אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
היי יש את הH320 ויש את הGmini . עכשיו הGIMI 100% יכול להריץ וידאו . השאלה אם הH320 יכול או יוכל להריץ וידאו כמו שצריך ? הGMINI עולה עוד 30 דולר בערך . אם הIRIVER יוכל להריץ אז אפשר בבקשה קישור למקום הכי זול שאפשר לקנות אותו בUSA . תודה
-
- 1 תגובה
- 635 צפיות
-
-
יש ברשותי לוח אם של PCPARTNER למעבד P3 SLOT 1 450MHZ יש עליו כרטיס קול מובנה של CREATIVE SB PCI 128 (ES1371) אני לא מצליח להגדיר אותו בדוס(אני מפעיל דוס כמערכת הפעלה נפרדת למשחקים ותוכנות שונות)... יש לי דרייברים אבל אני לא בטוח שהם עובדים טוב איתו כי מה שיוצא לי בסוף היא הודעה שהדרייבר של דוס לPCI לא מותקן. אנא מכם עזרה וגם אם מישהו יכול לצרף גם דרייברים אני אודה בהחלט.
-
- 2 תגובות
- 635 צפיות
-
-
רכשתי ב"הום סנטר" במיטב כספי (50 שקל לדעתי) שלט אוניברסלי פשוט כזה, בלי שם מותג או אתר שאפשר לחזור אליו ואני לא מצליח למצוא את הקוד לDVD היונדאי (Hu2010 למי שמעניין) שברשותי, יש למישהו מושג מאיפה אני מקריץ קודים לדבר הזה, זה לא מופיע בטבלא מהחוברת של השלט ואני לא מצליח למצוא את זה בסריקה... עזרתכם תזכה אתכם בפרס נדיב (אולי איזה סמיילי נדיב של מלא נשיקות)....
-
- 0 תגובות
- 635 צפיות
-
-
שלום,אני מעוניין בעזרתם למציאת דרך להקליט מוזיקה שאנשים מנגנים באיכות טובה,ולהעבירה למחשב. אם למישהו יש דרך\תשובה\רעיון אני ישמח מאוד. תודה וחג שמח
-
- 1 תגובה
- 635 צפיות
-
-
בכל פעם שאני מנסה להפעיל את התוכנה של הכרטיס קול , הוא רושם לי : cannot initialize audio driver. reinstall audio driver. הממ , יש לי sound blaster live! ניסיתי להתקין כמה גרסאות שונות של דרייברים. (ואני יודע שזה הדרייבר הנכון , כי הוא עובד במחשב אחר , עם אותו כרטיס בדיוק) נ.ב : עד לא מזמן השתמשתי בכרטיס קול און בורד (sound storm on epox8rdaplus) ביטלתי אותו מהביוס , אבל אני לא סגור שמחקתי את התוכנה\דרייבר (אם יש בכלל) על המחשב שלי. אולי זה בגלל זה? תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 635 צפיות
-
-
חברה יש לי בעיה רצינית במשחקים, הקט הוא שזה רק בכמה משחקים מסויימים, בינתיים היחידים שניסיתי הם "מקס פיין 2" ו"מאפיה", הבעיה היא שבתהחלה אני שומע טוב, ואז פתאום כאילו משהו נדפק במשחק, יש כמו זימזום צומרני! אני לא יודע מה הבעיה... חברה אני חייב עזרה! תודה מראש. קובי.
-
- 0 תגובות
- 635 צפיות
-
-
שלום יש ברשותי כרטיס קול -sb live 5.1 digital שאליו מחוברת מערכת סטריאו רגילה{דרך rca} ויש לי אפשרות לחבר עוד זוג רמקולים האם כדאי לעשות את זה ואם כן תמליצו לי איזה...{2.1}
-
- 7 תגובות
- 635 צפיות
-
-
אני מאוד רוצה לקנות נגן או מיני דיסק לשנה הבאה. עד עכשיו חשבתי שאני קונה מינידיסק בטוח (את ה HI-MD) אבל הוא עדיין לא הגיע לארץ ואני לא בטוח שהוא משתלם. התקציב שלי הוא 1200-1400 גג ואני מחפש משהו שיהיה בו את הדברים הבאים: 1.קטן מספיק כדי להיכנס לכיס 2.אסאונד איכותי מ-א-ו-ד ועדיף גם חזק 3.שיכיל לפחות 500 מגה או שיהיה בו אפשרות הרחבה זה פחות או יותרהדברים הבסיסיים שאני רוצה בנגן או מנידיסק שאני יקנה. לאחרונה אני נוטה יותר לכיוון אייריבר חשבתי על ה IMP550 למרות שהוא דיסקמן, קראתי עליו ביקורת בIGN והוא קיבל 9.8 מה אתם אומרים עליו? יש מצב שהוא נכנס לכיס? הוא בגודל דיסק בול אם אני לא טועה
-
- 1 תגובה
- 635 צפיות
-
-
I am talking about simple mp3 files, can they get improved with good audio codecs? BTW, where can i download audio codecs? Thanks!
