אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
http://www.netshops.co.il/product.asp?productid=393 זה המחיר הכי נמוך שמצאתי לפי מה שהבנתי הוא הנגן הכי טוב בשוק אז יש לי כמה שאלות לגביו: מאיזה חומר הוא עשוי? שווה להוסיף עוד 70 שקל ולקנות מpandas שזו חנות מוכרת במקום לקנות אוזניות איכותיות יותר? מה שנותנים באתר זה החבילה המלאה? אין לי מושג איזה חיבור usb יש לי וקניתי את המחשב לפניי ארבע שנים, הusb יתאים או שאני צריך לקנות כרטיס? מה דעתכם עליו? עריכה: אני יכול להחליף את הסוללה וההארד דיסק של הנגן מבלי לשלם הרבה כסף לחברה? איפה אני יכול לקנות מוצרים נוספים לנגן? כמו סוללה(בהנחה שאפשר להחליף), נרתיק, שלט וכו'.
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שבוע טוב ושלום לכולם , בחודש הקרוב אמא שלי נוסעת לחו"ל , והיא הולכת לקנות לי משם נגן MP3 [אין חנות ספציפית] . המחיר המקסימלי לקנייה מחו"ל היא 1,500 ש"ח לכן בארץ זה אמור לעלות יותר באיזה 300-400 ש"ח... אז תנסו לחשב לפי זה. מה אני צריך בנגן ? 1) שיהיה נוח לתפעול 2) שיהיה קטן וקל מאוד חשוב לי 3) די הרבה שעות של בטריה 4) 20GB 5) רדיו 6) קבצי טקסט , תמונות 7) צבעוני 8) טייפ מנהלים , מקליט זהו נראה לי. אשמח להצעות
-
- 41 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
אממ אז כככה דוד שלי כרגע נמצא בארה"ב הוא חיפש לי את ה iAudio X5 ולא מצא עכשיו אם תתנו לי מקומות באזור פניקס אני חושב שבהם אפשר להשיג את המוצר או בכלל רשתות גדולות שמוכרות את זה... ואם לא אז איזשהו תחליף אם אתם מכירים...
-
- 5 תגובות
- 557 צפיות
-
-
בעצם במכשיר זה מציג את השיר נגיד דוגמא: מה קשור_תתנו לו צ'אנס_01_-_תתנו לו צ'אנס.mp3 אבל זה יציג את זה הפוך (אני אצטרך להפוך) או שזה מציג מה שרשום במאפיינים (על השיר) >> סיכום.. זה חשוב. תודה
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני יודע שהם סנהייזר או משהו כזה,מה כל כך טוב בהם ? כי אני שומע את השם הזה הרבה ושאלה אחרונה - היה לי H140 (שעכשיו אני מחליף אותו כאמור ל-H320) - איזה סוג אוזניות קיבלתי איתו ? כי לא רשום עליהם.
-
- 4 תגובות
- 581 צפיות
-
-
-
היי, הגיע הזמן להחליף לאחותי את המערכת מיני הבזיונית שיש לה, במערכת חדשה וקצת יותר רצינית. חשבתי על רסיבר נחמד + 2 רמקולים... לדעתי סט של 6 רמקולים יהיה מבוזבז שכן היא לא מרבה לראות סרטי דיוידי.. אבל אם יש משהו משתלם מאוד, זו גם אופציה. התקציב הוא בסביבות ה 2500 ש"ח. כמו שהזכרתי, השימוש העיקרי הוא מוזיקה - בעיקר רוק מכל הסוגים - חוץ מכבד. מכיוון שהיא לא נוהגת לשמוע בעוצמות גבוהות, הדגש הוא על האיכות ולא עוצמה. היא אוהבת לשמוע בעוצמות נמוכות/בינוניות. בינתיים חשבתי על הרסיבר הבא: http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=11134 רמקולים לא ממש הצלחתי למצוא זוג, אבל סט של 6 מצאתי משהו שנראה נחמד - http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=36217 אשמח אם תוכלו להמליץ על זוג רמקולים…
-
- 17 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש לי עכשיוSOUNDMAX ואני רוצה להחליף אותה לתוכנה עם יותר אופציות אפשרי?
-
- 0 תגובות
- 520 צפיות
-
-
רציתי לדעת איזה אוזניות טובות כדי לקנות למכשיר האיפוד או המיקרו זן שאני יחליט לקנות...המכשירים באים עם אוזניות טובות?? אני רוצה אוזניות ששמים בתוך האוזן לא משהו מסיבי שמבודד את כל הרעשים מבחוץ בגלל שאני רוצה אוזניות ניידות וקלות.... איזה חברה כדאי לקנות? איזה סוג? אני יהיה בני-יורד לכן יש שמה מבחר שיהיה בבקשה בסביבות ה-40-50 דולר...
-
- 2 תגובות
- 758 צפיות
-
-
לאחרונה אני רואה יותר ויותר דגמים של אוזניות אטומות בחנויות השונות. החלטתי גם לקנות זוג אוזניות כאלה, בעיקר בגלל הבריאות, ואני מבקש את המלצתכם לדגם ספציפי. יש לי אפשרות לקנות בארה"ב בשבועיים הבאים אז אני חושב שעדיף משם. התקציב הוא כ 50$, אין לי ממש מושג כמה אוזניות איכותיות כאלה עולים אבל אפשר למצוא משהו טוב ב50$ ? זהו אני מניח.. אם זה משנה הם יהיו בשימוש עם מיני דיסק. תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 683 צפיות
-
-
יש לי כמה שאלוות לגבי ה - h320 . האם הגרסא האירופאית היא למעשה ה- SE שמופיע במספר אתרים ? (שימו לב לסוגריים http://www.amazon.co.uk/exec/obidos/ASIN/B00065GZLW/lordpercycom-21/202-4607782-0937455) מה ההבדלים בין הגרסא האירופאית לאמריקאית ? (אני מניח שענו על זה כבר כמה פעמים אבל מפעת פתיחת התראד אני שואל בשביל להיות בטוח לפני קנייה) מה זה "מטען חיצוני לסוללות רגילות" לפי אתר וואללה שופס למה משמשת עריסת המוצר ? תודה רבה !
