עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. פתחתי אשכול וחיפשתי אותו הוא נעלם אז פתחתי חדש הרמקולים CREATIVE SBS 390, 2.1? אני הולך לקנות אותם היום עוד שעה עזרה מהירה פלייז ב 220 שקל עכשיו היה רשום שהם רמקולים לווינים מזה אומר אני לא רוצה שום לויני או אלחוטי אני רוצה רמקולים עם חוטים מישהו מוכן לעזור לי מהרררררר

• 0 תגובות
    • 645 צפיות
  2. Started by ranran,

שלום אני קורא פה על אנשים שיש להם כרטיס קול ותגידו יש באמת הבדל בשמיעה מכרטיס קול לאחד שמובנה? כי אני מתכנן לקנות והשימושים זה בעיקר למשחקים אז באמת יש הבדל? וראיתי שהכי מומלץ כאן זהX-FI איזה דגם כדאי לי (אני לא רוצה משהו יקר מאוד) ואם אפשר מיקום הכי קרוב לתל אביב אם יש לקניה תודה רבה -עריכה- וראיתי שיש לו בעיה עם לוחות אם זה יעבוד על שלי (P4P800) ציפסט INTEL 865PE

• 2 תגובות
    • 645 צפיות
  3. Started by lader,

מכשיר DVD, דגם TERAX - DVD 1350 http://www.officedepot.co.il/(ozohkqj32m0a0255wwmpkimp)/catalogSku.aspx?PR=QJ5&ID=713131 בבקשה תרשמו מה טוב או לא טוב בו.

• 4 תגובות
    • 645 צפיות
  4. שלום לכולם, אני מעוניין לקנות 5 מתליים לרמקולים מדגם LOGITECH Z906, וברצוני לקבל מכם הצעה למתליים מתכווננים טובים מאחורה התקציב הוא עד 500 שקל לחמישה המתלים. תודה מראש לעוזרים!

• 0 תגובות
    • 645 צפיות
  5. Started by nazgull,

היי, אני מעוניין באוזניות קשת לפלאפון בתקציב של 200-250 גג. אשמח לקבל המלצות לדגמים ולחנויות. תודה

• 0 תגובות
    • 645 צפיות
  6. Started by ranj,

יש לי כרטיס מסך 8600GT . ליציאת ה VGA שלו מחובר מסך המחשב וליציאת ה DVI מחובר ה LCD עם כבל DVI ל HDMI והעברתי כבל pl מכרטיס הקול של המחשב לטלויזיה (ליד כניסת ה HDMI יש כניסת pl שמיועדת למחשב) התמונה מופיעה מצוין אך אין קול, חיברתי מחשב אחר וכן יש קול כנראה שזה משהו בהגדרות אבל לא הצלחתי לעלות על הבעיה (כמובן שכאשר אני מחבר את המחשב לרמקולים רגילים הכל עובד רק בטלויזה לא ) . יש לי כרטיס קול מובנה על הלוח . דגם הלוח -Gigabyte GA-P35-DS3L דגם הכרטיס קול - Realtek ALC888/1200 @ Intel 82801IB ICH9 - High Definition Audio דגם הטלויזה - samsung 37B530 . ודבר נוסף האם אני יכול להגדיר למחשב ולטלויזיה לכל אחד רזולוציה שונה ?

• 0 תגובות
    • 645 צפיות
  7. שלום, כיום אני משתמש במערכת 5.1 ישנה של לוג'יטק מלפני 4-5 שנים לערך (?), אחד החיבורים בסאב כבר אינו שולח אות לרמקול צדדי, האחריות כבר פגה תוקף ואין לי הרבה מה לעשות עם זה והחלטתי שכדאי לחדש למערכת חדשה השימוש שלי בסאונד בחדר ( 3מ' על 3מ' ) הוא בעיקר למטרת מוזיקה וסרטים ההתלבטות שלי היא בין SOLO 7C ‎ או X15‎ ? מה לדעתם כדאי באמת ? התקציב הוא לא העניין אני מוכן להשקיע באחד מבין שני המערכות הללו, או שאני אלמד משהו חדש ולא כדאי ללכת על מיקרולאב

• 0 תגובות
    • 645 צפיות
  8. Started by avi_adam,

הגיע הזמן להחליף את המערכת סטריאו הישנה שלי מחפש מערכת חדשה לחבר למחשב , אולי גם לטלוויזיה חשוב לי מאוד איכות הסאונד ובאסים כמובן אני יודע שהיום יש מערכות סטריאו קטנות שמעיפות את המערכת שלי באיכות ראיתי בבאג כמה רמקולים ואני צריך המלצות/חוות דעת http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=8065&perur=1&t=59 http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=8386&perur=2&t=59&c=811

• 0 תגובות
    • 645 צפיות
  9. Started by Judas Iscariot,

תודה מראש לעוזרים תחובר לממיר HOT בלבד, ולכן יש צורך בפיצ'רים ואיכות די מינמליים.

