אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
מה נשמע קיצר קניתי מסך מחשב LG 22 אינץ מהגרסה החדשה של ה1:10000 הינה הוא LG W2252TQ אז ככה יש לי וינדוס ויסטה הום פרימיום 64 ביט אני רוצה לקנות כרטיס טלוויזה שיעבוד המחשב גם בטלוויזה וגם במחשב. (לא בו זמנית) שאלתי ואמרו לי שזה כרטיס מתאים לי כי יש לי מידה סנטר Hauppauge winTV-PVR-150 MCE עכשיו אני מעינין שיהיה בכרטיס כניסה של הלבן והצהוב האודיו והוידיו(אני חושב) של קול ותמונה.. יש בו חיבורים כאלה רגילים וזה טוב לי אבל אין לו רזולוציות לא רשום והמסך שלי הוא מסך רחב השאלה שלי אם הכרטיס הזה מתאים למסך שלי? זה יעבוד טוב? יש לכם אולי כרטיס טלוויזה יותר טוב להציע לי? ומה ההבדל בן לכידת וידאו לצפיה בערוצי טלויזה? אני יראה טוב כמו בטלויזה בכרטיס הזה? אני רוצה לחבר לו את הממיר של…
-
- 4 תגובות
- 655 צפיות
-
-
יש לי רמקולים של creative סאב ושתי רמקולים ואני רוצה לחבר אותם לps3 אז השאלה שלי היא אם שתי הרמקולים צריכים להיות מחוברים לסאב באותו זמן שהכבל אדם לבן של הps3 מחובר? כי נסיתי לחבר במקום הכבלים של הרמקולים איפה שיש חיבור אדום לבן ואני לא שומע קול ככה בps3 מה אתם ממליצים לי לעשות?
-
- 2 תגובות
- 655 צפיות
-
-
אוזניות טובות, לא משהו רציני ממש אבל שיחזיקו טוב באזניים כי אני רוצה לרוץ איתן, ושיהיו במלאי בארץ.
-
- 3 תגובות
- 655 צפיות
-
-
שלום אני צריך שתציעו לי מערכת לחדר שהיה בה 2 רמקולים מדפים שני מרקולים רצפתיים סנטר ורסיבר אני הבנתי שלא צריך ליקנות סאב בגלל שהרמקולים המדפים והרצפתים מסוקלים להפיק לבד סאב לא כמו סטאליטים .... תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 655 צפיות
-
-
רק רציתי לדעת לדעת אם יש עדכון גירסה לנגן Iriver H320 שנקנה בארצות הברית. הגירסה שמופיעה אצלי היא 02. 1 US. ידוע לכם על עדכון ??? תודה
-
- 1 תגובה
- 655 צפיות
-
-
שלום לכולם , רציתי את עזרתכם בבחירה של רמקולים מדפיים / מוניטוריים למוזיקה בעיקר למרות שהם ישמשו אותי גם לקולנוע. ( יש לי סאב..) בכל מקרה יצא לי לשמוע כמה זוגות אבל די התאכזבתי עד עכשיו כמו למשל - B&W 602 , פראדיים , JPW ועוד כמה.. הציעו לי מאוד ללכת על EPOS אבל התקשרתי ליבואן ויש בעייה להשיג אותם. עוד אופציות שהציעו לי הם : DALI וגם JMLAB .. תנו לי כיוון על רמקול שנותן הכי תמורה לכסף ( אני יודע שזה עניין של טעם אבל אני ישמע קודם לפני הקנייה ) תקציב של 3000 שקל לזוג. תודה.
