אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
יש לי מחשב נייד (לנובו E330) ללא יציאה אופטית/קוקס. אם אני אחבר אליו כרטיס קול USB חיצוני ואת הכרטיס קול אחבר לרסיבר (בעזרת אופטי/קוקס) של המערכת קולנוע ביתית מי בסופו של דבר ישפיע על הסאונד - הכרטיס קול או הרסיבר ? כל המטרה בקניית כרטיס הקול היא לנצל את היציאה הדיגיטלית שלו ולחבר אותו לרסיבר בעת צפייה בסרטי HD ולשמוע ב-5.1. מה אתם אומרים על הכרטיס הזה : https://ksp.co.il/?uin=19257
-
- 19 תגובות
- 3k צפיות
-
-
קניתי את 530X אכשיו ני רוצה ליקנות כרטיס קול איכותי בימקום הכרטיס המובנה שלי . כרטיס קול עים ביצועים טובים ,שיוציא צליל נקי בזמן ,שיהיה לו הרבה אופציות כמו לישלוט בעוצמה של כל רמקול בניפרד ,םראונד 5.1 ועוד משהו שיוכל לשישמש אותי גם אים אני ארצה להחליף את הרמקולים ליותר חזקים בעתיד התקציב שלי בסביבות ה600 שקל .תודה רבה לכל העוזרים......... שחכתי מטרת השימוש להכל מוזיקה ,סרטים ומישחקים :)
-
- 3 תגובות
- 810 צפיות
-
-
נראה לי נשרף לי היציאה של המיקרופון בכרטיס עכשיו אני מתלבט בין כרטיסים, חשבתי על אלה: creative-Sound Blaster Audigy Value creative- live 7.1 24bit אם יש משהו יותר טוב בטווח המחירים הזה תציעו...
-
- 5 תגובות
- 594 צפיות
-
-
היי, אני רוצה לבקש מאחי שיביא לי מארצות הברית כרטיס קול איכותי. אני מעוניין בכרטיס קול חיצוני ואיכותי שמתחבר למחשב ב USB. האם יש המלצות בטווח מחירים של 100-200$? תודה.
-
- 7 תגובות
- 795 צפיות
-
-
ני רוצה לקנות כרטיס קול שישמש למוזיקה לסרטים ומשחקים שימוש ממוצע מכל מחשב באופן טבעי הרבה אמרו לי לקחת את הקרייטיב אודיג'י 2 ZS, או את ה Maya7 7.1 אבל אני רציתי לדעת אם יש כרטיסים טובים אבל במחירים קצת יותר זולים, אני לא חושב שבזמן הקרוב אני אקנה לי מערכת רמקולים של 7.1 ולדעתי גם לא בעוד כמה שנים. ראיתי בפנדס את הכרטיסי קול האלה: Terratec SIXpack 5.1+ sound sys http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_274_189&products_id=1534 ZALMAN ZExt51U External 5.1 USB Sound card http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_274_1265&products_id=7455 AUDIOTRAK Maya 5.1 : http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_274_752&products_id=6648 …
-
- 6 תגובות
- 647 צפיות
-
-
אוקיי עכשיו יש לי כרטיס קול מחורבן vibra 128 ורקמולים מסכנים שקיבלתי עם המחשב מכיוון שכל היום אני שומע מוזיקה במחשב שלי החלטתי לקנות כרטיס קול חדש ורמקולים הבנתי שהכי טוב למוזיקה זה מערכת 2.1 האם תוכלו להמליץ לי על כרטיס ורקמולים? התקציב לי יש ככה 500 שקל וההורים יוכלו להוסיף עוד 200 אולי טיפה יותר תודה
-
- 26 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי כרגע כרטיס קול מובנה בלוח אם וחשבתי לקנות כרטיס קול חדש. השימוש העיקרי הוא סרטים ומוזיקה רציתי לקבל המלצות לכרטיסים של 5.1 לפחות. המחירים הם 180-350 (בשום אופן לא יותר מזה) אשמח לקבל המלצות. בנוסף יש לי שמות של מספר דגמים אבל אני לא יודע מה הכי טוב, ומה ההבדלים, אם מישהו יוכל להגיד לי זה יעזור מאוד. Live 7.1 24Bit Creative CREATIVE SOUNDBLASTER AUDIGY VALUE AUDIGY SE 7.1 24-bit תודה לעוזרים.
