אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
שלום לכל חברי הפורום, ההורים שלי מחפשים מסך LCD בשביל חדר השינה שלהם. עשיתי חקירה קטנה משלי והגעתי למסקנה שהטלווזיה צריכה להיות בגודל של 32"(המקום על הקיר מוגבל עד לגובה של 55" מקס') HD Ready. אז ככה,המסגרת תקציב היא בערך עד 3 אלף ואם זה מצדיק אפשר טיפה לחרוג. אז מה אתם אומרים על הדגמים הבאים: 1) Toshiba 32AV500 2) Samsung LA32a450 3) LG 32LG34R אז מה אתם אומרים חבר'ה? *אתם גם יכולים להציע דגמים משלכם תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 662 צפיות
-
-
אני מנסה לחבר את ה TV CRT (משהו סיני) למחשב ולא מצליח להגיע לתוצאות טובות! יש לי כרטיס FX5500 אני מנסה לחבר עם כבל s-video ל RCA שבטלויזיה וזה לא הולך טוב (אני משתמש במאריך נקבה ל RCA) רואים שחור לבן ושאני עושה שיהיה מסך קופי ב TV אז אפשר רק ברזולוציה נמוכה שאני מנסה להגדיל זה חוזר! אפילו שרואים שחור לבן לא רואים ברור בכלל כל ה TV שלג לא מבינים כלום! הפכתי את כל ההגדרות.. ניסיתי PAL B, PAR G לא עוזר כלום. בבקשה אני חייב עזרה כמה שיותר מהר! :'( תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 662 צפיות
-
-
יש לי שיר ב192 ביט וכמה שיותר מזה, האם יש תוכנה או פונקציה שמעבירה תשיר ל-128 כדי שאוכל לשמוע אותו בMP3 שלי?
-
- 2 תגובות
- 662 צפיות
-
-
תקציב: 6000-6500 מרחק צפייה: 180 ס"מ שימושים: PS3, תלת מימד, PS3, PS3 וקצת טלויזיה וסרטים, PS3. העדפות: סמסונג. האמת שנדלקתי על הסמסונג D6400, אבל הבנתי שהתלת מימד שלה לא מצטיין וזה די חשוב ל-PS3. יש המלצות? תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 662 צפיות
-
-
לאחרונה התקלקלה המערכת סטריאו שברשותי (Sony MHC-RG330) מסיבה לא ידועה, ואני צריך המלצות לגביי מעבדות תיקון. - תודה מראש.
-
- 6 תגובות
- 662 צפיות
-
-
-
אני רוצה לקנות נגן קטן ויחסית זול בשביל שירותי הצבאי , הנגן שציינתי עולה 360 לדגם עם 512 והוא נראה לי עדיף על כל הנגנים של "פרוסאונד" וכו... למישהו יש ניסיון עם הנגן הזה?
-
- 0 תגובות
- 662 צפיות
-
-
תמורת 3500 ... יקר , זול .. שווה ?!
-
- 0 תגובות
- 662 צפיות
-
-
יש לי כרגע בסביבות ה1200 ש"ח לקניית נגן mp3. אני רוצה לקנות נגן של בסביבות ה5G, ניגון סרטים וכו' אני לא צריך. וגם יש לי את האפשרות לקנות מאתר בחו"ל (כי אני רואה שבארץ המחירים מאוד גבוהים יחסית לחו"ל). למען האמת חשבתי על הiriver של ה6G, אבל אני מכיר אתרים ששולחים את הנגן הזה לארץ. אז אם אפשר גם כתובת של אתר אמין שנותן משלוחים לארץ, זה יהיה מעולה.
-
סופ"ש נכנסים לארץ... אחרי סוכות בחנויות. יהיה נחמד אם תעלו לשירשור הזה כתבות סיקורים ובמיוחד השוואות בין הכרטיסים עצמם שבסדרה הנ"ל וכל מה שקשור שנתקלתם בו ברשת ויעזור לשקול קנייה.
-
- 5 תגובות
- 662 צפיות
-
-
המערכת בסלון כבר ישנה מידי ולא פועלת טוב אז החלטנו לקנות חדשה יש תקציב של בערך 1500 שקל. מה מומלץ בתקציב הזה?
-
- 4 תגובות
- 662 צפיות
-
-
לפני שבוע קיבלתי iAudio X5L ומצלמה של קנון SD400 (שנתמכת על ידי iAudio - כפי שמופיע באתר הרשמי). בכל זאת, חיברתי בין המכשירים בעזרת כבל USB (דרך חיבור USB Host ב-X5L) ולא קורה כלום ואני לא מצליח להעביר תמונות מהמצלמה. יש למישהו פיתרון בשבילי ?
-
- 3 תגובות
- 662 צפיות
-
-
אהלן, יש לי בעיה קטנה באיאודיו (5XL), שמתי סרטון AVI והוא פעל הכל טוב ויפה בלי בעיה, ואז כשמתי סרט באורך מלא (AVI) הוא לא הצליח להעלות אותו, הוא מתאמץ אבל לא קורא כלום בסוף.
