עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. מחפש מיקרפון לחבר למחשב נייד בשביל להקליט הרצאות בבר אילן מיקרפון שלא היה בולט מדי ובאיכות סבירה ראיתי אחד בDMO של LABTEC ב55 ש"ח שווה לקנות התקציב די מגובל

• 0 תגובות
    • 658 צפיות
  2. Started by J0n1,

שלום. אני צריך הצעה לרדיו דיסק לרכב, משהו איכותי, בגלל שאני לא מבין בזה אני אגיד מה אני צריך שיהיה לו, ואשמח אם מישהו יעזור: 1. שיתמוך בMP3, ז"א אם זה אפשרי שאני אוכל להכין דיסק של 250 קבצי MP3 [כמובן קבצים חוקיים לצורך הענין] (ז"א לצרוב כדיסק מידע ולא כמוסיקה שאז אפשר רק 80 דקות) ולנגן את זה. 2. נחמד אם יהיה שלט 3. אם אפשר גם רמקולים, לGOLF תודה

• 2 תגובות
    • 658 צפיות
  3. Started by yuraxp,

רציתי לדעת מי מאלו נותן סאונד יותר טוב במוסיקה ולמי מהם סאב יותר איכותי,כמו כן האם יש רמקולים של קריאטיב שיכולים להיות אופציה טובה בטוחח של עד 600 שקל?

• 0 תגובות
    • 658 צפיות
  4. היום חיברתי רדיו טייפ חדש לאוטו ביחד עם אח שלי, לא היה קל. בקיצור קנתי כבר כבל של ראש בננה וראש רגיל (כמו זה בין המערכת למחשב או מערכת-דיסקמן) אז זה לא עובד עכשיו לפני מה שהבנתי אני צריך כבל של צאנגר זה כבל שיש לו חיבור רגיל משני הקצוות עכשיו אני צריך לדעת אם יש לו שם מיוחד או משהו כזה עזרה בבקשה. אם תעזרו אני יספר משהו מצחיק שקרה לנו (טעות אנוש)

• 0 תגובות
    • 658 צפיות
  5. באופן כללי השימושים של הרמקולים\אוזניות האלו יהיה בעיקר למשחקים ומוזיקה(כמעט ולא סרטים) עכשיו בתקציב של בערך 500 שקל, מה עדיף לי לקנות. אוזניות 5.1 כלשהן(דוגמת הזלמן) או לקחת את הATP3 המוכרים

• 2 תגובות
    • 658 צפיות
  6. Started by arielbn,

קניתי לא מזמן רמקולים Altec Lansing ADA 890 ברשותי כרטיס קול מסוג audigy 2 וחיברתי את הרמקולים לכרטיס קול ( 2 חיבורים אנלוגים ואחד דיגיטלי) וכאמור לרמקולים יש מספר מודים שונים (stereo, prologic, quad, dolby digital). בכל מוד הרמקולים מקבלים סאונד מחיבורים שונים בכרטיס קול .. quad - חיבורים קדמיים ואחוריים - אנלוגיים dolby digital - חיבור קדמי אנלוגי וחיבור דיגיטלי ועכשיו הבעיות 1. כאני מנגן משהו במצב של דולבי דיגיטל אז שומעים מהרמקולים האחוריים די חלש. 2. כאשר אני מנגן שירים בווינאמפ או אפילו סרטים אז בחלק מהשירים או הסרטים לא שומעים כלום במצב של dolby digital מהרמקולים האחוריים אבל כאשר אני מעביר למצב של quad שומעים מכל הרמקולים. למישהו יש פתרונות ..... ? תודה …

• 0 תגובות
    • 658 צפיות
  7. Started by יותמבל,

שלום לכולם ! לאחר סקירה של ביקורות וכד' באינטרנט הגעתי למסקנה שאני רוצה את ה- SHURE SE 215, בעדיפות לקנות אותן בחו"ל מפאת המחיר הזול בכבערך 140 שקלים. השאלה שלי היא אם אני קונה מאתר אמריקאי את האוזניות (יש אתר מומלץ?), האם האחריות תקפה גם בארץ? בתודה מראש ושבת שלום, יותם.

