עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by doron_93,

שלום...לא מזמן קניתי את הכרטיס.... ואני דיי מרוצה...אבל כשאני מנסה להקליט...ההקלטה יוצאת ללא סאונד...ואני לא מצליח למצוא את ההגדרות כדי שיהייה סאונד http://img329.imageshack.us/my.php?image=21137470gn8.jpg http://img379.imageshack.us/my.php?image=80724866nj6.jpg אני מאוד אשמח אם תעזרו לי. תודה רבה

• 2 תגובות
    • 676 צפיות
  2. באופן כללי השימושים של הרמקולים\אוזניות האלו יהיה בעיקר למשחקים ומוזיקה(כמעט ולא סרטים) עכשיו בתקציב של בערך 500 שקל, מה עדיף לי לקנות. אוזניות 5.1 כלשהן(דוגמת הזלמן) או לקחת את הATP3 המוכרים

• 2 תגובות
    • 676 צפיות
  3. ברצוני לחווט מהמחשב לטלויזיה בסלון, בכדי שאוכל לצפות בסרטים השונים אשר במחשב מהטלויזיה.. המרחק בין המחשב לטלויזיה הוא כ10 מטרים.. האם אפשר לעשות את זה מבלי שהאיכות תפגע? גם הצליל וגם התמונה.. האם אתם יכולים להמליץ על קבלים מחברות מסויימות? מה בערך יהיו המחירים.. אני צריך ששני הקצוות של הקבל וידאו יהיו RCA רגיל, והקבל צליל, צד 1 RCA (אדום לבן) צד שני בננה רגילה. תודה!

• 3 תגובות
    • 676 צפיות
  4. איזה מהכרטיסים הבאים עדיף לחיבור אנלוגי למערכת 4.1 כשהדגש הוא על קבצי MP3 ומעט סרטים לכן איכות במוזקיה היא החשיבות העליונה

• 0 תגובות
    • 676 צפיות
  5. חברהההההההה אני צריך לשים עוד כרטיס כל במחשב היעוד שלו זה רק בשביל לחבר עוד אוזניות שאני יוכל לעבוד עם שתי ערוצים ולמקסס עד שאני יקבל את הציוד של ה DJ שלי... אז בנתיים צריך להשתמש במחשב ואני חייב עוד כרטיס... חברה אני צריך את הכרטיס קול הכי זול שתמצאו לי לקנות דרך האינטרנט.. אמרתי כבר הוא רק בשביל חיבור אוזניות.... אגב עכשיו יש לי VIBRA128 אם אני יוסיף עוד אחד כזה זה יעשה לי בעיות עם ההתקנות וההגדרות...!??

• 0 תגובות
    • 676 צפיות
  6. Started by LRa,

האופציה היחידה שעלתה לי לראש היא Altec Lansing 221... הרמקולים טובים ? תודה

• 3 תגובות
    • 676 צפיות
  7. בהמשך לנושא הזה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=417614.0 בסה"כ רציתי אוזניות משולבות עם מיקרופון בחיבור USB ומצאתי דגם יחסית פשוט של מיקרוסופט ב 95¤. שלחתי את אבא שלי לקנות לי אותו ב KSP ולצערי הוא החליט על דעת עצמו "לקנות לי משהו יותר טוב" וחזר עם Logitech Clear Chat Pro שעולות יותר מפי 2 אני לא צריך את המוצר בשביל משחקי מחשב ו/או בשביל לשמוע מוזיקה אלא רק בשביל לנהל שיחות בסקייפ. השאלה שלי בעצם מתחלקת לשתיים. האם האוזניות האלו טובות והאם כדאי לי לשקול להשאיר אותן בכל זאת? (אם תגידו לי שזו חוויה מדהימה לשחק איתן במשחקי מחשב אולי בכל זאת אני אשקול להשאיר אותן למרות שממש לא רע לי עם הרמקולים שיש לי ומחוברים למחשב) אם יש כאן מישהו שהתנסה בהם ויכול ל…

