עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. קיבלתי את הרמקולים החדשים שלי לפני שבוע ככה.. Klipsch Promedia GMX D-5.1 http://www.klipsch.com/index.asp?path=/products/productdetail.asp?frame=y&id=640&line=promedia כל אחד מהחמודים הוא 100 וואט כולל הסאב וופר והם מגיעים ל106 DB אבל לא משנה ... אקיצר יש כאן תמונות של החדר שלי ומצורף הרמקולים , יש למישהו רעיון איך אני מעביר תחוטים בצורה יפה ?? החוטים צריכים לעבור מכל רמקול לסאבוופר. נ.ב. שאני מחבר את היציאה האנלוגית (RCA) ל-Decoder (הצלחת הקטנה), אני שומע זמזום מעצבן ביותר. ממה הוא ? ואיך מבטלים ? שאני משנה את הINPUT בDECODER ל COAX או OPTICAL אין זמזום ... זה לא הכבל ... כי גם בלי כבל הוא מזמזם למה ?? איך פותרים ?? תודה רבה לעוזרים !!! חבל לאבד רמקולים של 300…

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. Started by avih1994,

שלום קניתי את הרמקולים vs2421 של al ועכשיו אני רוצה לחבר אותם לסוני 3 ואין לי מושג איזה כבל/מתאם אני צריך לקנות בשביל לחבר את זה תודה לעוזרים אבירם

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. הי יש לי מערכת ישנה של aiwa. בקיצר אני מת להעיף אותה אבל רוצה להשאיר את הרמקולים כי הרמקולים מחוברים למחשב. עכשיו השאלות- איך אני מחבר את הרמקולים האלה למחשב? (בתמונה יש חיבור של אחד מהרמקולים). אני צריך מגבר? (אני מנחש שכן, אז כמה העסק עולה?) תום [attachment deleted by admin]

• 9 תגובות
    • 726 צפיות
  4. אהלן פורום אני חייב עזרה . :'( יש לי מערכת של שארפ רגילה עם רמקולים גדולים ואני רוצה עכשיו לחבר את הרמקולים האלו (עם חיבורי הנחושת) למחשב . איך בבקשה אני יכול לעשות זאת?? ???

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by sxs,

אז ככה, יש לי רמקולים של מערכת של JVC (בת 10) ואני רוצה לחבר אותם לכרטיס קול במחשב... הבעיה היא שכניסת ה AUX במערכת מפוצלת ל LEFT ו RIGHT ובכרטיס קול הרי יש רק יציאה אחת לרמקולים קידמיים(כרטיס 7.1 אונבורד) איך אני מתגבר על הבעיה? איזה ציוד אני צריך? המלצות יתקבלו בברכה, תודה.

• 3 תגובות
    • 657 צפיות
  6. יש לי רמקולים לקולנוע ביתי ואין לי עוד רסיבר רציתי לדעת האם אני יכול לחבר את הרמקולים למגבר ושהכרטיס קול שלי במחשב הוא זה שבעצם יקודד את הצלילים, יעשה את העבודה של הרסיבר והמגבר ישמש לי כספק כוח לרמקולים האם אפשר לעשות דבר כזה ?? או שאני צריך לקנות רסיבר ואת הרסיבר לחבר לכרטיס קול ?? ויש לי עוד שאלה אחרונה, האם אני יכול בכלל לחבר רסיבר\מגבר למחשב , החיבורים מתאימים ?? יש לי כרטיס קול אודיג'י 2 אם זה משנה תודה אבל באמת תודה על העזרה

• 9 תגובות
    • 922 צפיות
  7. Started by KaPOcHinI,

ברשותי מערכת עם הלוח אם הבא - Intel 945GC Motherboard וברצוני לחבר את הרסיבר למחשב כך שיתמוך ב 5.1 ערוצים.. לפי הנתונים של הלוח אם הכרטיס קול תומך ב6 ערוצים הבעיה שיש לי רק 3 יציאות..ורוד ירוק כחול איך אני בדיוק מחבר את הרסיבר למחשב שיתמוך ב 5 ערוצים?

