אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
הכוונה היא: כפתורים או לחצן גלגל - מגע?
-
- 3 תגובות
- 655 צפיות
-
-
איזה נגן יותר טוב?? א. http://www.pdastore.co.il/Product.asp?Pid=iriverh320&Cat2Cat1ID=14&Cat2ID=69 ב.http://zap.co.il/model.asp?model_id=40724 תודה.
-
- 14 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום פורום אודיו, בקרוב אני מקבל אוזניות למשחקים ומוסיקה (יותר משחקים), בחרתי את הHD 202 כי ה457 לא אטומות. השאלה שלי לאן לחבר את האוזניות, ליציאה של הרמקולים במחשב? או לסאב-וופר של המערכת שלי? (מערכת 2.1 של גניוס, לא מערכת טובה). תודה מראש, סליחה על הבורות.
-
- 1 תגובה
- 562 צפיות
-
-
טוף.. אחרי הצקות לא מעטות לפורום במשך 3 ימים אני גאה להגיד שאני בעליו הגאה של מכשיר IPOD מיני דור שני (18 שעות בטריה..) קניתי את המכשיר יד ראשונה.. חדש מהאריזה (ואם המצלמה שלי הייתה עובדת הייתם מקבלים תמונות של הקרטון החום שהוא היה ארוז בתוכו..) כולל הכל הכל והבטריה אפילו עוד לא עברה הטענה ראשונית.. המכשיר כולל כמובן את מלוא האחריות של חברת "ידע" מחשבים.. עכשיו הדבר הכי טוב בכל העסקה היה המחיר של האיפוד.. חדש חדש חדש ב-700 שח :ylsuper: יצא שווה לא?? אז מי אמר ש-H10 או זן מיקרו הם הקנייה הכי משתלמת היום?!? : (או אמר שאידיוט מי שקונה אייפוד..)
-
- 17 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי עכשיוSOUNDMAX ואני רוצה להחליף אותה לתוכנה עם יותר אופציות אפשרי?
-
- 0 תגובות
- 515 צפיות
-
-
אני בקרוב טס לחול ביום חמישי לניו-יורק...ככה שיש לי הרבה אפשריות...המחיר לא חשוש אני צריך נגן מיני (שיהי קטן-ולא מכוער) משהו כמו 5 גיגה....רצוי שיההי גם רדיו בפנים אבל לא כל-כך חשוב איזה כדאי לקנות?? מה הכי טוב היום בשוק? המחיר לא חשוב אלא אם מדובר בהבדלים אסטרונומים במחיר תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 817 צפיות
-
-
לאחרונה אני רואה יותר ויותר דגמים של אוזניות אטומות בחנויות השונות. החלטתי גם לקנות זוג אוזניות כאלה, בעיקר בגלל הבריאות, ואני מבקש את המלצתכם לדגם ספציפי. יש לי אפשרות לקנות בארה"ב בשבועיים הבאים אז אני חושב שעדיף משם. התקציב הוא כ 50$, אין לי ממש מושג כמה אוזניות איכותיות כאלה עולים אבל אפשר למצוא משהו טוב ב50$ ? זהו אני מניח.. אם זה משנה הם יהיו בשימוש עם מיני דיסק. תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 674 צפיות
-
-
רציתי לקנות מבאג את creative zen micro הוא עולה אצלם 1200 ז"א 12*99 ש"ח , עכשיו הוא 4 ג'יגה וזה יספק אותי מאוד השאלה היא האם שווה לקנות אותו במחיר הזה,או האם בכלל שווה לקנות אותו? ועוד דבר קטן..למי שקנה..איך האיכות שלו?
-
- 4 תגובות
- 657 צפיות
-
-
השלום... התעניינתי לקניית נגן DVD XORO 415 יש לו שם אפשרות של Nero Digital... משהו יודע מה זה?
-
- 1 תגובה
- 698 צפיות
-
-
היי. אני צריכה רמקולים למחשב שיהיו באיכות הכי סבירה שיש במחיר בסביבות ה-200 שקל. יש לי כרטיס קול תומך ב-5.1 ערוצים. אבל מבחינתי שיהיו גם רק 2.1. תודה רבה מראש
-
- 1 תגובה
- 617 צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לקנות מערכת רמקולים 5.1 למחשבי האישי. טווח המחירים הוא 800-900 ש"ח לכל היותר,חשוב לי שהיא תיהיה דיגיטלית לא כמו האזטק 5.1 שלי. תודה מראש לכל העוזרים.
