עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by rafi-s-,

אני מחובר עם היציאה הדיגיטלית ובטסט אני שומע רק את שתי הרמקולים הקדמיים תודה מראש

• 1 תגובה
    • 526 צפיות
  2. היי קיבלתי דיסק מתנה עם שובר החלפה ליומולדת אני רוצה להחליף אותו וחשבתי להשתמש בו כזיכוי לנגן ...יש סיכוי שיש בחנות נגנים כמו IRIVER וIAUDIO בפלאשים? תודה

• 2 תגובות
    • 743 צפיות
  3. טוב קניתי לא מזמן רמקולים חדשים 5.1 של לוג'יטק אחלה רמקולים אבל אחד מהם לא עבד אבל זה לא היה מהרמקול ששיניתי את המיקום של החיבור בסאב הוא עבד וזה ששמתי במקומו לא עבד אז חשבתי שזה מהסאב בקיצר החלפתי אותם וזה בדיוק אותו דבר אז אני שואל עם זה מהכרטיס קול תגידו לי על בטוח כי אם זה מזה אני קונה תודה לעוזרים.

• 5 תגובות
    • 535 צפיות
  4. יש לי קרובים בארה"ב שבאים בזמן הקרוב לביקור. חשבתי לנצל את ההזדמנות כדי לקנות רמקולים טובים למחשב. אני לא צריך גימיקים כמו שלט, חיבורים מיוחדים או שום דבר כזה. רוצה משהו שיתחבר למחשב, ינגן מוזיקה וישמיע משחקים וסרטים בצורה איכותית. נוכן להוציא על זה משהו בסביבות ה200 דולר. אני לא ממש מבין ברמקולים ורציתי לשמוע המלצות מחברי הרמקולים. זה חייב להיות 5.1, המלצות בבקשה

• 5 תגובות
    • 694 צפיות
  5. Started by coorva,

למישהו יש חוו"ד על IROCK 5.1 HEADPHONES שמדמה סראונד בקידוד 5.1 ? אם למישהו יש אותם אשמח לשמוע מה דעתו כיוון שאני רוצה לרכוש אותם. תודה

• 0 תגובות
    • 560 צפיות
  6. Started by lior322,

אני מחבר את המכשיר לטלוויזיה והמגעים רופפים כזה כל תזוזה זה מפריע זה אמור להיות ככה? ותודה למי שעוזר

• 0 תגובות
    • 604 צפיות
  7. Started by Dror-l,

שלום לכם! עד עכשיו קודדתי את קבצי האמפי 3 שלי באיכות של 192kbps. עכשיו כשאני יודע שאפשר לקודד את הקבצים בקצב ביטים משתנה (VBR) אני רוצה לעבור לשיטה הזאת. אבל שאלה לי אליכם-באיזה bitrate מקסימלי ובאיזה bitrate מינימלי לקודד את הקבצים כדי לקבל איכות דומה לזאת שהשתמשתי בה עד עכשיו? תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 569 צפיות
  8. Started by B0necrack3R,

שלום חברה. אני רוצה לקנות נגן MP3 חדש, הבעיה שלי שאני מתלבט בין אם לקחת אחד מאילה שמבוססים על HDD או אחד עם FLASH היתרון בHDD הוא גודל האיכסון והיתרון של FLASH הוא הקומפקטיות. נוצרת אצלי אילוזיה שלנגני HDD יש איכות צליל הרבה יותא גובה מעל זאת של FLASH! האם זה באמת כך או שאני סתם מזבל לעצמי ת'שכל? כעיקרון אני צריך משהו קטן שאוכל גם לרוץ איתו, אני לא צריך מקום איכסון גדול במיוחד וגם פיצרים לא! (מסך צבעוני,מצלמה) מה שאני כן מצפה מהנגן הוא שיהיה משם טוב,עם איכות צליל מעולה ושידיע לעוצמות גדולות (אני הולך לחבר אותו לפעמים לHD497..) אני לא כל כך מכיר את השוק אך ראיתי קצת נגנים אצל IRIVER מבין ה-HDD הH10 הכי אופטימלי בשבילי.. אבל חוששני שהוא לא יתאים לי לריצות ואני יוכל ל…

