עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by Ballz2You,

היי אני רוצה בבקשה חוות דעת על האוזניות האלה http://www.netoneto.co.il/Product.asp?Pid=SHO9560&Cat2Cat1ID=18&Cat2ID=56&aff=Zap〈=he אני קונה אותן ב250 תודה! והשימושים שלי הם 80% מוזיקה 20% גיימינג

• 1 תגובה
    • 768 צפיות
  2. ככה הטלויזיה רק לצפיה תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 894 צפיות
  3. שלום לכולם ראיתי שהומלצו בעבר רמקולים של אלטק לנסיג דגם 2421 הם עדיין מומלצים ? אם יש באותו מחיר רמקולים טובים יותר אבל בלי כניסה למיקרופון ואוזניות זו גם אפשרות שבאה בחשבון כמובן עדיף כמה שיותר זולים התקציב הוא תקציב מקסימום תודה חזי

• 1 תגובה
    • 749 צפיות
  4. Started by gombn,

מבקש חוות דעת על ה INSPIRE 4.1 4400 מבחינת סאונד לקולנע ביתי ומוזיקה תודה!

• 1 תגובה
    • 835 צפיות
  5. Started by Bulzeye,

שלום. רציתי לשאול האם ניתן לצרוב מספר סרטים על דיוידי אחד, ולצרף כתוביות, כך שניתן יהיה לבחור את הסרט הרצוי ואת הכתובית המתאימה לו (הכוונה מבלי להדביק את הכתוביות לתוך הסרט)? אני מתכוון לצורה שכמו שבוחרים פרקים, שיהיה ניתן לבחור סרט, ואת הכתובית המתאימה לו. ???

• 1 תגובה
    • 626 צפיות
  6. Started by itayl2,

היי אנשים. כבר כמה זמן שאני חושב לרכוש מסך בין 47 ל-52 אינץ' וקצת שוטטות באינטרנט נתנה לי רעיון כללי לגבי המחירים והאפשרויות. כרגע, טווח המחירים שלי עומד על 5000-6000 (מקווה לא לחרוג ממנו). סאונד בטלוויזיה מאוד לא רלוונטי. גם לא פיצ'רים מיוחדים או כל דבר אחר. איכות התמונה מהווה השיקול היחיד והכי חשוב שלי. חשובה לי תמונה באיכות מצוינת (אך ורק 1080p מן הסתם). נכון לעכשיו יש לי שתי טלוויזיות בראש: LG - 50PK550. עולה בסביבות ה-6000 בארץ. ממה שמצאתי עליו, אומרים עליו שיש לו תמונה מצוינת (לא הכי טובה כמובן, אבל מצוינת), הרבה פיצ'רים יחסית, וכו'. LG LH30 - 47 אינץ'. על זו אין לי מספיק מידע חוץ מזה שהיא עולה בסביבות 5500 ואמורה להיות באיכות טובה. אם תוכלו לעזור אשמח מאוד…

• 1 תגובה
    • 647 צפיות
  7. Started by swisaman,

שלום לכולם ותודה מראש לעוזרים, מותקנת אצלי כרגע בחדר טלויזית LCD 32 אינטש',הדגם המדויק הוא : LG 32LK310Y בחדר אחר עומדת להיות מותקנת טלויזית 32 אינטש'(LG 32LV251Yׂ) בעיקרון,אני רוצה לדעת מה ההבדלים המרכזיים בין שתי הטלויזיות. תודה מראש לעוזרים

• 1 תגובה
    • 779 צפיות
  8. Started by alon83438,

שלום!! יש לי דיוידי חדש ורסיבר אני יודע שאני צריך לחבר את הדיוידי בכבל אופטי לרסיבר והשאלה שלי אם אני יכול לחבר את הרסיבר באייסי3 או בדיטיאס ורמקולים קידמיים לרמקולים רצפתיים שיש לי ואת האחוריים וחיבור ליין אין של הטלויזיה תודה

• 1 תגובה
    • 707 צפיות
  9. Started by WarNet,

נתקלתי בקשיים בחיבור אודיו מן המחשב לטווויזיה הנה האשכול שפתחתי בעברhttp://hwzone.co.il/community/index.php?topic=398138.0 אלה הכבלים שאני משתמש:http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=396566.msg3451845#msg3451845 אחרי כיוונון מסובך הצלחתי לסדר שאני ייראה את הווידאו כמו שצריך אבל עדיין את האודיו אני לא מצליח להעביר הנה החיבורים איפה שהאדום חיברתי את האודיו את כבל ה-HDMI חיברתי בשקע K השאלה שלי היא,שבשקע F שזה כניסת אודיו יש לי יצאיה בדיוק כזו מהלוח אם האם זה הפתרון? אם כן,איזה כבל אני אצטרך?

