עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by Spiritus,

ברשותי מכשיר הקלטה בעל יציאה לאונזיות בלבד. כיצד ניתן להעביר את החומר המוקלט שעל גבי המכשיר אל המחשב? ע"י איזה כבל או כל אמצעי אחר? תודה.

• 2 תגובות
    • 692 צפיות
  2. בAltec Lansing VS2421 יש שלט כזה ששולט על הווליום, וממנו יוצא חוט ירוק שמחברים למחשב. השלט מתחבר לסאב (המגבר) עם חוט שנראה כמו PS/2 של עכבר. אבל יש חוט נוסף שלא מצאתי אילו הזכרה בשום מקום, שיש לו סיומת צהובה שכנראה מתחברת לטלוויזיה/dvd והוא בעצם עוקף את השלט, אם מחברים עם החוט הצהוב אז אין אפשרות לחבר את השלט.. הנה תמונות: אז מה זה החוט הזה? זה חיבור דיגיטאלי אולי? איך מגבירים ומנמיכים בלי השלט? לאיזה מכשירים זה מתחבר בכלל? איך החיבור הזה נקרא? תודה

• 1 תגובה
    • 692 צפיות
  3. Started by svajda,

אני מעוניין להשקיע בטלויזיה חדשה. עד היום די נרתעתי מהטלויזיות השטוחות כי אני צופה בעיקר בערוץ 22 / 10 ולצערי, התמונה נראית טובה יותר בטלויזיה רגילה. חזרתי מחו"ל אחרי שנתיים אני צריך לקנות טלויזיה חדשה. בחו"ל הדשא של השכן ירוק יותר, אז רוב הערוצים היו בHD.. נגיד, תקציב של עד 10,000 לטלויזיה חדשה. 46". תמיד אהבתי את התמונה של פיליפס אבל הבנתי שסמסונג עושים פאנלים לא רעים בכלל. לא אכפת לי תלת מימד! במיוחד שאין לזה עוד סטנדרטים או ערוצים.. אכפת לי שאני אוכל לראות תמונה סבירה גם בשידורים רגילים. יש כזאת חיה? או שאני משלה את עצמי וכל המתיחות לא עובדות והפתרון זה לשנות את זה התצוגה ל3:4 ? קצב ריענון של 100HZ או יותר? זה משנה? זמן תגובה של מתחת ל4 MS משנה משהו? יש לי רמקולים ישנ…

• 0 תגובות
    • 692 צפיות
  4. Started by RoyShefy,

ואם כן, איך אני מחבר אליו את הada880 שלי בלי מתאם פשוט לתוך s/pdif בלי מתאם? אם לא,אז אפשר לקנות איזה addon שיתן לי יציאה קוקסיאלית דיגיטלית?

• 0 תגובות
    • 692 צפיות
  5. Started by RDS,

אוקי, אז התכוננתי לקנות מערכת x530, עד ששמתי לב לאוזניות... אני בינתיים די מתלבט בין הרמקולים לאוזניות... כאשר אקנה אחד מאחד אני מתאר לעצמי שהתקציב יהיה סביב המחיר של הX530, 460 ש"ח. האם בכלל יש מה להשוות? יש דגם של אוזניות שאתם ממליצים עליו בתקציב הזה? המטרה היא למשחקים, ככה שצריך סראונד.... תודה

• 4 תגובות
    • 692 צפיות
  6. Started by zuzu89,

היי יש את הH320 ויש את הGmini . עכשיו הGIMI 100% יכול להריץ וידאו . השאלה אם הH320 יכול או יוכל להריץ וידאו כמו שצריך ? הGMINI עולה עוד 30 דולר בערך . אם הIRIVER יוכל להריץ אז אפשר בבקשה קישור למקום הכי זול שאפשר לקנות אותו בUSA . תודה

• 1 תגובה
    • 692 צפיות
  7. Started by Adon_Shoko,

שלומות לכם, אני מוסיקאי, ומשתמש במחשב שלי להקלטות. קניתי לא מזמן מחשב חדש, לאחר שהישן שבק חיים. אך את הכרטיס קול השארתי, כי הוא טוב ונאמן. MOTU 2408 MK II. עכשיו, נוצרה לי פתאום הבעיה שיש בעיה בין הכרטיס קול ללוח אם. לאחר בירורים, אמרו לי שאם אני אבטל את ה PCI FAST WRITES, הכל יסתדר. אבל לא מצאתי את האפשרות בביוס שלי. מישו יודע על דרך אחרת לבטל את האופציה הזאת, שלא דרך הביוס? תודה.

