עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by omri_ro,

אני מחפש תוכנה שבה אוכל להגדיר שהסרטים יקרנו עם הPLAYER שלי (MV2PLAYER) ולא עם הPLAYER המובנה בתוכנה, למעשה כל מה שאני צריך זה FILE BROWSER שנראה יפה חיצונית ויראה טוב על מסך הטלביזיה

• 0 תגובות
    • 606 צפיות
  2. יש לי אייפוד וידאו כזה http://store.apple.com/1-800-MY-APPLE/WebObjects/AppleStore?family=iPod שקניתי לפני חודש ואני לא ממש צריך אותו אז כמה אתם חושבים אפשר לדרוש עליו ? ד.א , חדש הכי זול בארץ הוא עולה 1800

• 5 תגובות
    • 576 צפיות
  3. Started by coolpix23,

שלום לכולם. יש לי בעיה בלחבר את המערכת למחשב. המערכת בנוייה מ5 רמקולים וסאב אחד. עכשיו ברגע שאני מחבר את כול חיבורים למחשב אני מקבל סאונד רק בסאב ובשני רמקולים. כול השאר אינם מגיבים או שמגיבים בסאונד נורא נורא חלש חייב לציין שהכול עבד קשורה עד אתמול כשהתקנתי וינדוס 7 חדש שרכשתי לאחר שהנהנתי מספיק מגירסת ה"דמו" שניגמרה לה לאחר הפירמוט לא משנה איך שאני משחק (ושיחקתי כבר בכול האופציות האפשריות) לא מצליח להפעיל את כול הרמקולים עכשיו עוד משהו שאיני מצליח להבין. יש לי את התוכנה: realtek hd audio manager שבעזרתה שאני שולט על הרמקולים. שם מוגדר 5.1 ערוצים וכשאני מבצע בדיקה בתוכנה כול הרמקולים עוברים את הבדיקה בהצלחה ומשמיעים סאונד. ברגע שאני סוגר אותה ופותח ituns או media playe…

• 1 תגובה
    • 857 צפיות
  4. Started by HaimTS,

לדוגמא Logitech® Z-680 דרך קוואקס כאשר הכרטיס קול לא יועד להעברת קידוד DTS או שחייב כרטיס קול 5.1 ואז למה בכלל קיים פיענוח DD ברמקול? תודה, HaimTS ********************************** עבר עריכה

• 1 תגובה
    • 962 צפיות
  5. Started by eliranl,

אני קונה את הרמקולים LOGITECH Z-5500 : www.logitech.com בקיצור לרמקולים האלו יש פאנל LCD שיש לו יצאה אופטית ,עכשיו אני צריך גם לבחור כרטיס קול מה ממליצים? אני מביא מארה"ב ככה שאפשר למצוא כרטיסים טובים עם יציאה אופטית. עכשיו מה נותן לי היציאה אופטית זה כל כך משמעותי? מישהו יודע גם איך זה יתחבר? מה יותר טוב קואקסיאלי או אופטי?

• 9 תגובות
    • 966 צפיות
  6. Started by Yotam-C,

אם הרמקולים לא מנוצלים טוב על ידי כרטיס הקול אז זה פוגע גם בווליום שלהם וגם באיכות שלהם ? וגם מה ההבדל ב-Asus Xonar בין הסיומות D1 ו- DS (מה טוב יותר) ? וכרטיס כזה יכול לעזור לי מהבחינות שציינתי למעלה ? ד"א הכרטיס קול והרמקולים שאני מדבר עליהם הם Microlab Solo 7C וכרטיס קול מובנה של הלוח אם (Asus P5KC) בנתיים .. אני מקווה בקרוב להחליף אותו אם זה יעזור.

