אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
שלום, יש לי שני רמקולים + סאב של מחשב (די איכותיים של קריאטיב) מחוברים לכניסה אחת בכרטיס קול, שני רמקולי מדף של מערכת הסטראו מחוברים גם הם למחשב עם המערכת ועכשיו קניתי עוד 4 רמקולים שמיכולים להיות גם אחוריים וגם מדף. כרגע שלושת הרמקולים של המחשב מחוברים בכניסה אחת הרמקולים של המערכת בכניסה השניה. חשבתי להוסיף שני רמקולים למערכת כסרראונד בכניסה מאחורי המערכת ולקנות עוד כרטיס קול מכיבן שיש לי עוד מגבר ולחבר אליו את השניים הנותרים. איך זה<? יש רעיונות אחרים? תודה
-
- 0 תגובות
- 601 צפיות
-
-
שלום לכולם, מחפש מערכת סראונד עד 3000 שקל, כרגע חשבתי על מגבר הרנן-קרדון AVR130, ורמקולים BOSTON MS4000, המערכת גם לקולנוע ביתי אך לא פחות חשוב מזה- למוסיקה. יש לי בעיית מקום די רצינית תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 703 צפיות
-
-
תראו ההורים שלי רוצים לעשות מערכת קולנוע בייתית ... טלוויזיה כבר יש 39" LCD/פלזמה לא זוכר אני צריך המלצה על מה לקנות כדי להשלים את המערכת ? - רסיבר, רמקולים, דיוידי ... התקציב הוא 5000-10000 שקל והמערכת תשמש כמעט ורק לטלוויזיה(ולא למוזיקה) . התקציב דיי גמיש כמו שאתם רואים אבל עדיפות לכמה שפחות אני לא מחפש מערכת על אלה משו ברמה טובה . על מה אתם ממליצים לי ? ויש לכם המלצות לחנויות טובות באזור השרון-מרכז ? או חנויות באינטרנט ? תודה !
-
- 0 תגובות
- 592 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה להרכיב מערכת ק״ב לסלון 5 מטר מרובע עם טלוויזיה של 42 אינץ של lg וסטרימר Xtreamer. התקציב הוא עד 3 אלף. אני מחפש מערכת פשוטה שתעשה את העבודה ותיתן לי להנות יותר מהסרטים. יש אפשרות לרמקולים אלחוטיים ? תודה=]
-
- 0 תגובות
- 669 צפיות
-
-
טוב היום החלטתי שאני הולך לבנות את המקרן ב-300$ כדיי להיפטר מהטלוויזיה של SIMENS שבת 20 שבחדר שלי... עכשיו אני זקוק לכמה דברים: 1. המלצה למסך LCD טוב... אני חושב שצריך 16 MS... 2. איך אני משיג את המקרן שקופיות לא מצאתי כזה בזאפ... או שלאיזה עדשה אני זקוק כדי שתגדיל את התמונה... 3. אם אני עושה המקרן שקופיות אני צריך מסך כזה של הקרנה אחורית כי אין לי מקום בחדר לשים את המקרן שקופיות... אפשר להשיג דבר כזה?
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום. קנינו לא ממזמן DVD חדש בבית, ואיך להגיד את זה. לא הכי מהנה לשמוע ברמקולים של הטלווזיה. אז החלטתי לקנות מערכת רמקולים + מגבר (חיב כי אין לי 5.1 אנאלוגי בDVD). התקציב הוא באזור 2500 ש"ח. המערכת איננה מיועדת לשמיעה בווליום גבוה (כך שרמקולים הנשמעים טוב בווליום בינוני ומתחילים לזייף בווליום גבוה יכולים לבוא בחשבון). כמו כן, גם התקציב אומר זאת, המערכת איננה מיועדת לאודיופילים כך שאפשר להסתפק במשהו בינוני. בבקשה המליצו לי על מערכת רמקולים (לפחות2 קדמים ו2 אחורים מומלץ גם סנטר ולא חובה סאב) ומגבר תואם (יש בDVD גם אופטי וגם קואקס). תודה לעוזרים.
