אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
טוב אז יש לי בעיה יש לי מערכת קולנוע שכוללת רסיבר של פיוניר VSX517 ורמקולים של מוראל (דגם NOVA 5.1) עכשיו הסאב הוא בעוצמה של 140W ואמור לפרק לי את החדר אבל אני בקושי מרגיש אותו.. אם מישהו יוכל לעזור לי לפתור את הבעיה אני אשמח.. תודה
-
- 3 תגובות
- 646 צפיות
-
-
היי, יש לי רמקולים Z-5500 של לוג'יטק כשנתיים. הם תמיד היו עושים רעש של 'פופ' מתי שמדליקים אורות פלורוסנט או את המאוורר בחדר, והתרגלתי לזה. אבל לאחרונה הם התחילו לעשות רעשים דומים גם כשלא מדליקים שום דבר חשמלי, וזה קורה גם כשהם לא מחוברים לכלום (לא למחשב ולא לשום דבר אחר). למישהו יש מושג?
-
- 0 תגובות
- 646 צפיות
-
-
איך הם בהשוואה? גיסי קנה את ה AUZENTECH והוא אומר שהם מצויינים, ומסוגלים לקודד AUDIO (הוא גם טוען שהX-FI לא יכול לקודד) בכל אופן איך הם אחד מול השני?
-
- 0 תגובות
- 646 צפיות
-
-
חברה, כבר כמה זמן שיש לי את הCreative SoundBlaster Audigy 2 ZS Platinum Pro http://hwzone.co.il/reviews/audigyzs/ הכרטיס עובד מעולה יחד עם הHD595 שלי... למרות שגם הלוח אם שלי סחב אותם יפה אין כמו לשמוע את DARK SIDE OF THE MOON בפלאק, בשביל להעריך כרטיס קול טוב (ישן אבל טוב) דבר אחד שלא יצא לי לשחק איתו הרבה זה השלט, איך אני מגדיר אותו כמו שצריך שיוכל לשלוט על הפונקציות של הישומים הרגילים (winamp וכו'...)
-
- 0 תגובות
- 646 צפיות
-
-
אתמול פירמטו לי את המחשב(בנאדם שיודע מה הוא עושה זה העבודה שלו) חזר המחשב ואין קול בכלום לא בכניסה לא בכלום הורדתי קודקים כי חשבתי זה רק בסרטים בהתחלה לא עזר בדקתי שזה לא על MUTE ושיש דרייב high definition audio driver package-kb835221 מישהוא יכול לעזור לי תודה
-
- 2 תגובות
- 646 צפיות
-
-
אהלן איפה אפשר למצוא את האוזניות האלו http://headphone.com/layout.php?topicID=3&subTopicID=26&productID=0020080515
-
- 2 תגובות
- 646 צפיות
-
-
איך הנגן הזה? http://www.mardanit.co.il./item_prew.php?item_id=400 יש לו חריץ הרחבה?
-
- 4 תגובות
- 646 צפיות
-
-
כל פלט אודיו אצלי, מאוד חלש, לא משנה אם זאת מוזיקה, סרט, או כל דבר, הוא הבה יותר חלש מאשר אצל חברים שלי. אז רציתי לדעת שני דברים. א. האם ישנה תוכנה שיכולה להגביר את זה? ב. האם ישנה אפשרות לחבר את המערכת בתור ה"רמקולים " של המחשב שלי? בתודה, גבריאל.
-
- 3 תגובות
- 646 צפיות
-
-
הי, אני רוצה לקנות אוזניות למחשב, בעיקר למשחקים (יותר לVOICECHAT במשחקים) במחיר סביר של עד 200 ש"ח. חשוב לי מאוד שהאוזניות יהיו נוחות על האוזן (אני רוצה קשת רגילה, אחרת זה מפריע למשקפיים) למשך זמן ממושך. זאת אומרת שלא יתחממו יותר מידי ושלא יכאיבו לאוזניים. ועוד שאלה האם עדיף אוזניות USB מאשר אוזניות עם חיבור רגיל?
