אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
תגידו מה אתם אומרים על הנגן המדהים הזה ? iFP-999 iRiver 1GB http://www.e-buy.co.il/Product.asp?Pid=ir-irp999&Cat2Cat1ID=5034&Cat2ID=0&aff=Zap מתחרה ל H-10 ? מי יותר טוב ? זה או H-10 ? תודה לעוזרים, בר.
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אז ככה, חבר שלי קנה את הרמקולים האלה מחנות מסויימת: http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=26664 לפי הביקורות שלהם , הם לא נראים טוב או עושים רושם טוב. אז ככה הוא יכול להחליף רק מאותה חנות שהוא קנה רמקולים הוא לא יכול להחזיר, האם שווה לו להחליף אותם לרמקולים האלה? אל תציעו דברים אחרים יש שם רק רמקולים של Creative בחנות ההיא. http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=24896 תודה!
-
- 6 תגובות
- 737 צפיות
-
-
בקרוב אצלכם, האח המבוגר, אך זול ומכיל פחות אופציות של ה IAUDIO X5: ותודה ל http://dapreview.net/comment.php?comment.news.1921 בלינק יש תמונה של המכשיר החדש.
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
לפני זמן מה עברתי לראשונה לרמקולים אלה בתצורת 2.1. (לפניהם היו לי זוג רמקולים זולים ופשוטים) שמתי לב שכל פעם שאני מכבה את האור בחדר הסאב משמיע מין "בום" / "פק" כזה (גם כאשר האור נכבה בחדר השכן) האם זה נורמלי? האם יש לי בעיה ברמקולים? (לא מצאתי שום בעיה נוספת בהם) האם יש לי בעיה ברשת החשמל בבית? מישהו יודע איך רמקולים עובדים מבחינה חשמלית? תודה מראש, ערן
-
- 2 תגובות
- 544 צפיות
-
-
שלום,אני קונה את האוזניות הבאות : http://www.newegg.com/Product/Product.asp?Item=N82E16826106306 צריך לדעת האם הם טובות משתלמות למחיר שלהם ? תודה.. !
-
- 8 תגובות
- 792 צפיות
-
-
האם קיימת אפשרות לשפר את הסאונד של תחנות רדיו ברשת או איזו שהיא דרך להעביר את האינפורמציה מהמודם של האינטרנט המהיר ישירות לרסיבר? האם במקרה זה, הרכיב העיקרי שקובע את איכות הסאונד הוא כרטיס הקול, בהנחה שתחנת הרדיו משדרת באיכות טובה? תודה
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם אני חדש פה קודם אני אפרט את החומרה שברשותי : מחשב פנטיום 4 +כרטיס קול creative blaster live מגבר של kenwood KRF-V7772D ביום בהיר אחד ישבתי ושיחקתי במחשב הסאונד יצא מהרמקולים שמחוברים למגבר סיימתי לשחק ועברתי במגבר לשומע מהיציאה של הטלויזיה אבל אין קול ואין שומע הזמנתי טכנאי שקבע ששתי מגברים סופיות הלכו במגבר לאחר שהוא החליף את הסופיות המגבר שב לעבוד ה DVD עובד ממיר עובד אבל המחשב לא עובד יותר הטכנאי טוען שהבעיה היא ביציאה מהכרטיס קול במחשב creative sound blaster 5.1 סה"כ הטכנאי חייב אותי 950 שקל האם הגיוני שזה הסכום? האם למישהו בפורום יש בקיאות בנושא של חיבור כרטיס קול לרסיבר אשמח אם תוכלו לעזור לי אנשים טובים שלכם עודד.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, אני טס לניו-יורק ורציתי בהזדמנות לקנות את ה Sennheiser PC130. ראיתי שב b&h מוכרים את האוזניות ב 40$ מה שמבאס אותי מאד כי ב amazon אפשר להזמין אותן ב 22$ אבל צריך לתת כתובת למשלוח ואין לי מישהו מכיר חנות אלקטרוניה זולה במנהטן? תודה לכל העונים.
