אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
מה הבאנדל שבא עם ה X5L ? והאם השלט כלול בו? אם לא, כמה עולה שלט? האם בM5 (אם אני לא טועה בשם) יהיה כלול שלט? ובכלל, אם אפשר את הבאנדל של האייריבר H3XX לעומת הX5, תודה! (שלטים בעיקר. P: וכמה העלות שלהם)
-
- 6 תגובות
- 996 צפיות
-
-
קניתי רמקולים חדשים השבוע X-530 של לוג'טק הם מחוברים כרגע לכרטיס קול מובנה 5.1 על הלוח הם עובדים טוב אני רוצה לדעת עד כמה אני ירגיש הבדל אם אני יקנה את הכרטיס הזה?
-
- 1 תגובה
- 518 צפיות
-
-
כמו שאמרתי יש לי נגן חדש (מיני) והתקנתי את התוכנה וממש הסתבכתי איתה אם למשל רציתי להעביר 4 אלבומים של עמיר בניון בתוך תיקייה אחת עם השם שלו וכל אלבום יופיע תחת השם שלו (למשל "שלכת") אז הכל הופיע ביחד מבולגן והיו גם שירים שלא הופיע כלום מסך ריק אבל אפשר לדפדף שם ולנגן שירים. ואת השמות של התיקיות הפכתי לאנגלית ובכל זאת זה מופיע בג'יבריש או לא מופיע כלום אבל אפשר לנגן... מה עושים איך עובדים עם התוכנה?
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כאשר אני מנתק ה H10{דרך המחשב} שלי הוא לא כותב לי שאפשר לנתק אותו מה USB. מה עושים? הוא פשוט נתקע... תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 657 צפיות
-
-
אוזניות לCSS במיוחד PC 130 PC 150 PC 155 האם לכולם יש מיקרופון? מה המחירים שלהם בארץ ואיפה ניתן להשיגם תודה נ.ב. אם יש לכם מה להציע משהו אחר בסביבות המחיר הזה תציעו... שוב תודה
-
- 4 תגובות
- 991 צפיות
-
-
-
http://zap.co.il/model.asp?model_id=28848 איך הן למוסיקה ? שוות את המחיר ? האם בסביבת המחיר (300 ש"ח) יש תחלופות טובות יותר למוסיקה? (אני שואל כי יש לי אפשרות לקנות ביד שניה ב-150 ש"ח)
-
- 6 תגובות
- 979 צפיות
-
-
הייתי מעוניין לקנות מגבר שלהם למחשב שלי..... עכשיו אני עדיין לא סגור על דגם מסויים אבל היום ביקרתי בסאקל ושמעתי דרך המגבר הזה ... יש איכות הייתי רוצה לקבל קצת המלצה מאנשים שיותר מבינים ממני..... עם אפשר להציעה דגם מסוים ועדיף לאלה שיש ניסיון עם הדגם הזה.... תודה alextazi
-
- 9 תגובות
- 912 צפיות
-
-
ההורים שלי טסו להונגריה וביקשתי מהם אוזניות שיקנו לי ואני צריך להחזיר להם תשובה אמממ אם מישהו מכיר חנות בבודפסט ויכול להביא לי קישור אני אשמח. עכשיו התקציב הוא לא גבוה כלומר אל תעבור את ה 400 שקל ותנסו הרבה פחות אני צריך אוזניות טובות ל משחקי רשת בעיקר!!! + שירים (יש לי גם IRIVER H10 ) אם זה משנה! אבל בעיקר חשוב למשחקי רשת, ואם זה יהיה לשירים ולנגן זה יהיה טוב! אפשר שיהיה עם מיקרופון כלול! לא חובה! תודה רבה :> יש לי עכשיו אוזניות של SONY MDR-V150 שהם היו אחלה אבל עברו זמנם בזמנו 53 דולר בדיוטי פרי
-
- 5 תגובות
- 836 צפיות
-
-
צריך המלצה למערכת 2.1 ממש טובה, שתשמש גם למחשב וגם למוזיקה\סרטים (בסלון) התקציב שלי הוא דיי גדול- אז אין בעיה עם זה תודה מראש לכל העוזרים!
-
- 8 תגובות
- 728 צפיות
-
-
רציתי לדעת אם מישהו יודע מתי יגיע הxs202 (לא הxs200) לארץ? ניסיתי ליצור קשר עם מספר חנויות אבל אף חנות לא החזירה לי תשובה... אם מישהו יודע זמן הגעה משוער ו/או מחיר אני אודע לו על שיתוף הידע ברבם :-)
-
- 1 תגובה
- 733 צפיות
-
-
שלום לכולם, רציתי לקבל ממכם המלצות (מיודעי הדבר) על מגברים שיתאימו לרמקולים הנ"ל, תודה!
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
יש אפשרות לעשות סרוונד (5.1) כשהרמקולים האחוריים אל חוטיים? יש כזה דבר בכלל? אם כן, איפה משיגים? ואם לא, מה אתם ממליצים ל2.1 אייכותי במיוחד?
-
- 6 תגובות
- 950 צפיות
-
-
מחפס נגן ב 1100 שקל איכותי עים הקלתה רדיו 5 גיגה לפחות לין אין אוות 2 או 1 הכל שיהיה אני עכשיו עים 512 גנרי ולאח שלי יש romba 512 creative משהו בן זונה
-
אז ככה, חבר שלי קנה את הרמקולים האלה מחנות מסויימת: http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=26664 לפי הביקורות שלהם , הם לא נראים טוב או עושים רושם טוב. אז ככה הוא יכול להחליף רק מאותה חנות שהוא קנה רמקולים הוא לא יכול להחזיר, האם שווה לו להחליף אותם לרמקולים האלה? אל תציעו דברים אחרים יש שם רק רמקולים של Creative בחנות ההיא. http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=24896 תודה!