-
- 1 תגובה
- 646 צפיות
-
-
יכול ליהיות שנשרף לי רק כרטיס הקול?! היה נפילות/עליות מתח ששרפו לי כמה דברים שהיו מחוברים ופתאום גיליתי שאני לא יכול לשמוע מוזיקה. האם זה יכול להיות??? אם כן איך אני מוכיח לחברת חשמל?
-
- 3 תגובות
- 646 צפיות
-
-
שלום יש לי כרטיס טלוויזהי ישן, כרטיס פנימי יושב על pci. יש לו כניסה לאנטנה. דרך אגב קוראים לסוג הכניסה הזאת BNC? בקיצור השאלה שלי היא האם האנטנה הזאת - http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.5287 יכולה לקלוט שידוי טלווזיה בישראל ברמה טובה? אם כן איזה ערוצים אני יקלוט? רשום באתר למטה באיזה תדר mhz היא תומכת. שאלה קטנה לסיום, באיזה תדר(mhz) משודר אות טלויזיה לאנטנה? והאם אני יכול לחבר את האנטנה הזאת ישירות לטלויזה(לא לכרטיס טלויזיה) ולקלוט? תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 646 צפיות
-
-
קיבלתי מגבר בן כמה עשרות שנים לפי דעתי חברת Technics דגם SU-V6X זה מגבר STEREO השאלה הוא האם הוא שווה משהו ? פשוט אין לי רמקולים לבדוק איתו
-
- 2 תגובות
- 646 צפיות
-
-
שלום לכולם! דוד שלי הודיע לי היום שביום שבת בלילה הוא מגיע לארץ לביקור! הוא מגיע מארה"ב ושאל אם אני צריך משהו.. אני רוצה קנות מכשיר שנקרא מולטי-אפקט לגיטרה.. אם למישהו יש מושג איפה בארה"ב אפשר לקנות כזה מכשיר שיגיד לי.. אתרים,חנויות....זה לא קריטי...לא אכפת לו להזמין מהאינטרנט! חיפשתי בכל האתרים הגדולים ולא מצאתי.. בתודה Anas-Nanas דרך אגב אני רוצה לקנות מולטי של ZOOM עוד לא החלטתי אם אם את ה-GFX 5 או את ה707
-
- 0 תגובות
- 646 צפיות
-
-
יש ברשותי לוח אם של PCPARTNER למעבד P3 SLOT 1 450MHZ יש עליו כרטיס קול מובנה של CREATIVE SB PCI 128 (ES1371) אני לא מצליח להגדיר אותו בדוס(אני מפעיל דוס כמערכת הפעלה נפרדת למשחקים ותוכנות שונות)... יש לי דרייברים אבל אני לא בטוח שהם עובדים טוב איתו כי מה שיוצא לי בסוף היא הודעה שהדרייבר של דוס לPCI לא מותקן. אנא מכם עזרה וגם אם מישהו יכול לצרף גם דרייברים אני אודה בהחלט.
-
- 2 תגובות
- 646 צפיות
-
-
לסרטים בעיקר, יחובר לטלויזיית LCD. חשבתי על Microlab X-23 שהמליצו פה לפני כמה עמודים... מה אתם אומרים? יש משהו יותר טוב?
-
- 4 תגובות
- 646 צפיות
-
-
יש לי ווקמן שאני מעוניין להעביר את קובץ השמע שיש בתוכו לתוך המחשב כיצד עושים זאת ובאיזה תוכנה עלי להשתמש? עריכה: או קי הצלחתי לחבר את הנגן שלי בתור LINE עכשיו אני שומע את המוזיקה ברקע! מה שאני מנסה לעשות זה בעצם לזהות אותו בכדי שאני יוכל לסנכרן את זה עם תמונה! או למשל לראות את זה מזוהה במדיה פלייר! איך עושים את זה?
