עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by X-ShaY,

http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=39947 הכי חשוב שהוא לא נתקע ושהוא מפציץ (אני יודע שיש יותר טובים כמו SUN DISC נראה אבל אני רוצה MP עם צורה נורמאלית.. )

• 8 תגובות
    • 690 צפיות
  2. Started by VerOniX,

שלום לכולם אני רוצה ליקנות 5h v2 . כמה חברים אמרו לי שאני לא יפיק את המקסימום אם לא אקנה כרטיס קול ביחד עם האוזניות. בדקתי את כרטיס הקול שלי . וואני רוצה לישאול אם אני צריך ליקנות כרטיס קול בנוסף עם האוזניות כדי להפיק את המקסימום מהאוזנית אם ויש לי את הכרטיס קול הנל? (כרטיס הקול שלי הוא ob 7.1 8 ערוצים )

• 0 תגובות
    • 690 צפיות
  3. Started by eitanb3,

סופ"ש נכנסים לארץ... אחרי סוכות בחנויות. יהיה נחמד אם תעלו לשירשור הזה כתבות סיקורים ובמיוחד השוואות בין הכרטיסים עצמם שבסדרה הנ"ל וכל מה שקשור שנתקלתם בו ברשת ויעזור לשקול קנייה.

• 5 תגובות
    • 690 צפיות
  4. Started by aldema,

אלה ב230 ש"ח Luxeon EM4.1 1000W SUB + 4 Speakers קישור למוצר: http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=437 שווה לקנות אותם?? החלטה מהירה...

5. Started by Got-Weed,

היי, אני מעוניין לרכוש כרטיס טלוויזיה פשוט ע"מ להציג תכני טלווזיה בחיבור RF. אפוא, הינני פונה אליכם בבקשה להמלצות לכרטיס אשר יציג את השידור בצורה מניחה את הדעת על המסך DELL 2407 שברשותי. תודה על העזרה, שמואל

• 1 תגובה
    • 690 צפיות
  6. Started by za-david,

אני רוצה לרכוש רמקולים 2.0 למחשב (ללא סאב) הייתי רוצה לשמוע הצעות לרמקולים איכותיים, יהיה אחלה אם תצרפו לינקים. תודה מראש למגיבים.

• 0 תגובות
    • 690 צפיות
  7. Started by SheZiF,

רציתי לשאול האם יכול להיווצר "התבלות" של הסאונד ברמקולים? אני אפרט: לפני הצום יצא לי לשמוע הרבה ברקולים שלי z2300 ופתאום עכשיו שחזרתי לשמוע.. הצליל נשמע שונה.. עכשיו הרמקולים די חדשיים (שבוע וחצי שבועיים אצלי) אז.. אלו הרמקולים ? או האוזן שלי עקב הצום? בתודה מראש, דור

8. Started by et_gershon,

שלום מחפש רמקולים פשוטים למחשב, שיספיקו לסרטים ולעבודה שותפת. תקציב: בסביבות 50-70 ש''ח. המליצו לי על אלה: http://www.speed4u.co.il/Product.asp?Pid=log-S100&Cat2Cat1ID=41&Cat2ID=100&aff=Zap〈=he הם הכי טובים במחיר הזה??

• 3 תגובות
    • 690 צפיות
  9. שלום, מכר מעוניין לרכוש אוזניות לשימוש עם הנגן הנייד שלו (iAudio F2) בסביבת עבודה רועשת. סך התקציב עומד על 700 ש"ח עם אפשרות לחריגה קלה במקרה וזה אכן שווה זאת. לצערי יש לו העדפה לאוזניות חיצוניות, מה גם שהוא מעוניין שהן יהיו קטנות יחסית, כך שעולה השאלה: עד כמה דגמי מיסוך הרעש הפעיל (Senneheiser PXC250 כדוגמא המובהקת) נחותים באיכות הצליל לעומת אוזניות רגילות או לחילופין אוזניות מבודדות? כמו-כן, האם בכל-זאת על אף ההעדפה האישית שלו, אוזניות הנכנסות לתעלת האוזן יספקו לו תרומה כדאית בהרבה לסכום הכסף שהוא מוכן לשלם? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 690 צפיות
  10. שלום ! יש לי את ה - Creative X-Fi XtremeMusic ויש לי את הרמקולים Creative Inspire GD 580 5.1 . http://www.creative.com/products/product.asp?category=4&subcategory=25&product=9137&nav=0 עכשיו יש את הדבר הזה שקיבלתי עם הרמקולים, מן רסיבר כזה או לא יודע איך לקרוא לזה ... שאם תראו באתר יש לו גם כמה יכולות פיענוח או משו. שאליו מתחברים בעצם הרמקולים, יש לו ארבעה חיבורים - 2 אנלוגי [ירוק/שחור/כתום], [אדום/לבן], 2 דיגיטלי - קואקסיאלי ואופטי. אליו מתחבר הפלייסטיישן 2 בחיבור אופטי, הממיר של HOT בחיבור אנלוגי [אדום/לבן]. אליו גם מתחבר הכרטיס קול וכל ספריית הוידאו, סאונד ומשחקים. השאלה שלי עם איזה חיבור עדיף לחבר את הכרטים לרסיבר הזה ולרמקולים בעצם. ל - X-Fi יש …

