עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. חיפשתי ב-5 חנויות ולא מצאתי

• 1 תגובה
    • 686 צפיות
  2. Started by yair_gobani,

שבוע טוב לכולם, אני חושב לקנות נגן MP3 (כמו הDOK), ורציתי אולי לקנות גם אוזניות. מה דעתכם על האוזניות RP-HV152 (פאנסוניק) ? האם הן איכותיות ? האם אני ארגיש הבדל ביניהן לבין אוזניות ממוצעות שמגיעות עם נגני MP3 פשוטים ? תודה רבה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 686 צפיות
  3. Started by shakedd,

היה לי רמקולים MICROLAB SOLO 7C הם היו עושים לי רעשים בדקתי ושמעתי מוזיקה דרך הפאלפון והרעשים נעלמו שהמחשב שלי עושה תרעשים (לא היה לי כרטיס קול ) מכרתי אותם וקניתי רמקולים ומגבר שאותם אני מחבר למחשב. היום קניתי כרטיס קול בכוונה שיפסיק לעשות רעשים כי הרבה אנשים אמרו לי שזאת הבעיה, הרעשים ממשיכים ואני עכשיו לא יודע מה יכולה להיות הבעיה צריך עזרה דחוף (הקול הוא פאק חזק, מפריע לי מאוד לשמוע מוזיקה) כול עזרה תתקבל בברכה

• 0 תגובות
    • 686 צפיות
  4. ברצוני לרכוש dvd שקורא את כל הפורמטים או לפחות את רובם. אז אשמח לקבל הצעות לדגם שעונה לבקשתי ממתין לתגובתכם בתודה מראש.

• 1 תגובה
    • 686 צפיות
  5. היי, יש לי מחשב שמחובר לטלוויזית LCD. למחשב יש רמקולים של ALTEC LANSING 2.1 החיבור הוא כזה: מכל רמקול יוצא כבל שמתחבר ל-SUB ויש כבל אחד שמחובר מהמחשב ל-SUB. השאלה היא האם יש אפשרות לחבר גם את ה-LCD באופן כזה שאני אוכל לשמוע גם את הטלוויזיה דרך הרמקולים של המחשב? תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 686 צפיות
  6. אם לדוגמא יש לי מסך LCD עם רמקולים ויש גם רמקלים אחרים מחוברים שניהם יעבדו ביחד?

• 3 תגובות
    • 686 צפיות
  7. Started by DarkIchi,

שלום, יש ל תקציב של 5000 ש"ח +- יכול להיות יותר לקניה של מערכת קולנוע ביתי 5.1 + רסיבר כמובן. אני רוצה מערכת איכותית שרוב השימוש בא יהיה לצורכי מוזיקה אבל שתעשה עבודה טובה ונקיה גם בצפיה בסרטים. תודה לעוזרים =)

• 4 תגובות
    • 686 צפיות
  8. Started by nimshoo,

אהלן, יש לכם המלצה לנגן דיוידי לא יקר עם כניסת USB ושידע לקרוא כתוביות בעברית בצורה טובה? שמתי לב לכך שהרבה נגנים למרות שהם מתפארים בקריאת כתוביות בעברית, בפועל לא מציגים את הכתוביות כממו שצריך - כתוביות קטנות, נחתכות וכו'.

• 1 תגובה
    • 686 צפיות
  9. שלום. אני מעוניין לרכוש כרטיס קול למחשב. חשוב לי שיהיה לכרטיס יציאת RCA ע"מ שאוכל לחבר אותו למגבר שלי. הייעוד הוא לשמיעת מוזיקה (Audiophile) בסטריאו. התקציב הינו גמיש מכיוון שאני לא כל כך בקיא במחירים. אשמח להמלצות. תודה

• 6 תגובות
    • 686 צפיות
  10. Started by guyf1712,

אשמח לקבל הצעות איכותיות תודה

• 1 תגובה
    • 686 צפיות
  11. אני רוצה בעקרון לחבר את הרמקולים של המחשב לנגן ולשמוע שירים מהנגן בווליום , במקום לקנות מערכת סטריאו לבית . לא צריך להאריך למה אבל עשיתי חישוב שזה יותר משתלם אז אם משהו יוכל להציע לי רמקולים של מחשב באיכות סאונד גבוהה עם הרבה ווליום .תודה אני גר בפרדס כץ אז אם יש חנות ליד כמו http://www.tuki.co.il/search.asp?qsearch=%F8%EE%F7%E5%EC%E9%ED&qmanufact=זה יהיה טוב. אבל אם יש מוצר יותר טוב בחנות אחרת אז אני אלך לחנות אחרת.

• 0 תגובות
    • 686 צפיות
  12. Started by pixilated,

הציעו לנו את זה בהצעת מחיר בין שאר המפרט של המחשב. הכרטיס קול הזה מספיק טוב או שכדאי להשקיע?

• 4 תגובות
    • 686 צפיות
  13. עפ"י האתר של Creative קיימים שלושה הבדלים בין המערכות: א. מערך 5.1 מגיע עם סאב חלש יותר. (150W ל-5.1, 210W ל-7.1) ב. פחות שני רמקולים, מן הסתם. ג. מערך 5.1 תומך בתדרים בין 25Hz to 20kHz, מערך 7.1 תומך בין 25Hz ~ 40kHz. מערך 5.1 נמכר ב-1,700 ש"ח, מערך 7.1 נמכר ב-3,100 ש"ח. אני רוצה לדעת אם תוספת שני רמקולים ותדר צליל רחב יותר תשפר משמעותית את החוויה במשחקים וסרטים? יש סרטי DVD שתומכים ב7.1 אמיתי?