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. Started by Yiii,

אהלן אני קונה מחשב חדש כנראה, בקרוב. יש לי התלבטות האם לקנות כרטיס קול "פשוט" של קריאייטיב. ( sound blaster 5.1 ) מה ההבדלים בין כרטיס קול מובנה לבין הכרטיס הנ"ל? אז נכון, האיכות של הסאונד... אבל עד היום עבדתי עם כרטיסי קול פשוטים והיה מאה אחוז. אפילו אפשרות למערכת סראונד יש בכרטיסי קול מובנים של היום.... אז האם שווה להשקיע 170 ש"ח בערך בשביל הכרטיס הנ"ל? תודה

• 3 תגובות
    • 676 צפיות
  8. *מרחק צפייה : 2.5 -3 *גודל באינצ'ים : 46-47 [אם יש אפשרות ליותר מה טוב] * תקציב: 5000 [חריגה עד 100 שקלים] *מה חשוב לי בטלוויזיה : *איכות טובה בשידורי SD [השימוש העיקרי ,בינתיים -הטלוויזיה מיועדת לטווח הארוך] FULL HD באופן כללי ישנה עדיפות לחדות צפייה [sd\hd] מאשר פיצ'רים כאלה או אחרים [למרות שאני אשמח ל USB] אשמח לעזרתכם !

9. Started by ido-nava,

שלוםא ני מחפש LCD או פלזמה (עדיין לא החלטתי מה לקחת) עד מחיר של 13K. הטלויזה תשתמש בעיקר לצפייה ביס ו הוט לפעמים דיוידי ולפעמים PS2. לפי מה שהכבנתי טלוויזיות פלזמה משך חייהם 15 אלף שעות וטלויזיות אל סי די 60 אלף שעות? עם מישהו יכול להביא לי שתי דגמים מומלצים של טלוזית LCD וטלוויזית פלזמה ויגיד לי מה ההבדלים העיקריים בינהם אני ישמח! תודה רבה, עידו.

• 13 תגובות
    • 788 צפיות
  10. Started by parker8,

מאוד רצוי שינגן גם וידאו באיכות גבוהה.... והכי חשוב- הארד דיסק בפח כמה שיותר גבוהה (כל עוד לא פוגע באיכות המוצר) תודה לעוזרים מראש

• 20 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. אני מעוניין למכור את כרטיס הקול (Creative SoundBlaster Audigy 4 SE) ומערכת הרמקולים (Creative Inspire T3030) שלי ולקנות משהו יותר טוב שיתחבר לכרטיס הקול המובנה של לוח האם במקום. השאלה היא האם זה משתלם, וניתן יהיה לקנות משהו שיתן שיפור משמעותי באיכות הסאונד (לא שיפור מדהים, אבל לפחות עליית מדרגה) מהכסף שארוויח מהמכירה. השימוש העיקרי הוא מוזיקה (בעיקר מטאל).

• 6 תגובות
    • 692 צפיות
  12. ההתלבטות כרגע היא בין: SpeedLink Medusa 5.1 SpeedLink Medusa 5.1 Home SpeedLink Medusa 5.1 ProGamer Icemet Siberia המטרה העיקרית היא גיימינג (FPS ומשחקי RPG למיניהם) חייב לכלול מיקרופון באיכות סבירה פלוס (לונטרילו ומשחקי רשת תומכים) אני אשתמש בזה גם למוזיקה מידי פעם, ולסרטים כמעט בכלל לא, אבל אם הסתדרתי במוזיקה עם הרמקולים שמובנים במסך שלי, גם איכות של אוזניות גיימינג תיהיה הרבה יותר ממספיקה. אוזניות קשת, יתחברו רק למחשב (כרטיס קול מובנה, מפרט בפרופיל, 5.1 ערוצים בכרטיס אם אני זוכר נכון) צריך ליהיות מאורר, ושישמעו אותי מבחוץ כמה שפחות, אבל אם זה אפשרי שאני אשמע ברמה מסויימת מה קורה בחוץ (שאני לא אפספס טלפונים ודברים בסגנון) תקציב של כ400 ש"ח, אני מוכן לחרוג עד ל450 אם שוו…

• 17 תגובות
    • 3.3k צפיות
  13. Started by Guarding angel,

מעוניין באוזניות קשת איכותיות עד 300שח אינני חזק באוזניות אז לקטתי כמה שהביקורות עליהן טובות מאוד אך נשאר רק לקחת את הטוב מבניהם אם יש דגם נוסף אשמח. שומע כל סוגי המוזיקה,יתחברו לאייפון 4S חשוב לי שהסאונד יהיה מפורט ככל האפשר עם באסים טובים,שלא יהיו גדולות במיוחד ושיהיו נוחות. תודה