• 0 תגובות
    • 658 צפיות
  8. Started by Rule The Pc,

אהלן איפה אפשר למצוא את האוזניות האלו http://headphone.com/layout.php?topicID=3&subTopicID=26&productID=0020080515

• 2 תגובות
    • 658 צפיות
  9. Started by lazygecko,

שלום לכולם, אני מחפש מארז HTPC גודל מלא, משהו פשוט וזול. בפנים יותקן P4 ישן. מישהו יכול להמליץ על מוצר מתאים ? תודה שחר

• 0 תגובות
    • 658 צפיות
  10. המפרט שלי בצד... בהתחלה היה לי 8800GTX ומאז שקניתי את הכרטיס החדש התחילו הבעיות....כשהתקנתי את הכרטיס החדש הורדתי את הכרטיס טלויזיה סלוט אחד בpci למטה ואז כשרציתי לצפות בטלויזיה הדלקתי את הmedia center ולחצתי על שידורים חיים ואז יש מן קפיצות כאלו כשהוא מדליק את הכרטיס הקפיצות מפסיקות אבל שמתי לב שהאיכות נדפקה...אם מישו מוזיז את הראש נגיד אז הוא נמרח כזה...נוצרת הילה....ובכללי רואים פחות טוב... ניסית להחזיר אותו לסלוט שבו הוא היה בהתחלה, הדלקתי את המחשב ואז הרזולוציה הייתה דפוקה לגמריי והצבעים היו על 4-bit ובלאגן אחד גדול....אבא שלי אמר שהלך הכרטיס טלויזיה וניגשתי לחנות(Ivory) ואמרתי להם שהלך הכרטיס והם הביאו לי כרטיס חדש...שמתי אותו בסלוט הכי תחתון והמחשב בכלל לא ראה אותו…

• 1 תגובה
    • 658 צפיות
  11. תודה

• 1 תגובה
    • 658 צפיות
  12. יש לי פלייסטיישן שלוש, איך אפשר לנצל אותו מבחינת סאונד מבלי לקנות מערכת סאונד שלמה. הוא מחובר כרגע למסך LCD ב HDMI אבל הסאונד של הרמקולים לא מדהים. יש דרך אולי להעביר סאונד דרך המחשב? או לחבר רמקולים לטלוויזיה? המחשב שלי מגיע עם הדברים הבאים 1. Realtek ALC888 codec 2. High Definition Audio 3. 2/4/5.1/7.1-channel 4. Support for S/PDIF In/Out 5. Support for CD In

13. אחרי החיבור ראו את התצוגת מחשב בתוך רבוע באמצע המסך. ניסיתי לסדר את זה על-ידי שינוי הרזולוציה במצב צג טלוויזיה בלבד אבל שהכנסתי את השינוי (1680X1024) המסך התחיל להבהב בשחור בלי הפסקה וגם אחרי ניתוק האיכות ירדה פלאים בYES . הטלוויזיה היא 42 LCD . איך אני יכול לסדר את זה ולבטל את השינוי (כי עכשיו שאני נכנס זה רק מהבהב ואין לי אפשרות לשנות ). תודה לעוזרים (מצטער אם זה לא פורום נכון התלבטתי אם פורום ניידים)

• 0 תגובות
    • 658 צפיות
  14. שלום אני מחפש רמקולים טובים בעיקר למוזיקה וסרטים הרמקולים הקודמים שלי הם Ecan E510 , אבל נהרס בהם הבאס אז אני מחפש משו חדש. עכשיו אני מחפש המלצות ל2 דברים או כרטיס קול + רמקולים ב500-550 ש''ח מקסימום או רק רמקולים ב350 ש''ח מקס. מה שחשוב לי ברמקולים זה שיהיה שלט כבלים יחסית ארוכים ובעיקר סאונד טוב. תודה מראש

• 0 תגובות
    • 658 צפיות
  15. Started by Triple-z,

לאחרונה הסוללה של המכשיר שלי דיי סיימה את חייה, המכשיר לא עובד יותר מחצי שעה ורציתי לשאול אם מישהו פה החליף לעצמו סוללה לפי המדריך הזה ? הבעיה שלי היא שאני כרגע עדיין בחו"ל (תאילנד) ובגלל שימוש אינטנסיבי יחסית בחצי שנה אחרונה שאני מטייל בה ובטח בגלל שהטענתי יותר מידי הבטריה הלכה רציתי לדעת אם מישהו קנה את הסוללה שממליצים במיסטיק ריבר? האם הם שולחים לארץ? האם יש בארץ מאיפה להשיג בטריה טובה שתחזיק יותר מ- 20 שעות על ה- H340? גם אני לא ממש בטוח אם כל הסיפור הזה לא מסובך מידי לעשות לבד (כל ההתעסקות עם הכבל של הבטריה וכו) ואולי פשוט אני ישלח לבנדה את המכשיר לתיקון וזהו שאני יחזור (מישהו יודע כמה הם לוקחים על ההחלפה ואיזה בטריה הם שמים?) אשמח לכל מידע בנושא

• 3 תגובות
    • 658 צפיות
  16. Started by Jules Winnfield,

אם יש חריגה קטנה שמצדיקה את עצמה אז אין בעיה. תודה.

17. Started by roma,

אהלן אהלן! סבא שלי מחפש טלוויזיה 26 אינץ' LCD (אין לו מקום למשהו גדול יותר) ואני רוצה שהוא יקנה משהו איכותי יחסית.. יש המלצות בכיוון? נ.ב המחיר אני מאמין בסביבות ה3 אלף.

