אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
אני מדבר על אוזניות טיפה יותר רציניות משל Logitech Senneshier Medusa או משו כזה.. יש איפשהו בארץ? כי אני עוד לא ראיתי.. תודה מראש!
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש לקנות נגן מבית ריו. האפשרויות הן : karma, nitrus, carbon5g, carbon 2.5giga. המחירים די זהים פרט לניטרוס שהוא זול משמעותית. אני מחפש זמן סוללה ארוך ואם אפשר עברית. מה דעתכם? והאם כדאי לשקול נגנים מחברה אחרת? תודה
-
- 27 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום. ברשותי מערכת קולנוע ביתית (מתוצרת hyundai, אם זה משנה) וחבירתי אותה למחשב. חיברתי אותה בחיבור רגיל לרמקולים במחשב וחיבור בננות (לבן ואדום) למערכת עצמה. עכשיו משום מה, לא משנה מה אני עושה, או איך אני מחבר את הרמקולים, אני יכול לשמוע רק ברמקול השמאלי והסאב. אם מישהו ידוע פתרון לבעיה, אנא עיזרו. אחרי שלב מסוים נמאס לי לשמוע רק ברמקול הימני וחיברתי את הרמקול השמאלי והמרכזי לאותו חיבור של הרמקול הימני. במצב זה, ישנו "סראונד" מאולתר אבל ברגע שאני מגביר את הווליום מעל 25 (חצי מהמקסימום) נוצרות הפרעות סטטיות בסאונד. אם מישהו יכול לעזור בפתרון אחד מהבעיות האלו, אני אודה לו מאוד. בתודה מראש, אור.
-
- 1 תגובה
- 823 צפיות
-
-
היי היום חזרתי מארה"ב אחרי טיול של שבועיים במשך כל השבוע שהייתי בניו יורק חיפשתי את הX5 ולא מצאתי בשומקום... מצאתי בעיקר אייפודים... השיווק שם מאד אגרסיבי חח בכולופן, קרוב משפחה שלי הזמין את הנגן מאמזון וקיבלתי אותו ב300 דולר והכל בסדר... הבעיה היא שזו גרסא אמריקאית אז לא קיבלתי את כל הOptionals... השלט לא ממש חשוב לי, אף פעם לא אהבתי שלטים... העריסה זה דבר נחמד אבל אני מוכן לוותר הבעיה העיקרית היא נרתיק... אני מפחד לשים את הנגן בכיס עם דברים אחרים או בתיק, שהמסך לא ישרט... אני ממש חייב את הנרתיק הזה יש למישהו מושג איפה אני יכול לקנות אותו בארץ?
-
- 17 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
ולפני שאני מקבל אותו רציתי לדעת עוד כמה דברים עם כדי ליקנות אותם מה שלא מקבלים בחבילה!! אז זה מה שמקבלים ולא מקבלים לפי התמונה!! מה שכתוב בסוגרים לא מקבלים!!! 1. כדי לי ליקנות שלט??? כאילו להוסיף אותו??? 2.מה זה Cradle הזה?? מה הוא נותן לי בעצם? וכדי ליקנות אותו??? 3.נרתיק חייבים זה הזמנתי כבר! 4.והכבל הזה http://onlinestore.cowonamerica.com/index.asp?PageAction=VIEWPROD&ProdID=52 מקבלים אותו בחבילה? לא הבנתי יש שם שני כבלים שמקבלים ולא הבנתי עם זה אחד מהם!!! תגידו לי בבקשה!! תודה מראש לעוזרים!! נמרוד!1
-
- 17 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
דבר ראשון ערכתי חיפוש ולא מצאתי שום תשובה, רוב הדיונים שהיו על אוזניות עד 200 ש"ח לא נענו או שהתשובות לא היו רלוונטיות כלפיי. עכשיו האוזניות היחידות שמצאתי שנראות לי יחסית נורמליות הן אלו: ALTEC LANSING AHS502 שעולות מ150 ש"ח בנועה. עם יש אופציות טובות יותר מהAם עד 200 שקל בבקשה ! תודה מראש. http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=3578&catcode=499
-
- 8 תגובות
- 928 צפיות
-
-
כאמור בREVIEW המשובח שלכם - ניתן לקרא קבצי טקסט פשוטים . אני מתכנן לקנות מחר את המכשיר - אבל הייתי שמח לו היה מישהו שניסה והצליח לקרא קבצי טקסט - שיספר - או יצור קשר : dan_kori@walla.com
-
- 2 תגובות
- 542 צפיות
-
-
האם אפשר להעביר את מה שמקליטים ברדיו,ולמחשב ולצרוב לדיסק(לא משנה אם זה דרך המדיה פלייר)? האם מקבלים את כל החלקים שמקבלים בגירסה אירופאית?
