עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by Demon.M,

תטווח מחירים 200-400 ש"ח למערכת הפעלה 7 מעדיף שלא יהיה יו אס בי או חיצוני לגמרי (אלא אם יש לכך יתרון משמעותי). לצורכי צפיה ואולי לכידת וידאו (YES) תודה מראש לכולם !

• 0 תגובות
    • 637 צפיות
  2. Started by TrancEnergY,

שלום חברים, אני מחפש המלצה לאוזניות in-ear עד 250 שח. היו לי פעם את האוזניות JBL Reference 220 שנקנו ב250 שח בזמנו והאמת דיי אהבתי אותם השאלה אם במחיר כזה יש משהו יותר טוב בשוק? תודה, דניאל.

• 1 תגובה
    • 637 צפיות
  3. Started by יותמבל,

שלום לכולם ! לאחר סקירה של ביקורות וכד' באינטרנט הגעתי למסקנה שאני רוצה את ה- SHURE SE 215, בעדיפות לקנות אותן בחו"ל מפאת המחיר הזול בכבערך 140 שקלים. השאלה שלי היא אם אני קונה מאתר אמריקאי את האוזניות (יש אתר מומלץ?), האם האחריות תקפה גם בארץ? בתודה מראש ושבת שלום, יותם.

• 0 תגובות
    • 637 צפיות
  4. Started by ToyMan,

היי.. התקלקלו לי האוזניות העלובות שבאו עם הפלאפון תודה לאל נפתרתי מהם ואני רוצה לקנות אוזניות יותר נורמאליות IN EAR ליציאה בחוץ וסתם לנסיעות. חשבתי על הCX300-II אבל אין לי מושג מאיפו לקנות אותם בזול אני יודע שפעם מכרו אותם ב115 ש"ח מקוריות בKSP אבל עכשיו אין לי מושג מאיפו אפשר לחרוג בתקציב בקצת אם זה מאוד שווה את זה! תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 637 צפיות
  5. Started by piniy,

יש לי מסך PILOT smart tv משנת 2016 שלא ניתן להנמיך את הרמקולים שלו מעבר למצב הסף שהוא חזק מדי. מעבר לבעיית עוצמת הקול, המסך מתאים לחדר בו הוא נמצא ולכמות הצפייה בו. חשבתי לחבר מקרן קול. האם צריך להתקין אפליקציה עבורו? האם במקרן קול ניתן לשלוט בעוצמה בנפרד? יש למקרן קול שלט נפרד? מכשיר פשוט זול ומומלץ? תודה לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 636 צפיות
  6. Started by tomerdx111,

קניתי אותם אטמול ושומעים חלש ואני לא יודה איך להגדיר אותם למישקים ובאתקני שמה צריך שה ה Realtek Digital Output וה USBpnp יעבדו ביחד והם לא עודים ואני לא שומה כזה טוב מה לעסות ועים אני צריך 2 דריברים לאזניות אצמם וגם לכרטי עזרה בבקשה הסקיפ שלי מי שיכול זה TOMERDX222

• 0 תגובות
    • 636 צפיות
  7. אהלן, אני צריך עזרה בקניית טלוויזיה לסלון. אני מודה שאין לי הרבה מושג ברמה הטכנית ולכן אשמח לשמוע מעט הסברים על הפרמטרים החשובים במפרט - על מה להסתכל ומה לחפש. המבחר הוא עצום ומאוד מבלבל. קצת מידע על השימוש: כאמור, טלוויזיה לסלון. מרחק הצפייה הוא פחות או יותר 3 מטר. אני מחפש שהטלווזייה תהיה כמה שיותר איכותית (בגבולות התקציב כמובן - אפשר לחרוג גם לכיוון ה 3000) ופחות חשוב לי הפיצ'רים מסביב. קודם כל מסך טוב אחר כך אפשר לבחור מהאפשרויות. לפי מה שהבנתי, יש כמה פרמטרים חשובים- יחס ניגודיות, זווית צפייה ורזולוציה. אשמח לשמוע על פרמטרים נוספים וכמובן המלצות קונקרטיות על טלוויזיות. תודה רבה מראש, המבולבל...

• 0 תגובות
    • 636 צפיות
  8. Started by Dolman,

אהלן, אני מעוניין לקנות רמקולים למחשב שישמשו בעיקר לסרטים. למשחקים בכלל לא, למוזיקה ממש ממש מעט. הכרטיס קול שיש לי הוא מובנה על לוח אם של gigabyte מדגם p35-s3. אשמח לקבל המלצה לרמקולים טובים שאפשר לקבל. גמיש מבחינת מחיר.

