עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by NM,

בהתחלה הדיוידי שלי קרא קבצי DIVX לא טוב(בשורה השנייה של התרגום הוא שם את המילים האחרונות בתחילת השורה במקום בסוף) עכשיו הוא בכלל לא מזהה את העברית הוא מראה לי אותיות כאלה מוזרות כאילו שהוא לא מצליח לזהות את השפה

• 0 תגובות
    • 665 צפיות
  2. שלום לכולם, ככל שאני קורא יותר חומר, כך אני מבולבול עוד יותר בנושא... ??? ברשותי רסיבר של סוני, מדגם STR-DE635 שקניתי לפני כמה שנים. אני רוצה לחבר את הרסיבר למחשב בעזרת כרטיס קול, ולהשתמש בחיבור דיגיטלי. עד אתמול, היה לי כרטיס SoundBlaster Live! עם יציאה דיגיטלית שחובר לרסיבר ועבד מצויין, עם איכות שמע מעולה. הבעיה היחידה שהוא עבד מול הרסיבר עם שני רמקולים בלבד, ימין ושמאל, ושלושת הרמקולים האחרים שלי נותרו מיותמים. אתמול הכרטיס התפגר, ועכשיו אני מחפש כרטיס חדש שיוכל לעשות את כל מה שעשה הLive! הקודם שלי, ובנוסף יוכל להשמיע ברסיבר בכל חמשת הרמקולים. התקציב, אגב, עומד על לא יותר מ 500 ש"ח. בחיפוש זריז מצאתי את הכרטיס הזה: http://us.creative.com/products/product.asp?catego…

• 6 תגובות
    • 665 צפיות
  3. שלום לכולם , יש לי CRATIVE AUDIGY 2 ולא קיימת אצלי יציאה אופטית. רציתי לדעת האם היציאה DIGITAL OUTPUT שיש לי איכותית כמו האופטית או שפחות.. היציאה היא בגודל של כניסת מיקרופון/ אוזניות .איך לדעתכם כדאי לצאת ממנה לרסיבר ? לקנות מתאם PL - RCA ..? האם המתאם הזה לא יפגע באיכות הסאונד ? תודה לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 665 צפיות
  4. Started by moshon89,

שלום! מישהו הביא לי רסיבר של sansui והוא טען שכל הזמן הוא עבד לו טוב עד שפתאום הוא הפסיק לעבוד הרסיבר נדלק התצוגה טובה הכל נראה בסדר לגמרי חוץ מהעיקר לא שומעים שום קול, מישהו??

• 2 תגובות
    • 665 צפיות
  5. Started by shahar91,

יש ברשותי כרטיס טלויזיה - Hauppauge WinTV PVR 150 שהפתעתי לגלות שיש לו שם טוב בשוק אך לצערי המחשב שלי עובד עם ווינדוס 7 64 ביט עם 4GB זיכרון וכידוע יש לכרטיס בעיה עם זה. יש אנשים שאומרים שיש דרייבר שמתקן את הבעיה אבל עד כמה שניסיתי הכל חארטה וזה עובד אחרי הרבה מאמצעים בצורה ממש חפרית, גרוע ולא נוחה - תקנו אותי אם אני טועה הייתי משמש בכרטיס כמובן במדיה סנטר, להקלטה סדרות. בכוונתי למכור את שלי. אני ממש לא מתכוון לוותר על ביצועי המחשב ועל החומרה שלי בשביל כרטיס טלויזיה. רציתי המלצה לכרטיס עריכה שיתמוך לי באופן מלא בווינדוס 7 64 ביט מעל 4GB זיכרון בתקציב של 150 שקל (מחיר של אייבי - לא בא

• 0 תגובות
    • 665 צפיות
  6. Started by XpHunTeR,

Logitech X-210 או CREATIVE Inspire 2600 http://ksp.co.il/hmain.php?uin=4047 http://ksp.co.il/hmain.php?uin=4561 ולמה? תודה

• 0 תגובות
    • 665 צפיות
  7. Started by Roshos,

נגן חדש מבית creative שם הנגן ZEN NEEON2 http://creative.com/products/product.asp?category=213&subcategory=214&product=15609 http://creative.com/products/product.asp?category=213&subcategory=214&product=15609&nav=1 http://images.creative.com/iss/images/corporate/artwork/hires_zn2.jpg

