עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. שלום לכולם, רכשתי אתמול smart tv מחברת samsung מדגם 40d5500. חיברתי את הטלוויזיה באופן חוטי אל הראוטר שלי... הבעיה שאני לא מצליח לאתר ערוצים שונים , וכל עיקר הטלוויזיה בנוי על 150 ערוצים שונים מהעולם ומצב ניהול תוכניות.. אני יודע שהעניין עדיין חדש פה בארץ אבל אם מישהו יתנסה כבר בעבר ויכול לעזור אני אשמח. תודה.

• 0 תגובות
    • 847 צפיות
  2. Started by assafidan6,

חיברתי את המחשבב לטלויזיה lcd 32 והרמקולים שלה לא עובדים לי. אז חיברתי את הרמקולים של המחשבב שלי איך עושים שיעבוד לי הרמקולים של ה-lcd! תודה לעוזרים!

• 0 תגובות
    • 483 צפיות
  3. Started by שובי דובי,

אני צריך עזרה דחוף ממבינים לגביי האם כדאי לקנות טלויזיה מקרן אחורי כמו האלא של הטושיבה בסביבות ה7 8 אלף שקל ה43 אינץ.. או עדיף מקרן כמו של הHP וכאלה אבל חשוב שיראו טוב כי אני רוצה לחבר למחשב אני יודע שמקרן זה הדבר הכי נכון אבל מצד שני אורך חיי מקרן הוא קצר ומחשב דלוק 24 שעות ככה שתיק תק תישרף המנורה ואני יצטרך למשכן את הבית מה אתם אומרים לגבי טלויזיה טושיבה מקרן אחורי? או אם :יש משהו אחר אז דברו אחים שלי רצוי מעל 40 אינץ

4. Started by Bar1234,

חברים.... מישהו יודע מה אפשר לעשות אם יציאות סאונד של מכשיר די וי די...?? אולי לחבר אותם למחשב דרך כרטיס קול או דרך חיבור כלשהו....?? יש לי לוח אם MSI P4MAM-V תודה לכל מי שעוזר........

• 1 תגובה
    • 510 צפיות
  5. יש לי creatvie inspire 2.1 2100 ועוד שתי רמקולים גדולים של מערכת סטריו השאלה שלי אם אפשר לחבר את כולם וליצור סרואנד (הרמקולים של המערכת סטריומאחורה והרמקולים של creatvie מקדימה? האם פשוט צריך לחבר את הרמקולים של המערכת סטריו בחיבור השני של הכרטיס קול כמו שמחברים סרואנד ואז פשוט בדרייברים של הכרטיס קול לבחור ב4.1? או שצריך לעשות משהו אחר? תודה...

• 7 תגובות
    • 775 צפיות
  6. שלום, לאחר הרבה קריאה בפורומים שונים החלטתי לחבר את המחשב החדש שיהיה בקרוב בHDMI-DVI,עכשיו הבעיה שמהמחשב לטלויזיה יש לי לפחות 7-8 מטר ככה שאני צריך כבל של 10 מטר, קניתי את הכבל הזה, 10 מטר של HQ http://exp.shopy.co.il/products/91731 עכשיו לא יודע למה אבל כנראה בגלל האורך שלו הוא לא מעביר לי את האות כמו שצריך,רואים יפה והכל ,הבעיה היא בסרט שיש תנועות מהירות יש כמו פסים קטנים קטנים שחוצים את המסך,נגיד עם אני מוזיז את העכבר מהר יש גם את זה,בקיצור הכבל לא מסתדר עם קטעים מהירים,כנראה שהאות עוברת בו לאט מדי, ניסיתי כבל 3 מטר של אותה חברה והכל עבד רגיל, מה אני יכול לעשות? מישהו יכול להמליץ לי על חנות מסוימת באיזור השרון שמחזיקה כבל 10 מטר כמו שצריך עם אפשרות להחזיר במידה ולא עו…

