עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. לא מזמן רכשתי את הלוח אם הנ"ל עם הכרטיס קול ALC882M של REALTEK שיש לו HIGH DEFINTION AUDIO + עוד כמה דברים שמביאים אותו לרמת סאונד גבוהה, כמוכן יש לי כרטיס מסך של NVIDIA 7900 GS והלוח עצמו בנוי ל HOME DIDGITAL הכוונה לחבר את המחשב למערכת ולטלויזה וליצור סאונד וצפייה ברמה גבוהה, הייתי רוצה לשמוע פה מאנשים איזה מגבר כדאי לי לקנות (שמע כבר יש לי) ואיך אני מנצל את המחשב להגיע לכל מה שהוא מציע לי ?

• 4 תגובות
    • 668 צפיות
  2. היי, הזמנתי את הקונסולה Playstation 3 וזה צריך להגיע בקרוב מאד הבעיה היא שהמערכת סאונד שלי עד היום זו המערכת של Creative MegaWorks 550 שמחוברת כמובן לSB Hi-FI. על מנת לקבל דולבי 5.1 מהPS3 מישהו יודע אם אפשרי דרך הרמקולים האלו? מקווה שכן כי אם לא עכשיו צריך להשקיע גם במערכת חדשה... תודה!

• 0 תגובות
    • 668 צפיות
  3. Started by tomerco,

אני רוצה לקנות את הרמקולים האלו מאיביי בממש זול מה אתם אומרים עליהם? ואיך ישמעו איתם עם כרטיס קול שעל הלוח אם k8ns-939?

• 0 תגובות
    • 668 צפיות
  4. אהלן. אני מחפש אוזניות אוזן בשביל הנגן MP3 שלי (Sandisk Sansa & iRiver H320) קיבלתי עם הIRIVER כשקניתי אותו את האוזניות MX300 של SENNHEISER ויחסית התלהבתי מהן, חשבתי שהן אחלה.. אבל הן נקרעו\התקלקלו והייתי תקוע עם אוזניות של 20 שקל שנהרסו גם.. אז אני מחפש משו בסגנון, ראיתי בZAP את הMX400, MX450 ואת MX50. שכולן עולות 95 שקל. מה ההבדל בין כולן? מה יותר טוב? ולמה ה400 וה450 עולות אותו דבר? ובכללי איך האוזניות האלה בשביל התקציב. אני שומע בMP3 בעיקר ב: ריצות , נסיעות , שיעורים .. ובונוס ככה - יש לאוזניות האלה שלט שמאפשר להריץ את השירים, להפסיק ולהפעיל? יש כזה דבר באוזניות כאלה? תודה רבה לעוזרים!

• 4 תגובות
    • 668 צפיות
  5. Started by ohadaridan13,

שלום, קניתי טלוויזיה חדשה ואני מחבר את המחשב למסך של הטלוויזיה דרך כבל HDMI שמחובר לכרטיס מסך. כמו שהבנתי הכבל HDMI צריך להעביר גם סאונד וגם תמונה אבל הוא מעביר רק תמונה, הכרטיס מסך שלי הוא 4670 HD של ATI מה אני צריך לעשות בשביל לשמוע את הסאונד דרך הרמקולים של הטלוויזיה ? תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 668 צפיות
  6. Started by Konst1988,

שלום לכולם. ההורים שלי רוצים לרכוש DVD מקליט שיחליף את הוידאו הישן והטוב..(או שלא כלכך..) הדרישות שלו שלא יהיה יקר מידי, השימושי העיקרי יהיה הקלטה וצפיה.. מן הסתם.. תכונות שאני צריך: העדפה שיקליט ל + ולא רק ל -. העדפה לביטול פרסומות. העדפה להמלצה ממישהו שיש ברשותו/מכיר מכשיר והוא שמח/לא שמח. חשוב לי האמינות של ההקלטות מאוד. לא לטווח ארוך אלא לטווח הקצר. אני יודע שבטוח שיש אנשים שיש להם בפורום כי חיפשתי ויש 100 ת'רדים עם בקשות המלצה עם 0 תגובות.. תודה רבה לעונים.

• 0 תגובות
    • 668 צפיות
  7. שלום רב, אני מחפש לקנות טלווזיה בגודל של 42 אינצ' לסלון. לא מחפש משהו מיוחד - רק איכות תמונוה טובה ואת הדברים שמובנים מאליו בימים אלו (יציאות USB,יציאות HDMI,Full HD.אפשרות לחיבור לסטרימר ולרשת ביתית-בעיקר אל-חוטי) המסך לא מיועד למשחקי קונסולות. אשמח להצעות למסכים מומלצים במיוחד מהחברות הבאות: LG וSAMSUNG מחנות שניתן לקנות סמוך לביתי (נתניה)

• 1 תגובה
    • 668 צפיות
  8. Started by ביז'ו המוס,

צריך המלצה לאוזניות in ear בסביבות ה40 דולר. לא חייב בארץ.

