אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,557 דיונים בפורום זה
-
אני שמעתי הרבה אנשים אומרים פה חיבור דיגיטלי ואין לי מושג מה זה אז אם תוכלו להסביר לי אני מאוד אשמח... ועוד שאלה יש לי כרטיס 5.1 ONBOARD AC97 של REALTEK שבא עם הABIT AI7 שלי. יש לי מערכת רמקולים 4.1 של LUXEON (כן לא משהו אבל בתזרים המזומנים הבא אני אתפרע על משהו טוב) בעקרון הסאב הוא סאב אקטיבי, וכל הרמקולים מתחברים אליו אבל בשביל 4.1 אמיתי אני מאמין שצריך לחבר את הרמקולים לפלאגים המתאימים בכרטיס קול. מה שעשיתי זה: חיברתי עם מפצל את שני הרמקולים הקדמיים לחיבור של הרמקולים הקדמיים. כנ"ל עם האחוריים ואת הסאב חיברתי לכניסה של סנטר\סאב. וזה פשוט לא עבד... ניסיתי לחבר שוב את הרמקולים לסאב ואת הסאב לכל כניסה אפשרית עד שזה עבד בכניסה של הרמקולים הקדמיים. יש למישהו רעין מה לעשות? …
-
- 2 תגובות
- 682 צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת מה דעתכם על המסכים הבאים: חשוב לדעת האם יש להם NR ואם כן לאיזה כניסה ובסה"כ האם הם שווים את הכסף או אפשר למצוא משהו יותר טוב התקציב שלי הוא עד 5000 ש"ח והייעוד העיקרי של המסך הוא להיות מחובר למחשב וגם קצת די וי די וטלוויזיה אבל הכי חשוב זה המחשב שממנו יש לי רק יציאה VGA. הדגמים הם : טלוויזיה "37 LCD מבית Haier דגם: L37A9A-A1 טלוויזיה "32 LCD מסדרת Blueline מבית Haier דגם: L32R1 טלוויזיה "32 LCD מבית Haier דגם: L32A7A-A1 טלוויזיה "32 LCD של Nec תמיכת HDTV דגם: NLT32HDB2 טלוויזיה "TOSHIBA LCD 32 מסדרת REGZA דגם: 32A3500 בתודה מראש !
-
- 1 תגובה
- 682 צפיות
-
-
-
איזה DVD בכי טוב בשוק היום לקריאת DIVX בלי שהוא נתקע הוא שהכתוביות קטנות,ואמין???
-
- 6 תגובות
- 682 צפיות
-
-
קניתי אותם אטמול ושומעים חלש ואני לא יודה איך להגדיר אותם למישקים ובאתקני שמה צריך שה ה Realtek Digital Output וה USBpnp יעבדו ביחד והם לא עודים ואני לא שומה כזה טוב מה לעסות ועים אני צריך 2 דריברים לאזניות אצמם וגם לכרטי עזרה בבקשה הסקיפ שלי מי שיכול זה TOMERDX222
-
- 0 תגובות
- 682 צפיות
-
-
יש לי iaudio z5l חדש דנדש - מהיום!!!! אבל אני כבר חוטפת התמוטטות עצבים איך זה שבמדריך כל הזמן מראים תיקייה שקוראים לה music ולי פשוט אין אותה!!!!! ו...ו... בכלל- אנשים טובים שטכנולוגיה לא מפחידה אותם- אני צריכה עזרה.... -אל תצחקו עלי בבקשה- יש אנשים שמחשבים וכאלה פשוט מפחידים אותם, וגם הפחד שכל צעד שאני עושה בטח הורס את המכשיר.... אני אפילו לא מצליחה להבין איך אני ממירה את הדיסקים שלי לmp3 ומה לעזזל ההבדל בין שתי התוכנות המצורפות.... אם מישהו מחובר-> בבקשה HELP!!!!!!!!!!!!!!!!
-
- 5 תגובות
- 682 צפיות
-
-
שלום! מישהו הביא לי רסיבר של sansui והוא טען שכל הזמן הוא עבד לו טוב עד שפתאום הוא הפסיק לעבוד הרסיבר נדלק התצוגה טובה הכל נראה בסדר לגמרי חוץ מהעיקר לא שומעים שום קול, מישהו??
