אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, על המחשב הקודם שלי היה כרטיס טלויזיה והייתי צופה דרך ממיר שמחובר לכרטיס ורואה דרך תוכנה שנקראת pctv vision הכרטיס שיש לי הוא כרטיס בחיבור PCI Pinnacle Systems Studio PCTV 109E-0878 את הכרטיס העברתי למחשב אחר, וכרגע אין לי דיסק התקנה של הכרטיס טלויזיה או של התוכנה pctv vision לא אכפפת לי מעריכה ולכידת וידאו, אני רוצה רק לראות דרך הממיר שמחבור לכרטיס כמו במחשב הקודם.. ניסיתי לחפש בגוגל את השם של הדגם וכן את התוכנה pctv vision לא מצאתי משהו מתאים לא כאן ולא כאן. מה עלי להוריד ולעשות ? תודה מראש, שי.
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
http://images.creative.com/iss/images/corporate/artwork/hires_AudigyValue_pdt.jpg יש על הכרטיס קול שניי חיבורים נוספים פנימיים 1 soundBlaster והשני aux in אפשר לדעת למה הם משמשים?
-
- 1 תגובה
- 475 צפיות
-
-
שלום, יש לי טלוויזיה LCD של TOSHIBA מדגם: 42RV685 ויש בצד חיבור USB שאפשר לחבר עליו זיכרון נייד עכשיו רציתי לדעת אם יש לי זכרון נייד עם נפח של 16\32 GB ואני שם בו סרט FULLHD אני יוכל לראות תסרט בHD ? ואיך אני יודע את הערוצ של הUSB חיפשתי שעה ויש רק עורצים של הHDMI ועוד כמה ... תודה לעוזרים :]
-
- 1 תגובה
- 558 צפיות
-
-
טוב , זו אולי לא "חדשה" כל כך חדשה , אבל למי שעוד לא ניתקל : הגירסה הבאה של נגן האמ פי WINAMP מסידרה 2 (2.9) תכלול תמיכה מובנית בIPOD של אפל , בנוסף לעוד חידושים וכנראה ספרייה קצת יותר מתקדמת. אלו חדשות מאוד טובות לבעלי האייפוד שמשתמשים המון בווינאמפ שמאפשרת ליצור ליסטים בקלות בעזרת שני כפתורי עכבר באקספלורר וגרירה פשוטה - אך לפני זה התוכנה והשימוש בה עם האייפוד צריכים לעבור את מבחן הניסיון ואני רואה את זה כ "הטובים ביותר הולכים עם הטובים ביותר " הנה לינק...
-
- 1 תגובה
- 779 צפיות
-
-
שלום לכולם, בשעה טובה, קניתי iAudio X5L 30Gb שאני מאוד מרוצה ממנו. יום אחרי שקניתי אותו עדיין לא היה לי מגן למכשיר (שקניתי כבר), והוא החליק לי על המחשב וקיבל מכה מאחורה שעשתה כיפוף קל במתכת, זה נראה קצת כמו דפיקה קטנה של אוטו. נגינת הקבצים/סרטים לא נפגמה טפו טפו טפו, זורמת כמו שצריך, לא קופצת, לא עושה שום בעיות. אבל מה, מדי פעם כשאני מריץ קדימה בסרט, או כל כמה דקות של נגינה, אני שומע מין "קליק" כזה שמגיע מהמכשיר. כשזה קורה הקבצים ממשיכים לנגן כרגיל, שוב - בלי שום קפיצות או עצירות, אבל עדיין, צליל חשוד. חבר שלי טוען שזה פשוט קפיצה של מידע בתוך ההארד דיסק. יכול להיות שבגלל הדפיקה הסיבוב של ההרד דיסק מתחכך עם המתכת שהתעקמה פנימה? אני לא ממש מבין בענייני חומרה... כיוון שלא הש…
-
- 1 תגובה
- 545 צפיות
-
-
לפני כמה חודשים מצאתי בחוץ טיפ של YAMAHA ו אקוליזר אנלוגי עם לדים ... היום מצאתי נגן CD של TEAC DP-P1160 ו רסוור של TEAC מדגם AG-V8600 לא חבל ... :-\ האמתי היום זרקתי פטיפון ...ומשהו לקח ..