8. Started by homart,

שלום, אתמול קיבלתי נגן DVDDIVX שאמור לקרוא כתוביות בעברית כקובץ נפרד והוא גם עושה את זה , הבעייה שהוא מציג את הכתוביות בגופן מאוד מאוד קטן ואי אפשר כמעט לקרוא... יש למישהו רעיון?? זה הDVD http://www.nanashops.co.il/sale.php?sale=2935692

• 0 תגובות
    • 692 צפיות
  9. Started by Ghosthunter,

בקיצור קניתי אחד כזה של 1GB ב400 שח(USB2, מקליט, רדיו, ספר טלפונים וכו). רציתי לדעת איך אני יכול ליצור תיקיות במחשב, לשים בתוכן מוזיקה ושהוא יקרא אותם, מכיוון שעשיתי את זה והוא לא קורא בכלל את התיקיות. הבנתי שצריך לתת לו גישה כלשהי. איך אני עושה את זה? טוב, גיליתי שהוא לא יכול לרדת ליותר מרמה אחת. יש עדכון פירמוור לזה?(יש אפשרות לעדכונים שם דרך המחשב).

• 1 תגובה
    • 692 צפיות
  10. ערב טוב ויום אהבה שמייח לכולם קניתי היום את הכרטיס סאונד X-FI XtremeMusic (שלא קיבלתי איתו אף מתאם ליציאה אופטית,אני אמור לקבל משהו,מתאמים,כבלים?) קיצור,עד עכשיו השתמשתי באוזניות 5.1 USB וחשבתי שהן עובדות דרך המשאבים של הכרטיס קול ובסוף טעיתי. יש להן טכנולוגיה משל עצמן והן אפילו לא צריכות כרטיס קול בשביל לעבוד.כלומר,אין שיפור בסאונד כשאני משתמש באוזניות הללו ): עכשיו נוספה לי עוד הוצאה של אוזניות, אני מעוניין באוזניות 5.1 (שבאמת יתנו סראונד 5.1) בחיבור רגיל,ישר לכרטיס קול. אני מעוניין באוזניות: בעיקר למשחקים ולסרטים 5.1. איכותיות. מגיעות לעוצמת סאונד גבוה. עשירות בבאס,שלא יזייפו כשאני מגביר את הבאס(באס זה החיים שלי ..). עד 450 ש"ח. והכי חשוב לנוחות,שיתלבשו על…

• 3 תגובות
    • 692 צפיות
  11. שבוע שעבר הוצעה למכרז בעיתון כלכלה של ידיעות אחרונות מערכת 5.1 של sweex http://www.sweex.co.il/data/categdoc1450/categdoc1450.asp?mCatID=1450 המחיר הכי זול שהציעו זה 490 מישהו מכיר את במערכת הזאת ? זה שווה את הכסף?

• 6 תגובות
    • 692 צפיות
  12. Started by Salwaby,

אני ממש לא מבין ברמקולים , יש 2.1 כל מיני מספרים .. אני לא מבין בהם בכלל אבל בעקרון אני רוצה רמקולים עם באס טוב (אני שומע הרבה ראפ, ורואה סרטים) אני לא רוצה שיהיה את הרעש המציק הזה כשהבאס גבוהה מדי אם אפשר. ובכלל רמקולים איכותיים (מעדיף של חברה מוכרת .. לא יודע LG .. אנערף) תקציב .. אממ אין ממש ספציפי אבל לא יותר מאיזה 200 שקל , נראה לי מספיק. תודה.

