אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
שלום,מבקש עזרה בהמלצה על אוזניות קשת לניטור סאונד במהלך עריכת וידאו,הדגשים הם אוזניות שאינן "מייפות" את הסאונד,התקציב הוא עד 500 שח,עם חיבור PL קטן/גדול,עם איטום טוב לאוזן,כיום משתמש ב אוזניות sennheiser hd202 שאינן תקינות כבר,מעוניין לדעת אם יש חלופות אחרות יותר טובות מהדגם הזה במסגרת התקציב שהצגתי,תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
היי, יש לי לוח אם P35-S3 של גיג'הבייט עם כרטיס קול מובנה של REALTEK.. יש לי את הדרייבר. יש לי בעיה עם המקרופון, אני צריך להגביר אותו ואני לא מצליח. באפשרויות סאונד יש לי אפשרות להגביר רק את ה VOLUME הכללי וכל השאר חסום. יש למישהו מושג איך לעשות שיהיה אפשר לעלות את הקו גם במקרופון..? תודה
-
- 1 תגובה
- 573 צפיות
-
-
מישהו יודע אם יש להשיג דריברים לויסטה 64 או משהו אחר שהכרטיס יעבוד תודה מראש לכל העוזרים
-
- 1 תגובה
- 578 צפיות
-
-
העם המערכת הזאת טובה? http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=27535 ועם לא תתנו לי רמקולים 5.1 עד 380 , 400 גג תודה מראש אדיר
-
- 1 תגובה
- 538 צפיות
-
-
שלום לכל חברי הפורום, אני מחפש טלוויזיית LCD לסבא וסבתא שלי, בתקציב של 3500 ש"ח בגודל של 37 אינץ'. קיבלתי הצעה לטלוויזייה של BEKO, אני לא מכיר אותם בתחום הזה (אני יודע שבתחומים אחרים הם בסדר גמור - מדיח כלים,תנור וגז) הסיבה שאני חושב על הטלוויזייה הזאת היא האחריות שאני מקבל עליה - 5 שנים אחריות מבית ישפאר!!! (הטלוויזייה תשמש אך ורק לצפייה בערוצי HOT דרך ממיר דיגיטאלי - לא יהיה שימוש במכשיר DVD או בקונסולה כלשהי), האחריות היא נושא שחשוב לי מאוד. יש למישהו נסיון איתם בתחום?או שיכול להפנות אותי לביקורות עליהם? בתודה מראש לכל העוזרים.
-
- 1 תגובה
- 566 צפיות
-
-
חשבתי על הלוג'יטק... שמעתי אצל חבר שלי את ה X-210 והם נשמעים מעולה, אז חשבתי ללכת על ה X-230 בגלל שהתקציב מאפשר לי את זה, מה אתם אומרים?
-
- 1 תגובה
- 548 צפיות
-
-
אני מבין שמשתמשים בתוכנת Media Center כלשהי, ודרך התפריטים מקבלים גישה לתמונות, סרטים מוזיקה וכו', ע"י דפדוף ובחירה בעזרת השלט האלחוטי. אך האם באמת אין לכם מקלדת ועכבר ? למשל, אם אתם רואים סרט כאשר קובץ התרגום בנפרד, ולעיתים לא מסונכרן, כיצד אתם מסנכרנים אותו ל 2 שניות קדימה, ללא מקלדת ועכבר... ?