• 0 תגובות
    • 493 צפיות
  8. Started by yarinmishali,

אז ככה קניתי רסיבר ואני לא יודע איך לחבר אותו למחשב יש לי את הקבל RCF..... זה הרסיבר יש לכם באתר הזה גם את התמונה של המאחורה שלו,ככה זה יעזור למי שמבין בזה לעזור לי.. http://www.pompa.co.il/Product.asp?Pid=RD6502&Cat2Cat1ID=61&Cat2ID=408&aff=Zap〈=HE תודה מראש לעוזרים !! ??? ??? ??? ???[br]פורסם בתאריך: 26.03.2009 בשעה 20:44:30 אני לא יודע פשוט לאן לחבר את הכבל איפה לחבר אותו מאחורה יש חוט אדום וחוט לבן,ולבנתיים חיברתי סתם רמקול אחד

• 5 תגובות
    • 570 צפיות
  9. יש לי כרטיס קול על הלוח של epox 8rda+ nforce2 ויש לו באפשרויות של windows לתת אות דיגיתלי ביציאה אבל היציאות שיש לי הם רק של בננה ולא rca ,ולרסיבר שלי יש כניסה דיגיטלית קואקסיאלית(rca יחיד-לאleft right),האם אפשר להשיג כבל מבננה לrca יחיד והאם זה מה שיעזור לי.אני יודע בכל אופן שאפשר לקנות תוספת ללוח של spdif עם יציאות אופטיות,אבל לא יודע איפה ניתן להשיג. אנה עיזרו לי להבין איך משיגים AC3 עם הכרטיס קול בבקשה!!!

• 1 תגובה
    • 682 צפיות
  10. שלום לכולם . יש לי רסיבר RX-5032V אני מעוניין לחבר אותה למחשב ולטלוויזיה אין לי מושג איך לעשות את זה אני ישמח אם תדריכו אותי או שתתנו לי מדריך למחשב ולטלויזיה יש את כל היציאות הדרושות . הרמקולים פשוטים אך אני לא צריך יותר מזה רמקולים של PILOT . אשמח על כל עזרה..

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by maor5,

שלום לכולם! קודם כל אני רק רוצה להגיד שאני ממש לא מבין בנושא אז אני מקווה שתוכלי להבין אותי ולעזור לי. יש לי מערכת סטריאו רגילה של פנסוניק דגם sa-ak330 שמחוברת למחשב דרך הaux עכשיו יש לי רסיבר של פיונר דגם vsx-d81os וגם 3 רמקולים ש 2 רמקולים רגילים ואחד הוא סנטר(היו פעם ממערכת קולנוע ביתית) אני רוצה לחבר תרמקולים של המערכת סטריאו (שהם 2) לרסיבר+3 הרמקולים שיש לי שיהיה בסךך הכל 5 אני רוצה לחבר אותם למחשב+הטלויזיה(טלויזיה של טושיבה) האם זה אפשרי? ואיך אני מחבר בדיוק מהמחשב- למערכת- לרסיבר ולטלויזיה?ושיממעו מכולם גם? מקווה שהבנתם תודה על העזרה של כולם!

• 0 תגובות
    • 586 צפיות
  12. אוקיי אז טיפה הסתבכתי עם עצמי ורציתי לשאול אתכם לפני שאני מחבר, כרגע המחשב שלי מחובר לLCD 32 בכבל HDMI ולרמקולים Z4i בחיבור סטנדרטי 3.5 עכשיו אני מעוניין להוסיף לסיפור את הPS3 החדש ,משמע לחבר אותו לטלוויזיה בHDMI בשביל HD . אבל אני רוצה דווקא שהשמע יהיה מהרמקולים של המחשב . בשלט של הרמקולים יש כניסת אודיו נוספת השאלה היא איך אני מארגן שהקול יועבר לרמקולים ולא לטלוויזיה בHDMI. אשמח לעזרתכם.

