עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. שלום אני צריך המלצות של טלויזיה 42 " FULL HD בסביבות 5000-6000 תודה רבה

• 0 תגובות
    • 669 צפיות
  2. Started by artyom,

http://www.techtop.co.il/protech/index.php?action=showitem&item_id=51 (חדש) תודה

• 3 תגובות
    • 669 צפיות
  3. יש לי צורב LG חדש מחובר ללוח אסוס כולל כבל קול לכרטיס הקול של המחשב למרות שלא ברור לי במה מסייע הכבל הנ"ל. בכל אופן הבעיה היא שבזמן שאני שומע מוסיקה באמצעות הצורב נכנס זמזום לא בריא לשמע או אם למקד את הבעיה בכל מקרה בו ה- MASTER VOLUME של רכיב ה- CD PLAYER פתוח (כלומר פתוח על מינימום או שאינו מושתק הרעש הנ"ל נכנס בלי קשר למקור ההשמעה - בין אם הקבצים מושמעים מהמחשב ובין אם מהCD PLAYER הרעש הוא זמזום רקע ובהפעלת הCD PLAYER נכנסים רעשים של המראת מטוס סילון - כאילו היתה אמורה להיות הארקה איפושהו שלא קיימת . האם מישהו מכיר את התופעה ובעיקר את הפתרון? בעיה 2. הלוח שלי כולל יציאות דיגיטאליות. ברצוני לעשות בהן שמוש לחיבור כרטיס הקול של המחשב לכניסה דיגיטאלית של המגבר. אלא שהיציא…

• 1 תגובה
    • 669 צפיות
  4. Started by uzi123,

שלום, אני מקווה שאני שואל בפורום הנכון... הבנתי ממישהו שהכי פשוט והכי איכותי להמיק קלטות וידאו ישנות ל-DVD זה באמצעות מכשיר DVD מקליט. רציתי לדעת מה הפרמטרים שאני אמור לחפש בכזה מכשיר (או איפה אני יכול לקרוא על זה..?) ראיתי שהמכשירים של APEX יחסית זולים לעומת pinoneer ו-LG, אבל אמרו לי שהמכשירים של pioneer למשל איכותיים יותר כי הקידוד שלהם ב-reltime טוב יותר מזה של האחרים. - האם זה נכון? אני אשמח להמלצות והכוונה, מבחינת תקציב חשבתי על משהו עד 1000 ש"ח - זה ריאלי? תודה לכל העוזרים.

• 1 תגובה
    • 669 צפיות
  5. מה ההבדלים בין DTS ל-דולבי דיגיטל ל-פרו לוג'יק וכו' ,ומה נחשב הכי טוב ?

• 4 תגובות
    • 669 צפיות
  6. Started by Ido.G,

שלום, אני מעוניין לקנות רמקולים חדשים לחדרי, במקום הסט הנוכחי שלי (Inspire 2400). אני מרוצה ממנו למדי, אך הוא רק 2.1 ובנוסף לא מספק אותי במוזיקה (אני ממש מרגיש שלא שומעים חלק ממנה). יש לשידרוג כמה מטרות: א. שיפור חווית ההאזנה למוזיקה (בעיקר רוק, לא דווקא כבד). ב. משחקים (צפוי שדרוג של העגלה שלי- Celeron C 1200@1600+ Radeon 8500LE). ג. בעתיד- גם צפיה בסרטים (אני רוצה לקנות כונן DVD). ד. בעקרון- אני צופה בטלווזיה דרך כרטיס טלווזיה. בכל מקרה, אחרי הבלבול מח, אני מתלבט בין כמה מערכות. אני פשוט לא יודע מה לקנות. מצד אחד אני רוצה לשמוע הרבה פרטים במוזיקה, אך אני גם רוצה באס טוב. ובסופו של דבר- כמה שפחות טירחה בחיבורים וכו' (לא קריטי, מן הסתם עדיף איכות). כמובן- כמה שפחות …

• 1 תגובה
    • 669 צפיות
  7. Started by shahar91,

אני מעוניין לקנות כבל המתאים לאייפוןו ו/או HTC עם אפשרות של דיבור(מיקרופון) וכפתורי שליטה על הנגן. זה מיועד לאוזניות של akg k450 רציתי לקנות את הכבל של akg q460 אבל הוא עולה 28$ וזה יקר מדי בשבילי.. יש כבל שהוא בסיגנון של הכבל של akg q460 שלא יוריד מאיכות השמיעה של האוזניות?

