עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. מדובר בכרטיס טלוויזיה WIN2000XP . הטכנאי של הוט חיביר לי את הכרטיס טלוויזה ממיר ואני קולט את הערוצים והכל טוב ויפה רק שהצפיה עצמה ממש לא נקיה ולא איכותית הטכנאי טוען שאני צריך סוג של מפצל מה ניתן לעשות בדבר תודה רבה לעוזרים דביר לוי.

• 2 תגובות
    • 678 צפיות
  2. יש לי SIBERIA V2 USB ויש לי גם רמקולים של CREATIVE עכשיו שמתי לב שאני לא יכול להפעיל את שניהם בו זמנית בדקתי בלוח הבקרה והעניין הוא שאי אפשר לעשות שני DEFAULT DEVICE מישהו יודע אם יש איזושהי אפשרות ששניהם יפעלו בו זמנית? ובנוסף מישהו יכול להמליץ לי על רמקולים טובים (כולל באס) ב 100-150 ש"ח

3. Started by Ystyle,

אהלן, אני רוצה לקנות כרטיס טלויזיה למטרות הקלטה. עכשיו, השאלה שלי היא כזו: האם הכרטיס מאפשר חיבור גם לממיר וגם למחשב, כך שאוכל להעביר את ההקלטות שלי למחשב? יש לציין שהממיר מחובר למסך טלויזיה, אם זה משנה. אם לא אפשרי, האם יש פתרונות אחרים? אם כן אפשרי, אילו כרטיסי טלויזיה בסביבות ה300 ש"ח אתם ממליצים? תודה, יונתן.

• 5 תגובות
    • 678 צפיות
  4. Started by Check_Point,

התקציב הוא בן 600-800 שקל. אני מעדיף דיוידי רגיל (שאינו קורא divx) מצוין, מאשר דיוידי divx , בינוני. אם בתקציב יש divx מצוין, דהיינו. איזה כדאי לקחת ?

• 2 תגובות
    • 678 צפיות
  5. Started by 1gnition,

שלום לכולם, רכשתי מחשב חדש בעל לוח אם Asus P5B. כשפירקתי את המחשב הישן שלי גיליתי שעד אותו הרגע השתמשתי בכרטיס Creative ולא בכרטיס קול מובנה כמו שחשבתי. הדגם של כרטיס ה-Creative הוא CT4810. יש לי כרגע דילמה אם להתקין על המחשב החדש את הכרטיס קול שכרגע הזכרתי או את כרטיס הקול המובנה על לוח האם. כמובן שזה תלוי בשאלה לאיזה מהם ביצועים טובים יותר. אני יודע שזאת שאלה קצת תובענית, אבל בכל זאת אם מישהו יוכל לעזור זה יהיה נחמד. תודה.

• 4 תגובות
    • 678 צפיות
  6. Started by ARMIN,

במהלך הגלישה באינטרנט נתקלתי במערכת הבאה http://www.sollan.co.il/Product_page.asp?pid=372&cat=4 אם תוכלו להגיד לי עם היא באמת שווה קניה בתודה רבה

• 0 תגובות
    • 678 צפיות
  7. Started by nehmia,

חיברתי את המערכת 5.1 שיניתי ב מאפייני צלילים והתקני שמע למערכת כזאת ניסיתי את כל החיבורים במחשב וזה עדיין לא עובד.. מה לעשות?

• 0 תגובות
    • 678 צפיות
  8. Started by sos,

שלום לכולם, רציתי לדעת איזה תוכנה יש למחשב בשביל שאני יוכל לתפעל את המיני דיסק כשהוא מחובר למחשב. תודה לכולם