• 1 תגובה
    • 647 צפיות
  10. היה לי בזמנו 880, אבל מכרתי אותה לצערי הרב. לא מזמן יצא לי לשמוע את ה770 ואהבתי את הבאסים החזקים בהשוואה ל-880. נראה לי שאני יקנה אותם יד שנייה מחו"ל (סביבות 500 ש"ח) גרסת ה-250 אוהם, צריך עצה למגבר באזור ה-500 שקל. תודה

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  11. Started by Zrizi,

הי, אני רוצה להסתיר את הכבלים של הרמקולים האחוריים בסלון שלי. יש לי X540 של לוגי'טק 5.1, כאשר 2 הרמקולים האחוריים יהיו משני צידי הספה. לשם כך אני רוצה להעביר כבל מאריך על הפאנל דרך המרפסת אל מאחורי הספה, ולמעלה אל איפה שהם ימוקמו. יש 2 אופציות: א. לחצוב תעלה קטנה בקיר ולכסות במלט לאחר השקעת הכבלים. ב. לצבוע אותם בלבן ולחבר דרך מחברי פלסטיק בצמוד לפאנל. לא היתה לי בעיה עם א' (בכל מקרה יש קצת שיפוץ), אבל הרמקולים הנ"ל הם מותאמים למחשב, ויש סיכוי שבעתיד אני אשדרג אותם למערכת קולנוע ביתית, שלה יחוברו רמקולים "רגילים" ואז הכבלים הללו לא יהיו מתאימים. אם אני מבין נכון אז יש הבדל בחיבור ואולי גם בסוג הכבל עצמו. אשמח לעצתכם, תודה.

• 1 תגובה
    • 8k צפיות
  12. שלום, לכל בעלי הiPod שמעונינים בתמיכה עברית למכשיר: קיימת תוכנה חדשה בשם "iHeb" אשר מוסיפה תמיכה עברית מלאה לipod. התמיכה העברית הזו אינה דורשת מן המשתמש להפוך את שמות השירים לפני הכנסתם למכשיר. כרגע התוכנה היא חופשית להורדה!!! בקרו בכתובת http://iheb.zapto.org

• 1 תגובה
    • 620 צפיות
  13. היי חברים, איך אני יכול לסדר את זה? חברתי כבל DVI/HDMI... הוידיאו באמת נראה אחלה, אך ה-TV לא מוציאה סאונד... ואילו הרמקולים של המחשב כן... איך אני יכול לסדר את זה? שאני אשמע דרך ה-TV ולא דרך הרמקולים של המחשב... תודה רבה וחג שמח, תום.

• 1 תגובה
    • 860 צפיות
  14. Started by rofben,

היי היום ראיתי את המבצע של קיי אס פי ונזכרתי שאני וחבר שלי רצינו לקנות אוזניות. די ננעלתי (בעקבות מאמר פה באתר) על שני דגמים. 1) SHURE SRH440 2)SHURE SRH240 כבר נסגרתי על ה440 אבל גיליתי שיש לו כבל מסולסל אז מה עדיף? 440+כבל נוסף או 240? עוד שאלה, אולי יש עוד דגמים בתקציב הזה? (אוזניות בסגנון הזה)

• 1 תגובה
    • 858 צפיות
  15. נגיד עד 200 שקל,אבל רק כאלה שיש ברשותות גדולות (כמו אופיס דיפו,טאוור רקודס וכו..) אני גר בנהריה . נ'ב בלי קשר iPod החדש שלי מעצבן אותי,4 ימים וכבר הלכו האוזניות :'(

• 1 תגובה
    • 598 צפיות
  16. שישמעו טוב ושלא יהיו גדולים מדי.. עד 200 שקל.. ושיהיו אמינים כמובן.. דניאל.

• 1 תגובה
    • 653 צפיות
  17. Started by nadav2605,

שלום לכולם, עוד שבועיים בערך בא קרוב משפחה מארה"ב והוא יכול להביא לי MP3. אני רוצה שתייעצו לי מה לבחור.. אני לא יודע.. ראיתי את הh320 והתלהבתי מאוד ממנו למרות הגודל הפיזי שלו אבל אז אמרו לי שהגרסא האמריקאית לא טובה ולא בדיוק הבנתי למה, בנוסף לזה גם לא מוכרים אותו יותר בשום מקום בארה"ב וזה מעצבן אותי! ראיתי גם את הiaudio x5 20GB אבל הבעיה איתו היא שאין עברית (בכלל) וגם הוא לא בא מאובזר בכלל (מה שפחות מפריע לי..) מה אתם אומרים יותר כדאי? אני לא יודע מה להגיד.. אני צריך להחליט עד עוד שבוע +- אבל זה כבר מתחיל להיות לחוץ.. מה אתם מציעים לי ומה יש לכם להגיד על החסרונות שאמרתי בקשר למכשירים הנ"ל בתודה, נדב.

