עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. שלום. כמוזכר בכותרת, ברשותי cx400 II של סנייהזר, יש לי את האוזניות כבר יותר משנה (ולכן כבר אין אחריות,כמה חבל) השבוע נסעתי לי לתומי באוטובוס, שומע קצת מוזיקה, ופתאום אוזן אוזניית צד ימין מפסיקה לעבוד - ככה, בלי התראה מוקדת, בלי משיכה או מכה או נפילה.. כלום ! פשוט החליטה שהיא מפסיקה לעבוד ויהי מה. כאשר אני משחק עם החוט אני יכול להשיג מקסימום חצי דקה של שמיעה בשתי האוזניים, וזה רק בזוויות מסויימות ומאד לא נוחות. ניגש לעניין: 1. האם יש אפשרות לתקן ? (משום שאני מניח שהתשובה היא לא, אמשיך לשאלה הבאה) 2. עכשיו צריך אוזניות שיחליפו אותן.. מאד אהבתי את הסאונד שלהם, חשבתי לקנות את אותן אוזניות אבל אני רוצה שיחזיקו לי יותר זמן, וגם צריך קצת גיוון בחיים. (אבל לא יותר מידי גיוון - עד…

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by powersoul,

אהלן, רציתי לדעת האם כדאי לקנות את האוזניות האלו - http://www.pompa.e-shop.co.il/Product.asp?Pid=PP&Cat2Cat1ID=59&Cat2ID=231&aff=Zap לפי הביקורות שקראתי הן טובות יותר (לפחות לצרכים שלי) מה cx-300 של סנהייזר מכיוון שאני חובב באס. מה אתם אומרים?

• 5 תגובות
    • 767 צפיות
  3. Started by fp581,

יותר זול לקנות בחו"ל ואין על הנגנים מכס לדוגמא: ZV: M בחו"ל 300$ וזה לא הכי נמוך!!! אם משלוח +45$ +- זה יוצא 345$ שזה שווה ל1587 ש"ח (הדולר הוא 4.6) זה רק מוכיח שאם אתם רוצים לקנות משהו אז תקנו מחו"ל

• 49 תגובות
    • 3.1k צפיות
  4. Started by lader,

מה יותר כדאי?

• 4 תגובות
    • 528 צפיות
  5. יש לי כרטיס קול מובנה של712 sis בלוח של אסוס לפתע פעם אחת הוא הפסיק להוציא קול למרות שהווינדוס מפעיל אותו רגיל והוא מנגן רגיל אבל הוא לא מוציא קול בכלל זה דבר מוזר נסיתי כל מיני רמקולים וזה היה אותו דבר מחקתי ת'דרייבר ושמתי אותו בחזרה אפילו אחרי פורמט זה עדיין לא הוציא קול שמתי כרטיס קול חדש על הלוח והמחשב בכלל לא קורה אותו כך שאני לא יכול לשים את הדרייבר ואת הכרטיס קול הישן שהוא מובנה ניתקתי אותו אבל זה לא מצליח לקלוט את החדש ויש לי לוח אם asus אז מה עושים??..

• 9 תגובות
    • 926 צפיות
  6. Started by Nadav012,

שלום, עוד כחודשיים יש לי בר מצווה ואני קונה אוזניות לבר מצווה, הבעיה היא שאני לא מבין כלום באוזניות ואני לא יודע מה טוב ומה לא טוב. אני צריך אוזניות קשת במחיר של מ-400 ל-800 ש"ח שלא יהיו ענקיות ושיהיו קצת קצת יפות (עם זה אפשרי...) תודה.

