עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by BLASTER,

שלום אני רוצה לדעת אם אני מחבר מערכת סטריאו למחשב זה לא יגרום נזק כל שהוא למחשב או למערכת???????? ??? ???

• 7 תגובות
    • 661 צפיות
  2. Started by ro.e,

אני חושב אולי לקנות את המיני החדש שיצא היום..... באתי להתייעץ מה אתם חושבים עליו?

• 1 תגובה
    • 661 צפיות
  3. Started by ic10,

שלום יש לי h120 והתקנתי את ה rockbox (לפי המדריך). יש הצגה מצויינת של העברית במכשיר והכל פיקס אבל השלט פשוט לא עובד. רק מופייעה בו המילה rockbox כל הזמן ושום דבר אחר לא, כמו כן הכפתורים בו גם אינם עובדים. מה הבעיה?

4. Started by AnTiSh0ck,

אממ.. אז ככה... אני רואה הרבה סרטים דרך המחשב עכשיו פירמטתי והתקנתי ווינדוס חדש. אני צריך קודק שיתמוך ב XVID ותכני HD. מה ההמלצה שלכם ? תודה רבה!

• 3 תגובות
    • 661 צפיות
  5. Started by Danman,

היי, אני זקוק להמלצה למסך טלוויזיה חדש ב2300-2500 ש"ח לכל היותר. המסך הוא לחדר שינה ומרחק הצפיה הוא כ2 מטר לכל היותר. השימושים העיקרים בו לפי סדר חשיבות יורד: - צפיה בשידורי טלווזיה של HOT (מאמין שאזמין ממיר HD.) - חיבור המחשב לטלוויזיה לסרטים וסדרות בHD. - חיבור עתידי של XBOX360. תודה רבה וחג שמח, דני.

• 4 תגובות
    • 661 צפיות
  6. חיברתי את המחשב שבמפרט שלי למסך סוני כמצויין בכותרת. למסך הזה יש אופציה שנקראת FULL PIXEL והיא מאפשרת יחס פיקסלים של 1:1. במצב הזה, כאשר הרזולוציה מכוונת ל-1920X1080 עדיין לא רואים על כל שטח התצוגה של המסך. יש מסגרת שחורה סביב התמונה, ברוחב של 2-3 ס"מ בערך. המחשב מחובר עם כבל DVI-HDMI. מישהו יכול לחשוב על סיבה לתופעה? אני לא רוצה להשתמש באופציית המתיחה של הטלויזיה...

• 2 תגובות
    • 661 צפיות
  7. Started by Fighter,

האם מכשירים שעושים upscale מ480P ל720P או 1080P עולים יקר מדי? איזה חברות טובות? בעיקרון אני מריץ wii עם מסך 1080P וזה קצת מציק בעין לפעמים אז חשבתי אם אפשר לעשות את זה יותר יפה

• 2 תגובות
    • 661 צפיות
  8. Started by Killer Storm,

לחברה שלי יש מערכת קולנוע ביתי 5.1 של ITT מחוברת לה למחשב לAudigy2 קיצר, שומעים מצויין אבל מה הבס חלש נורא וניסיתי להגביר אותו בסאב, המקסימום שלו עדיין חלש, ניסיתי להגביר בתוכנות עדיין זה רק עושה לו רעשים כאילו שהוא נחנק וזה מוזר כי הסאב ממש ענקי ויש לו תדרים טובים לפי מה שכתוב עליו, אבל עדיין הבס חלש מאוד רציתי לדעת אולי זה בגלל התדרים אולי הוא לא מקבל את התדרים טוב, יש דרך שאני יכול לסדר את זה נגיד לפתוח אותו ולכוון משהו בפנים או אני לא יודע מה... כי זה ממש מרגיז שהבס כזה חלש והכל מחובר מצויין וחיברתי אותו גם לדי וי די כדי לבדוק, זה ככה בהכל... זה מרגיז נורא, עם יש דרך לסדר את זה אני ישמח לשמוע.

• 0 תגובות
    • 661 צפיות
  9. הנה כמה דגמים לדוגמא שיש אצלו בחנות: LG 31RC GREATZ 37751 BEKO 37LBL432 HISENSE 3729 או אולי הLG 37LC7 או דגם אחר??