• 5 תגובות
    • 665 צפיות
  8. אהלן נניח שיש לי 2 רמקוליים מחוברים לרסיבר ואני רוצה לשמוע בעזרתם דיסקים איך אני עושה את זה ? כלומר אצלי בסלון יש רסיבר מחובר ל DVD , טלוויזיה ומערכת 4.1 פשוטה וכשאני רוצה לשמוע דיסקים אני שומע דרך ה DVD אבל אם יש לי רסיבר ורמקוליים ללא DVD בעזרת מה אני יכול לנגן דיסקים במערכת ? מקווה שתבינו ת'שאלה הדבילית :\

• 2 תגובות
    • 665 צפיות
  9. Started by shakedd,

היה לי רמקולים MICROLAB SOLO 7C הם היו עושים לי רעשים בדקתי ושמעתי מוזיקה דרך הפאלפון והרעשים נעלמו שהמחשב שלי עושה תרעשים (לא היה לי כרטיס קול ) מכרתי אותם וקניתי רמקולים ומגבר שאותם אני מחבר למחשב. היום קניתי כרטיס קול בכוונה שיפסיק לעשות רעשים כי הרבה אנשים אמרו לי שזאת הבעיה, הרעשים ממשיכים ואני עכשיו לא יודע מה יכולה להיות הבעיה צריך עזרה דחוף (הקול הוא פאק חזק, מפריע לי מאוד לשמוע מוזיקה) כול עזרה תתקבל בברכה

• 0 תגובות
    • 665 צפיות
  10. Started by Black_eagle,

שלום. יש לי את ה MP H10 ואני משתמש בתוכנה EASY H10 לעשות DATABASE ו PLAYLIST . עכשיו הבעיה עם התוכנה שהיא פשוט מסרבת לעשות PLAY LIST לכמה שירים מסויים. האם יש תוכנה אחרת שעושה דבר דומה כמו זאת? ואם יש דרך לפתור את הבעיה הזאת שהוא לא מזהה את השירים כדי להפוך אותם ל PLAYLIST. תודה

• 5 תגובות
    • 665 צפיות
  11. Started by Chymes,

אני צריך שם של חנות, מיקום ומחיר. חיפוש בזאפ לא הניב תוצאות.

• 1 תגובה
    • 665 צפיות
  12. האמת, לא נשאר לי עוד מה לפרט, אוזניות איכותיות יש לי אז כך שאני לא צריך כתחליף, אז על מה אתם ממליצים?? תודה רבה!

• 0 תגובות
    • 665 צפיות
  13. Started by L-aD,

hey ive just bought a new computer and im using win98.. this computer is using soundmax sound card which ive never used before and for some reason i have no sound, when i view perfernces of soundmax i see no sound devices.. can someone tell me what can the problem be? thanks in advance

• 2 תגובות
    • 665 צפיות
  14. Started by EFSenable,

שלום, יש ברשותי את ה-onkyo 706 וסה"כ הוא די סביר. הבעיה היא שהוא יותר לי שולחן עבודה שני (אני מחובר בכבל HDMI לרסיבר בלבד למטרות Audio) וכבר DVI למסך. כשאני מבטל את השולחן העבודה השני דרך הדרייבר של Nvidia הוא מבטל לי את אפשרות השמע הסאונד מתכנים במחשב. יש משהו לעשות, זה מאוד מתסכל. תודה לעונים.

• 0 תגובות
    • 665 צפיות
  15. Started by CoNDuReR,

היי אנשים אני וחברתי עברנו לדירה חדשה ורוצים לקנות LCD לסלון, אנחנו יושבים במרחק של כ 3 מטר ו20 ס"מ מהקיר שעליו יהיה המסך, השאלות שלי הן אלו: 1) האם 37 " תספק אותנו או שעדיף כבר 42. 2)התקציב הוא 5 אלף והעדפה היא לקנייה השבוע הזה בכנס של "חבר", יש שם מבצעים על כל הטלוויזיות של שקם אלקטריק, אז איזה דגם אתם מציעים? 3)היינו שם היום וראינו מוצרים מבית פיליפס, מאג ,סוני,פנסוניק,פוג'יקום ועוד.... יש איזו חברה שצריך להתרחק ממנה? תודה מראש! (כמו כן אני אשמח אם הדגם יהיה FULL HD אבל אם לא נכנס בתקציב אז נסתדר)

• 2 תגובות
    • 665 צפיות
  16. Started by Chamuelm,

התקציב הוא עד 3000 צפייה ממרחק של 3 מטר - כנראה 37"? בעיקר שידורי טלויזיה דרך ממיר HD (הוט אם זה משנה) ומדי פעם סרטים חשוב רמקולים כי אין מערכת. על מה כדאי לשים לב? יש דגמים מומלצים? אם אפשר לקנות באזור חדרה ולא דרך האינטרנט כי אבא שלי מפחד מזה אז עדיף.. תודה