-
- 22 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן, ראשית אציין שיצא לי להעזר בכמה מהאשכולות פה לפני שבחרתי לקנות את הרמקולים החדשים שלי - MICROLAB SOLO 6C, ואני מאוד מרוצה מהבחירה. בהחלט מדובר ברמקולים ברמה גבוהה מאוד, ולמרות שהם היו בהחלט "מחוץ לתקציב" אני שמח שבחרתי להשקיע בהם. ועכשיו לשאלה שלי: אני משתמש במחשב נייד, כך שכרטיס הקול הוא ווירטואלי, והבנתי ששימוש בכרטיס קול חיצוני יכול לשפר את הביצועים. האם הדבר נכון? אם כן, במגבלת תקציב של 300-400 ש"ח האם ניתן להשיג משהו איכותי? המלצות? אגב, חיבור הרמקולים במחשב הנייד שלי הוא קדמי ובשימוש שותף הדבר גם מעט "דפק אותו" (המגעים זזים) וגם את החיבור של הרמקולים הקודמים שלי, לכן אצטרך כרטיס בחיבור USB. האם חיבור כרטיס קול למחשב באמצעות USB יפגע באיכות השמע? (כך שמעתי…
-
- 12 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
שלום לכולם. ברשותי לוג'יטק Z560 וכרטיס קול שעל הלוח (ג'יגבייט VAX),אני מעוניין בכרטיס קול איכותי שאוכל להינות מהרמקולים שלי. אם אפשר להסביר לי על הסוגים(הבנתי שקרייטיב והרקולס מובילים),יציאות(אני שומע על כל מיני ואין לי מושג מה זה אומר-אופטית וקולו משהו-מה זה בדיוק? מה יותר טוב?). התקציב שלי הוא 700 שקל בערך אם אפשר לתת לי כמה דגמים ולהסביר וכמו כן האם 700 שקל זה בזבוז ואפשר להביא כרטיס בהרבה פחות ובאותה האיכות או שבסכום כזה אפשר לקנות באמת משהו איכותי כמו שאני מחפש.
-
- 1 תגובה
- 791 צפיות
-
-
שלום לכולם אני צריך את עזרתכם בבחירת כרטיס קול טוב ל HTPC שלי בגבול ה1000 - 1500 שקל השימוש העיקרי הוא בעיקר מוסיקה וקצת סרטים (אני צריך תמיכה של 5.1) המערכת כרגע מורכבת מרסיבר Pioneer VSX-D457 ? (קצת ישן) אבל הוא יוחלף מאד בקרוב בHarman/Kardon AVR 630 רמקולים קדמיים : B&W DM604 S3 מסידרה 6 המעולה רמקולים אחוריים : Boston Acoustics CR55 סנטר : B&W LCR 3 סאב : עדיין אין אבל בתקווה מתישהו בעתיד : Cerwin Vega V-10S כיום יש לי את הAudigy ZS Platinum Pro שקניתי בזמנו מבלי שתיהיה לי הזדמנות לשמוע אותו לפני ועד היום אני מצטער על הטעות הזאת כרטיס קול פשוט זוועה ועוד במחיר הלא שפוי שדורשים עליו בארץ מקצת הבדיקות שעשיתי בזמן האחרון הבנתי שיש מספר כרטיסי קול ט…
-
- 5 תגובות
- 729 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי כרטיס כרגע על הלוח משהו 850 והיה לי קודם לכן את ה creative 5.1 הרגיל אני רוצה כרטיס קול שיוציא לי צליל יותר טוב מהם האם ה 24 ביט יתן לי שיפור בסאונד? אגב יש לי מערכת 5.1 שמתחברת למחשב אנלוגית (לא משהו מיוחד מערכת קולנוע ביתית של גרטס עם 5 רמקולים וסאב של פיוניר 300rms ) רציתי ללכת על ה creative 7.1 24bit שעולה כ 199 שח אצל הדובים השאלה אם ה24 ביט יתן לי שיפור בסאונד
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
ערב טוב. אני מתכנן ממש בקרוב לקנות מחשב חדש ואני מתכוון להשתמש בו לא מעט לעבודה עם התוכנה Cubase SX ואני קצת לא בעניינים בזמן האחרון בגלל הצבא והייתי רוצה לדעת איזה כרטיסי קול הייתם ממליצים (רק מי שמכיר קצת את התחום כמובן) בתחום ה-200 עד 800 שקל לעבודה עם הרבה אפקטים ואינסטרומנטים על בסיס VST ותמיכה מלאה כמובן בטכנולוגיית ASIO2 עם איחור מינימלי. יש לי העדפה לכרטיס חיצוני שיתחבר דרך USB כדי שאוכל להשתמש בו גם במחשבים ניידים אבל זה לא כזה קריטי, כרטיס שיתמוך ב PCI EXPRESS יהיה גם מצויין. שמעתי שהכרטיסים של M-AUDIO טובים אבל הם קצת יקרים מדיי, למישהו יש רעיונות? תודה מראש, בן.