• 0 תגובות
    • 636 צפיות
  9. קניתי כרטיס מסך PowerColor ATI Radeon HD 5670 1GB, חיברתי אותו בחיבור HDMI לטלוויזיה HITACHI LCD 32 אינץ', אבל הטלוויזיה לא מראה כלום. ניסיתי לשחק בכל הרזולוציות בכל התדרים, עידכנתי דרייברים אבל עדיין לא מופיע בטלוויזיה כלום! מערכת הפעלה Windows 7 64 Bit כשאני מחבר את הכרטיס מסך לטלוויזיה דרך חיבור DVI עם מתאם DVI-HDMI זה כן עובד. למישהו יש מושג מה הבעיה?

• 0 תגובות
    • 636 צפיות
  10. שלום , אני מחפש לקנות מערכת קולנוע ביתית לסלון בתקציב של עד 1200 שקלים. אם אפשר תמליצו לי על מערכות טובות.... ( נ.ב. ראיתי השבוע בעיתון ממון מערכות והמערכת Sony DAV-DZ30 קיבלה ביקורת מאוד טובה לתקציב שלה..חוץ מזה שיציאת הUSB שלה לא מציגה סרטים ...אלא רק בדיסקים אבל אפשר לחבר DVD.. אז...מה אתם אומרים עליה..גם מאוד התרשמתי ממנה) תודה.. ;D

11. Started by xtx,

איך ה SoundSticks 2.1 Harman-Kardon

• 1 תגובה
    • 636 צפיות
  12. Started by alonlior,

יש לי קבצי DTS של דיסק של the eagles. במחשב אני יכול לנגן אותם עם vlc player וזה מתנגן מאוד יפה עם 5.1 ערוצים. אבל אני רוצה להשמיע את זה במערכת 5.1 בסלון בדיוידי אז צרבתי לדיסק וכשאני מכניס את הדיסק לדיוידי (pioneer 383) רשום לי על המסך can't play disc כל הקבצים בפורמט *.dts ומכיוון שרשום על הדיוידי ועל הרסיבר dts מה לעשות?

• 0 תגובות
    • 636 צפיות
  13. אני מניח שכן, רק צריך שתסבירו לי איך... תודה

14. Started by Reze,

שלום אני צריך שתציעו לי מערכת לחדר שהיה בה 2 רמקולים מדפים שני מרקולים רצפתיים סנטר ורסיבר אני הבנתי שלא צריך ליקנות סאב בגלל שהרמקולים המדפים והרצפתים מסוקלים להפיק לבד סאב לא כמו סטאליטים .... תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 636 צפיות
  15. שלום לכם מי יודע כמה זמן צריך לקחת העברת שירים mp3 לנגן בגודל 1.0 ג'גה פלאש הזיכרון .כמות השירים 1.0 גי'גה רשום על אריזת המכשיר שהוא תומך usb 2.0 איך אפשר לדעת באמת שזה כן עובד .בלוח אם יש לי כל היציאות usb 2.0 לפי מה אפשר למדוד את זה ? אני מקוה שלא עבדו עלי שיש כאן usb 2.0 למרות שרשום באריזה וגם באינטרנט ?

• 3 תגובות
    • 636 צפיות
  16. Started by matan27,

שלום רב, ניתנה לי הצעה למסך LCD של סאמסונג מדגם LA46R51 (גדול 46 אניצ') זה דגם חדש ולא מצאתי עליו אפילו ביקורת אחת ככה שאין לי על מה להסתמך.. המחיר שהוצע לי הוא 20 אלף שקל בעברו המסך. האם שווה? (מחיר,איכות וכו'..) תודה לעונים

• 2 תגובות
    • 636 צפיות
  17. Started by Vasi,

לקראת טיול למזרח, חשוב שיהיו לו התכונות הבאות: מבוסס זיכרון FLASH פנימי סוללה רגילה (AA או AAA) לא עדין (לא IPOD) הכי חשוב - זמן שמיעה גדול במיוחד (40-50 שעות לפחות) לא צריך וידאו או תמונות איכות השמע חשובה גודל: 1 עד 5 GB תקציב: 1000 +- בינתיים תפשו אותי Iriver T10 ו- iAUDIO G3 אשמח לקרוא המלצות/ דיעות שלכם.

