עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by ameer_a7,

שלום יש לי כרטיס קול CREATIVE LIVE 5.1 ואני מעוניין לקנות רמקולים שינצלו את הכרטיס הזה ויתנו ביצועים מעולים אני חושב על Creative Inspire 5200 (5.1) black האם המערכת הזאת טובה? או זאת ? Creative Inspire 5200 (5.1) black? יש הבדל רב ביניהם? אם אפשר פירוט ותודה רבה מראש

• 9 תגובות
    • 638 צפיות
  2. Started by JR-d,

מישהו מכיר MP3 של החברה הנ"ל? אני יודעת שהיא מייצרת DOK אכותיים, אבל בזה הידע שלי מסתכם. בכל אופן, אבא שלי קיבל הצעה לקנות נגן MP3 שלהם (ככה הם אומרים). בכל אופן על פי הדף שהם נתנו לו: הקלטה ושמיעה בפורמט MP3, גיבוי קבצים מהמחשב... משהו על כניסת ליין-אין כדי לאפשר העברת קלטת טייפ רגילה להקלטה דיגיטלית. מחירים:128 MB במחיר 395 ש"ח (8 שעות הקלטה), 256MB במחיר 499 ש"ח (17 שעות הקלטה) ו-512MB במחיר 680 ש"ח (35 שעות הקלטה).

• 1 תגובה
    • 638 צפיות
  3. Started by lazy-bones,

היייייי יש לי בעיה !!!! כשאני מגביר לווליום ממש גבוה, אפילו לא ממש גבוה יש מעין שריקה לדעתי זה בעיה בדריברים! למה?! כי, בבוקר יום א כשאני מפעיל את המחשב ומגביר לווליום גבוה זה לא שורק עד שמופיע המסך הזה שטוען את הוינדוס דרך אגב אני משתמש בוינדוס אקס פי יש לי לוח של אינטל דגם: D865PERL והכרטיס קול מובנה עליו AC' 97 לעוד מישהו יש את הבעיה???? איך אני פותר אותה לעזאזל? זה מעצבן!! תעזרו לי בבקשה

• 2 תגובות
    • 638 צפיות
  4. Started by Idan-h,

http://www.bug.co.il/nconfigout.asp?psn=1086&scat=199&tcat=30 מחיר : 210 שקל . שימו לב שזו אריזת OEM. איך האיכות ? תודה.

• 2 תגובות
    • 638 צפיות
  5. עדכנתי אותו....אני יכול לראות סרטים כמובטח....הוא מציג עברית לבחירה בתפריט...אבל זה לא מזיז לו שאני מאשר את העברית...מישהו יודע למה?

• 3 תגובות
    • 638 צפיות
  6. Started by Vladgi,

realtek ALC850 v2.3 ל-cmedia 9739A אני מודע לכך שהם לא כרטיסים טובים אבל מי מבינהם טוב יותר ועדיף?

• 0 תגובות
    • 638 צפיות
  7. 1.MIA MIDI 2.M-Audio Audiophile 2496 Sound Card 3.ESI Waveterminal 192 X שלום! רציתי קצת חו"ד על הכרטיסים האלו, זאת אומרת אם הם מספיק טובים לעריכה מיקצועית של מוזיקה וכו'? ואיזה מבין השלושה עדיף,או שיש לכם משהו אחר להציע (זה גם מצוין)! ד"א: שלושתם באותו טווח המחירים של 1300 -+ זה דחוף לי מאוד! תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 638 צפיות
  8. Started by Rule The Pc,

אהלן אני חושב על לקנות או את הPX100 או PX200 או KOSS PORTA PRO את הפורטה פרו אני שמעתי כבר בחנות בדיזנגוף סנטר עכשיו אני רוצה לדעת אם הPXים יותר טובים ממנו.... אתם יכולים לעזור לי ולהביא השוואות או ביקורות טובות כי אני מוצא רק זבל בגוגל תודה

• 5 תגובות
    • 638 צפיות
  9. אני רוצה לנצל את הכרטיס קול שלי ואת הקופסה עם החיבורים שבאה איתו...(HERCULES GTXP 6.1) אם כן, איזה תודה

• 0 תגובות
    • 638 צפיות
  10. Started by Sifo Jen,

היי, לאחר שנשברו לי אוזניות הזלמן ה5.1 שלי אני צריך חדשות, ממה שראיתי בחנויות ישנן שתי אופציות אחת זו האוזניות שהיו לי של זלמן והשניות של ג'יניוס. מישהוא השתמש בג'יניוס ויש לו ביקורת עליהן או לחילופין מכיר אופציה אחרת ויותר איכותית משתיים? כרגע אין תקציב, משקיע כמה שצריך. תודה רבה!!!!!.

• 0 תגובות
    • 638 צפיות
  11. Started by Cyb3r,

עד לאחרונה כללתי במפרט שלי את ATP3 של אלטק לנסינג, אך כעת שמתי לב שיש מערכות 5.1 של קריאייטיב באותו מחיר (SBS560, LX520) של חברת קריאייטיב השאלה, האם הם עדיפים על פני ה ATP3? בתודה, הספר המשוגע . (וואטאבר )

• 5 תגובות
    • 638 צפיות
  12. 1 האם אני יקבל את הגירסה האירופאית? (אני קונה בארץ) 2 אני מקבל בארץ את כל האביזרים או שיש חנויות שמורידות דברים? (אולי תוכלו להגיד לי מה בדיוק אמור להיות בפנים כדי שאני יתקשר לברר בכדי שלא יעבדו עלי) 3 אני מקבל את הכיסוי עם הפתח או שכולו אטום? (אני מתכוון לזה שאפשר לשלוט על כל הכפתורים מבלי להוציא החוצה את הנגןן. 4 העברית עובדת חלק? (חוץ מזה שצריך להפוך את השמות של השירים) 5 תודה.

