אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
הממ שלום אני מעוניין לקנות אוזניות סטריאו למשחקים חשבתי אולי sennheiser hd 201 אני צריך שהאוזניות יהיו קשת, סטריאו ושהדיוק בצלילים יהיה טוב תודה
-
- 0 תגובות
- 650 צפיות
-
-
שלום לכולם לא מזמן קראתי על הפורמט FLAC אבל לא הבנתי איפה אני מוריד שירים בפורמט כזה מישהוא יכול אולי להרחיב לי בנושא הזה?
-
- 2 תגובות
- 650 צפיות
-
-
זה התחיל ככה: רציתי להפסיק לשמוע מוסיקה מהרמקולים בנייד שלי (Pavilion 6412ej) כי הצליל היה מתכתי ומציק. שאלתי כאן בפורום על רמקולים 2.1, ואז ראיתי את הסטיקי של Anatoli (תודה רבה!! אגב) על מערכות וינטאג'. למרבה ההפתעה גיליתי שאני בעלים די גאה של אחת כזו: ROTEL RX-845 ורמקולים POLK AUDIO שאני לא מצליח לגלות איזה דגם בדיוק (מאחורה כתוב MONITOR SERIES 4 47439) לא יודע מה המשמעות של הרכיבים, אבל נחמד לשמוע ממנה. כרגע היא מחוברת למחשב ועדיין מרגיש שחסר משהו אני לא מתקרב להיות אפילו רבע אודיופיל, או מתיימר להבין מה אומרים מושגים כמו "במה" ו"עומק", ולכן אני אנסה להסביר במילים אחרות ואקווה שזה יעזור: הבאסים מעולים, אבל כל השאר מרגיש, שוב, מתכתי. בשירים של Jamirokuai הבאסים מורגשי…
-
- 2 תגובות
- 650 צפיות
-
-
הכרטיס הנ"ל עולה כ1800 ש"ח בלבד בk.s.p... שזה פחות 500 שח בערך פחות מהמחיר הכי נמוך בזאפ.. לא יודע זה נשמע לי קצת לא הגיוני.. יש מצב שזה הונאה או משהו? http://ksp.co.il/hmain.php?uin=2692
-
- 1 תגובה
- 650 צפיות
-
-
אממ.. אז ככה... אני רואה הרבה סרטים דרך המחשב עכשיו פירמטתי והתקנתי ווינדוס חדש. אני צריך קודק שיתמוך ב XVID ותכני HD. מה ההמלצה שלכם ? תודה רבה!
-
- 3 תגובות
- 650 צפיות
-
-
מישהו יכול להמליץ לי מה עדיף לי לקנות. תודה
-
- 0 תגובות
- 650 צפיות
-
-
כרגע יש לי(5.1) YAMAHA TSS-1 ישן.. מלפני 4 שנים או יותר אפילו.. היא עלתה אז איזה 1500 שח.. אני מעוניין להחליף אותה ל2.1 עד תקציב של 500 שח.. ותגידו לי.. הרמקולים ממש השתפרו עם הזמן? 2.1 של היום עד 500שח יהיו יותר טובים מ 5.1 של אז (מה שיש לי עכשיו היאמה)? תודה 2
-
- 0 תגובות
- 650 צפיות
-
-
איזה כרטיס קול יותר טוב ? ובכמה.. אני צריך כרטיס קול איכותי לרמקולים 5.1 ערוצים. Logitech G51 תודה לעוזרים!!
