עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. שלום אני מחפש לקנות טלוויזיה בגודל 32' ( Full HD כמובן), כרגע אני מתלבט בין סאמסונג 550 לבין פנסוניק U30... אשמח אם תוכלו לתת לי חוות דעת על הטלוויזיות או להמליץ על אחרת. תודה ויום טוב לכם!

• 0 תגובות
    • 702 צפיות
  2. Started by eliranl1,

שלום לכולם :hi: אני רוצה לקנות טלוויזיה LED בגודל 40/42 אינץ' Full HD מצאתי שני דגמים שמאוד התחברתי אליהם והם: Toshiba LED 40PU200 הטלוויזיה הזאת מגיעה ב40 אינץ', המיוחד בה שאפשר לחבר USB לטלוויזיה וזה קורא סרטים כמעט בכל פורמט אפשרי ובנוסף לכך גם תומך בתרגום. מה שמצאתי מוזר בה זה שהניגודיות צבע שלה זה 30000:1 שזה מאוד מאוד מוזר ונמוך לטלוויזיה חדישה כמו זאת. לעומת זאת, Toshiba LED 40PB200 בעיקרון התוכן כמעט אותו דבר למעט USB שכאן קורא תמונות ושירים ולא סרטים בכלל. אבל, בדגם הזה הניגודיות צבע הן 4,000,000:1 שזה הבדל ענקקקק לעומת הדגם הקודם... רציתי לשאול אתכם חברים יקרים, מה אתם אומרים? מה דעתכם בעניין? האם ניגודיות הצבע משחקות את המשחק בדגמים האלה? (אני ראית…

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  3. אני מחפש טלוויזיית 32 אינץ' LCD בתקציב של עד 7000 ש"ח. אף פעם לא התעסקתי עם טלוויזיות LCD ולכן אין לי כיוון. הטלוויזיה תהיה מחוברת ל-HTPC ורוב הזמן תשמש כטלוויזיה רגילה. חשוב לי מאוד הגודל של הטלוויזיה! הגובה המקסימלי הוא 80 ס"מ, רוחב מקסימלי 60-62 ס"מ. הטלוויזיה בקישור למטה מתאימה בול בגודל שלה לרהיטים בסלון, השאלה היא האם היא איכותית מספיק? http://www.pompa.e-shop.co.il/Product.asp?Pid=FX32LC&Cat2Cat1ID=58&Cat2ID=350&aff=Zap באתר החנות כתוב "רזולוציית PC מקס' 1024x768/60Hz" - מה זה אומר לגבי שימוש בטלוויזיה כמסך מחשב? האם זה אומר שלא אוכל להנות מרזולוצייה ביחד של 16:9 בגלישה באינטרנט או צפייה בסרטים דרך המחשב? הצעות, הערות, תגובות - הכל מתקבל. 7000 ש"ח ומידו…

• 3 תגובות
    • 558 צפיות
  4. ההורים שלי רוצים לקנות טלויזיה LCD לסלון 32-34 אינץ' התקציב הוא עד 3600 אבל אם יש משהו שווה בחריגה קטנה אז גם יתקבל..(אפשר לקבל רק דגם)

• 3 תגובות
    • 645 צפיות
  5. רציתי לקנות טלוזיה לסלון מרחק צפייה 4 מטר לראות סרטים דרך המחשב. למשחקים. ומערכת שמע עם רמקולים שנתלים על הקירות. יש לי צנרת מושכלת בקיר הקידמי