-
- 3 תגובות
- 602 צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לקנות מערכת רמקולים 5.1 למחשבי האישי. טווח המחירים הוא 800-900 ש"ח לכל היותר,חשוב לי שהיא תיהיה דיגיטלית לא כמו האזטק 5.1 שלי. תודה מראש לכל העוזרים.
-
- 0 תגובות
- 577 צפיות
-
-
אני רוצה לישאול עם כדי לי ליקנות את הנגן הזה אני רוצה משהו עם עוצמה וחוסך בטריות אמרו לי שהוא נגן חסכן והוא גם מיתכבה אוטומטי אז כדי לי ליקנות אותו?
-
- 0 תגובות
- 468 צפיות
-
-
רציתי לקנות מבאג את creative zen micro הוא עולה אצלם 1200 ז"א 12*99 ש"ח , עכשיו הוא 4 ג'יגה וזה יספק אותי מאוד השאלה היא האם שווה לקנות אותו במחיר הזה,או האם בכלל שווה לקנות אותו? ועוד דבר קטן..למי שקנה..איך האיכות שלו?
-
- 4 תגובות
- 663 צפיות
-
-
היי. אני צריכה רמקולים למחשב שיהיו באיכות הכי סבירה שיש במחיר בסביבות ה-200 שקל. יש לי כרטיס קול תומך ב-5.1 ערוצים. אבל מבחינתי שיהיו גם רק 2.1. תודה רבה מראש
-
- 1 תגובה
- 623 צפיות
-
-
אם מישהו מכיר השואה בין השנים או חוות דעת אישית... (בלי קשר לוידאו)
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אנשים D: קיבלתי אור ירוק לקניית הIceMat הכוסיות והשוות אבל הבנתי שאני לא מכיר שום חנות במרכז שמוכרת אותם ): אז באתי לפה. אני חייב חנות במרכז שמוכרת אותם ב400 שקל (גג). וזה די דחוף לי. תודה רבה (:
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני בקרוב טס לחול ביום חמישי לניו-יורק...ככה שיש לי הרבה אפשריות...המחיר לא חשוש אני צריך נגן מיני (שיהי קטן-ולא מכוער) משהו כמו 5 גיגה....רצוי שיההי גם רדיו בפנים אבל לא כל-כך חשוב איזה כדאי לקנות?? מה הכי טוב היום בשוק? המחיר לא חשוב אלא אם מדובר בהבדלים אסטרונומים במחיר תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 820 צפיות
-
-
אם אני משנה גירסה בh10 האם אני חייב את הiriver plus או אפשר להעביר גם ככה לmusic תודה
-
- 1 תגובה
- 822 צפיות
-
-
אני חייב אוזניות sohrt cord למיני דיסק אני משתגע לא מצאתי בשום מקום אוזניות עם חוט קצר אני חייב את זה לשלט...מישהו יודע? אני כבר שקול לחתוך בעצמי
-
- 1 תגובה
- 608 צפיות
-
-
טוב חבריה אני משנה את הדעה שלי לגבי האוזניות האלה אני די התלהבתי מהן בהתחלה אבל ככל שהזמן עובר אני די מבועס מהם . למה אתם שואלים? אז די מבעס לשים אותם באוזן זה פשוט לא נוח. כל פעם אני צריך לסדר אותם בתוך האוזן ואם אתה לא מכניס אותם עד הסוף אז אתה לא שומע טוב. ביכלל. האורך גם משגע אותי זה די מסורבל להסתובב איתם ככה. ניראה לי שאני אקנה את האוזניות של סנהייזר ואת אלה אני פשוט אתן לאחי . מישהו יודע איזו חנות מוכרת סנהייזר? אני אלך על ה mx550 ניראות לי אוזניות סבבה. אז אם מישהו יודע איפה ניתן לקנות את הדגם הזה אני אשמח לישמוע .תודה.
-
- 3 תגובות
- 667 צפיות
-
-
האם צריך להפוך את הפונטים קודם ? יש איזה תוכנה שעושה את זה ? המכשיר של פיוניר , יש אולי איזה פונקצייה לשנות ? (בשפות אין ישראל)
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
השאלה בכותרת.... שבת שלום! איתן
-
- 9 תגובות
- 780 צפיות
-
-
יש לי ככה: מערכת סטריאו שאליה אני רוצה לחבר את המחשב,הדיוידי והממיר הדיגיטלי של הכבלים. עכשיו במקום להוציא ולהכניס קונקטורים כמה פעמים ביום... חשבתי לעשות קופסה קטנה של פלאגים. (3 זוגות rca זכר ואחד נקבה לשם תתחבר המערכת) כשאת שלושת הזוגות הזכריים לקצר לנקבה. משמע, שכולם יהיו מחוברים בו זמנית למערכת... בתקווה שהבנתם את כוונתי.. האם הדבר אפשרי? האם אינו פוגע באיכות הסאונד? האם אינו עלול לגרום נזק חמור יותר. תודה!
-
- 4 תגובות
- 580 צפיות
-
-
מישהו יודע אולי פרטים על מצב העיניינים של זה, הבנתי שהם בשלב די מתקדם עם זה והכי חשוב מבחינתי האם זה יתמוך בעיברית
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-