עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by fx-57,

יש לי נגן MP4 מסריח גנרי. ואני רוצה לקנות משהו טוב. אז חשבתי לקנות איזשהו סאנדיסק סנסה E140 עם 1GB מובנה+נרתיק סיליקון ו512MB SD כלול במחיר: 350 ש"ח באופיס דיפו. אני רוצה ללכת לקנות מחר,משהו עד 500 ש"ח ככה,אפשר לחרוג באיזה 100 שקל אם זה באמת ממש שווה. אני מעדיף שיהיה לו אפשרות לצפיה בסרטונים. חובה: חברה נורמלית כמו סאן דיסק. שיהיה לו אפשרות הרחבה בזיכרון לפחות לעוד 2GB. ונראה לכם שאם אני בא לאופיס דיפו ואומר להם על הזיכרון הזה:תביאו לי 1GB אני מוסיף כסף,הם יסכימו? ואני גם רוצה רמקולים ניידים שאפשר גם לחבר אותם לחשמל וגם לתת להם חשמל מסוללות. ראיתי באופיס דיפו רמקולים של סמסונג אם אני לא טועה,ב100 ש"ח והם באים עם סאב וופר,השאלה מה איכותם,אולי אחלה איכות אולי סתם…

• 8 תגובות
    • 659 צפיות
  2. Started by BLASTER,

שלום יש ברשותי כרטיס קול -sb live 5.1 digital שאליו מחוברת מערכת סטריאו רגילה{דרך rca} ויש לי אפשרות לחבר עוד זוג רמקולים האם כדאי לעשות את זה ואם כן תמליצו לי איזה...{2.1}

• 7 תגובות
    • 659 צפיות
  3. Started by status,

שלומלום! מישהו אולי רוצה לעזור לי ולתת איזו חוות דעת אישית על הסט Altec Lansing AVS300 - 2.1? בעיקר אני צריך על הסאב וופר שלו.. ועוד כמה שאלות 1) איך הסט הזה בהשוואה לCreative Inspire 2500 2.1? 2) אם כבר Creative- האם שווה לחסוך 100 שחים קלים וללכת על ה CREATIVE SBS370 2.1? עד כמה הסאב וופר שלו רחוק מהשניים האחרים? תודה רבה!

• 0 תגובות
    • 659 צפיות
  4. Started by bykeking,

קניתי לבן-דוד שלי סרט dvd ובטעות קניתי אחד בלי תירגום... אז הורדתי לו מהאימיול גירסא עם תירגום מובנה בפורמט .mpg אבל משום מה אני לא מסוגל לנגן אותו באף תוכנה מישהו יכול בבקשה לעזור? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 659 צפיות
  5. Started by So@tr43,

רציתי לדעת.(ואני חושב שזה לא הרבה בשביל מיני מערכת).

• 2 תגובות
    • 659 צפיות
  6. Started by X-ShaY,

http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=39947 הכי חשוב שהוא לא נתקע ושהוא מפציץ (אני יודע שיש יותר טובים כמו SUN DISC נראה אבל אני רוצה MP עם צורה נורמאלית.. )

• 8 תגובות
    • 659 צפיות
  7. Started by moshon,

אהלן אתמול רכשתי את הpalit 4830 512 , http://www.palit.biz/main/vgapro.php?id=1036 התקנתי אותו והכל טוב ויפה מלבד הבעייה שאי אפשר להגדיר בדרייברים שלו רזולציות אישיות- אפשר קצת לשחק איתם אבל זה לא מתקרב לnvidia ולכן אני לא מצליח להגיע לNative rate. יש לי HITACHI 32 A01A אני בוודאות יודע שאפשר להגיע לNR עם nvidia אבל לא מצליח עם ATI אני מחובר HDMI-DVI אני יודע שאפשר לנסות עם powerstrip אבל זה לא עבד טוב עם הכרטיס והוא לא מאפשר לו לעבוד ברזולוציות והתזמונים שאני צריך. חיברתי בחזרה את הnvidia ושלפתי את התזמונים המדוייקים אני רק לא יודע מה לעשות איתם עכשיו: Modeline "1366x768" 85.86 1366 1440 1584 1800 768 769 772 795 -hsync +vsync מיואש לגמרי, אם מישהו מכיר פתרון אני ממש …

• 0 תגובות
    • 659 צפיות
  8. מישהו אולי יודע? (במערכת יש לי 2 יציאות אחת MIC ואחת לאוזניות).

