אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
https://secure5.nexternal.com/shared/StoreFront/default.asp?CS=iriver&BusType=BtoC&Count1=533611476&Count2=450751900&CategoryID=9&Target=products.asp אני חיפשתי אותו המון המון זמן ורק לפני איזה חודש וקצת הם הועילו בטובם לשים את המטען הנ"ל למכירה... הכעייה- הם לא עושים משלוחים לארץ אז צריך : א-לראות אם היבואנים מייבאים את כבר (ארקדיה ) ב. לשלוח מישהו לארה"ב ושייקנה את זה שם... aaaaaa32
-
- 0 תגובות
- 647 צפיות
-
-
יש לי נגן ipod touch והאוזניות שלו (שהיו גם ככה גרועות) נשברו פרטים על האוזניות שאני רוצה לקנות מוואלה: http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1MF51EF0150AA001 התקציב שלי הוא 250 ש"ח (אפשר לחרוג עד ל300) , יש לכם המלצה לאוזניות יותר טובות? אפשרות אחרת זה cx300: http://store.idigital.co.il/ipad-accessories/earphones/avznivt-sniizr-tvk-havzn מה עדיף? תודה
-
- 0 תגובות
- 647 צפיות
-
-
1 האם אני יקבל את הגירסה האירופאית? (אני קונה בארץ) 2 אני מקבל בארץ את כל האביזרים או שיש חנויות שמורידות דברים? (אולי תוכלו להגיד לי מה בדיוק אמור להיות בפנים כדי שאני יתקשר לברר בכדי שלא יעבדו עלי) 3 אני מקבל את הכיסוי עם הפתח או שכולו אטום? (אני מתכוון לזה שאפשר לשלוט על כל הכפתורים מבלי להוציא החוצה את הנגןן. 4 העברית עובדת חלק? (חוץ מזה שצריך להפוך את השמות של השירים) 5 תודה.
-
- 3 תגובות
- 647 צפיות
-
-
כיום יש לי את הכרטיס SBLIVE DIGITAL ENTERTAINMENT 5.1 של CREATIVE. ומערכת רמקולים Z640 של LOGITECH. האם מעבר לכרטיס יותר טוב כמו הAUDIGY 2 VALUE או משהו דומה ישפר את איכות הצליל?
-
- 2 תגובות
- 647 צפיות
-
-
שלום , אני מחפש לקנות מערכת קולנוע ביתית לסלון בתקציב של עד 1200 שקלים. אם אפשר תמליצו לי על מערכות טובות.... ( נ.ב. ראיתי השבוע בעיתון ממון מערכות והמערכת Sony DAV-DZ30 קיבלה ביקורת מאוד טובה לתקציב שלה..חוץ מזה שיציאת הUSB שלה לא מציגה סרטים ...אלא רק בדיסקים אבל אפשר לחבר DVD.. אז...מה אתם אומרים עליה..גם מאוד התרשמתי ממנה) תודה.. ;D
-
- 1 תגובה
- 647 צפיות
-
-
שלום כולם! קניתי מחשב חדש וחשבתי שכדאי לי להתחדש גם ברמקולים חדשים אז... עכשיו יש לי מערכת LG LM-M140 שקיבלתי עם המקרר של LG שקניתי... והם סבירים יחסית למשו חינם הם טובים, פחות טובים לדעתי מסוני שהייתה לי... עכשיו אני רוצה מערכת חדשה שגם אותה אני יחבר למחשב וזה בעיקר למוזיקה... והשאלה שלי האם יש מערכת שהמגבר שלה הוא מגבר מנורות? ואם לא אז על איזה מערכת אתם יכולים להמלי. לי בתקציב של 2.5K? עמית
-
- 1 תגובה
- 647 צפיות
-
-
אז ככה אני מחפש כרטיס בעיקר לסרטים וקצת למשחקים ויש בפני 3 אופציות במחיר הנ"ל AudioTrak Maya 7.1 Gold או Hercules DigiFire 7.1 או קריאטיב אודג`י? בעתיד אני יחבר את הכרטיס לרסיבר מה שאומר שמומלץ יציאה אופטית עם כך מה מבין הכרטיסים יתן לי את התמורה הטובה ביותר. נ.ב. אין לי כל כך צורך ב7.1 מספיק 5.1. תודה לכולם
-
- 2 תגובות
- 647 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני חושב על קנית IEM (צריך אזניה ניידית ואטומה), אבל חושש שזה לא יהיה לי נוח (cx300 כבר יש לי, אני מחפש משהו יותר טוב) האם יש חנות כלשהי שאפשר לנסות בה אזניות כאלה?