• 3 תגובות
    • 637 צפיות
  13. Started by tomerco,

אני רוצה לקנות את הרמקולים האלו מאיביי בממש זול מה אתם אומרים עליהם? ואיך ישמעו איתם עם כרטיס קול שעל הלוח אם k8ns-939?

• 0 תגובות
    • 637 צפיות
  14. Started by TheBlackTulip,

איך יותר עדיף לדעתכם לחבר את הרסיבר למחשב? דרך הדיגיטלי למרות שהמפענחים שעליו הם בסך הכל ביט אחד בכל ערוץ או עדיף עם כל חוט בנפרד ולהשתמש במפענחים שעל הלוח אם שהם בתכלס 24 ביט אפרופו חיפשתי רסיבר עם כניסה לחמש ערוצים יד שניה במלא פורומים אולי אתם מכירים מישהו שמוכר? יותר חשוב תענו על השאלה הראשונה....

15. זה ממש חשוב לי, כי איך אחרת אני אנווט בין 4 GB?

• 2 תגובות
    • 637 צפיות
  16. היום חיברתי רדיו טייפ חדש לאוטו ביחד עם אח שלי, לא היה קל. בקיצור קנתי כבר כבל של ראש בננה וראש רגיל (כמו זה בין המערכת למחשב או מערכת-דיסקמן) אז זה לא עובד עכשיו לפני מה שהבנתי אני צריך כבל של צאנגר זה כבל שיש לו חיבור רגיל משני הקצוות עכשיו אני צריך לדעת אם יש לו שם מיוחד או משהו כזה עזרה בבקשה. אם תעזרו אני יספר משהו מצחיק שקרה לנו (טעות אנוש)

• 0 תגובות
    • 637 צפיות
  17. שלום לכולם , יש לי CRATIVE AUDIGY 2 ולא קיימת אצלי יציאה אופטית. רציתי לדעת האם היציאה DIGITAL OUTPUT שיש לי איכותית כמו האופטית או שפחות.. היציאה היא בגודל של כניסת מיקרופון/ אוזניות .איך לדעתכם כדאי לצאת ממנה לרסיבר ? לקנות מתאם PL - RCA ..? האם המתאם הזה לא יפגע באיכות הסאונד ? תודה לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 637 צפיות
  18. מה ההבדלים בין DTS ל-דולבי דיגיטל ל-פרו לוג'יק וכו' ,ומה נחשב הכי טוב ?

• 4 תגובות
    • 637 צפיות
  19. Started by MacGyver,

בביקורת שאייסברייק נתן יש משהו שדי הפחיד אותי.....(הביקורת) כתוב שם: אל פי מה שמובן מכאן....אין אפשרות לחבר אוזניות שהם לא של קריאייטיב ישירות למכשיר ללא השלט?!!!!!??!?!?!?!?!? HELP?HELP?א אני ממש מעוניין לקנות את המכשיר.....מה עושים!!!!!!????????? איתן

• 2 תגובות
    • 637 צפיות
  20. Started by תמיד מחייך,

שלום רב, רציתי את עזרתכם בקניית אוזניות מארה"ב. התקציב הוא עד 65 דולר והשימוש הוא במחשב וב-XBOX. דגש נוסף הוא שהן יהיו אוזניות רגילות ולא IN-EAR.

21. היי חברה אני צריך עזרה חיברתי את הממיר תוצרת סמסונג למחשב עם כבל USB המחשב זיהה את זה והתקין אותו עכשיו השאלה שלי איך אני רואה טלויזיה במחשב.? תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 637 צפיות
  22. Started by gggilad13,

כיום יש לי את הכרטיס SBLIVE DIGITAL ENTERTAINMENT 5.1 של CREATIVE. ומערכת רמקולים Z640 של LOGITECH. האם מעבר לכרטיס יותר טוב כמו הAUDIGY 2 VALUE או משהו דומה ישפר את איכות הצליל?

• 2 תגובות
    • 637 צפיות
  23. Started by yuraxp,

שלום, רציתי בדעתכם לגבי האוזניות הללו. http://www.netaction.co.il/sale.php?sale=2674465

• 0 תגובות
    • 637 צפיות
  24. Started by dbaker,

רק רציתי לדעת לדעת אם יש עדכון גירסה לנגן Iriver H320 שנקנה בארצות הברית. הגירסה שמופיעה אצלי היא 02. 1 US. ידוע לכם על עדכון ??? תודה

• 1 תגובה
    • 637 צפיות
  25. Started by Ido.G,

שלום, לדיסקמן (פנאסוניק) האהוב והאיכותי ביותר שלי נשבר המסך (מה שגם שלא היה בו תצוגת ID3 TAG שזה מעצבן) אני מחפש תחליף זול ונוח (דיסקמן זה מכשיר איכותי בדר"כ, אבל זה תופס המון מקום עם כל הדיסקים) ראיתי את הנגן הזה (מחודש/מתצוגה) ב 570 ש"ח. גם כחדש המחיר שלו סביר. האם יש למישהו נסיון איתו? איך הוא? והאם מכשיר כזה יספק אותי בתור תחליף לדיסקמן? תודה

• 0 תגובות
    • 637 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.