9. Started by רן.ט,

מישהו מכיר אולי מקום שאתה יכול לעשות בו טרייד אין על האייפוד יענו לתת את הישן להוסיף כסף ולקנות חדש?

• 1 תגובה
    • 667 צפיות
  10. Started by monya2007,

שלום לכולם לא מזמן קראתי על הפורמט FLAC אבל לא הבנתי איפה אני מוריד שירים בפורמט כזה מישהוא יכול אולי להרחיב לי בנושא הזה?

• 2 תגובות
    • 667 צפיות
  11. חיברתי את הכרטיס קול שעל הלוח אם , בכבל אופטי (יש לי יציאה אופטית ויציאה קואקסילית ו היציאות הרגילות) הקטע המוזר שאני כן שומע , אבל רק בסטיראו , למרות שהכרטיס מכוון על 6 ערוצים , ברסיבר מתקבל סטריאו בלבד. (יש לי כאן 6 רמקולים.. וריסבר שתומך בזה) יש לכם מושג מה הבעיה ? למה אני לא מצליח לקבל סראונד מלא? תודה. :-*

• 2 תגובות
    • 667 צפיות
  12. Started by yanushka,

בעיקרון, זה בשביל עריכת בפוטושופ. עדיף ימני עליון - משם הסאונד הכי איכותי. בין העוזרים יוגרל סיבוב על בלוסקי.

• 2 תגובות
    • 667 צפיות
  13. Started by star010101,

שלום לכל המומחים, קניתי אזניות EP635 של קריאטיב ב-150 ש"ח. אשמח לקבל חוות דעת על המוצר עצמו אם משתלם ואיכותי. תודה רבה ולילה טוב לכולם.

• 2 תגובות
    • 667 צפיות
  14. Started by EyEOnE,

שלום לחברי הפורום, מעוניין לקנות טלויזית LCD לחדר לא כל כך גדול. [4.2 על 2.7 מטר לערך]. חשבתי על גודל של 22 אינץ'. השאלה מה הגודל האידיאלי לחדר בסדר גודל שכזה? ואיזו טלויזיה עדיפה. תודה מראש לעוזרים

• 1 תגובה
    • 667 צפיות
  15. Started by ¥«::Ru§§iaN_BoY::»¥,

יש לי מערכת קולנוע ביתית מגבר yamaha רמקולים וסב של dome ........ואני מרגיש שהיא לא מספיקה לי ואני רוצה לימכור אותה וליקנות רמקולים למחשב חזקים.... אני מחפש רמקולים שיהיהו חזקים רצח וסב מושגע שירעיד תבית וחשבתי על Logitech z-5400 האם הרמקולים האלו טובים ושווה ליקנות אותם במחיר סביבות 1700 שקל....?

• 6 תגובות
    • 667 צפיות
  16. Started by fuichtva,

מה המשמעות של ההתקן הזה? תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 667 צפיות
  17. מה ההבדל בין האוזניות האלו? Etymotic Research ER-6i Noise Isolator Earphones לבין Etymotic Research ER-6 Isolator Earphones תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 667 צפיות
  18. Started by assafta,

שלום קוראים יקרים ברצוני לקנות רמקולים לרכב. יש לי מערכת של Kenwood עם צ'יינגר. חיפשתי קצת באינטרנט, והבחנתי שישנם כמה מאפיינים שיש לשים אליהם לב: גודל (באינצ'ים) (way (1way, 2 way and so on הספק (בוואט) סוג (קומפוננט, רגילים, טוויטרים וכדו') האם מישהו יוכל בבקשה לעשות לי קצת סדר ולהסביר לי מה חשוב לבדוק כאשר באים לרכוש רמקולים, מה ההבדל בין One way ל Two way, איזה הספק כדאי, מה משנה לי הגודל וכדומה. ובכלל, איזה מותג נחשב טוב ומחיריו סבירים אודה מאוד מאוד אסף

• 0 תגובות
    • 667 צפיות
  19. Started by shahar91,

יש את הפלאפון HTC Sensation XE שעובד עם beats Audio אבל אני מתכוון להחליף את האוזניות Beats By Dr. Dre iBeats לאוזניות קשת מסיבה של נוחות. עכשיו מתכניין באוזניות ושמעתי על חברת akg שהוא חזקים ושמעתי על אוזניות akg k430 שעולים באמזון/איביי 40 דולר. אשמח לשמוע להצעות על אוזניות 150-250 שקל (מחירי אמזון/אייבי). תודה מראש לכל מי שעוזר