• 1 תגובה
    • 661 צפיות
  10. Started by Unavoidable Encounter,

יש לאייפוד רדיו :s05:

• 2 תגובות
    • 661 צפיות
  11. Started by haviv822,

אהלן חברה החלטתי להגדיל את התקציב עבור מערכת המיועדת, הסתכלתי ב FAQ וההתלבטות שלי בין האלטק לסינג FX 4021 לבין הZ-2300 של לוגיטק, העוצמה של הלוגיטק פשוט מטורפת מדי בשבילי, והשאלה שלי היא לגבי איכות שמיעה, איזו מערכת איכותית יותר, שתספק לי איכות טובה יותר במוזיקה. כרגע נוטה לכיוון האלטק, מה גם שיש לו שלט.. ברשותי כרגע כרטיס OB, בתקופה הקרובה המערכת החדשה תהיה עליו, האם מעבר לכרטיס קול בתקציב של 400 ~ יתן שיפור בביצועים ? כדאי להוציא כסף על כרטיס קול חדש (400) או להשאר על OB? אשמח לשמוע גם המלצות לכרטיסים, איך ה Audigy 2 ZS ? תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 661 צפיות
  12. Started by oishi,

אני מתלבט בין הנגנים הבאים: http://www.bug.co.il/nconfigout.asp?psn=2487&scat=221&tcat=33 http://www.e-buy.co.il/Product.asp?Pid=clubincolor512&Cat2Cat1ID=3271&Cat2ID=0 http://www.e-buy.co.il/Product.asp?Pid=butterfly512&Cat2Cat1ID=3271&Cat2ID=0 אני דיי סגור על הראשון. אבל איזה נגן לדעתכם יותר טוב? עם למישהו יש הצעה אחרת לנגן MP3 טוב [ווליום חזק,סוללה נטענת מובנת] עד 420 ש"ח שיציע בבקשה. תודה לעוזרים!

• 4 תגובות
    • 661 צפיות
  13. אז ככה, יש לי בחדר ממיר YES ואני רוצה לחבר אותו למחשב בעזרת כרטיס טלויזיה . הכרטיס ישמש בעיקר לצפיה ומידיי פעם הקלטות . המסך שיחובר אליו המחשב הוא בינתיים 19 של ACER ובקרוב 22-24 (לא יקר במיוחד,כנראה לא פנאל יקר). בכל אופן בעיקרון מה שקורה הוא שאני מחבר את הממיר של YES לכרטיס טלויזיה ואני רוצה לראות ערוצים ולהקליט. ראיתי את הכרטיס : WinTV-PVR-150 MCEוHauppauge איך הוא? שמעתי שהוא מומלץ. תודה רבה מראש.

• 6 תגובות
    • 661 צפיות
  14. שלום! מישהו מכיר טלוויזיה שתומכת בפורמט של דיסק DVD? אני לא צריך שתתמוך בכל התפריטים, אלא רק שתריץ את הסרט הראשי וזהו. אני פשוט רוצה לרכז את ה-DVD-ים של הילדים בהארד דיסק חצוני/DOK, ולחבר ישירות לטלוויזיה כך שיוכלו לראות את הסרטים שלהם בלי נגן ה-DVD. ברור לי שאפשר לקנות סטרימר שיעשה את העבודה, אבל חבל לי לרכוש עוד מכשיר אם יש טלוויזיה שעושה את העבודה בעצמה תודה!

• 0 תגובות
    • 661 צפיות
  15. Started by Sven,

חשבתי על זה והגעתי למסקנה שכדאי לי לקנות כרטיס קול כדי לשדרג את איכות האודיו שלי מה-מובנה בלוח. מה שיש לי היום זה ה- ALC883 של Realtek שמובנה בלוח האם (מפרט בצד). בעקרון חשבתי על M-Audio Revolution 5.1 כי קראתי עליו כמה ביקורות נחמדות וכי הוא נכנס יפה בתקציב שלי, אבל פה באה השאלה, עד כמה זה באמת ישפר את חווית ההקשבה שלי? ואם כבר, אולי כדאי למצות את התקציב ולקחת איזה ה- Audiophile 2496 או משהו אחר כדוגמת Audiotrack Prodigy 7.1 או משהו מבית ESI ? (או כרטיס אחר מחברה אחרת שאני לא מודע אליו ונכנס בתקציב) אולי בכלל משהו חיצוני שמתחבר ב- USB או FIREWIRE? או שמא אין טעם בהוצאת סכומים כאלהו אני יכול להסתפק במשהו זול יותר שנותן איכות מעולה? מה שיתחבר אל הכרטיס אלה הם ה- RP-21 שלי …

• 5 תגובות
    • 661 צפיות
  16. עשיתי את הEQלזיה שנראה לי הכי ממצעת בין מה שאני שומע: שחור פסיכודלי רוק- מאוד מסויים(DISTURBED, PANTARA, P.O.D.) בכל אופן מסביבות ה24 (מתוך 40) בנגן שלי - X5 מתחילים לאבד מהאיכשלא קוראים לזה... רק בROCK קצת פרטים: אוזניות: AKG K24P EQ ומה שמסביב: 60H: 4 250H: 1 1K: 0 4K: 3 12K: 6 ----- BBE: 3 Mach3Bass: 5 MP Enhance: ON 3d Surround: 2 Pan: 0 בכל אופן יש איפה לשפר או שעם האוזניות האלה זה המירב שאני יכול להוציא?

