אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,557 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם! אני מבקש את המלצתכם לאוזניות אולפן שיתחברו לכרטיס קול מקצועי ולמגבר, האוזניות הם למוזיקה סרטים ועריכת סרטים. התקציב הוא עד 600+- ש"ח. אני רוצה לקנות בתיאלנד, יש בבנגקוק לפי מה שהבנתי הרבה אלקטרוניקה, יש למישהו ניסיון עם חנויות בבנגקוק או בכל תיאלנד? איזה דגם הייתם ממליצים לי בהנחה ששם יותר זול כמובן ואפשר למצוא משהו ב600 שקל ששווה הרבה יותר פה בארץ? תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 679 צפיות
-
-
מחפש אוזניות סטריאו לחבר. תקציב - בסביבות ה400₪, מוכן להגיע גם ל500 אם שווה את זה שימושים: מוזיקה - טראנסים, קלאסית, רוק קלאסי, ג'אז, ורוב השאר (צריך באס טוב) משחקים - FPS, מרוצים מחפש באס, במה, לשימוש בבית בחיבור לכ.קול מובנה בלוח (לא יודע איזה בידיוק), עוד לא סגור אם פתוחות או סגורות, צריך את העצה שלכם פה - לקחת בחשבון שיכול ליהיות שהוא ישב איתן הרבה זמן ברצף. נוחות היא גם קריטריון, כמובן. קניה בארץ, עדיף עם אפשרות למימוש אחריות באזור המרכז. תודה, גיא.
-
- 3 תגובות
- 679 צפיות
-
-
מה קורה אנשים... אני מנסה לפתוח קובץ WAV ומופיעה לי הבעיה הזאת: קודם זה http://i15.photobucket.com/albums/a387/GbeTech/1.jpg ואחרי כמה שניות http://i15.photobucket.com/albums/a387/GbeTech/2.jpg זה בחיים לא קרה לי, יש לי כבר שנתיים בערך את חבילת הקודקים K-Lite Codec Pack 2.70 Full Beta. מה לעשות? להסיר ולהתקין חבילה אחרת?
-
- 3 תגובות
- 679 צפיות
-
-
איזה רמקולים אני יכול לקנות למחשב הכי טובים עד 350 לא יותר.... חוץ מATP3 יש עוד משהו ראוי בערך? ראיתי בקיאספי מערכת 5.1 של קריאטיב פשוטה כזאת ב330,היא שווה משהו? תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 679 צפיות
-
-
הייתי לפני שנתיים בתערוכת קולנוע ביתי ואודיו לרכב שהתרחשה במלון דויוד אינטר קונטיננטל, תערוכה מדהימה. רציתי לדעת אם מישהוא יודע מתי התערוכה הבאה? ואיפה היא תתרחש? תודה
-
- 0 תגובות
- 679 צפיות
-
-
אני צריך לקנות איזה טלויזיה לחדר , בתקציב מוגבל של עד 1000 ש"ח , לא צריך שיהיה פלזמה וכאלה... שיהיה באיכות טובה, גם איכות התמנה וגם איכות הצליל, ושיספיק לאיזה כמה שנים טובות...ואף יותר. ורצוי שלא יהיה ממש קטן, כאילו לא איזה 21" , לפחות 24 ככה... מה אתם חושבים? תודה בכל אופן. המשך יום נעים.
-
- 3 תגובות
- 679 צפיות
-
-
אני יודע שיש לנגן זיכרון באפר דיי גדול, אבל עדיין, מומלץ לרוץ איתו ריצות ארוכות?? ואם לא מומלץ אז אול לשים אותו בתיק יעזור??
