עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. צריך רמקולים טובים במקום אלו שהיו לי של לוגיטק אני מחפש רמקולים טובים אם אפשר של לוגיטק http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=37907 מה אתם אומרים על הרמקולים הללו?

• 1 תגובה
    • 654 צפיות
  2. Started by ashkenazone,

אהלן, יש לי בעיה קטנה באיאודיו (5XL), שמתי סרטון AVI והוא פעל הכל טוב ויפה בלי בעיה, ואז כשמתי סרט באורך מלא (AVI) הוא לא הצליח להעלות אותו, הוא מתאמץ אבל לא קורא כלום בסוף.

• 5 תגובות
    • 654 צפיות
  3. קיבלתי זיכוי על האוזניות שנהרסו לי AKG 414P. הזיכוי על 200 שקל. יש לי נגן IAUDIO I7, וגם מגבר של FIIo. אתם חושבים שיש פה למה לשדרג שאני ירגיש שיפור באיכות? אני מוכן לשים עוד כ200 ש"ח.

• 0 תגובות
    • 654 צפיות
  4. אז ככה המגבר עלה לי 1700 שייח מספיק וחזק לחדר שימוש לסרטים מוזיקה וכדומה עכשיו השאלה איך אני מחבר אותו לרמקולים ולמחשב יש לי כבר רמקולים עם חוטים עם הכול לכן עם מישהו יוכל לעזור לי לדבר איתי באסקיו,במסנגיר,בטלפון אני ישמח מאוד תבוא עליו ברכה ישמח לקבל עזרה שיהיה לילה טוב לכולם

• 0 תגובות
    • 654 צפיות
  5. איפה אפשר ליקנות אי-פוד בארץ??? ועוד שאלה היתפרסם פה פעם מידע על אוזניות שעולות 400 דולר, אם משהוא זוכר, יכול אולי להזכיר לי את השם שלהם.? תודה?

• 2 תגובות
    • 654 צפיות
  6. Started by haim_sh3,

שלום לכולם הגיע הזמן להחליף את הבומבה בסלון. שוטטתי קצת בזאפ ומצאתי כמה דגמים שמוצאים חן בעיני שעולים בסביבות התקציב שרשמתי למשל זה http://www.electroshop.co.il/product.asp?productid=3509 אבל אין בעיה להוסיף עוד קצת ולקנות את זה אם היא באמת שווה את ההפרש הכספי. אחרי הכל זאת טלויזיה לכמה שנים. http://www.electroshop.co.il/product.asp?productid=3675 או שיש המלצה על דגמים אחרים שמישהו פה מכיר? תודה מראש

7. Started by lmlm,

שלום, אני צריך המלצה לנגן ב600 נפח 512-256 MB שאיכות השמע תהיה טובה ותהיה לו אפשרות הקלטה ושתהיה נקיה לגמרי.. תודה

• 7 תגובות
    • 654 צפיות
  8. שלום לכם... ברשותי כרטיס XFI פלטינום ,הכרטיס מסוגל לבצע פיענוח של DD ו DTS ... אני מתכוון לקנות השבוע את ה Z5500 שגם בהם יש מפענח DD,DTS אם כרטיס הקול מבצע את הפיענוח...הלוג'יטק יבצע פיענוח נוסף?... והאם יש הבדל באיכות הפיענוח בין מפענח הרמקולים למפענח כרטיס הקול... תודה ויום טוב לכולם

• 2 תגובות
    • 654 צפיות
  9. Started by pufipumba,

היי, מחפשת אוזניות אלחוטיות (כדי שלא יהיה מה ללעוס), עדיף עד 300 ש"ח, לשימוש שנע בין גיימינג לשיחות VOIP (כלומר, לא יזיק גם מיקרופון מובנה). אשמח להצעות...