• 12 תגובות
    • 2.5k צפיות
  14. יש לי את הכרטיס קול sound blaster live 5.1 ואת הרמקולים inspire t7900 של קרייטיב (בבקשה בלי הערות על למה כרטיס כזה עם רמקולים כאלה, הוא זמני ובקרוב יוחלף) יש לי פה שתי שאלות, לא עשיתי את זה מחובר כדי שלא יתבלבלו אבל הן על אותו הנושא בערך 1. בדרייברים של הכרטיס קול יש אפשרות בשם bass redirection שאמורה לשלוח את כל הבאס ישר לסאבוופר ולא לסטליטים במקום מגדירים שם frequency לפי hz מ10 עד ל200 על איזה מספר אני צריך לשים את המדד כדי שכל הבאס יצא דרך הסאב (פיצוצים, נשקים, בומים וכו') ? .2 ואני רוצה לציין שגם יש לי שינוי באס בשלט החוטי הוא נראה בערך ככה( למרות שהשלט הזה הוא ש הt7700 שהשינוי בו הוא שיש שם איזה חור לcreative zen) על כמה בערך לשים את הרמה של הבאס( לפני החצי? על החצי…

• 10 תגובות
    • 915 צפיות
  15. Started by Access Denied,

מה אתם חושבים על ה"דבר" הזה ב-KSP: ?Vosonic 40GB MP3 + Reader? Model VP3310 X'S-DRIVE PRO STORAGE DEVICE WITH BLUE BACKLIGHT LCD + MP3 PLAYER Supports major types of memory cards Compact Flash Card type I/type II (CF) IBM MicroDrive SmartMedia Card (SM) Memory Stickо (MS), Memory Stick Pro (MS Pro) Secure Digital Card (SD) MultiMediaCard (MMC) LCD Blue-backlight LCD displays working status (no picture preview) Hard Disk Supports data transmission from memory card(s) to built-in 2.5 Hard drive. Backup all kinds of files as the 2.5" external HDD, USB card reader/ writer DC Power Internal Power: Li-ion rechargeable battery 3.6V x 2(720mA) External Power:…

• 3 תגובות
    • 712 צפיות
  16. היי חבריה, כרטיס מסך nvidia 8500 יציאות vga dvi טלוויזיה סמסונג lcd t260hd כל היציאות הקיימות יש בה הטלוויזיה מחוברת למחשב באמצעות חיבור hdmi אל dvi שאלתי היא:איך אני יכול לעבוד על המחשב כרגיל ובטלוויזיה לצפות בתכנים הנמצאים במחשב? דוגמא: לראות vod במקאו בטלוויזיה ובמחשב לגלוש באינטרנט תודה

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. מה אמור להתחבר שמה? הלוח הוא Gigabyte GA-8SQ800

• 3 תגובות
    • 783 צפיות
  18. Started by Refaelo,

שלום לכולם ! יש לי לוח אם asus a8n-sli deluxe עם כ.קול מובנה alc 850 שתומך ב 8 ערוצים ובעל יציאת spdif דרך יציאה אופטית וקואקסיאלית, כמו כן יש לי מגבר yamaha 2092 שתומך ב6 ערוצים ובעל כניסות אופטית וקואקסיאליות כאשר חיברתי את המחשב למערכת ועשיתי טסט לרמקולים,רק שני הרמקולים הקדמיים קיבלו סיגנל,וכל השאר (אחוריים סנטר וסאב) לא קיבלו סיגנל. אולם כאשר המחשב הפעיל משחק או סרט dvd כל 6 הרמקולים פעלו. האם לפי דעתכם יש בעיה ואם כן איך אני מסדר אותה תודה לכולם