-
- 1 תגובה
- 679 צפיות
-
-
שלום אני מתכנן לקנות בקרוב PS3 ובנוסף גם טלויזית LCD כדי להפיק תמורה די משמעותית. הבעיה שלי היא בתקציב. בכל זאת PS3 ועוד טלויזיה זה לא עסק כל כך זול לתלמיד תיכון, אז אני מתכנן לקנות מסך בגודל 26" בערך. עכשיו אני יודע שבעולם נגני ה-MP3 הנגנים הגנריים הם זבל שכדאי מאוד להתרחק ממנו, אבל השאלה היא האם זה חל גם בטלויזיות? למשל, טלויזיה גנרית (KDF לדוגמה) מול טלויזיה של MAG או LG - האם אני אראה הבדל משמעותי כשאני אשחק ב-PS3? ואני מתכוון רק למשחקים, לא חשוב לי איכות שידור התכנים הטלויזיונים. דרך אגב, Metz זאת חברה גנרית?
-
- 1 תגובה
- 679 צפיות
-
-
קניתי לפני שבוע בערך את האוזניות sony mdr-ex81sl אלו הן אוזניות סגורותץ שנכנסות לתוך האוזן עכשיו אני חייב לציין שהסאונד שלהן ממש טוב ובניגוד לדגם הקודם שחלק אהבו אותו חלק שנא אותו בשל טענות על באס מוגזם מדי ומלאכותי מדי פה המצב לא כך בקיצור אין מהלהשוות בין שני הדגמים כמו כן יש להן מן קשת כזאת מגומי ששמים על האוזן שאפילו לחסידי ה earphones לא תפריע ואולי אפילו ימצאו אותה נוחה(כמוני) עכשיו כמובן שיש אוזניות סגורות שנכנסות לאוזן יותר איכותיות בשוק אבל המחיר שלהן כבר קופץ משמעותית הסוני עולים 55$ בעוד שהמקפצה הבאה היא אוזניה של 100$ רק מה נכון לעכשיו אפשר להשיג את האוזניות רק ביפן המשלוח לי לפחות עלה 13 דולר והאוזניות באות עם חוט מאריך מן נרתיק בד כזה דומה לנרתיקי בד של משקפ…
-
- 0 תגובות
- 679 צפיות
-
-
שלום אני בעל מערכת קריאטיב אינספיר 4.1 עכשיו הרמקול הימני אחרוי הפסיק לעבוד משום מה האם למישהו יש פתרון אולי יודע למה זה קרה הוא פשוט לא מגיב כול שאר הרמקולים בבדיקה אינדוידואלית עובדים רק הוא לא עובד
-
- 2 תגובות
- 679 צפיות
-
-
אני ממש ממש לא מבין בנושא ואשמח אם מישהו יעזור לי, אז ככה: 1.כל כרטיס טלוויזיה מאפשר צפייה של טלוויזיה? או חלק רק עריכה ודברים כאלה? 2.איזה ערוצים נכללים? 3.איזה חומרה צריך בשביל לחבר כ.ט.? צריך מתאמים מיוחדים? 4.מה הכרטיס הכי זול? 5.נגיד ויש לי מחשב סביר. איזה דברים אני צריך לעשות כדי לצפות בטלוויזיה (חוץ מקניית הכרטיס כמובן) 6. איזה חיבור יש בדרך כלל לכ.ט.? 7.הכרטיס בא עם תוכנה ? 8.צריך להיות מחוברים לספק כלשהו כמו הוט או יס? סליחה על כל השאלות אני פשוט בור בנושא הזה...... :s05: ??? תודה רבה למי שיענה.
-
- 0 תגובות
- 679 צפיות
-
-
אני צריך שם של חנות, מיקום ומחיר. חיפוש בזאפ לא הניב תוצאות.
-
- 1 תגובה
- 679 צפיות
-
-
יש לי את האוזניות GRADO SR-60 כבר כמה שנים, והפאדים שלהם הגיעו למצב על הפנים בזמן האחרון, כל הזמן נופלים לי מהאוזנייה כי הם קרועים לגמרי. יש אפשרות לקנות פאדים ספציפית לאוזניות האלה?
-
- 6 תגובות
- 679 צפיות
-
-
שלום אני מחפש זוג מדפיים עד 1000 ש"ח שיתחברו למגבר L-30 של לוקסמן (וינטאג') חשוב לי שיהיה תדרים נמוכים טובים כי המערכת לא מתחברת לבאס .. תודה
-
- 0 תגובות
- 679 צפיות
-
-
-
ואם כן, איך אני מחבר אליו את הada880 שלי בלי מתאם פשוט לתוך s/pdif בלי מתאם? אם לא,אז אפשר לקנות איזה addon שיתן לי יציאה קוקסיאלית דיגיטלית?
