עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. אהלן, קניתי שבוע שעבר את הרמקולים microlab x-23 , הכבלים לרמקולים האחוריים הם 6 מטר. רמקול אחד אחורי אני יוכל לתלות בלחץ והכבל השני הוא יהיה קצר מידי בוודאות. שאלתי היום מספר אנשים מה כדאי לי לעשות , והבנתי שהכי מומלץ זה לקנות כבלים חדשים לשני האחוריים ולא מאריכים למינהם בשביל למנוע ניחותים. השאלה עד כמה שמים לב לניחוטים ואיפה אני יכול למצוא כבלים מתאימים : הכבל הוא מפוצל לאדום ושחור בצד אחד ו PL רגיל בצד השני תודה

2. Started by slim_shady,

נמאס לי לקנות כל חצי שנה אוזניות ב70 שקל אז החלטתי להשקיע. שימוש עיקרי זה מוזיקה לנסיעות וריצות\חדר כושר. אני מאמין שבמחיר הזה אפשר למצוא משהו יחסית איכותי שמדמים את הסביבה החיצונית עם סאונד סבבה. לא מבין יותר מידי אז אל תתנו לי 20 אפשריות בבקשה, המלצה על דגם אחד תספיק .

• 19 תגובות
    • 3.4k צפיות
  3. Started by ANTONIO,

שלום, יש לי רסיבר של סוני, די ישן, שעובד בסדר ללא תקלות. יש לי גם רמקול סנטר של ימאה גם די ישן גם ללא בעיות מיוחדות פירקתי את המערכת כי צבעתי וכאשר החזרתי וחיברתי מחדש שמתי לב שהסנטר לא עובד טוב, שומעים רעשים והשמיעה גרועה. החלפתי חוטים וגם לא שומעים טוב.... מהכיתוב אחורי הרסיבר כתוב שהיציאה לסנטר עובדת ב 8-16 האום, ואני רואה שמאחורי הסנטר כתוב 6 IMPEDANCE האום. אז... אין התאמה... יכול להשפיע ? מה יכולה להיות הבעייה ? אם הלך הסנטר, על מה אתם ממליצים? ( משהו לא יקר )

• 0 תגובות
    • 1.9k צפיות
  4. Started by Or23Ta,

שלום לכולם אני חדש כאן.. אני מתכנן לקנות את הרמוקלים Z906 וכדי לנצל אותם כמו שצריך אז גם כרטיס קול (לסרטים, מוזיקה ומשחקים). אוקיי אז אחרי הרבה מאוד סקירות והשוואות אני מתלבט איזה כרטיס קול לקנות ואם אני צריך בכלל, כי יש לי על הלוח אם את כל החיבורים חוץ מה - RCA שלדעתי מאוד נחוץ בשביל. האחת הדילמות הם Asus או Creative רציתי בהתחלה מאוד את ה Asus Xonar HDAV1.3 אבל ראיתי שהוא לא תומך בגימינג מוד לכרטיס מסך שלא של Asus (למרות שזה לא נראה לי כזה ביג דיל) ואופציה שניה זה Creative X-Fi titanium HD אבל אין לו חיבור HDMI . האם חיבור RCA בלבד יספק את כל הדרישות שלי? כי אם כן אני יכול לקחת Essence STX ועד כמה הרסיבר הכרחי? הרי אחרי הכל יש לי חדר קטן..קצת מוגזם יהיה לה…

• 18 תגובות
    • 2.4k צפיות
  5. יש לי חבר שיש לו סט 5.1 של KODA.... הוא עובד כרגע עם 2 רמקולים שלהם עם הכרטיס קול המובנה הוא מחפש כרטיס קול שיש בו 5 כניסות שיוכל לחבר את כולם... האם אתם ממליצים על משהו? (לא יקר מידי)

• 1 תגובה
    • 628 צפיות
  6. Started by Red Sparowes,

אני מעוניין בקנית lcd בתקציב 10000-8000 לסלון במרחק של 3 מט רצוי 42 אינץ full hd לצפיה בתכנים SDTV(כבלים hot) ו fhd ( סרטי blu ray \ קונסולת ps3 ) חשוב לי מאוד ש lcd ינצל את ps3 בצורה אופטימלית : זמו תגובה , צבעים חיים . על מנת לחוות את מלוא חווית המשחקים חשבתי על 42LG80FR http://www.hye.co.il/catalog/product_details.aspx?catid=2&subcatid=131&prodid=437&keySearch= הוא יענה על צרכי ? לא תהיה בעיה אם זמן התגובה 5ms , איכות צבעים לps3 . או אולי יש אופציה טובה יותר ?

