עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. ל-מה בעצם הם טובים, אם אפשר במחיר שלהם לקנות מכשירים עם הרבה יותר מקום כמו 20 G או 40 G ועם אפשרויות תצוגה ודברים אחרים יותר טובים?

• 12 תגובות
    • 974 צפיות
  2. Started by Mr.B,

אם אני קונה DVD בארצות הברית הוא יעבדו בארץ רגיל? (כי אמרו לי שאם אני קונה וידאו אז צריך לכוון ומשהו ומשהו)

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  3. Started by imac,

http://www.p1000.co.il/p1000/hot_sale_product.asp?g_id=5226699 אני רוצה להמיר סרט וידאו (קסטה) ישן ל DVD... הבנתי שאפשר עם המכשיר הזה לעשות את זה? אבל איך בדיוק ? לא הבנתי.. תודה מראש

• 1 תגובה
    • 747 צפיות
  4. לפני כחודשיים רכשתי באחת מחנויות באג כרטיס קול Creative Sound Blaster Audigy 2zs Platinum. חיברתי אותו לרסיבר בעזרת היציאה האופטית שישנה בפאנל הקדמי שמגיע עם הערכה, אך הרסיבר אינו מזהה זרם AC3 או Dolby Digital, אלא רק PCM STEREO 96K כמו שכתוב על הצג ברסיבר... יש לציין כי הפעלתי מספר מקורות סראונד כמו סרטי DVD, וקבצי קול AC3לדוגמא שמצורפים בתקליטור ההתקנה. הדרייבר מוגדר להשתמש ב-Decoders שהותקנו איתו, ואף הגדרה לא שונה מההתקנה המקורית. מה עושים? בתודה מראש מנו... mano_d@zahav.net.il

• 0 תגובות
    • 612 צפיות
  5. Started by i_D_A_n,

מישהו יודע מה אני צריך לעשות כדי לראות מהמחשב סרט בטלוויזיה? אני יודע שצריך קבל rca זכר וזכר אבל אני צריך גם כרטיס טלוויזיה במחשב או משהו כזה? תודה ..

• 3 תגובות
    • 584 צפיות
  6. הקיצר יש לי כזה נגן 256מגה אחלה דבר האמת בשביל 200שקל הקיצר מישהו יודע איך מסדרים את הרשימה של השירים.... אני רוצה לשנות להם את הסדר לפי השם של הקובץ או משהו כי זה בא ראנדומאלי (מבולגן) ואין לי כח לעשות תיקיות...

• 3 תגובות
    • 586 צפיות
  7. Started by Dante_9,

מה זה VBR? נתקלתי בקובץ MP3 VBR מה זה אומר?

• 17 תגובות
    • 5.3k צפיות
  8. Started by Access Denied,

משהו יכול להמליץ (מנסיון או מבקורות) על רדיו-דיסק ורמקולים (ואם אפשר גם מגבר) לא נורא יקרים (עד 500 שח) לרכב?? אני לא מחפש משהו מדהים.. הכי פשוט שיעבוד גם הולך בשבילי.. זה אמור לאכלס סוזוקי סוויפט 92..

• 4 תגובות
    • 670 צפיות
  9. ראיתי בZAP שהם עולים בסביבות ה2000 ש"ח באתר הרשמי של ALTEC זה 299$ ובדיוטיפרי 200$?!!??! הגיוני? ושווה ללכת על זה? http://www.alteclansing.com/product_details.asp?pID=FX6021 http://www.sakaldutyfree.co.il/Index.asp?ArticleID=1972&CategoryID=427&Page=1 ושאלה בקשר לH320...יש בו אפשרות לשעון מעורר עם שיר כלשהו? תודה עריכה: יש לי כרטיס קול SOUNDMAX שמובנה על לוח ROCKLAKE של INTEL אני יכול אולי להשקיע כמה מאות בשביל כרטיס קול נורמלי... תודה

• 10 תגובות
    • 857 צפיות
  10. Started by Ic3 CuB3,

מישהו שמע על המוצר ? למה בכל חנות באינטרנט שאני מחפש אני מוצא את כל המכשירים של החברה אך לא את זה ? יש אותו בכלל לארץ? הוא יגיע לארץ בכלל ? מה יהיה מחירו ? לפי הביקורות בחו"ל הוא נראה מכשיר טוב מאוד.....אך יקר מאד. תודה לעוזרים ! שבת שלום !