-
- 3 תגובות
- 635 צפיות
-
-
רציתי לדעת.(ואני חושב שזה לא הרבה בשביל מיני מערכת).
-
- 2 תגובות
- 635 צפיות
-
-
שלום! אמא שלי קנתה אוטו יד שניה (MAZDA 323 1998), והגיעו איתו רמקולים ומערכת מעפנים, אי אפשר לשמוע בהם רק חלש חלש, אחרי שמגבירים מתחיל להיות רעשים של באסים כאלה.. בקיצור, אנחנו מחפשים רדיו דיסק שקורא MP3 באיכות טובה (אין צורך במשהו עם מלא אופציות ומחיר בשמיים) וארבעה רמקולים גם כן טובים לנהג הממוצע.. ראיתי ב-ZAP את הרדיו-דיסק הזה של Blaupunkt שהיו עליו תגובות ממש טובות: http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=22438 והמחיר שלו טוב מאוד. יש גם את הרדיו-דיסק של JVC שיקר ממנו ב-100 ש"ח וקיבל תגובות מעולות: http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=22574 רציתי לדעת האים ה-JVC עדיף בהרבה מהבלאנקפוט ותוספת המחיר שווה. עכשיו בקשר לרמקולים, אין לי מושג איך זה הולך עם הוואט, ואיזה ח…
-
- 3 תגובות
- 635 צפיות
-
-
שלום , יש לי מערכת במחשב עם 4 רמקולים + סאב , השאלה שלי היא יש תוכנה שאפשר לעשות דרכה כיוונים למערכת או משהו כזה? תודה מראש לעונים!
-
- 0 תגובות
- 635 צפיות
-
-
כמו שכתוב בכותרת מצאתי Sennheiser MX250 ב-69 ש"ח, אוזניות טובות או שזה סתם דגם עם שם של Sennheiser כי חיפשתי ביקורות ולא מצאתי. כדאי ?..
-
- 0 תגובות
- 635 צפיות
-
-
ואפשר לחבר אותו למערכת קולנוע ביתית ?
-
- 3 תגובות
- 635 צפיות
-
-
: תודה מראש install
-
- 2 תגובות
- 634 צפיות
-
-
שלום לכולם, רציתי לדעת איזה תוכנה יש למחשב בשביל שאני יוכל לתפעל את המיני דיסק כשהוא מחובר למחשב. תודה לכולם
-
- 2 תגובות
- 634 צפיות
-
-
יש לי H320 ואני רוצה לעשות המרה (RIP) לדיסקים שיש לי ולהכניס את השירים למכשיר. באיזה פורמט הכי מומלץ לעשות את ההמרה? בכמה Kbps? באיזה תוכנה? האם המרה בMEDIA PLAYER בקצב 192Kbps בפורמט WMA תהיה הי איכותית או שעדיף משהו אחר? מה עם OGG? כדאי?
