עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by adilevy20,

שלום לכולם רציתי לקנות רמקולים למחשב + סאב התקציב שלי הוא בין 200 ל 250 שקל גג מה הייתם ממליצים? B) חשבתי על הרמקולים Creative SBS-390 רמקולים אולי כדאי משהו של LOGITECH??? תודה לעונים :thumbs_up:

• 1 תגובה
    • 547 צפיות
  2. Started by casio888,

יש לי כרטיס מסך palit 9600 gt. שיש בו גם חיבורי hdmi גם dvi ואני מחבר אותו כרגע עם מתאם vga למסך 19 אינץ asus lcd אני רואה סרטי hd ברזולוציה 720 עכשיו יש לי טלווזיה sharp lcd 37 ואני רוצה לחבר את המחשב אליו. השאלה שלי היא כזאת: בשביל לראות על הsharp סרטים באיכות hd 720 באיכות טובה, אני יכול לחבר את זה עם כבל vga?או בשביל לקבל תוצאות מעולות אני צריך לקנות כבל hdmi?

• 1 תגובה
    • 717 צפיות
  3. הכותרת אני חושב מספיקה , נגן mp3 , כמה שיותר איכותי , בארצות הברית , 512MB , כולל אפשרות הקלטה.

• 1 תגובה
    • 611 צפיות
  4. Started by Drek Boy,

אני לא יודע איפה לשאול אבל זה הכי קרוב... בכל מקרה הציעו לי לשים את הHOT HD בטלויזיות בבית במקום הממיר הישן שיש לנו ... יש לנו 2 טלויזיות HD READY אחת LG 37'' והשניה סמסונג חדשה עדיין באריזה 26 '' האם לדעתכם כדי להצתרף לחבילה? יהיה שינוי משמעותי נראה לעין? באתר של הוט כתוב שכיום הם משדרים בחצי מיליון פיקסלים ובהצתרפות הם ישדרו 2 מיליון פיקסלים... ומה שיש לי זה רק מיליון...

• 1 תגובה
    • 633 צפיות
  5. Started by XMB,

אהלן אנשים , לא הבנתי את ההבדל בדגמים הללו כאשר הפרש המחירים עומד על 400 שקל בין ה PRO לרגיל הנתונים של ה PRO : http://ae.creative.com/products/product.asp?category=1&subcategory=208&product=15854&nav=1 הנתונים של הרגיל: http://ae.creative.com/products/product.asp?category=1&subcategory=208&product=15853&nav=1 ההבדל היחיד שראיתי שב PRO יש את ה XRAM שבמילא הבנתי שרוב המשחקים לא יודעים לנצל את זה כמו כן בגירסה הרגילה אין יציאה ל I/O CONSOLE שבמילא אני לא הולך לקנות את זה , אז איפה ה400 שקל (פי 2 מחיר של ה PRO מהרגיל) תודה

• 1 תגובה
    • 597 צפיות
  6. Started by ZUMARA1,

אני מחפש מסך 32 FULLHD שישמש למחשב ולXBOX360 שאני מתכנן ליקנות אני מחפש משהו מולץ אבל במחיר שפוי. תקציב מקס3500 אבל עדיף פחות 0_0 תודה לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 680 צפיות
  7. אורח jacobgan
    Started by אורח jacobgan,

שלום רב, קניתי טלוויזיה חכמה של סמסונג 40 אינץ , שכולל WIFI זה הדגם: UE40J5202 http://www.wallashops.co.il/טלוויזיה-40-דגם-UE40J5202/pi6YO6YOUE48J52021 שאלתי היא, מה נותן לי בעצם ה-WIFI? האם אני יכול לחבר את הטלוויזיה לרשת הביתית שלי בבית? האם אני יראה על מסך הטלוויזיה את המחשב שלי שמחובר לרשת? תהיה לי גישה ממסך הטלוויזיה לתוכן שנמצא במחשב שלי? איך זה עובד בדיוק? אשמח להסבר קצר איך אני יכול לחבר את הטלוויזיה לרשת הביתית במדריך שצורף לטלוויזיה, היה רשום שצריך לקנות התקן מיוחד של סמסונג בכדי שאוכל להתחבר ל-WIFI, מה זה ההתקן הזה? אפשר להשיג אותו בארץ? תודה מראש לעוזרים

• 1 תגובה
    • 2.5k צפיות
  8. Started by lharpaz,

אני מעוניין לקנות נגן mp3 (בעל נפח גבוה, לפחות 512M) שיש לו יכולת הקלטה טובה. המכשיר מיועד להקלטות באולם הרצאות. רצוי מכשיר זול... המלצות יתקבלו בברכה.