• 0 תגובות
    • 658 צפיות
  7. Started by Satlan,

שלום : יש לי מערכת קולנוע ביתית 5.1 של JBL, רסיבר של JVC וממיר דיגיטלי של הוט... עכשיו אני מאוד מאוד מאוד מאוד מתוסבך על כל החיבורים האלה !!! איך אני מחבר את הדיוידי לרסיבר ולקבל איכות שמע 5.1 DOLBY, שהטלוויזיה תתחבר לרסיבר, ואני אקבל בטלוויזיה את הדיוידי... דרך אגב יש לי 3 כבלים, אחד מהם 41 פינים עם יציאה של OUT LEFT ,OUT RIGHT, IN RIGHT, IN LEFT, VIDEO IN, VIDEO OUT כבל שני ושלישי אותו דבר... צהוב לבן אדום בשתי הצדדים... אלוהים זה כל כך מסובך :nixweiss: מי שיכול לעזור כל עזרה תתקבל בברכה ובנשיקה גדולה ! בתודה מראש לכולם והמשך יום נעים =] ;D ;D

• 5 תגובות
    • 652 צפיות
  8. Started by stingeR-,

יש לי נגן sandisk sansa E130 ואני פשוט לא מבין\יודע להשתמש באקולייזר.. ואני רוצה להבין.. אז צריך עזרה ממכם.. יש לי ככה : 62 , 250 , 1k , 4k , 16k ואני לא יודע כמה DB לשים בכל אחד.. מישהו יכול להמליץ לי וגם להסביר לי קצת?

• 5 תגובות
    • 744 צפיות
  9. איך לכוון האקולייזר הכי טוב לשמיעת מוזיקה... אני מסתבך בזה ואני צריך עצה.. תודה

• 4 תגובות
    • 773 צפיות
  10. כמובן שאין תקציב כי גם ככה אני יקנה אותם עם זה באמת שווה לי ולא משנה מאיפה, כרגע יש לי את הFC550 של MICROLAB ואני מאוד מרוצה מהם אבל אני רוצה להתקדם ל2.1 יותר איכותיים והX16 מאוד קורץ לי, צריך ביקורת אליהם למי שישתמש בהם או שמע אותם לפחות, נע לא להמליץ על 2.0 בגלל שאני מכור לבאסים ככה שאני לא מסוגל לשמוע מוזיקה ללא באס. באותה הזדמנות הייתי רוצה גם ביקורת על כרטיס הקול הבא http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=1147 אני יודע שכיום המובנים בהחלט מספקים, אבל אני רוצה לדעת האם שווה לי לקחת כרטיס קול בסגנון הזה ? השימושים הם בעיקר למוזיקה עם דגש מאוד גדול בנושא ומשחקים כמובן, אני דיי סגור על MICROLAB ואין לי צורך בחברה אחרת בגלל שהרמקולים שלהם מאוד איכותיים וזולים ככה שא…

• 13 תגובות
    • 3.6k צפיות
  11. Started by BeNnYBoO,

שלום לכולם קיבלתי היום את הרמקולים של ALTEC LANSING החדשים שהזמנתי דגם VS2421 חיברתי והכול עובד מעולהההההההה! אבל, בגלל שזו התנסות ראשונה שלי עם רמקולים וסאב וופר...אין לי מושג איך לכוון את הבאס והטרבל באיזה יחסים הם צריכים להיות אחד לשני? תודה מראש על העזרה. ד"א המוסיקה שאני שומע בד"כ היא מוזיקה שחורה עם הרבה באסים

12. Started by liav12,

אהלן, לפני כמה ימים הרכבתי מערכת ברכב הבנוייה מ HU - 5800 Pioneer Lightning audio 300.4 Morel dotech ovation 6 6.5 קומפוננט וסאבוופר KFCW3010 של קנווד 12 אינץ'. אני צריך לכוון את המערכת כיוון שהסאונד עד עכשיו היה על האמצע, מה שאומר שהמתקין השאיר את 2 הרמקולים האחוריים מחוברים מה שאני לא רוצה כי אין טעם (ונראה לי שזה לוקח עוד כוח מהמגבר או שאני טועה?) בכל מקרה, אני מעביר את כל הכוח קדימה ע"י שליטה מה HU אבל אני מרגיש כאילו חסר איזון במוזיקה ואני לא שומע כמו שצריך, האוטו בלי בידוד והכל מורכב רגיל ללא תוספת מיוחדת. אני יודע שיש כלמיני בחירות של כיוונים כגון HZ שונים מהשליטה על הסאבוופר ועל הקומפוננט דרך ה HU, מה שגם יש על המגבר ועל הסאב שאפשר לשנות ממה שזכור לי. בכל…