-
- 2 תגובות
- 538 צפיות
-
-
שלום לכולם, לא מזמן רכשתי זוג רמקולים 2.1 למחשב, והמערכת שלי מורכבת ככה: נגן- מחשב רסיבר- YAMAHA RX-V670 רמקולים- Cabasse Eole 2.1 אלו הם הרמקולים: http://www.zmax.co.il/viewProduct.asp?ID=1086 לכן אני רוצה להחליף את הכרטיס קול הנוכחי שלי, שהוא כרטיס קול מובנה. המטרה היחידה שלי היא שיפור איכות הסאונד ולא יותר, לא אכפת לי מהפקת מוזיקה וכ'ו.. אני רוצה לשפר את הסאונד בלבד. יש לי מחשב חדש ככה שלא צריכה להיות בעיה כלשהי, אני עובד עם Windows 7 אם זה משנה משהו, והתקציב שאני מוכן להשקיע הוא עד 800 שקל. את הכרטיס קול אני צריך אך ורק להאזנה למוזיקה, אני לא משחק במשחקים ולכן אני לא צריך כרטיס קול לגיימינג. כל עזרה תתקבל בברכה.. יום טוב
-
- 7 תגובות
- 842 צפיות
-
-
אני מחפש כרטיס קול למחשב שלי (מפרט בצד), אני רוצה שאיכות הסאונד תיהיה יותר טובה מזו של הכרטיס שעל הלוח אם. האם ההבדל באיכות יהיה מורגש ? * אני מעדיף שהכרטיס יהיה פנימי מה אתם ממליצים ?
-
- 11 תגובות
- 917 צפיות
-
-
אני רוצה לחבר את המחשב שלי למערכת של יאממאה. איזה כרטיס קול יש לא יקר מדי שיעשה את העבודה?
-
- 0 תגובות
- 569 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין בהמלצה עבור רמקולים למוזיקה ומשחקים מNewegg. הרמקולים שאני רוצה צריכים להיות בסט של 2.1 והתקציב שלי עבורם הוא עד 200$ (כמובן שעדיף בכמה שפחות כסף ושעבור שיפור מינורי וכמעט לא מורגש בין רמקולים של 150$ לכאלה של 200$ אני לא מוכן להוסיף עוד 50$). http://www.newegg.com/ProductSort/Subcategory.asp?Subcategory=60 (לינק לעמוד הרמקולים ב newegg). אם יש בארץ רמקולים שווים ועדיפים במחיר של עד 900 ש"ח ובתנאים הללו אז עדיף. תודה לעוזרים, עמית
-
- 29 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי חברה. יש לי כיום X-Fi XtremeGamer Fatal1ty Pro Series של חברת Creative. בזמנו הוא עלה לי משהו כמו 700 ש"ח פלוס מינוס. אני מניח שזו הקנייה הכי גרועה שהייתה לי במחשבים. יש לי הרגשה שחצי מממחיר הכרטיס זה רק בגלל ה "Fatal1ty ". בכל מקרה, לאחרונה יש לי בעיה. WIN7 פשוט לא מוכן להתקין את הדרייבר של הכרטיס קול כמו שצריך ואני חייב לעבוד עם הכרטיס המובנה של הלוח אם. יכול להיות שאני יצליח לפתור את הבעיה אבל ממש מתחשק לי להשתדרג. מה שאני מחפש זה כרטיס קול טוב עם תמורה מעולה למחיר. שיהיה טוב גם למשחקי מחשב וגם למוסיקה (אני שומע בעיקר אלקטרוני) אני לרוב עובד עם אוזניות אבל יש לי גם את הרמקולים הנהדרים Microlab SOLO7 התקציב שלי הוא עד 700 ש"ח ואני יכול לחרוג במידה שהחריגה מצדיקה את …
-
- 7 תגובות
- 928 צפיות
-
-
-
שלום, נתחיל מזה שאין לי מושג ירוק בכול מה שקשור לעולם הקלונוע הבייתי....הבנתי שיש הבדל בין רסיבר לבין מגבר...רק שלא בדיוק הבנתי איזה. התקציב הוא בין 2-1K כאשר הנטיה היא יותר לגבול התחתון,יחד עם זאת אני לא רוצה לרכוש זבל. הבנתי שרסיבר ורמקולים הם נושא נפרד,האם בעת רכישה של רסיבר מקבלים רמקולים מינימליים או שהרסיבר נמכר ללא רמקולים כלל? הבנתי גם שיש אפשרות לחבר כבל HDMI וככה גם התמונה עוברת דרך הרסיבר....למה זה טוב ואיך מתבצע? השאלה העיקרית היא איפה בכלל מתחילים...מה אני צריך לחפש ולבדוק לפני שאני בוחר רסיבר? תודה מראש לעונים.