• 3 תגובות
    • 686 צפיות
  14. שלום, אני רוצה לשמוע את השידורים ברמקולים שיש לי בחדר ולא בטיוי, אני רוצה לחבר את הממיר לליין אין למחשב ולשמוע דרך הרמקולים, כאילו להעביר את העניין דרך המחשב, אני מאמין שזה לא מסובך, כבלים יש לי, איך אני מגדיר את העניין ומה צריך בשביל זה? תודה ;D

• 7 תגובות
    • 686 צפיות
  15. Started by קוביביג,

???הההייי קניתי LCD של שארפ. ויש לה ממיר דיגיטלי מובנה לקליטת ערוצי לווין.יש בצד חריץ לכרטיס CI מה זה ואיפה קונים ??? קוביביג תודה

• 0 תגובות
    • 686 צפיות
  16. Started by ori-silver,

יש לי מחשב עם הלוח אם הזה http://adscomp.co.il/he/product_h.php?idn=1792&zap=1 קניתי את הכרטיס emu1212m איך אני מתקין אותו על הלוח אם ?[br]פורסם בתאריך: 20.07.2007 בשעה 15:50:17 אוקי חיברתי אותו אותו על הכניסות pci והתקנתי דרייברים איך אני יכול לדעת עם המחשב קולט אותו? נראה לי שמחשב שלי עדיין רק מזהה את הכרטיס הישן[br]פורסם בתאריך: 20.07.2007 בשעה 18:05:56אנטולי לך היה את הכרטיס איך בדיוק התקנת אותו?חיברתי אותו על ה-pci התקנתי דרייברים ופטץ מיקס מהדיסק ושאני נכנס לפטצ מיקס הוא כותב לי שאין לי 1010 pci hardware אני מיואש זה בעיה בכרטיס קול עצמו?

• 5 תגובות
    • 686 צפיות
  17. אהלן אני לא משיג את הרמקולים האלו בשום מקום. אפילו לא באיביי. אשמח להמלצה, מחפש רמקולים איכותיים, שומע בעיקר ג'אז וקלאסי. תקציב רצוי עד 1000 ש"ח. תודה תודה

• 0 תגובות
    • 686 צפיות
  18. Started by p-o-i,

שלום לכולם יש לי מגבר של JVC דגם 6052 בעל הספק 500W עכשיו לפי הפירוט הוא מפצל את זה כנראה ל5 ערוצים שונים שווה...עכשיו שאלתי חבר שלי בנוגע לעובדה שכל רמקול קידמי שלי צורך 250W אז חיברתי לרסיבר הזה רק את הקידמיים ואת הסראונד הכללי לרסיבר נוסף בקיצר הוא אמר לי שהעובדה שרק שניהם מחוברים והרסיבר מכוון ל ערוץ פרונט סטראו בלבד לא אומר שהוא מפצל אל הרמקולים את כל ההספק המלא שלא אלה של כל יציאה ז"א 100W לכל רמקול והוא אמר לי שצריך לשנות משהו בריסבר פיזית בישביל לדאוג לפיצול כזה...האם זה נכון?..ואם כן מישהו יודע איך או איפה יש לי הסברים לזה???

• 4 תגובות
    • 686 צפיות
  19. Started by BloodFist,

המערכת בסלון כבר ישנה מידי ולא פועלת טוב אז החלטנו לקנות חדשה יש תקציב של בערך 1500 שקל. מה מומלץ בתקציב הזה?

• 4 תגובות
    • 686 צפיות
  20. Started by patishh,

שלום לכולם, קניתי לפני מס' ימים מינידיסק mz-r701, אני מנסה להקליט שירים דרך ה- USB. יש למישהו מושג איך להעביר גם את שם השיר המוקלט אוטומטית? (לא מדובר בהעברת שירי mp3 אלא בהקלטה). ועוד משהו: למה המינידיסק הזה, למרות שאינו NetMD כל כך יקר? האם הוא שווה את המחיר? כי אני כבר שוקל להחזירו לחנות.

• 1 תגובה
    • 686 צפיות
  21. Started by ashkenazone,

אהלן, יש לי בעיה קטנה באיאודיו (5XL), שמתי סרטון AVI והוא פעל הכל טוב ויפה בלי בעיה, ואז כשמתי סרט באורך מלא (AVI) הוא לא הצליח להעלות אותו, הוא מתאמץ אבל לא קורא כלום בסוף.

• 5 תגובות
    • 686 צפיות
  22. Started by udimagen,

שלום לכולם! אני רוצה לקנות נגן סרטים לסלון והייתי די סגור על הWDTV HD עד שחפרתי קצת ונתקלתי בXTREAMER הזה שכולם מדברים עליו... צריך עצה... לקנות את הנגן הבטוח של WD או להזמין מבאג או מהאתר את האקסטימר? ראיתי שיש אנשים שמחכים לו חודש ויותר.... :s05: :s05:

23. Started by gargoil,

שלום לכולם! אני מקווה שאני במקום הנכון. יש לי בעייה של צריבת vob בגודל של מעל 2 Gb ה נרו לא מוכן האם מישהוא יכל להפנות אותי לפתרון תודה

• 2 תגובות
    • 686 צפיות
  24. להקלטת כלים חיים + מקלדת שליטה.

• 0 תגובות
    • 686 צפיות
  25. Started by adirnasri,

שלום אני רוצה לקנות רמקולים למחשב שלי אני מוכן להשקיע עד 500 שקל בערך תודה אדיר

• 3 תגובות
    • 686 צפיות

דיונים חדשים בפורומים