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. יש לי אפשרות להביא מחול.. ללא מכס ומשלוח. עד 50$ רק לא אוזניות כפתור, הם לא נוחות לריצות בטירוף.

• 0 תגובות
    • 540 צפיות
  12. מחיפוש קל ברשת, לא נתקלתי ביותר מדי חנויות שמוכרות IAUDIO בארץ (חוץ מ- TOP100.CO.IL) הרוב מוכרות SANDISK, IRIVER ו CREATIVE

• 6 תגובות
    • 898 צפיות
  13. אפשר למצוא משהו נורמלי? אני יכול לגלוש קצת במחיר אבל מעדיף שלא..ואפילו מעדיף בפחות אם אפשר למצוא משהו נורמלי וזה לא למערכת קולנוע..אין לי רמקולים והכל זה סך הכל לטלויזיה מסכנה של 29" מלפני 8 שנים של מץ...בקיצור לא נראה לי שצריך מכשיר איכותי כלכך כי הטלויזיה די מעפנה. ואם יש משהו בדיוטיפרי תגידו..כי אני טס ביום שני אז אפשר לקנות שם אם יש משהו משתלם תודה עריכה: מצאתי באתר של הדיוטיפרי http://www.sakaldutyfree.co.il/Index.asp?CategoryID=91 יש פה כמה מכשירים שקוראים DIVX וכתוביות ב60 דולר..זה ממש יהיה טוב אם זה כלכך זול כי אני חוסך עכשיו בכסף ואנלא יכול סתם לבזבז השאלה אם המכשירים הזולים האלה שווים משהו

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by Ghosthunter,

שלום, קניתי טלויזיה עם חיבור HDMI, ואני מעוניין לחבר לה מחשב. הבנתי שיש דרך להפוך את כניסת הHDMI לDIV. אודה לכם אם תגידו\תכתבו מאיפה ניתן להשיג את המחבר הזה(עדיך שיהייה חוט). תודה רבה.

• 3 תגובות
    • 681 צפיות
  15. Started by Ic3 CuB3,

מה גודל המסך ? איכותי ? כמה צבעים במסך ? ניתן לראות בו סרטים ? תודה

• 2 תגובות
    • 606 צפיות
  16. Started by danvis,

שלום, ברשותי נגן Mp3, בעל 512MB, מסתבר שכמות השירים שלי עוברת את ה-512Mb ורציתי לדעת האם יש לי יכולת לכווץ את השירים בעזרת Rar או Zip, ואם כן, אז הנגן יצליח לקרוא אותם?

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  17. Started by mc hagay,

טוב אז ככה יש לי כרטיס קול אני שומע מצוין אבל אין לי את הסמל של הרמקול בשורת משימות נכנסתי ללוקח הבקרה בכדי לסדר את זה והמחשב אומר לי שאני צריך להתקין משהו הורדתי דרייבר לא עזר עזרו לי תודה חגי יש לי כרטיס קול VIA AC 97

• 3 תגובות
    • 499 צפיות
  18. Started by Ic3 CuB3,

שמעתי שיצא עכשיו X5 בגרסת 60 GB. האם יש אותו גם בגרסת X5L ? הגיע כבר לארץ ? מה מחירו בארץ ? בדקתי את הפרשי המחירים הכי נמוכים בין X5L 30 GB לבין 20 GB ההפרש הוא 464 ש"ח . בשביל תוספת של 10 GB זהו הפרש הוגן ששווה להשקעו ? נ.ב אם משהו יכול למצוא מחירים נמוכים משאני מצאתי אשמח אם הוא הוא יגיב פה ויגיד. אני מצאתי : 20 ג'יגה - 2020 ש"ח (קומפ-יל), 30 ג'יגה - 2484 ש"ח (הנדי). ובקשר ל IKO. משהו שמע עליו ? אני שמעתי עליו באופיס דיפו שם מוכרים את גירסת הג'יגה + רדיו מובנה ב780 ש"ח....ובדיוטי פרי ב 66 $. ראיתי אותו ....הוא נראה חמוד וקטן אך האם הנגן איכותי ? נוח לשימוש ? אני מקווה שהוא לא אחד מהנגנים הסיניים הפשוטים והזולים שמוכרים באינטרנט בשפע שמתקלקלים לאחר חודש... תודה לעוזרי…

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by D-M-X,

איך מוחקים שירים דרך ITUNES מהשאפל?

