עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. שלום, אני מחפש כרטיס (PCI) עם יציאת S-Video/RCA (או איך שלא קוראים להן), כדי להציג קבצי וידיאו מהמחשב על צג טלוויזיה (אפשרות הקלטה מהטל' למחשב, תהיה תוספת מבורכת, אך לא הכרחית). אין תקציב מוגדר, אבל כמה מאות יספיקו? רציתי גם לדעת אם יש הבדל שיהיה מורגש באיכות בין שני ההתקנים, והאם תהיה גם ירידה באיכות בכבל במרחק של בערך 4 מטר (סאונד ווידיאו)? שאלה נוספת - בצג יש גם כניסות DVI/VGA - האם יש כבלים כאלו באורכים כאלו, והאם לא/יהיו את אותן בעיות איכות? אכן הרבה שאלות, אודה אם תוכלו לענות לי לפחות על חלקן, טל. :-*

• 3 תגובות
    • 677 צפיות
  2. Started by RsQ,

קניתי היום H10 של אייריבר והוא עושה לי בעיות... קודם כל : לפעמים הוא גורם לווינדוס שלי לא לעלות טוב (אני צריך לנתק את הH10 מהUSB כדי שהמסך של הסיסמת כניסה לWindows XP יעלה אחר כך הוא די מאט את המחשב למשל האקספלורר לא מעלה אתרים כשהוא מחובר למחשב. ועוד דבר כשהH10 מחובר אז רשום לי על המסך "USB Connected" וכשאני מנתק אותו אז רשום לי "System Files Missing - to restore the system files connect H10 to iriver plus" נגיד חיברתי אותו והעלתי את התוכנת iriver plus , מה עושים? ד'א קניתי אותו מבאג אין לי מושג אם הוא אירופאי או USA אני משער שאירופאי

• 3 תגובות
    • 677 צפיות
  3. שלום לכולם אם אני יוכל בבקשה לקבל ממכם עצות לטלוויזיות טובות בגודל 32 אינץ ( כי המרחק הוא כמעט 3 מטר ) בתקציב של 400 דולר השימושים העיקריים הם לארות סרטים מהמחשב ( רגילים לא היידפנישן אבל אם אפשרי להכניס היידפנישן רדי זה יהיה טוב מאוד ) עוד שאלה בקשר ל- Z5500 כמה אינץ הבאס שלהם? תודה רבה לכל העוזרים

• 0 תגובות
    • 677 צפיות
  4. חיפשתי באתר דיונים בנושא, אבל כולם היו "עתיקים" ולא סיפקו תשובות רציניות... אני מחפש פיתרון אלחוטי לחיבור המחשב לטלויזיה, לצורך צפיה בסרטים. ראיתי בכמה אתרים מכשירים מהסוג של iCtv. לדוגמא http://www.netaction.co.il/sale.php?sale=2457373. מה שרציתי לשאול הוא האם האיכות של הסרט נשמרת בשימוש במכשירים מהסוג הזה (גם סאונד וגם תמונה). עד עכשיו המחשב היה מחובר בעזרת כבלים למערכת (וידאו ואודיו), אבל אני עובר דירה, ושם המרחק בין המחשב לטלויזיה יהיה גדול מידי ולא יאפשר חיבור עם כבלים. אז מה אתם אומרים ?! המכשירים האלו שווים משהו ?

• 0 תגובות
    • 677 צפיות
  5. שלום. אני מעוניין לרכוש כרטיס קול למחשב. חשוב לי שיהיה לכרטיס יציאת RCA ע"מ שאוכל לחבר אותו למגבר שלי. הייעוד הוא לשמיעת מוזיקה (Audiophile) בסטריאו. התקציב הינו גמיש מכיוון שאני לא כל כך בקיא במחירים. אשמח להמלצות. תודה

• 6 תגובות
    • 677 צפיות
  6. Started by Elad87,

קניתי פלאזמה של LG לסלון 42 אינץ כמובן שלא התפשרתי והחלטתי ללכת על חיבורים קצת יותר אכותים. קיצר הכל הלך טוב חוץ מהחיבורים של הקומפנט אני רואה סרטי DVD בצבע כחול. ניסתי עם DVD אחר אותו דבר. ניסיתי בטלוויזה אחרת של LG lcd 32 גם רואים כחול. עכשיו אני לא יודע איפה הבעיה בטלווזיות של LG (מציין ששניהם חדשות ה32 זה LC51 וה 42 זה PC3) או שיש בעיה בכבל עצמו, קניתי אותו במחסני חמשל. דבר נוסף לאחר בדיקה בחיבור RCA רגיל אני מקבל תמונה רגילה.