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by matan147,

שלום רב אחי הגדול החליט לשפץ תבית ולקנות כמה טלוזיות חדשות לחדרי שינה בסלון כבר יש לו טלוזיה חדשה מה שנשאר לו להשלים תחדרי שינה איזה טלוזיות LED מתאימות לחדר שינה המרחק צפייה מטר וחצי שימושים רק HD מYES HD בלורי משחקי קנסלות ומחשב מה שחשוב בטלוזיה שיראו טוב מאוד בשידורים הללו שתהיה דקה מאוד שהיה לה תמכיה בניגון תכני HD אפשרות גלישה לאיטרנט רצוי אבל לא חייב קיצור כמה שיותר משוכלל ומרשים התקציב הוא עד 5500 אלף שקל גדלים רצוים מ42 עד 50 עדיפות ל50 כי הגדול פה דווקא כן קובע הינה הטלוזיות שחשבתי אלהם 1.LG 50PK550R מחיר 5200 אלף שקל 2.LG 42 LE5500 מחיר 5 אלף שקל 3.LG 42 LD650 מחיר 4100 שקל 4.שארפ 42 LE700 מחיר 5 אלף שקל זה הטלוזיות שחשבתי אלהם חשוב לי מאוד שהם היו דקות בגלל…

7. שלום, אני מבקש את עזרתכם בבחירת טלויזיה 32'' הטובה ביותר בתקציב של עד 4000 ש"ח המטרה העיקרית חיבור למחשב לא אכפת לי גם אם איכות התמונה בשידור רגיל תהיה פחות טובה... תודה לכולכם...

• 1 תגובה
    • 666 צפיות
  8. Started by DeAk,

שלום בהמשך לשידרוגים שאני עושה בחדר החלטתי גם לקנות טלויזיה ולחבר אותה למחשב ובשלב יותר מאוחר גם לשים ממיר HD בחדר..כרגע אין לי נקודות טלויזיה בחדר רוב השימושים יהיו שהטלויזיה תשמש כמסך נוסך למחשב כדי לראות סרטים לשחק משחקים בכיף התקציב שלי הוא גג 2300 ש"ח ובתקציב הזה ראיתי שני דגמים שניראו לי מתאימים וטובים הראשון הוא של סמסונג LA32C530 והשני הוא של LG 32LD460 - בקשר למסך הזה התקשרתי לחנות היי פיי כדי לברר אם קיים אצלם במלאי והוא אמר לי משום מה שהמסך ממש לא טוב והאיכות של המעבד הגרפי שלו גרועה. (בקשר לסמסונג לא שאלתי) תודה רבה למי שעוזר!

• 5 תגובות
    • 965 צפיות
  9. Started by The-Magician,

שלום מישו יכול לעזור לי לבחור או להמליץ? מרחק צפייה הוא כ-4 מטר (אני מעדיף 55) השימושים הם: שיהיה אפשר לחבר USB, שיהיה אפשר לחבר את המחשב, אם אלחוטי אז מה טוב תלת מימד זה לא מעניין... איכות HD תמיכה בעברית תקציב 8000 עם חריגה של 1000 אבל זה לא מחייב להשתמש בכל התקציב

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. שלום כולם. רציתי לדעת על אילו דגמים אתם ממליצים לטלויזיות LCD / LED. כמובן FHD. אני מעדיף טלויזיות של SONY מניסיון עבר מוצלח. מישהו ממליץ על משהו מסויים? אני מוכן לפזול לחברות מוכרות אחרות. תודה לעונים, עידו.

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. Started by nadaw,

חברה.. על מה אתם ממליצים ? למשחקים סרטים מוזיקה וכו'.. מה יותר טוב ? המאיה או האוודיגי ? בנתיים יש לי 5.1 .. אבל אולי זה יתרחב.. צודההה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 777 צפיות
  12. Started by Jimboy,

בדיוק עכשיו עברנו דירה וגיליתי מערכת ישנה במחסן אז לקחתי לה את הרמקולים וחיברתי אותם למערכת הקיימת שלי.. עכשיו רק נשאר לי לחבר את המערכת למחשב. תקנו אותי אם אני טועה אבל הדרך הכי טובה לעשות את זה היא דרך כבל RCA/2RCA - Audio to RCA בקיצור ולעניין קניתי בדיוק עכשיו כבל כזה, אבל אני לא בטוח שעשיתי את ההחלטה הנכונה. התקשרתי לחנות וביררתי שם בקשר לאכויות של הכבלים השונים וקניתי את מה שהמליצו לי עליו, אבל חשבתי אולי לנסות חוות דעת שניה. הכבל שקניתי הוא מחברת ALPHA http://www.pompa.co.il/Product.asp?Pid=1130025H&Cat2Cat1ID=101&Cat2ID=494l למרות שבהתחלה חשבתי לקנות כבל של החברה LEXUS http://www.pompa.co.il/Product.asp?Pid=ST2050&Cat2Cat1ID=101&Cat2ID=505&aff=…