• 30 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. Started by Guy King,

הנפח של הנגן רצוי שיהיה מינימום 4 ג'יגה, והמטרה העיקרית היא שאיכות הסאונד תהיה גבוהה ככל הניתן. תודה מראש

• 21 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. Started by x-boy_24,

שלום אני מחפש רדיו דיסק לרכב של אבא שלי ראיתי כל מיני אבל אני לא מכיר את החברות ולא יודע מה לקנות הכי חשוב זה שהרדיו דיסק יהיה mp3 בסביבות ה 600 שקל אפשר אפילו 700 וחשוב שהיא תיהיה טובה ולא תתקלקל אחרי כמה חודשים ואני מחפש גם רמקולים שהאיכות שלהם בסדר עד 200 שקל רמקולים אחוריים

• 1 תגובה
    • 570 צפיות
  11. Started by sagi_10,

אני צריך רמקולים טובים ב-200 שח אולי עם קצת חריגה בישביל טיפה יותר להנות מהמחשב רק מלוגיק פיסי

• 5 תגובות
    • 692 צפיות
  12. Started by nottheguy,

אני צריך משהו זול ונחמד (500 - 700 ש"ח) שיכול לקרוא MP3 מדיסק או כל דרך אחרת (חיבור רשת למחשב למשל), עם רמקולים built-in. כמה קריטריונים: שלט מסך עם יכולת לנווט בין הקבצים (העדפה לתצוגה של שמות קבצים ולא idtags) טיימר/שעון מעורר איכות סאונד לא קריטית אם מישהו יכול לעזור, זה רק אתם! תודה רבה רבה

• 0 תגובות
    • 545 צפיות
  13. Started by ras81,

שלום יש לי בלוח אם כניסה (בלוח עצמו) של INTERNAL AUDIO CD IN, מה זה? מה זה נותו אם אני מחבר את הCD לזה? תודה

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  14. באיריבר שלי לא נדלק לא כלום לא מטעין מה עושים? הוא היה על המחשב שלי פעם אחרונה ששמעתי בוא הוא עבד והכל היה טוב עכשיו כלום

• 11 תגובות
    • 753 צפיות
  15. כלומר,סידור לפי אומנים.

• 11 תגובות
    • 666 צפיות
  16. Started by icebreak,

סוף סוף מישהו רציני החליט לעשות השוואה אחד מול אחד בין ה IRIVER H320 ל IAUDIO X5: הביקורת: http://phonephile.blogspot.com/2005/08/iaudio-x5-vs-iriver-h320.html ותודה ל: http://dapreview.net/comment.php?comment.news.1958

• 91 תגובות
    • 4.9k צפיות
  17. כי אני רוצה לחבר את המחשב לרסיבר דרך יצאיאה דיגיטלית ואצלי בכרטיס קול יש יציאות קטנות כמו חיבור של אוזניות בדיסקמן עכשיו יש לי עוד שאלה קטנה איזה כבל אני צריך ??

18. Started by rafi-s-,

יש לי לוח a8n-sli עם כרטיס קול מובנה alc850 הוא מחובר למערכת קולנוע שלי דרך יציאה דיגיטלית עכשיו הבעיה כשאני שומע שיר אני שומע אותו בעוצמה נורמלית אבל כשאני מפעיל סרט אני שומע אותו ממש חלש בבקשה תעזרו לי אני משתגע

• 0 תגובות
    • 471 צפיות
  19. יש לי סט נגן די.וי.די+5 רמקולים+סאבוופר בסלון של NORMANDE, דגם DAV-3800. היום התחילו בעיות עם הסאבוופר, פתאום הוא מתחיל להוציא חריקות! לא יודע איך לתאר את זה ממש, אבל זה כמו קולות של פיצוצים (ולא, זה לא הקול הרגיל שהוא אמור להוציא). איזה סיבה יש לזה? הוא מונח על הרצפה אגב.