-
- 3 תגובות
- 646 צפיות
-
-
הייתי היום אצל חבר וראיתי אצלו את אחד מנגני הוידיאו של ARCHOS ונפתח לי התיאבון... אמנם המחיר בשמיים, אבל עדיין. אין לי מושג איזה דגם, אבל זה היה פשוט יפיפיה. אז קראתי והבנתי פחות או יותר את התכונות של המכשירים - נשמע בן זונה. אבל למה רק בדגם אחד יש WIFI? הדגם הוא PMA 400. או שבעצם יש בעוד דגמים? אני לא מבין למה הם לא שמים את זה בכל הדגמים, כי לפי מה שראיתי זה נמצא רק בדגם אחד, והוא לא ממש 'דגם הדגל' של נגני הוידיאו של ARCHOS. מישהו יודע? תודה מראש! (:
-
- 3 תגובות
- 646 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש רסיבר לסלון בדירה שלי. יש לי די וי די עם חיבורי RCA וטלויזיה עם RCA ו21 פינים. בנוסף יש לי רמקולים שמתחברים עם כבלים שבסופם יש התפצלות לשני חוטי נחושת חשופים. כלומר מתחברים ל'קליפסים' אחד אדום אחד שחור (הרמקולים שייכים לדי וי די ישן). אני לא יודע את השם של החיבורים האלו. האם יש רסיבר שעונה על הצרכים שלי? אני לא צריך משהו מפוצץ. יותר למוסיקה וסרטים, לא צריך להיות האיכות הכי טובה אבל לא זבל... התקציב הוא 800 ש"ח האם קיימת תקווה? תודה. ניר
-
- 4 תגובות
- 646 צפיות
-
-
I am talking about simple mp3 files, can they get improved with good audio codecs? BTW, where can i download audio codecs? Thanks!
-
- 3 תגובות
- 646 צפיות
-
-
התקציב שלי לרכיבים הוא כ: 300-350 ביחד. תוכלו לתת לי המלצות ? לגבי רמקולים חשבתי על logitech s-220 http://zap.co.il/model.aspx?modelid=694477 מה דעתכם על הרמקולים האלו ? מה אתם ממליצים לגבי מצלמת אינטרנט שיהיה בה גם מיקרופון . תודה על העזרה
-
- 2 תגובות
- 646 צפיות
-
-
מחברי הרמקולים הם כאלו: למה המחבר התחתון פועל על ממש שונה? מה היתרון/חסקון של זה?
-
- 3 תגובות
- 646 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות את הרמקולים האלו מאיביי בממש זול מה אתם אומרים עליהם? ואיך ישמעו איתם עם כרטיס קול שעל הלוח אם k8ns-939?
-
- 0 תגובות
- 646 צפיות
-
-
לקראת טיול למזרח, חשוב שיהיו לו התכונות הבאות: מבוסס זיכרון FLASH פנימי סוללה רגילה (AA או AAA) לא עדין (לא IPOD) הכי חשוב - זמן שמיעה גדול במיוחד (40-50 שעות לפחות) לא צריך וידאו או תמונות איכות השמע חשובה גודל: 1 עד 5 GB תקציב: 1000 +- בינתיים תפשו אותי Iriver T10 ו- iAUDIO G3 אשמח לקרוא המלצות/ דיעות שלכם.
-
- 4 תגובות
- 646 צפיות
-
-
זמנה של הSONY 36 אינץ בסלון עבר, היא פעלה יפה מאוד ב 15-14 שנים אחרונות, בזמן האחרון היא עושה קצת בעיות (קשה לה להציג תמונה לבנה מדי). למרות שהאיכות עדיין טובה, אנחנו רוצים להחליף אותה. התקציב הוא 3,000 שקל בערך~, אנחנו מחפשים מסך 36-34 אינץ. האם התקציב מספיק? איפה אפשר למצא מבחר טוב בארץ? איזה מסכים ממומלץ לי לבדוק? ואל תמליצו על LCD\פלזמה כי מתחת ל 15K~ הם נראות זוועה. וגם לא מקרן כי זה לסלון.
-
- 6 תגובות
- 646 צפיות
-
-
אהלן, אני צריך המלצה על מיני סטראו איכותית, עם טייפ, סידי ואם אפשר גם DVD. מכיוון שהמערכת תהיה של סבתא שלי חובה שתהיה מאוד פשוטה לשימוש (טכנופובית מלידה). התקציב הוא עד 2000 שקל, תודה.
-
- 0 תגובות
- 646 צפיות
-