עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by Guy King,

הבנתי שהאוזניות האלו טובות מאוד לרוק ולמוזיקה אלקטרונית, והן נראות לי מאוד טובות ואני מתכוון לקנות את אחד הדגמים, אבל אני שומע גם הרבה מוזיקה קלאסית ורציתי לדעת אם האוזניות האלו טובות גם למוזיקה קלאסית או שיש אוזניות אחרות בטווח מחיר שלהם שידועות כטובות יותר?

• 0 תגובות
    • 674 צפיות
  2. יש לי לוח P5B DLX שמסופק איתו מיק מיוחד כזה של אסוס ואני לא מצליח להפעילו, אני די בטוח שמבחינת המערכת היא מכוונת(ווינדוס), האם יכול להיות שכרטיס הקול דפוק כי ברמקולים ואוזניות אין לי שום בעיה.או אולי הכניסה דפוקה מישהו יכול לעזור לי כי זה לוח יקר וזה די מתסכל.תודה

• 1 תגובה
    • 674 צפיות
  3. שלום רב, אני מעוניין לרכוש טלוויזית LCD בגודל שנע סביב ה22'' במחיר זול עד כמה שניתן כעקרון, המחיר המקסימלי שאני מוכן להוציא עבור המוצר הוא 1500 ש"ח, אך אם אפשר להשיג בפחות אז מה טוב... תודה מראש...

4. Started by ro.e,

אני חושב אולי לקנות את המיני החדש שיצא היום..... באתי להתייעץ מה אתם חושבים עליו?

• 1 תגובה
    • 674 צפיות
  5. מישהו יכול להמליץ לי מה עדיף לי לקנות. תודה

• 0 תגובות
    • 674 צפיות
  6. Started by nadav275,

שלום אני יכול לקנות את הכרטיס הנ"ל במחיר של 100 ש"ח- משומש מה כדאי לברר לפני קנייה- והאם מדובר בעסקה משתלמת? תודה, נדב

• 2 תגובות
    • 674 צפיות
  7. Started by Fighter,

האם מכשירים שעושים upscale מ480P ל720P או 1080P עולים יקר מדי? איזה חברות טובות? בעיקרון אני מריץ wii עם מסך 1080P וזה קצת מציק בעין לפעמים אז חשבתי אם אפשר לעשות את זה יותר יפה

• 2 תגובות
    • 674 צפיות
  8. Started by shai265,

איזה DVD בכי טוב בשוק היום לקריאת DIVX בלי שהוא נתקע הוא שהכתוביות קטנות,ואמין???

• 6 תגובות
    • 674 צפיות
  9. שימושים למוזיקה/סרטים .. חשבתי על ה HARMAN KARDON SOUNDSTICKS II או שיש משהו יותר זול עם אותה איכות?

• 1 תגובה
    • 674 צפיות
  10. רכשתי טלויזיה 65 אינץ של מולר. יש בה מערכת הפעלה משלהם שמבוססת על אנדרואיד פאי 9. השאלה היא: האם ניתן להסיר את התוכנה ולהתקין מערכת הפעלה של android tv נייטיב או שהחומרה מותאמת למע הפעלה הקיימת בלבד ולא ניתן לשינוי ? חיפשתי הרבה ברשת ולא הצלחתי למצוא משהו מסודר , אשמח לשמוע ממשהו שכבר התנסה עם זה.

11. אוקי אז זה עבד לי על SIS ad1888 soundmax על ASUS P4SP אבל אני בטוח שאפשר להשתמש בזה בכל מצב מה שעושים: נכנסים ל "לוח בקרה">> "התקנת חומרה">>החומרה מותקנת>>להתקין ממקום מסויים>>ואז לנסות בתיקייה של הדרייבר שהורדתם הנה קישור: http://support.asus.com/download/download.aspx?SLanguage=en-us זה ב ASUS עובד 100% תנסו תגידו אם יצא לכם..מקווה שעזרתי כאן להרבה מפרמטים למיניהם..