-
- 2 תגובות
- 647 צפיות
-
-
שלום אני בעל מערכת קריאטיב אינספיר 4.1 עכשיו הרמקול הימני אחרוי הפסיק לעבוד משום מה האם למישהו יש פתרון אולי יודע למה זה קרה הוא פשוט לא מגיב כול שאר הרמקולים בבדיקה אינדוידואלית עובדים רק הוא לא עובד
-
- 2 תגובות
- 647 צפיות
-
-
אני ממש ממש לא מבין בנושא ואשמח אם מישהו יעזור לי, אז ככה: 1.כל כרטיס טלוויזיה מאפשר צפייה של טלוויזיה? או חלק רק עריכה ודברים כאלה? 2.איזה ערוצים נכללים? 3.איזה חומרה צריך בשביל לחבר כ.ט.? צריך מתאמים מיוחדים? 4.מה הכרטיס הכי זול? 5.נגיד ויש לי מחשב סביר. איזה דברים אני צריך לעשות כדי לצפות בטלוויזיה (חוץ מקניית הכרטיס כמובן) 6. איזה חיבור יש בדרך כלל לכ.ט.? 7.הכרטיס בא עם תוכנה ? 8.צריך להיות מחוברים לספק כלשהו כמו הוט או יס? סליחה על כל השאלות אני פשוט בור בנושא הזה...... :s05: ??? תודה רבה למי שיענה.
-
- 0 תגובות
- 647 צפיות
-
-
FX-6021 RMS W 75 המתקבלים ע"י 3 מגברים נפרדים סאב : 40 RMS סאטלייטים : 12.5X2 IN CONCERT TECHNOLOGY 12 מיקרודרייברים באיכות מדהימה שלט אלחוטי מלא FX-5021 RMS W 90 סאב : 40 RMS סאטלייטים : 25X2RMS THX CERTIFIED מיקרודרייברים באיכות מדהימה שלט אלחוטי מלא שתי הדגמים הם במחיר זהה של 200$ בדיוטי פרי. 200RMS סאב : 120RMS סאטלייטים : 80 RMS THX® Certified איזה טכנולוגיה עדיפה ? ואיזה רמקולים יותר איכותיים?
-
- 8 תגובות
- 647 צפיות
-
-
א. אם אני אקנה מערכת רמקולים של שניים עומדים שניים אחוריים וסנטר....ואח"כ אוסיף עוד 2 רמקולים קדמיים מיוחדים לתליה...אפשרי?לא ייגרמו בעיות? ב. על איזה רסיבר טוב עד טוב מאוד אתם ממליצים לי שיוכל להחזיק מערכת רמקולים כמפורט למעלה ביחד עם דיוידי וידאו ממיר וטלוויזיה? הטווח מחיר שחשבתי להשקיע ברסיבר הוא בערך 200 ש"ח אבל זה מכיוון שיש לי מאיפה להשיג במחירי ייבוא....אז תגידו רק דגמים מומלצים שעולים בין 3000-4500 שאותם סביר להניח שאני אשיג בכ-2000...תודה לעוזרים. ג. על איזה חברות רמקולים אתם ממליצים לי או לחילופין על איזה דגם של רמקולים מסויים אתם ממליצים לי? אני מודה מראש לעוזרים....וכל זה נועד כדי לבנות מערכת קולנוע ביתית עצבנית ביותר....כי אני הולך לבנות גם HTPC וזה הולך להיו…
-
- 5 תגובות
- 647 צפיות
-
-
http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=728120 http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=719657 http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=708106 איזה מהם עדיפה? האם בכולם יש טיונר מובנה? ( היא לא תחובר ליס או הוט אלה לכבלים הרגילים ערוץ 2 וכאלה) תודה.
-
- 0 תגובות
- 647 צפיות
-
-
אני עומד לקנות לחדר רמקולים diamond 9.1 של וורפידל ומגבר סטריאו איכותי של דנון. מה אתם אומרים על הרמקולים?למישהו יש המלצות עליהם? האם הדגם 9.2 הוא טוב יותר? ויש לי כרטיס קול onbord ישן איזה כרטיס הייתם ממליצים לי בעיקר למוסיקה(סביבות 500 ש"ח). תודה
-
- 2 תגובות
- 647 צפיות
-
-
רציתי לדעת מי מאלו נותן סאונד יותר טוב במוסיקה ולמי מהם סאב יותר איכותי,כמו כן האם יש רמקולים של קריאטיב שיכולים להיות אופציה טובה בטוחח של עד 600 שקל?
-
- 0 תגובות
- 647 צפיות
-
-
באופן כללי השימושים של הרמקולים\אוזניות האלו יהיה בעיקר למשחקים ומוזיקה(כמעט ולא סרטים) עכשיו בתקציב של בערך 500 שקל, מה עדיף לי לקנות. אוזניות 5.1 כלשהן(דוגמת הזלמן) או לקחת את הATP3 המוכרים
-
- 2 תגובות
- 647 צפיות
-
-
מבקש המלצה למערכת מוזיקה שתכלול רסיבר/מגבר טוב למוזיקה ורמקולים טובים. התקציב-1000 -1300 ככה. כל המלצה תתקבל בברכה. תודה
-
- 3 תגובות
- 647 צפיות
-
-
שלום, אני משתמש בכרטיס קול מובנה על לוח האם שמחובר למערכת סארונד - 5 רמקולים ואוזניות. רציתי לדעת האם יש אפשרות לכוון את כרטיס הקול כך שיפריד כל תוכנה לערוץ אחר, כלומר האם יש אפשרות לדוגמא לדבר בסקייפ באוזניות לשמוע רק את השיחה ובו זמנית לשמוע מוזיקה ברמוקלים ולשמוע רק את המוזיקה בלי השיחה תודה
-
- 0 תגובות
- 647 צפיות
-
-
שלום לכולם ! לאחר סקירה של ביקורות וכד' באינטרנט הגעתי למסקנה שאני רוצה את ה- SHURE SE 215, בעדיפות לקנות אותן בחו"ל מפאת המחיר הזול בכבערך 140 שקלים. השאלה שלי היא אם אני קונה מאתר אמריקאי את האוזניות (יש אתר מומלץ?), האם האחריות תקפה גם בארץ? בתודה מראש ושבת שלום, יותם.