• 1 תגובה
    • 655 צפיות
  9. Started by pain_killer12,

שלום, הייתי בבסט ביי והיצעו לי מערכת של בוסטון 5.1 + רסיבר ב2500+- ש"ח, הייתי גם במחסני חשמל והציעו לי JAMO 460ch + רסיבר של ימאהה\פיוניר בכמעט 3K. מה כדאי לקחת? מה יותר טוב? האם יש הצעות אחרות שעולות על מה שהציעו לי? אני לא כל כך מבין בזה. השימושים הם לחיבור לDVD, ולטלוויזיה, אין צורך במשהו מפוצץ עם מיליון וחצי אפשרויות כי אחי רק רוצה לשמוע בהם טוב, ולא להתעסק עם זה יותר מדי. תודה רבה רבה מראש.

10. Started by (iriver H10),

בין ההבדל בין UMS ל-MTP מישהו יודע? במסך ההתחלתי שמדליקים את הנגן כתוב לי בצד MTP ולפי מה שהבנתי בגרסת הMTP המכשיר מגיע WMP10 ושלי הגיע בכלל עם אייריבר פלוס... עכשיו האיריבר פלוס לא קוראת את הנגן בכלל...נראה לי שהנגן שלי הפך להיות MTP ואני לא יודע איך זה מוזר!

• 1 תגובה
    • 915 צפיות
  11. Started by ndhp,

יש לי רמקולים שאפשר לחבר להם כבל כמו בתמונה המצורפת, הבעיה היא שהם מקבלים רק את צד ימין, ולכן החלטתי לקנות PL מונו. חיפשתי המון ולא מצאתי, אפשר בבקשה לינק או שם של חנות שבה אני יכול להשיג אחד כזה?

• 1 תגובה
    • 830 צפיות
  12. שלום, אני מבקש המלצה למערכת קולנוע ביתית 5.1 עם רסיבר שאני אוכל לחבר חוץ מלDVD גם לממיר של הכבלים/לווין ולמחשב. משהו באזור ה2,000 שקל לא צריך משהו מטורף. ראיתי כל מיני פרסומות במחסני חשמל על מערכת קולנוע של LG עם רסיבר של sherwood באזור ה1800. עוד שאלה, איך אני אמור לבצע את החיבורים.. כמו ששאלתי פה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=433726.msg3741432#msg3741432 תודה

13. Started by DXT,

אני מתכוון למשהו כזה: איפה? וכמה עולים בערך? תודה.

14. Started by bully_3zen,

אני מתלבטת בין 2 כרטיסים אם אני יכול להסתפק ב 96khz או שאסור לוותר בשום אופן על ב 192khz הינה הם שניהם אדירול פשוט המחיר הוא יקר לי ואני לא יודע עד כמהנ זה ישפיע לי 1: http://www.sweetwater.com/store/detail/UA25/ 2: http://www.8thstreet.com/product.asp?ProductCode=31286&Category=Audio_Interfaces תודה רבה. יום טוב

15. אני רוצה לחבר את ה- hd4870 שלי לטלויזיה. בטלויזיה יש לי כניסה של Scart וכניסה של S-Video. אם אני מבין נכון, הכי כדאי (מבחינת איכות וידאו) זה להוציא מה-HD4870 כבל Component ולחבר אותו לטלויזיה על ידי מתאם Scart-Component. אבל הבנתי שאין מתאם אמיתי כזה אלא זה רק מתאם ל-RGB וש-RGB זה לא בדיוק כמו Component. ואם כן אז צריך מקודד מיוחד שעולה כמה מאות שקלים. אפשרות שנייה היא להוציא מה-HD4870 כבל S-Video ולחבר לטלויזיה. אפשרות שלישית זה להוציא כבל Composite ולחבר ל-Scater בטלויזיה (יש לי Scater to Composite). אני כמובן מעדיף את האפשרות הראשונה שניראת לי הכי איכותית. אז מה כדאי לי לעשות ?