• 2 תגובות
    • 678 צפיות
  9. http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=STav890&cfm=FFE78E26#bidders_list דגם : bluedio av890 הן בעלות חיבור 3.5" שזה בערך פותר לי את כל הבעיות שאפשר (חיבור מחשב וסלולר לרמקולים בצורה אלחוטית, אזניות למחשב ולסלולרי, חיבור לרדיו ברכב...) 170 שקל כולל משלוח. האם המותג הזה מוכר? מצאתי כמה ביקורות משתמשים דיי חיוביות באנגלית אשמח להמצלה לדגמים נוספים בעלי מפרט דומה (חיבור 3.5, טעינת USB, פורמט V2.0) ובתחום המחירים הנ"ל (ומטה...) תודה מראש אריאל

• 3 תגובות
    • 678 צפיות
  10. Started by asdasdasd,

אז ככה אני מחבר מה LIVE 5.1 יציאה דיגיטלית כבר קואקסלי דיגיטלי למגבר כניסה דיגיטלית + רמקולי 5.1 שאני מסמן ב AC3 FILTER SPIDF ......אני לא מקבל 5.1 רק LEFT RIGHT אבל שאני מעביר ל PRO LOGIC 2 אני מקבל בהכל אבל זה לא AC3 אמיתי ......זה דמוי AC3....... מה עושים !!!!?

• 0 תגובות
    • 678 צפיות
  11. אני צריך אוזניות ל-IPOD בעיקר לרוק ופופ וקצת אלטרנטיב יש עצות??? (חובה שיראו נורמלי!!) זה התקציב בלי +- עד 520 בול!!! תודה לעוזרים!!! יש עדיפות לפתוחות חשבתי על: HD 515 R90 HD 205

• 4 תגובות
    • 678 צפיות
  12. עד עכשיו המחשב שלי היה מחובר לטלויזיה רגילה בחיבור S-VIDEO וככה הייתי רואה סרטים כשהמסכים מוגדרים במצב של CLONE (הכרטיס מסך היה nvidia 8600gt) פתאום הטלויזיה הפסיקה לזהות את החיבור למחשב, כשאני מדפדף בטלויזיה בין מצבי צפיה שונים, av1, av2, dvd לא מופיע המצב צפיה של המחשב. במחשב עצמו הכל מוגדר כמו שצריך, נכנסתי לתפריטים של NVIDIA והגדרתי שוב ושוב את מצב הצפיה בטלויזיה אבל כלום לא עזר. אפילו החלפתי כבל כי חשבתי שאולי התקלה בחיבור אבל המצב נשאר אותו דבר. יש למישהו מושג למה זה קורה ואיך מסדרים את זה? תודה

• 0 תגובות
    • 678 צפיות
  13. Started by evman007,

מבקש המלצה למערכת מוזיקה שתכלול רסיבר/מגבר טוב למוזיקה ורמקולים טובים. התקציב-1000 -1300 ככה. כל המלצה תתקבל בברכה. תודה

• 3 תגובות
    • 678 צפיות
  14. Started by HitmanX,

כמו שכתוב בכותרת מצאתי Sennheiser MX250 ב-69 ש"ח, אוזניות טובות או שזה סתם דגם עם שם של Sennheiser כי חיפשתי ביקורות ולא מצאתי. כדאי ?..

• 0 תגובות
    • 678 צפיות
  15. אני לא ממש מבין איזה איכות אני רוצה להקליט ב XDIV יש אפשרות לתת 400KBS אפשר יותר מה מתאים ואיזה רזולוציה של קופטור ממקור של PAL איכות שקיבלתי לא משהו משהו יש אתר \מוסג שמסכם את הדברים האלה ?

• 3 תגובות
    • 678 צפיות
  16. כל פלט אודיו אצלי, מאוד חלש, לא משנה אם זאת מוזיקה, סרט, או כל דבר, הוא הבה יותר חלש מאשר אצל חברים שלי. אז רציתי לדעת שני דברים. א. האם ישנה תוכנה שיכולה להגביר את זה? ב. האם ישנה אפשרות לחבר את המערכת בתור ה"רמקולים " של המחשב שלי? בתודה, גבריאל.