• 0 תגובות
    • 613 צפיות
  7. היי שלום לכולם, בעקבות מעבר דירה החלטתי לרכוש טלויזיה חדשה, (סלון ברוחב 3.6 מטרים, וראיתי שזה בהחלט אפשרי לצפות במסך בגודל כזה במרחק הזה) התחלתי לראות טלויזיות בחנויות שונות וראיתי שגם האיכות וגם המוכרים ממליצים על ה דגם של LG LB659Y זה הקישור: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=881170 חשבתי ללכת גם על סמסונג UA60H6300 http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=879050 אך ראיתי שהאיכות פחות טובה ובהתאם ההמלצות של המוכרים...יש לו בסהכ 200 HZ בעוד של LG יש 500 HZ ורואים את ההבדלים בלייב. האם יש לכם המלצות נוספות על 60 או 58 אינץ במחיר של עד 9K ? אני מעונין שיהיה בה גם SMART TV תודה ~

8. Started by K_D,

על איזה כרטיס כדי ללכת עד 500 שח? העדפה היא כמובן לCREATIVE ושימוש העיקרי מוזיקה

• 7 תגובות
    • 920 צפיות
  9. חיברתי את המחשב שלי למערכת (רסיבר hk avr135 ורמקולים טרינגל קומט) ואני לא מרוצה מהצליל, לא בחיבור דיגיטאלי ולא בחיבור אנאלוגי. חשבתי לקנות את הכרטיס קול ASUS Xonar D2 אבל בדיון הזה: http://www.hometheater.co.il/vt78036 הצליחו לבלבל אותי ואני לא בטוח אם זה יהיה הדבר הנכון לעשות. מישהו שמבין יכול לעזור לי?

• 5 תגובות
    • 736 צפיות
  10. Started by manshush,

מה המרחק צפייה האידיאלי מטלוויזיה 37 בתכני full hd? (אקס בוקס)

• 4 תגובות
    • 941 צפיות
  11. שלום לכולם אני כבר שאלתי קודם על נגני MP3 ונתתי מספר אפשרויות שהציעו לי אולם אני עדיין יצאתי מבולבל לגמרי !! אני מעוניין בקניית נגן - אולם אני מעוניין בו יותר כדי לראות את התיקיות ותפריטים וכ"ו בצבעים (לא כתוביות בצבע שחור של שם השיר או תפריט על רקע אדום או כחול וזהו) ופחות לראות בו ממש סרטים קליפים או תמונות של האלבום הרלוונטי או תמונות בכלל זה מבחינתי תוספת יפה אך לא הכרחית !! אני מעוניין בו כדי שאוכל לשמוע ממנו שירים ברכב (דרך הרדיו דיסק) וגם לשמיעה ברכיבה על אופניים, ריצה וכ"ו !! אני מעוניין להשקיע עד 800 ש"ח במכשיר (מוכן גם לקצת יותר- 850 עד 900 ש"ח אולם רק במצב שהמכשיר ממש מצדיק !) ואני מדבר על נפח של 2G או יותר( כמה שניכנס בתקציב), איכות שמיעה חשובה לי וכן אני מחפ…

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. יש ברשותי רמקולים של CANTON MX ופלזמה 50"FULL HD של LG כמו אלה : http://audioclub.digitalst.co.il/,prodinfo,1014 אני רוצה לקנות מגבר שישמש אותם הכי טוב בתקציב של עד 2000 חשבתי על זה VSX519K Pioneer : http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=735825 או RXV365 Yamaha : http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=729282 אשמח לעזרתכם תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 598 צפיות
  13. Started by elada22,

http://www.hot.net.il/heb/TV/channels/hotchannels/sport12pack/article,256/ הטלויזיה היא לחדר למרחק צפייה של 2.5 מטר הסאונד לא מעניין אותי כמעט כי אני מחבר אותה באופן קבוע למגבר המחיר הוא 2700 ש"ח מעוניין לקנות עוד היום אז אם יש למישהו הצעה אחרת אני אשמח לשמוע

• 0 תגובות
    • 805 צפיות
  14. Started by din707b,

היי יש לי לוח אם עם כ. קול משולב התומך ב SPDIF, אבל היציאות מאחור ומלפנים הן אנאלוגיות - צבע ירוק רגיל כמו של אזניות. למישהו יש מושג איך אפשר לחבר את היציאה הדיגיטאלית למגבר?

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  15. שלום! ל HTPC שלי אני רוצה לרכוש את הרמקולים הללו http://zap.co.il/model.aspx?modelid=40050 וביחד עם זה אני רוצה לרכוש את כרטיס הקול הזה http://zap.co.il/model.aspx?modelid=691750 על מנת לקבל איכות צליל כמה שיותר טובה לצפייה בסרטים אם יש לכם המלצות יותר טובות בבקשה תרגישו חופשי! תודה לכל מי שעוזר.

