אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
-
בעיקרון, זה בשביל עריכת בפוטושופ. עדיף ימני עליון - משם הסאונד הכי איכותי. בין העוזרים יוגרל סיבוב על בלוסקי.
-
- 2 תגובות
- 628 צפיות
-
-
היי לאחר שבדקתי באתר של COWON, חיפשתי בחנויות שאמורות למכור את הנגנים שלהם, ומסתבר שבמחסני חשמל בכלל לא מכירים אותם ובשקם אלקטריק רשום במחשב שיש אבל אין להם במלאי.. בZAP עצמו מצאתי רק שתי חנויות שמוכרות את הG3 והם TOP100.co.il ו karish.co.il אני מחפש חנות שהיא לא רק אינטרנט וזו בעיה.. אח שלי חוזר מלונדון אבל טוען שמצא רק במחירים של 120 פאונד ומעלה, שזה אומר כבר אותו מחיר כמו בארץ או יותר. אשמח לקבל עזרה
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
למי שאין כוח לקרוא הכל שיקרא רק את מה שמודגש... שלום לכם, לאחר שנשבר לי הדיסקמן הישן, ונשבר לי מהמינידיסק של אחותי, החלטתי שהגיע הזמן שגם אני אקנה נגן mp3. התעסקתי לאחרונה באתרים ובדקתי נגנים שונים... אבל אין לי שמץ של מושג מה לקנות. עזרו לי בבקשה. בעיקרון, אני צריך נגן עם מינימום 5 ג'יגה מקום, קטן וקומפקטי. לא איכפת לי מדברים כמו משחקים, מסך צבעוני, ניגון סרטים או מאתיים אלף פורמטים, אני לא צריך את כל השטויות האלה, אני בנאדם שמאוד אוהב מוזיקה ואני צריך את הנגן בשביל מוזיקה נטו, בלי שטויות אחרות. אז צריך איכות סאונד ברמה... שיהיה נוח לשימוש - זה חשוב... אם יש רדיו גם זה אחלה אבל לא חובה, אני אשמח לרדיו בנגן. הגבלת המחיר היא עד 250 דולר, לא יותר, וחשוב לציין שיש לי אפשרות …
-
- 20 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
איזה אוזניות כדאי לקנות- אני מעדיף אוזניות כפתור איכות טוב אין לי תקציב מדוייק בכללי על איזה דגמים ואיזה חברות כדאי ללכת אם יש לכם דגמים ספציפיים אז זה עדיף תודה, טל
-
- 1 תגובה
- 736 צפיות
-
-
אז ככה, הדריבר של הכרטיס קול שהיה מותקן יחד עם הדרייברים של ה- Nforce 5.10 גרם לי לבעיות בסאן אנדראס. לפתרון הבעיה הסרתי את הדרייברים של הקול , והורדתי דריברים נפרדים לכ. הקול מהאתר של Nvidia. עכשיו מה שחסר בדריברים האלה , שהם לא מגיעים עם ה- Equalizer של Nvidia. יש דרך להוריד דרייברים עדכניים, שלא יגרמו לי לבעיות שכוללים את האקוולייזר של Nvidia? (אני מתכוון לחבילה נפרדת של הכ.קול) תודה!
-
- 0 תגובות
- 479 צפיות
-
-
שלום! אני לא מבין שום דבר במכשירים האלה ומחפש איזה שהוא מקור מידע. מעניין אותי לדעת על הפורמטים הנתמכים, האם יש צורך עקרוני בהרד דיסק (ואיך מקליטים כשאין כזה), אילו מכשירים מומלצים... בתודה מראש, דוד
-
- 0 תגובות
- 582 צפיות
-
-
מה אתם אומרים על הנגן הזה: http://www.saleshop.co.il/Product.asp?Pid=4350&Cat2Cat1ID=1330&Cat2ID=0&aff=Zap יש המלצות לנגני DVD תומכי DIVX אחרים במחיר דומה?
