אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
תראו, יש לי כרטיס קול Creative Audio PCI 128 WDM מאוד ישן. מ2001. הכל עבד לי טוב לא היה שום בעיה עד שהחלטתי לעדכן את הדרייבר של הכרטיס. התקנתי דרייבר חדש והיתה לי בעיה של פינגים גבוהים מאוד באירופה. בישראל יש לי פינג כרגיל סבבה בDOD באירופה יש לי 300-400 ויותר, בעיות FRAMMING וכו...בCS באירופה אין לי בעיות בכלל. לא הבנתי מה הבעיה אז מחקתי את הדרייבר החדש והתקנתי את הישן מאותו הדיסק שקיבלתי אם הכרטיס בהתחלה ונשארה לי אותה הבעיה. ניסיתי כבר הכל :\ בבקשה תעזרו לי אם אתם יכולים זה חשוב מאוד אני לא יכול לשחק :-[
-
- 1 תגובה
- 656 צפיות
-
-
שלום כולם ! עם שיחרורי מצה'ל נמאס לי בשעות מוזרות של הלילה להעיר את כל הבית עם המוזיקה שאני שומע לכן החלטתי לקנות אוזניות ( ), אני רוצה המלצה לאוזניות עד 400 ש'ח שלא יהיו In Ear מה שכן חשוב שזה החוט שלהם לא יהיה קצר כמו הMX300 של סינהייזר החוט קצר מידי (אני מחבר את האוזניות למחשב) אז זהו בגדול, אשמח לקבל המלצות+ חנויות לרכישתן בתודה מראש, לירן
-
- 0 תגובות
- 656 צפיות
-
-
היי, אני מעוניין לרכוש כרטיס טלוויזיה פשוט ע"מ להציג תכני טלווזיה בחיבור RF. אפוא, הינני פונה אליכם בבקשה להמלצות לכרטיס אשר יציג את השידור בצורה מניחה את הדעת על המסך DELL 2407 שברשותי. תודה על העזרה, שמואל
-
- 1 תגובה
- 656 צפיות
-
-
אני ממש מתלבט בין שני הרמקולים האלו. מה דעתכם? מה עדיף? אני יודע שהלוגי'טק בעלי באס הרבה יותר עמוק וטוב. אבל, מבחינת פרטים ואיכות מוסיקה, ה ALTEC הרבה יותר טובים יש למישהו נסיון עם שניהים ויכול להגיד לי מה הוא מעדיף ?
-
- 0 תגובות
- 656 צפיות
-
-
אני יודעת שהנושא הזה כבר חרוש ואני ממש מתנצלת שאני מעלה אותו מחדש אבל חיפשתי איזשהו פיתרון בהודעות ישנות ופשוט לא מצאתי שומדבר שיכול לעזור לי (הגעתי אפילו להודעות משנת 2003 ) הורדתי את הקובץ של אוהד ועשיתי כל מה שצריך ועדיין לא היתה לי אפשרות לעברית בתפריט של השפות!! אני כבר ממש קרובה לייאוש ופשוט לעבור שיר שיר ולשנות אותו לאנגלית!! בבקשה אל תגרמו לי לעשות את זה!! מה לעשות??? אני ממש אודה אם מישהו יוכל לעזור לי!!!! תודה מראש, דנית
-
- 3 תגובות
- 656 צפיות
-
-
יצא לאחרונה עדכון חדש לסדרת ה- (1.28) IRIVER H3XX . השאלה שלי היא איך זה מסתדר עם העדכון לעברית שיצא פה באתר (1.27)? צריך להתקין את שניהם, או רק אחד מהם? איך מתקינים עדכון בכלל..? אגב- הקישור לעדכון החדש מהאתר של IRIVER - http://www.iriver.com/html/support/download/sudw_list.asp?searchProductIdx=42 תודה לכל מי שעונה.
-
- 4 תגובות
- 656 צפיות
-
-
שלום, אני לא מצליח לראות טלוויזיה במדיה סנטר, בתוכנה של הכרטיס טלוויזיה winfast אני רואה טלוויזיה אבל במדיה סנטר אני לא יכול, יש לי את הכרטיס טלוויזיה LeadTek WinFast DTV1800 H.
-
- 0 תגובות
- 656 צפיות
-
-
http://logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=7873 http://logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=6501 http://logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=9396 אני לא צריך לצורכי מוזיקה, אלא רק למשחקי רשת, לא חובה משהו איכותי, על מה אתם ממליצים ?
