אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
יש לי IPOD 40GB של הדור הראשון כבר כמעט שנתיים עד עכשיו הכל היה בסדר אבל עכשיו שאני מחבר אותו למחשב המחשב לא מוצא אותו ואני לא יכול להכניס שירים הIPOD UPDATER אפילו אומר לי לחבר את הIPOD. מה שמוזר זה שאני מחבר את ה IPOD למחשב אז המכשיר אומר שזה בצפר כאילו המחשב מטעין את הבטרייה של המכשיר עזרה בבקשה?
-
- 5 תגובות
- 650 צפיות
-
-
איך ניתן לעשות את זה? האם זה נכון שיש כרטיסי טלויזיה שניתן לעשות זאת איתם? ואם כן איך?
-
- 1 תגובה
- 649 צפיות
-
-
עד לאחרונה כללתי במפרט שלי את ATP3 של אלטק לנסינג, אך כעת שמתי לב שיש מערכות 5.1 של קריאייטיב באותו מחיר (SBS560, LX520) של חברת קריאייטיב השאלה, האם הם עדיפים על פני ה ATP3? בתודה, הספר המשוגע . (וואטאבר )
-
- 5 תגובות
- 649 צפיות
-
-
נכנסתי לאתר של אקווה והתקשרתי לטלפון שמופיע שם,הטלפון אינו תקין כל מי שרכש את המגבר יכול בבקשה לשיםפה\הודעה פרטית את הטלפון?
-
- 1 תגובה
- 649 צפיות
-
-
מישהו מכיר אולי מקום שאתה יכול לעשות בו טרייד אין על האייפוד יענו לתת את הישן להוסיף כסף ולקנות חדש?
-
- 1 תגובה
- 649 צפיות
-
-
שלום לכולם אני נוסע עוד פחות מחודש לתאילנד ואני מחפש לקנות שם אוזניות טובות לנגן שלי משהו איכותי ועם אפשר זול וגם אוזניות למחשב למשחקים משהו טוב אני יודע שהמון פעמים שאלו אותכם על מה הכי ממולץ אבל ראיתי שרק בארץ ולא בחול אז בגלל זה אני שואל תודה מראש לכול העוזרים!! עריכה חשבתי על גם איזה DVD נייד שיש שם עם מישהו מכיר?
-
- 7 תגובות
- 649 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לדעת אם אני מחבר מערכת סטריאו למחשב זה לא יגרום נזק כל שהוא למחשב או למערכת???????? ??? ???
-
- 7 תגובות
- 649 צפיות
-
-
יש קריאטיב ינספייר 2500 שזב 2 רמקולים וסאב. מה עדיף, לקנות עוד 2 רמקולים וסאב אותו דבר או פשוט להחליף ל 5.1? לא לשכוח שאם אני קונה עוד 2.1 אז יש לי 2 סאבוופרים תודה
-
- 1 תגובה
- 649 צפיות
-
-
שלום אנשים! אני מקווה שהגעתי לפורום הנכון: הקדמה קצרה: היה לי כרטיס מסך 7900GT שהשתגע והראה טקסטורות חתוכות ודפוקות,בעזרתם האדיבה של האנשים פה בפורום הבנתי שהכרטיס דפוק ועליי לממש את האחריות. רציתי לעדכן ששלחתי את הכרטיס מסך למעבדה במקום שקניתי והוא אכן התברר ככרטיס תקול(שנה וחצי כנראה עשו את שלהן). הם החליטו להחליף לי לGFORCE 7950GT של חברת INNO3D. http://www.inno3d.com/products/graphic_card/gf7_pcie/7950gt.htm היום קיבלתי אותו חזרה סוף סוף. על מנת שהכרטיס יעבוד כמו שצריך החליפו לי את הלוח אם שהיה לי MSI P965 NEO F7.1 GLAN ללא תוספת תשלום לMSI P35 NEO שאמור להיות יותר מתקדם. http://global.msi.com.tw/index.php?func=proddesc&prod_no=1215&maincat_no=1 …