• 1 תגובה
    • 774 צפיות
  16. אני מחפש רמקולים למוזיקה בווליום רגיל בחדר, לא מסיבות ולא עניינים.. אני גם לא שומע מה ההבדל בין מערכת של אלפיין לבין DRAGON FIRE של 50 שקל שיש לי באוטו אז זה בסדר.. כרגע יש לי SBS 2.1 של קריאטיב, אבל נשרף לי הסאב.. האמת, יש לי בארון עוד 2 רמקולים של SBS, ככה שיש לי 4 רמקולים עובדים מצויין אבל ללא סאב, אז האפשרות היא או לקנות 2.1 חדשים לגמרי ולשכוח מהכל, או לקנות לרמקולים היתומים שלי סאב 4.1 כלשהו (מוכרים דברים כאלה ? ) ולחבר את כולם. אם לקנות חדש, איזה ? לוג'יטק, קריאטיב.. ? אם לקנות סאב בלבד לרמקולים למחשב שכן יש לי (נראה לי שזה יהיה עדיף לא ?) מאיפה משיגים כזה, כמה זה אמור לעלות (ברמה של הסאב המקורי) והאם אפשר לאתלר ממערכת ישנה ? תודה רבה מראש !

• 1 תגובה
    • 726 צפיות
  17. קלטתי שיש מחירים מעולים למכשירים מחודשים על ידי המפעל ב-ebay, השאלה היא כמה העסק הזה אמין, מה זה אומר בעצם מכשיר שחודש והאם זה כדאי? מישהו כאן קנה פעם מכשיר כזה, והאם שווה ללכת על הדיל הזה?

• 1 תגובה
    • 999 צפיות
  18. Started by i004i80,

שלום, יש לי זוג רמקולים רצפתיים של wharfedale שנקנו לפני 10 שנים בערך ושרתו נאמנה עד לפני זמן קצר, כשבאחד הרמקולים התחילו לשמוע לא טוב ולמיטב אבחנתי מדובר בבעיה בבאס שלו. שאלתי היא האם מומלץ לתקן רמקולים(ביחס למחיר של חדש, שלא ממש יורד מה-900 שקלים עד כמה שראיתי), ובמידה ובתקווה שכן - אשמח לקבל המלצה לחנות אמינה באזור שבין חיפה לכפר סבא(עדיפות יותר לאזור המרכז). מצאתי הרבה חנויות בחיפוש באינטרנט, אבל בגלל שהידע שלי בתחום ממש לא גדול, אני מפחד ליפול על מישהו שסתם מנסה להרוויח עליי כסף... תודה מראש, עומר

19. Started by mrraz,

הייתי אצל חבר שהריץ את אווטאר בגירסה 1080P על המחשב שלו המעבד אינטל כפול ליבה פשוט היה על 80% והתצוגה מכרטיס O/B היתה על הפנים עם קווי סינכרון שריצדו על המסך. רכשתי עבורו ‏HD 5550 1GB GDDR3 DX11 DVI HDMI PCI-E‎ ב-440 ש"ח (רצה משהו יותר מפשוט) הרצתי את אווטאר 1080P והופתעתי, המעבד היה על 10% !!! מעבר לתוצאה המצויינת לכרטיס יש 3 יציאות VGA, HDMI, DVI אני התרשמתי.

• 1 תגובה
    • 702 צפיות
  20. Started by Garm,

שלום, ברצוני לדעת האם והיכן ניתן לרכוש בארץ רפידות חלופיות שיתאימו לA900. תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 795 צפיות
  21. Started by MarkK2003,

מה המצב אנשים! טוב אז ככה אנחנו רוצים לקנות מערכת קולנוע ביתית מקצועית הכוללת קדמיים אחוריים סנטר וסאב אני צריך שתביאו אתרים עם ביקורות על מערכות ואם אפשר גם המלצות. האתרים כמובן לא חייבים להיות ישראליים העיקר הביקורות. תמליצו לי גם על חנויות סאונד טובות בארץ. תקציב למי ששואל: 15000 תודה מראש

• 1 תגובה
    • 831 צפיות
  22. Started by I_S,

אני רוצה לקנות אוזניות ומתלבט בין הZalman Real Surround Sound 5.1 לבין הGraetz Sp200 הנה קישור:http://www.netaction.co.il/multi.phtml?item=1107601

• 1 תגובה
    • 838 צפיות
  23. ראיתי בזאפ הרבה מסכי פלזמה שמוגדרים כ HD מלא ו 16:9 כאשר הרזולוציה שלהם היא 1024X768 1024:768=4:3 ולא 16:9. זה נסיון לעבוד על הדיוטות שבמילא לא יבחינו בהבדל או שאני בעצמי הדיוט שמפספס משהו?

• 1 תגובה
    • 608 צפיות
  24. Started by Asaf.Y,

אני מחפש מגבר של : 1.דנון 2.הרמן קרדון 3.מרנץ 4.ימאהה (לפי עדיפות) ואני מחפש רמקולים של: JBL BOSE אנסיניטי (אם ככה כותבים את זה) מישהו יכול עזור לי? עד 3500 ש"ח . תודה לכל העוזרים

• 1 תגובה
    • 612 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.