• 0 תגובות
    • 676 צפיות
  8. המפרט שלי בצד... בהתחלה היה לי 8800GTX ומאז שקניתי את הכרטיס החדש התחילו הבעיות....כשהתקנתי את הכרטיס החדש הורדתי את הכרטיס טלויזיה סלוט אחד בpci למטה ואז כשרציתי לצפות בטלויזיה הדלקתי את הmedia center ולחצתי על שידורים חיים ואז יש מן קפיצות כאלו כשהוא מדליק את הכרטיס הקפיצות מפסיקות אבל שמתי לב שהאיכות נדפקה...אם מישו מוזיז את הראש נגיד אז הוא נמרח כזה...נוצרת הילה....ובכללי רואים פחות טוב... ניסית להחזיר אותו לסלוט שבו הוא היה בהתחלה, הדלקתי את המחשב ואז הרזולוציה הייתה דפוקה לגמריי והצבעים היו על 4-bit ובלאגן אחד גדול....אבא שלי אמר שהלך הכרטיס טלויזיה וניגשתי לחנות(Ivory) ואמרתי להם שהלך הכרטיס והם הביאו לי כרטיס חדש...שמתי אותו בסלוט הכי תחתון והמחשב בכלל לא ראה אותו…

• 1 תגובה
    • 676 צפיות
  9. Started by TheTNT.COM2,

היי מה נשמע שוב? קניתי היום creative audigy 4 se 7.1 אחכ הלכתי לחנות "צליל", בסופו של דבר החלטתי ללכת ה- HD 514, הכרטיס עלה לי 300, האוזניות 360. (האוזניות עלו יקר?) א) רציתי לדעת איך האוזניות?(למוסיקה הן מדהימות..) ב) האם ל- sennheiser יש אוזניות סראונד מה שניקרא? (אני צריך את האוזניות בעיקר למשחק - לשמוע אם באים מלמעה, למטה, צד וכו'..) ג) כניראה זו הייתה טעות סתם ככה ללכת לחנות ולבחור אוזניות בלי ידע מוקדם,( בנתיים אני לא מרוצה מהסאונד במשחק..), יש לי זכות להחזיר להם את המוצר ולקבל אחד אחר תוך 14 יום? היה שם גם HD 210, גם היו ממש נחמדות, אבל הן עלו 350 וזה ניראה לי ממש יקר לאוזניות שנחשבות לדגם ישן.. אבל האם הן יועילו לי יותר מבחינת הסאונד במשחק?

• 0 תגובות
    • 676 צפיות
  10. Started by zuzu89,

היי יש את הH320 ויש את הGmini . עכשיו הGIMI 100% יכול להריץ וידאו . השאלה אם הH320 יכול או יוכל להריץ וידאו כמו שצריך ? הGMINI עולה עוד 30 דולר בערך . אם הIRIVER יוכל להריץ אז אפשר בבקשה קישור למקום הכי זול שאפשר לקנות אותו בUSA . תודה

• 1 תגובה
    • 676 צפיות
  11. לאחר חיפושים נרחבים גם בFaq של הפורום, הגעתיי להחלטה סופית לקנות את אחד משני הכרטיסים הבאים: הראשון Esi Maya 44 MK II http://cgi.ebay.co.uk/ESI-MAYA-44-PCI-SOUNDCARD-AUDIOTRAK-NEW-inc-ALL-CABLES_W0QQitemZ110129633774QQihZ001QQcategoryZ123445QQrdZ1QQssPageNameZWD1VQQcmdZViewItem#ebayphotohosting השני Audiotrak Prodigy 7.1 HiFi http://cgi.ebay.co.uk/Audiotrak-Prodigy-7-1-HiFi-24bit-192kHz-audio-interface_W0QQitemZ180137091560QQihZ008QQcategoryZ41787QQrdZ1QQssPageNameZWD2VQQcmdZViewItem שניהם נחשבים לממש טובים, מה אתם אומרים, איזה מהם לקחת?

