אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
קניתי מסך מחשב מסוג Chimei 958D, יש לו כניסות VGA ו DVI השאלה שלי האם אפשר לחבר את הממיר של הוט \ Yes בכבל RCA (אדום לבן צהוב) לחיבור DVI של המסך? יש כבל ממיר כזה? עדיף DVI או VGA? והאם יראו משהו בכלל כשאני יחבר? (רק את הצהוב שהוא הוידאו אאוט של ה RCA, ברור שאת האודיו, האדום לבן אני יחבר למגבר) תודה
-
- 1 תגובה
- 908 צפיות
-
-
אהלן. אני מחבר קונסולות XBOX360, PS3 וPS4. המשחקים, במיוחד GTA5 וWATCH DOGS, נראים די מפוקסלים בטלוויזיה שלי: Samsung UA40F5000 LED בהתחלה חשבתי שאולי זה אני אבל לא יכול להיות שכולם משבחים את הגראפיקה של 2 המשחקים בקונסולות ואני רק רואה את התמונות מפוקסלות. אולי אני טועה בהגדרות הטלוויזיה? ניסיתי לשחק עם פורפילים מוכנים של movie, gaming וכו אבל זה לא ממש עוזר. אני רוצה לציין שאני משתמש בכבלי HDMI וניסיתי גם רגילים וגם מוזהבים ועדיין אני לא מרוצה מהתמונה. אשמח להמלצות.
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
1. מישהו מכיר מיקרופון אלחוטי/חוטי [עדיף אלחוטי] שמתחבר למחשב ויש לו איכות כמו של מיקרופון של DJ? 2. האם יש אפשרות שVirtualDJ תעבוד עם מיקרופון ואיך? תודה מראש לעונים.
-
- 1 תגובה
- 535 צפיות
-
-
לא יודע אם זה המקום המתאים להשים את המדריך שהכנתי אבל בעניי זה המקום היחיד שמתאים! (אם לא? אז תעבירו את ההודעה למקום המתאים... אז הינה כל מי שרצה להיות שדרן רדיו באיזה רדיו באינטרנט או רוצה לפתוח בעצמו! הינה יש לכם הזדמנות! תורידו את הקובץ word קראו ותצליחו !!!! הכל עם תמונות פירוט והסברה!! להורדה : http://rapidshare.de/files/17378212/radio___a2-power.rar.html
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
http://www.photoone.co.il/product.asp?pID=68&cID=13 any reviews available ?
-
- 1 תגובה
- 683 צפיות
-
-
אני מחפש לקנות אוזניות לפלאפון לצורך שמיעת מוזיקה. התקציב שלי הוא עד 300 שקל אך העדיף שלא לחרוג מ250 שקל אלא אם כן יש שיפור רציני. אני מעוניין באוזניות קטנות עם אחריות לתקופה של של שנה לפחות כמו כן אני מעדיף אוזניות עם כפתורי שליטה (שיר קודם,הבא,פליי ופאוס). אשמח עם ניתן להשיג את האוזניות באזור המרכז - נתניה.
-
- 1 תגובה
- 791 צפיות
-
-
שלום לכולם. אז רציתי לשאול כמה דברים מעניינים בקשר לכרטיס קול הזה...שאלות כמו האם ב www.ksp.co.il הם עשו טעות כי רשום שם CREATIVE Audigy NX ולא CREATIVE Audigy 2 NX אז רציתי פשוט לשאול האם זה באמת CREATIVE Audigy 2 NX מה שמוכרים בKSP כי עשיתי חיפוש ולא מצאתי שום "CREATIVE Audigy NX"....לא נראה לי שיש כזה בכלל...יכול להיות שהם פשוט לא הוסיפו "2" אבל מצד שני הם גם מוכרים אותו בדיי זול...ועוד שאלה...האם יש הבדל משמעותי בין CREATIVE Audigy NX ל Audigy 2 ZS ? ושאלה אחרונה...האם בשתיי הכרטיסים האלה יש כניסת MIDI ? תודה.
-
- 1 תגובה
- 726 צפיות
-
-
הי קיבלתי כרטיס טלוויזיה ישן של חברה שנקראת KWORLD . דגם הכרטיס KW-TV878-FBK . מצאתי דרייבר באתר DRIVERGUIDE והתקנתי אותו. עד כאן הכל נראה בסדר. אני מניח שצריך גם את התוכנה שלו שמאפשרת כיוון של התחנות וצפיה בשידורים וכיו"ב. אני לא יודע אפילו איזו תוכנה צריך. אם מישהו מכיר ויודע או יודע היכן ניתן למצוא תוכנה כזאת, אנא הודיעו לי. תודה. דרך אגב, אני לא מכיר את הנושא בכלל, אז נא לתת הסברים בהתאם.