• 6 תגובות
    • 649 צפיות
  20. Started by lior322,

כנסו: http://dapreview.net/comment.php?comment.news.1954 יכול להיות שייצא u10 8 ג'יגה וואו עד שיצא ייקח זצן ועד שיגיע לארץ עוד יותר זמן :'(

• 5 תגובות
    • 679 צפיות
  21. Started by doker,

שלום רציתי לדעת מאיפה אני יכול להוריד את העידכון לh320 שיתמוך בעברית ועוד שאלה אם הוא יתמוך בעברית כל השמות של השירים יוצגו בעברית כי ראיתי מקומות שכתבו שרק ששומעים את השיר אז רואים עברית ואני רוצה שגם לפני זה יראו עברית אם מישהו יוכל להסביר לי את הנושא בבקשה

• 8 תגובות
    • 807 צפיות
  22. -------------------------------------------------------------------------------- אני מתכונן מחר לקנות טלויזיה 34 לסלון במחיר של עד 5500 שקל 34 אינ'צ עדיף סוני או טושיבה (אני הולך רק על איכות ללא פשרות) אני רוצה את עזרתכם המקצועית! לבחירה ועזרה שמתי עין על דגם מסויים אבל מבדיקה קטנה באינטרנט אתרי מכירות ראיתי תגובות ממש לא טובות שבראשם המשפט שחזר על עצמו כמה פעמים : "טכנולוגיה ישנה" מזה אומר!!!??...טלויזיה חדשה ע ם "טכנולוגיה ישנה" ובכלל מה אתה חושבים על הדגם הזה או מה אתם ממליצים לי במקום ? (חובה יציאת S-VIDEO) תודה רבה לכם אני חייב תשובה בהקדם האפשרי לפני סוף שבוע תודה. http://www.newpan.co.il/Index.asp?A...ryID=135&Page=1

• 2 תגובות
    • 518 צפיות
  23. יש לי נגן mp3 מדגם Gmini של Archos. אני עובד בעבודה שקטה, ואני שומע מוזיקה כ- 10 שעות ביממה. עד היום שמעתי ברמקולים (של מערכת סטריאו JVC לא משנה...). בימים אלה אני רוצה לעבור לשמוע באוזניות. כשאני שומע באוזניות (תוך אוזן) המקוריות של ארקוס, האיכות משביעה רצון. אבל אחרי שעה כואבות לי האוזניים מאוד, כשהכאב הוא גם באוזן עצמה (האוזן החיצונית. כנראה בגלל המבנה של האוזניה) אך בעיקר פנימה בעור התוף. אני לא שומע מידי בקול, אבל גם לא מאוד בשקט... אני שומע מוזיקה ישראלית שקטה, אבל גם טראנסים כבדים ביותר, כך שהאוזניות צריכות להתאים לרוב סוגי המוזיקה, והבאסים אמורים להיות מורגשים היטב ולא דלילים. אם נסכם, אז הדרישות שלי הם כאלה: *נוחות מאוד מאוד גם בהאזנה ממושכת. *לא מכאיבות את האוז…

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. אני רוצה לקנות מערכת סטריאו ביתית(רדיו דיסק) זולה עם איכות צליל סבירה. הייתי בחנות למוצרי חשמל אבל היו להם שם מערכות יקרות יותר. על מה הייתם הולכים מהאפשרויות שיש באתר זאפ? http://i.zap.co.il/models.asp?Sog=E-AudioSystem&DB58943=58944&orderby=price מכירים חנויות זולות לא באינטרנט? תודה מראש,

• 0 תגובות
    • 727 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.