-
- 6 תגובות
- 740 צפיות
-
-
היי, אני טס לניו-יורק ורציתי בהזדמנות לקנות את ה Sennheiser PC130. ראיתי שב b&h מוכרים את האוזניות ב 40$ מה שמבאס אותי מאד כי ב amazon אפשר להזמין אותן ב 22$ אבל צריך לתת כתובת למשלוח ואין לי מישהו מכיר חנות אלקטרוניה זולה במנהטן? תודה לכל העונים.
-
- 0 תגובות
- 529 צפיות
-
-
השוק הגדול בין היחידים שיודע לזהות מכשירי mp3 טובים זה דרום קוראיה! במקום הראשון מוצב iriver עם 31 אחוז מקום שני בא samsung (טוב חברה קוריאנית במתחילה להוציא מכשירים נהדרים) עם 14 אחוז ואחריו בא crowon (יצרנית x5 וגם קוריאנית) ואפל מגיע עם 1.8 קטנים במקום 13 http://au.news.yahoo.com/050810/3/vg2p.html (הכותב הוא בעל ipod mini שמרוצה מאוד)
-
- 9 תגובות
- 816 צפיות
-
-
האם קיימת אפשרות לשפר את הסאונד של תחנות רדיו ברשת או איזו שהיא דרך להעביר את האינפורמציה מהמודם של האינטרנט המהיר ישירות לרסיבר? האם במקרה זה, הרכיב העיקרי שקובע את איכות הסאונד הוא כרטיס הקול, בהנחה שתחנת הרדיו משדרת באיכות טובה? תודה
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם אני חדש פה קודם אני אפרט את החומרה שברשותי : מחשב פנטיום 4 +כרטיס קול creative blaster live מגבר של kenwood KRF-V7772D ביום בהיר אחד ישבתי ושיחקתי במחשב הסאונד יצא מהרמקולים שמחוברים למגבר סיימתי לשחק ועברתי במגבר לשומע מהיציאה של הטלויזיה אבל אין קול ואין שומע הזמנתי טכנאי שקבע ששתי מגברים סופיות הלכו במגבר לאחר שהוא החליף את הסופיות המגבר שב לעבוד ה DVD עובד ממיר עובד אבל המחשב לא עובד יותר הטכנאי טוען שהבעיה היא ביציאה מהכרטיס קול במחשב creative sound blaster 5.1 סה"כ הטכנאי חייב אותי 950 שקל האם הגיוני שזה הסכום? האם למישהו בפורום יש בקיאות בנושא של חיבור כרטיס קול לרסיבר אשמח אם תוכלו לעזור לי אנשים טובים שלכם עודד.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לפני זמן מה עברתי לראשונה לרמקולים אלה בתצורת 2.1. (לפניהם היו לי זוג רמקולים זולים ופשוטים) שמתי לב שכל פעם שאני מכבה את האור בחדר הסאב משמיע מין "בום" / "פק" כזה (גם כאשר האור נכבה בחדר השכן) האם זה נורמלי? האם יש לי בעיה ברמקולים? (לא מצאתי שום בעיה נוספת בהם) האם יש לי בעיה ברשת החשמל בבית? מישהו יודע איך רמקולים עובדים מבחינה חשמלית? תודה מראש, ערן
-
- 2 תגובות
- 549 צפיות
-
-
-
שלום...יש לי רמקולים של Creative SBS560 ושאני משתמש בכרטיס קול שבא עם ה Nforce4 שלי המערכת עובדת סבבה...אבל הרמקולים אחוריים אני בקושי שומע מהם משהו...יש איזה דרך להגביר אותם ? בקושי יש הבדל ככה בין זה ל רמקולים 2.1 רגילים... |: תודה מראש,עידן.
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, רציתי לדעת איך הנגן הבא: Iriver PMP-140 40GB MP3 Video Player +FM האם הוא טוב? עמיד? קטן/גדול? וכו'... והאם ה H340 עדיף? אני חושב לקנות אחד מהם מחו"ל... תודה לכל העוזרים
-
- 16 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
האם אפשר להכין שלט רחוק שישלוט על עוצמת הווליום ברמקולים creative megaworks 550 ? יש לו שלט חוטי, אך ישנה דרך להוסיף באיזשהו אופן, לא חוטי ? תודה רבה לעוזרים
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם . אני צריך לקנות כרטיס קול חיצוני-נייד ואשמח , בבקשה , להמלצות שלכם . הדרישות הן : כרטיס פאסיבי (כלומר אינו דורש חיבור לחשמל , רק חיבור למחשב) בעל צריכת חשמל נמוכה . 2 ערוצים (ממש אין צורך ביותר) . כניסה אחת בעלת מתח פאנטום 48V (למיקרופון קונדנסר \ מיקרופון שטח) , או יותר כניסות . 2 כניסות Line מונופוניות \ כניסת Line אחת סטריאופונית (העדפה לכניסות מאוזנות בעלות חיבור TRS\XLR , אבל אשמח גם לשמוע על כאלו עם כניסות בלתי מאוזנות כגון RCA או TS) , או יותר כניסות . חיבור USB2 \ Firewire (IEEE 1394) . תגובת תדרים נמוכה מ-20Hz וגבוהה מ-20kHz , ספקטרום יציב (כלומר עקומת תדרים לינארית ככל הניתן) . לגבי היחס אות רעש , תדירות דגימה וכן הלאה זה מאוד משתנה , כמובן שאעדיף את…
-
- 0 תגובות
- 713 צפיות
-