-
- 1 תגובה
- 558 צפיות
-
-
שלום התקנתי במחשב שלי כרטיס קול של Creative Live 5.1 עכשיו הבעיה היא שניסיתי לסדר את ההגדרות של הסאונד בגלל שהצליל נישמה לי צורם והבסים חזקים מידי אבל לא הגעתי להגדרות אופטימליות שהצליל הישמע נקי אולי מישהו יכול לעזור לי בהגדרות של הקול ראיתי שבלוח בקרה יש מיקסר לכרטיס קול השמח עם מישהו עם אותו כרטיס קול יעזור לי ותודה מראש
-
- 1 תגובה
- 572 צפיות
-
-
מחפש לראות על המסך בטלויזיה סרטים מהמחשב - הבעיה היא שהמחשב מרוחק 10 מטר מהטלויזיה חיברתי את הטלויזיה למחשב בכבל ורואים שחור לבן יש לי 8800 מה שאני מחפש הוא פיתרון זול לצפיית סרטים על הטלויזיה חשבתי על MP4 אבל הוא 2000 שח חשבתי על HTPC אבל מינימום 3000 שח האם יש משהוא יותר זול מזה סה"כ דיסק קשיח וחיבור לטלויזיה בכבל לא משהוא יקר ממה שרשמתי
-
- 1 תגובה
- 536 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי רכב רנו קליאו הדגם החדש . אני מעוניין להחליף את כול המערכת רמקולים כולל תוספת של סאב וטוויטרים בקיצור השקעה באזור 5000 שח מוכן אפילו להוסיף עוד טיפה עם זה ישפיע משמעותית .. ככול שהתחלתי לקרוא איזה סוג לבחור רק הסתבכתי יותר ויש לי מערכת מולטימדיה באוטו לא יודע גם מה לעשות איתה הבנתי שיש דיי הרבה סוגים.. אני שומע בעיקר היפ הופ ככה שהבס חשוב וגם שומע הרבה שירים עם גיטרות חשמליות.. בקיצור אני חייב הכוונה דחוף תודה לעוזרים הגודל של הרמקולים הם 5.25 ברכב ..וחשוב לדעת אם יש מתקין קצועי באמת שיש לו מושג שאפשר להתקין אצלו...
-
- 1 תגובה
- 2.3k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות LCD לחדר שינה עדיפות ל 32 אינץ, מרחק באיזור ה 2 מטר. רצוי חיבור USB לראות סרטים, וכמובן FULL HD תקציב נע בסביבות 3000 אשמח לקבל המלצות. תודה על העזרה!
-
- 1 תגובה
- 799 צפיות
-
-
http://www.alteclansing.com/product_details.asp?pID=VS4121 יש לך ביקורת על המערכת 2.1 הזאת?? אני יודע שזה שיפור קל של ATP3 אבל אני רוצה ביקורת ברשת על המערכת ומה חושבים עליה תודה
-
- 1 תגובה
- 796 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מחשב חדש וטלוויזית lcd חדשה במקום מסך ורציתי לדעת מה הכבל הכי איכותי שיש בין מחשב לטלוויזיה. וגם אם כדי לחבר אותו למפצל שאני יוכל לראות בטלוויזיה יס או שזה יפגע באיכות ? תודה לעונים
-
- 1 תגובה
- 605 צפיות
-
-
אני צריך המלצה לרמקולים 5.1 אלחוטיים למחשב. מיועד לשירים סרטים ומשחקים.... תקציב:2000-3000 כמה שיותר זול. בתודה מראש אלעד
-
- 1 תגובה
- 843 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי כרגע כרטיס קול מובנה בלוח אם ASUS P5KC ורמקולים HARMAN KARDON SOUNDSTICKS 2 ואוזניות HD465. אם אני אשדרג את הכרטיס קול ל ASUS XONAR D2X, יהיה הבדל משמעותי ומורגש מבחינת איכות שמע באוזניות וברמקולים מהכרטיס המובנה שלי? שוב השימושים הם נטו למוזיקה ובקושי למשחקים. שווה לי לשדרג או שלא יהיה הבדל משמעותי? אם יש לכם המלצה לכרטיס טוב יותר עד 700 שקל אני אשמח. תודה.