• 0 תגובות
    • 556 צפיות
  19. Started by itsik1231995,

אני חושב על זה רסיבר (אתם המלצתם) http://www.lastprice.co.il/product.asp?productid=8658 סנטר http://www.fuse.co.il/products/162549 קדמיים | http://www.hi-fi.co.il/Product.asp?Pid=400SE&Cat2Cat1ID=4&Cat2ID=8&aff=Zap〈=HE אחוריים http://www.allwin.co.il/Product.aspx?productID=6894 הכול ביחד 4300 שח מה אתם חושבים ? אני רוצה גם סהב אבל בעייתי קצת התקציב

• 34 תגובות
    • 3.9k צפיות
  20. האם ברגע שמעדכנים את התוכנה בIPOD לעברית האחריות לא תקפה?

• 0 תגובות
    • 534 צפיות
  21. Started by Or94,

ש לי בבית בסלון טלוויזית CRT ישנה של טושיבה בגודל 34 אינץ' ויש לי טלוויזית LCD של LG בגודל 37 אינץ' בקומה למעלה. הLCD הוא מדגם 37LG55FR. יש לי ממירים של YES בבית והטלוויזית LCD מחוברת גם למחשב מדיה סנטר עם כרטיס טלוויזיה. עכשיו התחיל המונדיאל וכשראיתי את המונדיאל דרך המדיה סנטר לא ראו טוב. עברתי לשידור דרך הממיר של YES ושם רואים הרבה יותר טוב אבל עדיין קצת מטושטש. מה שמוזר הוא שבטלוויזיה בסלון הCRT רואים חד ומצויין ויותר טוב מהLCD. האם זה קשור לזה שבLCD אני יושב במרחק יותר קרוב לטלוויזיה ולעומת זאת בסלון אני יושב רחוק מהטלוויזיה? אם לא מה ניתן לעשות? קישור לאתר LG: http://www.lg.com/il/tv-and-home-ent...d-37LG55FR.jsp

• 8 תגובות
    • 1.8k צפיות
  22. Started by Or ei,

אחרי כל החיפושים זה מסתכם ב2 טלוויזיות שהכי מתאימות השימושים הם 50% מחשב 25% סרטים מהמחשב (720P)ו 25% YES sharp wd1e יתרונות : עדיפה בשידורים של YES ,ו 6ms חסרונות : תמיכת NR רק מהVGA samsung r81 יותרונות :תמיכת בNR דרך הHDMI חסרונות : איכות שידורים של YES פחות טובה אלה בעיקר השיקולים שלי מבחינת מחיר הם כמעט אותו דבר (מחיר עם אחריות יבואן מלאה)

• 3 תגובות
    • 787 צפיות
  23. שלום, יש לי כרטיס Creative SB Live אבל אני לא יודע יותר מזה, (שמעתי שיש 5.1 , Value ועוד) השאלה שלי היא האם יש תוכנה או סימנים מסויימים שבעזרתם אוכל לזהות את כרטיס הקול שלי. תשובות רציניות בבקשה . תודה מראש.

• 6 תגובות
    • 811 צפיות
  24. Started by er0101,

איזה חומרה צריך כדי להפוך מחשב לHTPC? IR Blaster,שלט MCE, כרטיס TV איכותי? מה המחלות ילדות של win MCE2005?

• 0 תגובות
    • 651 צפיות
  25. שלום לכולם! אני יודע שהנושא חרוש ביותר אך הייתי רוצה לשאול כמה שאלות בנוגע לנגני MP3. חבר שלי ביקש ממני לברר לו על נגן MP3 ואני לא מתמצא בנושא. לכן פניתי לפורום הזה ביודעי שהוא פורום מצויין בכל הקשור לסאונד. ( ) לחבר שלי יש תקציב של, בערך, 2000-2200 ש"ח והוא מתלבט בין כמה נגנים: iPod Photo, Zen ועוד כמה שאיני זוכר את שמותיהם. עכשיו מגיעה השאלה שלי: על איזה נגן הייתם אתם ממליצים? נ.ב המחיר למעלה כולל את הנגן ותוספות, כגון: מעמד שולחני וכו'. תודה רבה מראש לכל העוזרים/ות

• 1 תגובה
    • 618 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.