עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by FARKASH7,

ניתקלתי בביקורת הזאת בYNET לפני כמה שבועות. בעוד שבועיים חבר שלי טס לארה"ב והוא שאל אותי אם אני רוצה שהוא יביא לי משהו למרות שאין לי כרגע שימוש למגבר הזה לפי הביקורת זו פשוט מציאה ו30$ זה לא ממש הרבה כסף. האם למישהו יש מושג האם המגבר הזה באמת טוב? אני לא הולך לחבר אליו רמקולים של 10K אבל בכול זאת אני רוצה לדעת עד כמה הוא טוב אם מישהו שמע עליו(עדיף אותו) ויכול לתת חוות דעת חוץ מהביקורת הזאת: http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3099516,00.html

• 2 תגובות
    • 713 צפיות
  2. Started by IG,

מה עדיף מבחינת איכות? תודה

• 5 תגובות
    • 871 צפיות
  3. Started by Warped,

אתמול קיבלתי את המכשיר iRiver iFP-799. בנתיים הוא אחלה, חוץ מבעיה קטנה שיש לי איתו. נדמה שבחלק מהשירים, אם אני מנסה להגביר את עוצמת הקול מעל לרמה מסויימת (21 אם אני לא טועה), אין באמת שינוי בעוצמה. מישהו חווה את זה? יש אפשרות לסדר את זה? תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 561 צפיות
  4. הינה הם http://i.zap.co.il/model.asp?model_id=24895 שווה למכור אותם ב200 לחבר?

• 18 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. Started by durango,

היי, מישהו יודע אם גרסת תוכנה 2.05E היא הכי עדכנית לדגם האירופאי? איך אפשר לעשות רשימת שירים quick list דרך הנגן עצמו?... תודה

• 0 תגובות
    • 543 צפיות
  6. Started by Gill2,

אני צריך המלצה לאוזניות למשחקים שבאות עם מיקרופון מחובר, סראונד ושיהיה נוח להיות איתם על הראש כמה שעות. 100 ש"ח עם חריגה קלה, והכי חשוב זה שיהיה מיקרופון טוב.

• 0 תגובות
    • 542 צפיות
  7. שלום! בד"כ אני לא מתעסק הרבה עם סאונד ולא בקיא בנושא אז רציתי לשאול אותכם איזה מערכת תיהיה איכותית וטובה בשבילי התקציב הוא 100 דולר וישנה עדיפות לNEWEGG תודה מראש ATR

• 11 תגובות
    • 862 צפיות
  8. Started by MDK,

תודה לעונים

• 0 תגובות
    • 543 צפיות
  9. אורח Si-Nom
    Started by אורח Si-Nom,

מאיפה אני יכול ליקנות את האוזניות Sennheiser mx 550 בישראל? אה ועוד שאלה ראיתי שהאוזניות האלה מגיעות עם קופסא וחבר שלי אמר שבתוך הקופסא יש מאריך, זה נכון? ועוד שאלה נכון של 500 יש אפשרות לכוון ווליום ול 550 אין?

• 5 תגובות
    • 909 צפיות
  10. אם זה אירופאי כנראה סוף סוף אני הולך לקנות אותו במחיר דיי נוח של 1260 שקל

• 5 תגובות
    • 850 צפיות
  11. Started by DAVIDD,

החלטתי לפתוח סקר ולראות מה אתם חושביים איזה מכשיר אתם מעדיפים אז הצביעו

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. והאם יש אפשרות להשיג אותו בדיוטי פרי בארץ? אני פשוט טס היום ב-6 לפנות בוקר לפולין . בעיקרון, בפולין אני לא מאמין שתהיה לי אפשרות להשיג את הנגן הזה. בכל מקרה אשמח לקבל תשובה כמה שיותר מהר!!!! זה ממש חשוב!!!!!!!! תודה מראש!!!

• 5 תגובות
    • 838 צפיות
  13. http://computers.walla.co.il/?w=/4/755897 מישהוא מזמין?

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות
  14. Started by IsraHell29,

הורדתי את העדכון עברית מהאתר hebpod עשיתי כל מה שצריך לפי ההוראות שלהם, ולא עובד לי.. יש לי אייפוד 29 ג'יגה צבעוני מישהו יכול לעזור לי להגיד לי מה לעשות? אם למישהו עבד העדכון אז בבקשה אם אפשר לעזור

• 18 תגובות
    • 1.6k צפיות
  15. Started by pom23,

שלום לכולם! כמה שאלות לי אליכם: 1. האם שינוי של H-10 אמריקאי לאירופאי מאט מאוד את המכשיר? (עם יש מי שהחליף, אני אודה עם תגידו ) 2. האם שווה לקנות את המכשיר במכירו הנוכחי? (1350 ש"ח לאמריקאי, 1525 ש"ח לאירופאי) 3. האם יש אחריות בילאומית במידה ואני קונה את המכשיר בחו"ל? תודה רבה רבה רבה לעונים

• 95 תגובות
    • 8k צפיות
  16. יש כתבה בוואלה שרשום שחברה עושה אוזניות שמותאמים במיוחד לאוזניים שלך וזה עולה "רק" 900 דולר($) הנה הכתבה: http://computers.walla.co.il/?w=/4/755897 אז מה אתם אומרים

• 14 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. שלום. קצר ולעניין, קצב הביטים בשירים- 128/256/320kbps על מה הוא משפיע ועד כמה מרגישים את זה ? תודה מראש לעוזרים.

