עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by shahar91,

יש ברשותי כרטיס טלויזיה - Hauppauge WinTV PVR 150 שהפתעתי לגלות שיש לו שם טוב בשוק אך לצערי המחשב שלי עובד עם ווינדוס 7 64 ביט עם 4GB זיכרון וכידוע יש לכרטיס בעיה עם זה. יש אנשים שאומרים שיש דרייבר שמתקן את הבעיה אבל עד כמה שניסיתי הכל חארטה וזה עובד אחרי הרבה מאמצעים בצורה ממש חפרית, גרוע ולא נוחה - תקנו אותי אם אני טועה הייתי משמש בכרטיס כמובן במדיה סנטר, להקלטה סדרות. בכוונתי למכור את שלי. אני ממש לא מתכוון לוותר על ביצועי המחשב ועל החומרה שלי בשביל כרטיס טלויזיה. רציתי המלצה לכרטיס עריכה שיתמוך לי באופן מלא בווינדוס 7 64 ביט מעל 4GB זיכרון בתקציב של 150 שקל (מחיר של אייבי - לא בא

• 0 תגובות
    • 683 צפיות
  2. Started by XpHunTeR,

Logitech X-210 או CREATIVE Inspire 2600 http://ksp.co.il/hmain.php?uin=4047 http://ksp.co.il/hmain.php?uin=4561 ולמה? תודה

• 0 תגובות
    • 683 צפיות
  3. http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=728120 http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=719657 http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=708106 איזה מהם עדיפה? האם בכולם יש טיונר מובנה? ( היא לא תחובר ליס או הוט אלה לכבלים הרגילים ערוץ 2 וכאלה) תודה.

• 0 תגובות
    • 683 צפיות
  4. Started by Dolman,

אהלן, אני מעוניין לקנות רמקולים למחשב שישמשו בעיקר לסרטים. למשחקים בכלל לא, למוזיקה ממש ממש מעט. הכרטיס קול שיש לי הוא מובנה על לוח אם של gigabyte מדגם p35-s3. אשמח לקבל המלצה לרמקולים טובים שאפשר לקבל. גמיש מבחינת מחיר.

• 0 תגובות
    • 683 צפיות
  5. Started by generalA,

ברשותי כרטיס קול משולב בלוח האם של C-MEDIA ורמקולים 2.1 ATP3. האם אני ארגיש בהבדל אם אני אקנה כרטיס ?CREATIVE Audigy SE 7.1 (PCI) והאם הכרטיס CREATIVE Audigy 4 SE 7.1? שעולה כ- 60 ש"ח יותר שווה את ההפרש ? בגלל שהרמקולים שלי הם 2.1, האם לא יהיה עדיף לקנות כרטיס קול אחר אשר יהא באיכות טובה כמו של ה- Audiogy או יותר, אך שלא יתמוך בריבוי Channels ?? תודה אנשים ! מחכה לתשובה מהירה כי רק מחר יזדמן לי לקנות אותו , תודה שוב !

• 7 תגובות
    • 683 צפיות
  6. שלום אני רוצה להתחבר לYES בלי ממיר, רק עם כרטיס טלויזיה מה שאני צריך זה בעצם כרטיס טלוויזיה הכי בסיסי שאפשר, העיקר שתהיה אפשרות לראות את מה שYES משדרים אני לא יודע כמה עולים כרטיסי טלוויזיה, בגלל זה אין לי תקציב מדויק.. אבל אני מוכן להשקיע עד 250 שקל אני לא צריך משהו מיוחד, רק כדי לראות טלוויזיה דרך המחשב ובבקשה שזה יהיה מ http://ksp.co.il/ מכיוון שאין לי אפשרות אחרת תודה מראש

• 3 תגובות
    • 683 צפיות
  7. Started by amitz3,

שלום, רכשתי לפני כמה ימים את הIaudio U2 ברשת באג והתאכזבתי לגלות שהוא אינו בא עם מטען שמתחבר לרשת החשמל. ברצוני לדעת האם מישהו רכש מטען לנגן הזה (כמו שאני הבנתי לא ניתן למצוא את המטען של החברה בארץ) אפילו מטען ג'נרי. אני אשמח לקבל מידע על עוד מיגוון אביזרים שניקנו לנגן ו/או לסידרה, איפה ניתן להשיג? וכמה עלה? (כגון רצועה לזרוע, מטען וכו'...) תודה רבה, עמית

• 6 תגובות
    • 683 צפיות
  8. אז ככה אני עובר דירה והחדר שם משהו כמו 3.75 על 3....ואני רוצה לקנות מסך בגדול 32... השאלה מה...חשבתי על זה סמסונג LA32S81B מה אתם אומרים? לי חשוב שתהיה איכות הכי טובה שניתן בתקציב (באיזור ה4.5 ככה) אחריות טובה HDMI חובה ורצוי SCART...(אפשר גם בלי) המטרה של הTV היא להיות מחוברת למחשב וזהו....הכל דרך המחשב הכבלים הסרטים ולגלוש...

