עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. הלכתי לראות את הטלויזיה המסקרנת פלזמה נשארת פלזמה... אני חייב להגיד שהתאכזבתי מהשקיפות המזעזעת בה בתנאי תאורה חזקים.. הסתכלתי עליה וראיתי את עצמי, הפלזמה המדוברת הייתה חיוורת פלאים לעומת LED/LCD אחרות שנתפסו בזווית העיין שלי כשהסתכלתי עליה ואני כאחד שיש לו 2 תריסי הזזה גדולים בסלון, הטלוויזיה הזאת כבר לא רלוונטית לגביי, ולגבי כל אלה שיש להם תאורה חזקה בסלון ואין להם אפשרות/כוח ועצבים להחשיך כל הזמן את הסלון בשביל לראות כמו בנאדם. הטלוויזיה פנטסטית לחדר שינה! לא לסלון. כל התקוות והציפיות שפיתחתי התנפצו לי בבום. אני מבקש ממכם המלצה על טלוויזיה LCD/LED "42 עד 4000 שקל!

2. Started by wowohw,

הממ כרגע יש לי את המיקרולאב X23 במערכת 5.1 הזאת שומעים נהדר גם באודיו שאני שם על מצב 2.1 ( בכללי גם מוסיקה על 5.1 שומעים מצויין אבל לא רלוונתי עכשיו ) וכן החלפתי לכבלים איכותיים כמו של מערכת בסלון והבאתי כ.קול טוב של קריאטיב... אני רוצה לדעת ממי שיש את ה-Z5500 אם אפשרי לשים שמה גם על מצב של 2.1 ברמקולים האלו או שאפשרי רק על מצב של 5.1 ?

• 1 תגובה
    • 675 צפיות
  3. Started by Morfium,

שלום . אני מחפש אוזניות איכותיות במחיר לא מופרז ( עד 250 שח ) אני רוצה אוזניות יותר לכיוון של אוזניה לכל אוזן ( היה לי את Creative EP-230 ) והם נהרסו לי אז עכשיו אני מחפש חדשות . תודה לממליצים .

• 1 תגובה
    • 740 צפיות
  4. Started by portance,

יש לי מסך מחשב 22 אינץ של סמסונג דגם 2253BW ואני צריך המלצה לכרטיס טלוויזיה. שמתי עין על הכרטיס הזה http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=1042 מה אתם חושבים?

• 1 תגובה
    • 636 צפיות
  5. http://www.amazon.com/exec/obidos/tg/detail/-/B0007N55LO/ref=pd_sbs_e_1/104-1660879-6112708?v=glance&s=electronics אמזון כותבים שהם עוד לא יצאו אבל אני כמעט בטוח שראיתי מישהו פה בארץ מסתובב עם האוזניות האלו האם יש אוזניות דומות אולי או משהו כזה אשמח לשמוע ולקבל פרטים תודה רבה מראש ליאור ברק ד.א. האם מישהו היתנסה עם Koss "The Plug" Portable Headphones ועוד שאלה קטנה הזמנת אוזניות דורשת מכס? אני לא זוכר כי כבר ממזמן לא הזמנתי משהו מחו"ל. בתודה רבה רבה מראש ליאור

• 1 תגובה
    • 767 צפיות
  6. זה הרסיבר: http://www.pompa.co.il/Product.asp?Pid=TXSR308&Cat2Cat1ID=146&Cat2ID=0&aff=Zap〈=he אני רוצה לצרף אליו מערכת 5.1 , רמקולים קטנים הניתנים לתלייה על הקיר ובמצב ה"גרוע" שניים קדמיים עומדים. מחפש רמקולים איכותיים שינצלו את ההספק של הרסיבר בצורה הטובה ביותר. תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  7. שלום שלום איך אפשר לחבר את המערכת הנ"ל למחשב PC, Windows 7? ניסיתי לחבר עם כאבל HDMI. המחשב מזהה את המערכת כשהיא על מוד TV אבל אין קול. אני לצערי בורה בנושא...בכמה מקומות ראיתי שצריך אולי כרטיס קול-אבל אלו התייחסו למכשירים יותר ישנים. האם אני צריכה כאבל אחר מ-HDMI רגיל (אופטי??)? פרטים נוספים: הכניסות והיציאות בסאבוופר הן: החיבורים לרמקולים HDMI (TV(ARC)) HDMI (BD/DVD) Digital audio in (TV)opt1)+AUX (opt 2) בכללי אני מתכוונת להשתמש במערכת להקרנות במקרן אבל רוצה גם לשמוע בה מוסיקה. תודה מראש וברכות

