אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
http://www.djshop.co.il/default.asp?catid={BEC7684F-36CA-4C8D-B75E-ACB2C800597D}&details_type=1&itemid={A641D46F-84AE-434E-95EB-30CBCB3DB930} Tascam US-122 איך הוא? שווה את המחיר?? כלומר בלי מיקרופון. אני לחוץץ על כרטיס קול טוב ומחשב טוב
-
- 0 תגובות
- 703 צפיות
-
-
שלום : יש לי מערכת קולנוע ביתית 5.1 של JBL, רסיבר של JVC וממיר דיגיטלי של הוט... עכשיו אני מאוד מאוד מאוד מאוד מתוסבך על כל החיבורים האלה !!! איך אני מחבר את הדיוידי לרסיבר ולקבל איכות שמע 5.1 DOLBY, שהטלוויזיה תתחבר לרסיבר, ואני אקבל בטלוויזיה את הדיוידי... דרך אגב יש לי 3 כבלים, אחד מהם 41 פינים עם יציאה של OUT LEFT ,OUT RIGHT, IN RIGHT, IN LEFT, VIDEO IN, VIDEO OUT כבל שני ושלישי אותו דבר... צהוב לבן אדום בשתי הצדדים... אלוהים זה כל כך מסובך :nixweiss: מי שיכול לעזור כל עזרה תתקבל בברכה ובנשיקה גדולה ! בתודה מראש לכולם והמשך יום נעים =] ;D ;D
-
- 5 תגובות
- 644 צפיות
-
-
חבר שלי הביא לי אייפוד 20gb המחודש עם הגלגל עם הלחצנים עכשיו ניסיתי להעביר אליו שירים ובמקום זה דפק לי את רוב השירים בתוכו!!!! אני מנסה לשמוע שירים וכל הזמן זה קופץ לי משיר לשיר!!! חייב עזרה חברה מה אני אמור לעשות???! יש באייפוד מלא שירים!!
-
- 11 תגובות
- 946 צפיות
-
-
קראתי עשרות ת'ראדים... כולם מדברים על כל סוגי ה IRIVER במומחיות רבה... אבל איך זה יכול להיות שאף אחד לא יודע איזה אוזניות מגיעות עם המכשירים? גם לא ארקדיה?! אני זקוק לתשובה דחוף לפני רכישה. אני מעוניין לרכוש מכשיר IRIVER: ממשפחת IFP 900 או IFP 700. אני מעוניין לדעת איזה אוזניות מקבלים עם כל אחד מהמכשירים האלה. בארקדיה הם לא יודעים! לא יאמן. הם אומרים שמקבלים אותן האוזניות בכול המכשירים. אבל איזה? MX300? MX400? איזה?
-
- 1 תגובה
- 585 צפיות
-
-
האוזניות שמגיעות עם הנגן [גירסה אמריקקית] הם שוות משהו?
-
- 5 תגובות
- 678 צפיות
-
-
האוזניות המדוברות הינן אלחוטיות. אבא שלי קנה אותן ביפן לפני כמה שנים טובות, והספוגים שלהן נהרסו. עכשיו הוא רוצה למצוא מקום שבו ניתן לקנות את הספוגים. את הדגם הספציפי כנראה שלא מייבאים לארץ... אז אם מישהו מכיר מקום כלשהו שבו אני יכול לבקש שינסו להשיג את זה, או משהו בסגנון... בבקשה.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי בבית שני רמקולים של מערכת aiwa טיפה ישנה שפעם הייתה מחוברת למחשב, המערכת הלכה ואין טעם לתקן אותה. עד לא מזמן הייתי עם רמקולים עלובים של מחשבים ולא נהנתי ממש, למרות השיפורים המשמעותיים שעשיתי לסאונד. עכשיו אני מחפש סוג של מגבר זול לחבר אליו את הרמקולים הגדולים ואני לא יודע מה אני בדיוק צריך, אני יודה מאוד למי שיוכל לומר לי מה אני בדיוק צריך לקנות ולתת לי כיוון איפה לחפש ובאיזה טווח מחירים. תודה מראש
-
- 7 תגובות
- 613 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות קולנוע ביתי לחדר, די קטן יחסית - לא סלון, אני חושב על משהו כמו 5 ערוצים, רסיבר סאב ודי וי די (לפי מה שאמרו לי בחנות לא חייבים סאב אם יש רסיבר אני לא הבנתי את זה אתם יכולים להסביר את הקטע הזה? :s05:) יש לי תקציב של לא יותר מ1500 שקל הייתי רוצה עזרה בבחירת מוצרים. תודה.
