עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. USB או FIREWIRE - לא אכפת לי... שיהיה בעל עכבת נמוכה. יציאה לרמקולים+יציאה מוגברת לאוזניות עם פאנל שליטה על הווליום של כל אחד מהם. מספיק ערוץ כניסה אחד, ישמש לרוב בתור כניסת LINE ממדמה מגברים, אבל עדיף שיהיה בו גם PREAMP למקרה ובכל זאת אחליט להקליט מיקרופון. עד 1500 ש"ח. תודה.

• 0 תגובות
    • 644 צפיות
  2. שלום לא מזמן קניתי ATP3 אחרי שנים של פשרה על רמקולים של WINNER (מדבקה אני מאמין) ויש קטעים מסיבים במוסיקה שאני שומע שגורמים לרמקולים להשמיע עקצוצים כאלה (בטובן שוברט מנדלסון בקיצר קלאסית תקופה רומנטית בעיקר) יש לי כרטיס מובנה A97 realtek הלוח אם לא חדש כ"ך וגם בדקתי בsound blaster live 5.1 (קיבלתי לא קניתי) ועדיין יש אין העקצוצים באלה אבל... כאשר אני מחבר הרמקולים לנגן MP3 iaudio G3 אין בכלל רעשים וזה נשמע נפלא וגם חיברתי את האוזניות של האם פי CX300 אם אני לא טועה לתוך הכרטיס זה עושה אותם רעשים אם אני מניח שזה בכרטיס הסיבה לרעשים שעמתי כאן המלצה פעם על זה http://www.ynondigital.co.il/product.php?cat=4&id=8 אבל אולי זה overkill לרמקולים כאלה אז אם יש כרטיס ק…

• 3 תגובות
    • 644 צפיות
  3. מחפש מיקרפון לחבר למחשב נייד בשביל להקליט הרצאות בבר אילן מיקרפון שלא היה בולט מדי ובאיכות סבירה ראיתי אחד בDMO של LABTEC ב55 ש"ח שווה לקנות התקציב די מגובל

• 0 תגובות
    • 644 צפיות
  4. Started by x-boy_24,

שלום ביום שבת יהיה לי יומולדת אז המשפחה תביא לי כסף אז אני קונה מחשב חדש אם ציוד היקפי מלא . ובערך ישאר לי איזה 4000 שקל אז חשבתי לקנות טלויזה lcd לסלון . הגודל משהו כמו 32 אפשר לחרוג טיפה עוד איזה 300 שקל אם זה שווה אבל אני לא קונה מהאינטרנט אני קונה בחנות . אז אני צריך המלצות לחברות טובות או דגמים . וגם איזה מאפיינים לטלויזה טובה אני מתכוון לרזולוציה וכל זה תודה מראש

• 5 תגובות
    • 644 צפיות
  5. משחק משחק בשם אמריקס ארמי ... והחלטתי להשתדרג קצת. .... אני גם בונה מיקסים ורציתי לשמוע יותר באיכות עכשיו הכי טוב לתקציב שלי זה הקרטיס קול הזה : Creative X-FI Xtreme Audio PCI Express http://www.goldtop.co.il/show_detail...3721&catid=900 בחנות הזאת המחיר יקר אבל בKSP זה ב300... עכשיו , אני רוצה לדעת אם הכרטיס קול מתאים ללוח אם .... הלוח אם שלי: ASUS P5K SE לגבי רמקולים אני מאד השקעתי בהם 3 רמקולים קטנים ואחד גדול צליל באס סט של 400-450 , אני משחק עם אוזניות של 150 שקל שזה סביר לי .... כך שיש לי כרטיס קול מובנה ששוה במקרה הטוב 50 שקל .... והחלטתי להשקיע. שאלה סופית: האם כדאי לי לקנות את הקרטיס הזה?

• 1 תגובה
    • 644 צפיות
  6. אני זוכר שבXP הייתי נכנס לרמקול שנמצא בהתחל נכנס לאפשרויות->מאפיינים לוחץ על הקלטה->אישור ואז בוחר לLINE IN ואז זה היה משמיע למחשב אחר את מה שהמחשב שלי היה משמיע בWIN7 אני לא מצליח לעשות את זה משהו יודע איך? תודה מראש לכל העוזרים!

• 0 תגובות
    • 644 צפיות
  7. שלום אני מחפש רמקולים טובים בעיקר למוזיקה וסרטים הרמקולים הקודמים שלי הם Ecan E510 , אבל נהרס בהם הבאס אז אני מחפש משו חדש. עכשיו אני מחפש המלצות ל2 דברים או כרטיס קול + רמקולים ב500-550 ש''ח מקסימום או רק רמקולים ב350 ש''ח מקס. מה שחשוב לי ברמקולים זה שיהיה שלט כבלים יחסית ארוכים ובעיקר סאונד טוב. תודה מראש

• 0 תגובות
    • 644 צפיות
  8. Started by za-david,

אני רוצה לרכוש רמקולים 2.0 למחשב (ללא סאב) הייתי רוצה לשמוע הצעות לרמקולים איכותיים, יהיה אחלה אם תצרפו לינקים. תודה מראש למגיבים.