• 0 תגובות
    • 667 צפיות
  20. Started by GbeTech,

מה קורה אנשים... אני מנסה לפתוח קובץ WAV ומופיעה לי הבעיה הזאת: קודם זה http://i15.photobucket.com/albums/a387/GbeTech/1.jpg ואחרי כמה שניות http://i15.photobucket.com/albums/a387/GbeTech/2.jpg זה בחיים לא קרה לי, יש לי כבר שנתיים בערך את חבילת הקודקים K-Lite Codec Pack 2.70 Full Beta. מה לעשות? להסיר ולהתקין חבילה אחרת?

• 3 תגובות
    • 667 צפיות
  21. https://secure5.nexternal.com/shared/StoreFront/default.asp?CS=iriver&BusType=BtoC&Count1=533611476&Count2=450751900&CategoryID=9&Target=products.asp אני חיפשתי אותו המון המון זמן ורק לפני איזה חודש וקצת הם הועילו בטובם לשים את המטען הנ"ל למכירה... הכעייה- הם לא עושים משלוחים לארץ אז צריך : א-לראות אם היבואנים מייבאים את כבר (ארקדיה ) ב. לשלוח מישהו לארה"ב ושייקנה את זה שם... aaaaaa32

• 0 תגובות
    • 667 צפיות
  22. Started by Sven,

חשבתי על זה והגעתי למסקנה שכדאי לי לקנות כרטיס קול כדי לשדרג את איכות האודיו שלי מה-מובנה בלוח. מה שיש לי היום זה ה- ALC883 של Realtek שמובנה בלוח האם (מפרט בצד). בעקרון חשבתי על M-Audio Revolution 5.1 כי קראתי עליו כמה ביקורות נחמדות וכי הוא נכנס יפה בתקציב שלי, אבל פה באה השאלה, עד כמה זה באמת ישפר את חווית ההקשבה שלי? ואם כבר, אולי כדאי למצות את התקציב ולקחת איזה ה- Audiophile 2496 או משהו אחר כדוגמת Audiotrack Prodigy 7.1 או משהו מבית ESI ? (או כרטיס אחר מחברה אחרת שאני לא מודע אליו ונכנס בתקציב) אולי בכלל משהו חיצוני שמתחבר ב- USB או FIREWIRE? או שמא אין טעם בהוצאת סכומים כאלהו אני יכול להסתפק במשהו זול יותר שנותן איכות מעולה? מה שיתחבר אל הכרטיס אלה הם ה- RP-21 שלי …

• 5 תגובות
    • 667 צפיות
  23. Started by as_aviram,

שלום ביצעתי פורמט למחשב ודיסק התקנת הדריבר של כרטיס הקול לא טוב כרטיס הקול שזוהה אצלי הוא Device Audio : 82801EB/ER (ICH5/ICH5R) AC'97 Audio Controller אשמח ואם תמציאו לי דריבר או מאידך איזה שהוא לינק בברכה הודה לכם מאוד

• 1 תגובה
    • 667 צפיות
  24. Started by ballerum,

קניתי לפני שבוע בערך את האוזניות sony mdr-ex81sl אלו הן אוזניות סגורותץ שנכנסות לתוך האוזן עכשיו אני חייב לציין שהסאונד שלהן ממש טוב ובניגוד לדגם הקודם שחלק אהבו אותו חלק שנא אותו בשל טענות על באס מוגזם מדי ומלאכותי מדי פה המצב לא כך בקיצור אין מהלהשוות בין שני הדגמים כמו כן יש להן מן קשת כזאת מגומי ששמים על האוזן שאפילו לחסידי ה earphones לא תפריע ואולי אפילו ימצאו אותה נוחה(כמוני) עכשיו כמובן שיש אוזניות סגורות שנכנסות לאוזן יותר איכותיות בשוק אבל המחיר שלהן כבר קופץ משמעותית הסוני עולים 55$ בעוד שהמקפצה הבאה היא אוזניה של 100$ רק מה נכון לעכשיו אפשר להשיג את האוזניות רק ביפן המשלוח לי לפחות עלה 13 דולר והאוזניות באות עם חוט מאריך מן נרתיק בד כזה דומה לנרתיקי בד של משקפ…

• 0 תגובות
    • 667 צפיות
  25. Started by eladbu,

שלום לכולם אני מחפש מחזיק מפלסטיק לאוטו שבתוכו אוכל לשים את האייאודיו X5L שלי כי אני מחבר אותו למערכת

• 9 תגובות
    • 667 צפיות

דיונים חדשים בפורומים