-
- 2 תגובות
- 752 צפיות
-
-
קניתי כבל svideo-rca חיברתי למחשב ולטלויזיה, הכל היה בסדר. אבל במקום לראות את התמונה בטלויזיה בצבע היא הייתה בשחור לבן. המחשב שלי הוא מחשב חדש לחלוטין, כך שהבעיה היא לא במפרט הטכני. הטלויזיה היא מתוצרת גרונדינג-גרמניה. אם מישהו יוכל לעזור לי לראות את התמונה בצבע אני אודה לו מאוד. לעזרה או השאירו הודעה בפורום או במייל lionet1@walla.co.il
-
- 0 תגובות
- 804 צפיות
-
-
הייתה לי בסלון טלוויזיה 34" (לא שטוחה) שהתחילה לעשות המון בעיות (מסך נהפך לשחור וצריך לדפוק על הטלוויזיה כדי שתחזור התמונה וכו'). אז אבא שלי החליט לקנות טלוויזיה חדשה, וחשב על תקציב של 2000 ש"ח. אז קודם כל, בתקציב של 2000 ש"ח אפשר להשיג טלוויזיה איכותית? שתהיה כמובן 30-29". לא משנה לי שטוחה או לא, בעצם לא יודע במה זה מועיל! הוא בנתיים חושב גם על המבצע של HOT או YES שהם "מחלקים" טלוויזיה, ואני משכנע אותו שלא ילך על זה כי הטלוויזיה בטח תהיה גרועה באיכות נמוכה!
-
- 0 תגובות
- 548 צפיות
-
-
עשו לי פירמוט התקנתי את iTunes וכשאני בא להכניס לתוכו שירים עולה לי ההודעה הזאת מה צריך לעשות
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום, אני מקבל את האייפוד פוטו שלי עוד מעט, ורציתי לדעת כמה דברים: - אפשר לחבר אותו לרדיו טייפ באוטו עם הקלטת הזו שמחברים שאפשר לקנות בסביבות ה30 שקל של Silver Line, ולא לקנות את המיוחד של אייפוד שעולה כמה עשרות דולרים ? - אפשר לחבר את האייפוד למגבר עם כבל Line In ו Line Out פשוט כזה, במקום לקנות את היקר שמציעה חברת אפל ? תודה ..
-
- 20 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
בחיפוש לא מצאתי תשובה רלוונטית; צורך - שמיעת מוזיקה (לא משחקים ולא עריכת סאונד ולא שום דבר אחר). תקציב - עד 250-300 ש"ח. דגש על איכות, עד כמה שניתן ברמות מחירים אלה כמובן. רצוי 3 רמקולים (כולל סאב) - אבל בכל מקרה דגש על איכות צליל ולכן אם יש סט של זוג רמקולים בלבד שמשחזר יותר טוב מוזיקה - עדיף. אם זה רלוונטי - סוג המוזיקה הוא בעיקר רוק ופופ.
