עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by Judas Iscariot,

תודה מראש לעוזרים תחובר לממיר HOT בלבד, ולכן יש צורך בפיצ'רים ואיכות די מינמליים.

• 0 תגובות
    • 657 צפיות
  2. שלום. אני מנסה לעזור למכר לבחור כרטיס סאונד ראוי - ושנינו, איך אומרים - אהבלים מוחלטים בתחום לא מדובר על כרטיס קול עבור משחקים, אלא עבור מחשב שעיקר יעודו הוא מטלות ווידאו, קידוד, יצירה של תוכן, וכן הלאה. מצאנו את הכרטיס הבא: Sound Blaster X-Fi Titanium Fatal1ty Prof בעלות של 90 דולר. אשמח לשמוע את דעתכם!

• 0 תגובות
    • 657 צפיות
  3. טוב אז הגיע הזמן להחליף את ה Pleomax TSP-2100 שיש לי כבר איזה 3+ שנים, עשו את שלהם וצריך להשתדרג, אלו הנתונים שלהם: Response Bandwidth 240Hz~20KHz Sensitivity : Woofer-130mV Max (PMPO) Output Power (Total) : 1300W למרות שנראה לי שזה לא אומר הרבה, מוזר שלא מצאתי כמעט שום דבר עליהם ברשת.

• 3 תגובות
    • 657 צפיות
  4. שומע שירים בווינאפ אז ישעמו רק מהאחוריים?

5. Started by aleXtazi,

יש לי אפשרות לקנות את ה CX300 ב 215 שקל חדשות מהחנות באוזניות שיש לי עכשיו סתם איזה מהשהו מאעפן יש לי בקיקים גרר גרר קיצור כבר גוססות אז חשבתי על האוזניות האלה מה אומרים שווה במחיר הזה? מה שהבנתי זה יוצא לי הכי זול בארץ

• 7 תגובות
    • 657 צפיות
  6. תמורת 3500 ... יקר , זול .. שווה ?!

• 0 תגובות
    • 657 צפיות
  7. Started by baz0r-,

הם עולים 225 דולר והאיכות שמיעה נשמעה לי די טובה. הם משתלמים למחיר או שיש יותר טובים? תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 657 צפיות
  8. Started by noamdev,

היי לפני כמה שנים קניתי טלויזיית פלזמה 42" (של סוני, יכול למצוא דגם מדוייק אם זה רלוונטי). אני עובר דירה ומעוניין להעביר אותה איתי כי היא עדיין עובדת טוב. הבעיה היא שבדירה החדשה אין מיקום טוב לתלות אותה על קיר (כמו שהייתה בדירה הקודמת) ואני מעוניין לשים אותה על שידה. הטלויזיה מיועדת לתלייה ולכן אין לה תחתית שתאפשר לשים אותה על השידה, ולכן אני מחפש פתרון. ניסיתי לחפש מושגים כמו "תחתית לטלויזיה" או "מעמד לטלויזיה" באינטרנט אבל לא מצאתי כלום. האם קיים תחום כזה של מוצרים? האם תוכלו להפנות אותי לאתרים שמוכרים כאלה? תודה!

• 0 תגובות
    • 657 צפיות
  9. Started by Speed Demon,

ראיתי שיש המון מכשירים שעונים לדרישת המחיר בזאפ,אבל אילו מהם באמת טובים ומומלצים ולא זבל שביר ולא אמין שבקושי קורא משהו? אני מחפש מכשיר נורמאלי בהתאם למחיר שיקרא באמת את כל הפורמטים כמו שכל חברה מבטיחה,שיהיה עם כניסת USB אבל לא בישביל היופי(אחת שבקושי עובדת) אלא אחת נורמאלית שבאמת תעבוד ותקרין משם סרטים. בקיצור,DVD,קורא DivX,כולל USB,לא זבל לא אמין,יש המלצות?

10. Started by patishh,

שלום לכולם, קניתי לפני מס' ימים מינידיסק mz-r701, אני מנסה להקליט שירים דרך ה- USB. יש למישהו מושג איך להעביר גם את שם השיר המוקלט אוטומטית? (לא מדובר בהעברת שירי mp3 אלא בהקלטה). ועוד משהו: למה המינידיסק הזה, למרות שאינו NetMD כל כך יקר? האם הוא שווה את המחיר? כי אני כבר שוקל להחזירו לחנות.