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן, יש לי שתי רמקולים של 8" של חברת peerless רציתי לשאול דבר ראשון איך אני יודע בכלל אם זה רמקול שיכול לשמש כסאב בכלל? (קיבלתי אותם מחבר והוא לא יודע של מה הם).. חיברתי אותם למגבר ביתי ליציאה של הסאב והם נשמעים טוב אבל רציתי עוד חוות דעת ממכם.. עוד משהו שאני בונה את הקופסה באיזה עץ כדאי להשתמש? יש לי את הסוג עץ כמו שבבים דחוסים ביחד זה טוב? (אני יביא לינק לתמונות של הסאב והעץ).. תודה מראש! תמונות: https://picasaweb.google.com/dvirper3/SubwooferBox#
-
- 15 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
יש לי סאב וופר cerwin vega ve 28s הוא התחיל לעשות לי רעשים פק פק ולפעמים רעש נמרח כזה פחחחח.. עכשיו החלפתי פעמיים את הכבל של הסאב לרסיבר לא עוזר.. כשהוא עושה רעשים אני כיביתי את הרסיבר ועדיין יש רעש אחר כך ניתקתי את הכבל והיה רעש.. מה שאומר שהבעיה לא מרסיבר החלפתי את הכבל של הסאב לחשמל ולא עוזר... (כמובן עם 3 פינים) ניסיתי לחבר תפלא ועדיין יש רעשים... מישהו בבקשה יכול להגיד לי מה הבעיה ואם דרוש תיקון מה יהיה בערך העלות? תודה רבה
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
אני מקליט פודקאסט שבועי דרך סקייפ והרבה מאוד פעמים בזמן ההקלטה אפשר לשמוע מהצד שלי (מדובר בהקלטה של שיחת ועידה) צפצוף דיגיטלי כזה, וזה משהו מאוד מעצבן, חשבתי שזה בעיה אולי בסט שאני משתמש אז קניתי סט אוזניות+מיקרופון חדש, וזה עדיין קורה. אני משתמש בכרטיס קול המובנה של המחשב שלי (לוח אם Asus M4A78-HTPC, כרטיס הקול אם אני לא טועה- ATI SB700) מישהו מכיר את הבעיה ו\או יכול להציע פתרון או לכוון אותי? תודה!
-
- 1 תגובה
- 974 צפיות
-
-
קניתי טלויזית LCD 42 של PHILIPS FULL HD דגם 5603d אני מנסה לחבר לטלויזיה מחשב עם קבל HDMI-DVI אבל מה שקורה שהתמונה כל כמה שניות נעלמת כרטיס מסך 8800GT sonic 512 mb בהתחלה חיברתי עם מתאם DVI HDMI וקבל HDMI וגם אז היה אותה בעיה הקבל הוא 3 מטר כשאני מחבר לכרטיס מסך דרך RGB אני מקבל תמונה קבוע בעיה שאז הרזולוזיה היא 1080i ולא 1080p תמונה פחות ברורה יש למשהוא מושג מה סיבה שיכולה להיות לבעיה של HDMI?
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום ! הכרטיס קול הזה מובנה לי בלוח אם (Asus P5WDH Deluxe). אני משתמש 99% מהזמן עם אוזניות במחשב. עד לפני שבוע וחצי בערך הייתי עם Windows XP והסאונד היה תענוג, חזק כמו שצריך, מאז המעבר ל-Windows 7 הסאונד ממש אבל ממש חלש, אני מרגיש כאילו 50% פחות עוצמה. בהגדרות של הצלילים שבלוח הבקרה הגברתי הכל.. יש שם משהו להקטין עוצמה ל-80% או 50% לחצתי לא לעשות דבר.. התקנתי את הדרייבר הכי חדש שיש לכרטיס קול, גירסא 2.51 ועדיין העוצמה אותו דבר, נמוכה ומעצבנת. מה אני יכול לעשות ? התקשרתי היום למיקרוסופט ישראל לתמיכה והעזרה היחידה שנאמרה לי שאכן יש בעיות עם הסאונד אבל זה קשור לדרייברים ופשוט להוריד מהיצרן של הכרטיס קול את הגירסא החדשה והתואמת ל-Windows 7 וזה מה שעשיתי - אך ללא הצלחה. אשמח ל…
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