7. Started by amitz3,

שלום, רכשתי לפני כמה ימים את הIaudio U2 ברשת באג והתאכזבתי לגלות שהוא אינו בא עם מטען שמתחבר לרשת החשמל. ברצוני לדעת האם מישהו רכש מטען לנגן הזה (כמו שאני הבנתי לא ניתן למצוא את המטען של החברה בארץ) אפילו מטען ג'נרי. אני אשמח לקבל מידע על עוד מיגוון אביזרים שניקנו לנגן ו/או לסידרה, איפה ניתן להשיג? וכמה עלה? (כגון רצועה לזרוע, מטען וכו'...) תודה רבה, עמית

• 6 תגובות
    • 677 צפיות
  8. Started by הוא,

עשיתי break in לאוזניות שלי (grado sr80), התחלתי מווליום של 24 מתוך 100 ועליתי כל 12 שעות בערך בצעדים של 5 פחות או יותר, עכשיו הם עומדות על 60 מתוך 100. הווליום לא מאוד חזק. סה"כ התהליך נמשך בערך 50 שעות יכול להיות שהרסתי משהו? משום מה הצליל נשמע לי פחות מדויק ממקודם.. אולי זה פסיכולוגי?? בבקשה תעזרו לי אני מאוד דואג! :-[

• 0 תגובות
    • 677 צפיות
  9. Started by AmL1,

יש לי חיבור כזה במחשב מאחורה...מה עושים איתו?חח

• 2 תגובות
    • 677 צפיות
  10. Started by gkman,

שלום לכולם היו לי אוזניות ergofit של פנסוניק- אבל לצערי האוזניה הימינית הפסיקה לפעול. הייתי מאוד מרוצה מהם - אבל אני לא רוצה לקנות אותם שוב כי הבעיה שהאוזניות פתאום מפסיקות לעבוד חוזרת על עצמה הרבה- והאחריות שלהם זמנית בכל מקרה אני עכשיו מחפש אוזניות חדשות- והנה מה שאני צריך שהם יהיו. יושבות בתוך האוזן אחריות לכל החיים מחיר סביר (בסביבות ה100 שקל) וכמובן איכות שמע טובה תודה על הזמן

• 0 תגובות
    • 677 צפיות
  11. Started by Zrizi,

שלום, יש לי מחשב HTPC המבוסס על לוח אם GA-MA78GM-S2H המחובר לLCD. אני מעביר את הוידאו באמצעות חיבור HDMI אבל לא מצליח להעביר עליו גם את האודיו. מישהו יודע אם זה אפשרי ?

• 2 תגובות
    • 677 צפיות
  12. Started by VerOniX,

שלום לכולם אני רוצה ליקנות 5h v2 . כמה חברים אמרו לי שאני לא יפיק את המקסימום אם לא אקנה כרטיס קול ביחד עם האוזניות. בדקתי את כרטיס הקול שלי . וואני רוצה לישאול אם אני צריך ליקנות כרטיס קול בנוסף עם האוזניות כדי להפיק את המקסימום מהאוזנית אם ויש לי את הכרטיס קול הנל? (כרטיס הקול שלי הוא ob 7.1 8 ערוצים )

• 0 תגובות
    • 677 צפיות
  13. Started by homart,

שלום, אתמול קיבלתי נגן DVDDIVX שאמור לקרוא כתוביות בעברית כקובץ נפרד והוא גם עושה את זה , הבעייה שהוא מציג את הכתוביות בגופן מאוד מאוד קטן ואי אפשר כמעט לקרוא... יש למישהו רעיון?? זה הDVD http://www.nanashops.co.il/sale.php?sale=2935692

• 0 תגובות
    • 677 צפיות
  14. שלום, אני רוצה לקנות אוזניות קשת שיחסו לי את כל האוזניים ויאטמו אותן [שישמעו כמה שפחות רעש מבחוץ]. האוזניות מיועדות בעיקר לשמיעת מוזיקה כמו טראנסים. אם לדוגמא יש לכם מספר הצעות אז אני יעדיף ללכת לכיוון שיש להן באס יותר טוב גם למוזיקה וגם למשחקים [ולא אני לא רוצה אוזניות גיימרים כי הן בדר"כ גרועות למוזיקה]. אני מוכן להשקיע עד 450 ש"ח [אם צריך לחרוג בעוד קצת וזה באמת יביא לשיפור באיכות אז תציעו ] תודה רבה מראש

• 0 תגובות
    • 677 צפיות
  15. Started by AVL,

אני מחפש אוזניות פשוטות אך איכותיות למחשב בסביבות ה200-250 ש"ח חשבתי בכיוון של Altec Lansing AHP512 יש עוד הצעות? התקציב שלי הוא ריאלי בכלל לאוזניות איכותיות? או שאני לא ימצא משהו טוב בסכום הזה? אני לא מחפש משהו מדהים , פשוט אוזניות טובות איכותיות ואמינות

• 0 תגובות
    • 677 צפיות
  16. Started by cousinIT,

אני חושב שקריאייטיב כי המחירים יותר סבירים והם בכלל חברה טובה ואמינה ומוכרת... אני בטוח שגם לוגיטק ועוד רבות ואם אתם ממליצים עליהם אז סבבה אבל אני מחפש את הידע שלכם בנוגע למערכות 5200 וT5400 של קריאייטיב.. איזה יותר טובה ולמה-בבקשה לפרט כמה שיותר למה. תודה