• 5 תגובות
    • 683 צפיות
  9. Started by שלמה הדג,

שלום. אני מעוניין באוזניות בין 250 ל 300 ש"ח, לשמיעת מוזיקה, בעיקר רוק, מהדיסקמן שלי, המחשב ומן המערכת סטריאו שלי. ראיתי בחנות "צליל" את האוזניות HD457 של Sennheiser, ומכיוון שאני מנוי לחנות, אני יכול לקנות אותן ב 270 ש"ח במקום 290 ש"ח. העניין הוא שבחנות לא נותנים לך באמת להקשיב למשהו עם האוזניות, אז רציתי לשמוע את דעתכם, האם האוזניות טובות לצרכיי והאם יש חלופות טובות יותר מהןבטווח מחירים הנ"ל?

• 0 תגובות
    • 683 צפיות
  10. Started by syclla,

שלום, כרגע יש לי Logitech X240 אני מרוצה מהם מאוד אך אני מעוניין להחליפם למערכת של 5.1 אשמח לקבל הצעות לרמקולים 5.1 עד 600 שקלים. בגלל שאני מרוצה מהנוכחים שלי, חשבתי לקנות את ה- 540X שזה אותו דבר רק בהרכב של 5 ולא של 2, אשמח לשמוע חוות דעת והמצלות על רמקולים נוספים. תודה רבה

• 2 תגובות
    • 683 צפיות
  11. Started by baz0r-,

הם עולים 225 דולר והאיכות שמיעה נשמעה לי די טובה. הם משתלמים למחיר או שיש יותר טובים? תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 683 צפיות
  12. יש לי כרטיס מסך ATI 2400 עם יציאת HDMI וטלויזיית LG עם שתי כניסות HDMI (על אחת מהן רשום גם DVI אם זה משנה) ברגע שאני מחבר את המחשב ישירות לטלויזיה הכל טוב ויפה אבל ברגע שאני מחבר גם את המסך (דרך VGA) הוא משדר אך ורק דרכו... לא משנה מה אני עושה: דרך הוינדוס, דרך התוכנה של הכרטיס מסך, מנסה לעשות הרחבה של השולחן עבודה, כלום לא עובד אני לא מצליח להפעיל את הטלויזיה מסך המחשב יחדיו...:< אם למישהו יש איזהשהו רעיון אני אשמח לתשובה

• 0 תגובות
    • 683 צפיות
  13. Started by za-david,

אני רוצה לרכוש רמקולים 2.0 למחשב (ללא סאב) הייתי רוצה לשמוע הצעות לרמקולים איכותיים, יהיה אחלה אם תצרפו לינקים. תודה מראש למגיבים.

• 0 תגובות
    • 683 צפיות
  14. Started by WarNet,

נתקלתי בקשיים בחיבור אודיו מן המחשב לטווויזיה הנה האשכול שפתחתי בעברhttp://hwzone.co.il/community/index.php?topic=398138.0 אלה הכבלים שאני משתמש:http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=396566.msg3451845#msg3451845 אחרי כיוונון מסובך הצלחתי לסדר שאני ייראה את הווידאו כמו שצריך אבל עדיין את האודיו אני לא מצליח להעביר הנה החיבורים איפה שהאדום חיברתי את האודיו את כבל ה-HDMI חיברתי בשקע K השאלה שלי היא,שבשקע F שזה כניסת אודיו יש לי יצאיה בדיוק כזו מהלוח אם האם זה הפתרון? אם כן,איזה כבל אני אצטרך?

• 1 תגובה
    • 683 צפיות
  15. Started by kaboonkal,

אחי משחק הרבה משחקי רשת וכו׳ והיה לו יומולדת לפני כמה ימים והוא משתחרר עוד חודש ואני רוצה לקנות לו אוזניות חדשות אחרי שלא מצאתי שום דבר שימושי אחר לקנות לו... בקיצור התקציב הוא באיזור ה500, אין בעיה להזמין מחו״ל, לשימוש מוזיקה ומשחקים בעיקר. תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 683 צפיות
  16. איפה אפשר ליקנות אי-פוד בארץ??? ועוד שאלה היתפרסם פה פעם מידע על אוזניות שעולות 400 דולר, אם משהוא זוכר, יכול אולי להזכיר לי את השם שלהם.? תודה?