-
- 0 תגובות
- 650 צפיות
-
-
אני עומד לרכוש סט רמקולים 2.1, i-trigue l3500 או Soundsticks II ואני מעוניין בכרטיס קול איכותי עבורם השימוש העיקרי שלי הוא סרטים (divx/xvid) ומוסיקה ומשחקים בסוף בהתחלה חשבתי לחכות ל X-fi XtremeMusic אולם לאור מה שקראתי באתר הבנתי שהשיפור אינו גדול לעומת הכרטיסים הקיימים מבחינתי 700-800 שקל לכרטיס קול זה המקסימום שאני מוכן להשקיע ומומלץ פחות ככל האפשר אשמח לקבל המלצות נ.ב דעתכם על הרמקולים תתקבל בברכה
-
- 0 תגובות
- 650 צפיות
-
-
יש לי בעיה יש לי רמקולים Creative Inspire 2.1 2500 Speaker הנה אתר עם מפרט עליהם http://us.creative.com/products/product.asp?category=4&subcategory=27&product=461 ובזמן האחרון הם קופצים לי, אני שומע שיר והוא קופץ וזה לא בעיה בשיר שמעתי המון שירים בכולם זה קורה אותה תופעה, אני לא יודע אם הבעיה היא מהמחשב אם הוא נתקע או משהו וזה גורם לקפיצות כאלה תקיעות בשיר, או שזה הרמקולים בעקרון הם רמקולים ממש טובים ויש עליהם ביקורות טובות, עד היום הם היו טובים מאוד לא יודע מהקרה להם אם זה עוזר אז לפני איזה כמה שבועות חיברתי אותם לכבל מעריך של rca כדי לתלות אותם על הקיר אבל הם עבדו טוב עדין אחרי שתליתי אותם ורק בימים האחרונים זה קורה מה אתם ממליתצים לפרמט את המחשב ולראות אם הבעיה…
-
- 0 תגובות
- 650 צפיות
-
-
הכרטיס שלי מחובר כבר ב 3 יציאות אל המערכת (סה"כ 6 רמקולים), מה יתן לי אם אני אעשה את זה בחיבור Spdif, יש לי audigy 2 בכל אופן יש לי כבל spdif, זה כבל עם גיד אחד וסיכוך? שאני מחבר אותו למערכת הוא פועל בסטריאו,שמתי סרט עשית ב powerdvd שיעבוד SPDIF ובכ.קול עשיתי (digital outputs), עדיין סטריאו.
-
- 6 תגובות
- 650 צפיות
-
-
שלום אני צריך המלצה ל כרטיס קול, אני צריך גם יציאה optical וגם coaxial. תקציב 1000-1500 שח' Windows 7 אני לא ידוע אם זה משנה אבל היום הכרטיס מסך שלי gtx260 מעביר לי גם סאוונד בHDMI, אני צריך שזה ימשיך לעבוד. תודה
-
- 2 תגובות
- 650 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש המלצות על רכישת טלוויזיה גודל 46-50 אינץ' עדיפות ל-LED טווח מחירים בסביבות 5K אבל אם יש משהו מאוד טוב אני מוכן לחרוג קצת למעלה עיקר השימוש בה בתקופה הקרובה יהיה צפייה בסרטים מכונן נייד (אז חשוב שהטלוויזיה תהיה עם חיבור USB ושתדע למשוך סרטים ולהציג כתוביות) התכנון הוא לחבר אותה בעתיד למחשב כאשר אני צופה שלא ממש אשתמש בה למשחקים ויותר לגלישה באינטרנט ענייני 3D ממש לא מעניינים אותי וכל אופציות הסמארט TV נראות לי כרגע די מיותרות שכן בעתיד גם ככה היא תחובר למחשב שמעתי המלצות כלליות על הטלוויזיות של סמסונג אבל רובן היו לטלוויזיות חכמות ונראה לי שדי חבל על הכסף. אני אשמח להמלצות ספציפיות שעונות על הצרכים שלי אם מישהו מכיר תודה רבה מראש
-
- 0 תגובות
- 650 צפיות
-
-
קניתי אותם אטמול ושומעים חלש ואני לא יודה איך להגדיר אותם למישקים ובאתקני שמה צריך שה ה Realtek Digital Output וה USBpnp יעבדו ביחד והם לא עודים ואני לא שומה כזה טוב מה לעסות ועים אני צריך 2 דריברים לאזניות אצמם וגם לכרטי עזרה בבקשה הסקיפ שלי מי שיכול זה TOMERDX222
-
- 0 תגובות
- 650 צפיות
-
-
שלום! מישהו מכיר טלוויזיה שתומכת בפורמט של דיסק DVD? אני לא צריך שתתמוך בכל התפריטים, אלא רק שתריץ את הסרט הראשי וזהו. אני פשוט רוצה לרכז את ה-DVD-ים של הילדים בהארד דיסק חצוני/DOK, ולחבר ישירות לטלוויזיה כך שיוכלו לראות את הסרטים שלהם בלי נגן ה-DVD. ברור לי שאפשר לקנות סטרימר שיעשה את העבודה, אבל חבל לי לרכוש עוד מכשיר אם יש טלוויזיה שעושה את העבודה בעצמה תודה!