• 0 תגובות
    • 668 צפיות
  8. קראתי את המאמרים שלך כמה פעמים עד שהצלחתי לבצע הכול יש לי מחשב AMD חדש והסאונד מדהים אבל לפעמים יש בעיה שהקול והתמונה לא הולכים יחד כלומר יש איחור בקול מה עושים למה ,אך ,כמה

• 1 תגובה
    • 668 צפיות
  9. Started by Sifo Jen,

היי, לאחר שנשברו לי אוזניות הזלמן ה5.1 שלי אני צריך חדשות, ממה שראיתי בחנויות ישנן שתי אופציות אחת זו האוזניות שהיו לי של זלמן והשניות של ג'יניוס. מישהוא השתמש בג'יניוס ויש לו ביקורת עליהן או לחילופין מכיר אופציה אחרת ויותר איכותית משתיים? כרגע אין תקציב, משקיע כמה שצריך. תודה רבה!!!!!.

• 0 תגובות
    • 668 צפיות
  10. Started by rbik,

לפני שבוע קניתי את האזניות Speed-Link Medusa 5.1 Surround Headphones (לשימוש עם המחשב), אך לצערי אני לא שומע את אפקט הסראונד (הצלילים לא נשמעים כמגיעים מכיוונים שונים) אני בדקתי עם תוכנת הבדיקה של ה-soundblaster שכל ערוץ אכן מגיע בחיבור שלו (ע"י חיבור כל ערץ לבדו ושמיעת הצליל שצריך להגיע עבורו). אבל מבחינת כוון ההגעה, הצליל בערוצים האחוריים נשמע לי זהה או כמעט זהה לזה של הערוצים הקדמיים. גם במשחקים עם סראונד אני לא מצליח לזהות כיוון של צלילים וצליל שמגיע מקדימה נשמע לי זהה לצליל שמגיע מאחור. כדאי לציין שאין לי נסיון עם אזניות סראונד ולמרות שקשה לי להאמין ,יש סיכוי שזאת רמת הצליל ההיקפי של אזניות (מה דעתכם ?) כרטיס הקול שלי הוא soundblaster live 5.1 ומותקן אצלי הדרייבר הע…

• 3 תגובות
    • 668 צפיות
  11. Started by Kenny,

אהלן אנשים, קניתי סט רמקולים של Pure accoustics Lord אומנם לא סט ברמות גבוהות.. אבל עדיין איכותי.. סדר גודל של 2300-2400 שקל לסט רמקולים ואליהם יחובר מגבר של Harman Kardon 132 בכל מקרה, כרגע אני עם המובנה, אני מחפש כרטיס קול עם יציאה דיגיטלית, להעביר 5.1 ערוצים בכבל אחד. הכרטיס ישמש בעיקר במוזיקה סרטים ומשחקים. תקציב עד 500-600 .

• 0 תגובות
    • 668 צפיות
  12. Started by Hzur,

אהלן... אני צריך המלצה לדיוידי... לא משו מטורף בעיקר חשוב שיקרא את כל הפורמטים העיקריים(Divx,Xvid וכו'...) ובכלל עדיך תמיכה כמה שיותר רחבה כי רוב השימוש בו יהיה לסרטים שהורדו ועדיף לחסוך את כל ההמרה... ולכן גם חשוב שיוכל לקרוא כתוביות בקובץ נפרד(לא מובנות) בעברית... שתי דברים שאני רוצה שיהיו אם זה מתאפשר במסגרת התקציב(אבל לא חייב...) זה דבר ראשון אופציה לעדכון קושחה כדי שתהיה תמיכה בפורמטים\גרסאות עתידיות ודבר שני פיצ'ר שיכול לחסוך לי קצת זמן זה כניסת USB... פחות קריטי אבל אם אפשר אז למה לא... דבר אחרון... תקציב!!! כעקרון אני רוצה להשקיע באיזור 300 שקל אם יש חיה כזאת במחיר כזה... אבל, אם מכשיר במחיר כזה יהיה של איזה חברת מדבקה זולה אני מעדיף להשקיע עוד ולקנות משו של חברה …

• 2 תגובות
    • 668 צפיות
  13. Started by navk2,

מחפש טלוויזית LCD עם איכות תמונה כמה שיותר טובה, עדיף בלי מריחות שיהיה לה רמקולים מובנים ( לא חשוב איזה). עכשיו יש לי שאלה, אם הטלוויזיה תיהיה HD אבל לא ישדרו אלייה ב HD אז יהיו בעיות ? כי ניראה לי שעד שיהיה לי בבית HD יהיה לפחות שנתיים.. אה, צריך שיהיה לה אופצייה לתלייה, תודה !!