• 2 תגובות
    • 659 צפיות
  9. קניתי עכשיו את הiriver e100 הוא תומך flac רציתי לדעת מה ההבדלים בין רמה 0 עד רמה 8? וכמה ההבדל באמת מורגש בין flac ל mp3

• 2 תגובות
    • 659 צפיות
  10. Started by killer4god,

אמרו לי ש ALTEC LANSING ATP3 הרבה יותא איכותים מכל רמקולים של קרייטיב 2.1 ראיתי את ALTEC LANSING ATP3 הסב באמת ממש גדול ואיכות הצליל ממש טובה אבל את הרמקולים של קרייטיב לא יצא לי לשמוע. ALTEC LANSING ATP3 גם עולה ב 130 שקל יותר האם שווה להשקיע? תודה מראש. עכריכה :

• 7 תגובות
    • 659 צפיות
  11. Started by Nati_The_King,

מה אתם אומרים אני משתמש 40% מוזיקה 40% משחקים 20% סרטים

12. Started by alonlior,

יש לי קבצי DTS של דיסק של the eagles. במחשב אני יכול לנגן אותם עם vlc player וזה מתנגן מאוד יפה עם 5.1 ערוצים. אבל אני רוצה להשמיע את זה במערכת 5.1 בסלון בדיוידי אז צרבתי לדיסק וכשאני מכניס את הדיסק לדיוידי (pioneer 383) רשום לי על המסך can't play disc כל הקבצים בפורמט *.dts ומכיוון שרשום על הדיוידי ועל הרסיבר dts מה לעשות?

• 0 תגובות
    • 659 צפיות
  13. אני מחפש אוזניות חדשות, עד כה היו לי את ה-e2c של shure ו- h320 של איריבר...שניהם נהרסו טוטאלית... ;D חשבתי על משהו של shure אבל הידע שלי באוזניות נעלם לגמריי מאז שהתגייסתי ומכיוון שאני משרת ביחידה מיוחדת גם אין לי כל כך הרבה זמן לעשות בירורים...מקווה שתוכלו לעזור לי... אני מחפש משהו בתקציב של 150 - 250 דולר - קנייה בחו"ל...המשפוחה נוסעת אז לא איכפת לי לבקש מהם תודה מראש....דניאל

• 0 תגובות
    • 659 צפיות
  14. Started by kinggil,

שלום, כאשר אני שומע מוזיקה מסוג היפ הופ על וליום 4 והבאס עומד על 50 הסאב מרעיש כזה ,הרעש מגיע יותר מהקופסא אני חושב. אם מישהו ניתקל בזה להגיד לי! יש לי חבר שיש לו אותה המערכת ואין שום בעיה אפילו על וליום 6. ואני מאוד מרוצה מהרמקולים האלו.

• 7 תגובות
    • 659 צפיות
  15. Started by ronit54,

שלום אני חייב עזרה בהתקנת הכרטיס הזה הורדתי את הדרייבר הכי חדש מאתר שלהם ועדין זה לא עובד לי יש לי וונדוס אולטיימיט עם מדיה סנטר יש לי את הכרטיס pvr 150 מישהו יכול לעזור לי אני על סף יעוש מהכרטיס הזה עם הנסינות שלו שיעבוד... תודה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 659 צפיות
  16. Started by MacGyver,

בביקורת שאייסברייק נתן יש משהו שדי הפחיד אותי.....(הביקורת) כתוב שם: אל פי מה שמובן מכאן....אין אפשרות לחבר אוזניות שהם לא של קריאייטיב ישירות למכשיר ללא השלט?!!!!!??!?!?!?!?!? HELP?HELP?א אני ממש מעוניין לקנות את המכשיר.....מה עושים!!!!!!????????? איתן

• 2 תגובות
    • 659 צפיות
  17. מה עדיף 2.1 או 5.1\4 המטרה העיקרית מוזיקה וסרטים רוצה להנות מהם . וגם קצת משחקים ( עכשיו יש לי creative 2.1 ישנים שמספיקים לי למשחקים) וכמובן תנו למלצות מספר מערכות שחשבתי עליהן http://web.zap.co.il/model.asp?model_id=132217 (כן עובר את ה 600 ב 50 שקל אבל נראים רמקולים טובים) http://web.zap.co.il/model.asp?model_id=37906 גם עובר אבל גם נראה ממש טוב. - מחירים שפויים 2.1 http://web.zap.co.il/model.asp?model_id=24875 http://web.zap.co.il/model.asp?model_id=151636 - מחירים שפויים ל 5.1 http://web.zap.co.il/model.asp?model_id=27275 http://web.zap.co.il/model.asp?model_id=37907

18. Started by brum,

שלום. קיבלתי במתנה מערכת רמקולים למחשה, 1 גדול ו 5 קטנים. אני לא מבין איך עלי לחבר אותם לכרטיס קול עם יציאה ירוקה אחת סטנדרטית. האם צריך לקנות כרטיס מתקדם יותר עם יציאות נפרדות? תודה רבה ויום טוב.