-
- 0 תגובות
- 650 צפיות
-
-
ראיתי שיש נגן חדש ל iaudio רציתי לדעת מה אתם חושבים עליו שווה לקנות או שזה סתם חרא iAudio A2 20GB וראיתי במפרט שלו שהוא יכול להקרין כתוביות של קבצים של SMI מישהוא מכיר את הקבצים האלה ומאיפה אני יכול להשיג סוג של כתוביות כאלה לסרטים ואם אוליי להעביר את סוג הקבצים של הכתוביות שיש לי לסוג הזה תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 650 צפיות
-
-
שלום אני בששלבי תכנון לקנות מחשב חדש, וא ני מתעניין מאוד במערכת קולנוע במקביל. חשבתי לשלב בניהם, אולם אני לא יודע מה היתרונות והחסרונות של שילוב מעין זה והאם זה כדאי? אם יש את התשובה לכך אשמח לקרוא אותה תודה
-
- 7 תגובות
- 650 צפיות
-
-
1.MIA MIDI 2.M-Audio Audiophile 2496 Sound Card 3.ESI Waveterminal 192 X שלום! רציתי קצת חו"ד על הכרטיסים האלו, זאת אומרת אם הם מספיק טובים לעריכה מיקצועית של מוזיקה וכו'? ואיזה מבין השלושה עדיף,או שיש לכם משהו אחר להציע (זה גם מצוין)! ד"א: שלושתם באותו טווח המחירים של 1300 -+ זה דחוף לי מאוד! תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 650 צפיות
-
-
שלום רב, רציתי את עזרתכם בקניית אוזניות מארה"ב. התקציב הוא עד 65 דולר והשימוש הוא במחשב וב-XBOX. דגש נוסף הוא שהן יהיו אוזניות רגילות ולא IN-EAR.
-
- 4 תגובות
- 650 צפיות
-
-
אהלן, אני מחפש רמקולים 2.0 בעדיפות לכמה שיותר קטנים. בעיקר לסרטונים ביו-טיוב ומשחקי מחשב התקציב שלי הוא 250-300 ש''ח. תודה.
-
- 0 תגובות
- 650 צפיות
-
-
-
שלום, התקנתי היום את הגירסא האחרונה של התוכנה, הסרט עולה ורץ כמו שצריך אבל כאשר אני מנסה להריץ אותו קדימה עם החצים במקלדת או ע"י לחיצה עם העכבר התוכנה נתקעת ואז מופיע לי סמל מוזר ליד השעון שנקרא ffdshow מישהו מכיר את הבעיה, עזרה בבקשה. תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 650 צפיות
-
-
שלום, אני משתמש בתוכנת Voice לצורך משחקי רשת - TeamSpeak למי שמכיר. הבעיה היא שבקונפיגורציה הנוכחית אני סובל מ- Echo עצבני ביותר והדרך היחידה להוריד אותו היא להנמיך את הווליום ואז צריך לשחק עם זה שעה בשביל למצוא את העוצמה שלא תיצור echo אבל לא תהיה נמוכה מדי. הקונפיגורציה הנוכחית שלי היא כזו: כרטיס קול: sound blaster live Value רמקולים: Cambridge Soundworks 4.1 מיקרופון: Yoga Headset (מיקרופון בלבד) מערכת השמע מספקת אותי כרגע ככה שאני לא ממש מעונין לקנות כרטיס קול ו/או רמקולים חדשים. על פי הבנתי יש לי כמה אפשרויות: 1. להשתמש בדרייורים של KX project - זה פותר את הבעייה אבל זה פתרון לא אלגנטי ונוטה לסיבוכים. 2. לקנות אוזניות/מיקרופון USB 3. להשתמש בכרטיס קול המובנה ככרטיס נ…
-
- 0 תגובות
- 650 צפיות
-
-
מה יותר טוב ה- inspire 4.1 או cambrige 4.1 אני לא מוצא מידע על ה-cambrige ואם מישהו יוכל לתת לי לינק לאתר שמכיל מידע עליהם תודה מראש!
-
- 0 תגובות
- 650 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש ברשותי לפטופ עם יציאת S-VIDEO ויציאת VGA ומסך טלביזיה עם כניסת S-VIDEO וכניסות של SCART כאשר חיברתי כבל S-VIDEO ללפטופ ומצד שני לטלביזיה והעברתי את הטלביזיה ל AV ולא ראיתי כלום, המחשב בכלל לא זיהה שיש לו עוד צג מחובר לאחר שבדקתי בהגדרות התצוגה. מדובר בלפטופ של IBM T43 אשמח לשמוע הצעות לפתרון הבעיה,
-
- 2 תגובות
- 650 צפיות
-