-
- 1 תגובה
- 662 צפיות
-
-
היי, אני מעוניין לרכוש כרטיס טלוויזיה פשוט ע"מ להציג תכני טלווזיה בחיבור RF. אפוא, הינני פונה אליכם בבקשה להמלצות לכרטיס אשר יציג את השידור בצורה מניחה את הדעת על המסך DELL 2407 שברשותי. תודה על העזרה, שמואל
-
- 1 תגובה
- 639 צפיות
-
-
בהתחלה היה את ה-HDA X-Mystique 7.1 Gold, אבל לא התלהבתי ממנו במיוחד.. עכשיו אני רואה שכבר יש שניים נוספים: Terratec Aureon 7.1 Turtle Beach Montego DDL 7.1 יש למישהו ניסיון עם אחד (או יותר..) הכרטיסים האלו ? שמתי עין על ה-Turtle Beach... אני פשוט רוצה כבר להיפטר מה-Creative שלי (אודיג'י 2 "קלסי") ומעבר לכרטיס עם DDL נראה כמו צעד מספק לשדרוג. :xyxthumbs:
-
- 1 תגובה
- 886 צפיות
-
-
אני צריך אוזניות טובות, כאלה שמחברים לרמקולים של המחשב. כל האוזניות שיש לי הם באותה רמה כמו אוזניות שמחלקים במטוס. כל האוזניות עושות מין רעש סטטי כזה מציק או יש איזה מין קצב כזה של צפצופים כאלה מעצבנים. בקיצור אני צריך אוזניות למחשב, לא ברמה גבוהה במיוחד אבל לא ברמה נמוכה כמו שיש לי עכשיו מקווה שהבנתם, גיל
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
ראיתי שיש המון מכשירים שעונים לדרישת המחיר בזאפ,אבל אילו מהם באמת טובים ומומלצים ולא זבל שביר ולא אמין שבקושי קורא משהו? אני מחפש מכשיר נורמאלי בהתאם למחיר שיקרא באמת את כל הפורמטים כמו שכל חברה מבטיחה,שיהיה עם כניסת USB אבל לא בישביל היופי(אחת שבקושי עובדת) אלא אחת נורמאלית שבאמת תעבוד ותקרין משם סרטים. בקיצור,DVD,קורא DivX,כולל USB,לא זבל לא אמין,יש המלצות?
-
- 1 תגובה
- 647 צפיות
-
-
שלום אני מעוניין בטלויזיה LCD שתהיה משתלמת וסביב במחיר בכותרת. חשוב לי בעיקר צפייה בטלויזיה ותמיכה ב HD. ושאלה נוספת: האם מומלץ לקנות מחנויות כמו מחסני חשמל וכו?. תודה בן
-
- 1 תגובה
- 641 צפיות
-
-
סתכלו נגיד בישביל לחבר בין הטלוויזיה למחשב אני מחבר עם שתי כבלים אחד של SVIDEO ושתי עם ראש בננה של קול. אני רוצה לדעת עם יש חיבור אלחוטי לדבר הזה וראיתי שיש כזה דבר חדש שיצא עכשיו מערכו סטירמינג כאלה כמו שיש עכשיו בDLINK אבל אלו בישביל מי שיש לו רשת ביתית אלחוטית קיימת. ולי אין. אני מחפש חיבור פשוט כמו הכבלים אבל אלחוטי כמו אוזניות אלחוטיות
-
- 1 תגובה
- 525 צפיות
-
-
שלום לכולם , אתמול קניתי את הDT880 . הבעיה היא שאין לי לא מגבר ולא כרטיס קול טוב, אלא כרטיס מובנה של הלוח אם, לכן רציתי לשאול אותכם משהו: 1. האם מגבר רמקולים יכול לשמש כמגבר אוזניות גם כן? 2.איזה חלק עדיף לקנות לפני - מגבר , או כרטיס קול? 3. על איזה כרטיס קול אתם ממליצים, והאם אני באמת ארגיש בהבדל ניכר? תודה רבה על העזרה.
-
- 1 תגובה
- 490 צפיות
-
-
שלום לפני כמה ימים התחלתי שוב להשתמש במיני דיסק שלי אחרי שהיה מושבת שנתיים ועכשיו כשבאתי להקליט שירים דרך המחשב נתקלתי בבעיה. כנראה אין מספיק הפסקה בין השירים ואז זה יוצר מצב שיש במיני דיסק שיר אחד שיש בו כמה שירים מישהו יודע איך לפתור את זה? או לתת לי תוכנה לעריכת מוזיקה כדי שאני יוכל להגדיל בסוף את השירים באיזה שתי שנייה או דרך אחרת לתקן את זה תודה מראש =)
-
- 1 תגובה
- 574 צפיות
-
-
אהלן. יש לי שני מחשבים שנמצאים ברשת אלחוטית בבית. אחד מהם יושב בסלון אבל אני לא יכול לשים אותו צמוד לטלוויזיה ולכן אני צריך להריץ כבל HDMI ארוך מאד על הרצפה. אני מחפש דרך לשדר לטלוויזיה LCD באיכות FULL HD. הבנתי שיש מכשיר כזה שנקרא xtreamer אבל הוא בסביבות 750 שקל. האם יש פיתרון זול יותר? בנוסף, על אילו רמקולים 2.1 הייתם ממליצים מבחינת עלות מול איכות סאונד למחשב? תודה רבה וחג שמח
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
היי,אז לאחר שהייתי עם siberia steelseries v2 ו- akg k518 החלטתי לשדרג לאוזניות שיתאימו יותר למוסיקה וסרטים. אני שומע הרוב r&b , האוס , מטאל (פחות) , ראפ ושירים יותר שקטים של להקות כמו coldpaly , kings of leon וכו' .. המליצו לי על shure srh750dj קראתי עליהם גם הרבה ביקורות טובות אך רציתי לדעת אם יש אוזניות אחרות שגם כדי לבדוק? עדיפות לאוזניות 'סגורות' אין צורך במיקרופון מובנה אך אם זה מגיע עם מיקרופון זה גם טוב תודה רבה .