• 4 תגובות
    • 636 צפיות
  18. Started by SpEcToR,

http://www.e-buy.co.il/Product.asp?Pid=iaudio2gb&Cat2Cat1ID=5059&Cat2ID=0&aff=Zap "מגבר פנימי רב עוצמה!30m watt" ועוד בקשה.. מישהו יכול למצוא לי את המידות של סנסה E250? אני לא מוצא =\

• 6 תגובות
    • 636 צפיות
  19. Started by jeyjey,

אני רוצה לקנות נגן פלאש שיהיה 2-4 ג'יגה אבל הכי חשוב שיהיה איכותי חשבתי על נאנו או iaudio u3 מה אתם ממליצים? שאלה שקצת לא קשורה - איזה נגן איכותי יותר iaudio u3 או iaudio 6?

• 8 תגובות
    • 636 צפיות
  20. 1.מהו ההבדל בין ה42WL55 ל42WL58 של טושיבה? 2.מדוע מוצאים מידע מאוד מצומצם שמחפשים את הדגמים הנ"ל בגוגל? 3.האם יש משהו יותר מומלץ בטווח המחירים הזה ? 17-18 אלף שקל. תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 636 צפיות
  21. Started by Chymes,

זהו, אוזניות Shure E2c הלכו לעולמם אחרי שמונה חודשים. ציפיתי ליותר עמידות מאוזניות ב-600 ש"ח. מאכזב מאד. בינתיים חזרתי לאוזניות MX400, שהיו זרוקות אצלי במגירה. חתיכת Downgrade, אבל קבצנים לא יכולים להיות בררנים. עכשיו אני מחפש אוזניות איכותיות בתקציב 300 - 400 ש"ח. יש הצעות?

• 8 תגובות
    • 636 צפיות
  22. Started by fx-57,

יש לי נגן MP4 מסריח גנרי. ואני רוצה לקנות משהו טוב. אז חשבתי לקנות איזשהו סאנדיסק סנסה E140 עם 1GB מובנה+נרתיק סיליקון ו512MB SD כלול במחיר: 350 ש"ח באופיס דיפו. אני רוצה ללכת לקנות מחר,משהו עד 500 ש"ח ככה,אפשר לחרוג באיזה 100 שקל אם זה באמת ממש שווה. אני מעדיף שיהיה לו אפשרות לצפיה בסרטונים. חובה: חברה נורמלית כמו סאן דיסק. שיהיה לו אפשרות הרחבה בזיכרון לפחות לעוד 2GB. ונראה לכם שאם אני בא לאופיס דיפו ואומר להם על הזיכרון הזה:תביאו לי 1GB אני מוסיף כסף,הם יסכימו? ואני גם רוצה רמקולים ניידים שאפשר גם לחבר אותם לחשמל וגם לתת להם חשמל מסוללות. ראיתי באופיס דיפו רמקולים של סמסונג אם אני לא טועה,ב100 ש"ח והם באים עם סאב וופר,השאלה מה איכותם,אולי אחלה איכות אולי סתם…

• 8 תגובות
    • 636 צפיות
  23. Started by LeM0n^,

אם נניח יש לי על המחשב קובץ AVI ואני רוצה לצרוב אותו ושיראו אותו ב DVD הבייתי שלי, אז לאיזה פורמט אני צריך להמיר אותו (אם בכלל) ואיך אני אמור לצרוב אותו?

24. Started by moses_23,

שלום! יש לי את כרטיס הקול Creative SB!Live 5.1 וכשאני מחבר את המערכת ליציאת ה- DIGITAL OUT אז היא לא פועלת לי...(אין קול) כמובן שאני מגדיר קודם כל שהיציאה תהיה בדיגיטל ולא ברמקולים... האם אני צריך רסיבר או מערכת רמקולים 4.1+ בשביל לשמוע דרך היציאה? אני חייב לציין שמתחילת השירות של הכרטיס(באזור 2002), היציאה לא עבדה... תודה וחג שמח

• 2 תגובות
    • 636 צפיות
  25. שלום לכולם אני נוסע עוד פחות מחודש לתאילנד ואני מחפש לקנות שם אוזניות טובות לנגן שלי משהו איכותי ועם אפשר זול וגם אוזניות למחשב למשחקים משהו טוב אני יודע שהמון פעמים שאלו אותכם על מה הכי ממולץ אבל ראיתי שרק בארץ ולא בחול אז בגלל זה אני שואל תודה מראש לכול העוזרים!! עריכה חשבתי על גם איזה DVD נייד שיש שם עם מישהו מכיר?

• 7 תגובות
    • 636 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.