עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. OAKLEY הכריזה לפני מספר חודשים על משקפי השמש החדשים שלהם עם נגן MP3 מורכב בתוך המסגרת: חובבי ה IPOD החליטו לקחת את הנושא לידיים ולבנות משקפי שמש מבוססי IPOD SHUFFLE: http://www.engadget.com/entry/1234000883027858/

• 4 תגובות
    • 671 צפיות
  2. שלום, אני לא מצליח לראות טלוויזיה במדיה סנטר, בתוכנה של הכרטיס טלוויזיה winfast אני רואה טלוויזיה אבל במדיה סנטר אני לא יכול, יש לי את הכרטיס טלוויזיה LeadTek WinFast DTV1800 H.

• 0 תגובות
    • 671 צפיות
  3. שלום לכולם, אחרי חיפוש מרובה וקריאה של הרבה תגובות לשאלות פה יצאתי ממש מבולבל. :s05: אני רוצה לרכוש מערכת רמקולים 5.1 (Z-5500) למחשב ישן יחסית עם כרטיס קול OB .משמש למוסיקה סרטים ומשחקים (מעט מהכל) הצלחתי להבין ש: 1.אני חייב כרטיס קול שיכול להוציא אות אנלוגי לרמקולים כדי שאוכל לקבל צליל סראונד אמיתי ברמקולים במשחקים. 2.שכרטיס קול OB גם יכול להוציא אות אנלוגי לרמקולים אבל צורך משאבים מהמעבד ופוגע בביצועים. בכוונתי בעתיד (בעוד כשנה) להשתמש ברמקולים בעיקר כמערכת לקולנוע ביתי בסלון ולרכוש מערכת רמקולים פשוטה יותר למחשב (אחרי הרבה שנים בחיל האויר השמיעה כבר לא משהו והדרישות מהרמקולים בהתאם... ) איזה כרטיס קול יאפשר לי לקבל צליל סראונד אמיתי ברמקולים וביצועים סבירים לש…

• 2 תגובות
    • 671 צפיות
  4. Started by The UnKnown,

I am talking about simple mp3 files, can they get improved with good audio codecs? BTW, where can i download audio codecs? Thanks!

• 3 תגובות
    • 671 צפיות
  5. Started by avi2014,

http://zap.co.il/model.asp?model_id=371397 הגודל של הסלון הוא 6x5 איך האיכות של המערכת?

• 5 תגובות
    • 671 צפיות
  6. נתחיל מזה , שאני יודע שהיו כאן הרבה ת'רדים קודמים , אני מספיק זמן באתר הזה כדי לדעת להשתמש בחיפוש. אבל תהרגו אותי , אין לי מושג למה , החיפוש נתקע לי כל הזמן. ניסיתי לדפדף בין הדפים , ולא מצאתי מה שביקשתי. אני סה"כ מחפש אוזניות למחשב , שיתחברו לרסיבר יחסית טוב של Harman kardon 135 עלה לי בסביבות ה2000 פלוס בערך. וכרטיס קול של Creative X-Fi , הכי פשוט שבסידרה. (800 שקל +-) בכל מקרה , יש לי כרגע אוזניות של סוני , עלו לי 40-50 דולר בדיוטיפריי , לפני שלוש שנים בערך. ואני דיי מפסוט מהם עד היום... ככה שאם הדבר הזה טוב לי , אז זה כנראה מראה שאין לי דרישות רציניות. בכל מקרה , התקציב הוא בערך 600 שקל.. אפשר לחרוג כלפי מעלה , אם יש דגם ממש טוב ששווה לעלות את התקציב בשבילו. אם יש מ…

• 3 תגובות
    • 671 צפיות
  7. אני קונה אוטו עוד מעט ואני רוצה לשים איזה נגן סידי ורמקולים אחוריים משהו פשוט ולא יקר שירחץ דיסקים ויקרא MP3 חשוב .! תודה

• 2 תגובות
    • 671 צפיות
  8. Started by finish,

טוב תשמעו יש לי מערכת סטריאו של AIWA שקניתי בערך בכיתה ג' והיום אני ב י' היא דיי ישנה חיברתי את המערכת למחשב אבל הבעיה שאני לא שומע סטריאו רק מונו וזה ממש מעצבן אין שום אפקטים של סטריאו כל הזמן הרקמולים עובד אותו הדבר רציתי לדעת אם יש דרך לחבר את זה ככה שיהיה לי סטריאו?