-
- 0 תגובות
- 649 צפיות
-
-
שלום לכולם שאלתי היא האם משהו יודע כיצד אני יכול לשמוע גם ברמקולים במחשב וגם במערכת!שאל המערכת אני מחובר בקוקסיאלהאמת היא שסטיראו אני שומע בשתיהים בו זמנית אבל AC3 לא מדוע?עד לפני כחודש הכל היה תקין בסרטים עם דולבי דיגיטל המערכת עבדה כראוי ובמחשב שמעתי סטיראו יש פיתרון? יש לי כרטיס של רילטק AC97 וכמובן AC3 FILTER
-
- 0 תגובות
- 649 צפיות
-
-
שלום אני מחפש רמקולים חדשים ואיכותיים אז חשבתי ללכת על הדגם הזה.לאחי יש את הדגם L3500 והם מעולים!!! אז חיפשתי אם עדיין מוכרים אותם ומסתבר שלא , נתקלתי בדגם החדש והמשופר http://uk.europe.creative.com/products/product.asp?category=4&subcategory=27&product=14097 מה אתם אומרים?מתי הוא יגיע?כמה הוא יעלה?איך האיכות שלו?הוא למחשב רגיל? תודה מראש לעוזרים artifakt
-
- 3 תגובות
- 649 צפיות
-
-
מה אתם אומרים על: Creative Inspire G380 2.1 טובים/ לא טובים חלשים/ חזקים איכות טובה/ לא טובה מומלצים/ לא מומלצים ובכלל.... אם יש אותם למישהו שיגיד עליהם כמה דברים http://www.zap.co.il/compModels.asp?sog=C-Speakers&model_id=24894 *אל תיגלשו לדבר על רמקולים אחרים, אני רוצה תגובות רק עליהם...
-
- 2 תגובות
- 649 צפיות
-
-
יש את הפלאפון HTC Sensation XE שעובד עם beats Audio אבל אני מתכוון להחליף את האוזניות Beats By Dr. Dre iBeats לאוזניות קשת מסיבה של נוחות. עכשיו מתכניין באוזניות ושמעתי על חברת akg שהוא חזקים ושמעתי על אוזניות akg k430 שעולים באמזון/איביי 40 דולר. אשמח לשמוע להצעות על אוזניות 150-250 שקל (מחירי אמזון/אייבי). תודה מראש לכל מי שעוזר
-
- 0 תגובות
- 649 צפיות
-
-
אמנם קראתי את המדריך בסטיקי, אך הוא לא עונה לי על כל השאלות. עד לפני יומיים הכל היה בסדר, יש לי לוח של ASUS M2A-VM עם כרטיס HD שהגיע יחד איתו, ובעזרתם שידרתי סאונד החוצה בDTS לרסיבר (של DENON) כאשר הרסיבר היה על הפונקציה של CDR. מסיבות שלא קשורות פירמטתי את המחשב, ועכשיו הוא מוציא לי סאונד רק לאוזניות, או לרסיבר תחת הפונקציה של TV, וגם זה רק בכפוף לטלוויזיה דלוקה, והחמור מכל- הוא משדר לי אנלוגית בלבד. ברור לי מנסיון העבר, שמדובר בהגדרות חומרה (לקבוע לו שישדר החוצה בDTS), ואח"כ לשחק עם הקודקים השונים. בעייתי היא שאחרי הגדרת הREALTEK, אני נדרש להתקין גם קודקים (AC3 FILTER, KLITE CODEC PACK) וגם נגן. אני מעדיף להשתמש בBSPLAYER, אשר כיום מגיע עם מרבית הקודקים עליו. אה-מה-מה,…
-
- 0 תגובות
- 649 צפיות
-
-