• 17 תגובות
    • 10.7k צפיות
  13. שלום , קניתי מערכת RXV671 Yamaha עם רמקולים של BUSS 5.1 ,.. עשיתי את הכיוון האוטומטי של המיקרופון הוא סיים את הכיוון לחצתי SAVE ושמתי סרט .. אבל עדיין לא שומעים משהו ,.. השאלה היא כזאת איזה פונקציה צריך לשים את המגבר בשביל סרט מסויים ? יש כל מיני אופציות כמו דרמה.. סטריו ,.. שני ערוצים ,.. 7 ערוצים ,.. ויש עוד מלא אז על איזה לשים אותו ? או שצריך לעשות כיוון אחר ?

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. שלום יש לי מערכת סטריאו שמחוברת למחשב מסוג KENWOOD RXD-F2 נאבד לי השלט של המערכת עכשיו השאלה אם אני יכול לכוון שלט אחר שישלוט על המערכת (כיבוי,הדלקה) דברים בסיסיים אם יש תדר או אפשרות לעשות זאת אשמח לקבל עזרה נ.ב(יש לי שלט של מערכת אחרת מסוג sherwood rm350 אם יהיה אפשר לכוון אותו למערכת זה יהיה טוב

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  15. שלום, יש לי נגן Sansa Clip 2GB (תודות להמלצותיכם ) מלא עד אפס מקום, אך ברצוני לדחוף עוד קצת שירים פנימה. אני רוצה להכניס כמה שיותר מה-3.5 ג'יגה שעל המחשב שלי לנגן. לצורך כך אני מן הסתם אצטרך לדחוס חחלק מהשירים ולאבד איכות. השאלה שלי היא לאיזה פרמטרים לכוון בכיווץ (bit rate, פורמט [mp3/...], וכו') על מנת להשיג כיווץ אופטימלי יחד עם סאונד סביר? לצורך העניין מחוברות לנגן שלי אוזניות די גנריות ואני לא ממש אודיופיל, וספריית השירים שלי מורכבת משירים בפורמט MP3 בbitrate בין 128 ל 320. כמוכן אשמח לקבל המלצה לתוכנה שתאפשר לי להחיל את הכיווץ על כל הסיפרייה בקלות, ושכמובן תכווץ בצורה הכי טובה שאפשר מבחינת נפח ואיכות סאונד (אם יש הבדל בין התוכנות בנושא הזה). תודה מראש, ושבת שלו…

• 2 תגובות
    • 770 צפיות
  16. שלום, התחדשתי בדנון x3700h ורמקולים של מוראל sp3 חמישה יחידות וסאב אקטיבי של מוראל גם אך מהגרסה הישנה שלהם. מה הקונפיגורציה האופטימלית למערכת הזו מבחינת hz, main/lfe וכו.. תודה לעוזרים.

17. Started by Or23Ta,

שלום לכולם אני חדש כאן.. אני מתכנן לקנות את הרמוקלים Z906 וכדי לנצל אותם כמו שצריך אז גם כרטיס קול (לסרטים, מוזיקה ומשחקים). אוקיי אז אחרי הרבה מאוד סקירות והשוואות אני מתלבט איזה כרטיס קול לקנות ואם אני צריך בכלל, כי יש לי על הלוח אם את כל החיבורים חוץ מה - RCA שלדעתי מאוד נחוץ בשביל. האחת הדילמות הם Asus או Creative רציתי בהתחלה מאוד את ה Asus Xonar HDAV1.3 אבל ראיתי שהוא לא תומך בגימינג מוד לכרטיס מסך שלא של Asus (למרות שזה לא נראה לי כזה ביג דיל) ואופציה שניה זה Creative X-Fi titanium HD אבל אין לו חיבור HDMI . האם חיבור RCA בלבד יספק את כל הדרישות שלי? כי אם כן אני יכול לקחת Essence STX ועד כמה הרסיבר הכרחי? הרי אחרי הכל יש לי חדר קטן..קצת מוגזם יהיה לה…

• 18 תגובות
    • 2.4k צפיות
  18. Started by idani1983,

שלום קניתי מחשב חדש עם יציאה אופטית השאלה שלי היא האם אני מחבר את הרסיבר ליציאה הזאת אני אקבל 5.1 או שאני צריך כרטיס קול עם יציאה קואוקס דיגיטלית? ואם כן רו שאפילו רצוי אני אשמח לקבל המלצה לכרטיס נחמד עם יציאה של קואוקס לא משהו יקר ולא משהו זול ודפוק תודה