• 3 תגובות
    • 678 צפיות
  17. Started by TheTNT.COM2,

היי מה נשמע שוב? קניתי היום creative audigy 4 se 7.1 אחכ הלכתי לחנות "צליל", בסופו של דבר החלטתי ללכת ה- HD 514, הכרטיס עלה לי 300, האוזניות 360. (האוזניות עלו יקר?) א) רציתי לדעת איך האוזניות?(למוסיקה הן מדהימות..) ב) האם ל- sennheiser יש אוזניות סראונד מה שניקרא? (אני צריך את האוזניות בעיקר למשחק - לשמוע אם באים מלמעה, למטה, צד וכו'..) ג) כניראה זו הייתה טעות סתם ככה ללכת לחנות ולבחור אוזניות בלי ידע מוקדם,( בנתיים אני לא מרוצה מהסאונד במשחק..), יש לי זכות להחזיר להם את המוצר ולקבל אחד אחר תוך 14 יום? היה שם גם HD 210, גם היו ממש נחמדות, אבל הן עלו 350 וזה ניראה לי ממש יקר לאוזניות שנחשבות לדגם ישן.. אבל האם הן יועילו לי יותר מבחינת הסאונד במשחק?

• 0 תגובות
    • 678 צפיות
  18. Started by Adon_Shoko,

שלומות לכם, אני מוסיקאי, ומשתמש במחשב שלי להקלטות. קניתי לא מזמן מחשב חדש, לאחר שהישן שבק חיים. אך את הכרטיס קול השארתי, כי הוא טוב ונאמן. MOTU 2408 MK II. עכשיו, נוצרה לי פתאום הבעיה שיש בעיה בין הכרטיס קול ללוח אם. לאחר בירורים, אמרו לי שאם אני אבטל את ה PCI FAST WRITES, הכל יסתדר. אבל לא מצאתי את האפשרות בביוס שלי. מישו יודע על דרך אחרת לבטל את האופציה הזאת, שלא דרך הביוס? תודה.

19. תמורת 3500 ... יקר , זול .. שווה ?!

• 0 תגובות
    • 678 צפיות
  20. Started by samigol,

מישהו יכול להסביר לי למה את הבס שהוא הצליל עם התדר ואורך הגל הנמוך אני מרגיש בגוף ואת הטרבל אני לא מרגיש בכלל למרות שהוא הצליל בעל האורך גל הגבוה תודה

• 4 תגובות
    • 678 צפיות
  21. Started by oz12,

אני מעוניין לרכוש אותו לטלויזיה ? יש כאלה שמכירים ? מקום טוב ?מחיר טוב?

• 2 תגובות
    • 678 צפיות
  22. Started by o07,

איך מבחינים ועורכים השוואות בין רמקולים? כאילו איך יודעים אילו רמקולים יותר טובים מרמקולים אחרים?? אני מדבר על Stereo, רמקולים ריצפתיים. אני לא מומחה גדול , רק רוצה ללמוד :-\

• 5 תגובות
    • 678 צפיות
  23. Started by ag43,

המדף שהחזיק את המערכת של אחותי נפל והמערכת שלה הגיעה למקום אליו הולכים כל המספרים שמחולקים ב0. אני מחפש לה מיני מערכת חדשה, לא משהו משוכלל רק משהו שיספיק להשמיע דיסקים ורדיו ויחזיק הרבה זמן, אשמח להמלצות. תקציב בכותרת.

• 0 תגובות
    • 678 צפיות
  24. שלום אני מחפש רמקולים טובים בעיקר למוזיקה וסרטים הרמקולים הקודמים שלי הם Ecan E510 , אבל נהרס בהם הבאס אז אני מחפש משו חדש. עכשיו אני מחפש המלצות ל2 דברים או כרטיס קול + רמקולים ב500-550 ש''ח מקסימום או רק רמקולים ב350 ש''ח מקס. מה שחשוב לי ברמקולים זה שיהיה שלט כבלים יחסית ארוכים ובעיקר סאונד טוב. תודה מראש

• 0 תגובות
    • 678 צפיות

דיונים חדשים בפורומים