ערב טוב אני מעוניין לקנות טלוויזיה חדשה. אני מבקש שתמליצו לי בבקשה על דגם ממולץ שיכיל את הדברים הבאים: /*/ טלוויזיה בגודל 32" אינץ' /*/ שתהיה Full HD /*/ שהמחיר ינוע סביב 4000-4500 אלף שקל תודה
-
- 2 תגובות
- 649 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש מחזיק מפלסטיק לאוטו שבתוכו אוכל לשים את האייאודיו X5L שלי כי אני מחבר אותו למערכת
-
- 9 תגובות
- 649 צפיות
-
-
שלום בבעלותי נגן creative rhomba nx אתמול לאחר שהוצאתי אותו משקע הusb הופיעה לי תקלת תוכנה שלא מאפשרת לעבוד עם הנגן creative בהדלקת הנגן מופיעה הכתובית של ומתחת לכתובית כתוב UI image init! init block xx% לאחר מכן מופיעה כתובית ההדלקה הרגילה עם הלוגו של creative וכמה מגבייט יש בנגן וכמה מקום פנוי וכשהוא דולק כבר מופיעה כתובית בתוך מסגרת MENUDATA NOT FOUND!! DOWNLOAD ICON.B FILE!! אשמח לעזרה כי באמת העלות של התיקונים היא לא זולה! בכלל לא זולה
-
- 0 תגובות
- 649 צפיות
-
-
היי קניתי מערכת רמקולים 5.1 LOGITECH X-530 http://www.bug.co.il/nconfigout.asp?psn=2059&scat=199&tcat=30 עכשיו הכל עובד טוב אבל יש לי שאלות: 1)בשירים...רק 3 רמקולים עובדים...2 והסאב 2) מה ההגדרות לשמיעה הכי ברורה 3)יש במערכת הזאת (סתכלו בלינק) רמקול אחד קטן שהוא לרוחב...בקושי שומעים אותו..למה? תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 649 צפיות
-
-
מתלבט מאוד... המחירים כמעט זהים. שמעתי שהאיכות של הx530 יותר טובה, משהו יכול לתת דעה בבקשה?
-
- 2 תגובות
- 649 צפיות
-
-
משהו יודעאולי באיזה חנות מוכרים תמוצר הזה KSC75 KOSS אני לא מוצא חנות באינטרנט .....
-
- 3 תגובות
- 649 צפיות
-
-
טלוויזיה 32C530 אני הייתי מחבר סרטים היה עובד טוב ברובם אבל יש כמה שהמערכת רושמת שהיא לא תומכת בתבית מסוג זה למה זה ככה? מדובר בMKV
-
- 0 תגובות
- 649 צפיות
-
-
כמו שכתוב בכותרת מצאתי Sennheiser MX250 ב-69 ש"ח, אוזניות טובות או שזה סתם דגם עם שם של Sennheiser כי חיפשתי ביקורות ולא מצאתי. כדאי ?..
-
- 0 תגובות
- 649 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות מערכת קולנוע ביתית. בלוח האם (Gigabyte GA-EG31M-S2) יש כרטיס קול מובנה שתומך ב7.1, אבל הבעיה שכרטיס המסך (Gigabyte ATI Radeon HD2400XT) תומך בחיבור HDMI ב-5.1. רציתי לדעת האם כתוצאה מכך התמיכה המקסמלית של המערכת תהיה ב-5.1 ?
-
- 1 תגובה
- 649 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש מארז HTPC גודל מלא, משהו פשוט וזול. בפנים יותקן P4 ישן. מישהו יכול להמליץ על מוצר מתאים ? תודה שחר
-
- 0 תגובות
- 649 צפיות
-
-
כמה לדעתכם עולות freepulse בארץ ביד שניה (בלי המשדר) בשביל חיבור ישיר לפלאפון? (בבקשה בלי תשובות מתחכמות כמו מי ימכור לך...)
-
- 1 תגובה
- 649 צפיות
-