אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,557 דיונים בפורום זה
-
-
אני מחפש אוזניות איכותיות בתקציב של ככה 150$... אני רוצה שהן יהיו אטומות (מכסות את כל האוזן) ושיהיה נוח, רמקול לא צריך... אה ומוצרים שאין בארץ זה גם סבבבה כי כרגע אבא שלי בחו"ל אז הוא יקנה לי שם...
-
- 3 תגובות
- 670 צפיות
-
-
לפני שבוע קיבלתי iAudio X5L ומצלמה של קנון SD400 (שנתמכת על ידי iAudio - כפי שמופיע באתר הרשמי). בכל זאת, חיברתי בין המכשירים בעזרת כבל USB (דרך חיבור USB Host ב-X5L) ולא קורה כלום ואני לא מצליח להעביר תמונות מהמצלמה. יש למישהו פיתרון בשבילי ?
-
- 3 תגובות
- 670 צפיות
-
-
שלום רב אני מחפש רמקולים 5.1 שיהיו מחוברים למחשב המחשב שלי מחובר ל 32" ככה שצריך משהו רציני אני לא מחפש ווליום מפלצתי אני מחפש איכות התקציב שלי הוא בערך 1000K אפשר פחות ואפשר יותר הבנתי שיש מערכת למחשב עם רמקולים אחוריים אלחוטיים אבל היא עולה 2500 יש משהו דומה לזה בפחות ? לבנתיים מה שהבנתי שמומלץ זו מערכת G51 של לוג'יטק תודה מראש לעוזרים
-
- 5 תגובות
- 670 צפיות
-
-
-
הי איזה כרטיס קול (חיצוני / פנימי ) תומך בדולבי סוראונד, וH264 לצפיה בסרטים מסוג HD או בלוריי
-
- 0 תגובות
- 670 צפיות
-
-
מה עדיף 2.1 או 5.1\4 המטרה העיקרית מוזיקה וסרטים רוצה להנות מהם . וגם קצת משחקים ( עכשיו יש לי creative 2.1 ישנים שמספיקים לי למשחקים) וכמובן תנו למלצות מספר מערכות שחשבתי עליהן http://web.zap.co.il/model.asp?model_id=132217 (כן עובר את ה 600 ב 50 שקל אבל נראים רמקולים טובים) http://web.zap.co.il/model.asp?model_id=37906 גם עובר אבל גם נראה ממש טוב. - מחירים שפויים 2.1 http://web.zap.co.il/model.asp?model_id=24875 http://web.zap.co.il/model.asp?model_id=151636 - מחירים שפויים ל 5.1 http://web.zap.co.il/model.asp?model_id=27275 http://web.zap.co.il/model.asp?model_id=37907
-
- 0 תגובות
- 670 צפיות
-
-
שלום לכולם הגיע הזמן להחליף את הבומבה בסלון. שוטטתי קצת בזאפ ומצאתי כמה דגמים שמוצאים חן בעיני שעולים בסביבות התקציב שרשמתי למשל זה http://www.electroshop.co.il/product.asp?productid=3509 אבל אין בעיה להוסיף עוד קצת ולקנות את זה אם היא באמת שווה את ההפרש הכספי. אחרי הכל זאת טלויזיה לכמה שנים. http://www.electroshop.co.il/product.asp?productid=3675 או שיש המלצה על דגמים אחרים שמישהו פה מכיר? תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 670 צפיות
-
-
יש לי מחשב חדש עם לוח אם Gigabyte 965p ds-3 יש לו כרטיס קול מובנה Realtek ALC883 8 Channel Audio Codec תמיכה ב - high definition audio. אני מעוניין בהמלצות לרמקולים בעיקר בשביל מוזיקה ומשחקים אפשר גם 2.1 כי אמרו לי שבתקציב הזה אולי כדי לקחת 2.1 איכותיים מאשר לקחת 5.1 עם איכות ירודה, ועדיף עם יציאה לאוזניות מהרמקולים עצמם. תודה מראש לכל העוזרים ;D * הרמקולים שאני משתמש בהם עכשיו הם רמקולים מלפני כמה שנים מאוד טובות אז כמעט כל דבר חדש יהיה יותר טוב מהם ^^
-
- 2 תגובות
- 669 צפיות
-
-
החלטתי לפתוח עוד סקר מכיוון שהסקר הקודם הלך דווקא יפה. איזה נגן MP3 (נייד) יש לכם? אל תתביישו לרשום את כל הסט הנייד שלכם (נגן + מגבר אם יש + אוזניות + אביזרים נלווים). אם ממש בא לכם להתלהב (או לא..) אתם יכולים לפרסם תמונה, אפילו נשמח :] נ.ב: אם אתם כמוני שיש לו נגן לספורט ונגן ליום יום אז בחרו בשניהם. נ.ב2: אני באפשרויות רשמתי חברות בלבד, אבל בתגובה שלכם תרשמו את הדגם המדויק. אני אתחיל. לי יש iPod Classic 80GB והיו לי אוזניות EP-630 אבל הם נהרסו וכרגע אני משתמש באוזניות סטוק. (סבל) לספורט יש לי iAudio G3 2GB שגם הוא אני משתמש עם אותם אוזניות.
