עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. ברשותי מערכת רמקולים 5.1, כאשר אני צופה בסרטים המקודדים בAC3 הווליום ברמקולים האחוריים נמוך משמעותית מבקדמיים. הבעיה קיימת רק בסרטי AC3 ורק במחשב. כאשר אני שומע קבצי סטריאו על כל הרמקולים או מפעיל בדיקת סאונד, הווליום שווה בכל הרמקולים. יתרה מכך, כאשר אני מחבר את הרמקולים ישירות לDVD, אותם סרטים בעלי ווליום לא שווה במחשב נשמעים בצורה שווה. מה יכולה להיות הבעיה? משהו בהגדרות של הAC3?

• 4 תגובות
    • 676 צפיות
  2. שלום, אני מחפש כרטיס קול להקלטת גיטרה, לרגע זה אין לי מגבר ואני מקליט ישירות עם כבל. חשוב לציין שאני מתחיל בכל העניין של ההקלטות ואני מחפש כרטיס קול למתחילים שיעשה את העבודה ושישמש אותי בעתיד לעבודה עם מגבר.

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by adam1221,

הורדתי את הפאטצ' כדיי שיוכל לקרוא גם עברית. אך בתפריט עצמו הוא כותב לי בג'יבריש. ישנה דרך גם לכתוב בעברית בתפריט עצמו? או שהעברית היא רק אופציה של בזמן נגינת השיר?

• 1 תגובה
    • 677 צפיות
  4. 47" ld450 http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=761161 לבין 47" ld460 http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=755611 לשניהם רוזולוציית 1920X1080 אבל דגם 450 רשום בזאפ שהוא HD ready למה ומה ההבדלים בינהם או שאין כל כך הבדל? אודה לכם על עזרתכם ..

• 4 תגובות
    • 2.9k צפיות
  5. Started by Sunny Jim,

אני יודע שצריך למקם רמקולים נכון בשביל שתהיה אקוסטיקה טובה. אוקיי. אבל השאלה היא, רמקולים שונים צריכים מיקום שונה? או שבלי שום קשר לאיכות הרמקולים שאני אקנה, ההכנה לקולנוע ביתי קבועה?

• 2 תגובות
    • 591 צפיות
  6. שלום, יש לי בבית DVD של Apex אם אני לא טועה דגם 811 והוא מספק אותנו מאוד. במיוחד לאחר השדרוג גירסא שלו שפשוט עשה אותו מושלם אך לצערי אין לו כניסת USB .. אני מחפש נגן פשוט מאוד,זול בעל יכולת קריאת כתוביות בעברית ו-DVIX .. שיוכל לקרוא בקלות סרטי AVI שנצרבים מהמחשב ,והכי חשוב -כניסת USB . אני לא מחפש בנגן יכולות כמו סראונד וכו ..הנגן ישמש את ההורים שלי בחדר שלהם ואין שם מערכת ואפילו לא טלוויזיה גדולה..אז אנחנו פשוט מחפשים נגן זול . תודה רבה מראש

• 0 תגובות
    • 560 צפיות
  7. Started by afik zach,

אני מחפש נגן DVD ואני קצת לא מכיר את השוק בכל מקרה אני מחפש נגן שיתמוך בכל הפורמטים של המדיות בכתוביות בעברית ובDIVX שמעתי שKISS הם לא רעים ראיתי את הנגן הזה באתר שלהם DP-1100 רק שאני לא יודע אם הוא תומך בכתוביות בעברית ובכל המדיות בכל מקרה אני אשמח לעזרה בנושא תודה

• 0 תגובות
    • 547 צפיות
  8. Started by בוריס,

זו כנראה שאלה מטופשת, אבל מה ההמלצה? לשים במחשב החדש את כרטיס הקול הישן שלי (Creative Audigy 2 ZS) או להשתמש בכרטיס המובנה של הלוח אם? הדגם של הלוח: Gigabyte M57SLI-S4. אני משתמש ברמקולים Altec Lansing ATP3 ואם אכן עדיף להשתמש Audigy, האם לדעתכם כדאי לקנות בעתיד הלא רחוק רמקולים שתומכים ב-THX? או שההבדל בקול הוא לא כזה גדול שיהיה שווה להשקיע ברמקולים כאלה? אני משתמש ברמקולים למטרות משחקים, סרטים ושמיעת MP3

• 1 תגובה
    • 587 צפיות
  9. Started by Yaniv_Uzan,

לאחרונה התחילה אצלי תופעה מאוד מאוד מוזרה... אני שומע שירים ב WINAMP ופתאום הכל מפסיק לי... לא שומעים ואם אני עושה שוב PLAY הוא מנגן שנייה אחת וגם אותה לא שומעים והוא מפסיק... זהו חייב לעשות ריסט בשביל לשמוע... תכלס לא ניסיתי עם WMP כי אני משתמש רק ב MP3 ו WINAMP ניסיתי להוריד דריבר חדש ל XP וגם התקנתי לא מזמן את כל המערכת מחדש... לא עזר כלום יש לי את הגרסא הכי חדשה של NERO וגם עשיתי לה התקנה מחדש למשהו יש רעיונות או שקרתה לו גם אותה תקלה? יש לי ABIT SL עם היציאה אופטית מחוברת... תודה מראש יניב

