אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
רכשתי את המסך ללא כרטיס HDMI ואני רוצה להוסיף אותו.. יש לי את הכרטיס TY-FB10HMD (יש לו 2 כניסות) ורציתי לדעת אם הוא מתאים למסך הזה? ואם לא איזה כרטיס צריך ואיפה אפשר להשיג אותו.. תודה לכל המגיבים
-
- 0 תגובות
- 617 צפיות
-
-
שלום לכולם אני אומנם חדש במערכת הפורומים פה אבל אני אעריך מאוד אם תוכלו להמליץ לי על נגן MP3 טוב, אני מחפש משהו בתקציב של 200-250 דולר, שיהיו לו חיי סוללה ארוכים, עיצוב נחמד, שיהיה נוח, הרבה זיכרון ואיכות סאונד טובה. אלו דרישות גבוהות מנגן אני יודע אבל אני רוצה להיות מבסוט ומסופק כמה שאפשר ממה שאני קונה. אני גם אשמח גם מישהו יוכל לענות לי ולאמר מה עדיף יותר, נגן MP3 או נגן CD-MP3 תודה רבה לכל העוזרים
-
- 10 תגובות
- 922 צפיות
-
-
שלום רב ברשותי נגן: creative muvo c100 לנגן זה יש אפשרות של הרחבת נפח מ-256MB עד ל-512MB. לכן רכשתי כרטיס זיכרון בנפח 256MB. לאחר שהכנסתי את הכרטיס (SD) אל הנגן הוספתי אליו שירים דרך המחשב שלי. אך כאשר ניסיתי להיכנס דרך הנגן אל הכונן החדש כדי לשמוע שירים הוא אמר שאין שירים בכונן החדש... אשמח לדעת מה ניתן לעשות בנוגע לבעיה.. תודה
-
- 0 תגובות
- 545 צפיות
-
-
אני די בהיסטריה , קניתי נגן MP3 של CREATIVE NOMAD MUVO2 לא מזמן הורדתי אליו לפני שבוע בערך 450 שירים דרך התוכנה MEDIASOURCE . היום המשכתי להוריד אליו כ100 שירים נוספים אך לאחר שעשיתי זאת נעלמו ה450 השירים הראשונים שהורדתי לפני שבוע!!! אין לי מושג היכן הם ואיך למצוא אותם. אני לא כל כך מבינה בזיכרון פלאש אולי יש קשר ,אך לפי מה שקראתי בכתבות כאן באתר אין שום בעיה עם לחבר למחשב להוריד ולנתק- זה בדיוק מה שעשיתי. אני פונה למהלי הפורום/האתר בבקשה תעזרו לי זה ממש דחוף (אני טסה לחו"ל יום רביעי....)- אין שום סיכוי שאוריד 450 שירים מחדש למחשב!!! אי- מייל keren_edri@hotmail.com בתודה מראש קרן אדרי (לקוחה היסטרית אך נחמדה....)
-
- 7 תגובות
- 763 צפיות
-
-
שלום , אני וחברים מדברים בתוכנה VENTRILO שאני בטוח שלכמה ממכם היא מוכרת , עכשיו , במחשב הקודם היה לי אפשרות שאני יכול לבחור בהגדות של הוונטרילו, שאני ישמיע מה שאני שומע , Stereo mix. שקניתי מחשב חדש אין לי את האפשרות הזאת \\: הלוח אם שלי זה ASUS Striker Extreme תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 581 צפיות
-
-
אני מרגיש שככול שאני קורא ובודק יותר ככה אני יותר מאבד את עצמי אולי תצליחו להשיב על מספר שאלות. 1. רציתי לדעת מה האיכות הטובה ביותר שאפשר לצפות בה היום? ובפרט בבית(full hd).(שמעתי על דברים כמו 48 fps???) הורדתי תכנים של בלו ריי שממה שאני מבין אלה התכנים הטובים ביותר, ולא ראיתי הבדל מטורף כאשר אני מוריד 1080p שלא רשום שהוא בלו ריי. בנוסף עד כמה אני ארגיש הבדל בצפייה במעבר לתוכנות מעט יותר רציניות מvlc (ראיתי שיש מדריך כלשהו לעניין). 2. הבנתי שהרבה בהבדל בין האיכויות הן דווקא בסאונד, בהנחה שאני משתמש ברמקולים solo 6c(שני רמקולים בלבד) עד כמה אני ארגיש בהבדל של הסאונד או יותר נכון מה האיכות שאני צריך לרמקולים האלה שהיא אופטימאלית? תודה לעוזרים!