• 2 תגובות
    • 683 צפיות
  17. אהלן.......... לסוני יש מספר רב של נגני פלאש שניראים מאוד איכותיים, בכל זאת אף פע םלא ממליצים עליהם כאן בתור נגן פלאש אולטימטיבי...... למה זה?? אני חושב שלסוני יש טכנולוגיה מאוד ייחודית יש להם את הפורמט שלהם שמאפשר דחיסה של בערך פי שלוש בגודל מבלי לאבד איכות..... ATRAC3 ד"א מה אתם אומרים על הנגן החדש שלהם walkman bean ?

18. התווכחתי עם חבר שלי על כך שאם אתה מזמין IPOD מארצות הברית אז אין אליו אחריות לפחות לא אצל היבאון הישראלי (מי הוא?) אם אני צודק(הוא שאני טועה ולאפל יש אחריות עולמית) אם זה לא דומה ליבוא אפור(אני חושב שכך קוראים לזה) שבו חנות שהיא לא היבאונית הרשמית קונה מכולה מלאה בנגיד מצלמות ומביאה אותה לארץ ואז אין אליה אחריות בארץ לפחות אצל היבאון הרשמי ולא בדיוק קשור אותו דבר עם מחשב נייד של נגיד DELL שאין לו אחריות עולמית אם זה זהה תודה לעונים

• 1 תגובה
    • 683 צפיות
  19. שלום לחברי הפורום. אני רוצה לחבר את המחשב לרסיבר בכבל אופטי אבל המרחק הוא 3 מטר לפחות, האם איכות הסאונד תרד משמעותי בשימוש בכבל ארוך? מה ניתן להרוויח מה-PureVideo על כרטיס מסדרה 6? האם יש שיפור משמעותי בוידאו? יש דרכים לשפר את התצוגה של הוידאו? תודה לעוזרים!

• 5 תגובות
    • 683 צפיות
  20. 5 רמקולים צמודים למסך LCD יכולים להרוס תמסך?

• 3 תגובות
    • 683 צפיות
  21. איך האיכות של היציאה האופטית ב ABIT NF7-SL? מספיק טובה בשביל מערכת קולנוע ביתי דיגיטלית? אני משתמש ברסיבר YAMAHA RX-V800....

• 2 תגובות
    • 682 צפיות
  22. שלום רב, אני מעוניין לרכוש טלוויזית LCD בגודל שנע סביב ה22'' במחיר זול עד כמה שניתן כעקרון, המחיר המקסימלי שאני מוכן להוציא עבור המוצר הוא 1500 ש"ח, אך אם אפשר להשיג בפחות אז מה טוב... תודה מראש...

23. שלום! רציתי לדעת איך תתפקד מערכת שיעודה הוא מחשב, בשימוש בסלון לא גדול (6*4), בחיבור לטלויזיה וDVD.?? המערכת היא לוג'יטק Z5450. הכוונה ב"איך תתפקד" היא בהוושאה למערכות מיועדות לסלון, סביב אותו מחיר. השאלה נובעת מהעובדות שלמערכת יש תמיכה בפורמטים המקובלים לקולנוע ביתי, יציאות מתאימות לחיבור לטלויזיה, ואיכות סאונד טובה מאוד. נראה, שלמערכות מיועדות-סלון במחיר זה, איכות הסאונד פחותה. צפויות בעיות בשימוש כזה במערכת זו? למישהו יש ניסיון עם מערכת זו או דומה בשימוש בסלון? האם יש חלופות מיועדות-סלון במחיר זה? תודה ויום טוב!

• 0 תגובות
    • 682 צפיות
  24. Started by Danman,

היי, אני זקוק להמלצה למסך טלוויזיה חדש ב2300-2500 ש"ח לכל היותר. המסך הוא לחדר שינה ומרחק הצפיה הוא כ2 מטר לכל היותר. השימושים העיקרים בו לפי סדר חשיבות יורד: - צפיה בשידורי טלווזיה של HOT (מאמין שאזמין ממיר HD.) - חיבור המחשב לטלוויזיה לסרטים וסדרות בHD. - חיבור עתידי של XBOX360. תודה רבה וחג שמח, דני.

• 4 תגובות
    • 682 צפיות
  25. Started by hichcock,

לידידה שלי יש אייפוד מהסוג שרשמתי . יש לה בעיה עם הסוללה היא מטעינה אותו והוא עובד לאיזה 5 דקות... מידי פעם גם בכלל לא נדלק היא קנתה אותו בחו"ל מה אפשר לנסות לעשות? למי בארץ אפשר לפנות בנוגע לתיקון? תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 682 צפיות

דיונים חדשים בפורומים