• 17 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. Started by luckybucky,

אני צריך עזרה בחיפוש אחר רמקולים. הרמקולים מיועדים למוזיקה וסרטים בעיקר ואני רוצה מערכת רמקולים גדולה (יותר מ 2.1) שתיצור סראונד ושאפשר לתלות אותה(הייתי רוצה רמקולים רצפתיים אבל עם הבלגן בחדר שלי לא כדאי לקחת סיכון... ) המחיר המקסימאלי- 2000 שח (אפשר גם לעבור את המחיר הזה ב100-200 שח) תודה לכל העונים (ושיהיו הרבה כאלה).

• 3 תגובות
    • 860 צפיות
  17. אני מעונין לקנות אוזניות טובות (לא אוזניות צאוור) In ear ואני מחפש חנות בחו"ל אני מחפש בנוסף אוזניות במחיר של עד 250 שקל, יש מצב להשיג את הshure e2C במחיר הזה? תודה

• 0 תגובות
    • 669 צפיות
  18. Started by alergic,

הכותרת אומרת הכל

• 6 תגובות
    • 776 צפיות
  19. יש למיש'ו הצעות ?!

• 1 תגובה
    • 526 צפיות
  20. Started by qet1,

שלום, יש ברשותי רמקולים מדגם ATP3 של Altec Lansing מזה זמן רב ואני מאוד מרוצה מהם. רציתי לקנות למישהו רמקולים זהים כמתנה. לתדהמתי, גיליתי שלא מוכרים אותם יותר בשום מקום (למה?? למה הפסיקו לייצר אותם? הם היו כל-כך טובים ופופולריים....) אז רציתי לשאול, האם יש דגם כלשהו שאמור להיות "תחליף" ישיר שלהם, איזה דגם זה, האם הוא באמת באותה רמה ומה בעצם ההבדלים בינו לבין ה ATP3 הישן והטוב? אם אין כזה דגם, אז הייתי שמח אם תוכלי להמליץ לי על רמקולים 2.1 באותור סדר גודל של מחיר כמו שהיה ה ATP3 בזמנו (עד 400 ש"ח), כשהמטרה הכמעט בלעדית שלהם היא שמיעת מוסיקה מהמחשב, ולא נגיד משחקים וכאלה. תודה רבה מראש!

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. תראה אין יותר מידי אופציות כלומר אתה יכול לחבר את הכרטיס מסך לטלויזיה או כבל וידאו עם מחבר בננה או ליחילופין עם קבל S-VIDEO במידה ויש לך כניסה כזאת בתוך הטלויזיה רצוי כמובן שהכבל עצמו יהיה מסוכך ולא איזה אחד פשוט כזה ודקיק שיקרע לך מהר. עכשיו לגבי המערכת סטריו שלך אתה צריך כבל שמצד אחד יש לו מחבר PL STEREO ומצד שני יש לו שתי בננות אחת לערות ימיני ואחת לערוץ שמאלי אלא עם כן החיבר במערכת שלך הוא ישן ופשוט ואז אתה תצתרך כבל שמישני צידיו יש מחבר PL STEREO או בימקום שני מחשברי הבננות תצתרך ראשי PL STEREO. עכשיו פה חשוב שהמחברים של הכבל יהיו מוזהבים כי אז האיכות יותר טובה. עכשיו לגבי שאלתך בנוגע ל שימוש ביציאת ה SPIDF סביר להניח שלא תוכל להשתמש בה עם ברשותך מערכת סטיראו רגילה …

• 1 תגובה
    • 875 צפיות
  22. יש לי נגן mp3 creative zen touch כאשר אני מעביר שירים לנגן השירים עוברים אך השירים נראים על המסך שהאותיות הפוכות גם באנגלית זה קורה פשוט רואים את השם של שיר אב מימין לשמאל מה עושים?

• 0 תגובות
    • 773 צפיות
  23. Started by Vega,

אני ממש לא מחפש משהו fancy אלא מערכת שתומכת ב-mp3, ורדיו, אין צורך ב-Subwoofer וכדו'.. למרות שלא היה מזיק זוג רמקולים אחוריים בשביל הנוסעים מאחור - גם כן, אני לא מחפש סראונד, פשוט שישמעו מאחורה וגם מקדימה בדיוק את אותו דבר. אם זה משנה משהו, אז מדובר במכונית מסחרית - Fiat Fiorino.

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by S3XY,

שלום. אני רוצה לקנות טלווזית LCD 42 אינץ' , והייתי שמח אם הייתם ממליצים לי על אחת . הטלווזיה בשביל סרטים וגם משחקי קונסולות (XBOX360 ) התקציב הוא בין 6000-6500 . עריכה :אם תוכלו להמליץ לי גם על טלווזיה 32 אינץ. תודה לעוזרים .

• 3 תגובות
    • 652 צפיות
  25. Started by elad-r,

מה זה התקע חשמל הזה שיש לסאב?? איך אני אמור לחבר דבר כזה לחשמל? צריך לקנות איזה מתאים? אף פעם לא ראיתי כזה תקע....

• 3 תגובות
    • 718 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.