טוב, אז אחרי שהייתי סגור על עצמי והחלטתי שאני רוצה דגם מסך מסויים, גיליתי שאין לו תאורת Full Led. ואז גיליתי שלכל מסכי ה-55 של סמסונג אין את זה. לפחות לא אלה שאני מכיר. ואז גיליתי שאני לא כל כך מבין מה רוצים ממני - והחלטתי לפנות למומחים. אני מחפש מסך "52-"55 , לא במחיר יותר מ-8k, עם 3 שנים אחריות של Samsung או Lg, והנה הנקודה - המסך לא חייב שיהיה לו Smart/Internet למרות שלפי מה שאני מבין זה כבר בלתי נפרד כרגע - לפחות אני לא צריך DLNA מובנה במובנים של מחיר. אבל מה שאני כן צריך שיהיה - זה ה-3D, שהולך לשמש אותי פחות לסרטים אבל יותר למשחקי קונסולות (בייסיקלי PS3). גם בתחום התלת מימד הצלחתם לבלבל אותי עם פוסטים סותרים על אקטיבי ופאסיבי. אה, לגבי Full Led Matr…
-
- 0 תגובות
- 801 צפיות
-
-
קניתי LCD מארצות הברית לא מזמן ולא שמתי לב שהוא לא תומך בשידורים של הארץ כולנו יודעים שהשידורים שם הם ב-NTSC ובארץ רוב הטלויזיות משתמשות ב-PAL התקשרתי ל-HOT ואמרו לי שאם אקנה כבל SCART עם יציאה של SVIDEO אני אוכל להסתדר רק לשנות בממיר את ההגדרה לצפיה בשיטת שידור של SVHS רציתי לדעת אם יש כבל SCART עם יציאה טובה יותר מ-SVIDEO לטלויזיה אולי COMPONENT או משהו דומה.... אודה לכם על העזרה ואפילו אם תוכלו לתת לי טלפון של בעל מקצוע או חנות שיכולה לעזור לי בהחלטה ויום טוב שיהיה לכולנו ;D
-
- 2 תגובות
- 686 צפיות
-
-
היי, אני מחפש כרטיס טלויזיה שתומך ב HD - יש חיה כזאת? אני צופה בשידורי HD מהמחשב, ואני רוצה להעביר את השידור לטלויזיה שבחדר וחשבתי לקנות כרטיס טלויזיה ורציתי לבדוק אם יש דבר כזה, ומעבר לזה, אם יש המלצות למשהו ספציפי? תודה רבה, שי.
-
- 3 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
ברשותי מגבר של הרמן קרדון דגם AVR235 המגבר לא עבד זמן מה והחלטתי לחבר אותו. הוא מחבר עם אופטי לסטרימר והסטרימר מחובר לטלויזה בHDMI עכשיו, ברגע שאני מפעיל אותו בעת צפייה בסרט הכל עובד מצויין אבל לאחר 20-25 דקות הצליל מתעוות ונחלש, ונשמע כמו צרימה וכעבור מס' דקות כבר לא שומעים כלום - המגבר עובד תקין ומראה שהכל מחובר אבל לא מוציא סאונד אשמח לעזרה / עצה מה לעשות!!
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום רב בכרטיס מסך דגם BFG-GTX260OC מחובר אליו למחשב כרגע 2407WHPFC DELL DVI-DVI ניסיתי לחבר את SONY 46W5500 עם כבל HDMI ,ליציאה השניה בכרטיס מסך דרך מתאם DVI TO HDMI ולא מצליח לראות תמונה,ניסיתי בכל הכניסות HDMI של המסך וללא הצלחה. מה הבעיה? תודה מראש לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 706 צפיות
-
-
שלום, קניתי כרטיס טלווזיה Compro Vista M1F, וההוראות שלו ממש לא ברורות. מישהו יוכל בבקשה להסביר לי איך לחבר אותו למחשב עם תמונות של הכבלים שאני צריכה בבקשה, כי אני ממש מבולבלת.. יש לי לוח אם של GIGABYTE MA74GM-S2H.
-
- 4 תגובות
- 770 צפיות
-
-
יש לי מגבר בן שנתיים וחצי.המגבר לפני כמה ימים הפסיק לתת לי ווליום .לפעמים הוא עובד רגיל ולפעמים הווליום הוא נמוך מאוד ורק עם ממש מגבירים שומעים קצת. משהו יןדע מה התקלה ומה הנזק הכספי של תקלה כזאת.?