-
- 1 תגובה
- 655 צפיות
-
-
שלום לכולם! דוד שלי הודיע לי היום שביום שבת בלילה הוא מגיע לארץ לביקור! הוא מגיע מארה"ב ושאל אם אני צריך משהו.. אני רוצה קנות מכשיר שנקרא מולטי-אפקט לגיטרה.. אם למישהו יש מושג איפה בארה"ב אפשר לקנות כזה מכשיר שיגיד לי.. אתרים,חנויות....זה לא קריטי...לא אכפת לו להזמין מהאינטרנט! חיפשתי בכל האתרים הגדולים ולא מצאתי.. בתודה Anas-Nanas דרך אגב אני רוצה לקנות מולטי של ZOOM עוד לא החלטתי אם אם את ה-GFX 5 או את ה707
-
- 0 תגובות
- 655 צפיות
-
-
לפני איזה חודש קיבלתי את המחשב שלי התקנתי וינדוס את כול הדריברים ואני שם לב שאין לי "mono mix/mono out" ועוד כמה שטויות שהיה לי במחשב הישן אבל זה לא הפריעה לי כי היתה לי בעיה יותר מרגיזה , כול פעם שאני ניכנס לאיזה תוכנה או משהו או מדליק את המחשב מחדש ה"מד" של המיקרופון יורד ל18% מ100% . עכשיו הורדתי מהאתר של אסוס את הדריבר הטיפה יותר חדש של soundmax ועכשיו יש לי רק Line in , Microphone ו CD Player , מה זה השוק הזה איך אני מסדר את הבעיות האלה ? תודה.
-
- 2 תגובות
- 655 צפיות
-
-
שלום מחפש רמקולים פשוטים למחשב, שיספיקו לסרטים ולעבודה שותפת. תקציב: בסביבות 50-70 ש''ח. המליצו לי על אלה: http://www.speed4u.co.il/Product.asp?Pid=log-S100&Cat2Cat1ID=41&Cat2ID=100&aff=Zap〈=he הם הכי טובים במחיר הזה??
-
- 3 תגובות
- 655 צפיות
-
-
בו נניח שאני לוקח מגבר שיש בו 4 ערוצי הגברה סטריופונים 4x100watt RMS ולוקח 2 רמקולים שיכולים לעמוד בהספק אמיתי של 250RMS ומחבר מערוץ A+B 1 לרמקול ימין אחד ומA+B 2 מחבר שוב לרמקול ימין עוד אחד וככה גם לרמקול השמאלי, השאלה שלי האם זה יעבוד והאם זה יתן את ההגברה של 4 הערוצים ביחד על 2 הרמקולים ?
-
- 1 תגובה
- 655 צפיות
-
-
שלום אני צריך המלצות של טלויזיה 42 " FULL HD בסביבות 5000-6000 תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 655 צפיות
-
-
היי אני מחפש אוזניות איכותיות למחשב שלא לוחצות על האוזן יותר מדי ובעלות איכות שמיעה טובה.... לא משנה לי אם יש מיקרופון או לא.... יש המלצות? תקציב זה לא בעיה כי לא משנה לי להוציא אפילו 300 על אוזניות באמת טובות (אפילו שכמה שיותר זול עדיין יותר טוב (; ) תודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 655 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות את הרמקולים האלו מאיביי בממש זול מה אתם אומרים עליהם? ואיך ישמעו איתם עם כרטיס קול שעל הלוח אם k8ns-939?
-
- 0 תגובות
- 655 צפיות
-
-
שאלה בכותרת, תודה.
-
- 1 תגובה
- 655 צפיות
-
-
היי, יש לי כיום כרטיס קול Creative live! 5.1 digital ואני רוצה להחליף אותו כי יש לי בעיה לראות סרטים כשאני מוציא לReceiver שלי AC3 - פריימים קופצים מדי פעם (אין לי מושג למה, אבל בכרטיס קול הפנימי SoundMax זה לא קורה). חשוב לי מאוד איכות הסאונד, במיוחד במוזיקה. השימושים שלי זה מוזיקה וסרטים, ואני משתמש בReceiver שתומך בAC3 ב48Khz וללא DTS. אני מתלבט בין הXtereme audio לaudigy 2 zs. מבחינת מפרט הוא דומה, אבל השינויים ששמתי לב אליהם: audigy 2 zs - תומך בתקן THX והחיבורים שלו מוזהבים (נראה לי לפי התמונה). Xtreme audio - תומך בEax 5, הדגשת צלילים גבוהים ונמוכים שבעיקר לmp3. האם תוכלו להמליץ לי מה כדאי מבין שניהם? יש להם אותו מחיר פחות או יותר... תודה!
-
- 2 תגובות
- 655 צפיות
-
-
אני לא מוצא את כל השירים שאני אוהב ב FLAC, איזה עוד פורמטים מומלצים ( למי שאומר לי "MP3 320Kbps") ?
-
- 1 תגובה
- 654 צפיות
-
-
מישהוא יודע: מי / איזה חברה המציאה את נגן ה MP3 ?