• 4 תגובות
    • 674 צפיות
  12. Started by haviv822,

אהלן חברה החלטתי להגדיל את התקציב עבור מערכת המיועדת, הסתכלתי ב FAQ וההתלבטות שלי בין האלטק לסינג FX 4021 לבין הZ-2300 של לוגיטק, העוצמה של הלוגיטק פשוט מטורפת מדי בשבילי, והשאלה שלי היא לגבי איכות שמיעה, איזו מערכת איכותית יותר, שתספק לי איכות טובה יותר במוזיקה. כרגע נוטה לכיוון האלטק, מה גם שיש לו שלט.. ברשותי כרגע כרטיס OB, בתקופה הקרובה המערכת החדשה תהיה עליו, האם מעבר לכרטיס קול בתקציב של 400 ~ יתן שיפור בביצועים ? כדאי להוציא כסף על כרטיס קול חדש (400) או להשאר על OB? אשמח לשמוע גם המלצות לכרטיסים, איך ה Audigy 2 ZS ? תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 674 צפיות
  13. Started by oishi,

אני מתלבט בין הנגנים הבאים: http://www.bug.co.il/nconfigout.asp?psn=2487&scat=221&tcat=33 http://www.e-buy.co.il/Product.asp?Pid=clubincolor512&Cat2Cat1ID=3271&Cat2ID=0 http://www.e-buy.co.il/Product.asp?Pid=butterfly512&Cat2Cat1ID=3271&Cat2ID=0 אני דיי סגור על הראשון. אבל איזה נגן לדעתכם יותר טוב? עם למישהו יש הצעה אחרת לנגן MP3 טוב [ווליום חזק,סוללה נטענת מובנת] עד 420 ש"ח שיציע בבקשה. תודה לעוזרים!

• 4 תגובות
    • 674 צפיות
  14. Started by oridotan,

שלום לכולם, אני מחפש המלצות על רכישת טלוויזיה גודל 46-50 אינץ' עדיפות ל-LED טווח מחירים בסביבות 5K אבל אם יש משהו מאוד טוב אני מוכן לחרוג קצת למעלה עיקר השימוש בה בתקופה הקרובה יהיה צפייה בסרטים מכונן נייד (אז חשוב שהטלוויזיה תהיה עם חיבור USB ושתדע למשוך סרטים ולהציג כתוביות) התכנון הוא לחבר אותה בעתיד למחשב כאשר אני צופה שלא ממש אשתמש בה למשחקים ויותר לגלישה באינטרנט ענייני 3D ממש לא מעניינים אותי וכל אופציות הסמארט TV נראות לי כרגע די מיותרות שכן בעתיד גם ככה היא תחובר למחשב שמעתי המלצות כלליות על הטלוויזיות של סמסונג אבל רובן היו לטלוויזיות חכמות ונראה לי שדי חבל על הכסף. אני אשמח להמלצות ספציפיות שעונות על הצרכים שלי אם מישהו מכיר תודה רבה מראש

• 0 תגובות
    • 674 צפיות
  15. הייתי לפני שנתיים בתערוכת קולנוע ביתי ואודיו לרכב שהתרחשה במלון דויוד אינטר קונטיננטל, תערוכה מדהימה. רציתי לדעת אם מישהוא יודע מתי התערוכה הבאה? ואיפה היא תתרחש? תודה

• 0 תגובות
    • 674 צפיות
  16. Started by tomerdx111,

קניתי אותם אטמול ושומעים חלש ואני לא יודה איך להגדיר אותם למישקים ובאתקני שמה צריך שה ה Realtek Digital Output וה USBpnp יעבדו ביחד והם לא עודים ואני לא שומה כזה טוב מה לעסות ועים אני צריך 2 דריברים לאזניות אצמם וגם לכרטי עזרה בבקשה הסקיפ שלי מי שיכול זה TOMERDX222

• 0 תגובות
    • 674 צפיות
  17. יש לי מיני דיסק של סוני דגם MZ-S1. כדי להעביר אליו שירים אני משתמש בתוכנה OpenMG Jukebox 2.2 של סוני שקיבלתי עם המכשיר. המכשיר אצלי כבר שנה+ והכל תמיד פעל מצוין, רק לפני שבוע התחילה הבעיה. כשאני נכנס לתוכנה קופצת לי הודעת שגיאה: Cannot find the database file, or the database file is corrupt. Click OK to recover the database. Click Cancel to exit the application. וכמובן יש לי שתי אפשרויות OK ו- CANCEL ולא משנה על מה שאני לוחץ זה לא עוזר מה אני יכול לעשות?