• 0 תגובות
    • 471 צפיות
  19. Started by haim85,

אני צריך עזרה במונו מיקסר איך מקליטים בכרטיס קול הזה..מיישהו מישתמש בכרטיס קול כמו שלי? או כדומה שיכול לעזור לי בזה? אני רוצה שלמוע מוסיקה ושישמהו מה שאני שומע ואני ל מצליח לעשות את זה ???

• 2 תגובות
    • 726 צפיות
  20. Started by ezx,

יש לי creative extigy הוא מחובר על שנאי שאפשר לשנות מתחים עכשיו הוא עובד על 7 וחצי וולט ורציתי לדעת אם אפשר לתת לו 12 ולא יקרה לו כלום ועוד דבר שאני מקליד המוזיקה קופצת וזה מציק כבר בבקשה תעזרו לי ותודה למי שיענה ;D

• 13 תגובות
    • 838 צפיות
  21. Started by Roshos,

נגני pmp כידוע יש הרבה אך מה האיכותיים אין להרבה מושג... עכשיו אני פונה אל חברי הפורום בבקשת עזרה מפני שאני מכין כתבה לעיתון בית הספר (תלמיד י"ב יאללה עוד חודשיים מסיימים!!!) מהו נגן pmp ואיזה הכי מהיר,הכי נוח,והכי איכותי... ומביא את התמורה הכי טובה למחיר... מה יש באריזה נתונים הכל יתקבל בברכה בתמורה לכך אני אנסה שהפורום יקבל הוקרת תודה בעיתון בית הספר הנגנים הם: creative portable media center creative zen vision iriver pmp 120 iriver pmc 120 archos AV 4100 http://www.creative.com/products/product.asp?category=210&subcategory=211&product=9882 http://www.creative.com/products/product.asp?category=210&subcategory=211&product=12985 http://www.archos.co.il/P…

• 3 תגובות
    • 627 צפיות
  22. Started by yaron1000,

יש לי כרטיס מסך ATI 9600 PRO אני מנסה לחבר אותו לטלוויזיה יש לי כבל שיוצא מכרטיס מסך שמחליף את אות ליצאית ווידאוי לAV אני חושב המחשב לא מאתר את הטלוויזיה קראתי בפרום אחר שאיך שהוא אני אומר לשנות את מה שמחשב מחפש דרכו את אות ל AV מ אות הרגיל של S ווידאו לתדר אחר ולא מצאתי אפיה עושים את זה תודה לכל העונים

• 1 תגובה
    • 567 צפיות
  23. שלום , קניתי מערכת קולנוע ביתית של טושיבה 5 רמקולים וסאב (5.1) החיבורים שלה הם בעזרת פיוזים אישיים לכל רמקול שמתחברים ישירות לDVD עכשיו השאלה שלי אם אני יכול לחבר לפחות רק את הסאב למחשב? יש לי מגבר של AIWA ישן מאוד והשקע של הסאב כנראה שרוף.. יש איזה שהוא חלק שאני יכול לקנות למחשב והוא יתן לי לחבר את המערכת בעזרת פיוזים? זה לדוגמא הסאב : http://up380.siz.co.il/up1/yzyyivmytzqw.jpg http://up380.siz.co.il/up3/mfhf3dmydlno.jpg

• 1 תגובה
    • 624 צפיות
  24. שלום, אני מנסה ללכוד וידאו ממצלמה למחשב דרך כרטיס המסך המובנה (Radeon x1250) בלוח האם Asus M2A -VM- HDMI ? ניסיתי לעשות זאת בחיבור המצלמה ל- Video in של הכרטיס, אולם המחשב לא מזהה את המצלמה. מישהו יכול להציע פתרון? תודה

• 0 תגובות
    • 474 צפיות
  25. Started by davis5,

אני צריך סאב וופר לרסיבר של yamaha 5830 כי הסאב שיש לי הוא פסיבי ולא אקטיבי חשבתי על אחד שראיתי בzap http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=19755 מה דעתכם עליו?

• 1 תגובה
    • 514 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.