• 8 תגובות
    • 670 צפיות
  9. שלום לכולם אז הנה בעיה מוזרה שלא נתקלתי בה מעולם. הורדתי שני קיבצי ווידאו עם סיומת AVI ובכל פעם שאני מנסה לפתוח אותם(אפילו אם אני רק בוחר אותם, בלי לפתוח) מופיעה הודעה שאומרת שהאקספלורר (לא האינטרנט) נתקל בבעיה ועליו להסגר, וכשאני לוחץ "אישור" שולחן העבודה נעלם לכמה שניות וחוזר. אם אני מתעלם מההודעה(גורר אותה לצד המסך ולא לוחץ "אישור") ומנסה לפתוח את הקובץ בתוכנה אחרת(לא במדיה פלייר) אני יכול לראות את הקובץ. אבל אחרי כמה דקות המחשב מתחיל להתנהג מוזר עד שאני סוגר את הודעת השגיאה. ניסיתי להפעיל את הקובץ במחשב אחר עם אותן תוצאות. מישהו נתקל אי-פעם בבעיה כזו? :-\ יש משהו שאני יכול לעשות? ??? אולי לקודד אותו מחדש? :s05: תודה מראש למי שיעזור. אוהד

• 6 תגובות
    • 670 צפיות
  10. הרמקולים מיועדים לחדר גדול (בערך 20-25 מ"ר) טווח מחירים 800-1000 מיועדים בעיקר לשמיעת מוזיקה . תודה לכל המגיבים...

• 1 תגובה
    • 670 צפיות
  11. Started by Vatos-Locos,

לקריאטיב 2 יתרונות ברורים, הגברה אחת לכל הרמקולים, וחוטים ארוכים לרמקולים האחוריים. מבחינת הגברה אין לי כל כך בעיה מקסימום שמים את שני ה ATP3 על אותו מצב ומגבירים דרך המחשב ובשני סטים של ATP3 אני מקבל איכות יותר טובה (זה בעצם הסיבה שאני לא רוצה להתפשר על הקריאטיב), ו2 סאבים (השאלה אם בכלל שני הסאבים יעבדו ביחד או שנגיד רק הקדמי יעבוד ומאחורה יתקבל רק סאונד מהרמקולים... לא יודע...) כל מקרה מה אתם אומרים? המחיר בערך זהה, וגם ככה יש לי כבר ATP3 אחד.

• 3 תגובות
    • 670 צפיות
  12. הי, יש לאחותי DVD שקורא צרובים,בקיצור - היא התחילה לראות סרט דרך ה-DVD,הוציאה אותו (לא ממש יודע למה) ומאז ה-DVD לא קורא את כל הסרטים שהבאתי לה,למה? ד''א כל הסרטים נבדקו כמה ימים לפני,על אותו ה-DVD (וכמו שאמרתי,היא ראתה באותו יום - ורק לאחר שהיא הוציאה את הדיסק לא רואים יותר את הצרובים). בתודה, MuTaTiOn.

• 4 תגובות
    • 670 צפיות
  13. חשוב שיהיה קטן ונח (e250?) ועם איכות סאונד גבוהה (U3?). התקציב הוא בערך 1000 שקל. נפח - מינומום 2 ג'יגה. ברור שעדיף יותר, אבל לא אם זה בא על חשבון האיכות.

• 10 תגובות
    • 670 צפיות
  14. Started by _daFink,

ערב טוב, אני רוצה לחבר את הPS3 למסך מחשב, ואם אני קונה כבל HDMI TO DVI ע"מ לעשות זאת, אני משער שלא יהיה לי סאונד... (המסך שלי Samsung SyncMaster 740BF) פיתרון? (יש לי גם מערכת סטריאו ליד הPS3 והמחשב, אם זה עוזר איכשהו לבעיה)

• 0 תגובות
    • 670 צפיות
  15. Started by jhracham,

למישהו יש משהו להגיד עליו? אני יודע שהוא עובד עם MusicMatch והבנתי שאי אפשר להשתמש דרכו כהרד דיסק חיצוני מישהו יודע דרך לעקוף את זה?