• 3 תגובות
    • 659 צפיות
  19. שלום, אני מניח שפורום הזה בדרך כלל מדברים על נגנים יוקרתיים ואיכותיים, אך אני כרגע מחפש נגן זול, נניח באזור ה-100 ש"ח, שככל הנראה יהיה ג'נרי. אני צריך שיהיה לו: * תמיכה בעברית * שמיעה סבירה * ממשק פשוט להעברת שירים * עדיף קליפס כלשהו, כך שאפשר לתלות על החולצה. * נפח של עד 1GB, לא נחוץ לי יותר מזה. תודה רבה! מחכה לתשובותיכם...

• 0 תגובות
    • 659 צפיות
  20. Started by ToyMan,

היי.. התקלקלו לי האוזניות העלובות שבאו עם הפלאפון תודה לאל נפתרתי מהם ואני רוצה לקנות אוזניות יותר נורמאליות IN EAR ליציאה בחוץ וסתם לנסיעות. חשבתי על הCX300-II אבל אין לי מושג מאיפו לקנות אותם בזול אני יודע שפעם מכרו אותם ב115 ש"ח מקוריות בKSP אבל עכשיו אין לי מושג מאיפו אפשר לחרוג בתקציב בקצת אם זה מאוד שווה את זה! תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 659 צפיות
  21. 42-50 אינצ חובה: USB שקורא MKV וכתוביות חשיבות לאיכות תמונה גם בשידורים רגילים (לא HD) עדיף מכשירים הקיימים באחת הרשתות הגדולות או אחד מאתרי הקניות הגדולים (וואלה שופ וכו...) תודה לכל הממליצים!

• 0 תגובות
    • 659 צפיות
  22. Started by Ido.G,

שלום, אני מעוניין לקנות רמקולים חדשים לחדרי, במקום הסט הנוכחי שלי (Inspire 2400). אני מרוצה ממנו למדי, אך הוא רק 2.1 ובנוסף לא מספק אותי במוזיקה (אני ממש מרגיש שלא שומעים חלק ממנה). יש לשידרוג כמה מטרות: א. שיפור חווית ההאזנה למוזיקה (בעיקר רוק, לא דווקא כבד). ב. משחקים (צפוי שדרוג של העגלה שלי- Celeron C 1200@1600+ Radeon 8500LE). ג. בעתיד- גם צפיה בסרטים (אני רוצה לקנות כונן DVD). ד. בעקרון- אני צופה בטלווזיה דרך כרטיס טלווזיה. בכל מקרה, אחרי הבלבול מח, אני מתלבט בין כמה מערכות. אני פשוט לא יודע מה לקנות. מצד אחד אני רוצה לשמוע הרבה פרטים במוזיקה, אך אני גם רוצה באס טוב. ובסופו של דבר- כמה שפחות טירחה בחיבורים וכו' (לא קריטי, מן הסתם עדיף איכות). כמובן- כמה שפחות …

• 1 תגובה
    • 659 צפיות
  23. Started by JohnnyBGood,

מישהו עבד פעם עם m-audio ozone? מישהו יודע עליו משהו (סיבה טובה לא לקנות אותו או אלטרנטיבה עדיפה?)

• 0 תגובות
    • 658 צפיות
  24. Started by finish,

טוב תשמעו יש לי מערכת סטריאו של AIWA שקניתי בערך בכיתה ג' והיום אני ב י' היא דיי ישנה חיברתי את המערכת למחשב אבל הבעיה שאני לא שומע סטריאו רק מונו וזה ממש מעצבן אין שום אפקטים של סטריאו כל הזמן הרקמולים עובד אותו הדבר רציתי לדעת אם יש דרך לחבר את זה ככה שיהיה לי סטריאו?

• 8 תגובות
    • 658 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.