-
- 0 תגובות
- 526 צפיות
-
-
תקשיבו אני לא יודע מה להחליט לקנות IRIVER H320 או ipod photo תגידו מה אתם חושבים לי מספיק 20 גיגה ואם תוכלו לתת לי אתר ישראלי של IRIVER וגם את העיגכון לעברית אני יודה לכם מאד
-
- 16 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, רציתי לדעת איך הנגן הבא: Iriver PMP-140 40GB MP3 Video Player +FM האם הוא טוב? עמיד? קטן/גדול? וכו'... והאם ה H340 עדיף? אני חושב לקנות אחד מהם מחו"ל... תודה לכל העוזרים
-
- 16 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
האם אפשר להכין שלט רחוק שישלוט על עוצמת הווליום ברמקולים creative megaworks 550 ? יש לו שלט חוטי, אך ישנה דרך להוסיף באיזשהו אופן, לא חוטי ? תודה רבה לעוזרים
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
iRiver הכריזה על מחירי המכשירים וגם על זמן ההגעה של המכשירים לשוק. מחירים: T10 1Gig - $199.99 512Mb - $149.99 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ T30 1Gig - $149.99 512Mb - $99.99 זמן הגעה לשוק: 22 לאוגוסט. המקור: http://www.misticriver.net/boards/showthread.php?t=26846
-
- 5 תגובות
- 825 צפיות
-
-
לקחתי את הDVD שלי וחיברתי אותו למחשב ואז יש לי 2.1 אני רוצה להצליח להפעיל את ה3 רמקולים האחרים אבל לא מצליח אני חיברתי את המחשב לחיבור VIDEO של הDVD כאילו הוא מקבל וידאו וממראה את הסרט בטלוויזיה אני לא יודע איך אני יוכל להשיג חיבור של אחד שמפצל ל5 חוטים שונים כדי שאני אשמע בכל הרמקולים אם מישו יודע איך לסדר את זה אני יודה לו מאד!
-
- 2 תגובות
- 515 צפיות
-
-
שלום לכולם , קניתי את ה- H320 לא מזמן, והבנתי שצריך להמיר סרטים בעזרת תוכנה שנקראת Iriverter ... הורדתי את התוכנה , התקנתי , והמרתי סרט אחד... את ההמרה העברתי לנגן בתיקייה חדשה : "Movies " כשאני נכנס לתיקייה "Movies " הוא לא מראה לי שום דבר ! אולי לא השתמשתי בתוכנה כמו שצריך? ואם זה קרה, איך משתמשים בתוכנה? :s05: אם מישהו יוכל להסביר לי באופן פרטני איך לשים סרטים בנגן, אודה לו מאוד.
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אז ככה התחתי להישתכלל בחיים והבאתי I POD עכשיו הח** הזה לא עובד לי ויש מצב שזה בגלל משהו שאני עשיתי הכנסתי את זה ל-USB והיה רשום לי אם אני רוצה לאתחל את המכשיר אמרתי כן זה איתחל שמתי שירים ולא בא לזה להשמיע לי וכל מה שזה מראה לי זה תיקיה עם אות קריאה אליה וסימן של תפוח עכשיו איך אני מתקן את הח** הזה לעזאזל תודה לעוזרים עידן
-
- 2 תגובות
- 691 צפיות
-
-
האם שווה לחכות לH10 JUNIOR או לקנות IAUDIO U2\G3? אגב אני עד עכשיו מתלבט בין G3 לU2 מבחינת סוללה..מבחינת זמן, הG3 מצליח להוציא בערך 40 ולא 50. אבל מה? אם אני אקנה U2 והבטריה תמות בעוד כמה שנים, להחליף אותה יהיה סיפור. מצד שני, הG3 דורש קניה של בטריות = עוד כסף עריכה: http://reviews.cnet.com/4520-7964_7-5134106-1.html?tag=tnav זה מדריך שמסביר מצוין באנגלית בקשר לקנית נגני MP3 בכלליות