• 4 תגובות
    • 668 צפיות
  14. אני עומד לרכוש סט רמקולים 2.1, i-trigue l3500 או Soundsticks II ואני מעוניין בכרטיס קול איכותי עבורם השימוש העיקרי שלי הוא סרטים (divx/xvid) ומוסיקה ומשחקים בסוף בהתחלה חשבתי לחכות ל X-fi XtremeMusic אולם לאור מה שקראתי באתר הבנתי שהשיפור אינו גדול לעומת הכרטיסים הקיימים מבחינתי 700-800 שקל לכרטיס קול זה המקסימום שאני מוכן להשקיע ומומלץ פחות ככל האפשר אשמח לקבל המלצות נ.ב דעתכם על הרמקולים תתקבל בברכה

• 0 תגובות
    • 668 צפיות
  15. Started by KoDkOd,

שלום,אני מעוניין בעזרתם למציאת דרך להקליט מוזיקה שאנשים מנגנים באיכות טובה,ולהעבירה למחשב. אם למישהו יש דרך\תשובה\רעיון אני ישמח מאוד. תודה וחג שמח

16. Started by o.s,

שלום, קניתי היום מסך LCD ורציתי לשאול משהו כמה דברים: 1)מה זה אומר שיש תמיכה בשידורי 1080p HD ושהרזולוציה היא 1366X768, ומה זה בדיוק כניסת HDMI 2)יש לי 2 כניסות של HDMI,ונגיד ואני רוצה להנות מהאיכות הזאת של ה HD , אם אני מחבר את המחשב ך LCD עם חיבור של S-VIDEO ומשדר מהמחשב סרט באיכות HD ה S-VIDEO מעביר כזאת איכות או שאני צריך לחבר את המחשב דרך יציאת ה DVI ל HDMI ב LCD(אם יש בכלל כזה חיבור)? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 668 צפיות
  17. שלום לכולם! אני מבקש את המלצתכם לאוזניות אולפן שיתחברו לכרטיס קול מקצועי ולמגבר, האוזניות הם למוזיקה סרטים ועריכת סרטים. התקציב הוא עד 600+- ש"ח. אני רוצה לקנות בתיאלנד, יש בבנגקוק לפי מה שהבנתי הרבה אלקטרוניקה, יש למישהו ניסיון עם חנויות בבנגקוק או בכל תיאלנד? איזה דגם הייתם ממליצים לי בהנחה ששם יותר זול כמובן ואפשר למצוא משהו ב600 שקל ששווה הרבה יותר פה בארץ? תודה רבה

• 0 תגובות
    • 668 צפיות
  18. אני מתכוון לקנות מכשיר MP3 מבוסס Flash, היום או מחר, לפני נסיעה. לא הרבה זמן, אבל לא נתעסק בזה הרבה בחרתי בפלאש בגלל שאני לא זקוק ליותר מדי נפח אכסון (~256 יהיה מספיק), והניידות היא יתרון למה אני צריך לשים לב כשאני קונה אחד כזה? אני גם מעוניין באחד זול יחסית, ואני מוכן להתפשר על איכות הקול למשל, אין לי אוזן אקוסטית במיוחד , מקסימום 800. יש כזה דבר? למישהו יש המלצות? מישהו מכיר גם חנויות מומלצות, או שאני אבקר באתרים של החנויות חומרה שאני מכיר? תודה מראש עריכה - דפדפו למטה בעלון הבא: http://www.handystore.co.il/0704.htm לנגן c-138. של איזה חברה הוא? למישהו יש פרטים נוספים? משתלם?

• 2 תגובות
    • 668 צפיות
  19. חשבתי על האייפוד וידאו 30 ג'יגה, כי יש בו מה שאני צריך, איכות שמע טובה, נפח גדול, ווידאו. אבל אני מפחד מהניסיון של חברים שלי עם האייפוד מיני, שהוא מכשיר גרוע בכל קנה מידה. איזה נגן הכי טוב לי במחיר של עד 300 דולר?

