אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
מה שקרה זה שהחוטים נמתחו לי למטה חזק מאוד והכבל כניראה בצד השמאלי התנתק מהאוזניה. ככה האוזניות נראות: http://img.muare.vn/close_your_eyes/akgk414p1.jpg אני אמור לפרק את האוזניה ואז להלחים כניראה, אבל השאלה איך מפרקים את האוזניה הזאת?
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום חברים, מכיוון שאיני יודע לאיזה נושא להיכנס בחרתי בנושא ציוד היקפי. יש לי בעיה ואני צריך עזרה בהמלצה לחיבור+קניית כבלים. 1.LCD MARANTZ FULL HD 2.מע' קולנוע ביתית SONY DVZ-30 3.XBOX 360 מחובר ע"י חיבור HDMI לLCD אז ככה: אני רוצה לחבר את המערכת לטלוויזיה ושגם הXBOX וגם הממיר יעבדו *ממיר HOT מחובר ע"י כבל SCART לTV ושומעים דרך המערכת.הבעיה היא שדרך הXBOX אני לא שומע (מחובר לLCD דרך HDMI),מהLCD אני יוצא עם כבל SCART למע' קולנוע ביתית כיוון שאין לי אופציה לחיבור אחר. מה אפשרי לעשות בנידון?? בעיה נוספת היא איך לצאת מהכרטיס קול שלי (מובנה על לוח האם- ABIT QUAD-GT X38) לLCD,לפי מיטב הבנתי מצריך מפצל רק איני יודע איזה לקנות?? תודה לעונים.
-
- 0 תגובות
- 549 צפיות
-
-
הרמקולים צריכים להיות מחברה אמינה (שלא יתקלקל מהר) ואיכותיים ככל האפשר במחיר. אני מעוניין במערכת של 5.1. צריך להיות למערכת שלט, או אלחוטי או חוטי לשליטה לפחות על הווליום, עדיף גם יותר. השימוש הוא בעיקר לסרטים, קצת למוזיקה וכמובן יישומי מחשב רגילים. הכבלים צריכים להיות כ- 2 מטר (לשני הרמקולים הרחוקים). ממש תודה.
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום אני לא מבין גדול בטלוויזיות, אז אני צריך את העזרה שלכם פה. אנחנו צריכים טלוויזית FULL HD בשביל החדר של ההורים, יש מרחק של כ-3 מטר בין הקיר שעליו נתלה את הטלוויזיה לאיפה שנשב לצפות אני צריך שתמליצו לי על טלוויזיה טובה למרחק הזה ובתקציב של לא יותר מ-4 אלף שקל. כמו כן, תתחשבו בכך שההורים שלי לא רואים כל כך טוב. תודה
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
היי צריך המלצה לרמקולים עבור ה PS4, ברשותי המסך מחשב הבא: מסך מחשב גיימינג "Acer Predator 4K IPS XB321HK 32 יש לו יציאת HDMI אחת שהולכחת ישירות ל PS4. יציאת USB חוץ מזה לא הבחנתי ביציאות מיוחדת חוץ מ DP שלא ממש רלוונטי פה. תקציבכם: עד 1500 שקל מה השימושים שלכם בציוד? משחקים ב PS4 בקשות מיוחדות: שיהיה איכותי, אם אפשר סאונד בר עוד יותר טוב מחו"ל או מהארץ? מהארץ
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לרכוש אוזניות קשת מתקפלות עד 50$ כולל משלוח. אודה לכם מאד באם תמליצו לי על 2-3 דגמים טובים לשימוש מוזיקלי בסיסי (האזנה מהאייפון) במסגרת התקציב. מעדיף את סוג האוזניות שהכיסוי (של מקור השמע) הוא לא ספוג כזה אלא חור שמכסה את האוזן. אם למישהו ידוע על מוכר מומלץ ב-eBay שמוכר מקורי וכ'ו ... או שמות מוכרים שידועים ש"מוכרי זיופים" - אשמח מאד לשמוע ולדעת! המון תודה!