• 1 תגובה
    • 572 צפיות
  18. Started by Aizik1992,

היי, קניתי מגבר קטן ונחמד מאליאקספרס חיברתי את הרמקולים והכל עובד, אבל לא משנה מה תמיד יש זמזום מעצבן כזה אלה עם כן אני נוגע בו פיזית כאילו הגוף שלי משתיק את הזרם או משהו השאלה שלי היא מה לדעתכם הבעיה . ? הכבלים . ?הרמקולים ? או אני צריך להכניס אותם ללחיבור בננה? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 664 צפיות
  19. שלום לכולם. יש לי ניסיון עם קשת די רחבה של כרטיסי קול של קריאייטיב, אפשר להגיד שאני לקוח נאמן שלהם. התקנתי את הכרטיס הנ"ל באחד המחשבים שלי, לאחר התקנת הדרייבר אני לא יכול על הגדרות הבאס והטרבל, מה שתמיד אפשר היה בכרטיסים פשוטים יותר בהרבה, כמו ה"ויברה 128" ועוד. האם מישהו מכיר את הכרטיס או שבבעלותו אחד כזה והוא מצליח לשלוט על הטונים, או שככה זה בכרטיס הזה. אני יודע שהכרטיס הוא לא אודיג'י אמיתי אך גם ב LIVE הישנים והפשוטים ישנה האפשרות הזאת.

20. Started by avigdo,

שלום, אני מתכוון לרכוש מחשב שישמש כמולטימדיה-סטר ויוצב (מה לעשות) בתוך המזנון - ארון עץ סגור. אפשר יהיה לנסר חור כלשהוא מאחורה (אבל יש שם קיר). השאלה היא האם כל הקירורים למיניהם של המעבד וכו' יעזרו או שאין טעם לשים אותו בפנים?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  21. Started by lucy,

שלום!! המכשיר DVD הישן שלי שבק חיים סופית וכיוון שאני לא יכולה בלי DVD יש לי התייעצות בהולה! אני לא יודעת מי או איזה חברה מובילה עכשיו (הDVD הקודם שלי היה ימהה והוא קירטע קצת) ובגלל זה באתי להתייעץ איתכם... אני צריכה מכשיר שלא יתקלקל לי מהר ושל חברה טובה, שיודע לקרוא את הפורמטים שמשתמשים בהם בד"כ ובתקציב של בערך 1300 שקל תודה רבה ותענו לי מהר כי אני רוצה לקנות עוד היום ! ; )

• 1 תגובה
    • 645 צפיות
  22. Started by Sa,

כן הרצתי חיפושים לפני אבל לא מצאתי שום דבר רלוונטי :\ אני מתלבט בין Speed Link Medusa 5.1 Surround Headset Multimedia http://www.comp-il.co.il/Product.asp?Pid=SL8790&Cat2Cat1ID=1469&Cat2ID=0&aff=Zap〈=he 448 ש"ח ל Zalman ZMRS6F http://www.clicom.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=474 270 שקל לIcemat Siberia http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=13857 443 שקל. השאלה שלי היא במידה ואתם אומרים שה ICEMATE או המדוזה עדיפים.... מי מהם... ומעבר לזה האם התוספת של כמעט 50 אחוז שווה את המחיר? העלייה כזאת משמעותית ומורגשת? מעבר לזה שאני מחפש אוזניות לגיימינג וכמובן אם אפשר לשמוע מוסיקה בצורה סבירה ++.

• 1 תגובה
    • 676 צפיות
  23. Started by Mamimo,

שלום לכולם, כפי שאני יודע, למספר מצומצם של חברים בפורום יש את ה C100, אליהם אני מפנה את הטיפים הללו. 1) שימוש בכרטיס הרחבה (SD/MMC), בעיות זיהוי : א. אם הכרטיס שלכם לא מזוהה בעת הפעלת המכשיר, נסו להכניס אותו בזמן שבמכשיר דלוק. ב. אם ה windows מראה לכם את כרטיס ההרחבה (דרך הנגן) אך טוען שהוא לא מפורמט -> כמו בסעיף א' לחבר את המכשיר למחשב ורק אחר כך להכניס את כרטיס ההרחבה. * חשוב, הכנסה והוצאה של כרטיס זיכרון בזמן שהמכשיר עלולה לדפוק את כרטיס הזיכרון! (אבל זו ההמלצה מהפורום באתר של creative, ורבים משתמשים בשיטה הזו....) 2) ה C100 לא מזהה לכם חלק מהספריות א. ה C100 תומך רק עד 50 ספריות. 3) תליה על הצוואר - א. משתמשים רבים לא מבינים איך תולים את הנגן על הצוואר משום שאין…

• 1 תגובה
    • 622 צפיות
  24. Started by MDK,

קראתי שהן אמורות לצאת בתחילת ספטמבר והן הולכות לעלות 49 דולר ויהיה להן את הDRIVERS של הSR60

• 1 תגובה
    • 661 צפיות
  25. Started by dorlevy,

רציתי לדעת אם יש בו תמיכה ב-ID3 בעברית תודה מראש, דור לוי

• 1 תגובה
    • 651 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.