-
- 9 תגובות
- 961 צפיות
-
-
הכי חשוב איכות הסאונד, ואחרי זה נוחות השימוש. תודה
-
- 2 תגובות
- 526 צפיות
-
-
שלום, אני מקבל אייפוד מחו"ל, רציתי לדעת מה אני צריך לעשות כדי להטעין אותו עם השנאי, כי השנאי של חו"ל לא מתאים. אם צריך לקנות חלק אז תמונה תעזור לי לדעת מה זה. ועוד משהו, אם אני מטעין אותו דרך יואסבי, זה יהיה פחות טוב, ויכול לגרום נזק למכשיר ? תודה.
-
- 8 תגובות
- 607 צפיות
-
-
שלום אני צריך בבקשה המלצות לכרטיס קול דיי איכותי במחיר סביר שיתחבר למערכת קולנוע בייתי דיי קטנה של NORMANDE (אם כותבים את זה ככה...) אני ישתמש בכרטיס למוזיקה ומשחקים אם זה משנה אז אני שומע בעיקר רוק פאנק מטאל אלטרנטיב גיל.
-
- 4 תגובות
- 651 צפיות
-
-
בעיקרון עבדתי קצת עם התוכנה ולא ממש נתקלתי בבעיה... אולם כאשר רציתי לשנות את ה Frame Rate של הסרט מ Auto (ברירת מחדל של התוכנה) ל 23 או מספר אחר נתקלתי בבעיה... בעזרה של התוכנה הוא רושם: (Set frame rate (Hz value, fraction or abbreviation מישהוא יודע איזה ערך להכניס או על מה מדובר?
-
- 0 תגובות
- 522 צפיות
-
-
אחרי פחות משבוע קיבלתי את ההזמנה שלי מ-UPS בגלל חוסר במצלמה אני לא יכול לצלם את הערכה שקיבלתי אבל כולם יודעים מה מקבלים ומה לא מקבלים אז הקיצר אני שולח אותו להטענה עכשיו ומקווה לחזור בעוד כמה זמן עם עידכון חדש בקשר לתיפעולו!!!! עם מישהו רוצה לישאול משהו אותי יכול!!!! למי שיש את המכשיר ואולי יודע כמה זמן אני צריך להטעין אותו??? בתודה נמרוד.!!! וקדימה לזרום עם תגובות!! נ.ב המכשיר כל כך יפה ונוחחחח הוא פשוט סקסי
-
- 16 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי שני סרטים שערוץ הסאונד בהם משום מה מתבטל בכונן ה- PIONEER שלי אבל כשמפעילים אותם במחשב הכל עובד טוב. מה הבעיה פה?
-
- 0 תגובות
- 514 צפיות
-
-
אני רוצה לנצל את הכרטיס קול שלי ואת הקופסה עם החיבורים שבאה איתו...(HERCULES GTXP 6.1) אם כן, איזה תודה
-
- 0 תגובות
- 632 צפיות
-
-
טוב אני ממש מקווה שאני יקבל תשובה עוד היום וממש בקרוב כי אני נוסע היום! אז ככה רציתי לדעת איך מחברים IRIVER H340 לרדיו באוטו ושזה ישמיע את זה? אולי יש משהו שצריך לקנות? (שיש בטוח בדיוטי פרי?)
-
- 6 תגובות
- 682 צפיות
-
-
אני יודע שנפתחים על זה עשרות ת'רדים, אבל אף פעם אין בדיוק אחד שהוא לפי הדרישות שאני רוצה, אז חשבתי שאני אפתח דיון כזה משל עצמי ונסגור את העסק... בכל מקרה, אני מעוניין בנגן mp3 עם 1gb חוץ מזה אין לי עוד דרישות, אפילו שדברים כמו זמן סוללה ארוך זה נחמד, סוללות נטענות, וכן תמיכה בעברית (שזה הייתי מאוד מעוניין) התקציב הוא נגיד עד 1000ש"ח, כאשר הייתי מעוניין להוציא כמה שפחות תודה רבה לכל מי שיעזור לי
-
- 10 תגובות
- 922 צפיות
-
-
פירמטתי היום את המחשב וכשסיימתי להתקין הכל [כולל הדרייבק של הכרטיס קול] שמתי לב שיש לי הד מטורף ומעצבן! מה לעשןת?! :s05: בבקשה תעזרו לי!!! ------------------------------------------------------------------------ עריכה :נפתר! תודה לכולם!