-
- 19 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום, יש לי אוסף גדול של סרטונים קצרים שלפי דברי האספן הורדו באיזה אופן מ-YouTube. קבצי הוידאו (מאות) בפורמט mp4 וידאו: MPEG 4 AVC H264 אודיו: MPEG AAC Audio מה הדרך המהירה והקצרה להפוך את הסלט הזה לפורמט DVD סטנדרטי (כזה שניתן לנגן בכל נגן). בנוסף אוסף של שירים בפורמט WMA2 שמוגנים באיזה אופן. לדוגמא, VLC מנגן את השיר ללא קול - כלומר הוא מראה התקדמות ולא נותן הודעת שגיאה אבל ללא קול. רק WMP מצליח להשמיע אותם. בפעם הראשונה ה-WMP ניגש לאינטרנט להוריד איזה רשיון ומאז הוא מנגן אותם. כאשר אני מנסה ליצור מהם CD Audio התוכנה ImgBurn מדפיסה הודעת שגיאה (מצורפת) על רשיון. מה הדרך המהירה והקצרה להפוך את השירים לפורמט CD audio סטנדרטי (כזה שניתן לנגן בכל נגן). [attachment deleted b…
-
- 3 תגובות
- 999 צפיות
-
-
שלום קניתי ממיר וידאו USB שמתחבר למכשיר הוידאו שלי ולמחשב וככה בעצם אני ממיר את הקלטות וידאו שלי... יש לי בעיה אני משתמש עם התוכנה ulead video studio 8 ושם יש לי אפשרות לאיזה פורמט אני רוצה ללכוד את הוידאו שאני בוחר DVD אז נוצר לי קובץ MPEG שאני בא לצרוב אותו ב NERO אז NERO מאלצת אותי לבחור מצב UDF (שאין לי מושג מה זה אומר) בגלל שהקובץ גדול מ 2G .בכל אופן שאני שם את הדיסק בנגן DVD שלי הוא קופץ באמצע הסרט מישהו מכיר את התופעה? לאיזה פורמט בכלל כדאי להמיר?? תודה
-
- 0 תגובות
- 581 צפיות
-
-
היי, יש לי את הנגן (H340) כבר שבוע והכל עד עכשיו סבבה (חוץ מהבטרייה שמשום מה נגמרת אחרי איזה 7 שעות) לאחרונה ניסיתי להעביר קבצי וידאו לתוכו והיו כאלה שעברו (סרטונים קצרים) וכאלה שהנגן פשוט לא קרא אותם (סרטים, סדרות) ניסיתי 4 תוכנות המרה שונות (כולל ה Iriveter) ועדיין שום דבר לא מצליח... ??? רציתי אולי לדעת אם אני עושה משהו לא נכון... או שאולי הוא לא תומך בקבצים כל כך גדולים... אין לי מושג כבר מה לעשות :-X אם למישהו יש מושג... תודה.
-
- 26 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם, הודעה ראשונה שלי - שמח להיות פה. החלטתי להתפנק ולרכוש רמקולים מהסוג המצוין לעיל Microlab X16. אני מרוצה סה"כ מהביצועים והסאונד. אבל הבאס לעיתים חזק מדי, גם כשאני מנמיך את הבאס ל 6-! איך אני יכול להוריד את העוצמה של הבאסים דרך המחשב ? האם יש עוד דרכים להנמיך את הבאסים בהתאם לרצוני ? תודה מראש!
-
- 0 תגובות
- 730 צפיות
-
-
שלום, ברשותי MiniDisc מקליט Sony מדגם MZ-R700 שקניתי לפני כמה שנים, הפסקתי להשתמש בו מכיוון שלא נוח להעביר (יותר נכון להקליט) מוסיקה מהמערכת סטריאו. לא מזמן שדרגתי את המחשב ולמזלי בלוח אם שלי יש חיבור אופטי! ניסיתי להעביר שירים בעזרת התוכנה Mp3 2 MiniDisc v1.30, אך נתקלתי בבעיה. כשאני לוחץ על Sync ON ואז REC, ה-MiniDisc קולט אות כלשהו, אך מה שאני שומע באוזניות זה זמזום חזק מאוד, כאשר המוסיקה מתחילה (במחשב), הזמזום משתנה קצת (בזמזום לא שומעים משהו שקשור לשיר שמתנגן, אלא סתם זמזום - כלומר, הכל מחובר טוב). האם מישהו נתקל בבעיה? מה אפשר לעשות?