• 4 תגובות
    • 561 צפיות
  13. Started by tolik_d,

שלום לכם... אני די חדש בעניין ה-LCD למיניהם. לאחרונה רכשתי LCD של METZ (דגם LC26TL) לחדר השינה... עכשיו רק נישאר לי לחבר אותה בצורה האופטימלית ביותר לממיר של YES. ממה שהבנתי כאן, הדרך האופטימלית לחיבור היא באמצעות SCART אבל אחרי חיפוש קצר הבנתי שישנם עשרות סוגי כבלים של SCART והמחירים שונים בהתאם... ??? מישהו יכול לתת לי עצה לגבי סוג הכבל/אורך/מחיר/חנות? שיהיה בסביבות 200 ש"ח... בנוסף, אם יש המלצות אחרות לגבי החיבור, אשמח לשמוע אותן!! הכניסות שיש בטלויזיה הן RF, AV, 2XScart, PC-Audio, YPbPr,YCbCr,HDMI. תודה!

• 13 תגובות
    • 943 צפיות
  14. Started by kwan,

שלום לכולם , קניתי מחשב עם כרטיס מסך הכולל יציאת S-VIDEO .אני מעוניין לחבר אותו לטלוויזיה (לצפייה בסרטים שבמחשב).בטלוויזיה יש חיבור רק של RCA ולא SVIDEO . האם קניית כבל SVIDEO עם מתאם RCA , תשמור בעצם על האיכות של SVIDEO העדיפה (הפרדת בהירות ) ?? כלומר , האם איכות התמונה קשורה רק למקור הוידאו (OUT) במחשב או שמא גם ל-IN ב-TV .ההתלבטות שלי האם קניית טלוויזיה חדישה יותר עם כניסת SVIDEO (וכמובן חיבור ביניהם עם כבל SVIDEO ל-SVIDEO) , תשפר פלאים את איכות התמונה . תודה מראש לעוזרים !

• 3 תגובות
    • 544 צפיות
  15. Started by shabo,

שלום, אני מחפש כרטיס זול שיפעיל לי את הסונד במשחקים כמו שצריך.. יש לי כרטיס realtek on-board על לוח אם Asrock והוא עושה לי פאשלות במשחקים.. איכות האפקטים במשחק משתנה כל הזמן.. איזה כרטיס אתם ממליצים שיפעיל לי את כל המשחקים בלי פאשלות?

• 1 תגובה
    • 533 צפיות
  16. Started by deyan,

שלום, משהו יכול לעזור לי בבחירה של כרטיס טלוויזיה שיש לו גם יציאה לטלוויזיה רגילה(S-VIDEO) וגם שלט למדיה סנטר תודה

• 0 תגובות
    • 529 צפיות
  17. אז ככה, יש לי בחדר ממיר YES ואני רוצה לחבר אותו למחשב בעזרת כרטיס טלויזיה . הכרטיס ישמש בעיקר לצפיה ומידיי פעם הקלטות . המסך שיחובר אליו המחשב הוא בינתיים 19 של ACER ובקרוב 22-24 (לא יקר במיוחד,כנראה לא פנאל יקר). בכל אופן בעיקרון מה שקורה הוא שאני מחבר את הממיר של YES לכרטיס טלויזיה ואני רוצה לראות ערוצים ולהקליט. ראיתי את הכרטיס : WinTV-PVR-150 MCEוHauppauge איך הוא? שמעתי שהוא מומלץ. תודה רבה מראש.

• 6 תגובות
    • 647 צפיות
  18. מבקש עזרה בבחירת כרטיס טלוויזיה למחשב תומך WIN7 32BIT (באופן מלא!) לחיבור של ממיר הוט. תקציב: 400 שקל. אם אפשר שיכלול כמה שיותר יציאות איכותיות כדי שהתצוגה תיהיה טובה. תודה מראש לעוזרים!

