אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
שלום! לא תאמינו כי כל חיי (איזו אירוניה) אני סובל מבעיות עם המקרופון, מה אני צריך לעשות כדי לדבר עם המקרופון ולשמוע את אותו הדבר ברמקולים (אני יודע אין בעייה לא למקרופון ולא לרמקול) תודה.. ניר..
-
- 7 תגובות
- 657 צפיות
-
-
במטרה להוציא את המקסימום שאני יכול מ2 רמקולים רצפתיים גדולים דאגתי לנסות כמה דרכים לאחר שהסאונד שיצא לי מהרמקול שעמד ישירות על הרצפה היה לא טוב הבס נשבר היו רעשים מהבסים והרבה בלאגן. הבאתי פלטות של מתכת הנחתי את הרמקולים על המתכת והסאונד השתפר בצורה משמעותית ביותר הבסים יוצאים נקיים ואיכותיים אח שלי הגדול טיפה יותר מבין בסאונד ממני אמר לי לרכוש מעמדים מעץ שכן עץ מונע את ההולכה של הסאונד בחזרה מהרמקול וכך משפר את איכות הסאונד עוד יותר מהמתכת, ניגשנו להום סנטר ומצאנו בדיוק את הדבר המתאים סטנדים לרמקולים רצפתיים גדולים מעץ שעשוי מכה שכבות שכבה אחת ועליה עוד אחת..ולמטה יש גלגלים שניתנים להסרה ורק העץ בא במגע אם הרצפה והרמקולים על העץ...הכל במידות הנכונות וכו'...אבל אני לא משנ…
-
- 21 תגובות
- 7.7k צפיות
-
-
מכיוון שהאשכול הקודם לא היה לעיניין כול כך, אז אני פותח חדש. יש לי משהוא כמו 1200 ש"ח להוציא על רמקולים טובים.. תציעו לי מה שבא לכם, אני רוצה משהוא איכותי למוזיקה. אוו מערכת סטיראו אוו רמקולים מפגיזים(קולנוע ביתי אוו משהוא).
-
- 6 תגובות
- 774 צפיות
-
-
רק רציתי לספר שאני לא מצליח למצוא בטריה בחנויות כבר הייתי בכל מיני מקומות הבטרייה כבר חצי מתה זה הגיע למצב שאני פותח את המכסה ומלקק את הבטריה ואז זה עובד לעוד כמה לחיצות שיהיה אפשר לפחות להדליק את הרמקולים או לשנות טיפה ווליום שלא לדבר על זה שהמכסה בכלל שבור יש לו שתי שיניים קטנות מפלסטיק שמחזיקות אותו במקום הם נשברו מזמן אז אני משתמש בחוט דק שאני מלפף מסביב ומחזיק את המכסה סגור אפשר להבין למה הרמקולים האלו נמכרים בזול בלי השלט הם המשקולות נייר עם הסאונד הכי טוב באיזור
-
- 14 תגובות
- 4.9k צפיות
-
-
תמליצו לי על נגנים
-
- 3 תגובות
- 635 צפיות
-
-
שלום ראיתי בבגאג אוזניות דו צדדיות, אני רוצה הסבר על זה בבקשה. תודה
-
- 5 תגובות
- 659 צפיות
-
-
הצלחתי (עם מעט טפשות והרבה מזל) להרוס לעצמי את הכרטיס המובנה בלוח (מפרט בצד). מחפש משהו באותה רמה פחות או יותר (מתחברים אליו ATP3, אוזניות פשוטות ומיקרופון פשוט), אני לא חושב שארגיש הבדל, אך חשוב לי שאוכל לחבר אליו את הפאנל הקדמי של המארז בו יש כניסת מיקרופון ויציאת אוזניות. תקציב - כמה שיותר זול אך שיענה על הדרישות. אשמח לקבל תשובה בהקדם על מנת שאוכל לבצע מחר את הקנייה.
-
- 3 תגובות
- 541 צפיות
-
-
נתקלתי במבצע הזה: http://www.21.tv/p-210992/%E8%EC%E5%E9%E6%E9%E4_LED_Samsung_UA40C5000/cf-24562 מדובר על סמסונג לד FHD של 40"! היא עולה הכי זול בזאפ 3500 ש"ח ופה היא רק 2690 ש"ח. איך היא? דבר היחיד שמפחי אותי בה הוא שהיא רק 50 הרץ, זה יכול ליצור INPUT LAG במשחקי FPS? אני רוצה אותה למחשב (תשמש כמסך מחשב). ועוד שאלה, מישהוא יודע אם היא לד מלא או לד בקצוות רק? העניין דחוף.