• 8 תגובות
    • 833 צפיות
  7. יש לי לוח אם SQ800 עם 6 ערוצים השאלה שלי היא: יהיה לי סראונד עם הכרטיס הזה והדבר שנקרא EAX? כי אולי אני אקנה כרטיס SB LIVE אבל אולי גם האון בורד טוב? תודה

• 1 תגובה
    • 790 צפיות
  8. Started by Tomerb1,

שלום לכולם, אני מחפש טלוויזיה חדשה לחדר, כרגע יש לי 32. אני מחפש 42. ראיתי 2 דגמים שלדעתי היו ממש טובים: samsung ua40d6000 panasonic e30 שתיהן היו מעולות, אבל נראה לי שd6000 הראתה איכות קצת יותר טובה, ועיצוב יותר יפה. אבל בכל זאת, זאת הייתה תצוגה בחנות שהיא לא הכי אובייקטבית (הזווית שהטלוויזיה ממוקמת בה, אחת הייתה מול האורות אחת לא, כיול, המפצל שמשתמשים בו). הטלוויזיה תחובר באופן קבוע למחשב, משחקים, סרטים ועוד. אין לי שימוש בתלת מימד או בכל שאר הפונקציות של דפדפן, dlna וכד'... אשמח לעזרה!

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by 1GR,

ברשותי מערכת SANSUI STEREO RECEIVER R-550 אשר התצוגה הדיגיטאלית שלה פסקה מלפעול המערכת משנת 1990 מחפש מעבדה/טכנאי שיודעים לאבחן ולתקן מכשיר זה (רצוי בעלות סבירה) אשמח להמלצות

• 3 תגובות
    • 736 צפיות
  10. אני רוצה לקנות DVD לחדר רציתי לדעת מה קורה שיוצאת גירסא חדשה של DIVX אם הDVD עדיין יוכל לקרוא את זה דרך אגב... אשמח גם לקבל המלצות לדיוידי במכיר של עד 700 שקל ועוד יותר אשמח למצוא לדגם ברמה של DVD משולב עם וידאו עד 1000+-

• 1 תגובה
    • 523 צפיות
  11. Started by yirmi_opp,

אוקיי, אז ככה: אחרי השביתה המעצבנת, ואחרי שחיכיתי בדיוק 12 יום (שזה המקסימום שאמרו שיקח עד שיגיע הכרטיס), עד שהגיע הכרטיס קול, והרמקולים כבר חיכו שבוע בבית, חיברתי את שניהם, ציפיתי לחוויה מדימה, אבל ת'אמת - די התאכזבתי. אני מדבר על Fortissimi3 ורמקולים - logitech z-640. ציפיתי לשמוע צליל מדהים, משהו שבאמת שווה את ההשקעה, אבל שוב, קצת התאכזבתי. נתחיל בשמיעת שירים בMP3 - הצליל באמת נקי, אבל חשבתי שאני אשמע בכל רמקול משהו שונה, כמו סראונד אמיתי. ואם נדבר על משחקים, שיחקתי במטריקס - ולא ממש שמעתי איזה משהו מדהים, גם ברד פקשן 2 לא יותר מדי, אז עברתי לneed for speed 6 - וגם שם לא שמעתי משהו מדהים. סרטים עוד לא יצא לי לראות, האם פה אני ארגיש את ההבדל? והאם זה רק בסרטי די וי די א…

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. שלום לכל חברי הפורום במקום העבודה שלי יש הרבה רעשים שמפריעים לי. אני מחפש אוזניות טובות שיבודדו אותי מהרעשים הסביבתיים. האוזניות אמורות גם לשמש לשמיעת מוזיקה סטראופונית. איכות הצליל לא חייבת להיות סופר דופר מעולה. רף המחיר שנרשם בכותרת אינו קשיח וניתן לחרוג ממנו, במידה ושווה לדעתכם. תודה מראש לכל העונים

• 2 תגובות
    • 581 צפיות
  13. ובכן, אתמול רכשתי לעצמי את ה-EMU1212M, הכרטיס עמוס באפשרויות בצורה שלא תיאמן. לא התחלתי אפילו לעבור על האפשרויות הרבות. הדבר החשוב באמת, האיכות של הכרטיס. במילה אחת, מדהים! כמה רמות מעל לאודיג'י 2ZS שנמצא אצלי באותו המחשב. מניע אפילו את האוזניות בצורה טובה מאוד למרות שיש לו יציאה לא מוגברת, מגיע לעוצמות גבוהות מאוד גם עם אוזניות ב-out פשוט עם כבל מתאם ברמה מאוד נמוכה (כל מה שהצלחתי למצוא עד עכשיו). פירוט כמה רמות מעל לכרטיס הקודם, גם הדיוק וההפרדה השתפרו פלאים. Anatoli.