• 5 תגובות
    • 601 צפיות
  10. Started by 1nstall,

שלום לכולם, אתמול הגיע אלי מחשב חדש (מבוסס על h87-d3h) והעברתי אליו את הCreative XtremeMusic x-fi הישן שלי תחת ההנחה שהוא איכותי יותר מהonboard. אחרי נסיונות רבים, אני לא מצליח להוציא אות דיגיטלי לרסיבר דרך הSPDIF - וזה גם לי לחשוב שאולי אני צריך לזנוח את הכרטיס קול הישן, ולהתחיל להשתמש בon-board. השאלה העיקרית היא - האם בכלל שווה לעשות את המאמצים להפעיל את הCreative או שהALC892 כבר עדיף? ואם הCreative עדיין עדיף - אז נצטרך למצוא פתרון ליציאה הדיגיטלית שלו. תודה מראש ייטב.

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. שלום! אני מחפש רמקולים איכותיים למוזיקה, ללא סאבוופר ב200 ש"ח. כמו כן אני מחפש אוזנייה איכותית בעלת כבל ארוך של 3.5 מטר ב200 ש"ח.

• 0 תגובות
    • 662 צפיות
  12. אני רוצה להפוך את המחשב שלי למדיה סנטר. הבעייה שהמגבר שלי די מעפן והכניסה היחידה ל5.1 זה rca אני מחפש כרטיס קול שיש לו חיבורים ל5.1 באמצעות rca http://zap.co.il/compModels.aspx?modelid=131636 זה המגבר אין אופטי או כניסה דיגטלית

• 3 תגובות
    • 658 צפיות
  13. Started by coldplay,

אני מתלבט בין שני נגנים אלה. גרסת ה 2G יותר קוסמת לי למרות שהמחיר שלה הוא כמו של iriver H10 עם 5G. חשוב לציין שאני מתגייס עוד מעט אז אני לא יודע מי מהם יתאים לי אם בכלל (לצבא).

14. אז לפני שתשאלו מה זה תקציב נורמאל אני יסביר - זה לא אוזניות ב1000 שקל וגם לא ב500 שקל חשבתי משהו בסביבות ה300 שאני ישמע בהם טוב.. השימוש הוא למשחקים ולמוזיקה... הםא מומלץ לקנות אוזניות+מקרופון ביחד? או מקרופון בנפרד? איזה סוג של אוזניות מומלץ למשחקים? "חיצוניות" או "פנימיות" יענו כפתור כאלה? יש שגם מומלץ שחורד בקצת מה300 ושוה אתה ההשקעה?

• 0 תגובות
    • 528 צפיות
  15. רצוי מסך 37-42 אינץ' בתקציב עד 2500 שקלים. המטרה היא לחבר למחשב באמצעות כבל HDMI או משהו ולהפעיל משחקים כבדים וסרטים מהמחשב כדי שאוכל לצפות בזה במחשב. אשמח לדעת בנוסף - אם אני צריך לקנות משהו בטלוויזיה או במחשב כדי שההתאמה בין המחשב לטלוויזיה תהיה טובה יותר. - ואם יהיה דיילי במידה ואני מפעיל משחקים במחשב וצופה בהם בטלוויזיה, או שזה יהיה כמו לחבר מסך גדול יותר למחשב. הצעות?

• 11 תגובות
    • 2.6k צפיות
  16. Started by timac,

שלום אני צריך אוזניות בתקציב של 300 שקלים דרישות: פתוח קשת לא בתוף האוזן. השימוש העיקרי: מוזיקה שחורה עם באסים כבדים דגש על ביטים וגם שימוש כבד בסרטים וסדרות עם סראונד. לא משנה לא החברה. שהיו נוחות ולא אחרי חצי שעה יכאבו לי האוזניים. שיהיה חיבור גם לMP3. שיהיה כפתור לווליום כי אני מחבר אותם לכרטיס קול במחשב. תקציב כאמור 300 אפשר לחרוג טיפה אבל לא יותר מדי. תודה לכולם!!