• 8 תגובות
    • 668 צפיות
  20. Started by MoRtZkInG,

קיבלתי אתמול את הMP70 שלי (דיסקמן עם MP3) מכשיר תקציבי לחלוטין, אבל איכותי מאוד. צג גדול עיצוב יפיפה לדעתי מתעין סוללות נתענות עוצמת סאונד מקסימלי נמוך מעט ושליטה בסאוד בכפתורים ולא גלגלת (שזה יותר נוח לדעתי) אבל בשביל 300 שקל כולל משלוח זה אחלה. בכל מקרה יש לי קצת שאלות אתם יכולים להמליץ לי על תוכנה שלוקחת קיבצי MP3 ומאפשרת לערוך להם את הIDTAG שביחד (אני יודע שWINAMP וMEDIAPLAYER אפשר לסמן כמה קבצים ולערוך ביחד - הכוונה שלי תוכנה שתיתן לי אפשרות לערוך את הפרטים בצורה של רשימה ובלי להכנס להגדרות של כל קובץ בנפרד) ולמישהו שיש את הדגם הזה, אולי הוא יוכל להגיד לי מה קורה אם אני לא רושם 001, 002, 003 ... בהתחלה של השמות קובץ של השירים?

• 2 תגובות
    • 668 צפיות
  21. שלום בימים האחרונים הצלחתי לשים ידי על 1,100 שקלים חדשים והחלטתי להתפנק במערכת לאוטו. ברשותי פיג'ו 306 2001 (מאוהב ברכב), שכרגע מאובזר בטייפ התקני שהגיע איתו. מקדימה מאובזר ברמקולים 6.5". בקיצור כמו שאמרתי התקציב הוא 1,100 גם לרדיו דיסק וגם לרמקולים\קומפוננט. לגבי רדיו דיסק אני לא מספיק מומחה כדי להביע דעה, חשוב לי כמובן שהוא יהיה אמין, תומך MP3 ויציאת AUX. לגבי USB זה לא חשוב לי. בכל הנוגע לרמקולים מה שחשבתי לקנות (בעקבות המלצות) זה Morel Pulse 6 שאמור להיות מצוין, אבל אני לא מתכוון לחבר מגבר בשום מצב ולכן אני לא יודע אם כדאי, או שבכלל לוותר וללכת על זוג רמקולים איכותיים. כמו שאתם רואים ההבנה שלי היא מאוד בסיסית, ולכן אני צריך את עזרתכם. מה שחשוב לי זה איכות (היה לי פעם …

• 1 תגובה
    • 668 צפיות
  22. אז ככה אני מחפש כרטיס בעיקר לסרטים וקצת למשחקים ויש בפני 3 אופציות במחיר הנ"ל AudioTrak Maya 7.1 Gold או Hercules DigiFire 7.1 או קריאטיב אודג`י? בעתיד אני יחבר את הכרטיס לרסיבר מה שאומר שמומלץ יציאה אופטית עם כך מה מבין הכרטיסים יתן לי את התמורה הטובה ביותר. נ.ב. אין לי כל כך צורך ב7.1 מספיק 5.1. תודה לכולם

• 2 תגובות
    • 668 צפיות
  23. Started by jeyjey,

אני רוצה לקנות נגן פלאש שיהיה 2-4 ג'יגה אבל הכי חשוב שיהיה איכותי חשבתי על נאנו או iaudio u3 מה אתם ממליצים? שאלה שקצת לא קשורה - איזה נגן איכותי יותר iaudio u3 או iaudio 6?

• 8 תגובות
    • 668 צפיות
  24. Started by gandolf,

שלום אני בעל מערכת קריאטיב אינספיר 4.1 עכשיו הרמקול הימני אחרוי הפסיק לעבוד משום מה האם למישהו יש פתרון אולי יודע למה זה קרה הוא פשוט לא מגיב כול שאר הרמקולים בבדיקה אינדוידואלית עובדים רק הוא לא עובד

• 2 תגובות
    • 668 צפיות
  25. Started by irounet,

שלום, התקנתי היום את הגירסא האחרונה של התוכנה, הסרט עולה ורץ כמו שצריך אבל כאשר אני מנסה להריץ אותו קדימה עם החצים במקלדת או ע"י לחיצה עם העכבר התוכנה נתקעת ואז מופיע לי סמל מוזר ליד השעון שנקרא ffdshow מישהו מכיר את הבעיה, עזרה בבקשה. תודה מראש

• 0 תגובות
    • 668 צפיות

דיונים חדשים בפורומים