• 1 תגובה
    • 871 צפיות
  8. Started by superginiman,

איך מקליטים מקלטת לדיסק(הקלטת זה של סאונד לא וידאו) איך מקליטים ו מה אני צריך ... תודה מראש רז

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  9. שלום, קניתי לאחרונה כבל שמחבר בין מחשב למכשיר קלטות,קוראים לזה eazyCAP. הכבל מגיע עם דיסק שמכיל את התכנה "ulead video studio se". התחלתי להשתמש בזה,אבל למרבה ההפתעה המשקל של הסרטון יוצא כמעט מגה לשנייה! ניסיתי לחפש בתכנה עצמה אפשרויות לצמצם את משקל הסרט, אבל אז הבנתי שאני צריך להיכנס לכל מיני דברים שאני לא שולט בהם, כמו פורמט הקובץ, פריימים לשניה, KBPS לוידאו ולאודיו,טמפלייטים (vcd,dvd+nstc,pal+רזולוציה). אפשר בבקשה שמישהו ימליץ על הגדרות מומלצות? אני מעוניין להמיר סרט של כשלוש שעות, ושלא יצא יותר מדי. אם המשקל יצא כמו המשקל של סרט DVD,זה יהיה מצוין. תודה רבה!

• 1 תגובה
    • 909 צפיות
  10. Started by dyn,

טוב אני מקווה שאני בפורום הנכון. שלום, ניסיתי לנגן סרט ב DVD והוא לא ניגן אותו, ניסית ב DVD אחר בבית ושם הוא כן ניגן. מכאן השערתי היא שצריך לעשות עדכון קושחה לנגן שלא מנגן את הסרט. הפרט היחידי שידוע לי על הנגן הוא השם KTV-i (זה נגן פשוט משהו שקיבלתי מהתחנת דלק), חיפשתי לו עדכון קושחה ולא מצאתי... משהו יודע מאיפה אני יכול למצוא עדכון קושחה לנגן הזה? תודה ענקית למי שיוכל לעזור. נ.ב: רשום גם MODEL : DVD-5901-1

• 1 תגובה
    • 900 צפיות
  11. Started by qpalzm,

טכנולוגיית OLED עוד לא הספיקה להתאקלם וPLED כבר מחליפה אותה: http://news.walla.co.il/?w=/4/765026

• 1 תגובה
    • 606 צפיות
  12. Started by SheZiF,

רציתי לשאול האם יכול להיווצר "התבלות" של הסאונד ברמקולים? אני אפרט: לפני הצום יצא לי לשמוע הרבה ברקולים שלי z2300 ופתאום עכשיו שחזרתי לשמוע.. הצליל נשמע שונה.. עכשיו הרמקולים די חדשיים (שבוע וחצי שבועיים אצלי) אז.. אלו הרמקולים ? או האוזן שלי עקב הצום? בתודה מראש, דור

13. אני שואל בשביל חבר. תקציב בסביבות ה5000 שקל. (אפשר לחרוג אם יש הצדקה) דגש על: FHD פאנל איכותי. רצוי: ANTI GLARE גם בפאנל וגם בפלסטיק. DLNA LED לחיסכון בחשמל.

• 1 תגובה
    • 828 צפיות
  14. Started by soprno,

חשבתי על sony 32p3000, איך היא?

• 1 תגובה
    • 561 צפיות
  15. Started by yonik,

האם הכרטיס הזה יעבוד לי בארץ עם יס? (בגלל השיטת שידור) תודה http://www.circuitcity.com/ssm/Hauppauge-WinTV-HVR-1600-1178/sem/rpsm/oid/168467/catOid/-13043/rpem/ccd/productDetail.do

• 1 תגובה
    • 589 צפיות
  16. Started by Omerole,

אז ככה, לא מזמן התחדשתי במכשיר הקלטה (משובח אם לציין!) מבית M-Audio, FireWire Solo. אני מת להשתולל איתו על המחשב Desktop שלי, אבל לא משנה איך אני מחבר אותו תמיד יש באזים כאלה על ההקלטות שלי. כשחיברתי את המכשיר ללפטופ שלי(ויסטה, אותה תוכנת הקלטה בלה בלה בלה), הרעש הפסיק, ככה שהמכשיר בסדר גמור. אני חשד כמעט ב100% בבעיה בחשמל,או אולי בכרטיס פיירוויר שלי ?(PCI). אבל לצערי אני לא יודע להתמודד עם הבעיות האלה,חיפוש בגוגל מציע כלמיני פתרונות מוזרים וחשבתי ששווה לשמוע מה דעתכם. בתודה מראש, [br]פורסם בתאריך: 19.12.2008 בשעה 06:59:30 מישהו חברייה?