• 1 תגובה
    • 670 צפיות
  16. שלום, אשמח לעזרתכם בנושא קניית אוזניות חדשות. אני מעוניין באוזניות בתקציב של עד 150 ש"ח. האוזניות הולכות לשמש אותי גם לספורט וגם לצפייה בסדרות/סרטים במחשב נייד. אני ממש לא אודיופיל ככה שמה שבעיקר חשוב לי זה הנוחות. תודה, עמית

• 0 תגובות
    • 670 צפיות
  17. Started by Swed,

אני צריך המלצה לרסיבר שיכול להוציא סראונד אני ייודע שכמעט כולם יודעים. מחיר עד 1500 שקל עם חריגה קלה. תודה לעוזרים..

• 0 תגובות
    • 670 צפיות
  18. קשה לקלות איתו תחנות האם זה בעייה ידוע במכשירי הMP3? פרט מזה הנגן סבבה ושמתי לו הרחבה של SANDISK 1GB SD

• 1 תגובה
    • 670 צפיות
  19. Started by eladbu,

שלום לכולם לאחרונה יצא עדכון קושחה ל IAUDIO X5L 2.10. b6 ויש שם שני חידושים שכאילו ממש התלהבו מהם שאני לא מבין על מה המהומה! 1.הוספת DRM 2.הוספת id3 tag אני יודע שה DRM זה איזה טכנולוגיה של מיקרוסופט להגנה על קבצים והורדה מאתרים חוקיים אבל בגדול מה זה עוזר לי שאת כל קבצי המוזיקב גיביתי מהספריית סי די שלי ל MP3 ?

• 2 תגובות
    • 670 צפיות
  20. Started by ic10,

שלום יש לי h120 והתקנתי את ה rockbox (לפי המדריך). יש הצגה מצויינת של העברית במכשיר והכל פיקס אבל השלט פשוט לא עובד. רק מופייעה בו המילה rockbox כל הזמן ושום דבר אחר לא, כמו כן הכפתורים בו גם אינם עובדים. מה הבעיה?

21. Started by AnTiSh0ck,

אממ.. אז ככה... אני רואה הרבה סרטים דרך המחשב עכשיו פירמטתי והתקנתי ווינדוס חדש. אני צריך קודק שיתמוך ב XVID ותכני HD. מה ההמלצה שלכם ? תודה רבה!

• 3 תגובות
    • 670 צפיות
  22. יש לי טלוויזית LCD של LOEWE, CONCEPT 32. מישהו יכול להסביר לי איך אני מחבר אותה למחשב?! יש לה חיבור VGA, וחשבתי שדרכו זה יהיה אפשרי, הבעיה היא שזה לא עובד, כנראה שאני צריך לשחק בהגדרות של המחשב, או של הטלוויזיה או משהו. מישהו יכול לעזור? אני מנסה כבר המון זמן, ואין לי שום כיוון. תודה מראש!

• 3 תגובות
    • 670 צפיות
  23. Started by hichcock,

לידידה שלי יש אייפוד מהסוג שרשמתי . יש לה בעיה עם הסוללה היא מטעינה אותו והוא עובד לאיזה 5 דקות... מידי פעם גם בכלל לא נדלק היא קנתה אותו בחו"ל מה אפשר לנסות לעשות? למי בארץ אפשר לפנות בנוגע לתיקון? תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 670 צפיות
  24. חיברתי את המחשב שבמפרט שלי למסך סוני כמצויין בכותרת. למסך הזה יש אופציה שנקראת FULL PIXEL והיא מאפשרת יחס פיקסלים של 1:1. במצב הזה, כאשר הרזולוציה מכוונת ל-1920X1080 עדיין לא רואים על כל שטח התצוגה של המסך. יש מסגרת שחורה סביב התמונה, ברוחב של 2-3 ס"מ בערך. המחשב מחובר עם כבל DVI-HDMI. מישהו יכול לחשוב על סיבה לתופעה? אני לא רוצה להשתמש באופציית המתיחה של הטלויזיה...

• 2 תגובות
    • 670 צפיות
  25. Started by night-fire,

ממצב אחים שלי?!?! אממ רציתי לשאול אם מישהו כאן ממליץ לי על נגן mp3 בערך ב-200-350 שח ,אפשר להתגמש קצת... גם אני קצת חיפשתי פה ושם וראיתי את זה: http://www.hacupon.co.il/_Pics/CouponAv.gif http://www.hacupon.co.il/_Pics/CouponAv.gif מה אתם אומרים? יש לכם מה להציע לי? תודה.

• 3 תגובות
    • 670 צפיות

דיונים חדשים בפורומים