-
- 0 תגובות
- 960 צפיות
-
-
שבוע טוב לכולם אני רוצה לקנות אוזניות אלחוטיות חדשות למחשב. האוזניות כמובן צריכות להיות סטריאופוניות או אפילו עם צליל סראונד אז אם למישהו יש המלצה לאוזניות אלחוטיות באיכות טובה (לא משהו אודיופילי) בבקשה שיכתוב אגב, יש אוזניות אלחוטיות שמתחברות לUSB דרך בלוטות' או משהו כזה?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לאחר קריאה מרובה באינטרנט לקראת רכישת נגן MP3 פלאש, נקלעתי לדילמה. אשמח אם תעזרו לי. ההתלבטות שלי מתחילה כאן. אני חושב לרכוש אחד משני מכשירים של IRIVER: 1. IFP-990 256MB מחיר: 495 ¤ 2. IFP-795 512MB מחיר: 630 ¤ אני מבין ששניהם נותנים אותה איכות סאונד, וההבדלים העיקריים הם בכך שלסדרת 900 יש מסך צבעוני וסוללה נטענת. אני יכול לוותר על שניהם לטובת 512MB. אוקי, היכן הדילמה בדיוק? אני מבין שהאוזניות מהוות חלק חשוב מאוד באיכות הסאונד הפוטנציאלית שאפשר להוציא מהמכשירים האלה. חשבתי לרכוש אוזניות של Sennheiser מדגם PX-100 (כנראה במחיר 250 ¤). אך יחד עם הנגן אני ממש עובר את התקציב שלי. השאלה שלי היא מה חשוב יותר: אוזניות או נגן? כלומר, מה עדיף, למשל, משתי האפשרויות הבאות: 1. אחד…
-
- 6 תגובות
- 913 צפיות
-
-
מישהו יכול להמליץ לי על מכשיר שיודע להקליט על DVD עם הפיצרים הבאים - 1. יודע לצרוב על כל סוגי המדיות כולל RW ו-RAM 2. קורא DivX 3. יהיה נחמד אם הוא ידע גם לקרוא כתוביות בעברית 4. בארץ 1 ו-4 חובה, 2 ו-3 אופציה יש חיה כזאת?
-
- 7 תגובות
- 958 צפיות
-
-
מכשיר פלאש חדש עם מסך OLED צבעוני, תומך בתמונות (JPEG) ואפילו סרטים! עיצוב יפהפה, אבל מסך קטן. נמכר בבאג: http://www.bug.co.il/nconfigout.asp?psn=2288&scat=221&tcat=33 רציתי לשמוע עליו חוות דעת...
-
- 2 תגובות
- 729 צפיות
-
-
ההודעה ממיסטיקריבר: Looks as though iriver may be readying the release of an 8GB version of it's U10 player. The german site mp3-player.de has an information page concerning the upgraded player. הלינק למקור: http://www.mp3-player.de/artikel.php?ArtNr=2087 נגן הפלאש הטוב ביותר שקיים לדעתי שיהיה... יש לו תמיכה בתמונות, רדיו, הקלטה ,סרטים (15 FPS) וכמובן שירים! והכל במכשיר פצפון, יפה ובעל ניווט נוח.
-
- 18 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני טס ללונדון ואני רוצה לקנות שם iriver h320 עכשיו מישהו מוכן להסביר בעצם מה ההבדל בין ה iaudio x5/l לiriver h320 ובאותה חנות שבה אני רוצה לקנות רשום באתר h320se מה פירוש הse ? האם הse זה אומר גרסה אמריקאית ואיך יודעים להבחין בחנות בין הגרסה האמריקאית לאירופאית כמו שבארץ ?
-
- 14 תגובות
- 999 צפיות
-
-
שלום, קבצי ה-MP3 שאני מעתיק ל-NET ND שלי נשמעים בווליום נמוך עד סביר, דבר שכמובן מוריד מחווית השמיעה. האם יש תוכנה להעלות את עוצמת הסאונד של השירים המועתקים לנגן? תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 971 צפיות
-
-
אני צריך המלצה לכרטיס הכי טוב שאפשר להשיג בתקציב הזה. עשיתי חיפוש אבל לא מצאתי תשובה לשאלה. תודה.