-
- 2 תגובות
- 682 צפיות
-
-
[table][tr][td]*מרחק צפייה: 3.6 מטרים *טווח מחירים - תקציב [ כולל חריגות ]: 3000-3500 אני מחפש טלוויזיה לסבתא שלי בשביל סרטים.[/td][/tr][/table]
-
- 4 תגובות
- 682 צפיות
-
-
נגן חדש מבית creative שם הנגן ZEN NEEON2 http://creative.com/products/product.asp?category=213&subcategory=214&product=15609 http://creative.com/products/product.asp?category=213&subcategory=214&product=15609&nav=1 http://images.creative.com/iss/images/corporate/artwork/hires_zn2.jpg
-
- 5 תגובות
- 682 צפיות
-
-
קודם כל תודה רבה למי שעזר לי בבחירת הטלויזיה קניתי את הסמסונג R81 ואין עליה מדהימה!!! עכשיו רציתי לחבר את הסאונד של המחשב ויש לי שתי יציאות סאונד מהכרטיס קול... (קריאטיב) האחת שחורה והשניה ירוקה.... באחד שומעים יותר מידי בס ובשני בלי בס בכלל... איך אני משלב את שניהם? חיברתי באמצעות pl 1 לשני rca (מהמחשב לרסיבר...) מה עושים? תודה רבה לעוזרים :[br]פורסם בתאריך: 9.11.2007 בשעה 14:11:35 מישו יכול לעזור פה?? ???[br]פורסם בתאריך: 10.11.2007 בשעה 21:11:37לפחות תגידו שאין לכם מושג אני סתם נכנס כל יום מצפה לתגובה אחת לפחות
-
- 4 תגובות
- 682 צפיות
-
-
אני מחפש מערכת רמקולים טובה למחשב לא חשוב כמה רמקולים העיקר שיהיה טובים עד מחיר 300-400 שח וראיתי ב KSP שמוכרים אצלהם כרטיס קול 5.1 במחיר של 70 שח האם כדאי לקחת אותו? איזה מהבאים עדיפים? http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=1058_1848_1933&products_id=12055 http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=1058_1848_336&products_id=2375
-
- 5 תגובות
- 682 צפיות
-
-
מה יותר טוב ה- inspire 4.1 או cambrige 4.1 אני לא מוצא מידע על ה-cambrige ואם מישהו יוכל לתת לי לינק לאתר שמכיל מידע עליהם תודה מראש!
-
- 0 תגובות
- 682 צפיות
-
-
יש לי IHP 120 ... שמעתי שאפשר לעשות שיראו עיברית ב דגמים החדשים יות של IRIVER ורצעתי לדעת אם זה אפשרי גם בשלי??? ואיך...
-
- 1 תגובה
- 682 צפיות
-
-
יש רמקולים Logitech® X-530 זה טוב?
-
- 1 תגובה
- 682 צפיות
-
-
אני לא יודע למה , אבל שאני רואה סרט במחשב שמקודד בפורמט AC3 , בזוג רמקולים סטריאו , הסאונד מאוד חלש ויש רעשי רקע. האים יש משהוא שאני יכול לעשות כדי לבטל את הרעשים?
-
- 1 תגובה
- 682 צפיות
-
-
-
- 2 תגובות
- 682 צפיות
-
-
במקום העבודה שלי הציעו 32A3500 LCD 32 של טושיבה ב3690 ש"ח + 3 שנים אחריות. השימושים 70% סרטים מהמחשב ל TV (כרטיס 1950PRO) והשאר שידורי כבלים אנלוגי. הברירה שלי או לקנות במחיר הזה או לא בכלל האם כדאי ???
-
- 3 תגובות
- 682 צפיות
-
-
אני אוכל לקנות משהו בתקציב הנ"ל? אני רוצה דיסקמן שקורא MP3 ואוזניות שיהיו נורמאליות אני לא אודיופיל. אפשר במחיר הזה לקחת משהו סביר -+? תודה!
