים "זה יותר טוב וזהו" שכל אחד יפרט יתרונות וחסרונות. אני אתחיל בצורה כזו יתרונות כל מכשיר על השני : IRIVER : איכות צג יותר גבוהה כמות האביזרים שמתקבלים עם הקניה כולל אוזניות איכותיות - נרתיק - עריסה בגרסה של ה 40GB - ערכת סוללה חיצונית - שלט. עברית מכשיר הרבה יותר עמיד שנתיים אחריות (לא ע"י היבואנים - רק ע"י שליחה ישירה של המכשיר לחו"ל עצמאית ומילוי טופס RMA) הרבה יותר זמן בשוק אפשרויות שינוי בתוכנה אפשרויות שינוי חומרה קלות הכל נמצא על המכשיר אין צורך בשום מתאם נוסף בשביל חיבור מתח תומך ID3 TAG BROWSER עם DB פחות תקלות סדרתיות (נתונים פנימיים) איכות סאונד גבוהה יותר כל היציאות של המכשיר ממוקמות נכון !!! IAUDIO: X5L זמן סוללה יות…

• 0 תגובות
    • 675 צפיות
  5. http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=6586 http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=6584

• 3 תגובות
    • 675 צפיות
  6. Started by FatherBoard,

כשאני משתמש ב-DB באייריבר, אז כל קבצי ה-MP3 מופיעים בחלוקה לפי אלבום, אבל קבצי ה-WMA לא מופיעים... יש לי כמה אלבומים שכל השירים בהם הם ב wma, והאלבומים בכלל לא מופיעים ברשימה... זה אמור להיות ככה...? ???

• 0 תגובות
    • 675 צפיות
  7. Started by bagetrek,

אני מחפש רמקולים קומפקטיים לא גדולים במיוחד בערך כמו של אולפן הקלטות אבל מהחזקים האלה ..אני צריך בשביל הציוד שיש לי בבית כי המערכת שיש לי CD-C7000 של שארפ עם הדאבל סאפ וופר ...איתם אי אפשר לתקלט בכלל כמה באסים הם נותנים אז זה הורס לי את כל הסט , אז אני מחפש רמקולים כמו שאמרתי קטנים כאלה ומספקים סאונד נקי טוב וחזק ... במחיר לא בשמים ...תודה לעוזרים !

• 0 תגובות
    • 675 צפיות
  8. Started by Reze,

שלום אני צריך שתציעו לי מערכת לחדר שהיה בה 2 רמקולים מדפים שני מרקולים רצפתיים סנטר ורסיבר אני הבנתי שלא צריך ליקנות סאב בגלל שהרמקולים המדפים והרצפתים מסוקלים להפיק לבד סאב לא כמו סטאליטים .... תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 675 צפיות
  9. שלום לכולם! דוד שלי הודיע לי היום שביום שבת בלילה הוא מגיע לארץ לביקור! הוא מגיע מארה"ב ושאל אם אני צריך משהו.. אני רוצה קנות מכשיר שנקרא מולטי-אפקט לגיטרה.. אם למישהו יש מושג איפה בארה"ב אפשר לקנות כזה מכשיר שיגיד לי.. אתרים,חנויות....זה לא קריטי...לא אכפת לו להזמין מהאינטרנט! חיפשתי בכל האתרים הגדולים ולא מצאתי.. בתודה Anas-Nanas דרך אגב אני רוצה לקנות מולטי של ZOOM עוד לא החלטתי אם אם את ה-GFX 5 או את ה707

• 0 תגובות
    • 675 צפיות
  10. יש ברשותי לוח אם של PCPARTNER למעבד P3 SLOT 1 450MHZ יש עליו כרטיס קול מובנה של CREATIVE SB PCI 128 (ES1371) אני לא מצליח להגדיר אותו בדוס(אני מפעיל דוס כמערכת הפעלה נפרדת למשחקים ותוכנות שונות)... יש לי דרייברים אבל אני לא בטוח שהם עובדים טוב איתו כי מה שיוצא לי בסוף היא הודעה שהדרייבר של דוס לPCI לא מותקן. אנא מכם עזרה וגם אם מישהו יכול לצרף גם דרייברים אני אודה בהחלט.