• 26 תגובות
    • 2.5k צפיות
  14. אשמח לקבל חוות דעת על העניין. הטלויזיה חדשה בת כמה שעות. הטלויזיה עצמה פשוט מדהימה ואין שום פיקסל שרוף חוץ מהאזור העליון האמצעי. [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  15. Started by Guns AND Moses,

העברתי תמונות מהמצלמה הדיגיטלית למכשיר והתמונות ברזולוציה של 2560X1920 ....רואים אותם מטושטש ועל חצי מסך חשבתי שאולי הצג לא תומך ברזולוציות גבוהות כאלה....אז אם יש תוכנה שאפשר להוריד איתה רזולוציה אולי יראו טוב?! אז אם מישהו מכיר שיעזור לי...

• 6 תגובות
    • 654 צפיות
  16. האם צריך דיסקים/תוכנות מיוחדות כדי לשמוע ברמקולים 5.1??? יש לי כרטיס קול creative soundblaster live 5.1

• 3 תגובות
    • 964 צפיות
  17. שלום, לאחר הרבה קריאה בפורומים שונים החלטתי לחבר את המחשב החדש שיהיה בקרוב בHDMI-DVI,עכשיו הבעיה שמהמחשב לטלויזיה יש לי לפחות 7-8 מטר ככה שאני צריך כבל של 10 מטר, קניתי את הכבל הזה, 10 מטר של HQ http://exp.shopy.co.il/products/91731 עכשיו לא יודע למה אבל כנראה בגלל האורך שלו הוא לא מעביר לי את האות כמו שצריך,רואים יפה והכל ,הבעיה היא בסרט שיש תנועות מהירות יש כמו פסים קטנים קטנים שחוצים את המסך,נגיד עם אני מוזיז את העכבר מהר יש גם את זה,בקיצור הכבל לא מסתדר עם קטעים מהירים,כנראה שהאות עוברת בו לאט מדי, ניסיתי כבל 3 מטר של אותה חברה והכל עבד רגיל, מה אני יכול לעשות? מישהו יכול להמליץ לי על חנות מסוימת באיזור השרון שמחזיקה כבל 10 מטר כמו שצריך עם אפשרות להחזיר במידה ולא עו…

• 0 תגובות
    • 660 צפיות
  18. Started by Arik.G,

http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=38_41&products_id=1073 3746 שקלים חדשים ונוצצים! והנה בבקשה , למי שאוהב למצוא מחירים ממש נמוכים בפנדה: (אני לא מצליח לתת קישור לפנדה : אבל בכל מקרה המחיר שם 3714 שקל!) כנראה ש PCH לא עידכנו את המחיר עדיין.

• 21 תגובות
    • 2.1k צפיות
  19. היה לי את הצינטק AV710 מעל לשנה, כרטיס תקציבי מעולה למחירו שהיתרון הבולט בו הוא המיד המאוד מפורט והגבוהים. הבאסים היו בו חלשים ועוצמת היציאה לאוזניות נמוכה יחסית... עם הESI JULI זה עולם אחר לגמרי, יש עוצמה גבוהה ביציאות הTRS הפירוט השתפר מאוד, המון צלילים חדשים מתגלים במוזיקה מוכרת... הבאסים הגבוהים והמיד מפורטים מאוד, קפידת מדרגה מעל הצינטק AV710 ללא שום ספק דרייברים מעולים ויציבים, הדבר המדהים ביותר בכרטיס שבמה הפכה להיות ענקית ב AKG K518DJ. האוזניות נשמעות ממש טוב עם הכרטיס קול הזה בקבצים איכותיים, עם הקבצים דחוסים ברמות גבוהות לרוב כלל הצילים מתערבלים זה משתפר בקבצים פחות דחוסים, אבל עדיין נשמע מעט מתכתי, הצלילים הגבוהים עדיין לא נשמעים כמו שצריך אפילו בOGG…