-
- 0 תגובות
- 526 צפיות
-
-
האלן באלן ח-ב-ר-י-ם.... אני צריך עזרה בבבקשההה בקניית נגן... יש לי כמה שאלות. אני מחפש נגן בגודל של 20-30- ג'גה. שיהיה עם איכות שמיעה טובה מאוד... בקשר להצגת וודיאו ותמונות - אז גם חשוב אבל לא הכי.. שהיה קטן וחביב - לא משהו מפלצתי - משהו בגודל חביב שאפשר לסחוב בלי להתבעס עכשיו ככה .. יש לי אפשרות לקנות את ה iPod 30GB שמציג וודיאו ב 1600 שקל חדש בקופסה שחבר הביא מחו"ל ( אם מישהו יכול להגיד לי שזה משמש כארד דיסק זה מאוד יעזור כי עדיין לא הבנתי יש כאלה שאומרים שכן וכאלה שלא. קראתי קצת על האיי-ריבר H340 40 ג'גה ובארץ הוא עולה 1900 שקל ושמעתי שהוא סבבה.. וחשוב מאוד בשבילי הוא משמש שהארד דיסק נייד עכשיו יש עוד מליונים של נגנים במחירים האלה.. אני לא יודע מה לבחור אז בבקשה מי שיכ…
-
- 0 תגובות
- 521 צפיות
-
-
אני כבר סגור על מה אני קונה אני רק רוצה לדעת את כל! ההבדלים בין ה- Iriver IHP-100 לבין הדגם היותר מתקדם Iriver IHP-120. תודה לכל העוזרים, בבקשה אל תגידו סתם כי זו החלטה חשובה מאוד ואני רוצה היום להזמין את המכשיר מחו"ל.
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
כשקונים HTPC צריך גם, כמובן אם רוצים לקנות את השלט ועוד חלק של מיקרוסופט כדי לעבוד עם הממירים של חברות הכבלים והלווין. איך קוראים לזה ואיפה אפשר לקנות את זה ברשת, קישורים בבקשה. לא מצאתי באתר של מיקרוסופט או בחיפוש בגוגל. תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 499 צפיות
-
-
שלום לכם אני מחבר את הנייד שלי (LG) ל LCD 32L80 גם של LG בעזרת VGA עד אתמול הסאונד גם עבר שחיברתי בינהם כרגע אין סאונד מטלויזיה רק מהמחשב מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 0 תגובות
- 563 צפיות
-
-
אחי קנה לי רדיודיסק לרכב, פיוניר DEH-P7900BT. זה רדיו נחמד שמציע את האופציה להשמיע מוזיקה דרך BLUETOOTH. כשאני מחבר אליו את הפלאפון שלי, K800i, שומעים לא רע בכלל אבל מידי פעם יש הפסקות של עד חצי שניה בצורה דיי אקראית המהלך הניגון. הוא יכול לנגן 10 דקות ללא הפרעה ואז יתחילו להופיע ניתוקים כל 5-20 שניות. יכול להיות שהרדיו פגום? או שזו תופעה שסביר שתהיה בחיבור אלחוטי שכזה... ניסיתי להשמיע גם עם טלפון אחר (אבל מאותו הדגם) והתופעה חוזרת, כך שזה לא אומר לי הרבה.
-
- 4 תגובות
- 727 צפיות
-
-
שלום לכולם. קניתי מחשב חדש, ואני רוצה לחבר אותו למערכת קולנוע ביתית שיש לי בבית (5.1)... למערכת יש DVD-רסיבר עם חיבור RCA בלבד (אדום צהוב לבן). הנה הלוח אם של המחשב החדש: http://www.skypc.co.il/pl_product~39472~10~0.htm Gigabyte GA-EP43-DS3 יש בקישור תמונה של הלוח אם מאחורה, שאפשר לראות בה את החיבורי סאונד שיש ללוח. אני יודע שעם כבל אודיו - RCA רגיל אפשר לחבר למערכת, אבל אני רוצה לשמוע בסראונד מלא... האם יש דרך זולה לעשות כזה דבר? תודה מראש!
-
- 0 תגובות
- 982 צפיות
-
-
יש לי לוח אם של chaintech , דגם 7NIF2עם כרטיס קול 5.1 מובנה של CMEDIA דגם 9378.בלוח גם מובנה GEFORCE 4 MX . יש לי WINDOWS XP. הדרייברים של הכרטיס מסך היו ישנים ולכן הורדתי את מהאתר של NVIDIA את ההתקנים של הNFORCE. כנראה שהם ביטלו את ההתקנה של הCMEDIA. הכרטיס קול עובד. הבעיה שאני לא יודע אם הכרטיס קול תומך כמו מקודם בEAX וA3D. הורדתי מהאתר של CMEDIA את הדרייבר,אבל זה לא עוזר כי זה כל הזמן מתקין לי מחדש את הNFORCE. אודה על עזרתכם שרון
-
- 1 תגובה
- 765 צפיות
-