• 1 תגובה
    • 657 צפיות
  11. Started by za-david,

אני רוצה לרכוש רמקולים 2.0 למחשב (ללא סאב) הייתי רוצה לשמוע הצעות לרמקולים איכותיים, יהיה אחלה אם תצרפו לינקים. תודה מראש למגיבים.

• 0 תגובות
    • 657 צפיות
  12. שלום לכולם, אחרי חיפוש מרובה וקריאה של הרבה תגובות לשאלות פה יצאתי ממש מבולבל. :s05: אני רוצה לרכוש מערכת רמקולים 5.1 (Z-5500) למחשב ישן יחסית עם כרטיס קול OB .משמש למוסיקה סרטים ומשחקים (מעט מהכל) הצלחתי להבין ש: 1.אני חייב כרטיס קול שיכול להוציא אות אנלוגי לרמקולים כדי שאוכל לקבל צליל סראונד אמיתי ברמקולים במשחקים. 2.שכרטיס קול OB גם יכול להוציא אות אנלוגי לרמקולים אבל צורך משאבים מהמעבד ופוגע בביצועים. בכוונתי בעתיד (בעוד כשנה) להשתמש ברמקולים בעיקר כמערכת לקולנוע ביתי בסלון ולרכוש מערכת רמקולים פשוטה יותר למחשב (אחרי הרבה שנים בחיל האויר השמיעה כבר לא משהו והדרישות מהרמקולים בהתאם... ) איזה כרטיס קול יאפשר לי לקבל צליל סראונד אמיתי ברמקולים וביצועים סבירים לש…

• 2 תגובות
    • 657 צפיות
  13. Started by adirnasri,

שלום אני רוצה לקנות רמקולים למחשב שלי אני מוכן להשקיע עד 500 שקל בערך תודה אדיר

• 3 תגובות
    • 657 צפיות
  14. אני מחפש אוזניות עד 200 שח, לאחי הקטן (16), שיהיו עם איכות אודיו סבירה, וחשוב שיהיו לא אטומות (אני לא רוצה שהוא ידרס בגללי). הן מיועדות לטיולים, בית ספר וכל השטויות של בני נוער... שיראו נורמלי גם... יש לו e250... וגם שמח לכולם, ותודה מראש

• 1 תגובה
    • 657 צפיות
  15. שלום לכולם אודה לכם במתן עזרה לשם הפיכת גירסת הIRIVER h10 שברשותי מאמריקאית לאירופאית, הבנתי שיש דרך לעשות זאת . בתודה מראש לכל העוזרים תומר

• 5 תגובות
    • 657 צפיות
  16. Started by Oxygen87,

יש לי LCD מחוברת למחשב ואני רואה סרטים ב-HD. רמקולים יש לי אני צריך מגבר שיעשה את העבודה. החדר שלי הוא בערך 4 מטר על 4 מטר. איזה מגבר אני צריך שיעשה את העבודה ? מכיוון שאני לא מבין גדול ברסיברים אז אני יודע לפחות שרסיבר נורמלי מתחיל מ-1500 שקלים. אז אין לי ממש תקציב, אבל שמעתי שהמגברים של ימאהה מצויינים. תודה לעונים וערב טוב נ.ב ועוד שאלה שעניינה אותי אם אנחנו בענייני רסיברים שמתחברים למחשב: איך יותר טוב לחבר את הרסיבר ? עם כבל דיגיטלי אחד מהמחשב לרסיבר ושהרסיבר יפענח AC3\DTS ? או עם שלוש כבלים 1 לקדמיים 1 לאחוריים ועוד 1 לסנטר שיוצאים מהמחשב לרסיבר ?

• 7 תגובות
    • 657 צפיות
  17. Started by avinatbezeq,

שלום לכולם, אני מתעניין במחשב להמרת וידאו - אני רוצה להמיר מאות קלטות וידאו אנלוגיות (PAL) בצורה הכי טובה שאפשר. את תוצאות ההמרות הייתי רוצה לשמור על דיסקים ולראות אותם על מסך המחשב, וכן לצרוב על DVD-ים ולראות בטלוויזיה, ואולי אפילו לראות בטלוויזיה שמחוברת למחשב. א. אני מבין שבמפרטים סוג המחשב שאני צריך זה מחשב לקולנוע ביתי. האם נכון? ב. מדוע במפרטים מופיע כרטיס הלכידה Hauppauge WinTV-PVR-150 ולא ה-ATI TW Wonder HD 650 PCI? http://ati.amd.com/products/tvwonder650/PCI-euro/index.html ג. האם יש איזשהו יתרון בחיבור טלוויזיה למחשב, לעומת צפייה על מסך המחשב? אבי

• 2 תגובות
    • 657 צפיות
  18. Started by ORANGEJUICED,

מישהו מכיר תאוזניות האלה ?