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם . אני צריך לקנות כרטיס קול חיצוני-נייד ואשמח , בבקשה , להמלצות שלכם . הדרישות הן : כרטיס פאסיבי (כלומר אינו דורש חיבור לחשמל , רק חיבור למחשב) בעל צריכת חשמל נמוכה . 2 ערוצים (ממש אין צורך ביותר) . כניסה אחת בעלת מתח פאנטום 48V (למיקרופון קונדנסר \ מיקרופון שטח) , או יותר כניסות . 2 כניסות Line מונופוניות \ כניסת Line אחת סטריאופונית (העדפה לכניסות מאוזנות בעלות חיבור TRS\XLR , אבל אשמח גם לשמוע על כאלו עם כניסות בלתי מאוזנות כגון RCA או TS) , או יותר כניסות . חיבור USB2 \ Firewire (IEEE 1394) . תגובת תדרים נמוכה מ-20Hz וגבוהה מ-20kHz , ספקטרום יציב (כלומר עקומת תדרים לינארית ככל הניתן) . לגבי היחס אות רעש , תדירות דגימה וכן הלאה זה מאוד משתנה , כמובן שאעדיף את…
-
- 0 תגובות
- 706 צפיות
-
-
אהלן חבר'ה! כבר הרבה זמן שאני מת להרכיב מערכת איכותית ברכב... ויש לי כבר את הכסף...[תקציב=כ-2000 ש"ח לרדיו דיסק+רמקולים לכל הרכב] אבל אין לי ידע בנושא! מבחינתי אם הייתי שומע אצל מישהו-מערכת מסויימת-אם הייתי אוהב אותה הייתי רץ לקנות בלי לחשוב פעמיים...אך אין לי חברים שמשקיעים ממש במערכת לצערי. אני בעקרון צריך : [glow=red,2,300]1.[/glow]רדיו דיסק [עדיף שלא יהיה כולו כסוף כי הכל באוטו שחור אצלי]-הבנתי שכדאי ללכת על PIONEER... שיקרא MP3 + WMA ושיהיו לו כמה שיותר מאפיינים כמו RDS..אקולייזר..קליטת רדיו מצויינת ומותאמת לארץ![הבנתי שלא כולם ככה]... שהעברת שירים תהיה מהירה...[הבנתי שהרבה נגנים של פיוניר לא מעבירים מהר ויש DELAY]...שיהיה שלט..שהפאנל לא יהיה מסובך לפירוק והרכבה[נו…
-
- 21 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
אלו אחלה רמקולים אבל אני לא שומע מכולם רק משתי הקדמיים והסאב למרות שיש לי 5.1 מובנה על הלוח אני צריך כרטיס שיוכל להפעיל לי את כולם באותו זמן משהוא נחמד 400-500 שקל אז תנו המלצות.
-
- 6 תגובות
- 695 צפיות
-
-
מישהו יכול להמליץ לי על נגן טוב בעל קיבולת 512mg שתומך בנוסף בעברית לילדה ב9 וחצי??.. תקציב: 300 ש"ח בערך.... תודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 547 צפיות
-
-
מישהו יודע איך הנגנים שלהם מאכסנים את קיבצי המילים של השירים? אני מסתכל בסיפריות ואין שם שום קובץ חוץ מהשירים. תודה
-
- 4 תגובות
- 755 צפיות
-
-
שלום אני משתמש בRealtek AC97 וכשאני רוצה להקליט סאונד (או אפילו לדבר בסקייפ), לא שומעים כלום בהקלטה (או בסקייפ). נכנסתי לSound And Audio Properties ושם ל Voice->Voice Recording -> Volume ומשום מה אני לא מצליח לסמן אף אחד מההתקנים כדי שהמחשב יקליט ממנו. מישהו נתקל בבעיה הזו ? יודע את הפתרון? תודה גלעד
-
- 1 תגובה
- 541 צפיות
-
-
שלום,האם למשהו יש מושג איפה אפשר להשיג בזול מינידיסק מחול לארץ? בבקשה!!! תתנו לי לינקים לחנויות כאלו.
-
- 0 תגובות
- 594 צפיות
-
-
מה אתם אומרים על רסברים של kenwood ,האם הם שווים משהו? אם כן איזה דגמים מומלצים ומאיזה דגמים כדאי להשמר?
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-