עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by spiky,

קניתי בואללה שופס .. הצעתי 800 וזכיתי איך זה , שווה?

• 1 תגובה
    • 596 צפיות
  2. Started by olmert,

שלום חברים יקרים אני מחפש רמקולים 2.1 למחשב. אני בעיקר שומע טראנסים וחשוב לי שהסאב יהיה טוב. תקציב באזור ה500 שקל +- מעדיף - יש לכם איזה דגם שאתם מכירים? הבנתי שההרמן קרדון סתם יקרים ועכשיו הם גם ווירלס שזה בכלל מיותר.. הצעות כלשהן?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  3. Started by idot6,

זה הדגם שיש לי:TH-L42D25M אני רואה המון מריחות, גם בHD גם באיכות חרא, המון פעמים שהתמונה זזה היא נמרחת וזה מציק נראה לי שזה בגלל שכשאני פותח את הטלויזיה כתוב לי שהקלט הוא 50Hz וכשקניתי אמרו לי שזה 100Hz אז אולי זה זה??

• 1 תגובה
    • 944 צפיות
  4. Started by alberto86,

שלום אני מחפש לקנות מסך LCD 37 עד 46 אינץ מהדגם הכי טוב שתומך במחשב וצפייה בטלויזיה FULL HD אשמח לקבל המלצות תודה תקציב 12000 ש"ח

5. Started by moshe_ha,

הכל בכותרת וחשוב שיהיה בוא 512MB ואם אפשר אז גם תמיכה בעיברית! תודה!

• 1 תגובה
    • 568 צפיות
  6. Started by Globalization,

אחי קיבל מאיזה חבר שלו שעזב לחו"ל, זוג רמקולים של - Sky Line והייתי רוצה לשאול איך החברה או האם מדובר ברמקולים טובים יחסית. ברמקול אחד התוף (אם קוראים לזה כך), קרוע והייתי רוצה לשאול כמה עולה לתקן כזה דבר. הנה רמקול אחד שצילמתי: והנה התוף הקרוע: מה אתם אומרים, שווה לתקן? אין עליהם בכלל מידע באינטרנט

• 1 תגובה
    • 2.4k צפיות
  7. שלום לכולם. אני רוצה לקנות רמקולים למחשב. חפשתי באתר על רמקולי מחשב ולא מצאתי שום המלצות,אז קראתי על מערכת סטיראו ומערכת קולנוע ביתית. אני צריך רמקולים הכי טובים לשמיעת מוזיקה,וקצת ראיית סרטים בטווח המחירים שהצגתי. כמו כן אם אפשר לשלב את הכרטיס קול הכי טוב לרמקולים האלה,לכרטיס קול אני לא יודע מה הטווח מחירים שמתאים אז אני מוכן לשלם בערך 400 שקל. אם זה תקציב גדול מדיי תגידו לי,אני רוצה 2 רמקולים למחשב ב800 וסאב וופר. אם אפשר לדעת איזה סוג של רמקולים יותר טוב:זכוכית או עץ? תודה לכולם. דולב.

• 1 תגובה
    • 557 צפיות
  8. Started by boy toy,

היי, אני מחפש אוזניות בעיקר להאזנה למוזיקה. התקציב שלי הוא 300 ש"ח, חשבתי על האוזניות הבאות http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=21634 אבל אמרו לי שהן לא משהו. אשמח לשמוע את דעתכם, והמלצה לאוזניות נוספות.

• 1 תגובה
    • 1.9k צפיות
  9. האם יש תוכנה כזו שעושה את שני הפעולות בו זמנית גם המרה מ DVIX ל VCD/DVD ובו זמנית גם עושה הטמעת כתוביות ?

10. Started by wolfman,

אני מעוניין לחשב את המחשב שלי לרסיבר ולמקרן בשביל לראות סרטים ולשחק במשחקי מחשב, אני לא מבין כל כך בכרטיסי קול למחשב, מישהו יכול להמליץ לי על כרטיס קול למחשב שאני אוכל לחבר את הרסיבר אליו. תודה

• 1 תגובה
    • 665 צפיות
  11. Started by J0n1,

בשבוע האחרון הרמקול הימני שלי התחיל לצרום בטונים מסויימים (גבוהיים יחסית) בווליום גבוה. מהי הסיבה? המגבר? החיבורים? הרמקול? יש לי Omega 603 עם מגבר וינטאג'

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  12. Started by elad_jacoby,

שלום, אני מתכנן לקנות טלוויזיה חדשה בגודל של 42 אינץ', עד המחיר של 8K-10K למסך, איזה מסך LCD או פלזמה ניתן למצוא שיהיה טוב לשידורי טלוויזיה (אני מבין ששידורי HD לא יהיו כאן בשנים הקרובות), ועדיין יהיה טוב גם לסרטים. אודה לכם מאוד אם תמליצו על פלזמה ועל מקבילה שלה בLCD. תודה, אלעד.