-
- 0 תגובות
- 679 צפיות
-
-
טוב אז יש לי נגן דיי יקר (archos gmini 402) ולמרות שהאוזניות שבאו איתו (אוזניות סטוק) מספקות, חשבתי לקנות משהו קצת יותר איכותי. עכשיו אני מתלבט בין סנהייזר mx500 ל-סנהייזר mx550. כמה שאלות: 1.למי ששמע גם באוזניות האלה וגם באוזניות סטוק, של archos בפרט, באמת מרגישים בהבדל? 2.ב-mx500 יש שלט ווליום? 3.מבחינת נוחות ואיכות, מה עדיף? תודה!
-
- 2 תגובות
- 679 צפיות
-
-
שלומלום! מישהו אולי רוצה לעזור לי ולתת איזו חוות דעת אישית על הסט Altec Lansing AVS300 - 2.1? בעיקר אני צריך על הסאב וופר שלו.. ועוד כמה שאלות 1) איך הסט הזה בהשוואה לCreative Inspire 2500 2.1? 2) אם כבר Creative- האם שווה לחסוך 100 שחים קלים וללכת על ה CREATIVE SBS370 2.1? עד כמה הסאב וופר שלו רחוק מהשניים האחרים? תודה רבה!
-
- 0 תגובות
- 679 צפיות
-
-
מה הכיכדאי ליקנות? http://www.zap.co.il/models.asp?Sog=C-Speakers&DB58893=129102&DB26647=26967 :) :D > :o
-
- 3 תגובות
- 679 צפיות
-
-
רציתי לדעת.(ואני חושב שזה לא הרבה בשביל מיני מערכת).
-
- 2 תגובות
- 679 צפיות
-
-
http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=39947 הכי חשוב שהוא לא נתקע ושהוא מפציץ (אני יודע שיש יותר טובים כמו SUN DISC נראה אבל אני רוצה MP עם צורה נורמאלית.. )
-
- 8 תגובות
- 679 צפיות
-
-
אהלן אתמול רכשתי את הpalit 4830 512 , http://www.palit.biz/main/vgapro.php?id=1036 התקנתי אותו והכל טוב ויפה מלבד הבעייה שאי אפשר להגדיר בדרייברים שלו רזולציות אישיות- אפשר קצת לשחק איתם אבל זה לא מתקרב לnvidia ולכן אני לא מצליח להגיע לNative rate. יש לי HITACHI 32 A01A אני בוודאות יודע שאפשר להגיע לNR עם nvidia אבל לא מצליח עם ATI אני מחובר HDMI-DVI אני יודע שאפשר לנסות עם powerstrip אבל זה לא עבד טוב עם הכרטיס והוא לא מאפשר לו לעבוד ברזולוציות והתזמונים שאני צריך. חיברתי בחזרה את הnvidia ושלפתי את התזמונים המדוייקים אני רק לא יודע מה לעשות איתם עכשיו: Modeline "1366x768" 85.86 1366 1440 1584 1800 768 769 772 795 -hsync +vsync מיואש לגמרי, אם מישהו מכיר פתרון אני ממש …
-
- 0 תגובות
- 679 צפיות
-
-
-
איזה אוזניות טובות יותר, ה icemat siberia או steelsound 5h?
-
- 1 תגובה
- 679 צפיות
-
-
אני רוצה ליקנות אותו והבנתי שהוא נדיר כי לאחי יש אותו והוא אמר לי שאין הרבה כאלה ורציתי לדעת איפה יש אותו ואם אני מוצא יד שניה כמה זה יעלה לי בערך וכי אין לי כוח לחקות כמה שנים בישביל שהוא יתן לי אותו ואם אתם יכולים להמליץ לי על רסיבר אחר של Harman Kardon כיף
-
- 4 תגובות
- 679 צפיות
-