• 0 תגובות
    • 690 צפיות
  11. אני זוכר שבXP הייתי נכנס לרמקול שנמצא בהתחל נכנס לאפשרויות->מאפיינים לוחץ על הקלטה->אישור ואז בוחר לLINE IN ואז זה היה משמיע למחשב אחר את מה שהמחשב שלי היה משמיע בWIN7 אני לא מצליח לעשות את זה משהו יודע איך? תודה מראש לכל העוזרים!

• 0 תגובות
    • 690 צפיות
  12. מה הרמקולים הכי טובים ב600 זה למחשב אחד לא נראה שזה משנה אם זה 2.1 או 5.1 אבל מחכה להמלצות

• 2 תגובות
    • 689 צפיות
  13. Started by MDK,

חיפשתי בSUPRNOVA, קזה, SOULSEEK...ועדיין בקושי מצאתי קבצים..ואם כן אז הם יורדים במהירות של 5 K... מישהו מכיר מקום שאפשר להוריד בו קבצים מהסוג הזה במהירות?

• 1 תגובה
    • 689 צפיות
  14. הכרטיס הנ"ל עולה כ1800 ש"ח בלבד בk.s.p... שזה פחות 500 שח בערך פחות מהמחיר הכי נמוך בזאפ.. לא יודע זה נשמע לי קצת לא הגיוני.. יש מצב שזה הונאה או משהו? http://ksp.co.il/hmain.php?uin=2692

• 1 תגובה
    • 689 צפיות
  15. שלום! רציתי לדעת איך תתפקד מערכת שיעודה הוא מחשב, בשימוש בסלון לא גדול (6*4), בחיבור לטלויזיה וDVD.?? המערכת היא לוג'יטק Z5450. הכוונה ב"איך תתפקד" היא בהוושאה למערכות מיועדות לסלון, סביב אותו מחיר. השאלה נובעת מהעובדות שלמערכת יש תמיכה בפורמטים המקובלים לקולנוע ביתי, יציאות מתאימות לחיבור לטלויזיה, ואיכות סאונד טובה מאוד. נראה, שלמערכות מיועדות-סלון במחיר זה, איכות הסאונד פחותה. צפויות בעיות בשימוש כזה במערכת זו? למישהו יש ניסיון עם מערכת זו או דומה בשימוש בסלון? האם יש חלופות מיועדות-סלון במחיר זה? תודה ויום טוב!

• 0 תגובות
    • 689 צפיות
  16. חשבתי על iPod Nano 2GB יש נגן יותר טוב במחיר הזה? ושהגודל הזה יהיה מינימלי. תודה על העזרה

• 6 תגובות
    • 689 צפיות
  17. Started by yanushka,

בעיקרון, זה בשביל עריכת בפוטושופ. עדיף ימני עליון - משם הסאונד הכי איכותי. בין העוזרים יוגרל סיבוב על בלוסקי.

• 2 תגובות
    • 689 צפיות
  18. כרגע יש לי(5.1) YAMAHA TSS-1 ישן.. מלפני 4 שנים או יותר אפילו.. היא עלתה אז איזה 1500 שח.. אני מעוניין להחליף אותה ל2.1 עד תקציב של 500 שח.. ותגידו לי.. הרמקולים ממש השתפרו עם הזמן? 2.1 של היום עד 500שח יהיו יותר טובים מ 5.1 של אז (מה שיש לי עכשיו היאמה)? תודה 2