• 6 תגובות
    • 692 צפיות
  13. Started by the_gamer,

שלום חברים יש לי מערכת קולנוע ביתי 5.1 ואני רוצה לחבר אותה למחשב (7.1) כדי שאני אוכל לשמוע (במשחקים וסרטים ) ב - 5.1 איך מחברים , ומה צריך להגדיר ?? תודה

• 5 תגובות
    • 692 צפיות
  14. Started by karpad,

שלום חבר שלי מתכנן לקנות מערכת בקרוב בגלל שכבר יש לו DVD המלצתי לו לקנות שני רמקולים מדפיים ורסיבר סטראיו התקציב שלו הוא בערך 1000-1200, אפשר חריגה של 100-150 אם יש שיפור רציני התקציב הזה בכלל מאפשר לקנות את החלקים הנ"ל? אם כן אני אשמח להמלצות (אם לא אני אשמח להמלצה על מערכת מיני טובה) תודה, גיל.

• 5 תגובות
    • 692 צפיות
  15. אני ממש מתלבט בין שני הרמקולים האלו. מה דעתכם? מה עדיף? אני יודע שהלוגי'טק בעלי באס הרבה יותר עמוק וטוב. אבל, מבחינת פרטים ואיכות מוסיקה, ה ALTEC הרבה יותר טובים יש למישהו נסיון עם שניהים ויכול להגיד לי מה הוא מעדיף ?

• 0 תגובות
    • 692 צפיות
  16. כרטיס קול מצוין למשחקים וסרטים במחשב , אני אוסיף 5.1 (לפחות) אחר כך, שמעתי ממישהו שזה כרטיס קול של: dolby digital רק אני לא זוכר איזה (ראיתי בטלוויזיה), אתם יכולים להצליץ על אחד? אני לא רוצה לבדוק עכשיו את האתר שלהם כי אני לא מבין ממש בחומרה, ואני רוצה לשמוע יותר על חוויות שלכם מהכרטיס ולא (ממש) איך הוא מסץדר גרפית..... עזרה? בבקשה.....

• 2 תגובות
    • 692 צפיות
  17. Started by fish123,

אני חשבתי לקנות וידאו חדש שמשולב בו DVD. יש לי וידאו ישן וכשאני רואה איתו סרטים במחשב זה עושה בעיות (איכות הקלטה נמוכה ופסי צבע) אם אני אקנה וידאו חדש ואיכותי, הוא יקליט לי באיכות גבוהה וישדר סרטים בדיוק כמו שרואים אותם בטלוויזיה? הוידאו הישן שלי מחובר דרך SCART לטלוויזיה, אז יכול להיות שבגלל החיבור הוא מקליט גרוע... ויש לי עוד שאלה על חיבורים שמתי לב שיש כבלים שמחוברים למחשב כמו S-VIDEO, RGB, HDMI... מה לדעתכם החיבור הכי טוב שקיים היום?

• 5 תגובות
    • 692 צפיות
  18. התקציב שלי לרכיבים הוא כ: 300-350 ביחד. תוכלו לתת לי המלצות ? לגבי רמקולים חשבתי על logitech s-220 http://zap.co.il/model.aspx?modelid=694477 מה דעתכם על הרמקולים האלו ? מה אתם ממליצים לגבי מצלמת אינטרנט שיהיה בה גם מיקרופון . תודה על העזרה

• 2 תגובות
    • 692 צפיות
  19. אהלן.......... לסוני יש מספר רב של נגני פלאש שניראים מאוד איכותיים, בכל זאת אף פע םלא ממליצים עליהם כאן בתור נגן פלאש אולטימטיבי...... למה זה?? אני חושב שלסוני יש טכנולוגיה מאוד ייחודית יש להם את הפורמט שלהם שמאפשר דחיסה של בערך פי שלוש בגודל מבלי לאבד איכות..... ATRAC3 ד"א מה אתם אומרים על הנגן החדש שלהם walkman bean ?