-
- 1 תגובה
- 866 צפיות
-
-
ניסיתי להוציא את הפין עם פינצטה בל לא הצלחתי. יש דרך אחרת? זה אפשרי בכלל? או שאני חייב לקנת כרטיס קול חדש?
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שימושים: מוזיקה, סרטים אשמח אם מישהו יוכל להמליץ על משהו תודה.
-
- 1 תגובה
- 821 צפיות
-
-
שלום, אתמול קניתי אוזניות חדשות ושמתי לב שהקול שאני שומע מתהפך, כלומר מה שאמור להישמע בצד שמאל נשמע בימין וההפך. באוזניות הקודמות שהיו לי לא היתה בעיה כזאת.. בכל מקרה לא ממש יש לי כח להתחיל להלחים חוטים הפוך/לנסוע להחליף כי זה רחוק. השאלה היא האם אפשר להפוך את הכיוונים דרך תוכנה/דריוור או משהו דומה בלי שינוי פיזי באוזניות/מחשב? תודה
-
- 1 תגובה
- 860 צפיות
-
-
אהלן חברים! קנינו טלויזיה חדשה ומה הרמקולים על הפנים...... אני מחפש 2.1 שיתנו סראונד ואיכות טובה. ב1500 אפשר לקבל משהו טוב? סלון 30 מטר מרובע
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
רצתי לדעת אם אפשר בדיסקמן MP3 לעשות את הדבר הזה: נגיד על דיסק יש לי 100 שירים ונגיד ה100 שירים האלה הם 10 אלבומים (בכל אלבום 10 שירים) אני יכול להכין לכל אלבום פליי ליסט ואז לעבור בין האלבומים?? ואם אפשר את זה רק בדגמים מסויימים אז באיזה?
-
- 1 תגובה
- 761 צפיות
-
-
שלום אנשים, לצערי יש לי DVD לא מן המשוכללים בעיקרון הוא קורא קבצי וידאו מסוג DVD בלבד בעוד שהסרטים שאני מוריד הם מן הסתם מקובצים לסוגי קבצים אחרים. יש לי תוכנת NERO 6.6 ניסיתי בעזרתה לצרוב את הפורמטים השונים לקובץ DVD רגיל כך שמכשיר הDVD שלי יוכל לקרוא אותם אך ללא הואיל. האם מישהו יודע כיצד ניתן להפוך קבצי וידאו מקובצים בעיקר בפורמט DIVX לפורמט DVD. ברור לי שהאיכות שתתקבל תיוותר כבמקור הכוונה היא פשוט לאפשר לקרוא את הסרטים שאני מוריד באמצעות נגן ה- DVD הבסיסי שיש לי. בקיצור מחפש דרך פשוטה או תוכנה חינמית שיודעת לעשות את זה. במידה ואין אפשרות כזו אשמח לקבל המלצה למכשיר DVD לא יקר וטוב הכולל תמיכה בפורמטים החדשים כולל כניסת USB תודה רבה לכל העוזרים!
-
- 1 תגובה
- 537 צפיות
-
-
ראיתי עכשיו שמחיר שלהם ב רשת "עולם הקולנוע" 199 ש"ח ,למרות שבאתרים אחרים המחיר שלהם הוא מעל 700 ש"ח!!!רציתי לדעת מה קאטץ' פה?ואם יש מישהו יכול לתת לי חוות דעת עליהם. אני בכל מקרה יכנס לסניף שלהם ,לבדוק את עניין
-
- 1 תגובה
- 815 צפיות
-
-
לאחר שהרמקולים שלי שבקו חיים אני מחפש חדשים מבית טוב טווח מחירים עד 500 ש"ח. תודה המליצו לי על Altec Lansing VS4121 מה אתם אומרים? אני שומע את כל סוגי המוזיקה חשוב לי שיהיה באס טוב ואני גם רואה סרטים במחשב אז חשוב לי גם השמיעה בסרטים. הכרטיס קול שלי הוא מובנה בלוח אם ASUS P4P800 DELUXE
-
- 1 תגובה
- 677 צפיות
-
-
שלום. אני רוצה לקנות את ה-H10 ואני רוצה לדעת כמה סוללה כזאת עולה. עשיתי חיפוש ואמרו פה לבדוק אצל היבואנים אבל אני לא רואה אצלם את הסוללה הזאת. תודה רבה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 632 צפיות
-