-
- 1 תגובה
- 759 צפיות
-
-
ליפני כחודש קניתי SOLO7 מקוברה פי סי. אחרי מספר ימים נדפק לי השלט ועקב כף הרמקולים לא עובדים. עכשיו יש בעיה אני רוצה לסדר את הרמקולים אבל קוברה פי סי ששיקרו או לא שיקרו טענו ליפני מספר שבועות שהם מחליפים הנהלה ב 1 לחודש ולכן כדאי לי לפנות אחרי ה 1 לחודש. בפועל כבר סוף החודש ואין עדיין עם מי לדבר שם. אני לא יודע אם הם פשטו רגל או מה הולך שם אבל אני כמעט בטוח שמהם לא תבוא הישואה. לכן אני ככל הנראה צריך לפנות ליבואן. אז מישהו יודע אם מי לדבר? אני עם הרמקולים המצויינים האלה כמעט חודש וכמעט חודש שאני לא יכול להשתמש בהם.
-
- 1 תגובה
- 3.3k צפיות
-
-
יש לי את המכשיר בבית של קלטות וידאו שצורב לDVD באותו מכשיר בקיצור העברתי מוידאו לדיסק דיוידי ועכשיו אני רוצה לערוך את הדיוידי ז"א לקצר מימנו חלק מסויים. האם יש אפשרות לעשות זאת? אם כן איזו תוכה? תודה לעוזרים. (ומצטער אם זה לא הפורום הנכון לכתוב בו)
-
- 1 תגובה
- 564 צפיות
-
-
אני צריך רמקולים עם חיבור USB , בנוסף או רק תקציב עד 200 כמה שפחות יותר טוב
-
- 1 תגובה
- 823 צפיות
-
-
אני קורא הרבה מאוד בזמן האחרון שMP3 מוקלט לרוב בסטראו ולכן מנוגן רק ב2 הרמקולים הקידמיים אני די בטוח שיש עוד פורמאטים יותר "איכותים" שבהם לא מפסידים איכות,אני הזמנתי Z-640 5.1 הם מיועדים בעיקר למישחקים אבל אני רוצה לנצל את כל היכולות שלהם גם במוזיקה ולכן אני ממש אשמח אם תיתנו שמות ואולי אף יש אתרים שמהם ניתן להוריד שירים בפורמטים יותר עשירים
-
- 1 תגובה
- 643 צפיות
-
-
שלום לכולם, מקווה שאני מפרסם בפורום הנכון(נראה לי הכי מתאים). ברצוני להעביר שידורים ממיר ההוט שנמצא בסלון למקרן שנמצא בגינה(מרחק של בערך 7 מטר מקס' עם קיר גבס ביניהם). קראתי וחיפשתי ולא מצאתי מידע עדכני(רק מ2009 או 2012) הבנתי שמוכרים מן משדר ומקלט שמעביר את האות. יש כמו כן גם 3 טכנולוגיות שונות(WHDI, wireless HD ו WiGig).האם מישהו התנסה בהן? חברות מומלצות? טווח מחירים? קראתי שאפשר גם להעביר על גבי רשת הWiFi, איך עושים את זה? צריך ציוד מיוחד? תלוי בממיר או במקרן? תודה רבה מראש.
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
אני מחפש רסיבר למערכת קולנוע ביתי לחדר קטן. בחיפוש ברשת מצאתי רסיבר מודרני שתומך בכל הפורמטים החדשים ומצאתי רסיבר משומש ב-900 ש"ח דגם VSX-D409 (דגם די ישן) שתומך רק ב Dolby Digital ו-DTS. שאלה: עד כמה חוסר התמיכה בפורמטים חדשים קריטית? אני מתכון לראות בעיקר סרטי DIVX שתמוכים ב-5.1. (AC-3, אם אני לא טועה) והאם שווה להוסיף עוד 1,000 כדי לרכוש רסיבר שתומך בכל הפורמטים?
-
- 1 תגובה
- 573 צפיות
-
-
creative M2600 לחדר לא גדול. איך העוצמה האיכות ,או ששווה לקנות מערכת אחרת? תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 588 צפיות
-
-
http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=shipment&uin=1587 של האלטק לנסינג וזה של ה EACAN A600 http://www.lamir.co.il/product.asp?product=14047 חבר'ה אם רק תוכלו להגיד לי איזה סט יותר טוב.................