• 1 תגובה
    • 657 צפיות
  13. Started by חן מ,

שלום לכולם מה בעצם התפקיד של כבל HDMI?האם הוא משפר את איכות הצפיה גם בערוצי טלוויזיה רגילים בשידור חי הכוונה לאיכות הרבה יותר טובה ממה שיש כיום? תודה

• 1 תגובה
    • 634 צפיות
  14. האם יש דרכים שאפשר לשנות באפשרויות של הנגן כך שהנגן יגזול פחות בטריה.?? כמו בהירות מסך וכו... האם הקלטה לוקח הרבה?

• 1 תגובה
    • 583 צפיות
  15. ערב טוב, ברשותי כרטיס קול מובנה על הלוח אם: http://www.abit.com.tw/page/en/motherboard/motherboard_detail.php?pMODEL_NAME=AN-M2&fMTYPE=Socket%20AM2 סט רמקולים 2.1 מחוברים דרך היציאה האחורית, אוזניות סטריאופוניות מחוברת ליציאה הקדמית. הבעיה היא שאני לא מצליח לשמוע סאונד משני ההתקנים במקביל, יש סאונד רק מהאוזניות וכדי לשמוע מהרמקולים יש צורך לנתק את האוזניות. בעבר הייתי עובד עם Windows XP, והייתי יכול לשמוע דרך שני ההתקנים במקביל, אך לצערי מאז שעברתי ל- Windows 7 הדברים השתנו. כיצד אני מגדיר שזה יעבוד?

• 1 תגובה
    • 897 צפיות
  16. שלום לכל המומחים אני בונה מחשב HTPC שישמש מקור למערכת סטריאו / סראונד. בשלב ראשון אוכל לחבר את המחשב רק למערכת מיני ישנה, אולם בהמשך אני אקנה את הרכיבים הנצרכים (מגבר, רמקולים) למערכת טובה. אגב, להלן הדיון שפתחתי במפרטים http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=287891.0 כמה שאלות ברשותכם 1.כרטיס טלוויזיה : הומלץ לי להכניס את הכרטיס הבא: Hauppauge WinTV-PVR-150 MCE-Kit for use with Windows XP Media Center Edition: אמרו לי שהיות הוא תומך ויסטה עלולה להיות לי בעיה אם ארצה להפעיל אותו ב- WINXP ומצד שני לקנות כרטיס שאינו תומך ויסטה לא יהיה נכון אם ארצה לשדרג מערכת בהמשך. האם אתם יודעים משהו על הנושא? האם זהו אכן הכרטיס המומלץ? 2.כרטיס קול הבנתי שכדאי…

• 1 תגובה
    • 781 צפיות
  17. מה ההבדל אתם יכולים להסביר לי .. נראה אולי אני יקנה אותו אם תמליצו לי ...

• 1 תגובה
    • 632 צפיות
  18. השימוש העיקרי שלי הוא למישחקים וסרטים וגם למוזיקה בדגש על איכות צליל בנוסף יש אפשרות להישתמש בערוציי קול וירטואלים עבור מישחקים באוזניות אלו ? צריך גם המלצה על כרטיס קול שינצל את מלו הפוטנציאל שלהם בימיוחד עבור מישחקיי מחשב כמו crysis2 וכו" אין מיגבלת תקציב עבור הכרטיס קול Sennheiser PC360 קישור : http://www.sennheiser.com/sennheiser/home_en.nsf/root/private_headsets_pc_pro-gaming_504122 Sennheiser HD595 קישור : http://www.sennheiser.com/sennheiser/home_en.nsf/root/private_headphones_audiophile-headphone-hd595-quality?Open&path=private_headphones_hifi_audiophile-headphones מעוניין לקנות ממשווק רישמי של היצרן בארץ איך משיגים אותו או עדיף יותר מחנות מסוימת ?…

• 1 תגובה
    • 861 צפיות
  19. Started by yuraxp,

אני מחפש רמקולים למחשב במחיר של עד 800 שקל ואני מאוד מבקש לא לחרוג מזה,עיקר השימוש בהם יהיה למוסיקה ולמשחקים (לא לסרטים),כמו כן יש לי כרטיס קול מובנה של לוח האם, האם צריך לקנות כרטיס קול נפרד?