-
- 6 תגובות
- 675 צפיות
-
-
לא יודעים איזה נגן מתאים לתקציב שלכם? לא מבינים בנושא הנגנים ורוצים עוד חוות דעת מלבד הפורומים? TGP מצא רעיון בשבילכם. מלבד מערכת הפורומים שנמצאת באתר, עכשיו ישנה מערכת נגן אידאלי שתמצא עבורכם את הנגנים המתאימים ביותר לצרכים שלכם. לידיעה על המערכת- http://www.tgp-il.net/newslinks/EEkEVkZpZlQAstAGKX.php למערכת עצמה- http://www.tgp-il.net/players/search.php
-
- 23 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אם יוצאים מנקודת הנחה שכל שלושת הרכיבים הללו הם באיכות מעולה וצריך להחליט אם לחבר האוזניות לרסיבר או לכרטיס. תודה
-
- 6 תגובות
- 854 צפיות
-
-
קניתי רמקולים של לוגיטק x220 וכשאני שומע שירים בעוצמה חזקה אז יש באסים חזקים מהסאב וופר וכשאני מוריד את העומה של הבסים עדין מרגישים אותם די חזק והשכנים משגעים אותי אז השאלה שלי אם יש איזשהו תוכנה למחשב שאפשר בעזרתה להוריד את הבסים של הרמקולים תודה מראש
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן חברים.... יש לי לוח ABIT AN7, שהכרטיס קול הוא על הלוח (של סאונדסטונ). אני מקליט טלויזיה באמצעות כרטיס טלויזיה של leadtek, ובפלט לא יוצא לי קול. רואים מונה ואין קול. הבנתי שאני אמור לכוון את ההגדרה בווינדוס של מקור ההקלטה של קול אבל לא מוצא את זה. הכרטיס קול שלי נותן לי את התפריט הבא: [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 815 צפיות
-
-
המטרה היא קולנוע ביתי, מינימום 5.1.... שוטטתי הרבה, ונואשתי. אין לי מושג ירוק או סגול ברסיברים, ואולי יש כאן מישהו שכן מבין, ויכול להגיד לי מה אני מחפש, מה חשוב שיהיה, מה נחמד שיהיה ודגמים מומלצים. עם רמקולים זה קצת יותר פשוט, פשוט צריך לאהוב את מה ששומעים, אבל גם זה בעיה, כי יש מבחר ענק, והאיכות היא די לינארית למחיר, והתקציב שלי מוגבל... אני חושב שאני יכול להגמיש עד 4000 אם יש איכות מוכחת ששווה את ההשקעה. בינתיים, אני אפילו לא יודע במה כדאי לשים את רוב הכסף, ברמקולים או ברסיבר. בינתיים דגם שמצא חן בעיני היה הDENON AVR 1804. גם ה-SR4500 של MARANTZ נראה חביב. שניהם סביב ה-2000 שקל. מבחינת רמקולים, מה שהכי מצא חן בעיני מבחינת ביקורות היה Cerwin-Vega AV632. הבעיה היא שהם …
-
- 8 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
האם ההבדל מורגש באיכות הקול שווה את הרכישה של אודיג'י 2 ?
-
- 0 תגובות
- 687 צפיות
-
-
IRIVER H320 או IAUDIO X5L אני הסתכלתי על ביקורות של המכשירים החיסרונות הם כאלה: ב H320 האיכות סאונד והמערכות שיפור סאונד פחות טובים מב X5L בX5L צריך מתאם לחיבורים (USB LINEIN LINEOUT DC ETC...) שיכול להיאבד ואם הוא נאבד צריך לסחוב לכל מקום את העריסה ויש לי שאלה חשובה מאוד לבעלי המכשירים: באיזה מהמכשירים יש ממשק יותר נוח ויותר קל ללמוד? זה גורם חשוב מאוד בהחלטה שלי (איזה מכשיר לקנות) תודה מראש, GhostCow
-
- 10 תגובות
- 821 צפיות
-
-
ראיתי ביקורת של המכשיר באינטרנט וחוץ מהחיבור של היואסבי יש עוד חיבור דומה שכתוב עליו MEDIA ואני רוצה לדעת למה זה כי אני לא יודע מה זה DSR (נראה לי ככה קראו לזה) אז מישהו יכול להסביר לי?
-
- 1 תגובה
- 654 צפיות
-
-
מישהו יכול להמליץ לי על אוזניות גדולות (כאלה שמכסות את כל האוזן) עם קשת מאחורי הראש ולא מעל (כדי שלא יהרוס לי את הגל)? חובה חנות [glow=red,2,300]בארץ[/glow] (עדיף בחיפה) שמוכרת עד 400 שקל.
-
- 4 תגובות
- 686 צפיות
-
-
כמו שכתוב בכותרת, יש סרטים שהוא פשוט לא מנגן (סרטים צרובים) חשבתי שאולי יש בעיה במקודדים שיש ב DVD עצמו, האם אפשר להוסיף מקודדים ל DVD ? אם כן איך עושים את זה? תודה.
-
- 4 תגובות
- 919 צפיות
-
-
ברשותי APEX 811 המחובר לטלוויזיה 21 אינץ' תוצרת טושיבה. ברצוני להשקיע סכום מכובד (340 ש"ח) בכבלים MONSTER component video. הכבלים הנ"ל מפורסמים בזכות איכות תמונה המאד גבוהה שהם מספקים. האם אני אראה הבדל משמעותי למרות שברשותי טלוויזיה קטנה ומכשיר DVD זול? הערה: עכשיו אני משתמש ביציאת בננה. אני מבקש תגובות רציניות מאנשים שבאמת מבינים בתחום.
-
- 12 תגובות
- 999 צפיות
-
-
http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=38_238&products_id=3405 והאם הן משתלמות או שעדיף לקנות את SR60?
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-