-
- 3 תגובות
- 656 צפיות
-
-
אהלן. אני מחפש אוזניות אוזן בשביל הנגן MP3 שלי (Sandisk Sansa & iRiver H320) קיבלתי עם הIRIVER כשקניתי אותו את האוזניות MX300 של SENNHEISER ויחסית התלהבתי מהן, חשבתי שהן אחלה.. אבל הן נקרעו\התקלקלו והייתי תקוע עם אוזניות של 20 שקל שנהרסו גם.. אז אני מחפש משו בסגנון, ראיתי בZAP את הMX400, MX450 ואת MX50. שכולן עולות 95 שקל. מה ההבדל בין כולן? מה יותר טוב? ולמה ה400 וה450 עולות אותו דבר? ובכללי איך האוזניות האלה בשביל התקציב. אני שומע בMP3 בעיקר ב: ריצות , נסיעות , שיעורים .. ובונוס ככה - יש לאוזניות האלה שלט שמאפשר להריץ את השירים, להפסיק ולהפעיל? יש כזה דבר באוזניות כאלה? תודה רבה לעוזרים!
-
- 4 תגובות
- 656 צפיות
-
-
שלום לכולם : ] אני מחפש מערכת 2.1 למחשב , דגש על האיכות בשמיעת שירים ובמשחקים! תודה לעוזרים :]
-
- 3 תגובות
- 656 צפיות
-
-
שלום, אני מקווה שאני שואל בפורום הנכון... הבנתי ממישהו שהכי פשוט והכי איכותי להמיק קלטות וידאו ישנות ל-DVD זה באמצעות מכשיר DVD מקליט. רציתי לדעת מה הפרמטרים שאני אמור לחפש בכזה מכשיר (או איפה אני יכול לקרוא על זה..?) ראיתי שהמכשירים של APEX יחסית זולים לעומת pinoneer ו-LG, אבל אמרו לי שהמכשירים של pioneer למשל איכותיים יותר כי הקידוד שלהם ב-reltime טוב יותר מזה של האחרים. - האם זה נכון? אני אשמח להמלצות והכוונה, מבחינת תקציב חשבתי על משהו עד 1000 ש"ח - זה ריאלי? תודה לכל העוזרים.
-
- 1 תגובה
- 656 צפיות
-
-
מה ההבדלים בין DTS ל-דולבי דיגיטל ל-פרו לוג'יק וכו' ,ומה נחשב הכי טוב ?
-
- 4 תגובות
- 656 צפיות
-
-
מה דעתכם על HDR-910- APEX ? יש אותו בפומביות ב99 ש"ח +..! תודה
-
- 0 תגובות
- 656 צפיות
-
-
שלום אשמח לקבל המצלות לטלויזיה 32" עד תקציב של 2000 ש"ח מה שחשוב לי שאני אוכל לחבר אותה למחשב נייד באיכות צפייה טובה ושיהיו הרבה חיבורים
-
- 0 תגובות
- 655 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות כבל המתאים לאייפוןו ו/או HTC עם אפשרות של דיבור(מיקרופון) וכפתורי שליטה על הנגן. זה מיועד לאוזניות של akg k450 רציתי לקנות את הכבל של akg q460 אבל הוא עולה 28$ וזה יקר מדי בשבילי.. יש כבל שהוא בסיגנון של הכבל של akg q460 שלא יוריד מאיכות השמיעה של האוזניות?
-
- 0 תגובות
- 655 צפיות
-
-
שלום לכולם אז הנה בעיה מוזרה שלא נתקלתי בה מעולם. הורדתי שני קיבצי ווידאו עם סיומת AVI ובכל פעם שאני מנסה לפתוח אותם(אפילו אם אני רק בוחר אותם, בלי לפתוח) מופיעה הודעה שאומרת שהאקספלורר (לא האינטרנט) נתקל בבעיה ועליו להסגר, וכשאני לוחץ "אישור" שולחן העבודה נעלם לכמה שניות וחוזר. אם אני מתעלם מההודעה(גורר אותה לצד המסך ולא לוחץ "אישור") ומנסה לפתוח את הקובץ בתוכנה אחרת(לא במדיה פלייר) אני יכול לראות את הקובץ. אבל אחרי כמה דקות המחשב מתחיל להתנהג מוזר עד שאני סוגר את הודעת השגיאה. ניסיתי להפעיל את הקובץ במחשב אחר עם אותן תוצאות. מישהו נתקל אי-פעם בבעיה כזו? :-\ יש משהו שאני יכול לעשות? ??? אולי לקודד אותו מחדש? :s05: תודה מראש למי שיעזור. אוהד
-
- 6 תגובות
- 655 צפיות
-
-
עד לאחרונה כללתי במפרט שלי את ATP3 של אלטק לנסינג, אך כעת שמתי לב שיש מערכות 5.1 של קריאייטיב באותו מחיר (SBS560, LX520) של חברת קריאייטיב השאלה, האם הם עדיפים על פני ה ATP3? בתודה, הספר המשוגע . (וואטאבר )
-
- 5 תגובות
- 655 צפיות
-
-
רציתי לקנות את ATP3 ואז ראיתי את הביקורת הבאה: http://www.pcarena.org/index.php?subject=viewArticle&sg=hardware&id=39&page=3 פעם ההפרש בינהם היה גדול וכיוון שאני הולך לרכוש מ KSP אז שמתי לב שההפרש הוא רק 25 ש"ח בתקווה שמה שרשום שם נכון לגבי החנות ומן הסתם זה אמור להיות כך. עכשיו לפי הביקורת אני מבין שה-ATP3 רק השתפרו בדגם הזה ואני ממש חייב לדעת אם זה נכון או להפך? כי ההפרש ממש ממש קטן ואני כמעט בטוח שעכשיו אלך על VS4121 אני לא מוצא סיבה שלא.. לכן רציתי פה את עזרתכם אולי יש סיבה למה לא ואני לא יודע? האם הם יותר טובים? גם אם בקצת זה שווה לפי דעתי וגם אם אין הבדל אז מקסימום אני משלם עוד 25 ש"ח על עיצוב ונוחות יותר טובים.. חייב תשובות תודה מראש.