-
- 3 תגובות
- 669 צפיות
-
-
שמעו, לא מזמן קניתי את האוזניות jbl reference 220, ללא הערכה.. רק את האוזניות עצמם. איבדתי את אחד הסיליקונים, ואני רוצה לקנות את הערכה בנפרד, ללא האוזניות, רק את הנרתיק הקטן, את הקשת, עוד סיליקונים בגדלים שונים וכו'. יש לי אפשרות כזאת? אני יכול לקנות רק את הערכה באיזשהו אתר אינטרנט אמריקאי? יש לי איך להעביר את זה לארץ.. תודה מראש!!
-
- 3 תגובות
- 669 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מחפש המלצה על אוזניות מומלצות עם באסים טובים, עדיפות שיפלו בתקציב בין 200 ל300 ש"ח. מה שיש לי כרגע זה הסנהייזר HD201 הזולות, ולפיהן אני יכול לומר שההבאות צריכות להיות עם כבל שיוצא מאוזן אחת ולא משתיים, עדיף כבל קצר מ3 מטר או כבל מסולסל, ועדיף שהספוגים יהיו מחומר איכותי ולא יקרעו כמו ב201 בקלות.
-
- 0 תגובות
- 669 צפיות
-
-
כרגע יש לי(5.1) YAMAHA TSS-1 ישן.. מלפני 4 שנים או יותר אפילו.. היא עלתה אז איזה 1500 שח.. אני מעוניין להחליף אותה ל2.1 עד תקציב של 500 שח.. ותגידו לי.. הרמקולים ממש השתפרו עם הזמן? 2.1 של היום עד 500שח יהיו יותר טובים מ 5.1 של אז (מה שיש לי עכשיו היאמה)? תודה 2
-
- 0 תגובות
- 669 צפיות
-
-
איזה כרטיס קול יותר טוב ? ובכמה.. אני צריך כרטיס קול איכותי לרמקולים 5.1 ערוצים. Logitech G51 תודה לעוזרים!!
-
- 0 תגובות
- 669 צפיות
-
-
יש לי את הרמקולים ומאחורי הבאס אפשר לכוון את הבאס ואת הטראבל אז כמה אחו לשים כל אחד במוזיקה וכמה מומלץ בסרטים.ואם אפשר הסבר מה זה הטראבל הזה.
-
- 1 תגובה
- 669 צפיות
-
-
שלום, קניתי אוזניות in-ear של shure e2c, עכשיו רציתי לדעת האם כדי להפיק מהם את הפוטנציאל צריך ל"הריץ" אותם לפרק זמן מסוים? , למיטב הבנתי כדי שאוזניות מסוג זה יעבדו כמו שצריך, צריך לתת להם לעבוד בעוצמה מלאה למשך זמן מסוים כדי שבעתיד ישמיעו ביצועים גבוהים האם זה נכון? תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 669 צפיות
-
-
שלום! יש לי את כרטיס הקול Creative SB!Live 5.1 וכשאני מחבר את המערכת ליציאת ה- DIGITAL OUT אז היא לא פועלת לי...(אין קול) כמובן שאני מגדיר קודם כל שהיציאה תהיה בדיגיטל ולא ברמקולים... האם אני צריך רסיבר או מערכת רמקולים 4.1+ בשביל לשמוע דרך היציאה? אני חייב לציין שמתחילת השירות של הכרטיס(באזור 2002), היציאה לא עבדה... תודה וחג שמח
-
- 2 תגובות
- 669 צפיות
-
-
אמנם קראתי את המדריך בסטיקי, אך הוא לא עונה לי על כל השאלות. עד לפני יומיים הכל היה בסדר, יש לי לוח של ASUS M2A-VM עם כרטיס HD שהגיע יחד איתו, ובעזרתם שידרתי סאונד החוצה בDTS לרסיבר (של DENON) כאשר הרסיבר היה על הפונקציה של CDR. מסיבות שלא קשורות פירמטתי את המחשב, ועכשיו הוא מוציא לי סאונד רק לאוזניות, או לרסיבר תחת הפונקציה של TV, וגם זה רק בכפוף לטלוויזיה דלוקה, והחמור מכל- הוא משדר לי אנלוגית בלבד. ברור לי מנסיון העבר, שמדובר בהגדרות חומרה (לקבוע לו שישדר החוצה בDTS), ואח"כ לשחק עם הקודקים השונים. בעייתי היא שאחרי הגדרת הREALTEK, אני נדרש להתקין גם קודקים (AC3 FILTER, KLITE CODEC PACK) וגם נגן. אני מעדיף להשתמש בBSPLAYER, אשר כיום מגיע עם מרבית הקודקים עליו. אה-מה-מה,…
-
- 0 תגובות
- 669 צפיות
-
-
אז המצב הוא כזה: יש לי סכום של משו כמו 3000 שקל אני רוצה לקנות סט של 2 רמקולים ריצפתיים קידמיים 2 אחוריים סנטר וסאב + רסיבר. אני רוצה סוג ששומעים בו מצוייין והוא לא מתקלקל מהר. אם יש הצעות אז בבקשה... : [br]פורסם בתאריך: 11.03.2007 בשעה 23:29:50 שכל אחד ירשום את החברה הדגם המחיר ההויתרונות והחסרונות.