-
- 4 תגובות
- 874 צפיות
-
-
אפילו בפחות מהמחיר העיקר שהאיכות טובה...
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אודה לכם אם תוכלו לחוות דעתכם עליהם ואולי להמליץ על אוזניות אחרות טובות יותר, אם צריך. אין הגבלה בכסף. ראיתי שממליצים בת'ראדים אחרים על MX550 של סנהאייזר. מה דעתכם, והאם יש באמת הבדל רציני בין MX550 לבין, נאמר, MX300?
-
- 2 תגובות
- 678 צפיות
-
-
שלום, 1.רציתי לדעת אם העוצמה של 18MW לערוץ ב-IRIVER IFP799 מספיק חזקה גם שרצים איתו בחוץ? מבלי להגביר עד מקסימום את הווליום (אולי החלפת אוזניות תעזור?) 2.האם המיני אייפוד יותר חזק ביציאת אודיו לעומת ה-H10? ( האם החוק הצרפתי המגביל את הספק היציאה תקף גם בדגגמים המיובאים לכאן?) בעיקרון חשבתי לרכוש את הIFP 799 לריצות ...אבל אני מתלבט בקשר לעוצמה שלו...ולכן חושב אפילו על רכישת HDD לריצה.... מה דעתכם? לא אכפת שיהרס אחרי שנתיים... יש נגני פלאש כיום בשוק כמו זה...http://www.stormblue.co.kr/eng/sub/products/mp650.asp שגם נמכרים בישראל ומוציאים הספק מדהים של 25MW לערוץ... 3.מישהו שמע על החברות stormblue או mpio ומה ההבדל באיכות בינן לבין אייריבר? תודה
-
- 5 תגובות
- 710 צפיות
-
-
אהלן... סתאם שאלה.... מישהו ניצל אחריות לגבי זעזוע שעבר נגן HDD כתוצאה משקשוק בפעילות גופנית? האם היא תופסת במקרה של ה-H10 או של המיני ?....האם החברה עושה בעיות להחלפה?... תודה
-
- 0 תגובות
- 538 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מערכת לחדר זולה יחסית האם SAMSUNG - MAX-ZS720 היא מערכת טובה?
-
- 0 תגובות
- 584 צפיות
-
-
האם יש הבדלים משמעותיים בין הכרטיסים הללו לשימוש למישחקים בחיבור 5.1? האם ניתן לחבר את ה- VALUE ב- SPDIF בדיגיטלי לרסיבר או שאין את האופצייה הזו בכרטיס הזה? תודה
-
- 0 תגובות
- 581 צפיות
-
-
מצטער על פתיחת הת'רד הנוסף, פשוט לא רציתי להקפיץ את הקודם אח שלי חוזר מלונדון בשבוע הבא, וביקשתי ממנו לחפש את הנגנים של IRIVER וIAUDIO ואוזניות של סוני (MDR G74) לריצה רציתי לשאול מה דעתכם: האם כדאי לחכות לT10 וכשיגיע לקנות אותו או את הישן יותר IFP 799? ההבדל ביניהם הוא בעיקר בעיצוב ובתמיכה המלאה של T10 בOGG, אה וכמובן יותר שעות סוללה (53 מול 40) מה שמוביל אותי להתלבטות נוספת: IAUDIO U2 או IAUDIO G3 שניהם כמעט זהים במחיר (U2 עולה 50 שקל יותר) אבל ההבדל ביניהם די משמעותי: G3 מגיע עם 50 שעות סוללה וU2 עם 20 שעות סוללה (נטענת) איזה דגם עדיף ולמה? הבעייתיות בIAUDIO זה שהוא ממש לא נפוץ בארץ וגם איפה שאמורים למכור אותו (שקם אלקטריק) לא מוכרים שאלה נוספת: האם לדעתכם יש אוזניות י…
-
- 5 תגובות
- 740 צפיות
-