• 4 תגובות
    • 854 צפיות
  17. אחי הקטן (13.5) החל לפני זמן מה לעסוק בעריכת שירים (רמיקסים וכו') בתור תחביב. חשבתי להפתיע אותו בזוג אוזניות שוודאי יתנו לו שיפור רציני באיכות מהרמקולים בהם הוא משתמש (מובנים במסך מחשב :-\) ואוזניות של 30 שקלים... רציתי להתייעץ איתכם איזה אוזניות הכי כדאי לקנות לו בסכום של עד 200 ש"ח (חריגה מסויימת אפשרית). תודה רבה לעוזרים נ.ב. אוזניות עדינות מידיי לא יחזיקו אצלו הרבה זמן, אשמח אם זה ילקח כשיקול בבחירה

• 20 תגובות
    • 1.7k צפיות
  18. Started by TheSoulTaker,

אני חייב לדעת וכמה שיותר מהר אילו רמקולים הכי טובים אני יכול להשיג ב-עד 700 ש"ח יש אפשרות גם שתחפשו פה: http://www.yad2.co.il/Yad2/Yad2.php?AreaID=2&SalesCatID=8&SalesSubCatID=169&Info=&fromPrice=&untilPrice=700 הלינק הזה הוא כבר אחרי הסינון של האזור והמחיר של העד 700 ש"ח אז תאמרו לי מה הכי טוב שאני יכול לימצוא באתר הזה במחיר הזה. ד"א, רמקולים גבוהים בבקשה ולא לרכב כמובן, העדפה לאיכות + מותג אבל אני אשמח אם תביאו לי משהו טוב במחיר יותר זול ובאיכות מעולה

• 0 תגובות
    • 514 צפיות
  19. Started by gil_k,

אני מתלבט בקניית כרטיס קול חדש, השימושים שלי יהיו למוזיקה ולמשחקים- אני צריך את הכרטיס שמשלב את שני הדברים בצורה הטובה ביותר אני מתלבט בין : Creative X-Fi XtremeGamer CREATIVE AUDIGY 2 ZS M-AUDIO REVOLUTION 5.1 או שבכלל יספיק לי כרטיס קול כמו ה Creative Audigy SE 7.1 ב165 שקל מKSP? בבקשה תענו, גיל.

• 7 תגובות
    • 807 צפיות
  20. היי אני מעוניין לקנות אוזניות חדשות. אני הולך לשתמש בזה לשמיעת מוזיקה ודיבור בסלולר מידי פעם, לכן חשוב לי שיהיה איזשהו 'שלט שליטה' (כמו באוזניות של האייפון, למשל). לא איכפת לי, במידת הצורך, גם לרכוש חלק נוסף שייתן לי את השלט הזה. מה צריך? -מעדיף את הגדולות (שמכסות את האוזניים). -סאונד איכותי במיוחד. -בס איכותי במיוחד. -מה לעשות..... עיצוב חשוב -תקציב כמובן כמה שפחות, אבל פתוח. נגיד עד 800 שקל כזה. ההתלבטות שלי, היא גם אם להזמין מחו"ל (ebay או משהו כזה) או לקנות בארץ. לי זה לא קריטי, השאלה מה אתם ממליצים בעניין הזה? תודה מראש

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  21. Started by Avivo,

מה אתם אומרים על הסנהייזר pmx 60? לי יש כרגע px 100 דרך אגב... מומלצות ביותר!

• 0 תגובות
    • 573 צפיות
  22. Started by shimon23,

אני מעונין לקנות את המיני דיסק sony mzr-500 , למישהו יש אילו שהן הסתיגויות מהמוצר הנ"ל? הולכים לקנות לי אותו בהונג קונג, מישהו יודע כמה הוא בערך עולה שם?

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  23. אנשים קודם כול חג שמייח לכולם עכשיו ככה אני לא יודע איפה לחפש כבר חיפשתי איפה שאני לא מכיר ולא מצאתי אני צריך תרגום לרוסית של הסרט "הכי מתוק שיש" אם מישו בבקשה בבקשה יכול לעזור לי

• 0 תגובות
    • 581 צפיות
  24. האם רסיבר אונקיו 414 יוכל לסחוב אזניות עם 150 אוהם דרך יציאת האזניות שלו? (סנהייזר HD6 MIX החדשות )

25. Started by Mastulio,

אני מעוניין לקנות את האייריבר H10, אבל אולי אני יכול לחכות עוד קצת ולקנות את ה-H340. מה עדיף? יש הבדל באיכות הסאונד? ה-H340 שווה יחסית למחיר שלו (2000 ש"ח בבאג) ? הוא גדול וכבד או שלא כל כך ? איך הוא ביחס לH10 ? הוידאו שלו ברמה גבוהה ? באיזה פורמטים הוא תומך ? דרישות שלי: *נגן טוב ויציב, שלא ידפק מהר, שיחזיק לכמה שיותר זמן. *נפח GB'S גדול, לא חייב גדול מאוד אבל רצוי מעל 5 GB. *רדיו טוב מאוד. *הקלטה (גם מהרדיו). *אפשרות לעוד דברים חוץ ממוזיקה (תמונות וכו'..). *גודל סטנדרטי, שלא יהיה גדול ומגושם אבל גם לא קטן ולא נוח. *מחיר סביר (בין ה-1200 ל-1900/2000). תודה מראש לכל העונים, גל. ** ד"א - מי שכבר יש ברשותו את אחד הנגנים (H10/H340) יכול לרשום פה את דעתו האישית עליו ? תודה **

• 19 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.