-
- 0 תגובות
- 571 צפיות
-
-
אני רוצה לישאול עם כדי לי ליקנות את הנגן הזה אני רוצה משהו עם עוצמה וחוסך בטריות אמרו לי שהוא נגן חסכן והוא גם מיתכבה אוטומטי אז כדי לי ליקנות אותו?
-
- 0 תגובות
- 466 צפיות
-
-
אני יודע שאפשר ב- IPOD, לראות עברית. אך אני רוצה מכשיר שגם מסוגל להראות סרטים, ולכן חשבתי על ה- Iriver-H3XX. * מישהו ניסה כבר לראות עליו סרטים, איך זה? קראתי פה שאמור היה לצאת עדכון קשוחה עם תמיכה בעברית: http://www.hwzone.co.il/archive.php?file=newsid1105714860,68832, האם יצא כבר עדכון רשמי?
-
- 14 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
טוב חבריה אני משנה את הדעה שלי לגבי האוזניות האלה אני די התלהבתי מהן בהתחלה אבל ככל שהזמן עובר אני די מבועס מהם . למה אתם שואלים? אז די מבעס לשים אותם באוזן זה פשוט לא נוח. כל פעם אני צריך לסדר אותם בתוך האוזן ואם אתה לא מכניס אותם עד הסוף אז אתה לא שומע טוב. ביכלל. האורך גם משגע אותי זה די מסורבל להסתובב איתם ככה. ניראה לי שאני אקנה את האוזניות של סנהייזר ואת אלה אני פשוט אתן לאחי . מישהו יודע איזו חנות מוכרת סנהייזר? אני אלך על ה mx550 ניראות לי אוזניות סבבה. אז אם מישהו יודע איפה ניתן לקנות את הדגם הזה אני אשמח לישמוע .תודה.
-
- 3 תגובות
- 661 צפיות
-
-
אז ככה...יש לי זיכוי באיזו חנות מחשבים באילת (עיר מגוריי) של 300 ש"ח ומוכרים בחנות הזאת את ה-Zen Touch של 20GB ב-1600 ש"ח. 3 דקות הליכה מאותה חנות, ישנה חנות מוזיקה שבאותו מחיר של 1600 ש"ח מוכרים Iriver H320. עכשיו, תכננתי לקנות את ה-H320 אבל אז הייתה לי בעיה עם איזה רכיב שקניתי מהחנות מחשבים ונאלצתי להחזיר לחנות ולקבל זיכוי ולא את כספי בחזרה בגלל מדיניות החנות, ועכשיו בגלל המצב הכספי הלא מעורר קנאה שלי והחוסר רצון לזרוק לפח 300 ש"ח (אני לא צריך שום דבר מיוחד למחשב בזמן הקרוב) - אני מתכנן להוסיף עוד 1300 שקל ולקנות את ה-Zen. מה אתם אומרים, ה-Zen היא בחירה טובה שתספק אותי בעבור 1600 שקל או שכדאי לקנות את ה-H320 במחיר הגניבה הזה ולהשאיר את הזיכוי לשעת חירום?
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני חייב אוזניות sohrt cord למיני דיסק אני משתגע לא מצאתי בשום מקום אוזניות עם חוט קצר אני חייב את זה לשלט...מישהו יודע? אני כבר שקול לחתוך בעצמי
-
- 1 תגובה
- 602 צפיות
-
-
פתחתי כבר תר'ד אבל לא קיבלתי תשובות מספקות (מבלי לפגוע בכבודו של AQUARIUS) האוזניות הנוכחיות שלי נפגמו חיצונית (= חוט יצא מהמקום והספוגים התקלפו). אני זקוק לעזרתכם כדי להחליט איזה דגם לקנות ושל איזה חברה ולא פחות חשוב: איפה לקנות (אני גר ברעננה). השימושים העיקריים שלי הם מוזיקה ואולי משחקים וסרטים שאותם אני מעדיף להפעיל עם רמקולים דולקים אני חושב ש300-400 שקל יספיקו כדי לקנות אוזניות טובות למוזיקה לא?