• 1 תגובה
    • 654 צפיות
  10. Started by x-boy_24,

שלום ביום שבת יהיה לי יומולדת אז המשפחה תביא לי כסף אז אני קונה מחשב חדש אם ציוד היקפי מלא . ובערך ישאר לי איזה 4000 שקל אז חשבתי לקנות טלויזה lcd לסלון . הגודל משהו כמו 32 אפשר לחרוג טיפה עוד איזה 300 שקל אם זה שווה אבל אני לא קונה מהאינטרנט אני קונה בחנות . אז אני צריך המלצות לחברות טובות או דגמים . וגם איזה מאפיינים לטלויזה טובה אני מתכוון לרזולוציה וכל זה תודה מראש

• 5 תגובות
    • 653 צפיות
  11. הי, יש לאחותי DVD שקורא צרובים,בקיצור - היא התחילה לראות סרט דרך ה-DVD,הוציאה אותו (לא ממש יודע למה) ומאז ה-DVD לא קורא את כל הסרטים שהבאתי לה,למה? ד''א כל הסרטים נבדקו כמה ימים לפני,על אותו ה-DVD (וכמו שאמרתי,היא ראתה באותו יום - ורק לאחר שהיא הוציאה את הדיסק לא רואים יותר את הצרובים). בתודה, MuTaTiOn.

• 4 תגובות
    • 653 צפיות
  12. היי לכולם יש לי בעיה קלה עם המערכת ברכב להלן פירוט הרכיבים: מקדימה טוויטרים של BOSE 250W עם קרוסים מובנים, רדיודיסק JVC - KG420 עם מפענח 24BIT מגבר JBL - GTO4060 4 ערוצים עם קרוסים מובנים LP HP ו-BASS EQ רמקולים אחוריים JBL CS3169 210W 3WAY סאב JBL CS1204T 1000W הבעיה שכל סוג מוסיקה בין אם רועש ובין אם זו מוסיקה שקטה יש הפרעות לא מוסברות בסאונד ניקיתי את העין באמצעות דיסק ניקוי ואפילו כיוונתי את המגבר ואת הHU מחדש. הורדתי את ה-AMP GAIN של המגבר גם סאב וגם לאחוריים, האחוריים מחוברים לקרוס של הHP והסאב לLP עם BASS EQ. ועדיין אני לא מצליח להבין מאיפה מגיעים הרעשים, ניתן לאפיין את הרעשים או כרעשי הקלטה או כ"חרחורים" מהרמקולים, יש למישהו מכן רעיון או הצעה איך להתגבר ע…

• 4 תגובות
    • 653 צפיות
  13. Started by Silver Dragon,

בנדוד שלי עושה אצלו בחדר מערכת קולנוע, אני לא מוצא את הדגם הזה, אבל כשקניתי את ה2.1 אני חושב שהיה גם 5.1 ! דרך אגב, איזו טלויזיה הכי משתלת היום ב 3500 ש"ח 32" ?

• 2 תגובות
    • 653 צפיות
  14. Started by Swed,

אני צריך המלצה לרסיבר שיכול להוציא סראונד אני ייודע שכמעט כולם יודעים. מחיר עד 1500 שקל עם חריגה קלה. תודה לעוזרים..

• 0 תגובות
    • 653 צפיות
  15. מעוניין לחבר אותן לאייפוד http://www.c-comp.co.il/show_details.asp?prod_id=1854 מישהו מכיר? שמע אותן בפעולה? תודה

• 5 תגובות
    • 653 צפיות
  16. Started by ro.e,

אני חושב אולי לקנות את המיני החדש שיצא היום..... באתי להתייעץ מה אתם חושבים עליו?

• 1 תגובה
    • 653 צפיות
  17. Started by Fighter,

יש לי את הרמקולים creative inspire 7900 איזה שנתיים-שלוש הרגע הם היו מכובים וצפיתי במשהו ביוטיוב, אז אני כזה בא לסובב את המחוגה של הבקר והווליום קופץ לפאקינג גבוה, הוריד לי את הלב לתחתונים אבל אחרי השנייה הזאת הכל נשמע בסדר, זה ממש בקטע של ה"טיק" כשמסובבים את המחוגה מה נהיה? שחיקה של הבקר?

• 3 תגובות
    • 653 צפיות
  18. Started by SuperStyle,

יש לי את הרמקולים ומאחורי הבאס אפשר לכוון את הבאס ואת הטראבל אז כמה אחו לשים כל אחד במוזיקה וכמה מומלץ בסרטים.ואם אפשר הסבר מה זה הטראבל הזה.

