עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. שמתי לב שכשאני עושה שאפל בפעם הראשונה השירים מתנגנים בסדר אקראי, כמו שצריך אבל אחרי שהוא מסיים לנגן את כל השירים הוא מנגן אותם שוב בדיוק באותו סדר של הפעם הקודמת, כלומר אחרי שיר X תמיד יבוא שיר Y ניסיתי להפעיל מחדש את המכשיר, לכבות את מצב השאפל ולהפעיל אותו מחדש ושום דבר לא עזר עוד מישהו נתקל בבעיה הזאת או שזה רק במכשיר שלי?

• 5 תגובות
    • 657 צפיות
  2. אני רוצה לנצל את הכרטיס קול שלי ואת הקופסה עם החיבורים שבאה איתו...(HERCULES GTXP 6.1) אם כן, איזה תודה

• 0 תגובות
    • 657 צפיות
  3. מה נשמע אנשים ? אני רוצה רמקולים למוזיקה... (2.1) חשבתי על http://www.creative.com/products/product.asp?category=4&subcategory=27&product=4912 לחבר שלי יש אותם ושומעים סוף הדרך.... ובקשא לכרטיס קול http://www.creative.com/products/product.asp?category=1&subcategory=204&product=4915 מה אתם אומרים?.. לי זה נשמע באמת מצויין ולחבר שלי יש את זה ובאמת שומעים מצויין... תגובות והלצות בבקשה... וגם זה בידיוק בתקציב שלי.. (1300 שקל) בתודה Rima41

• 5 תגובות
    • 657 צפיות
  4. Started by gal1,

איך הנגן הזה? http://www.mardanit.co.il./item_prew.php?item_id=400 יש לו חריץ הרחבה?

• 4 תגובות
    • 657 צפיות
  5. Started by Adon_Shoko,

שלומות לכם, אני מוסיקאי, ומשתמש במחשב שלי להקלטות. קניתי לא מזמן מחשב חדש, לאחר שהישן שבק חיים. אך את הכרטיס קול השארתי, כי הוא טוב ונאמן. MOTU 2408 MK II. עכשיו, נוצרה לי פתאום הבעיה שיש בעיה בין הכרטיס קול ללוח אם. לאחר בירורים, אמרו לי שאם אני אבטל את ה PCI FAST WRITES, הכל יסתדר. אבל לא מצאתי את האפשרות בביוס שלי. מישו יודע על דרך אחרת לבטל את האופציה הזאת, שלא דרך הביוס? תודה.

6. אני צריך מסך כלהלן: -כמה שיותר קטן (מצידי 7" ומעלה, פשוט כי אני לא צריך יותר מזה, אבל זה גם יכול להיות 15" או משהו כזה אם ההפרש מחירים הוא מגוחך) -כניסת RCA, בתקווה שעוד אפשר למצוא דברים כאלה -איכות תמונה בינונית ומעלה, רצוי עם פחות מריחות ככל שניתן (זמן תגובה נמוך) -שיהיה ניתן לתלייה על קיר -לא צריך רמקולים, אין העדפה לרחב או לא רחב -שתהיה תאימות לXBOX 360 PAL למקרה שאתם תוהים מה הסיפור של הבקשה שלי, אני צריך מסך בשביל להציג את זה בלבד: כאשר הXBOX 360 עושה פה את העיבוד (מדובר במשחק ROCK BAND) ולא, מה שהולך ברקע לא ממש מעניין אותי תודה

• 0 תגובות
    • 657 צפיות
  7. המלצה לרמקולים עד 1000 שקל פלוס מינוס זה לחדר קטן מאוד אני מאוד אוהב לשמוע את המשחקים חזק מאוד כמו BF2 כמובן שאני מתכוון ל 5.1 או יותר זה למשחקים יש לי כרטיס קול של קראטיב X-FI XTREMEMUSIC כרטיס מאוד טוב אני יודע שכבר שכולם שואלים את זה אבל עשיתי חיפוש ולא מצאתי משהוא מעניין עדיף שייהו לויניים כול עוד זה לא פוגע באיכות כי איכות הרבה יותר חשוב ואני גם מחפש לרמקולים מעמד אם משהוא מכיר מעמד לרמקולים זה ברזלים דקיים כאלה אני ישמח מאוד לדעת תודה מראש

• 1 תגובה
    • 657 צפיות
  8. Started by ag43,

המדף שהחזיק את המערכת של אחותי נפל והמערכת שלה הגיעה למקום אליו הולכים כל המספרים שמחולקים ב0. אני מחפש לה מיני מערכת חדשה, לא משהו משוכלל רק משהו שיספיק להשמיע דיסקים ורדיו ויחזיק הרבה זמן, אשמח להמלצות. תקציב בכותרת.