-
- 17 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
חיברתי פעם ראשונה את המחשב לטלויזיה (כבל VGA), שיניתי SOURCE בטלויזיה למחשב אישי, ויש מסך שחור בטלויזיה- מה עוד יש להגדיר ? ( מ"ה WINXP)
-
- 1 תגובה
- 863 צפיות
-
-
Toshiba SD1850 ל Toshiba SD2550 לא הבנתי כל כך מה ההבדלים ביניהם (חוץ מ 150 ש"ח) אודה על עזרתכם.
-
- 2 תגובות
- 884 צפיות
-
-
שלום כולם! אני כנראה הולך לקנות מיני איי פוד יד שניה בהזדמנות, אני מעוניין לבדוק אותו בעצמי לראות שאין לו פאקים יש דרך לעשות זאת דרך המחשב? אם יש אני אשמח לדעת ובאופן כללי מה לחפש או לבדוק לפני שקונים... בתודה מראש, לירן
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
תקשיבו אני רוצה לקנות מ Ksp (ירושלים) אוזניות עם מיקרופון בשביל תוכנה ללמידת שפות, האוזניות צריכות להיות ברמה סבירה,שיחזיק הרבה זמן ומחברה טובה (Sennheiser / logitech / microsoft) עכשיו התקציב הוא כמה שיותר נמוך אבל שיעמוד בדרישות שכתבתי... תודה. עריכה: בתכלס הדבר הכי חשוב הוא שהמיקרופון יהיה טוב וזה ישמע טוב ושאני לא אצטרך לצרוח כדי שיקלוט אותי...
-
- 0 תגובות
- 738 צפיות
-
-
אני רוצה לדעת איזה רמקולים יותר איכותיים? והאם התוספת של ה-1000+ מצדיקה מבחינת איכות ועוצמה! ועוד יתרון שיש ל Z-5500 זה שאפשר לחבר אותה במקביל למחשב וגם לטלוויזה נכון? תקנו אותי אם אני טועה! אני יודע שלמוזיקה "עדיף" 2.1 אבל במקרה הזה ניראה לי שה- Z-5500 יתעלו על FX6021... ראיתי על ה Z-5500 ביקורת אחת בזאפ, איזה אחד טען שאחרי 15 דקות של שמיעה המערכת קורסת.. מישהו שמע מזה או שזה סתם מיקרה נדיר? תודה מראש לעוזרים.
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום. אני יודע שבסרט די וי די אמיתי הסאונד שלו אמור לפעול ב סראונד ו 5.1 אם יש לך מערכת מאלו. עכשיו רציתי לדעת אם ברגע שפורצים אותו למחשב ידוע לי שהאיכות יורדת קצת בעוצמה אבל האם גם היא לא תפעל בסראונד או 5.1 ברגע שאני אראה סרט די וי די פרוץ במחשב שיש לי מערכת מאלו? ואיזה גרסאות נפרצות באיכות של מינימום סראונד אם יש דבר כזה ? בתודה מראש.
-
- 39 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
עברתי 15 דפים בפורום ו ...התעלמות מוחלטת מסט הרמקולים הטוב ביותר שקיים (אבל לא נמצא בארץ, קניתי באיטליה), תקראו ותפנימו: creative soundworks 550 THX. שאני ארשום שוב? ביליתי שנה באיטליה, קראתי כל חודש שני מגזיני מחשבים מאנגליה ושניהם, כל אחד לחוד, קבעו חד משמעית שאלא הרמקולים הטובים בעולם למחשב. והמחיר? 330 יורו. לא יקר לכל הדעות.
-
- 46 תגובות
- 4.8k צפיות
-
-
מה עדיף חברה?