• 2 תגובות
    • 675 צפיות
  11. Started by waizman,

לסרטים בעיקר, יחובר לטלויזיית LCD. חשבתי על Microlab X-23 שהמליצו פה לפני כמה עמודים... מה אתם אומרים? יש משהו יותר טוב?

• 4 תגובות
    • 675 צפיות
  12. משחק משחק בשם אמריקס ארמי ... והחלטתי להשתדרג קצת. .... אני גם בונה מיקסים ורציתי לשמוע יותר באיכות עכשיו הכי טוב לתקציב שלי זה הקרטיס קול הזה : Creative X-FI Xtreme Audio PCI Express http://www.goldtop.co.il/show_detail...3721&catid=900 בחנות הזאת המחיר יקר אבל בKSP זה ב300... עכשיו , אני רוצה לדעת אם הכרטיס קול מתאים ללוח אם .... הלוח אם שלי: ASUS P5K SE לגבי רמקולים אני מאד השקעתי בהם 3 רמקולים קטנים ואחד גדול צליל באס סט של 400-450 , אני משחק עם אוזניות של 150 שקל שזה סביר לי .... כך שיש לי כרטיס קול מובנה ששוה במקרה הטוב 50 שקל .... והחלטתי להשקיע. שאלה סופית: האם כדאי לי לקנות את הקרטיס הזה?

• 1 תגובה
    • 675 צפיות
  13. Started by HWguy,

תראו, יש לי כרטיס קול Creative Audio PCI 128 WDM מאוד ישן. מ2001. הכל עבד לי טוב לא היה שום בעיה עד שהחלטתי לעדכן את הדרייבר של הכרטיס. התקנתי דרייבר חדש והיתה לי בעיה של פינגים גבוהים מאוד באירופה. בישראל יש לי פינג כרגיל סבבה בDOD באירופה יש לי 300-400 ויותר, בעיות FRAMMING וכו...בCS באירופה אין לי בעיות בכלל. לא הבנתי מה הבעיה אז מחקתי את הדרייבר החדש והתקנתי את הישן מאותו הדיסק שקיבלתי אם הכרטיס בהתחלה ונשארה לי אותה הבעיה. ניסיתי כבר הכל :\ בבקשה תעזרו לי אם אתם יכולים זה חשוב מאוד אני לא יכול לשחק :-[

• 1 תגובה
    • 675 צפיות
  14. Started by assaf772,

אני עובד מקנות מחשב חדש. עכשיו IVORY נתנו לי לבחור איזה אוזניות שאני רוצה. יש המלצה לאוזניות איכותיות לגיימר? חשוב שיהיה מאייבורי תודה רבה לעוזרים

15. אני מניח שכן, רק צריך שתסבירו לי איך... תודה

16. http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=160712.0 וגם איפה ה ICEMAT היכ זולות -בארץ-?

• 0 תגובות
    • 675 צפיות
  17. אני יודעת שהנושא הזה כבר חרוש ואני ממש מתנצלת שאני מעלה אותו מחדש אבל חיפשתי איזשהו פיתרון בהודעות ישנות ופשוט לא מצאתי שומדבר שיכול לעזור לי (הגעתי אפילו להודעות משנת 2003 ) הורדתי את הקובץ של אוהד ועשיתי כל מה שצריך ועדיין לא היתה לי אפשרות לעברית בתפריט של השפות!! אני כבר ממש קרובה לייאוש ופשוט לעבור שיר שיר ולשנות אותו לאנגלית!! בבקשה אל תגרמו לי לעשות את זה!! מה לעשות??? אני ממש אודה אם מישהו יוכל לעזור לי!!!! תודה מראש, דנית