• 4 תגובות
    • 676 צפיות
  12. יש לי פלייסטיישן שלוש, איך אפשר לנצל אותו מבחינת סאונד מבלי לקנות מערכת סאונד שלמה. הוא מחובר כרגע למסך LCD ב HDMI אבל הסאונד של הרמקולים לא מדהים. יש דרך אולי להעביר סאונד דרך המחשב? או לחבר רמקולים לטלוויזיה? המחשב שלי מגיע עם הדברים הבאים 1. Realtek ALC888 codec 2. High Definition Audio 3. 2/4/5.1/7.1-channel 4. Support for S/PDIF In/Out 5. Support for CD In

13. יש לי רמקולים של creative סאב ושתי רמקולים ואני רוצה לחבר אותם לps3 אז השאלה שלי היא אם שתי הרמקולים צריכים להיות מחוברים לסאב באותו זמן שהכבל אדם לבן של הps3 מחובר? כי נסיתי לחבר במקום הכבלים של הרמקולים איפה שיש חיבור אדום לבן ואני לא שומע קול ככה בps3 מה אתם ממליצים לי לעשות?

• 2 תגובות
    • 676 צפיות
  14. אחרי החיבור ראו את התצוגת מחשב בתוך רבוע באמצע המסך. ניסיתי לסדר את זה על-ידי שינוי הרזולוציה במצב צג טלוויזיה בלבד אבל שהכנסתי את השינוי (1680X1024) המסך התחיל להבהב בשחור בלי הפסקה וגם אחרי ניתוק האיכות ירדה פלאים בYES . הטלוויזיה היא 42 LCD . איך אני יכול לסדר את זה ולבטל את השינוי (כי עכשיו שאני נכנס זה רק מהבהב ואין לי אפשרות לשנות ). תודה לעוזרים (מצטער אם זה לא פורום נכון התלבטתי אם פורום ניידים)

• 0 תגובות
    • 676 צפיות
  15. Started by NaMnaM,

אני מחפש אוזניות איכותיות בתקציב של ככה 150$... אני רוצה שהן יהיו אטומות (מכסות את כל האוזן) ושיהיה נוח, רמקול לא צריך... אה ומוצרים שאין בארץ זה גם סבבבה כי כרגע אבא שלי בחו"ל אז הוא יקנה לי שם...

• 3 תגובות
    • 676 צפיות
  16. Started by Triple-z,

לאחרונה הסוללה של המכשיר שלי דיי סיימה את חייה, המכשיר לא עובד יותר מחצי שעה ורציתי לשאול אם מישהו פה החליף לעצמו סוללה לפי המדריך הזה ? הבעיה שלי היא שאני כרגע עדיין בחו"ל (תאילנד) ובגלל שימוש אינטנסיבי יחסית בחצי שנה אחרונה שאני מטייל בה ובטח בגלל שהטענתי יותר מידי הבטריה הלכה רציתי לדעת אם מישהו קנה את הסוללה שממליצים במיסטיק ריבר? האם הם שולחים לארץ? האם יש בארץ מאיפה להשיג בטריה טובה שתחזיק יותר מ- 20 שעות על ה- H340? גם אני לא ממש בטוח אם כל הסיפור הזה לא מסובך מידי לעשות לבד (כל ההתעסקות עם הכבל של הבטריה וכו) ואולי פשוט אני ישלח לבנדה את המכשיר לתיקון וזהו שאני יחזור (מישהו יודע כמה הם לוקחים על ההחלפה ואיזה בטריה הם שמים?) אשמח לכל מידע בנושא

• 3 תגובות
    • 676 צפיות
  17. Started by roma,

אהלן אהלן! סבא שלי מחפש טלוויזיה 26 אינץ' LCD (אין לו מקום למשהו גדול יותר) ואני רוצה שהוא יקנה משהו איכותי יחסית.. יש המלצות בכיוון? נ.ב המחיר אני מאמין בסביבות ה3 אלף.

• 1 תגובה
    • 676 צפיות
  18. מה אתם חושבים המערכת סטריאו או 2.1 הכי טובה בתקציב של 400 שקל?