• 2 תגובות
    • 674 צפיות
  18. שלום אני בששלבי תכנון לקנות מחשב חדש, וא ני מתעניין מאוד במערכת קולנוע במקביל. חשבתי לשלב בניהם, אולם אני לא יודע מה היתרונות והחסרונות של שילוב מעין זה והאם זה כדאי? אם יש את התשובה לכך אשמח לקרוא אותה תודה

• 7 תגובות
    • 674 צפיות
  19. Started by homart,

אני יודע שיש לנגן זיכרון באפר דיי גדול, אבל עדיין, מומלץ לרוץ איתו ריצות ארוכות?? ואם לא מומלץ אז אול לשים אותו בתיק יעזור??

• 1 תגובה
    • 674 צפיות
  20. Started by ftzahi22,

יש לי כרגע רסיבר ישן של MARANTZ עם רמקולים BOSE וכרטיס קול ONBOARD על לוח אם GA-K8N Ultra-9 (Realtek ALC850 Audio AC'97 Codec Audio (4 x Line-out/ 1 x Line-in/ 1 x MIC) connector ) הייתי רוצה לדעת האם הכ.קול שווה משהו -- אם לא למה כדאי לשדרג (במחיר באזור ה500 שח) הסיבה שאני מחליף היא שהרמקולים שלי חורקים , לפעמים רמקול אחד לא עובד , עושים בעיות. לאיזה רמקולים כדאי להחליף? (במחיר בסביבות 1000 שח) אולי עדיף לתקן את הרסיבר? תודה

• 2 תגובות
    • 674 צפיות
  21. Started by SMoKeR,

שלום לכם, לפני הרבה זמן רכשתי את ה- ATP3 ועד עכשיו הייתי מרוצה מהרמקולים עד הגג. הבעיה החלה לא מזמן, רעש רקע המגיע מן הסאב. הרעש אינו חזק אבל לא צריך להיות אודיופיל בשביל להבחין בו. אמנם הרעש אינו מתגבר כשמגבירים את הווליום אבל מספיק רק להדליק את הרמקולים בשביל לשמוע אותו. ניתקתי את כבל האודיו משני צידיו (מהיציאה בכרטיס קול ומהכניסה בסאב) והרעש ממשיך, לכן נראה לי שהבעיה היא חשמלית. לגבי אחריות, את המערכת קניתי ב KSP לפני שנתיים, ובלאו הכי לא נראה לי שהם נותנים אחריות על רמקולים. בכל אופן מה עושים עכשיו?

• 0 תגובות
    • 674 צפיות
  22. עשיתי את הEQלזיה שנראה לי הכי ממצעת בין מה שאני שומע: שחור פסיכודלי רוק- מאוד מסויים(DISTURBED, PANTARA, P.O.D.) בכל אופן מסביבות ה24 (מתוך 40) בנגן שלי - X5 מתחילים לאבד מהאיכשלא קוראים לזה... רק בROCK קצת פרטים: אוזניות: AKG K24P EQ ומה שמסביב: 60H: 4 250H: 1 1K: 0 4K: 3 12K: 6 ----- BBE: 3 Mach3Bass: 5 MP Enhance: ON 3d Surround: 2 Pan: 0 בכל אופן יש איפה לשפר או שעם האוזניות האלה זה המירב שאני יכול להוציא?

• 8 תגובות
    • 674 צפיות
  23. יש לי מערכת סטריאו של AIWA ישנה ששני הרמקולים הישנים שלה עובדים האם אני יכול לחבר אותם למחשב החדש (מפרט בצד ימין) ואם כן אז איך?

• 4 תגובות
    • 674 צפיות
  24. Started by ashkenazone,

שלום, אני רוצה כרטיס קול טוב (5.1-7.1) למשחקים וליצירת מוזיקה (כמו בקיובייס) בתקציב של 600 שקל ככה. ומה אתם אומרים על הaudiotrak maya 7.1?

• 6 תגובות
    • 674 צפיות
  25. Started by tk_mc,

תגידו... אילו נגנים יש עם מקום של 512 מגה בייט, דיי טובים, והם עד 560 שקל?

• 2 תגובות
    • 674 צפיות

דיונים חדשים בפורומים