-
- 3 תגובות
- 654 צפיות
-
-
צריך המלצה לאוזניות in ear בסביבות ה40 דולר. לא חייב בארץ.
-
- 4 תגובות
- 654 צפיות
-
-
שלום רב, ניתנה לי הצעה למסך LCD של סאמסונג מדגם LA46R51 (גדול 46 אניצ') זה דגם חדש ולא מצאתי עליו אפילו ביקורת אחת ככה שאין לי על מה להסתמך.. המחיר שהוצע לי הוא 20 אלף שקל בעברו המסך. האם שווה? (מחיר,איכות וכו'..) תודה לעונים
-
- 2 תגובות
- 654 צפיות
-
-
שלום, ברצוני לחבר את המחשב שלי למערכת 5.1 של LG (המערכות המשולבות-DVD+רסיבר). כיום יש כבל אחד שמחבר בין שתי המערכות: כבל אודיו פשוט-צד אחד PL - למחשב(כניסה אחת מתוך 6 שיש בפאנל האחורי), צד שני RCA למערכת (זוג אחד-אדום ולבן). מצב זה מאפשר לי לקבל את הסטריאו אך לא את ה-5.1, כפי שהסקתם אני מניח השאלה שלי היא פשוטה-מה היא השיטה הכי כדאית להעברת 5.1 מהמחשב למערכת? אני מבין שיש התקנים אלחוטיים אך כרגע אני בתקופת צמצומים, אז אשמח לקבל הצעות יותר זולות. דרך אגב-אין לי יציאה אופטית-לא המחשב ולא במערכת. אשמח לשמוע פתרונות, תודה רבה!
-
- 0 תגובות
- 654 צפיות
-
-
אהלן, איזה רמקולים (כמה שיותר איכותיים) אפשר למצוא בסביבות ה400 ש"ח (פחות או יותר), על מנת לשמוע מוסיקה במחשב? והאם זה שיש לי כרטיס קול יחסית ישן ישפיע על העניין? (אני מחפש משהו כמו 2.1, או 4.1, למרות שאני מניח ש2.1 יתן לי איכות יותר טובה ב400 שקל).
-
- 4 תגובות
- 654 צפיות
-
-
שלום לכולם, מקווה שזה הפורום הרלוונטי לשאלה (אם לא אשמח לדעת מהו הפורום הנכון...). בכל אופן, שאלתי היא בנושא הזרמת מדיה (בעיקר סרטי HD בפורמט mkv) מה-PC דרך PS3 לטלויזיה. האם זה אפשרי בכלל? אם כן, איך (חוטי/אלחוטי)? תודה לעוזרים!
-
- 5 תגובות
- 654 צפיות
-
-
בעיקרון, זה בשביל עריכת בפוטושופ. עדיף ימני עליון - משם הסאונד הכי איכותי. בין העוזרים יוגרל סיבוב על בלוסקי.
-
- 2 תגובות
- 654 צפיות
-
-
תראו,יש את מצב מספר 1,שזה המצב הסטנדרט שאני משתמש איתו כככה בלי אוזניות בלי כלום : (שימו לב על האחוזים שמכוונים הרמקולים הקדמיים) זה מצב שתיים : (אחריי שחיברתי אוזניות,הוא מזהה את זה אוטומטית,מעביר את המערכת למצב שמע באוזניות ומעלה את רמקול שמאל וימין ל 100%) http://images3.pictiger.com/images/13/e186b96f6b5d3e4aac11779a5dfde213.jpg והמצב השלישי,אחריי שניתקתי את האוזניות,הוא חזר למצב מערכת רגיל,אבל במקום להחזיר את הרמקולים הקדמיים ל 70% הוא משאיר לי אותם על 100% כמו האוזניות ואני צריך לשנות כל פעם בחזרה ל 70% http://images3.pictiger.com/images/d5/f1e43e718f14958d7b04b8b4cc87bbd5.jpg הפכתי כל אופצייה בתוכנה ולא מצאתי שום דרך לגרום לה לעשות מן פרופילים לכל מצב שהמערכ…
-
- 0 תגובות
- 654 צפיות
-
-
שלום.. אני מחפש כרטיס קול ורמקולים 5.1 למחשב כמובן בתקציב של עד 2000 שקל... השימושים הם בעיקר מוזיקה.. וסרטים.. תודה
-
- 0 תגובות
- 654 צפיות
-