-
- 3 תגובות
- 634 צפיות
-
-
מה הכיכדאי ליקנות? http://www.zap.co.il/models.asp?Sog=C-Speakers&DB58893=129102&DB26647=26967 :) :D > :o
-
- 3 תגובות
- 634 צפיות
-
-
שלום, לא מזמן הייתה לי בעיה שנשמע צליל ברקע כאשר חיברתי את המחשב לטלוויזיה אך פתרתי את הבעיה אז זה לא רלוונטי כבר לדיון [ערכתי]. אני משתמש בחיבור אס וידאו המתחבר מהכרטיס מסך שלי ראדאון 9800 PRO AIW ישירות אל הטלווזיה ומשתמש בחיבור RCA מזכר לשני זכרים. הבעיה היא שהסראונד לא מתפקד כראוי - יש לי בלוח האם שלי - ABIT MAX 3 כרטיס קול מובנה - 5.1 ערוצים אך בכדי לחבר את הטלוויזיה למחשב אני משתמש ביציאה 1 לסראונד של שני רמקולים. הרצתי בדיקה בתוכנה של הדריברים [3.62 העדכניים ביותר] שבה התוכנה מריצה בדיקה לסראונד - משמיעה צליל העובר מרמקול לרמקול ע"י השמעת מוזיקה העוברת במעגל מסביב לדמות היושבת במרכז העיגול. הבדיקה עברה ממש לא טוב, ז"א, הסראונד לא תפקד כראוי ושמעו שהצליל נחלש ומתחזר…
-
- 4 תגובות
- 634 צפיות
-
-
א. אם אני אקנה מערכת רמקולים של שניים עומדים שניים אחוריים וסנטר....ואח"כ אוסיף עוד 2 רמקולים קדמיים מיוחדים לתליה...אפשרי?לא ייגרמו בעיות? ב. על איזה רסיבר טוב עד טוב מאוד אתם ממליצים לי שיוכל להחזיק מערכת רמקולים כמפורט למעלה ביחד עם דיוידי וידאו ממיר וטלוויזיה? הטווח מחיר שחשבתי להשקיע ברסיבר הוא בערך 200 ש"ח אבל זה מכיוון שיש לי מאיפה להשיג במחירי ייבוא....אז תגידו רק דגמים מומלצים שעולים בין 3000-4500 שאותם סביר להניח שאני אשיג בכ-2000...תודה לעוזרים. ג. על איזה חברות רמקולים אתם ממליצים לי או לחילופין על איזה דגם של רמקולים מסויים אתם ממליצים לי? אני מודה מראש לעוזרים....וכל זה נועד כדי לבנות מערכת קולנוע ביתית עצבנית ביותר....כי אני הולך לבנות גם HTPC וזה הולך להיו…
-
- 5 תגובות
- 634 צפיות
-
-
OAKLEY הכריזה לפני מספר חודשים על משקפי השמש החדשים שלהם עם נגן MP3 מורכב בתוך המסגרת: חובבי ה IPOD החליטו לקחת את הנושא לידיים ולבנות משקפי שמש מבוססי IPOD SHUFFLE: http://www.engadget.com/entry/1234000883027858/
-
- 4 תגובות
- 634 צפיות
-
-
שלום אני צריך להעתיק מספר קלטות ויאו אנלוגיות VHS למחשב (אח"כ להפוך ל DVD). 1. מהי החומרה האיכותית יותר לביצוע הדגימה - כרטיס טלוויזיה או כרטיס מסך עם VIVO ? 2. מהי התוכנה האיכותית יותר לביצוע ההעתקה ? 3. היכן ניתן לראות מאפיינים של איכות המפרטים טכניים לנושא זה ? תודה.
-
- 0 תגובות
- 634 צפיות
-
-
שלום. אני מעוניין באוזניות בין 250 ל 300 ש"ח, לשמיעת מוזיקה, בעיקר רוק, מהדיסקמן שלי, המחשב ומן המערכת סטריאו שלי. ראיתי בחנות "צליל" את האוזניות HD457 של Sennheiser, ומכיוון שאני מנוי לחנות, אני יכול לקנות אותן ב 270 ש"ח במקום 290 ש"ח. העניין הוא שבחנות לא נותנים לך באמת להקשיב למשהו עם האוזניות, אז רציתי לשמוע את דעתכם, האם האוזניות טובות לצרכיי והאם יש חלופות טובות יותר מהןבטווח מחירים הנ"ל?
-
- 0 תגובות
- 634 צפיות
-
-
שלומות לכם, אני מוסיקאי, ומשתמש במחשב שלי להקלטות. קניתי לא מזמן מחשב חדש, לאחר שהישן שבק חיים. אך את הכרטיס קול השארתי, כי הוא טוב ונאמן. MOTU 2408 MK II. עכשיו, נוצרה לי פתאום הבעיה שיש בעיה בין הכרטיס קול ללוח אם. לאחר בירורים, אמרו לי שאם אני אבטל את ה PCI FAST WRITES, הכל יסתדר. אבל לא מצאתי את האפשרות בביוס שלי. מישו יודע על דרך אחרת לבטל את האופציה הזאת, שלא דרך הביוס? תודה.
-
- 2 תגובות
- 634 צפיות
-
-
קניתי את המיקרופון הזה: http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=38_238&products_id=2680 אומרים לי ששומעים אותי מצוין, אבל רק כאשר אני מדבר קרוב למיקרופון. בקושי שומעים אותי אם אני מרחיק אותו בכמה סנטימטרים ובוודאי שאני לא יכול להעמיד אותו על השולחן ולדבר מרחוק... הווליום של המיקרופון מכוון למקסימום וזה עדיין ככה...... יש דרך לקנפג את זה או שהמיקרופון פשוט פגום או מעפן מטבעו?
-
- 5 תגובות
- 634 צפיות
-