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
וידאו שצולם במסרטת DVD , רואים אותו במסרטה אבל כששמים את התקליטור במחשב לא רואים כלום.מה יכולה להיות הסיבה? בתודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 613 צפיות
-
-
אני קניתי בראקודה ואני לא ממש מרוצה מהם במיוחד אחרי שראיתי את ה SIBERIA וה 5HV2 אני שוקל להחליף אותן ואני מתלבט מה כדאי ? וגם הברקודה עושות לי הרבה בעיות 5HV2 בלי USB או SIBERIA V2 USB אני מתכוונן בעיקר למשחקים תודה
-
- 1 תגובה
- 724 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש אוזניות over-ear או on-ear, עדיפות ל-over, עד 500-600~ שקל. כמו כן רצוי שיהיו מתקפלות, לאו דווקא להליכה ברחוב אבל כן שיהיו נוחות לנשיאה בתיק. השימוש הוא במחשב נייד ונייח, בעיקר למוסיקה וקצת לסרטים. עדיף שיהיו יחסית אטומות, במיוחד מהכיוון של דליפת צלילים החוצה. אשמח להמלצות, תודה
-
- 1 תגובה
- 2.5k צפיות
-
-
היי, אני מתכנן לקנות בקרוב מחשב חדש (עם כ.קול 4.1) ואני שוקל לקנות גם רמקולים 4.1 הבעיה אצלי היא שאני לא יכול לתלות את הרמקולים על הקירות מכיוון שהעברת כבלים על הקירות לא באה בחשבון. האם שווה להשקיע ברמקולים 4.1 אם אני מתכוון לשים את כולם על השולחן או האם שווה להשאר עם הרמקולים הרגילים שלי (שהם טובים אבל רק 2.1). אם כדאי לקנות חדשים על מה אתם ממליצים? (אני מחפש משהו זול אבל שתהיה איכות טובה, אני לא משוגע שמבדיל בין האיכויות הכי קטנות של הסאונד אבל אני לא רוצה להרגיש שקניתי משהו סתם) אז מה אתם אומרים?
-
- 1 תגובה
- 717 צפיות
-
-
שלום, יש לי מכשיר איריבר אייץ 10 ועד היום לא היו איתו בעיות. היום ניסיתי לסנכרן איתו מוזיקה אך לצערי הסנכרון נעצר באמצע... עכשיו כל פעם שאני מנסה להפעיל אותו הוא נותן לי הודעה של PLEASE WAIT SYSTEM INITIALIZING... יש משהו לעשות עם זה? זה ממש דחוף למחר בבוקר... תודה לכל מי שיעזור
-
- 1 תגובה
- 500 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות iriver t20 בנפח 1 ג'יגה איך הוא???
-
- 1 תגובה
- 615 צפיות
-
-
שלום, היום החלטתי שהגיע הזמן לקנות DVD חדש. מכיוון שאני לא מבין כלום בנושא החלטתי לפנות אליכם. ברצוני לקנות DVD בתקציב של כ- 500-600 ש"ח שיתמוך בכל הפורמטים הפופולאריים, שיהיה איכותי, שלא יהרס תוך שבוע וזהו... שמעתי שיש גם DVD מקליט, האם זה יכנס לתקציב? תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 503 צפיות
-
-
משהו יכול להמצליץ לי על אוזניות טובות עד 300 (אפשר גם לחרוג קצת) שמתאימות לשיחות בסקייפ ומשחקים תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 812 צפיות
-