• 0 תגובות
    • 689 צפיות
  19. Started by EyEOnE,

שלום לחברי הפורום, מעוניין לקנות טלויזית LCD לחדר לא כל כך גדול. [4.2 על 2.7 מטר לערך]. חשבתי על גודל של 22 אינץ'. השאלה מה הגודל האידיאלי לחדר בסדר גודל שכזה? ואיזו טלויזיה עדיפה. תודה מראש לעוזרים

• 1 תגובה
    • 689 צפיות
  20. שלום דוד שלי רוצא לקנות מערכת SEROUND ביתית יש לו קבר DVD הוא צריך רק רמקולים תקציב 3K-3.5K רצוי חנויות במרכז (הוא מרחובות)

• 2 תגובות
    • 689 צפיות
  21. אני עומד לרכוש סט רמקולים 2.1, i-trigue l3500 או Soundsticks II ואני מעוניין בכרטיס קול איכותי עבורם השימוש העיקרי שלי הוא סרטים (divx/xvid) ומוסיקה ומשחקים בסוף בהתחלה חשבתי לחכות ל X-fi XtremeMusic אולם לאור מה שקראתי באתר הבנתי שהשיפור אינו גדול לעומת הכרטיסים הקיימים מבחינתי 700-800 שקל לכרטיס קול זה המקסימום שאני מוכן להשקיע ומומלץ פחות ככל האפשר אשמח לקבל המלצות נ.ב דעתכם על הרמקולים תתקבל בברכה

• 0 תגובות
    • 689 צפיות
  22. Started by love-its-my-name,

שלום, לא מזמן הייתה לי בעיה שנשמע צליל ברקע כאשר חיברתי את המחשב לטלוויזיה אך פתרתי את הבעיה אז זה לא רלוונטי כבר לדיון [ערכתי]. אני משתמש בחיבור אס וידאו המתחבר מהכרטיס מסך שלי ראדאון 9800 PRO AIW ישירות אל הטלווזיה ומשתמש בחיבור RCA מזכר לשני זכרים. הבעיה היא שהסראונד לא מתפקד כראוי - יש לי בלוח האם שלי - ABIT MAX 3 כרטיס קול מובנה - 5.1 ערוצים אך בכדי לחבר את הטלוויזיה למחשב אני משתמש ביציאה 1 לסראונד של שני רמקולים. הרצתי בדיקה בתוכנה של הדריברים [3.62 העדכניים ביותר] שבה התוכנה מריצה בדיקה לסראונד - משמיעה צליל העובר מרמקול לרמקול ע"י השמעת מוזיקה העוברת במעגל מסביב לדמות היושבת במרכז העיגול. הבדיקה עברה ממש לא טוב, ז"א, הסראונד לא תפקד כראוי ושמעו שהצליל נחלש ומתחזר…

• 4 תגובות
    • 689 צפיות
  23. Started by yuvalkosh,

חשבתי על ה- HAUPPAUGE WIN TV PVR 150 MCE LOW PROFILE אבל הוא נורא יקר - 400 ש"ח האם תוכלו להמליץ לי על כרטיס אחר זול יותר? איך הוא נגיד לעומת ה-Leadtek TV 2000XP : http://www.pccenter.co.il/Product.asp?productid=2254? תודה יצורף למפרט הבא (HTPC): מעבד: INTEL PENTIUM DUAL CORE 2.5GHz E5200 : "SLAY7" - BOX ¤358 לוח אם: ASUS P5KPL-CM ¤274 כרטיס מסך: GIGABYTE PCI-EX 2.0 RADEON HD2400XT 256MB DDR : GV-RX24T256H - RETAIL ¤179 דיסק קשיח: WD 320GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD3200AAKS - זמין במלאי ¤258 צורב DVD: SAMSUNG SH-S223B x22 SATA BLACK - זמין במלאי ¤125 זיכרון: KINGSTON 2048MB DDR2 800MHz CL5 ¤115 מארז: ANTEC NSK2480 + 380W EARTHWATS PSU ¤537 וידאו וטלוויזיה: HAUPPAUGE WIN TV…

• 1 תגובה
    • 689 צפיות
  24. היי, השאלה בכותרת. תודה לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 689 צפיות
  25. Started by ashkenazone,

שלום, אני רוצה כרטיס קול טוב (5.1-7.1) למשחקים וליצירת מוזיקה (כמו בקיובייס) בתקציב של 600 שקל ככה. ומה אתם אומרים על הaudiotrak maya 7.1?

• 6 תגובות
    • 689 צפיות

דיונים חדשים בפורומים