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
איזה טלוזיה LED 50-55 הכי טובה באזור ה15000-20000 מה שחוש שלטלוזיה היו לפחות 3כניסות HD שיראו שחור טוב שהיה חיבור USB שהיה FULL HD שיראו טוב בשדורי HD וסביר כמה שניתן בשורי SD שלא יראו זוועה כי זה טלוזיה גם להורים והם צופים רק בשדורים רגילים ואני רק בסרטי HD
-
- 0 תגובות
- 658 צפיות
-
-
שלום רב, לאחר אין ספור התלבטויות אם אני רוצה htpc יעודי או סטרימר או משהו אחר הגעתי להחלטה לחבר את הלפטופ באופן קבוע בסלון. אני מבקש, בעזרתכם האדיבה, המלצה לכרטיס קול חיצוני, עדיף usb כי אין לי יציאה דיגיטאלית, שתתן לי איכות קול טובה יותר (באופן משמעותי אני מקווה) מהכרטיס קול און בורד. אני רוצה שהחיבור בין הכרטיס קול המיועד לרסיבר יהיה אנאלוגי. הרמקולים שברשותי הם טרינגל קומט. אין לי צורך בפורמט אודיו לסרטים, כמו כן אין לי צורך בחיבורים להקלטות למיניהן. רק איכות סטריאו טובה ככל האפשר.התקציב - בין 500 ל 1500 שקל, תלוי בקפיצת איכות לעומת קפיצת המחיר. כמו כן חשוב לי שהכרטיס יהיה זמין לקניה בארץ. תודה לעוזרים ושבת שלום.
-
- 3 תגובות
- 763 צפיות
-
-
רציתי לדעת אם זה אפשרי להתקין כרטיס קול נוסף, ולשמוע מוזיקה מכרטיס אחד, ומוזיקה אחרת (או סרטים וכו') מהכרטיס השני - בו זמנית. אם כן, האם אפשר לעשות את זה עם כרטיסים פשוטים (הכרטיס קול שהגיע עם הלוח אם ועוד כרטיס קול עד 100 שקל), והאם זה דורש התעסקויות מיוחדות או שזו פרוצדורה לא מסובכת למשתמש ממוצע. (לא קניתי עדיין כרטיס קול נוסף, אז ככה שאני לא יכול לבדוק בעצמי עדיין). תודה מראש. נ.ב. עשיתי חיפוש בהודעות הישנות, ולא הצלחתי למצוא תשובה חד משמעית.
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מישהו יכול להמליץ לי על רדיו דיסק לרכב עם חיבור לUSB ואיכותי? עד 800 שקל.
-
- 0 תגובות
- 586 צפיות
-
-
היי, אני שוקל להזמין את ה-PortaPro (או PX-100, עוד לא נסגרתי ב-100% לגבי זה) מאמזון דרך מסטופ. לפי המחשבון שלהם זה אמור לעלות לי $57 כולל משלוח מע"מ והכל (כלומר קצת פחות מ-260 ש"ח). השאלה שלי היא, מישהו פה חווה איזה שהן חוויות עם מסטופ ששווה לי לדעת עליהן ? בעיות כלשהן ? אגב, אם מישהו יודע על מקום בארץ שמוכר את ה-PortaPro או ה-PX100 במחיר "יחסית" שפוי (נגיד עד 280 ש"ח?), אני אשמח לשמוע על זה. (ושאדר סוכניות ירקבו!)
-
- 14 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום כולם. אני מחפש תוכנה שתגיד לי בכל רגע נתון, עוצמה של כל רמקול בנפרד. אני חושב שהרמקול הימני שלי יותר חזק מהרמקול השמאלי. (או שאני פשוט לא שומע טוב באוזן שמאל ;D )
-
- 2 תגובות
- 671 צפיות
-
-
היי, השאלה היא כזו: יש לי רמקולים של קריאייטיב, פשוטים. SBS200 או משהו בסגנון, מהדגמים של 150-200 שקל. עד לא מזמן הם פעלו יופי, אבל עכשיו אני צריך לשחק עם הווליום שלהם כל פעם, בגלל ששומעים רעשים ומדי פעם רמקול אחד (קורה גם בימין וגם בשמאל) פשוט משתתק. אני חושד שהבעיה בכבלים. אם כן, ישתלם לקנות להם כבל (לא שאני יודע איזה, ציפיתי להמלצה ) וקונקטורים חדשים ולשלוח אותם לrecable ? או שזה לא שווה את ההשקה ועדיף פשוט לקנות סט חדש ?
-
- 1 תגובה
- 596 צפיות
-
-
איך אני עושה את זה? יש לי מערכת סטריאו בבית ללא שימוש, וחשבתי להפוך אותה לרמקולים של המחשב כי אין לי. אני חייב את המערכת בשביל זה? (כאילו איפה שמכניסים את הדיסקים וכו'), או שאפשר לעשות רק מהרמקולים עצמם משהו למחשב? אם כן - איך ומה כי אין לי מושג תודה
-
- 8 תגובות
- 753 צפיות
-
-
קיבלתי IPOD MINI 4G ואני לא יודע איך אני מעביר שירים מהמחשב ל-IPOD. תודה לעוזרים
-
- 7 תגובות
- 668 צפיות
-