-
- 7 תגובות
- 669 צפיות
-
-
מה נשמע? רציתי לדעת מה נחשב למחיר הגיוני +- לקניית ipod mini דור ראשון (4gb)? הציעו לי את המכשיר, כבל למחשב, מתאם ac, שני iskins כאשר אחד במצב כמעט חדש והשני טיפה קרוע. עכשיו הסיבות שבגללן אני מתלבט הן שעל גבי המכשיר יש מספר שריטות (דבר מובן בהתחשב בכך שהמכשיר אינו חדש אך בכל זאת), הסיבה השניה שיותר מטרידה אותי היא שהמכשיר היה מחובר לאורך זמן לחשמל שלפי מה שזכור לי מהדורות הקודמים של ה ipod זה דבר שפגע בחיי הסוללה. הייתי מעונין לשמוע מה את דעתכם והאם הקניה משתלמת, תודה.
-
- 7 תגובות
- 669 צפיות
-
-
לאחר בדיקה התברר לי שניתן להגדיר כאיכותיים רק את אותם הנגנים המבוססים על דיסק קשיח מתוצרת מפעלים ידועים כמו archos (av500) , cown iaudio (a2), iriver וכיוצא בזה אני מחפש את הנגן\מקליט האולטימטיבי אולם כול הנגנים שיצא לי ליבדוק (iriver hd340, iaudio cown x5l) איכזבו אותי מהסיבות הבאות: 1.הם לא מקליטים באיכות מספקת (30fps ,640x480 אות וידיאו אודיו אנלוגי ניכנס לקובץ avi בפורמט xvid/divx) 2. כולם ללא יוצא מהכלל דורשים המרה מוקדמת כולשהיא , וזה לא מקובל עליי , גם אם ההמרה לוקחת רק 5 דקות לסרט. אני מחפש נגן כזה שכול מה שאני אצטרך לעשות כדי לנגן אותו זה לקחת סרט xvid/divx במחשב ופשוט להעתיק אותו לדיסק הקשיח של הנגן ולילחוץ על play אם אתם מכירים נגן כזה ויודעים ש…
-
- 3 תגובות
- 669 צפיות
-
-
אני צריך לקנות איזה טלויזיה לחדר , בתקציב מוגבל של עד 1000 ש"ח , לא צריך שיהיה פלזמה וכאלה... שיהיה באיכות טובה, גם איכות התמנה וגם איכות הצליל, ושיספיק לאיזה כמה שנים טובות...ואף יותר. ורצוי שלא יהיה ממש קטן, כאילו לא איזה 21" , לפחות 24 ככה... מה אתם חושבים? תודה בכל אופן. המשך יום נעים.
-
- 3 תגובות
- 669 צפיות
-
-
אהלן, אני רוצה לקנות כרטיס טלויזיה למטרות הקלטה. עכשיו, השאלה שלי היא כזו: האם הכרטיס מאפשר חיבור גם לממיר וגם למחשב, כך שאוכל להעביר את ההקלטות שלי למחשב? יש לציין שהממיר מחובר למסך טלויזיה, אם זה משנה. אם לא אפשרי, האם יש פתרונות אחרים? אם כן אפשרי, אילו כרטיסי טלויזיה בסביבות ה300 ש"ח אתם ממליצים? תודה, יונתן.
-
- 5 תגובות
- 669 צפיות
-
-
שלום אני מתכנן לקנות בקרוב PS3 ובנוסף גם טלויזית LCD כדי להפיק תמורה די משמעותית. הבעיה שלי היא בתקציב. בכל זאת PS3 ועוד טלויזיה זה לא עסק כל כך זול לתלמיד תיכון, אז אני מתכנן לקנות מסך בגודל 26" בערך. עכשיו אני יודע שבעולם נגני ה-MP3 הנגנים הגנריים הם זבל שכדאי מאוד להתרחק ממנו, אבל השאלה היא האם זה חל גם בטלויזיות? למשל, טלויזיה גנרית (KDF לדוגמה) מול טלויזיה של MAG או LG - האם אני אראה הבדל משמעותי כשאני אשחק ב-PS3? ואני מתכוון רק למשחקים, לא חשוב לי איכות שידור התכנים הטלויזיונים. דרך אגב, Metz זאת חברה גנרית?
-
- 1 תגובה
- 669 צפיות
-
-
שלום, אשמח לקבל המלצה לטלוויזיה 37'', Full-HD, בסכום של כ-5000-5500 ש"ח. יש אולי איזו סקירה עדכנית בנושא? אני לא מצאתי.... גם לא ראיתי משהו בעמודים האחרונים, חוץ מאזכור של ה-samsung A550. תודה מראש לעונים!
-
- 2 תגובות
- 669 צפיות
-