-
- 3 תגובות
- 682 צפיות
-
-
קניתי לא מזמן רמקולים Altec Lansing ADA 890 ברשותי כרטיס קול מסוג audigy 2 וחיברתי את הרמקולים לכרטיס קול ( 2 חיבורים אנלוגים ואחד דיגיטלי) וכאמור לרמקולים יש מספר מודים שונים (stereo, prologic, quad, dolby digital). בכל מוד הרמקולים מקבלים סאונד מחיבורים שונים בכרטיס קול .. quad - חיבורים קדמיים ואחוריים - אנלוגיים dolby digital - חיבור קדמי אנלוגי וחיבור דיגיטלי ועכשיו הבעיות 1. כאני מנגן משהו במצב של דולבי דיגיטל אז שומעים מהרמקולים האחוריים די חלש. 2. כאשר אני מנגן שירים בווינאמפ או אפילו סרטים אז בחלק מהשירים או הסרטים לא שומעים כלום במצב של dolby digital מהרמקולים האחוריים אבל כאשר אני מעביר למצב של quad שומעים מכל הרמקולים. למישהו יש פתרונות ..... ? תודה …
-
- 0 תגובות
- 682 צפיות
-
-
שלום, אני זקוק לכרטיס קול עד 600 ש"ח איך ה-Xmod מבית Creative? והאם יש הבדל בין כ.קול חיצוני לפנימי (באיכות הצליל)? תודה לעוזרים!
-
- 4 תגובות
- 682 צפיות
-
-
טלוויזיה 32C530 אני הייתי מחבר סרטים היה עובד טוב ברובם אבל יש כמה שהמערכת רושמת שהיא לא תומכת בתבית מסוג זה למה זה ככה? מדובר בMKV
-
- 0 תגובות
- 682 צפיות
-
-
שלום לכולם, לא מזמן נשברו לי האוזניות (מסריחות כאלה שקונים ב 50 שקל) אז רציתי לקנות אוזניות חדשות ומכיון שאני לא מבין גדול במוצרי אודיו החלטתי לבקש עזרה אז היעוד של האוזניות הוא משחקים בעיקר וצריך שיהיה מיקרופון (לא באיכות צמרת אבל שלא ישמוע שדחליגכעשח כשאני יגיד משהו עדיף מיקרופון עם NOISE CANCELING אבל לא חובה) צריך גם כבל ארוך כי אני לפעמים מחבר לטלויזיה בלילה כדי לא להפריעה להורים לישון בקיצור אוזניות באיכות טובה (יחסית למחיר) עם מיקרופון וכבל ארוך תודה, עמואל.
-
- 2 תגובות
- 682 צפיות
-
-
שלום רב אני רוצה לקנות אוזניות חדשות במחיר 400 שקל שזה בעיקר למוזיקה וגם לגיימינג אבל יותר מוזיקה המליצו לי לקנות או את הrazer kraken pro או את הroccat kave שהבנתי שהן מצויינות. אז רציתי לדעת מה יותר כדאי וטוב? ואם יש לכם עוד אוזניות טובות להציע
-
- 1 תגובה
- 682 צפיות
-
-
שלום יש לי כרטיס קול DIGITALLIVE 5.1 ואני חיברתי אותו לרסיבר עם חוט דיגטלי קואקסיאלי?(לכניסה/יציאה דיגטלית של הרסיבר והכרטיס קול) שבצד אחד זה RCA ובצד שני זה כמו של אוזניות. התקנתי AC3 FILTER שמתי על SPDF ובדרייבר של של הכרטיס קול הגדרתי שזה יהיה DIGITAL 5.1 כיוונתי ברסיבר על PRO LOGIC2 אבל זה לא פועל טוב כי בסרטים שומעים רק את מוזיקת הרקע ולא את הקולות (רק את הסראונד שומעים)
-
- 2 תגובות
- 682 צפיות
-
-
שלום לכולם אני רוצה ליקנות 5h v2 . כמה חברים אמרו לי שאני לא יפיק את המקסימום אם לא אקנה כרטיס קול ביחד עם האוזניות. בדקתי את כרטיס הקול שלי . וואני רוצה לישאול אם אני צריך ליקנות כרטיס קול בנוסף עם האוזניות כדי להפיק את המקסימום מהאוזנית אם ויש לי את הכרטיס קול הנל? (כרטיס הקול שלי הוא ob 7.1 8 ערוצים )
-
- 0 תגובות
- 682 צפיות
-