• 8 תגובות
    • 661 צפיות
  17. Started by ren,

מישהו יודע (אבל ממש יודע) עם מה הוא מגיע... כל אחד ששאלתי בחנויות אמר לי משהו אחר... ספציפית, השאלה מופנית כלפי החלקים שמוגדרים כאופציונליים באתר של iaudio, כלומר האם הוא מגיע עם עריסה/כיסוי/שלט?!

• 3 תגובות
    • 661 צפיות
  18. Started by K0sTa,

מה אתם אומרים על הנגן הזה: http://www.priceless.org.il/scripts/prodView.asp?idproduct=128 שווה לקנות?

• 1 תגובה
    • 661 צפיות
  19. Started by ParanoidLoneWolf,

שלום, ברצוני לקנות נגן MP3 מבוסס פלאש (מחיר, עמידות, גודל)... הדרישות הן בסיסיות למדי; *איכות-שמע גבוהה - מה שהמכשיר עצמו מפיק, לא משנה אילו אוזניות מצורפות אליו בקנייה. *זמן עבודה ארוך - שיוכל לתפקד כמה שיותר זמן מבלי שאצטרך לטעון אותו מחדש *גודל/עיצוב - עדיפות לנגנים קטנים ומעוצבים, עדיף מאיכות בנייה גבוהה. התקציב גמיש בעיקרון, מרפרוף במחירים באתרים שונים נראה שאני אוכל לעמוד במחיר של רובם המוחלט של הנגנים בשוק, בהנחה שהם שווים את זה. תמיכה בעברית אינה פקטור, נגן רדיו אינו פקטור, רשמקול אינו פקטור, אני מחפש משהו קטן יפה ועמיד שידע לנגן מוסיקה באיכות גבוהה לאורך זמן. תודה מראש

20. אני מחפש מערכת רמקולים טובה למחשב לא חשוב כמה רמקולים העיקר שיהיה טובים עד מחיר 300-400 שח וראיתי ב KSP שמוכרים אצלהם כרטיס קול 5.1 במחיר של 70 שח האם כדאי לקחת אותו? איזה מהבאים עדיפים? http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=1058_1848_1933&products_id=12055 http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=1058_1848_336&products_id=2375

• 5 תגובות
    • 661 צפיות
  21. שלום אני צריך להעתיק מספר קלטות ויאו אנלוגיות VHS למחשב (אח"כ להפוך ל DVD). 1. מהי החומרה האיכותית יותר לביצוע הדגימה - כרטיס טלוויזיה או כרטיס מסך עם VIVO ? 2. מהי התוכנה האיכותית יותר לביצוע ההעתקה ? 3. היכן ניתן לראות מאפיינים של איכות המפרטים טכניים לנושא זה ? תודה.

• 0 תגובות
    • 661 צפיות
  22. טוב הכותרת מספרת הכל.. אני מחפש במחיר עד 400 ש"ח ואפילו פחות משהו שיחזיק ושיהיה נוח לשימוש

• 3 תגובות
    • 661 צפיות
  23. Started by homart,

יותר נכון לינק..... http://www.wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/bezeqAuct.asp?pi=UZLLCD2607HD_TUKIA

• 7 תגובות
    • 661 צפיות
  24. Started by asdasdasd,

אז ככה אני מחבר מה LIVE 5.1 יציאה דיגיטלית כבר קואקסלי דיגיטלי למגבר כניסה דיגיטלית + רמקולי 5.1 שאני מסמן ב AC3 FILTER SPIDF ......אני לא מקבל 5.1 רק LEFT RIGHT אבל שאני מעביר ל PRO LOGIC 2 אני מקבל בהכל אבל זה לא AC3 אמיתי ......זה דמוי AC3....... מה עושים !!!!?

• 0 תגובות
    • 661 צפיות
  25. יש לי IHP 120 ... שמעתי שאפשר לעשות שיראו עיברית ב דגמים החדשים יות של IRIVER ורצעתי לדעת אם זה אפשרי גם בשלי??? ואיך...

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.