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  18. Started by MDK,

היי לאחר שראיתי אצל חבר של חבר שלי את המכשיר, התרשמתי לטובה מהאיכות ומהנוחות של המכשיר אין סיבה שלא יהיה אפשר לרוץ איתו - חבר שלי לקח אותו ונענע אותו ביד בזמן שניגן ולא היתה בעיה כשחושבים על זה, לא צריכה להיות בעיה כי ההרד דיסק לא כותב כששומעים את השיר..הוא רק קורא אני חושב שזה מתאים לי מבחינת נפח ומבחינת זה שזה נגן MP3 נטו בלי כל השטויות מסביב - כמו צפייה בתמונות ובסרטים! מה דעתכם? הבנתי פשוט שלCREATIVE ZEN MICRO יש חסרונות רבים ביחס אליו ולא שווה לקנות אותו למרות שיש לו רדיו ואפשרות הקלטה ולIPOD לא. נ.ב. - גם אפשרות לקרוא בעברית לא חשובה לי

• 36 תגובות
    • 3.1k צפיות
  19. היי קניתי לוח אם של MSI ובביקורת שקראתי צויין שלמרות שיש יציאה דיגיטלית היא מוציאה רק שני ערוצים. אז אם אני רוצה לחבר לרסיבר קולנוע ביתי ולקבל 6 ערוצים או יותר אז זה לא יעבוד. אז מה שווה יציאה דיגיטלית אם אין 6 ערוצים לפחות? מה אני יכול לעשות עכשיו? להחליף לוח או לרכוש בנוסף כרטיס קול נפרד?

• 6 תגובות
    • 765 צפיות
  20. Started by singera,

זוכרים את הת'רד הזה: http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=57170.0 אז לפני חודש הכלפתי את הJVC5022 למפלצת הנ"ל והנה המפרט המלא שלה: רסיבר: rx-v1500 DVD: LG DVD-3351P רמקולים:PARADIGM CINEMA 70 + SUB 8" וידאו: פיליפס 6 ראשים סטריאו VR610 ממיר: HOT אנאלוגי מקלדת IR + עכבר בתוכה אוזניות אלחוטיות: סנהייזר RS4 אל-פסק: ADVICE A900 נמצא מת בגבעתיים ליד הבית הוחלפו בו מצברים + פיוז ומאז הוא מגן על המערכת שאר האל פסק קניתי בקומבינה הם מסוג advice ecom 700VA הנה התמונות http://photos.walla.co.il/singera1

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by DAVIDD,

מה זה???? ואם כבר אז כבר איך אלה http://www.arcadia.co.il/Product.asp?Pid=6021&Cat2Cat1ID=13&Cat2ID=131&aff=Zap&aff=zap שוות 200$?

• 13 תגובות
    • 2.2k צפיות
  22. Started by m0sh,

אז ככה...יש לי כמעט שנה את האייריבר 120 ואני מאד מרוצה ממנו...אבל יש לי אפשרות למכור אותו ולקנות את הX5L...השאלה אם שווה לי...אני מניח שיצא לי בערך 500-700 שקל תופסת אבל אני לא בטוח אם אני ממש צריך להחליף את הiHP-120 שאני מאד אוהב...מה אתם חושבים? תודה.

• 18 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by Ic3 CuB3,

אני מחפש כבר הרבה מאד זמן ברשת ולא מוצא ביקורת מיקצועית ועיניינית (כמו על ה H320 באתר זה) על המכשיר הנ"ל. מישהו יכול לתת לי לינק לביקורת כזו ? ? ? ? ? ? ? ? או שהוא בעצמו יוכל לרשום (רק מי שיש לו) ? ? ? ? ? אני ממש לחוץ בזמן. תודה לעוזרים .

• 0 תגובות
    • 802 צפיות
  24. מה אתם אומרים עליו? איך הוא? אני עדיין יכול להחליף...

• 4 תגובות
    • 759 צפיות
  25. Started by raananan,

אני יודע לחפש בגוגל אני רק רוצה ביקורת ממישהו שיש לו את הנגן. איך שומעים, איך התפעול שלו וכדומה. אני מתלבט מה ומתי לקנות כי ברור שהמחירים ירדו אבל אני יותר "דואג" לדגמים יותר טובים שיצאו עוד מעט. למשל אולי יצא Zen Micro עם מסך צבעוני וכאלה. ביקורות על iRiver למשל H10 יתקבלו בברכה גם כן. אבל בבקשה רק מי שיש לו את הנגן ביד. לא רוצה לינקים מהאינטרנט. מה שמושך אותי ל ZEN זה העיצוב. אני אוהב דברים יפים ובזה הוא לוקח את ה iRiver לדעתי כמובן. דבר נוסף שהבנתי ואני לא בטוח בו זה של ZEN יש עדכון חדש שמאפשר לי להשתמש בו גם בלי התכנה המקורית (כלומר כמו DISK ON KEY). כמו כן התמיכה של חברה גדולה כמו CREATIVE נראית לי חשובה מאוד.

• 20 תגובות
    • 1.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.