• 1 תגובה
    • 866 צפיות
  17. Started by oronbh,

שלום לכולם אני מחפש שלט אוניברסלי שיתאים לרסיבר מסוג koda דגם AV 5060 תודה על העזרה

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  18. Started by bennash,

אני מחפש לאבא שלי מכשיר במקום הוידאו שהתקלקל להקלטה מחיבור קווסלי בלבד מלווין ישן (קנוי לא מושכר). חשבתי על DVR, סטרימר עם דיסק קשיח או כרטיס זיכרון, ובולו-ריי מקליט (תתחשבו במחירי הדיסקים הקשיחים היום). הוא רוצה רק להקליט ולא להשכיר מסיפרויות או להוריד מהאינטרטנט (למרות שיש לו נטבוק) תתחשבו גם ברק הקלטה במחיר. יש לו טלוויזית CRT (שפורפרת) עם חיבור קווסלי וסקארט. הוא גם רוצה לתזמן הקלטות שהוא לא בבית ואז לראות אותן.

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  19. Started by omer1789,

ברשותי הרמקולים FX6021 רציתי לשאול האם קורה משהו לסאב אם שמים אותו צמוד למחשב,במרחק של 5 ס"מ בערך.. יעני האם זה לא טוב? או אסור? תודה!

• 1 תגובה
    • 487 צפיות
  20. אני רוצה לקנות רסיבר טוב כדי לחבר אליו את הרמקולים שלי,השאלה שלי היא האם הדבר יהיה משמעותי לסאונד? האם זה יהיה שווה את ההשקעה???

• 1 תגובה
    • 539 צפיות
  21. Started by FME,

טוב, דבר ראשון, צהריים טובים. דבר שני שרציתי לשאול אתכם , מה אתם אומרים על האזניות של Sennheiser הHD429? איכות בנייה יחסית טובה? EARPADS נוחים? איך הסאונד שלהן? תודה.

• 1 תגובה
    • 717 צפיות
  22. Started by yoram101,

אהלן, אני מעוניין לקנות אוזניות קשת במחיר של עד כ650 ש"ח. אני מעוניין באוזניות המיועדות למוסיקה בסגנון טראנס, אלקטרוני וכדומה. שמעתי על ATH-M50X שהן מעולות. אשמח לשמוע חוות דעות על האוזניות האלה או במידה ויש לכם אוזניות אחרות להציע שהן יותר טובות במחיר הזה.

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  23. Started by Makaveli_iL,

קמתי הבוקר ומשום מה המדיה פלייר קלאסיק (וגם הרגיל) לא מצליחים להוציא אודיו. כלומר אני טוען סרט ויש וידאו אבל אין קול, וגם בסרטונים באינטרנט אין שום שמע! רק בתוכנת סאונד שלי (פובאר 2000) אני מצליח לשמוע שירים, מה שאומר שאין כאן בעיית חומרה של הכרטיס קול. מישהו יודע מה יכולה להיות הבעיה? חג שמח

• 1 תגובה
    • 656 צפיות
  24. Started by Slash4,

שלום לכולם, אני מחפש אוזניות גיימינג איכותיות ולא מבין בנושא כל כך ולכן מאוד אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי, קצת סיפור רקע: (למשתעממים מהר אפשר לעבור למטה) אני משחק המון על המחשב, כל סוגי המשחקים הכי כבדים כרגע, ומדבר המון בסקייפ תוך כדי. עד עכשיו כל פעם שקניתי אוזניות, חלה בהם בעיה אחרי חודשיים שלוש - או שהמיקרופון התקלקל , או שנהייתה בעיה במגעים ולא שמעו באוזן אחת או בשניהם. אני לא יודע עם זה רק מזל רע או לא, אבל בכל מקרה החלטתי להשקיע יותר ולקנות זוג איכותי לגיימינג. אז ככה, הנה מה שאני צריך מהם, והתקציב מאוד גמיש. אם דרוש 600 או יותר כדי להתאים לדרישות שלי, אין בעיה, אם אפשר פחות - מה טוב. * חשוב לי שיהיה מיקרופון טוב ואיכותי בסט, עדיפות מאוד גדולה למיקרופון גמיש(שא…

• 1 תגובה
    • 933 צפיות
  25. Started by idan23,

בתקציב של עד 450 שקל מה יש משהו טוב? אני רוצה לראות פשוט טלוזיה במחשב יש לימסך 20 אינ'ץ אז למה לא לנצל

• 1 תגובה
    • 459 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.