-
- 5 תגובות
- 662 צפיות
-
-
קיבלתי זיכוי על האוזניות שנהרסו לי AKG 414P. הזיכוי על 200 שקל. יש לי נגן IAUDIO I7, וגם מגבר של FIIo. אתם חושבים שיש פה למה לשדרג שאני ירגיש שיפור באיכות? אני מוכן לשים עוד כ200 ש"ח.
-
- 0 תגובות
- 662 צפיות
-
-
כרטיס קול מצוין למשחקים וסרטים במחשב , אני אוסיף 5.1 (לפחות) אחר כך, שמעתי ממישהו שזה כרטיס קול של: dolby digital רק אני לא זוכר איזה (ראיתי בטלוויזיה), אתם יכולים להצליץ על אחד? אני לא רוצה לבדוק עכשיו את האתר שלהם כי אני לא מבין ממש בחומרה, ואני רוצה לשמוע יותר על חוויות שלכם מהכרטיס ולא (ממש) איך הוא מסץדר גרפית..... עזרה? בבקשה.....
-
שלום..אבא שלי נמצא כרגע בהונג קונג לזמן מוגבל ככה שאם תוכלו אני צריך את זה דיי מהר..תודה אני מחפש אוזניות..משהו בסגנון shure e2c/3c או הultimate ears..אם יש המלצות אחרות, בכיף. זה צריך להיות בטווח ה100-200 דולר..עדיף מאוד לטווח ה100.. תודה מראש..
-
- 3 תגובות
- 662 צפיות
-
-
http://zap.co.il/model.asp?model_id=371397 הגודל של הסלון הוא 6x5 איך האיכות של המערכת?
-
- 5 תגובות
- 662 צפיות
-
-
אני מחפש אוזניות עד 200 שח, לאחי הקטן (16), שיהיו עם איכות אודיו סבירה, וחשוב שיהיו לא אטומות (אני לא רוצה שהוא ידרס בגללי). הן מיועדות לטיולים, בית ספר וכל השטויות של בני נוער... שיראו נורמלי גם... יש לו e250... וגם שמח לכולם, ותודה מראש
-
- 1 תגובה
- 662 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות כרטיס קול שיהיה יותר טוב מהנוכחי שלי, כרטיס קול מובנה של Realtek על לוח Gigabyte P35-DS3: http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Overview.aspx?ProductID=2544 האם יש כרטיס שיפיק סאונד יותר טוב משחקים/מוזיקה בתקציב של 200 ש"ח?
-
- 4 תגובות
- 662 צפיות
-
-
שלום , לאחרונה קניתי כרטיס קול X-fi Xtreme Audio 7.1 חיברתי אותו בעזרת חיבור אופטי למערכת ועוד חיבור רגיל לרמקולים השולחניים. עכשיו אני רוצה לחבר את הטלוויזיה שהרמקולים שלה יעבדו כמו השולחננים כרמקולים קדמיים. בכרטיס הקול הישן שיש לי על הלוח אם הייתה לי אפשרות להגדיר את היציאות 3.5 הנוספות שמשמשות לחיבור מערכות של 5.1 איך שאני רוצה, מה שאומר שהייתי יכול לקבוע שכל 3 יציאות ה PL 3.5 היו מוגדרות כ- front speakers. עם התוכנה שקיבלתי יחד עם הדרייברים של Creative אין (או לפחות לא מצאתי) אופצייה להגדיר כל יציאה איך שאתה רוצה, דבר שנראה לי טריוויאלי כי בכל מקרה כל יציאה כזאת מספקת 2 ערוצים למה שלא תהיה אפשרות להגדיר אותם כערוצים קדמיים. אם משהו מכיר את הכרטיס ויודע איך להגדיר את…
-
- 1 תגובה
- 661 צפיות
-
-
http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=218_239_1037&products_id=5687
-
- 1 תגובה
- 661 צפיות
-
-
הי, יש לאחותי DVD שקורא צרובים,בקיצור - היא התחילה לראות סרט דרך ה-DVD,הוציאה אותו (לא ממש יודע למה) ומאז ה-DVD לא קורא את כל הסרטים שהבאתי לה,למה? ד''א כל הסרטים נבדקו כמה ימים לפני,על אותו ה-DVD (וכמו שאמרתי,היא ראתה באותו יום - ורק לאחר שהיא הוציאה את הדיסק לא רואים יותר את הצרובים). בתודה, MuTaTiOn.
-
- 4 תגובות
- 661 צפיות
-
-
הממ שלום אני מעוניין לקנות אוזניות סטריאו למשחקים חשבתי אולי sennheiser hd 201 אני צריך שהאוזניות יהיו קשת, סטריאו ושהדיוק בצלילים יהיה טוב תודה
-
- 0 תגובות
- 661 צפיות
-
-
רציתי לקנות מפה H340 כי פה הכי זול (אלא אם כן מישהו יראה לי יותר זול מזה) אבל אני לא מכיר את החנות... מישהו קנה מהם? http://ksp.co.il/hmain.php
-
- 1 תגובה
- 661 צפיות
-
-
http://www.sweetwater.com/store/detail/iCan הם טובות?? יש אותם למחירה בארץ?
-
- 0 תגובות
- 661 צפיות
-