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by andrei21,

אני מקווה שאני בפורום הנכון אני רוצה לחבר את הממיר RCA שלי למסך מחשב, מה הדרך הכי טובה לעשות את זה? אוליי אופצייה להקלטה אני לא מבין בכרטיסי טלויזיה בכלל , תנו לי כייון מאיפה להתחיל

• 0 תגובות
    • 727 צפיות
  20. חברי הפורום שלום רב. נא עזרו לי בעצתכם בבחירת כרטיס טלויזיה. אני מתלבט בין כרטיס Hauppauge WinTV PVR150 MCE Low Profile w/Microsoft Remote לביןCOMPRO VideoMate E600F Real time HW MPEG 2 MCE PCI-E מה דעתכם ומה היתרונות והחסרונות של כל כרטיס. באם אתם ממליצים על כרטיס אחר נא כתבו. תודה

• 0 תגובות
    • 621 צפיות
  21. Started by Pc-X,

שלום לכולם אני חדש פה אז שלום לכולם! אני מעוניין לרכוש כרטיס סאונד טוב לא יקר מאוד ולא פשוט זול מידי. לא מקצועי ביותר ולא פשוט ביותר. משהו שיהיה לנצל אותו כמו שני כרטיסי סאונד לתחום המוזיקה לעשית מיקסים על ידי חיבור הכרטיס למיקסר. הייתי שמח לקבל חוות דעת והצעות בנוסף הודה לכם עם תוסיפו איפה אפשר לקרוא על הכרטיס ביקורות (עדיף שלא באתר החברה , תמיד שם הוא נראה הכי הכי טוב) תודה מראש Pc-X

22. Started by magafaim,

חבר שלי רוצה לקנות כרטיס קול....אז תתנו לי בבקשה כרטיס קול נורמלי (עדיף creative)שתומך לפחות ב5.1 בכמה שפחות תודה לכל העוזרים! ;D

• 1 תגובה
    • 588 צפיות
  23. Started by hedgehod,

אני מעוניין לקנות כרטיס קול מכיוון שיש לי ONBOARD בלוח אם שלי (ASUS A8N-SLI DELUXE) והוא לא משהו :\ השאלה אם כרטיס קול חדש באמת ישפיע על איכות השמע? יש לי רמקולים CREATIVE T5900 5.1 ואוזניות שאני משתמש בהם די הרבה ULTRASONE HFI-700 http://www.newegg.com/Product/Product.asp?Item=N82E16829102188 חשבתי על זה - איך הוא? השימושים שלי במחשב למוזיקה הם בעיקר לשמיעת מוזיקה (קלאסית) ומדי פעם אני גם רוצה להקליט ממקור חיצוני (פסנתר) עם מיקרופון אני מעוניין בכרטיס קול 110-120 דולר בערך מקסימום ואני קונה בחו"ל אז תשוו מחירים מ NEWEGG

• 1 תגובה
    • 563 צפיות
  24. Started by ביז'ו המוס,

מה עדיף לשמיעת מוסיקה וסרטים ומשחקים? audigy 2 VS Audiotrak Maya 7.1??

• 18 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by Sharon_B,

אהלן חברה. נראה לי שזה הפורום הכי מתאים לשאול את זה, אם זה לפורום אחר אז תגידו בבקשה. בכל מקרה זה הבעיה שלי: המיקרופון של האזוניות שלי תמיד עושות רעשים, זה קרה כבר ב 2 דגמים. אני מניח שהבעיה קשורה בכרטיס קול בעיתי. חשבתי לקנות אחד חדש ופשוט שיעשה את העבודה. יש לי 3 אופציות : 1. http://ksp.co.il/hmain.php?uin=2947 http://ksp.co.il/hmain.php?uin=3874 .2 http://ksp.co.il/hmain.php?uin=4987 .3 אז מה ההבדלים ביניהם? מה הכי מומלץ מכל אלה? יש משהו אולי אחר שיותר מומלץ? תודה לעוזרים, שרון.

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.