• 1 תגובה
    • 658 צפיות
  18. אז ככה המגבר עלה לי 1700 שייח מספיק וחזק לחדר שימוש לסרטים מוזיקה וכדומה עכשיו השאלה איך אני מחבר אותו לרמקולים ולמחשב יש לי כבר רמקולים עם חוטים עם הכול לכן עם מישהו יוכל לעזור לי לדבר איתי באסקיו,במסנגיר,בטלפון אני ישמח מאוד תבוא עליו ברכה ישמח לקבל עזרה שיהיה לילה טוב לכולם

• 0 תגובות
    • 658 צפיות
  19. שלום, מכר מעוניין לרכוש אוזניות לשימוש עם הנגן הנייד שלו (iAudio F2) בסביבת עבודה רועשת. סך התקציב עומד על 700 ש"ח עם אפשרות לחריגה קלה במקרה וזה אכן שווה זאת. לצערי יש לו העדפה לאוזניות חיצוניות, מה גם שהוא מעוניין שהן יהיו קטנות יחסית, כך שעולה השאלה: עד כמה דגמי מיסוך הרעש הפעיל (Senneheiser PXC250 כדוגמא המובהקת) נחותים באיכות הצליל לעומת אוזניות רגילות או לחילופין אוזניות מבודדות? כמו-כן, האם בכל-זאת על אף ההעדפה האישית שלו, אוזניות הנכנסות לתעלת האוזן יספקו לו תרומה כדאית בהרבה לסכום הכסף שהוא מוכן לשלם? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 658 צפיות
  20. Started by asafgolan,

יש לי אפשרות להביא את הטלוויזיה הנ"ל ב3700 ש"ח כולל הובלה והתקנה - האם זה משתלם? בגדול אני מתכנן לחבר אליה מחשב למטרות צפיה בסרטי HD וסרטים באיכות DVDRIP סטנדרטית, וXBOX 360 התומך גם הוא בהצגת תכני HD. יש משהו עדיף באותו טווח מחיר?

• 0 תגובות
    • 658 צפיות
  21. היי, הזמנתי את הקונסולה Playstation 3 וזה צריך להגיע בקרוב מאד הבעיה היא שהמערכת סאונד שלי עד היום זו המערכת של Creative MegaWorks 550 שמחוברת כמובן לSB Hi-FI. על מנת לקבל דולבי 5.1 מהPS3 מישהו יודע אם אפשרי דרך הרמקולים האלו? מקווה שכן כי אם לא עכשיו צריך להשקיע גם במערכת חדשה... תודה!

• 0 תגובות
    • 658 צפיות
  22. יש למישהו מושג למה ב- Sennheiser CX300 האורך של החוטים שונה? תודה..

• 1 תגובה
    • 658 צפיות
  23. Started by Rule The Pc,

אהלן אני חושב על לקנות או את הPX100 או PX200 או KOSS PORTA PRO את הפורטה פרו אני שמעתי כבר בחנות בדיזנגוף סנטר עכשיו אני רוצה לדעת אם הPXים יותר טובים ממנו.... אתם יכולים לעזור לי ולהביא השוואות או ביקורות טובות כי אני מוצא רק זבל בגוגל תודה

• 5 תגובות
    • 658 צפיות
  24. Started by bd,

א. שישמש אותי למשחקים הוא יחובר למחשב ב. ישמש אותי לסרטים שיש לי במחשב גם באיכות HD ג.המסך יחובר לDVD שאוכל לראות סרטים דרכו ד שיכלול חיבור קומפננט (RGB) לחיבור הPSP הנייד וכמובן חיבור לממיר דיגטלי אני לא יודע מה משתלם ומה כדאי המסך שעבדתי איתו עד כה הוא 22 סאמסונג BW ואני כעיקרון רוצה תמסך לסרטים משחקים ולא לגלישה או עבודה באינטרנט כי את זה במסך הרגיל שלי ה CRT אני עושה אז 32 זה המקסמיום אם יש משו מומלץ אשמח לעזרה אופציה לתלייה על הקיר או על שולחן עדיין לא החלטתי יש לי כ.מסך שאפשר לחבר דרכו גם DVI (9600GT) המחיר שאני רוצה להגיע אליו הוא עד 3500

• 1 תגובה
    • 658 צפיות
  25. Started by imber,

יש לי IPOD 40GB של הדור הראשון כבר כמעט שנתיים עד עכשיו הכל היה בסדר אבל עכשיו שאני מחבר אותו למחשב המחשב לא מוצא אותו ואני לא יכול להכניס שירים הIPOD UPDATER אפילו אומר לי לחבר את הIPOD. מה שמוזר זה שאני מחבר את ה IPOD למחשב אז המכשיר אומר שזה בצפר כאילו המחשב מטעין את הבטרייה של המכשיר עזרה בבקשה?

• 5 תגובות
    • 658 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.