• 1 תגובה
    • 653 צפיות
  19. שלום דוד שלי רוצא לקנות מערכת SEROUND ביתית יש לו קבר DVD הוא צריך רק רמקולים תקציב 3K-3.5K רצוי חנויות במרכז (הוא מרחובות)

• 2 תגובות
    • 653 צפיות
  20. Started by Posford,

אני מדבר על הנגן הזה: http://www.photo-print.co.il/photoPrint-virtualShops/productDescription.aspx?sid=80&proId=1266&code=3 רציתי לשמוע חוות דעת מאנשים שיש להם אותו. תודה.

• 2 תגובות
    • 653 צפיות
  21. Started by shaul,

המועמדים העיקרים שלי הם: CARBON, H10, ZEN MICRO MINI IPOD אם נעזוב לרגע את ההיבט הכלכלי(אני יודע הH10 יקר משמעותית מהשאר) מה מהם הכי משתלם?(מבחינת איכות שמע, איכות אוזניות, זמן בטריה) ולא הייתי מתנגד לליריקס(שהH10 הוא היחיד שתומך בו נכון?)

• 4 תגובות
    • 653 צפיות
  22. יש לי SIBERIA V2 USB ויש לי גם רמקולים של CREATIVE עכשיו שמתי לב שאני לא יכול להפעיל את שניהם בו זמנית בדקתי בלוח הבקרה והעניין הוא שאי אפשר לעשות שני DEFAULT DEVICE מישהו יודע אם יש איזושהי אפשרות ששניהם יפעלו בו זמנית? ובנוסף מישהו יכול להמליץ לי על רמקולים טובים (כולל באס) ב 100-150 ש"ח

23. Started by oishi,

אני מתלבט בין הנגנים הבאים: http://www.bug.co.il/nconfigout.asp?psn=2487&scat=221&tcat=33 http://www.e-buy.co.il/Product.asp?Pid=clubincolor512&Cat2Cat1ID=3271&Cat2ID=0 http://www.e-buy.co.il/Product.asp?Pid=butterfly512&Cat2Cat1ID=3271&Cat2ID=0 אני דיי סגור על הראשון. אבל איזה נגן לדעתכם יותר טוב? עם למישהו יש הצעה אחרת לנגן MP3 טוב [ווליום חזק,סוללה נטענת מובנת] עד 420 ש"ח שיציע בבקשה. תודה לעוזרים!

• 4 תגובות
    • 653 צפיות
  24. אז ככה, יש לי בחדר ממיר YES ואני רוצה לחבר אותו למחשב בעזרת כרטיס טלויזיה . הכרטיס ישמש בעיקר לצפיה ומידיי פעם הקלטות . המסך שיחובר אליו המחשב הוא בינתיים 19 של ACER ובקרוב 22-24 (לא יקר במיוחד,כנראה לא פנאל יקר). בכל אופן בעיקרון מה שקורה הוא שאני מחבר את הממיר של YES לכרטיס טלויזיה ואני רוצה לראות ערוצים ולהקליט. ראיתי את הכרטיס : WinTV-PVR-150 MCEוHauppauge איך הוא? שמעתי שהוא מומלץ. תודה רבה מראש.

• 6 תגובות
    • 653 צפיות
  25. לאחר בדיקה התברר לי שניתן להגדיר כאיכותיים רק את אותם הנגנים המבוססים על דיסק קשיח מתוצרת מפעלים ידועים כמו archos (av500) , cown iaudio (a2), iriver וכיוצא בזה אני מחפש את הנגן\מקליט האולטימטיבי אולם כול הנגנים שיצא לי ליבדוק (iriver hd340, iaudio cown x5l) איכזבו אותי מהסיבות הבאות: 1.הם לא מקליטים באיכות מספקת (30fps ,640x480 אות וידיאו אודיו אנלוגי ניכנס לקובץ avi בפורמט xvid/divx) 2. כולם ללא יוצא מהכלל דורשים המרה מוקדמת כולשהיא , וזה לא מקובל עליי , גם אם ההמרה לוקחת רק 5 דקות לסרט. אני מחפש נגן כזה שכול מה שאני אצטרך לעשות כדי לנגן אותו זה לקחת סרט xvid/divx במחשב ופשוט להעתיק אותו לדיסק הקשיח של הנגן ולילחוץ על play אם אתם מכירים נגן כזה ויודעים ש…

• 3 תגובות
    • 653 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.