• 6 תגובות
    • 676 צפיות
  19. Started by AlonAviram,

שלום, לפני חודש וחצי- חודשיים קניתי מחשב חדש מלוג'יק פי סי , ואיתם רמקולים חדשים (ATP3), עד לפני כמה זמן הכל עבד נהדר, בהתחלה העיגול הזה שאיתו מגבירים\מנמיכים את הווליום נהיה כזה חלש והייתי יכול קצת להזיז אותו וכשאני כזה מזיז אותו טיפה למטה זה פתאום מגביר מאוד את הווליום. עם הבעיה הזאת עוד הסתדרתי, אבל עכשיו הרמקולים מתחילים לעשות כזה רעש טרררר (לא יודע איך להסביר במילים) והטרררר נהיה חזק\חלש ככל שמגבירים\מחלישים את הווליום, על זה אני כבר לא יכול להבליג, זה מעצבן, מוציא מריכוז ואני לא יכול ככה.. אם אני יפנה ללוג'יק הם אמורים להחליף לי את הרמקולים? תודה לעוזרים.

• 6 תגובות
    • 676 צפיות
  20. אני צריך יציאה קוקסיאלית, לא 3.5" רגילה שצריך להפעיל אותה עם מתאם לרמקולים, הרמקולים שלי פשוט לא עובדים עם זה. בנוסף אני צריך תמיכה בDolbyDigital. וזה צריך ליהיות הכרטיס הכי זול שאפשר לקנות עם שני המאפיינים האלו.

• 0 תגובות
    • 676 צפיות
  21. Started by glassmoon,

שלום יש לי שאלה בנוגע להשמעת קבצי קול. מתי שאני משמיע קובץ mp3 או wav בתוכנות שונות האיכות שונה בתוכנות שונות בWindows Meida Player היא סבירה אבל בWinamp ובVLC media player היא משום מה די גרועה ועם הרבה רעשים... הבעייה העיקרית היא בצפייה בסרטים, איכות הסאונד בBSPlayer ובVLC media player היא נמוכה ועם הרבה רעש ובWindows Media Player אין אפשרות לכתוביות... משהו יודע איך לפתור את זה אולי?.. תודה מראש

• 2 תגובות
    • 676 צפיות
  22. Started by ChaosPower,

יש לי מאתיים שקל, ורציתי להוציא אותם על כרטיס קול, בגלל שפעם אחת כשהתעסקתי עם הכרטיס מסך כדי לנקות אותו, פגעתי בלוח אם, ומאז יש לי בעיה עם הקול (אני בטוח שזו בעיה עם הלוח אם). אז כנראה שאין לי ברירה אלא לקנות כרטיס קול. הייתי רוצה לקנות כרטיס קול, הכי טוב שאני יכול להשיג ב200 שקל בארץ. שמתי לב לCreative Audigy SE וVALUE, שעולים 165 ו175, מי מבינהם עדיף? (לא משנה, הבנתי שVALUE עדיף) ואם יש כרטיס יותר טוב מהם בסכום הזה, אנא הציעו. אני לא מבין גדול בתחום... נ.ב שכחתי להגיד שהכרטיס מיועד בעיקר למשחקים, ולשמיעת מוזיקה, לא משהו רציני.

• 0 תגובות
    • 676 צפיות
  23. האם יש כרטיסי קול שיכולים להעביר את הפורמטים החדשים של האודיו כמו dd+?

• 6 תגובות
    • 676 צפיות
  24. Started by tomerco,

אני רוצה לקנות את הרמקולים האלו מאיביי בממש זול מה אתם אומרים עליהם? ואיך ישמעו איתם עם כרטיס קול שעל הלוח אם k8ns-939?

• 0 תגובות
    • 676 צפיות
  25. יש למישהו מושג למה ב- Sennheiser CX300 האורך של החוטים שונה? תודה..

• 1 תגובה
    • 676 צפיות

דיונים חדשים בפורומים