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אם אני משנה גירסה בh10 האם אני חייב את הiriver plus או אפשר להעביר גם ככה לmusic תודה
-
- 1 תגובה
- 818 צפיות
-
-
יש לי ככה: מערכת סטריאו שאליה אני רוצה לחבר את המחשב,הדיוידי והממיר הדיגיטלי של הכבלים. עכשיו במקום להוציא ולהכניס קונקטורים כמה פעמים ביום... חשבתי לעשות קופסה קטנה של פלאגים. (3 זוגות rca זכר ואחד נקבה לשם תתחבר המערכת) כשאת שלושת הזוגות הזכריים לקצר לנקבה. משמע, שכולם יהיו מחוברים בו זמנית למערכת... בתקווה שהבנתם את כוונתי.. האם הדבר אפשרי? האם אינו פוגע באיכות הסאונד? האם אינו עלול לגרום נזק חמור יותר. תודה!
-
- 4 תגובות
- 574 צפיות
-
-
האם צריך להפוך את הפונטים קודם ? יש איזה תוכנה שעושה את זה ? המכשיר של פיוניר , יש אולי איזה פונקצייה לשנות ? (בשפות אין ישראל)
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
חבר של ההורים שלי יכול לשלוח לי את האוזניות שאני קונה לארץ.. אני צריך שתעזרו לי לבחור אילו אוזניות עדיפות.. התקציב בגדול כרגע הוא 40 דולר.. חשבתי על משהו בסגנון של: The iPod In-Ear Headphones שעולות 40 דולר Sony MDREX81LP/W שעולות 32 דולר Sony MDR-EX71WK שעולות 32 דולר מה עדיף לקנות?
-
- 3 תגובות
- 700 צפיות
-
-
שלום אני מחפש נגן MP3 מבוסס פלאש , והייתי שמח אם אפשר לקבל הצעות. הדברים שאני מעוניין שיהיו בנגן זה : 1. נפח - כמה שיותר גדול (1 גיגה ומעלה) 2. איכות הסאונד - כמה שיותר טובה. 3. רדיו - שיהיה אפשר לשמור תחנות ולהקליט מהרדיו ישר לMP3. 4. גודל - כמה שיהיה יותר קטן יותר טוב וגם מבחינת משקל. המחיר לא כל כך משנה. תודה רבה מראש לכל העוזרים.
-
- 31 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולם לפניי חודש הזמנתי את הארקוס AV 480 והוא סוף סוף הגיע המכשיר טיפה עבה מהגירסה המקורית אבל נראה רציני ומסיבי בכל אופן איזה איכות יש למכשיר ואיזה יפה המותק הזה !!! אם אתם מעוניינים בתמונות או תשובות לגביי המכשיר תשאירו הודעה ואני יפרסם פה כמה תמונות . מיקי
-
- 9 תגובות
- 948 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי התלבטות שאני רוצה שתעזרו לי בה בנוגע לשניי המכשירים הנ"ל... (בסוני המשחקים הם רק צ'ופר בשבילי ) הנגן לצורכי וידאו.. מה עדיף? (אני יודע שלסוני אין הארד דיסק ,אבל רציתי לדעת אם יצא צורב umd בקרוב או משהו?)
-
- 2 תגובות
- 827 צפיות
-
-
יש לי שאלה אז ככה אני לא מבין כל כך באוזניות יש לי אוזניות די טובות שעלו בערך 250 שקל אז דוד שלי טס לחול אז נתתי לו אותם שישמע שם והוא לא חוזר בזמן הקרוב ואין לי אוזניות אחרות אז מצאתי באינטרנט את האוזניות האלו lexsus hf2011 שהם עולות 100 שקל אז אני רוצה לקנות אותם אותם ולשמוע אית עד שהוא חוזר אז אני רוצה לדעת אם הם אוזניות טובות והם האיכות היא די טובה אני לא צריך למשחקים יותר לשירים והם אני כול לשמוע בהם שירים בעוצמה די חזקה ויש לי עוד שאלה האם אוזניות סטריאופוניות יש להם חיבור רגיל והם אני יכול לחבר אותו למחשב ולנגן mp3 http://www.bomba.co.il/product.asp?productid=300ומצטער ששאלתי פעמים את אותה השאלה פשוט בפעם הראשונה כשעשיתי שלח תגובה אז זה נתקע לי ולא ידעתי …
-
- 1 תגובה
- 655 צפיות
-