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי... רציתי לדעת איך המגבר Yamaha V359 בהשוואה לV361 ובכללי איך ההצעה הזאת: http://www.21.tv/Templates/ProductDetails.aspx?CategoryName=stereo&AuctionId=1584 תודה נ.ב: אני לא יודע אם זה חשוב אבל הטלויזיה היא SHARP WD1E 42
-
- 0 תגובות
- 623 צפיות
-
-
מדובר על טלוויזיה + רסיבר + רמקולים (5.1). הטלוויזיה: LG 42LG60FR הרסיבר: Denon AVR 1508 הרמקולים: JBL cs460 האם שלושת חלקים אלה יעבדו ביחד? (אני יודע שהרסיבר מיועד ל7.1 אבל הובטח לי שזה יעבוד גם עם 5.1) תגובות כלליות לפני הרכישה הסופית? תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 559 צפיות
-
-
שלום, רציתי בבקשה את עזרתכם שתייעצו לי איזה טלוויזיה לרכוש בטווח המחירים 2000 אם יש משו ששוה תחריגה אז בסדר. הטלוויזיה כמובן צריכה להיות LCd ושהטלוויזיה תתמוך גם במחשב, ושיהיה אפשר לחבר אותה גם לDVD, הגדול שתהיה כמה יותר גדולה, בעיקרון היא אמורה לשמש את אחי הקטן . תודה רבה לכל העוזרים
-
- 1 תגובה
- 596 צפיות
-
-
שלום. אני מחפש רמקולים למחשב בעיקר למוזיקה וסרטים. לא משהו יקר שיהי יחסית זול אבל טוב משו בסביבות 400-600 אם מישהו יכול להמליץ על רמקולים אשמח. השאלה שלי היא האם הרמקולים האלה טובים, כי הנתונים טובים אבל האם גם איכות הצליל טובה והאם המערכת איכותית? http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=151795 תודה.
-
- 3 תגובות
- 702 צפיות
-
-
החלטתי לרכוש רמקולים של לוג'יטק, אינני זוכר את הדגם, אבל הם 5.1 לאחר חיבור תקין של הרמקולים, נתקלתי בבעיה כי שומעים סאונד, אך רק מרמקולים ימין ושמאל, ז"א ימין קיצור, אמצע ושמאל קיצוני, לא מתפקדים. במשך חצי שנה אני עובד כך, אך ללא עוד, החלטתי לנסות ולבדוק מה גורם לבעיה, ואיך אני יכול לתקן זאת. יש לציין, כי כשאני עורך בדיקת סאונד בתוך הדרייבר עצמו, כן יש שמע מכל הרמקולים האחרים. מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 5 תגובות
- 849 צפיות
-
-
אני צריך המלצה על רסיברים של 5.1 ערוצים שבאים עם כניסות ויציאות hdmi בינתיים ראיתי את הדגם הזה של onkyo מה דעתכם עליו? http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=575968
-
- 0 תגובות
- 553 צפיות
-
-
היי. יש לי ווינדואס ויסטה ויש לי בעיה עם קול. כאשר אני למשל משתמש בתוכנה iTunes, ובאמצע השיר אני עוצר את השיר ואני פותח לרגע איזה סרט בכל תוכנה שהיא כמו Windows Media Classic לדוגמא, אז בווינדואס מדיה קלאסיק אני רואה רק וידאו ולא שומע אודיו בכלל. כאילו אין אודיו לסרט. ואותו דבר הפוך אם באמצע סרט אני מנסה להשמיע שיר באייטיונס, זה מריץ את השיר אבל לא שומעים. אותו דבר אם פתוח לי למשל סרט או שיר ואני מנסה לראות וידאו ביוטיוב וכך הלאה והלאה בעוד תוכנות שדורשות אודיו. איך אני מתקן את העניין? כי פעם זה היה רץ לי על כמה תוכניות שאני רוצה בו זמנית. בתודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 487 צפיות
-
-
החתול לא חיבב את הרמקולים והוריד את הבד מהרמקולים שלי. הרמקולים הינם קנטור של אפוג'י, דיברתי עם מספר מקומות אבל הם אמרו שהם לא עושים את התיקון אלא ללכת לרפד. השאלה איזה בד לקנות שיתאים והאם יש המלצה למקום ספציפי. תודה מראש, אור
-
- 12 תגובות
- 11.2k צפיות
-
-
1. בחרתי את המודל, קופסא, כרטיס זכרון ושנאי - האם הכל יעבוד יחד היטב? האם שכחתי משהו קריטי? 2. האם כדאי להחליף חלק מהרכיבים ברכיבים אחרים? 3. שמעתי שאמור לצאל מודל עם 1GB זכרון RAM, האמנם? מתי? 4. אשמח לקבל המלצה לשלט USB IR שיתחבר ל Pi כדאי שאוכל לשלוט בו דרך הטלויזיה 5. האם יש שלט RF במקום IR? (מכיוון שהמכשיר יהיה מצידו השני של קיר הטלויזיה, ועדיף RF מאשר IR שידרוש העברת העינית) [ATTACH=CONFIG]6240[/ATTACH]
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
מה קורה חברים??? אני ממש צריך עזרה... יש לי רמקולים microlab x23 5.1 ואני מאוד מרוצה מהם.. הבעיה היא שהסאב ממש חזק.. ואני לא מצליח להנמיך רק אותו.. הרמקולים מחוברים לכרטיס קול מובנה של הלוח אם של אסוס שיחסית למובנה הוא נראה לי חזק.. 8 ערוצים אם אני לא טועה ויש לי את התוכנה לאודיו של אסוס realtek hd audio manager אבל שם כשאני מנמיך את הסאב זה לא עוזר ורק כשאני מנמיך גם את הפרונט וגם את הסנטר הסאב משתתק.. כאילו הסאב מחובר גם לעוצמת קול של הפרונט והסנטר.. אם מישהו יכול לעזור לי או להביא לי תוכנה אחרת שתוכל לשלוט יותר טוב אני ממש אשמח ושיהיה חג שמח לכולם!!!