• 5 תגובות
    • 983 צפיות
  20. שלום גולשים יקרים שלי בימים אלו אנחנו מתארגנים לקראת ראונדאפ של כמה כרטיסי קול למחשב, וכאן אתם נכנסים לתמונה! היינו רוצים לדעת אילו כרטיסי קול מענינים אותכם כך שנדע להכניס אותם לראונדאפ ונעשה השוואה אקטואלית... אז שוט, כולנו אוזן... ;D

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by 114508534,

היי יש לי 2 רמקולים גדולים בהספק של 200W כל אחד ועוד 2 של 80W כל אחד ורצעתע לעשות מהם 2 רמקולים גדולים איך אני עושה את זה.

• 1 תגובה
    • 731 צפיות
  22. Started by ToyMan,

בדקתי את הדגם של הכרטיס קול בתוכנה EVEREST וזה נותן לי 2 דגמים!!: Realtek ALC885/889A @ ATI SB600 והדגם השני הוא: ATI HD2xxx HDMI @ ATI RV670 תודה רבה לעוזרים! והאם הכרטיס קול נחשב יחסית טוב? הוא יוכל להפעיל 5.1 באיכות טובה? מה הכרטיס קול האמיתי?! דרך אגב דגם לוח האם שלי: GIGABYTE GA-MA790FX-DS5 הוא תומך 5.1?

• 1 תגובה
    • 802 צפיות
  23. עריכה: היי. אז לפני כמה ימים קניתי Audioengine A2 והייתי די מרוצה, אבל הבנתי שזה לא בדיוק הצליל שאני מחפש. אחרי קצת מחקר הגעתי למסקנה שאני אעשה אודישן לרמקולים פאסיביים, ה Energy RC-10 לצורך העניין. ב Specs כתוב שאמפליפייר מומלץ יהיה בעוצמה של עד 175 RMS, כלומר סביבות ה 80w-90w לערוץ אני מניח (כי קשה לי להאמין שכל ערוץ צריך 175w...). בכל מקרה הייתי רוצה המלצה לאמפ איכותי וטוב במחיר זול יחסית, לא יותר מ 80-90 דולר אם זה אפשרי (אני אזמין אותו באינטרנט). הבנתי שיש amps טובים ל dayton lepai ו - topping, אבל יש כל כך הרבה אפשרויות שזה פשוט מבלבל. אני צריך שהאמפליפייר ייפעל באופן הטוב ביותר שניתן עם הרמקולים. ד"א, כל המערכת תחובר למחשב נייד, אם זה משנה. תודה.

24. Started by avihugr,

אחרי שנים עם זוג רמקולים מעפנים, החלטתי לקנות רמקולים חדשים 5.1,אני חושב שאני הולך על הX530 של לוג'יטק. אני רוצה בשביל מוזיקה וסרטים,הX530 יהיה טוב? ויש לי כרטיס קול מובנה...(המחשב מאוד ישן) לפי מה שהבנתי אני צריך כרטיס קול שתומך ב5.1... על מה אתם ממליצים? אייבורי אמרו לי שיש להם כרטיס ב40 שקל שתומך ב5.1,לא יודע איך הוא נקרא,אבל הם אומרים שאני לא צריך יותר מזה ??? מה אתם אומרים לקחת את זה? בכל מקרה אם אתם ממליצים לי על כרטיס אחר,שיהיה משהו ממש זול,כי אני הולך להוציא על הרמקולים 450 שקל,אז אני צריך כרטיס קול ממש זול אבל שיהיה איכותי. תודה !!!

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. שלום, אני זקוק להמלצה לכרטיס קול בתקציב בסיסי של בערך 200 ש"ח. הוא נועד לגיימינג (צריך תמיכה של 5.1, למרות שאני די בטוח שמיותר לציין את זה), ולמוסיקה דרך AD700 והרמקולים שלי. אסור שהוא יהיה של reltek, בגלל שהכרטיס הנוכחי עושה לי בעיות במשחק battlefield bad company 2. במידה ותוספת של כ 100-150 ש"ח לתקציב ישפרו את איכות הסאונד, אני אהיה מוכן לשלם.

• 0 תגובות
    • 674 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.