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
ברצוני להחליף כנראה את הממיר(במידה שאני לא יצליח לסדר את הישן) אני רוצה ממיר וצלחת לוויין יותר טובה וחדשה ואיכותי ואמין ואני רוצה להשקיע במשהוא אמין ויחסית זול וטוב ולשלם פעם אחת בלי תשלום חודשי=מחפש משהוא מומלץ וזה מיועד לזוג מבוגרים אפילו הייתי אומר קשישים אני מעוניין שהוא יקלוט את התחנות הישראליות ובמיוחד ערוצים בערבית וקצת באנגלית ואם אפשר עוד מהעולם חשבתי על עידן + אבל אני לא ממש יודע מה לגבי ערוצים מהעעולם וכמה זה בערך עולה? וחוץ מזה האם מישהוא מכיר חברה/מתקין איכותי וטוב ואמין ובמחיר שפוי בצפון או שיכול להגיע לצפון= אזור מגדל שליד טבריה אשמח לתגובות, הצעות, המלצות וכל מידע שישפוך אור בנושא
-
- 1 תגובה
- 876 צפיות
-
-
-
שלום לכולם קניתי אוזניות CrossRoads Mylarone X3I וברצוני לעשות להם burn in של 100 שעות. חבר שלי אמר שאם עושים את הburn in רצוף ולא עושים הפסקה אז האוזניות נהרסות. השאלה שלי היא האם זה נכון. נ"ב עברו יותר מ60 שעות ברציפות עם pinknoise
-
- 1 תגובה
- 603 צפיות
-
-
שלום אני צריך רמקולים איכותיים למחשב בתקציב של 1K שקל. שימושים עיקריים: מוזיקה וקצת סרטים. תודה.
-
- 1 תגובה
- 622 צפיות
-
-
אהלן חברים, אני רוצה לקנות טלוויזיה. חשוב לי שתהיה תלת-מימד וגם Full HD. התקציב הוא 5 אלף (יכול להתגמש עד 6 אלף) חשבתי על הטלוויזיות האלו: LG 42LX6500 LG 42LW570Y LG 47LX6500 LG 42LW450Y LG 42LW450 כולן 42 אינטש. מי מהן לדעתכם יותר טובה? למה ? האם יש טלוויזיה באותו תקציב שלדעתכם יותר טובה מאחת מאלו ? תודה על העזרה ויום נפלא לכולם! 8)
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
שלום. אני מעוניין בהמלצה לאוזניות סגורות בתקציב של 400 ש"ח (אפשר למתוח בכמה עשרות שקלים אם צריך). השימושים הם בעיקר למוזיקה (כל הסוגים בגדול) ולSTARCRAFT 2 (המשחק היחיד שאני ממש משחק בו, אבל משחק הרבה, אז אני צריך שיתאים) ואולי מדי פעם גם סרטים. סה"כ אפשר להגיד שאני מחפש משהו All Around עם דגש/עדיפות למוזיקה. לא משנה לי בכלל העיצוב, כן חשובה הנוחות (למרות שברור לי שזה עניין אישי) וגם הבידוד רעשים עד כמה שאפשר להשיג בתקציב הזה (לא בעדיפות ראשונה). מחיפושים בגוגל וגם קצת באתר הגעתי להמלצות על כמה דגמים שקיבלו הרבה ביקורות טובות: Siberia v2 Shure SRH440-A אם אפשר את דעתכם על הדגמים האלו או בכלל המלצות אחרות אם יש לכם. תודה מראש על כל עזרה!
-
- 1 תגובה
- 860 צפיות
-
-
בתוכנה יש את ה - Equalizer ואני רוצה שהוא ישתנה אוטומטית לפי הסוג מוזיקה שאני שומע.. עכשיו יש שם לחצן auto ואני לוחץ עליו וזה לא משתנה... גם שאני לוחץ על on או לא וה auto דלוק זה עדיין לא עוזר..! יש איזה שהיא דרך לעשות שהוא ישתנה לבד לפי סוג המוזיקה..? תודה.
-
- 1 תגובה
- 624 צפיות
-
-
שלום אני מחפש קובץ סאונד 5.1 לבדיקה של המערכת אם תוכלו לשלוח לי לינק אני יודה לכם מאוד תודה מראש מתן
-
- 1 תגובה
- 6k צפיות
-
-
היי, מעוניין לקנות סטרימר שמעתי שהחברה הזאת טובה POPCORN HOUR מה אתם חושבים על הדגם הזה ? Popcorn Hour Digital HDTV Streamer A-200 http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=shipment&uin=10059
-
- 1 תגובה
- 2.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, אתמול קניתי את האוזניות, החלטתי לקרוא ולחקור קצת בעניין האוזניות ובין היתר קראתי דעות של אנשים שקנו אותם, בדיי הרבה מהדעות היה כתוב שאחרי ברייק-אין איכותי הן נשמעות לגמרי אחרת. למען האמר משמיעה ראשונית שמתי לב שבווליום גבוהה הממברנות מרעישות.. (יכול להיות שזה חלק מהעניין) אז אני אודה לכם אם תעזרו לי ותוכלו להגיד לי איך עושים ברייק-אין איכותי ומשובח כדי לשבח את הצליל... בתודה ניר
-
- 1 תגובה
- 708 צפיות
-
-
מה הבדל בינו לבין sr4600 ?
-
- 1 תגובה
- 604 צפיות
-