• 0 תגובות
    • 644 צפיות
  9. שלום, החלפתי לאחרונה את המחשב למחשב עם הלוח של אסוס המצוין בכותרת. לפני זה השתמשתי בכרטיס קול PCI של MAUDIO דגם Audiophile 192, אשר עשה עבודה מצוינת אך לצערי הוא אינו מתאים ללוח החדש. רציתי לשאול האם הכרטיס המובנה של האסוס נחשב כרטיס ברמה ומספק סאונד טוב? שאלה נוספת היא לגבי כבלים אופטיים,האם אורך כבל של 3.5 מטר אמור לאבד מאיכות הסאונד בשל אורכו או שזה לא אורך מספיק גדול על מנת לאבד איכות. (עד היום השתמשתי בכבל קואקסיאלי) אם יש בעיות עברית אנגלית אני מתנצל מראש, אני כותב מהסמארטפון שלי. תודה, אופיר

• 0 תגובות
    • 644 צפיות
  10. Started by LynxIL,

שלום לכולם, אני מחפש שתי טלויזיות חדשות, בבקשה תעזרו מי שיכול. 1. לסלון - מרחק צפייה הוא באיזור ה-3 מטר, לכן אני חושב על טלויזיה בגודל 42-47 (כמה שיותר גדול יותר טוב) שתהייה 1080, עדיפות שתהייה בלי 3D כי זה סתם מיותר, אבל מה שהכי חשוב שיהיה לה WLAN (בעיקרון אני רוצה לעשות לה סטרימינג מהמחשב שלי שיהיה בחדר עם XBMC) תקציב הוא עד 6K אם יש פחות כמובן שזה עדיף... 2. לחדר - מרחק צפייה הוא באיזור ה2.5, אז אני מחפש אחת בגודל 37, מספיק 720, אם יש משהו עם WLAN או לפחות LAN אז מעולה, אם לא, אז שטויות. תקציב הוא עד 2500, אם אין אחת טובה אז 32 בתקציב של 2000... כמובן שיהיו חברות טובות ואמינות ודרך היצרן ולא דרך ספק משני למרות שיותר זול דרכם. בבקשה תעזרו! תודה מראש, יותם.

• 0 תגובות
    • 644 צפיות
  11. מתישהו בעתיד הקרוב, או שזה לא הולך לקרות בכלל?... תודה.

• 4 תגובות
    • 644 צפיות
  12. Started by Dr. David,

קיבלתי מחשב נייד אך אין לו יציאת S Video. האם יש דרך לחבר אותו לטלביזיה על מנת לראות סרטים שנמצאים על ה HD שלו ?

• 1 תגובה
    • 644 צפיות
  13. Started by eins,

אני צריך רמקולים איכותיים לחדר קצת רקע למהלך, אני בשלבים של קניית מחשב חדש, לא יודע אם אני יקנה כרטיס קול מיוחד או שאני יסתפק בכרטיס קול המובנה בכל מקרה החדר שלי הוא 4 על 3 , אני מעוניין ב 4 רמקולים סראונד וגם לא יזיק איזה סאב ככה למטה הרמקולים בעיקר למוסיקה, וקצת גם משחקים בקשר לתקציב עד 1200 שח תודה לכל מי שמגיב

• 2 תגובות
    • 644 צפיות
  14. Started by manga05,

שלום לכולם, הרסיבר שימש אותי רק לשלושה דברים פשוטים : 1. לשמוע שירים במחשב (דרך כבל PL to 2xrca) 2. לחבר את הטלויזיה לרמקולים 3. לשמוע רדיו מודל רסיבר : Rotel AM/FM Stereo Receiver AX-850 הרסיבר היה מחובר לשני רמקולים גדולים רצפתיים של חברת Wharfedale עם הנתונים הבאים : Model number 308 (or 306 - hard to see) nominal impedence (ohms) : 8 amplifier requirement (no clipping) : 15W to power handling Power handling (programme) : 85W sensitivity (2.83v @1m) anecholc : 92 Frequency range min to max : 40hz to 25khz cabinet internal volume (litres) : 21 drive units : bass (mm) : 200 mid (mm) : 110 treble (mm) : 20 Maximum SPL (dB) : 111 המערכת הזו החזיקה 20 שנה (ואני קיבלתי אותה…