• 0 תגובות
    • 657 צפיות
  9. Started by Mayhem of Light,

קניתי את הלוח הנ"ל לוח פגז, סכה"כ אני מרוצה ממנו א-ב-ל כרטיס הקול המובנה בעייתי מעט ולעיתים קרובות יש רישרוש, בדרך כלל רק באחד מן הערוצים. נסיונות להחליף רמקולים / לחבר אזניות לא הניבו תוצאות. אשמח אם תוכלו תעזור

• 2 תגובות
    • 657 צפיות
  10. OAKLEY הכריזה לפני מספר חודשים על משקפי השמש החדשים שלהם עם נגן MP3 מורכב בתוך המסגרת: חובבי ה IPOD החליטו לקחת את הנושא לידיים ולבנות משקפי שמש מבוססי IPOD SHUFFLE: http://www.engadget.com/entry/1234000883027858/

• 4 תגובות
    • 657 צפיות
  11. Started by ChaosPower,

יש לי מאתיים שקל, ורציתי להוציא אותם על כרטיס קול, בגלל שפעם אחת כשהתעסקתי עם הכרטיס מסך כדי לנקות אותו, פגעתי בלוח אם, ומאז יש לי בעיה עם הקול (אני בטוח שזו בעיה עם הלוח אם). אז כנראה שאין לי ברירה אלא לקנות כרטיס קול. הייתי רוצה לקנות כרטיס קול, הכי טוב שאני יכול להשיג ב200 שקל בארץ. שמתי לב לCreative Audigy SE וVALUE, שעולים 165 ו175, מי מבינהם עדיף? (לא משנה, הבנתי שVALUE עדיף) ואם יש כרטיס יותר טוב מהם בסכום הזה, אנא הציעו. אני לא מבין גדול בתחום... נ.ב שכחתי להגיד שהכרטיס מיועד בעיקר למשחקים, ולשמיעת מוזיקה, לא משהו רציני.

• 0 תגובות
    • 657 צפיות
  12. Started by The UnKnown,

I am talking about simple mp3 files, can they get improved with good audio codecs? BTW, where can i download audio codecs? Thanks!

• 3 תגובות
    • 657 צפיות
  13. ברשותי מיני מק שמחובר ל-LCD 42 , מחשב משמש רק לניגון מוזיקה וסרטים. יש לו כרטיס ONBOARD עם יציאה 3.5 . איזה רמקולים מומלץ לקנות ? אני מבין שרק מערכות 2.1 מתאימות - נכון ? האם ניתן לרכוש כרטיס קול חיצוני USB על מנת לקבל צליל 5.1 ? שיהיה מתאים ל-MAC ?

• 2 תגובות
    • 657 צפיות
  14. Started by artyom,

http://www.techtop.co.il/protech/index.php?action=showitem&item_id=51 (חדש) תודה

• 3 תגובות
    • 657 צפיות
  15. יש לי צורב LG חדש מחובר ללוח אסוס כולל כבל קול לכרטיס הקול של המחשב למרות שלא ברור לי במה מסייע הכבל הנ"ל. בכל אופן הבעיה היא שבזמן שאני שומע מוסיקה באמצעות הצורב נכנס זמזום לא בריא לשמע או אם למקד את הבעיה בכל מקרה בו ה- MASTER VOLUME של רכיב ה- CD PLAYER פתוח (כלומר פתוח על מינימום או שאינו מושתק הרעש הנ"ל נכנס בלי קשר למקור ההשמעה - בין אם הקבצים מושמעים מהמחשב ובין אם מהCD PLAYER הרעש הוא זמזום רקע ובהפעלת הCD PLAYER נכנסים רעשים של המראת מטוס סילון - כאילו היתה אמורה להיות הארקה איפושהו שלא קיימת . האם מישהו מכיר את התופעה ובעיקר את הפתרון? בעיה 2. הלוח שלי כולל יציאות דיגיטאליות. ברצוני לעשות בהן שמוש לחיבור כרטיס הקול של המחשב לכניסה דיגיטאלית של המגבר. אלא שהיציא…

• 1 תגובה
    • 657 צפיות
  16. Started by overload,

זמנה של הSONY 36 אינץ בסלון עבר, היא פעלה יפה מאוד ב 15-14 שנים אחרונות, בזמן האחרון היא עושה קצת בעיות (קשה לה להציג תמונה לבנה מדי). למרות שהאיכות עדיין טובה, אנחנו רוצים להחליף אותה. התקציב הוא 3,000 שקל בערך~, אנחנו מחפשים מסך 36-34 אינץ. האם התקציב מספיק? איפה אפשר למצא מבחר טוב בארץ? איזה מסכים ממומלץ לי לבדוק? ואל תמליצו על LCD\פלזמה כי מתחת ל 15K~ הם נראות זוועה. וגם לא מקרן כי זה לסלון.