• 1 תגובה
    • 601 צפיות
  13. Started by chelsky26,

שלום לכל חברי הפורום היום קניתי קריוקי הזמנתי חברה לערב, באתי הביתה ויש לי פנצ'ר אשמח אם תוכלו לעזור,הבעיה היא בחיבורים. לפטופ שלי מחובר לטלויזיה אני רוצה לשמוע פלייבק מהמחשב שיעבור לתמונה בטלויזיה אבל לאיפה בעצם אני מחבר את הקריוקי כדי שכל זה יפעל ביחד? האם מתאם אודיו למחשב יכול לפתור את הבעיה? שבעצם קריוקי יחובר למחשב ומהמחשב לטלויזיה. אם יעזור אז גם איפה אפשר למצוא מתאם כזה? תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 660 צפיות
  14. שלום רב, אצטער מראש, שכן אני נוב מוחלט וייתכן שהשאלה תהיה טיפשית או לא מנוסחת כראוי. ברשותי זוג רמקולים של מיקרולאב, סולו7, לא מזמן רכשתי כרטיס קול, שכן למחשב שלי אין כזה, והוא היחיד בסביבה שקראתי עליו ביקורות סבירות ביחס למחיר, ותומך לינוקס. הכרטיס הוא maya u5 של audiotrack. הצלחתי לקנפג את הכרטיס עם המערכת הפעלה, אלא שהחיבורים לא ברורים לי. הכרטיס מקבל מידע מהמחשב דרך הusb, מן הסתם, אך יש לו מספר אופציות יציאה לפי מה שהבנתי, ולא ברור לי מה הבחירה הנבונה יותר. קיימת analog out, להרכב של 5.1 אני מניח, שכן היציאה משולשת, ל3 בננות שונות, ומסומנת בfront, rear,c/w, ואילו יציאת אוזניות לבננה. מכיוון שהרכב הרמקולים שלי כאמור, הוא 2.0, וברשותי כבל rca לבננה 3.5, איך החיבור שלי א…

• 0 תגובות
    • 837 צפיות
  15. אתמול חיברתי את המערכת הכל עבד מצויין(מערכת חדשה). היום הדלקתי את הטלוויזיה +מערכת קולנוע העברתי ל aux ורק 2 רמקולים קדמיים+סאב עובדים האחוריים והרמקול המרכזי לא עובדים. בדקתי את החיבורים הכל מחובר מה עוד יכול להיות?תודה לעוזרים

• 54 תגובות
    • 5.5k צפיות
  16. שלום קניתי LCD חדשה בעלת 3 חיבורי HDMI. בנוסף יש לי ממיר דיגטלי HD, ורסיבר עם 3 יציאות HDMI (תמונה מצורפת). בנוסף יש לי מחשב עם יציאת HDMI. רציתי לדעת כיצד למעשה אני מבצע את החיבורים הנכונים כך שאני אוכל לראות ולשמוע את כולם ב HD (יש לי מספיק כבלי HDMI). אני שואל מפני שאני רואה שעל הרסיבר מצוין שם אחר ליד כל יציאת HDMI תודה לכל העוזרים [attachment deleted by admin]

17. אני מחפש לרכוש אוזניות אלחוטיות מחו"ל אבל אין לי מושג מה מומלץ, התקציב באיזור ה-400 שקלים בסה"כ. ושאלה נוספת, מה החיסרון של אוזניות כאלה בכלל? כי הניסיון שלי איתן שואף לאפס.

• 0 תגובות
    • 658 צפיות
  18. חברים שלום יש לי מערכת קולנוע בחדר כאשר הרסיבר הוא YAMHA דגם RXV361 המגבר עוצמתי אך ישנה בעיה בינו לבין הכרטיס המובנה שלי, אז כך שאני מנגן דיסק רגיל מהDVD או מעביר ברסיבר למצב של טלוויזיה אני שומע חזק, כאשר אני עובר ליציאת המחשב הסאונד צונח, כל הווליום במחשב על 100%, אני משתמש בלוח אם של GIGABYTE דגם GA-MA790FX-DS5 ומשום מה הכרטיס לא מספיק מספק עוצמה, הייתי רוצה המלצה על כרטיס חזק... בתודה מראש לעוזרים נאור

19. אני מחפש דריוור לכרטיס הקול הזה CT4810 creative, למערכת הפעלה 98 חיפשתי באתר http://www.driversearch.com מצאתי כל מני קבצים מפוזרים כאלו, לא משהו כזה להתקנה, מישהו יכול להוביל אותי לדריוור? כי אין במחשב קול...