20. Started by Konst1988,

שלום לכולם. ההורים שלי רוצים לרכוש DVD מקליט שיחליף את הוידאו הישן והטוב..(או שלא כלכך..) הדרישות שלו שלא יהיה יקר מידי, השימושי העיקרי יהיה הקלטה וצפיה.. מן הסתם.. תכונות שאני צריך: העדפה שיקליט ל + ולא רק ל -. העדפה לביטול פרסומות. העדפה להמלצה ממישהו שיש ברשותו/מכיר מכשיר והוא שמח/לא שמח. חשוב לי האמינות של ההקלטות מאוד. לא לטווח ארוך אלא לטווח הקצר. אני יודע שבטוח שיש אנשים שיש להם בפורום כי חיפשתי ויש 100 ת'רדים עם בקשות המלצה עם 0 תגובות.. תודה רבה לעונים.

• 0 תגובות
    • 692 צפיות
  21. 5 רמקולים צמודים למסך LCD יכולים להרוס תמסך?

• 3 תגובות
    • 692 צפיות
  22. שלום אנשים, יש לי כרטיס מסך מובנה מחובר ב- D-SUB למוניטור - צג המחשב. בנוסף יש לכרטיסיציאת DVI-D. קניתי כבל מתאים כלומר צד 1 DVI צד שני HDMI במטרה להעביר את התמונה ללא קול ולצפות בסרטים באמצעות טלויזית LCD בעלת כניסת HDMI. בפועל מה שקורה הוא שעד שה-XP עולה רואים בשני הצגים מהרגע שה-XP עובר את שלב העליה כלומר לפני הוא מגיע ללוח הבקרה אני מצליח לראות בטלויזיה ובמוניטור את השלב הראשוני - כך שאני מניח שSETUP מוגדר כהלכה, אלא שלאחר עלית ה-עוד לפני קבלת שולחן העבודה התשדורת לטלויזיה מפסיקה ואני מקבל תצוגה רק על המוניטור (צג המחשב). כרטיס המסך שלי מובנה 6150 NVIDIA לוח ASUS M2NPV-VM אשמח לקבל עזרה כיצד אפשר לצפות בטלויזיה לאחר עליית הXP ניסיתי המון אפשרויות עם תפריט כרטיס המסך…

• 0 תגובות
    • 691 צפיות
  23. Started by cb,

אהלן, אני טס בסוף חודש אוגוסט לברלין,ונשרף לי כבר לפני חצי שנה בערך סאב CREATURE II של JBL. אני מבקש עזרה בנושאים הבאים: -האם לקנות בארץ/דיוטי פרי או כבר בברלין,יש שם אפילו מרכז ענק של סוני ממה ששמעתי ממש ליד המלון .האם החיבור של גרמניה לחשמל דומה לשלנו?האם אתקל בבעיות? -המלצה על דגם טוב!למוזיקה ומשחקים! טווח מחירים 500-700 שקל.

• 8 תגובות
    • 691 צפיות
  24. Started by dragon772,

הראשון הוא Samsung LA32b450 השני: Sharp LC32D44 LCD שניהם באותו מחיר מה עדיף ולמה?

• 0 תגובות
    • 691 צפיות
  25. שלום, ברצוני לחבר את המחשב שלי למערכת 5.1 של LG (המערכות המשולבות-DVD+רסיבר). כיום יש כבל אחד שמחבר בין שתי המערכות: כבל אודיו פשוט-צד אחד PL - למחשב(כניסה אחת מתוך 6 שיש בפאנל האחורי), צד שני RCA למערכת (זוג אחד-אדום ולבן). מצב זה מאפשר לי לקבל את הסטריאו אך לא את ה-5.1, כפי שהסקתם אני מניח השאלה שלי היא פשוטה-מה היא השיטה הכי כדאית להעברת 5.1 מהמחשב למערכת? אני מבין שיש התקנים אלחוטיים אך כרגע אני בתקופת צמצומים, אז אשמח לקבל הצעות יותר זולות. דרך אגב-אין לי יציאה אופטית-לא המחשב ולא במערכת. אשמח לשמוע פתרונות, תודה רבה!

• 0 תגובות
    • 691 צפיות

דיונים חדשים בפורומים