-
- 0 תגובות
- 612 צפיות
-
-
אני מחפש כרטיס קול איכותי בסביבות 350 שקל לשמיעת מוסיקה בעיקר קבצי מידי ואוזניות איכותיות בסביבות 150 שקל אל תפנו אותי לחיפוש כי מרוב עצים לא רואים את היער יש הרבה חומר וקל ללכת לאיבוד
-
- 0 תגובות
- 540 צפיות
-
-
היי חבר'ה.. אח שלי רוצה לקנות ביחד עם כמה חברים שלו נגן Mp3 לאיזה חבר שלהם.. התקציב הוא עד איזור ה-1000 ש"ח.. עדיף פחות עקרונית.. לפי הסתכלות קצרה אני רואה שזה או 1GB בתקציב הזה, או להוסיף עוד כסף ל-Creative Zen בסביבות ה-1200-1300 ש"ח.. (אגב האם ל-Zen יש איזשהו חיסרון משמעותי חוץ מחוסר התמיכה בעיברית?) לא חייב להיות Top of the line.. אבל לא דרעק. אז איזה נגנים מעל 1GB בתקציב הזה? (אם בכלל יש) ראיתי שחלקכם ממליצים כאן על iAudio..ה-U2 וה-G3, יש סיבה מיוחדת לכך? האם לא עדיף ללכת על ה-iRiver iFP-799 באותה סביבות מחיר? דווקא בתחום של ה-1GB דיי נראה לי ה-Sandisk, הוא יותר זול באיזה 250-300 ש"ח, הביקורות משתמשים משבחות, נראה פשוט ומספיק, וניתן למצוא אותו דיי בקלות (בבאג…
-
- 13 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום רשתי נגן מסוג iriver h340.. ויש לי מס' שאלות...איך אני מעביר תמונות מין המצלמה <שהיא אגב canon a80> לנגן?.. העברתי קובץ טקסט והוא לא קורא לי אותו והוא בפורמט TXT..מה לעשות? תודה מראש לכם העונים!...וסוף שבוע נעים!
-
- 2 תגובות
- 750 צפיות
-
-
http://www.techmanifesto.com/archives/2005/07/28/tux-on-ipod-mini/
-
- 5 תגובות
- 773 צפיות
-
-
קיבלתי אתמול את הiriver h340 החדש שלי. הורדתי את העדכון לגבי עברית של אוהד מותאם ל-v1.28 ואכן, כאשר השיר מתנגן רואים עברית (הפוכה אבל ניחא, אני אפתור את זה אח"כ..) אבל השמות של התיקיות וכו' עדיין כאלו:___ הבנתי שצריך לעשות משהו עם ה-db (?)- אבל מה? אני לא ממש מבין במחשבים וכל מיני ביטויים כאלו לא אומרים לי כלום... מישהו בבקשה יכול להסביר לי בשפה פשוטה מה לעשות (וסליחה מראש על הבורות) אני מבין שהנושא טחון מכל הכיוונים אבל אני כבר שעות מחפש ולא מוצא כלום
-
- 1 תגובה
- 730 צפיות
-
-
-
יש לי את ה-iriver h340. התקנתי את העדכון עם העברית v1.28, כמו כן- שיניתי את ה-db דרך ה-winamp כפי שמצאתי פה בפורומים. וראו איזה פלא... הוא קורא עברית אבל.... פתאום כל האנגלית ג'יבריש!!!!!!!!! מישהו יכול לעזור לי? אני על סף שיגעון כבר...
-
- 0 תגובות
- 736 צפיות
-
-
רמקולים Ceative LX200 מה טוב בהם מה גרוע בהם ? האם כדאי לקנות אותם ?
-
- 0 תגובות
- 591 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות אוזניות חדשות שיהיו טובות למשחקים ומוזיקה,עם מיקרופון איכותיות ושיכסו את כל האוזן אוזניות מומלצות אני רוצה אם אפשר אוזניות שלא ישמעו דיי הרבה רעש מבחוץ תודה.
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-