• 1 תגובה
    • 487 צפיות
  20. בהמשך לשאלה הקודמת ולאחר שהתבררה לי התשובה, החלטתי לעדכן והתייעץ איתכם בנושא. רכשתי לא מזמן טלויזיה Philips 42PFL8404H. לאחר שזו הפסיקה לקלוט לקלוט שידורים מהתקנים שמשדרים לה הHDMI, הזמנתי טכנאי לביתי והוא הסביר לי שחיבור המחשב גרם לקלקול רכיב הHDMI בטלויזיה. הפעם הם יתקנו לי את הבעיה אך אם זה יקרה שוב אשא בעצמי בעלות התיקון שהוא יקר מאד. א. בניגוד למדריך של טלויזיה של סוני שיצא לי לקרוא באינטרנט, לא ראיתי שום הזהרה לגבי חיבור הטלויזיה למחשב. ב. מכיוון שזה השימוש העיקרי של בטלויזיה, חיבורה למחשב, ולאור סעיף א, האם אני זכאי לקבל את כספי חזרה עבור המכשיר לדעתכם? ג. האם חיבור הטלויזיה הנ"ל למחשב באמצעות כבל VGA או חיבור שונה מHDMI יניב לי את אותה איכות / איכות דומה לחיבור H…

• 1 תגובה
    • 975 צפיות
  21. שלום רב, מחפש לרכוש פלזמה HD ו LCD בגודל "42, כאשר הפלזמה תשמש בעיקר לצפייה בטלויזיה ממרחק של כ 4 מטר, וה LCD ישמש ל PS3, שימוש בלפטופ וכו', ממרחק של כ 3.5-4 מטר, כאשר התקציב הוא כ 6,000 ש"ח למסך. ערכתי חיפוש בפורומים, התוצאות היו לא כ"כ עדכניות, אך להלן מה שמצאתי (ביצעתי Copy Paste). אבקש לקרוא דעתכם לגבי המלצה לפלזמה והמלצה ל LCD. פלזמה : פלזמה "42 פיוניר דגם PDP428XG כ 8,700 ש"ח : http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=682198 פלזמה "42 פנסוניק דגם TH42PV80 כ 5,500 ש"ח : http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=712039 פלזמה "42 פנסוניק דגם TH42PV8 כ 6,000 ש"ח : http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=712915 פלזמה "42 סמסונג דגם PS 42 A450 כ 5,500 ש"ח : ht…

• 1 תגובה
    • 668 צפיות
  22. Started by Chymes,

אני מחפש אוזניות קטנות באיכות גבוהה. אני מבקש שתרשמו את השם המלא של המוצר + קישור. תקציב: 150 - 200 ש"ח.

• 1 תגובה
    • 957 צפיות
  23. שלום לכולם אני מעוניין לקנות מערכת קולנוע ביתי 5.1 לחדר כדי שאני אוכל לחבר את הקונסולה שלי ואתר ממיר היס שלי ... מה שאני צריך זה חיבור אופטי וחיבור קואקסיאלי (spdif) מחיר עד 1500 חריגה 200 שקל ... עוד משהו חשוב שהרמקולים יהיו קטנים ולא עומדים וגדולים.

24. Started by gilmaman,

שלום רב, ראיתי שהתקיימה שיחה על טלויזיה 55 אינץ' בפורום לטליזיות והשיחה שם התגלגלה למקום אחר ממה שציפיתי. אני מחפש טלויזיה, ממה שאני נסגר עליו כרגע המדובר ב-LED 55אינץ' של LG או SAMSUNG, שכולל 3D ושאר ירקות. בנוסף חשוב לי שאוכל לנגן סרטים עם תרגום עברי. בתוך הקבוצה הזו יש מנעד גדול מאוד במחירים מ-7,500 שקל ל-30,000 שקל. רציתי לשמוע את דעתכם לגבי השוני בטלוזיות ולקבל המלצה. רק לדוגמא - היום מוכרים במחסני חשמל LED 55' של LG עם 400hz ב-7,490. תודה רבה גיל

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  25. ואם לא באיזה טלויזיה אני כן אוכל, אם בכלל. אולי טלויזיה עם מערכת הפעלה של אנדרויד? אני מעוניין לרכוש את הטלויזיה הזאת: http://www.lg.com/il/tv/lg-49UJ670Y

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.