-
- 0 תגובות
- 647 צפיות
-
-
יש לי מסך FHD, ואני רוצה לחבר אליו את המחשב הנייד יש לי חיבור VGA ומסיבה כלשהי אני מצחי לשדר רק 1280*768 הבנת שVGA יכול לשדר FHD, אבל אני לא יודע למה אין לי בכלל את האפשרות בוינדוס, אם זה בגלל המסך או בגלל המחשב המחשב נייד הוא T400 lenovo אם למישהו יש רעיון אני אשמח לשמוע
-
- 0 תגובות
- 647 צפיות
-
-
שלום לכולם. אז כמו בכותרת...אני צריך כרטיס קול שישמש..למשחקים..אבל גם לעריכת מוזיקה ובכל הנושא של תיקלוט..דרך המחשב..אם למישהו יש הצעה טובה שיביא..אבל שיתן קישור לחנות ממנה הוא הביא אותה.. תודה..
-
- 3 תגובות
- 647 צפיות
-
-
היי מה נשמע שוב? קניתי היום creative audigy 4 se 7.1 אחכ הלכתי לחנות "צליל", בסופו של דבר החלטתי ללכת ה- HD 514, הכרטיס עלה לי 300, האוזניות 360. (האוזניות עלו יקר?) א) רציתי לדעת איך האוזניות?(למוסיקה הן מדהימות..) ב) האם ל- sennheiser יש אוזניות סראונד מה שניקרא? (אני צריך את האוזניות בעיקר למשחק - לשמוע אם באים מלמעה, למטה, צד וכו'..) ג) כניראה זו הייתה טעות סתם ככה ללכת לחנות ולבחור אוזניות בלי ידע מוקדם,( בנתיים אני לא מרוצה מהסאונד במשחק..), יש לי זכות להחזיר להם את המוצר ולקבל אחד אחר תוך 14 יום? היה שם גם HD 210, גם היו ממש נחמדות, אבל הן עלו 350 וזה ניראה לי ממש יקר לאוזניות שנחשבות לדגם ישן.. אבל האם הן יועילו לי יותר מבחינת הסאונד במשחק?
-
- 0 תגובות
- 647 צפיות
-
-
שלומות לכם, אני מוסיקאי, ומשתמש במחשב שלי להקלטות. קניתי לא מזמן מחשב חדש, לאחר שהישן שבק חיים. אך את הכרטיס קול השארתי, כי הוא טוב ונאמן. MOTU 2408 MK II. עכשיו, נוצרה לי פתאום הבעיה שיש בעיה בין הכרטיס קול ללוח אם. לאחר בירורים, אמרו לי שאם אני אבטל את ה PCI FAST WRITES, הכל יסתדר. אבל לא מצאתי את האפשרות בביוס שלי. מישו יודע על דרך אחרת לבטל את האופציה הזאת, שלא דרך הביוס? תודה.
-
- 2 תגובות
- 647 צפיות
-
-
חברה יש לי בעיה רצינית במשחקים, הקט הוא שזה רק בכמה משחקים מסויימים, בינתיים היחידים שניסיתי הם "מקס פיין 2" ו"מאפיה", הבעיה היא שבתהחלה אני שומע טוב, ואז פתאום כאילו משהו נדפק במשחק, יש כמו זימזום צומרני! אני לא יודע מה הבעיה... חברה אני חייב עזרה! תודה מראש. קובי.
-
- 0 תגובות
- 647 צפיות
-
-
תראו, יש לי כרטיס קול Creative Audio PCI 128 WDM מאוד ישן. מ2001. הכל עבד לי טוב לא היה שום בעיה עד שהחלטתי לעדכן את הדרייבר של הכרטיס. התקנתי דרייבר חדש והיתה לי בעיה של פינגים גבוהים מאוד באירופה. בישראל יש לי פינג כרגיל סבבה בDOD באירופה יש לי 300-400 ויותר, בעיות FRAMMING וכו...בCS באירופה אין לי בעיות בכלל. לא הבנתי מה הבעיה אז מחקתי את הדרייבר החדש והתקנתי את הישן מאותו הדיסק שקיבלתי אם הכרטיס בהתחלה ונשארה לי אותה הבעיה. ניסיתי כבר הכל :\ בבקשה תעזרו לי אם אתם יכולים זה חשוב מאוד אני לא יכול לשחק :-[
-
- 1 תגובה
- 647 צפיות
-