19. Started by gilibong,

למערכת שלום , קניתי היום כבל אופטי למחשב בשביל המערכת. הכבל מחובר ומוגדר במערכת הסטריאו ,אבל המערכת אינה מזהה את הכבל בPnP. נכנסתי חיפשתי בהגדרות איך להגדיר , ולא הלך. אודה לכם מאוד אם תוכלו לעזור לי. יש לי לוח אם של ג'יגהבייט- ga-ep35-ds4 תודה.

• 0 תגובות
    • 656 צפיות
  20. Started by rollita,

שלום, כרטיס הקול שלי לא מזוהה לאחר פורמט למחשב ואיבדתי את דיסק הדרייברים. כיצד אני יכול למצוא דרייברים מתאימים? בדיסק שאבד לי הנתיב המוביל לדרייברים של כרטיס הקול היה בספריית: PCI228 עוד נתונים: הלוח אם שלי הוא Micro Star מודל MS-6309 והצ'יפסט הוא Apollo Pro עפ"י גוגל יש לי כרטיס קול מובנה בלוח אבל ביציאת המחשב יש לי רק 4 ערוצי אודיו בלבד השייכים לכרטיס ה- PCI (שלא מזוהה...)

• 3 תגובות
    • 656 צפיות
  21. שלום רב, אני מעוניין לרכוש טלוויזית LCD בגודל שנע סביב ה22'' במחיר זול עד כמה שניתן כעקרון, המחיר המקסימלי שאני מוכן להוציא עבור המוצר הוא 1500 ש"ח, אך אם אפשר להשיג בפחות אז מה טוב... תודה מראש...

22. שלום! רציתי לדעת איך תתפקד מערכת שיעודה הוא מחשב, בשימוש בסלון לא גדול (6*4), בחיבור לטלויזיה וDVD.?? המערכת היא לוג'יטק Z5450. הכוונה ב"איך תתפקד" היא בהוושאה למערכות מיועדות לסלון, סביב אותו מחיר. השאלה נובעת מהעובדות שלמערכת יש תמיכה בפורמטים המקובלים לקולנוע ביתי, יציאות מתאימות לחיבור לטלויזיה, ואיכות סאונד טובה מאוד. נראה, שלמערכות מיועדות-סלון במחיר זה, איכות הסאונד פחותה. צפויות בעיות בשימוש כזה במערכת זו? למישהו יש ניסיון עם מערכת זו או דומה בשימוש בסלון? האם יש חלופות מיועדות-סלון במחיר זה? תודה ויום טוב!

• 0 תגובות
    • 656 צפיות
  23. Started by Stoichkov,

צריך המלצה לרמקולים עד 350 ש"ח שישמשו רק למוזיקה רציתי לשאול אתכם מה אתם חושבים על רמקולים מחברת genius ועל הרמקולים האלה וSWHF5.1וGenius http://www1.zap.co.il/model.asp?model_id=26708 ואלה SW-5.1ValueוGenius http://www1.zap.co.il/models.asp?Sog=C-Speakers&DB58893=129102&DB26647=26967&DB26646=68451 תודה לעוזרים

• 6 תגובות
    • 656 צפיות
  24. Started by Ancient1,

ואיזה כרטיס עובד - עם דרייברים טובים - בויסטה 64 ? קראתי ש PVR-150 עובד רק ב 2GB זכרון , ולא עם 4GB ??? בנוסף אני מעונין ביכולת לשנות ערוצים בממיר עם השלט המסופק . קראתי על משהם של לידטק ? , שנקראים כרטיסים היברידיים : אנאלוגי ודיגיטלי האם יש טעם להשקיע בכרטיס כזה ? הכרטיסים שראיתי גם יושבים על PCIE תודה מראש

• 4 תגובות
    • 656 צפיות
  25. Started by djgur,

שלום , אני מעוניין לרכוש כרטיס טלויזיה איכותי כדי שאוכל לחבר אותו לממיר של הוט למסך מחשב Samsung T240,מערכת הפעלה vista ללא מדיה סנטר. איזה כרטיס הכי מומלץ היום שיעשה לי את העבודה באיכות גבוהה כולל הקלטה? איזה ממיר איכותי אני צריך לדרוש מהוט ? תודה ושבת שלום.

• 0 תגובות
    • 656 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.