• 3 תגובות
    • 715 צפיות
  20. Started by Ohadfel,

אני מחפש כרטיס קול טוב שישמש למעבדה העוסקת במוח ושמיעה בו תהייה הפרדה מקסימלית בין ימין ושמאל. כלומר נכון להיום בכל הכרטיסי קול שאני חיפשתי תמיד הייתה זליגה מסויימת שצלילים שהיו אמורים לצאת מאוזניה ימין בלבד יצאו גם מאוזניה שמאל(מעט אבל בכל זאת). למישהו יש רעיון לאיזה כרטיס קול שיענה לדרישה???

• 2 תגובות
    • 731 צפיות
  21. Started by -JustMe-,

שלום! אני מחפש מכשיר DVD לסלון, בסכום של עד ל400 ש"ח פחות או יותר. חשוב לי מאוד שיציג לי כתוביות בפונט גדול וברור(כולל בעברית כמובן), שלא יהפוך כתוביות ושיקרא את כל הפורמטים. אם יש אפשרות גם ליציאת USB זה יהיה רק טוב. תודה מראש!

• 2 תגובות
    • 567 צפיות
  22. שלום רב. ברשותי יש את הJBL220 שכידוע מגיעים עם באנדל של 3 זוגות בגדלים שונים של כיסויי סילקון. אבד לי כיסוי אחד מהזוג הבינוני בגודל,מה שנשאר לי כרגע זה זוג קטן מדי, ואחד גדול מדי, ויחידה בודדת מהזוג האמצעי שהיה מתאים לי פיקס. מישהו יודע היכן ניתן להשיג את המתאמים הללו?דרך החברה?אולי בצורה סטנדרטית בחנויות מוזיקה? אשמח לעזרה,תודה.

• 1 תגובה
    • 502 צפיות
  23. Started by haim855,

אני מחפש טלויזיה לרכוש מרוב כל הדגמים ומישחק המחירים כנל דגמים לא יודע מה הבחירה הנכונה.. לכן צריך את עזרתכם טווח ראיה כ 3 מטר גודל מסך 42 עד 50 בהתאם למחיר נורמלי! סמרט לא נחוץ (חשבתי על שימוש בסטרימר) מחיר חורג בלחץ כ 4000 שח תלת מימד נחוץ לא יפריע עם אהיה רק יועיל.. פשוט טלוזיה שהנה איתה לטווח טוב .. יש כמה דגמים שנראים לי בעין ביחס למחיר די טובים ארשום תדגמים מישהו יכול להמליץ לי מה כדי..אפשרי להמליץ על דגם אחר כמובן.. 1 http://www.buy2.co.il/o/5f477b04-e5eb-4bf2-9a5c-dc7e6cf2ea12 2 http://www.buy2.co.il/o/ec47cd72-6682-472d-a489-7c1d92f3682b 3 http://www.buy2.co.il/o/3b54e745-4389-4bc8-860f-c69c29a06cf8 http://www.buy2.co.il/o/e32e72fb-00da-46b8-9809-6a8e5b88577f 4…

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. Started by matan147,

עזרה בבחירת מסך תלת מימיד בגודל 46 עד 13 אלף שקל אני חשבתי על סמצסונג C750 מחיר :9500 שקל או את סמסונג C8000 עולה 13 אלף שקל האם שווה להשקיע עוד 3500 אלף שקל?

• 0 תגובות
    • 827 צפיות
  25. Started by bugosvi,

[table][tr][td][table][tr][td] [table][tr][td][table][tr][td][table][tr][td][table][tr][td][table][tr][td][table][tr][td][table][tr][td][table][tr][td][table][tr][td][table][tr][td][table][tr][td][/td][/tr][/table][table][tr][td]שלום חברים , אני מעונין לקנות טלויזיה לחדר השינה , מרחק הצפיה שלי הוא 2.8 מטר , איזה גודל מסך עלי לקנות ? אני אצפה בטלזווזיה רק בשכיבה , ובעיקר בחושך ....ויחובר אליה ממיר יס מקס טוטאל וסטרימר מעדיף אותה כמה שיותר דקה למרות שאני יודע שהתקציב שלי לא מאפשר לי את חוד החנית של הטכנולוגיה , התקציב המדובר הוא עד 2500 שקל[/t][/td][/tr][/table][/t][/t][/t][/t][/t][/t][/t][/t][/t] [/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][…

• 7 תגובות
    • 871 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.