-
- 1 תגובה
- 528 צפיות
-
-
האם יש דרך להעביר קבצי אודיו פורמט sd2f (מק) לפיסי???
-
- 0 תגובות
- 505 צפיות
-
-
יש לי יותר מעשרים ג'יגה פנוי אני מנסה להעביר למכשיר קובץ של 4.5 ג'יגה והוא לא נותן לי הוא אומר שאין מספיק מקום ודברים אחרים הוא כן נותן
-
- 2 תגובות
- 555 צפיות
-
-
אהלן חברה, אבקש את עזרתכם בהערכת מחיר של המוצרים הבאים : רסיבר Sansui G-4700 עם שני רמקולים Jensen LS-5, במצב מצוין מי שמכיר אשמח גם לחוות דעת על המוצרים. תודה ושבוע טוב
-
- 0 תגובות
- 661 צפיות
-
-
יש לי דיסקים של מוזיקה(חינמיים שאין עליהם זכויות יוצרים),אני רוצה להתעתיק אותם לכונן הקשיח ללא קידוד בפורמט אחר(שישארו wav) ושהדיסק יהיה מחולק לטראקים על הדסיק הקשיח ולא בתור קובץ ארוך שמכיל את כל האלבום על טראק אחד,איך אני צריך להגדיר את התוכנה שתעתיק את המידע בצורה הכי מדויקת ואופטימלית עם תיקוני שגיאות וכל מה שצריך בשביל שיצא דיסק זהה??
-
- 2 תגובות
- 564 צפיות
-
-
אני רוצה להעתיק מוסיקה מדיסק מקורי שיש לי הגדרתי בתוכנה שיעתיק לי בפורמט MP3 320kbs.. אחרי העתקה לא כל השירים יוצאים טוב וחלק ניתקעים באמצע.. למה זה קורה?
-
- 2 תגובות
- 688 צפיות
-
-
שלום לכולם אודה לכם במתן עזרה לשם הפיכת גירסת הIRIVER h10 שברשותי מאמריקאית לאירופאית, הבנתי שיש דרך לעשות זאת . בתודה מראש לכל העוזרים תומר
-
- 5 תגובות
- 649 צפיות
-
-
אני רוצה להשתמש מחשב כמערכת סאונד לקולנוע ביתי מפאת תקציב נמוך של כ800 שח. חשבתי להשתמש ב540 של לוגיטק כרמקולים של 5.1 וכרטיס קול x fi extrem בגלל הכניסה האופטית שלו מה אתם אומרים?
-
- 9 תגובות
- 781 צפיות
-
-
טוב חברים אני מעוניין להפוך את המחשב הנוכחי שלי לHTPC, המפרט הוא: מעבד AMD 3800 DUAL CORE X2 לוח אם ASUS M2N-TVM הארד דיסק 160 GB זיכרון 2 GB כרטיס קול רגיל כרטיס מסך GEFORCE 7300GT 512 DVI ספק כח TT 470W ST מארז TT שחור גדול המחשב אמור להתחבר לטלויזית הLCD שתבוא אלי בקרוב (סמסונג 32 A450) מה מומלץ לשדרג במחשב כדי להנות מאיכות תמונה ושמע? (מחפש גם רמקולים, חשבתי בכיוון X540 של לוגיטק יש המלצות?) תקציב עד 1500 1700 תודה רבה לכם.