-
- 2 תגובות
- 913 צפיות
-
-
אני מתאמן בחדר כושר וגם רץ הרבה הייתי רוצה המלצה לאוזניות קטנות ואיכותיות מבחינת סאונד(עם דגש על באס טוב) יש לי שתי אופציות שראיתי והן http://www.amazon.com/Jabra-SPORT-Bluetooth-Stereo-Headset/dp/B005FVNHBI/ref=sr_1_65?ie=UTF8&qid=1322406752&sr=8-65 http://www.amazon.com/Jaybird-Freedom-Bluetooth-Earbuds-Fit-Bluetooth/dp/B005B28DOM/ref=sr_1_18?ie=UTF8&qid=1322406694&sr=8-18 אני אשמח אם למישהו יש ביקורת על אחת מהן או הצעה על אוזניות אחרות(אין בעיית תקציב העיקר משהו שיחזיק זמן ויחזיק על האוזן..)
-
- 1 תגובה
- 602 צפיות
-
-
אני מקווה שזה הפורום המכון. אני רוצה להעביר חומר ממכשיר yesmax לאיחסון במחשב. כיצד אני עושה את זה? כמו כן כיצד ה yesmax מסדר את הקבצים על אמצעי האיחסון שלו? איזו מערכת קבצים יש לו? איזו מערכת הפעלה עובדת עליו? linux? אשמח לתשובה מפורטת. תודה מראש, גיא.
-
- 12 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
אני צריך תוכנה שיכולה להקליט מאתרי אינטרנט שירים באורך יותר מ5 דק' תודה ענקית לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 718 צפיות
-
-
שלום לכולם ..אך אני מחבר את המחשב לטלווזיה?
-
- 0 תגובות
- 516 צפיות
-
-
דבר ראשון אני לא בטוח אם זה המקום אבל לפי מה שהבנתי הפורום הוא גם מערכות קולנוע ביתי וגם שמע אז אם זה לא המקום בבקשה תפנו אותי לפורום הנכון. אני עובר דירה עוד מעט ואני רוצה טלויזיה חדשה לסלון החדש הבעיה היא שאני לא מבין כלום בזה. המרחק ישיבה מהטלויזיה יהיה בערך שלושה, ארבעה מטרים לכל היותר. חשוב לי שהיא תהיה באיכות FHD כמובן עם איכות תמונה טובה שתהיה חדה ושיהיה אפשר לראות בקלות גם באור חזק יחסית. טווח מחירים של עד 2000 אני מאמין אבל אני ישמח לכמה שיותר זול כמובן, לא אכפת לי יותר מדי מהאיכות חדות וכל זה העיקר שלא תהיה חרא. אני חושב שגודל מסך של בסביבות ה32 הוא מספיק אך תקנו אותי אם אני טועה. תודה לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 748 צפיות
-
-
שלום לכולם אני כבר כמה ימים חושב על פתרון שיתן לי אפשרות לשדר משני מחשבים שונים לרמקולים של מחשב מבלי להוציא ולהכניס הכבל בין המחשבים זאת נראת משימה בלתי אפשרית - הכבל קלט (קצה הכבל) של הרמקולים הוא 3.5 זכר . והמחשבים זאת כניסת נקבה 3.5 לכל אחד. אודה למציאת פתרון בנושא שמגובה עם אפשר הכוונה לחנויות כי לא מצאתי בימים האחרונים פתרון תודה וחג שמח
-
- 9 תגובות
- 900 צפיות
-
-
קניתי עכשיו נגן MP3 ורשום שאפשר שיהיה מילים לשירים שאני שומע, עכשיו הסיימות של הקבצים של המילים של השירים הוא LRC או משהו כזה, ואז יש שתי שירים לדוגמא שיש להם את הקובץ LRC הזה ואפשר לראות את המילים של השירים של הדוגמא.. עכשיו רציתי לדעת איך אני יכול לראות את המילים של השירים האחרים שאני הוספתי?
-
- 0 תגובות
- 553 צפיות
-
-
שלום, מבקש עזרה ברכישת סטרימר, שישמש לצפיה בסרטים מתוך דסקטופ בטלוויזיה ללא כבלים, וכן בצפיה בסאטי יו-טיוב ואתרים דומים. תודה !
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי בעיה: אני לא מצליחה לעדכן את התגים של הקבצים, התהליך נתקע לי כל פעם מחדש לפני שמגיע ל100%. ניסיתי להתקין מחדש את התוכנה וזה עדיין לא עבד... יש למישהו הצעה?
-
- 1 תגובה
- 554 צפיות
-