• 1 תגובה
    • 677 צפיות
  17. Started by AMIT_MEG,

שלום יש לי בעיה ברסיבר של denon avr 1508 הבעיה היא כאשר אני מכניס כניסה אחת ברסיבר הכל טוב ויפה כאילו 2 בננות אדום ולבן נגיד של המחשב עכשיו שאני מחבר את הטלוויזיה אז בערוץ של המחשב יש לי רעשש חזקקקק מאוד ולא יודע מה הבעיה הכבלים או בעיה ברסיבר לא יודע מה לעשןץ תודה לעוזרים עכישו הוא מחובר רק ל aux שזה המחשב אפילו שאני מחבר יציאת וידאו זה עושה את אותה בעיה כל עוד אני מחבר עוד כניסה או יצא לרסיבר יש את הבעיה בבקשה עזרה תודה רבה

• 0 תגובות
    • 677 צפיות
  18. ה MX5021 שהיו לי עד עכשיו כהראה מתו.. מחפש תחליף, בעיקר למוזיקה, וגם סרטים. הסיבה שאני רוצה 2.1 ולא סטריאו מדפיים זה הבאסים. כן כן, אני ממש אוהב אותם ובשביל להגיע לעצומה של ה 2.1 אני מניח שצריך רמקולים מדפיים מאוד רציניים

• 2 תגובות
    • 677 צפיות
  19. http://www.msnbc.msn.com/id/21344084/ אני חושב שגם בארץ אנחנו מיתקרבים לסוף המכירה של טלוויזיות אנלוגיות כבר היום קשה לימצוא בארץ CRT איכותית ומחירי הLCD יורדים כל הזמן

• 1 תגובה
    • 677 צפיות
  20. איפה אפשר ליקנות אי-פוד בארץ??? ועוד שאלה היתפרסם פה פעם מידע על אוזניות שעולות 400 דולר, אם משהוא זוכר, יכול אולי להזכיר לי את השם שלהם.? תודה?

• 2 תגובות
    • 677 צפיות
  21. Started by FlameThrow,

אשמח לקבל המלצות

• 6 תגובות
    • 677 צפיות
  22. שלום לכם... ברשותי כרטיס XFI פלטינום ,הכרטיס מסוגל לבצע פיענוח של DD ו DTS ... אני מתכוון לקנות השבוע את ה Z5500 שגם בהם יש מפענח DD,DTS אם כרטיס הקול מבצע את הפיענוח...הלוג'יטק יבצע פיענוח נוסף?... והאם יש הבדל באיכות הפיענוח בין מפענח הרמקולים למפענח כרטיס הקול... תודה ויום טוב לכולם

• 2 תגובות
    • 677 צפיות
  23. היי, אני עובד במחלקה קטנה עם עוד מעט אנשים יחסית, ויש לנו לא מעט משמרות של 2 אנשים או אפילו משמרות לבד (לילה, סופ"ש) יש לנו כאן טלוויזית CRT ישנה 21", וחשבנו לקנות במקומה 32" חדשה, שתוכל לנגן לנו תכני HD מדי פעם, ולהתחבר לממיר ה YES שלנו כאן, פלייסטיישן או XBOX מזדמנים (אם מישהו מביא מהבית למשמרת לילה למשל) וכו'. (אבל בעיקר למחשבים - לפטופים שונים ומחשבים נייחים עם כרטיסי מסך OB לרוב, לצורך הצגת סרטים מהמחשב על ה TV) אני מחפש הצעות לLCDים הכי איכותיות שאפשר למצוא בתקציב כזה דל, גם יד שניה אם אתם מוצאים משהו ספציפי - יהיה נהדר. משהו שיש לו כניסת VGA בין היתר יהיה נהדר, אם יש גם SVIDEO או HDMI זה יתרון עצום, בכלל - ריבוי כניסות זה ייתרון. אשמח להצעות שלכם אם מישהו מכיר טלו…

• 2 תגובות
    • 677 צפיות
  24. התווכחתי עם חבר שלי על כך שאם אתה מזמין IPOD מארצות הברית אז אין אליו אחריות לפחות לא אצל היבאון הישראלי (מי הוא?) אם אני צודק(הוא שאני טועה ולאפל יש אחריות עולמית) אם זה לא דומה ליבוא אפור(אני חושב שכך קוראים לזה) שבו חנות שהיא לא היבאונית הרשמית קונה מכולה מלאה בנגיד מצלמות ומביאה אותה לארץ ואז אין אליה אחריות בארץ לפחות אצל היבאון הרשמי ולא בדיוק קשור אותו דבר עם מחשב נייד של נגיד DELL שאין לו אחריות עולמית אם זה זהה תודה לעונים

• 1 תגובה
    • 677 צפיות
  25. Started by club_501,

אז ככה: התקציב כ-700 שקל וזהו נראה לי ??? :

• 1 תגובה
    • 677 צפיות

דיונים חדשים בפורומים