-
- 0 תגובות
- 575 צפיות
-
-
שלום, קניתי לא מזמן Acer Aspire 6920g מחשב נייד. נייד חזק ביותר וכולל בפנים כרטיס טלויזיה מסוג TVTuner Avermedia A309 לטענת Acer כרטיס שתומך אנאלוג ו-DVB-T עכשיו, לי אין מושג בדברים האלה... יש לי HOT וממיר THOMSON של HOT. כל מה שאני רוצה זה לראות טלויזיה במחשב. לא מבין מה אנאלוגי ומה זה DVB-T. עם המחשב בא אנטנה לחיבור, ובנוסף מחבר כזה שיש לו כניסה לכבל של הכבלים הרגיל (לא יודע מה שמו).. צירפתי תמונות. עשיתי התקנה ב-Windows Media Center אבל התוכנה לא קולטת שום ערצים. האם מישהו יכול להסביר איך אפשר להפעיל את הכרטיס שיקלוט כבלים\שידורי אנטנה\משהו אני ממש לא מבין בדברים האלה. הערה: אין תוכנה ברירת מחדל לכרטיס הזה. Acer התכוונו שנשתמש ב-Windows Media Center שכאמור מנסה לסרוק ע…
-
- 0 תגובות
- 630 צפיות
-
-
שלום, אני צריך עזרה בהתקנת כרטיס קול חיצוני מסוג ART - USB Dual Pre הבעייה שלי היא כך: כשאני מחבר את הכרטיס קול למחשב דרך כבל USB כפתור ON/OFF אחד נדלק (מתוך 2). אח"כ, כשאני מחבר את המיקרופון, לא מושמע שום דבר. כשמחברים את הרמקולים לכרטיס קול, מוזיקה המופעלת דרך המחשב נשמעת מצויין. מה ניתן לעשות?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום אני עוד מעט קונה מחשב חדש, ורציתי לדעת כיצד אוכל להקליט שידורים מהממיר של הוט למחשב ולשמור אותם, ואשמח לפרטים כמו כמה ישקול פרק בן 30 דק' או באיזה פורמט ישמר הוידאו. אם אצטרך לחומרה מסוימת אשמח לפרטים ספציפים והמלצות (כמובן שלא יהיה יקר מדי) ואם אצטרך תוכנות אשמח גם כן להמלצות 8) 8) 8)
-
- 4 תגובות
- 732 צפיות
-
-
לכל המבינים בנושה ההקלטות איך אני יכול להקליט את עצמי ושבהקלטה יצאו האפקטים כמו שירותים או אודיטריום או זאוס...ניסיתי להקליט הפעלתי את האפקטים אבל אחרי ההקלטה אני מוריד את האפקטים וזה נישמע קול נורמלי ללא האפקטים....
-
- 0 תגובות
- 506 צפיות
-
-
שלום לכולם. יש ברשותי מיני דיסק סוני דגם Mzr-909 וכרטיס כניסה אופטית במחשב. כאשר אני מחבר בין שניהם ומכוון על הקלטה המכשיר לא מקליט וכותב NO RECORD. האם מיששהו מכיר דרך כלשהי להקליט או לפתור את הבעיה. תודה
-
- 8 תגובות
- 915 צפיות
-
-
שלום לכולם אני צריך להרכיב מחשב HTPC לסלון. עכשיו, יש לי בבית מחשב "ישן" שאני רוצה להרוג לטובת המטרה. מה שאני לא יודע זה באיזה רכיבים אני יכול להשמש ובאיזה לא. קודם כל, המפרט של המחשב הישן: P4 2.4 800HT 512MB DDR400 לוח אם ATX רגיל, אודיו onboard, בלי כרטיס רשת (יש כ. רשת PCI נפרד).* HD 80GB 8MB DVD RW NEC 3520 GF 5200 כרטיס טלויזיה WinFast TV 2000 xp * לגבי הלוח, יכול להיות שאני אוכל לקחת לוח ממחשב אחר שיש עליו כ. רשת, אם זאת בעיה. אני מאמין שהמפרט הזה יכול להחזיק HTPC, אבל יש כמה בעיות ושאלות: 1. האם יש מארזי HTPC יפים לסלון (שוכבים), שאני יכול להכניס אליהם את המפרט הנ"ל? 2. וידאו: בסלון יש טלויזית פלזמה (מסך), ויש ממיר שאני מניח שצריך לעבור דרך המחשב. איך אני מחבר אותם…
-
- 3 תגובות
- 747 צפיות
-