-
- 9 תגובות
- 655 צפיות
-
-
הייתי רוצה לדעת מה ההבדלים בין אוזניות אוטומות לרעשים (לא נגד-רעשים) לבין האוזניות ה"פתוחות" בלי קשר כל כך למחיר. אני אתן דוגמא: HD 215 שאטומות נגד HD 600 של סנהייזר. הייתי מעוניין לדעת את הייתרונות/חסרונות של האוזניות הללו (לא חייב באופן ספציפי אלא בכלליות). בקיצור, אני הייתי רוצה לדעת מי שווה יותר לקנות (שוב.. בלי קשר למחיר). תודה מראש לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 655 צפיות
-
-
אתמול התקנתי ווינדוס XP. יש לי מחשב יחסית ישן מבוסס מעבד P3 ולפי אוורסט הכרטיס קול שלי זה VIA AC 97 הורדתי דרייברים של הכרטיס קול והתקנתי,הורדתי את כל ההיתקונים של הווינדוס(אם צריך לציין את זה בכלל) הרמקולים מחוברים טוב למחשב. ואין פשוט אין קול אני פשוט נואש מה לעשות.?? מי שעוזר אני מאוד(בחזקת מליארד) יודה לו!
-
- 2 תגובות
- 655 צפיות
-
-
שלום, אשמח לעזרתכם בנושא קניית אוזניות חדשות. אני מעוניין באוזניות בתקציב של עד 150 ש"ח. האוזניות הולכות לשמש אותי גם לספורט וגם לצפייה בסדרות/סרטים במחשב נייד. אני ממש לא אודיופיל ככה שמה שבעיקר חשוב לי זה הנוחות. תודה, עמית
-
- 0 תגובות
- 655 צפיות
-
-
קשה לקלות איתו תחנות האם זה בעייה ידוע במכשירי הMP3? פרט מזה הנגן סבבה ושמתי לו הרחבה של SANDISK 1GB SD
-
- 1 תגובה
- 655 צפיות
-
-
רכשתי ב"הום סנטר" במיטב כספי (50 שקל לדעתי) שלט אוניברסלי פשוט כזה, בלי שם מותג או אתר שאפשר לחזור אליו ואני לא מצליח למצוא את הקוד לDVD היונדאי (Hu2010 למי שמעניין) שברשותי, יש למישהו מושג מאיפה אני מקריץ קודים לדבר הזה, זה לא מופיע בטבלא מהחוברת של השלט ואני לא מצליח למצוא את זה בסריקה... עזרתכם תזכה אתכם בפרס נדיב (אולי איזה סמיילי נדיב של מלא נשיקות)....
-
- 0 תגובות
- 655 צפיות
-
-
יש לי את הנגן הזה אבל אני לא יודע איך הופכים שזה יוכל לכתוב גם בעברית. אני ממש לא מבין בדברים האלה כל מה שאני יודע זה שאני אוהב לשמוע מוזיקה אז אם אתם יכולים להסביר לי בצורה ממש ברורה ומובנת תודה רבה מראש.
-
- 1 תגובה
- 655 צפיות
-
-
יש קריאטיב ינספייר 2500 שזב 2 רמקולים וסאב. מה עדיף, לקנות עוד 2 רמקולים וסאב אותו דבר או פשוט להחליף ל 5.1? לא לשכוח שאם אני קונה עוד 2.1 אז יש לי 2 סאבוופרים תודה
-
- 1 תגובה
- 655 צפיות
-