• 3 תגובות
    • 644 צפיות
  15. Started by ParanoidLoneWolf,

שלום, ברצוני לקנות נגן MP3 מבוסס פלאש (מחיר, עמידות, גודל)... הדרישות הן בסיסיות למדי; *איכות-שמע גבוהה - מה שהמכשיר עצמו מפיק, לא משנה אילו אוזניות מצורפות אליו בקנייה. *זמן עבודה ארוך - שיוכל לתפקד כמה שיותר זמן מבלי שאצטרך לטעון אותו מחדש *גודל/עיצוב - עדיפות לנגנים קטנים ומעוצבים, עדיף מאיכות בנייה גבוהה. התקציב גמיש בעיקרון, מרפרוף במחירים באתרים שונים נראה שאני אוכל לעמוד במחיר של רובם המוחלט של הנגנים בשוק, בהנחה שהם שווים את זה. תמיכה בעברית אינה פקטור, נגן רדיו אינו פקטור, רשמקול אינו פקטור, אני מחפש משהו קטן יפה ועמיד שידע לנגן מוסיקה באיכות גבוהה לאורך זמן. תודה מראש

16. Started by MiGHTyDuCK,

היי יש לי את הלוח אם GA-K8N Ultra-9 אני רוצה לחבר את הקלידים שלי למחשב הכרטיס מסך שיש לי הוא זה שיש על הלוח אם רציתי לדעת האם יש לי את החיבור המתאים על הלוח אם לחבר כבל MIDI ? [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 644 צפיות
  17. Started by parker8,

אני מחפש נגן מוסיקה+נגן סרטים עם נפח גדול... אמנם אני לא אקנה משהו כזה בקרוב... רק רציתי לדעת לידע כללי... IPOD VIDEO או IAUDIO X2? או בגלל משהו אחר? תודה לעוזרים מראש

• 5 תגובות
    • 644 צפיות
  18. Started by Posford,

אני מדבר על הנגן הזה: http://www.photo-print.co.il/photoPrint-virtualShops/productDescription.aspx?sid=80&proId=1266&code=3 רציתי לשמוע חוות דעת מאנשים שיש להם אותו. תודה.

• 2 תגובות
    • 644 צפיות
  19. מה עדיף? (1) מה שאני עושה כרגע: מחבר את כרטיס הקול למערכת סטריאו aiwa שהיא אומנם די ישנה (5-6 שנים ככה...) אבל שומעים בה טוב (2) לקנות איזו מערכת קול 2.1 טובה בכמה מאות שקלים למחשב כי תכלס אני לא ממש משתמש ב-aiwa חוץ מהאפשרות של לשמוע עם המחשב מי שאומר (2) אשמח לקבל המלצה למערכת עד 400 ש"ח

• 2 תגובות
    • 644 צפיות
  20. http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=6586 http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=6584

• 3 תגובות
    • 644 צפיות
  21. Started by mostwanted,

אני עכשיו עושה קובץ מצגת ליום הולדת של סבתא שלי ובעיקרון יש רק תמונות בסירטון וכשאני שם 7 תמונות לא יודע למה אבל הוא יוצא לי מהתוכנה כל עוד יש 6 תמונות במצגת הכל בסדר אבל כשאני מוסיף עוד אחת הוא יוצא מהתוכנה מישהו יודע למה ואיך אני יכול לתקן את זה? מצטער אם זה לא שייך לפה לא ידעתי איפה לשאול.

• 3 תגובות
    • 644 צפיות
  22. Started by adirnasri,

שלום אני רוצה לקנות רמקולים למחשב שלי אני מוכן להשקיע עד 500 שקל בערך תודה אדיר

• 3 תגובות
    • 644 צפיות
  23. Started by samigol,

מישהו יכול להסביר לי למה את הבס שהוא הצליל עם התדר ואורך הגל הנמוך אני מרגיש בגוף ואת הטרבל אני לא מרגיש בכלל למרות שהוא הצליל בעל האורך גל הגבוה תודה

• 4 תגובות
    • 644 צפיות
  24. יש חנויות בארץ שמוכרות את הדגם הזה? אני מחפש תחליף הולם לX-FI

• 2 תגובות
    • 644 צפיות
  25. Started by rollita,

שלום, כרטיס הקול שלי לא מזוהה לאחר פורמט למחשב ואיבדתי את דיסק הדרייברים. כיצד אני יכול למצוא דרייברים מתאימים? בדיסק שאבד לי הנתיב המוביל לדרייברים של כרטיס הקול היה בספריית: PCI228 עוד נתונים: הלוח אם שלי הוא Micro Star מודל MS-6309 והצ'יפסט הוא Apollo Pro עפ"י גוגל יש לי כרטיס קול מובנה בלוח אבל ביציאת המחשב יש לי רק 4 ערוצי אודיו בלבד השייכים לכרטיס ה- PCI (שלא מזוהה...)

• 3 תגובות
    • 644 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.