• 1 תגובה
    • 664 צפיות
  20. Started by The-Fox,

טוב אז דבר ראשון מגיע לי מזל טוב: קניתי EMU 0404 מ EBAY. מחיר לא רע, 75$ + 10$ משלוחה. עכשיו הבעיה היא עם המחברים, אני רוצה לחבר את הכרטיס קול למגבר שלי מן הסתם. למי שמכיר (ולמי שלא) היציאות הן 1/4" מונו, ואני רוצה לחבר את זה לאינטרקונקט שהוא זכר משני צידיו, בקיצור אני צריך מתאם כזה אם למישהו יש מושג איפה אני משיג כזה בארץ אני אשמח, תודה.

• 4 תגובות
    • 601 צפיות
  21. Started by autogun,

שלום לכולם, עד כה יצא לי לנסות 3 כלים שיוצרים את ה-Database לנגן והם: iRiver Database Creator v0.1 WINAMP plugin Tag Database Tool ו- את התוכנה שבאה ביחד עם המכשיר. הבעיה שלי היא כזאת, כשאני יוצר את ה-database בעזרת הפלאג-אין של ווינאמפ ובעזרת TDT - אני מצליח ליקרוא עברית אך איני מצליח להריץ אץ השיר. אני לוחץ על הכפתור PLAY, זה לוקח אותי למסך הראשי אבל כלום לא קורה. כשאני משתמש בתוכנה שבאה עם המכשיר, את העברית הוא לא מראה בכלל אלה "____ _____ ____" אבל מנגן בלי שום בעיה. יש למישהו מסג למה זה קורה?

• 2 תגובות
    • 681 צפיות
  22. Started by Yonatan-A,

ידידה שלי קנתה ipod shuffle בארה"ב, ואני מנסה לעזור לה כאן בהעברת שירים למכשיר. בלי "למה היא קנתה אייפוד שאפל וכל השטויות האלו." אני פותח את האייטונס, ומשם, איך אני מעביר שירים? יכול להיות שזאת בעיה עם הגנת הפרטיות של האמריקאים? אם כן, איך אני פורץ את זה? תודה לעוזרים. אה, ואני צריך עזרה כמה שיותר מהר. תודה.

• 1 תגובה
    • 546 צפיות
  23. Started by IRIVERMAN,

ניסיתי למצוא את פיסת האינפורמציה הזו ולא הצלחתי ??? ??? תודה לעוזרים!

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. קודם כל זה כבר הודעה רביעית שאני מפרסם בקשר להמלצה על אוזניות, למה לא עונים אף פעם! בכל מקרה, אני ממש חייב לקנות אוזניות והתקציב קטן ב-400 ש"ח ל-180 ש"ח (בגלל קניית זיכרון למחשב). האוזניות שהם איכותיות ומתאימות למחיר (לפי מה שקראתי) הם ה-Sennheiser MX 550. http://www.music10.co.il/shop/product_info.php?cPath=21_24&products_id=45 אבל אני משער שכל מי שממליץ על האוזניות האלה ממליץ עליהם לנגני MP3. אבל מה עם שימוש יום יומי (במשך 6-7 שעות ביום או יותר- מובטל בנתיים!) באוזניות האלה לשמיעת מוזיקה במחשב? הם יהיו נוחות או שיפריעו מאוד? מצאתי גם באותו המחיר בערך (חריגה של 20 ש"ח מעט עם מחיר המשלוח, אבל לא כל כך נורא) את האוזניות Sennheiser HD 433. http://www.music10.co.il/shop/…

• 6 תגובות
    • 669 צפיות
  25. את ה-DVD אני מחבר באמצעות כבל RGB ואת הממיר באמצעות כבל RCA. הבעיה שהם עולים על אותו ערוץ ואחד המכשירים חייב להיות מנותק מהחשמל או שאין תמונה. איך ניתן לפתור את הבעיה?

• 0 תגובות
    • 584 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.