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
שלום חברים .. לאחרונה רכשתי טלויזיה FHD 37 אינץ ועכשיו אני רוצה לקנות גם נגן סרטים טוב שיאפשר לי לראות ריפים 1080P בצורה חלקה ובלי בעיות... לפי מה שראיתי בזאפ רק 3 דגמים מתאימים לתקציב שלי .. POPCORN A200 XTREAMER ונגן של WD ... לפי מה שקראתי באינטרנט חשבתי לקנות את ה POPCORN ... מה דעתכם בנושא?? מה עדיף?
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אחים שלי אני מיואש כבר כל אחד אומר לי משהו אחר אני כבר לא יודע מה לעשות... יש לי אולפן בייתי קונדנסר של סיטרוניקס שאני מבסוט ממנו,כרטיס קול פיירבוקס של פרסונס.. אני מעוניין במוניטורים עד 3000 שקל במקסימום,אין לי אפשרות ליותר מזה... כמובן שיהיו אקטיביים.. השימוש הוא יצירת מאסטרינג ומיקס ההתלבטות היא כמה אינץ ליקנות..,יש כאלה אומרים 8" יש כאלה אומרים 5".. החדר לא אקוסטי.. חוץ מהתקרה.. והינה סקיצה של החדר.. כמובן שאני יושב בין רמקול A לרמקול B,המרחק שלי הוא מטר מכל רמקול בצורת משולש http://up352.siz.co.il/up3/1jodzzkkidmd.jpg תודה לעוזרים..
-
- 0 תגובות
- 765 צפיות
-
-
שלום רב! קניתי רמקולים של LOGITECH X540 צריך עזרה בבחירת מקום להתקנתם מידות החדר 3*4 ו יש שתי דלתות [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 549 צפיות
-
-
שלום לאחרונה קניתי אוזניות של ZALMAN מדגם ZM-RS6F לפי המלצות שראיתי בפורום הזה. האוזניות מעולות והסאונד מטורף אבל אני צריך גם מיקרופון כדי לשוחח ב VENT , רציתי לדעת מה כדאי : לקנות מיקרופון נפרד (ואיזה?) או שכדאי לקנות עוד סט של אוזניות ומיקרופון. מחיר איננו אופציה פה ואני מוכן להשקיע כדי לחוות סאונד טוב. אשמח אם מישהו יוכל להמליץ לי על סוג מסוים של מיקרופון או אוזניות+מיקרופון. אני עובד במחשב עם כרטיס קול X-FI PLATINUM של CREATIVE תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 524 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות מיקרופון חדש ראיתי את הAT2020 מאוד אהבתי אותו אבל אז ראיתי את הAT2020 USB וההפרש של המחירים שונה מאוד, אבל יש לו רק חיבר USB אז אני לא מבין מה השוני . השמח לדעת אם משהוא יודע מה השוני או אם למשהוא יש את אחד המיקרופונים אז השמח לחוות דעת איך הוא, או אם למישהוא יש המלצה למיקרופון אחר ,והאם שווה להשקיע סכום כזה ,כי ראיתי את ה"כדור שלג" והאיכות שלו לא משהוא והוא עולה בערך 400 שקל. השמח לעזרה תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
מה נשמע? אני צריך עזרה לגבי מכשיר dvd מומלצים לקניה בארץ... תמיד טוב שיהיה תומך divx, ראיתי כמה מכשירים שעונים על הדרישות: xoro 415 pioneer 383 Pioneer DV-575A Pioneer DV-470 אני לא סגור על אף אחד מהם ואם יש משהו אחר מומלץ אני פתוח להצעות. כמו שאתם רואים אין תקציב מוגדר מכיוון שאני מעונין לקנות את המכשיר שנותן יחס עלות תועלת טוב ביותר. תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 800 צפיות
-