• 3 תגובות
    • 675 צפיות
  18. Started by TeaTime,

שלום, לאחרונה שבקו חיי אוזניות המדוזה שלי. שלחתי אותם בחזרה, אך מכיוון שהדגם הישן כבר לא ביצור לא היה ניתן להביא לי סט חדש. ביקשתי מהם לנסות להזמין לי את המדוזה PRO GAMER, אך גם זה לא עבד מסיבות לא ברורות(פנדה מחשבים, לך תדע...). כתחליף, הם הציעו לי את האוזניות Steel Sound 5H של Steelpad. עכשיו הבעיה כזו: האם שווה לי לקחת אותן? אני מחפש אוזניות נוחות וטובות בעיקר לגיימינג, מוזיקה פחות חשוב לי. אם לא, איזה תחליף הייתם מציעים? תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 675 צפיות
  19. Started by brum,

שלום. קיבלתי במתנה מערכת רמקולים למחשה, 1 גדול ו 5 קטנים. אני לא מבין איך עלי לחבר אותם לכרטיס קול עם יציאה ירוקה אחת סטנדרטית. האם צריך לקנות כרטיס מתקדם יותר עם יציאות נפרדות? תודה רבה ויום טוב.

• 3 תגובות
    • 675 צפיות
  20. Started by Elevation,

1 . http://creative.com/products/product.asp?category=213&subcategory=215&product=10052&nav=0 2 . http://creative.com/products/product.asp?category=213&subcategory=215&product=9771&nav=0 מי מהם עדיף? והאם האוזניות של הסלים באמת כאלו טובות?

• 0 תגובות
    • 675 צפיות
  21. Started by iyehuda,

עד היום הייתי רואה בטלויזיה שלי כמעט את כל הקבצים בזמן האחרון אני לא מצליח לראות את קבצי ה MKV החדשים האם ניתן לעשות עידכון קושחה דגם הטלויזה הוא : סמסונג LA32C530 תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 675 צפיות
  22. היי, הזמנתי את הקונסולה Playstation 3 וזה צריך להגיע בקרוב מאד הבעיה היא שהמערכת סאונד שלי עד היום זו המערכת של Creative MegaWorks 550 שמחוברת כמובן לSB Hi-FI. על מנת לקבל דולבי 5.1 מהPS3 מישהו יודע אם אפשרי דרך הרמקולים האלו? מקווה שכן כי אם לא עכשיו צריך להשקיע גם במערכת חדשה... תודה!

• 0 תגובות
    • 675 צפיות
  23. Started by ohadaridan13,

שלום, קניתי טלוויזיה חדשה ואני מחבר את המחשב למסך של הטלוויזיה דרך כבל HDMI שמחובר לכרטיס מסך. כמו שהבנתי הכבל HDMI צריך להעביר גם סאונד וגם תמונה אבל הוא מעביר רק תמונה, הכרטיס מסך שלי הוא 4670 HD של ATI מה אני צריך לעשות בשביל לשמוע את הסאונד דרך הרמקולים של הטלוויזיה ? תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 675 צפיות
  24. יש לי צורב LG חדש מחובר ללוח אסוס כולל כבל קול לכרטיס הקול של המחשב למרות שלא ברור לי במה מסייע הכבל הנ"ל. בכל אופן הבעיה היא שבזמן שאני שומע מוסיקה באמצעות הצורב נכנס זמזום לא בריא לשמע או אם למקד את הבעיה בכל מקרה בו ה- MASTER VOLUME של רכיב ה- CD PLAYER פתוח (כלומר פתוח על מינימום או שאינו מושתק הרעש הנ"ל נכנס בלי קשר למקור ההשמעה - בין אם הקבצים מושמעים מהמחשב ובין אם מהCD PLAYER הרעש הוא זמזום רקע ובהפעלת הCD PLAYER נכנסים רעשים של המראת מטוס סילון - כאילו היתה אמורה להיות הארקה איפושהו שלא קיימת . האם מישהו מכיר את התופעה ובעיקר את הפתרון? בעיה 2. הלוח שלי כולל יציאות דיגיטאליות. ברצוני לעשות בהן שמוש לחיבור כרטיס הקול של המחשב לכניסה דיגיטאלית של המגבר. אלא שהיציא…

• 1 תגובה
    • 675 צפיות

דיונים חדשים בפורומים