• 6 תגובות
    • 657 צפיות
  17. Started by nnfyrbsnss,

אני צריך רמקולים לחבר צריך שיהיו חזקים (רעש) לא צריך איכות ברמות והנה ZAP שמתאים לעניין http://zap.co.il/models.asp?Sog=C-Speakers&DB26647=26964&DB58893=129102 מה מהרשימה? שמתי עין על זה http://zap.co.il/model.asp?model_id=37748 איך זה מתאים לצרכים? וכמובן תודה

• 9 תגובות
    • 657 צפיות
  18. Started by m-o-t,

מי שיש לו מגבר של 5.1 ורוצה למכור אותו בבקשה שיודיע לי האי סי שלי הוא 1056074

• 1 תגובה
    • 656 צפיות
  19. Started by Vatos-Locos,

לקריאטיב 2 יתרונות ברורים, הגברה אחת לכל הרמקולים, וחוטים ארוכים לרמקולים האחוריים. מבחינת הגברה אין לי כל כך בעיה מקסימום שמים את שני ה ATP3 על אותו מצב ומגבירים דרך המחשב ובשני סטים של ATP3 אני מקבל איכות יותר טובה (זה בעצם הסיבה שאני לא רוצה להתפשר על הקריאטיב), ו2 סאבים (השאלה אם בכלל שני הסאבים יעבדו ביחד או שנגיד רק הקדמי יעבוד ומאחורה יתקבל רק סאונד מהרמקולים... לא יודע...) כל מקרה מה אתם אומרים? המחיר בערך זהה, וגם ככה יש לי כבר ATP3 אחד.

• 3 תגובות
    • 656 צפיות
  20. נכנסתי לאתר של אקווה והתקשרתי לטלפון שמופיע שם,הטלפון אינו תקין כל מי שרכש את המגבר יכול בבקשה לשיםפה\הודעה פרטית את הטלפון?

• 1 תגובה
    • 656 צפיות
  21. Started by רן.ט,

מישהו מכיר אולי מקום שאתה יכול לעשות בו טרייד אין על האייפוד יענו לתת את הישן להוסיף כסף ולקנות חדש?

• 1 תגובה
    • 656 צפיות
  22. יש לי את האוזניות הללו כשנה, ואני ממש ממש ממליץ למי שמחפש אוזניות איכותיות במחיר "סביר". הבעיה שלי היא שאיבדתי את כל הגומיות סיליקון של האוזניות ואין לי דרך לשמוע דרכן עכשיו .... מישהו יודע איך אני משיג את היבואן או על חנות שמוכרת את הגומיות הללו ?

• 2 תגובות
    • 656 צפיות
  23. הכרטיס הנ"ל עולה כ1800 ש"ח בלבד בk.s.p... שזה פחות 500 שח בערך פחות מהמחיר הכי נמוך בזאפ.. לא יודע זה נשמע לי קצת לא הגיוני.. יש מצב שזה הונאה או משהו? http://ksp.co.il/hmain.php?uin=2692

• 1 תגובה
    • 656 צפיות
  24. Started by xytkhi,

בטיפשותי הכנסתי את הדונגל ל USB של מחשב ישן שמריץ XP SP3 רציתי לבדוק אם עובד דרך המחשב הזה כשהכנסתי את הדונגל ל USB המחשב לא זיהה כלום גם לאחר התקנת דרייברים אח"כ שהחזרתי את הדונגל למחשב השני המחשב לא מזהה את הדונגל וגם לא מזוהה שום כניסה דרך ה USB וזה עבד על המחשב הזה ! כנראה הדונגל נשרף איכשהו או נדפק בגלל המחשב השני אז הלך המכשיר או יש אפשרות לתקן? נ.ב בדקתי אותו גם ב 2 מחשבים אחרים ואין שום תגובה עליו

• 0 תגובות
    • 656 צפיות
  25. Started by star010101,

שלום לכל המומחים, קניתי אזניות EP635 של קריאטיב ב-150 ש"ח. אשמח לקבל חוות דעת על המוצר עצמו אם משתלם ואיכותי. תודה רבה ולילה טוב לכולם.

• 2 תגובות
    • 656 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.