• 0 תגובות
    • 665 צפיות
  17. Started by Satlan,

שלום : יש לי מערכת קולנוע ביתית 5.1 של JBL, רסיבר של JVC וממיר דיגיטלי של הוט... עכשיו אני מאוד מאוד מאוד מאוד מתוסבך על כל החיבורים האלה !!! איך אני מחבר את הדיוידי לרסיבר ולקבל איכות שמע 5.1 DOLBY, שהטלוויזיה תתחבר לרסיבר, ואני אקבל בטלוויזיה את הדיוידי... דרך אגב יש לי 3 כבלים, אחד מהם 41 פינים עם יציאה של OUT LEFT ,OUT RIGHT, IN RIGHT, IN LEFT, VIDEO IN, VIDEO OUT כבל שני ושלישי אותו דבר... צהוב לבן אדום בשתי הצדדים... אלוהים זה כל כך מסובך :nixweiss: מי שיכול לעזור כל עזרה תתקבל בברכה ובנשיקה גדולה ! בתודה מראש לכולם והמשך יום נעים =] ;D ;D

• 5 תגובות
    • 665 צפיות
  18. שלום, אני זקוק לכרטיס קול עד 600 ש"ח איך ה-Xmod מבית Creative? והאם יש הבדל בין כ.קול חיצוני לפנימי (באיכות הצליל)? תודה לעוזרים!

• 4 תגובות
    • 665 צפיות
  19. Started by izhark,

שאלתי בפורום מארזים, אבל אולי דווקא פה מישהו יודע: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=343574.0

• 0 תגובות
    • 665 צפיות
  20. אהלן! כרגע יש לי מערכת 2.1 פשוטה יחסית של לוג'יטק מסוג R20 תמונה: http://www.ozon.ru/multimedia/spare_covers/1000363129.jpg האם כדאי להוסיף להם עוד מערכת 2.0 בשביל מערכת 4.1? (הכרטיס קול שלי תומך בזה, כבר ניסיתי עם רמקולים פשוטים..) אם כן, מה כדאי לקנות? האם יש רמקולים שבאים בתור תוספת? שלא צריך להדליק אותם? (סתם כי חבל לי להדליק פעמיים..) תודה רבה מראש, מקווה שאני לא עושה שטויות ושיש הגיון בתקציב :-\(אני לא מחפש משהו מטורף,רק להעצים קצת את עוצמת הסאונד אחרי שאני עובר לחדר גדול יותר..)

• 3 תגובות
    • 665 צפיות
  21. האם ניתן להחליף את הבטריה של ה120 במקרה של נזק או אובדן יכולת?

22. Started by goldeye,

היי אני מחפש אוזניות למוזיקה וגיימניג בלא יותר מ400 שקל מה אתם מציעים?

23. Started by Night,

שלום לכולם האם יש הבדל מבחינת האיכות שמע, בין כרטיס קול מובנה בלוח אם לבין כרטיס קול רגיל? יש טעם לקנות כרטיס רגיל כשיש כרטיס מובנה בלוח אם?

• 8 תגובות
    • 665 צפיות
  24. Started by Rule The Pc,

אהלן..... אני רציתי לקנות את הKOSS PORTA PRO אבל בגלל ההתנגדות הגבוהה שלו אני מעדיף שלא....... סיירתי לי באתר של סנהייסר...... וראיתי את הPMX60.... נראות ממש איכותיות ואני אוהב את העיצוב אבל איך הן באמת לעומת הKOSS PORTA PRO? http://www.sennheiser.com/sennheiser/icm_eng.nsf/root/04917?Open&print=#

• 1 תגובה
    • 665 צפיות
  25. Started by Rule The Pc,

אהלן יש לי רסיבר שמחוברים לרמקולים במחשב אבל אחי גנב לי את המתאם חשמל מאמריקאי לאירופאי אז חיברתי למחשב עצמו מאריך אוזניות ואזניות (סנהייזר PX10) קיצר אני בא מפעיל פלייליסט והווליום היה כל כך חזק שראש שלי כמעט התפוצץ זה היה ממש משהו עצבני... עכשיו אני על 10% בווינאמפ ו10% בלוח בקרה של הווליום במחשב וזה ווליום ממוצע... איך לעזה אני עושה שהווליום בשמחב יהיה נורמלי?

• 1 תגובה
    • 665 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.