• 0 תגובות
    • 645 צפיות
  10. Started by Tall-Guy,

שלום :-) לפני שנים מספר יצא לי בהמלצת חברי הפורום לקנות את ה Altec Lansing ATP3 למחשב. הם בעיקר משמשים אותי למשחקים ולשמיעת מוזיקה בחדר. לפני כשבוע חבר שלי עזב לחול, והשאיר לי את המערכת ה 2.1 שלו. שמה הוא Logitech X 230. אני מודע לעניין שהמערכות ישנות קצת, ולכן רק זקני הפורום יכירו אותם, אולם רציתי לשמוע חוות דעת לפני שאני מפרק את כל החוטים ועושה את מבחן האוזן - על סמך הפרטים הטכנים והנסיון, מערכת אחת טובה יותר מהשניה? תודה וחג שמח :-)

• 0 תגובות
    • 645 צפיות
  11. Started by Swed,

אני צריך המלצה לרסיבר שיכול להוציא סראונד אני ייודע שכמעט כולם יודעים. מחיר עד 1500 שקל עם חריגה קלה. תודה לעוזרים..

• 0 תגובות
    • 645 צפיות
  12. Started by ychig,

הבעיה נפתרה

• 0 תגובות
    • 645 צפיות
  13. שלום. אני מנסה לעזור למכר לבחור כרטיס סאונד ראוי - ושנינו, איך אומרים - אהבלים מוחלטים בתחום לא מדובר על כרטיס קול עבור משחקים, אלא עבור מחשב שעיקר יעודו הוא מטלות ווידאו, קידוד, יצירה של תוכן, וכן הלאה. מצאנו את הכרטיס הבא: Sound Blaster X-Fi Titanium Fatal1ty Prof בעלות של 90 דולר. אשמח לשמוע את דעתכם!

• 0 תגובות
    • 645 צפיות
  14. אז ככה התחדשתי לי בטלויזית תלת מימד ועכשיו רוצה להוסיף מערכת קולנוע ביתית או יותר נכון רמקולים לעשות חוויה רצינית אבל לא מבין ממש ברמקולים אשמח לעזרה תקציב גג 1500 שקל אבל עם עדיפות ל1000 תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 645 צפיות
  15. Started by HumanFly,

שלום רב, ברצוני לרכוש כרטיס שדרכו אוכל לחבר כבל HDMI, מהטלויזיה או מה ASUS TABLET שלי, למחשב ולהקליט סרט ב FULL HD או ב 720P בלייב מהטאבלט. אשמח לקבל המלצות על כריטיסם מוזלים או פתרונות לא יקרים למען מימוש הדבר הזה תודה מראש

• 0 תגובות
    • 645 צפיות
  16. אהלן....... מה כדאי לי לחכות לאיריבר H340....... או........ לקנות את זה '>http://www.creative.com/products/product.asp?prodid=10274 ??? מכשירים אחרים יתקבלו בברכה...... שאלה די טיפשית אבל חשובה - האם יש לי USB2.0? כתוב לי USB 2.0 ROOT HUB [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 645 צפיות
  17. שלום לכולם אודה לכם במתן עזרה לשם הפיכת גירסת הIRIVER h10 שברשותי מאמריקאית לאירופאית, הבנתי שיש דרך לעשות זאת . בתודה מראש לכל העוזרים תומר

• 5 תגובות
    • 645 צפיות
  18. Started by Guns AND Moses,

העברתי תמונות מהמצלמה הדיגיטלית למכשיר והתמונות ברזולוציה של 2560X1920 ....רואים אותם מטושטש ועל חצי מסך חשבתי שאולי הצג לא תומך ברזולוציות גבוהות כאלה....אז אם יש תוכנה שאפשר להוריד איתה רזולוציה אולי יראו טוב?! אז אם מישהו מכיר שיעזור לי...

• 6 תגובות
    • 645 צפיות
  19. Started by roeiw,

ומה דעתכם על Logitech X-230?

• 2 תגובות
    • 645 צפיות
  20. Started by 69,

נדפק לי הסאונד במחשב ואין לי את הדרייברים, מישהו שלח לי את הקבצים, אבל בלי קובץ inf שאותו WINDOWS צריך. האם זה סתם קובץ מידע קטן שאפשר ליצור לבד ? (יש לי את שמות הקבצים (דרייבר) אבל אני לא יודע את שם ההתקן...)

• 1 תגובה
    • 645 צפיות
  21. Started by Jack_g,

נפגשתי לא מזמן עם הפורמט המוזר APE ואני מעוניין להפכו ל קבצי MP3 עם איזו תוכנה מומלץ לעשות זאת? ובכל מה זה הפורמט הזה למה הוא תוכנן האם הוא פחות טוב או יותר טוב מהMP3? תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 645 צפיות
  22. Started by oren_vegas,

המחשב שלי מחובר למגבר ב- RCA ולא שומעים ממש חלק.. יש מן רעשים חלשים.. מה עושים?(מגבר YAMAHA RXV-1000? חלק אמרו לי שהחוט ארוך מדי..(8 מטר) חלק אמרו לי שזה בגלל העכבר האופטי להעביר אותו לPS2... וחלק אמרו לי שאם אבטל את הארקה של המחשב לא יהיו לי רעשים בכלל...! מה אתם עשיתם בנושא מציק זה?(יש לי מערכת קולנוע בייתית ברמה גבוהה כך שאני מעוניין להינות כמו שצריך ללא שום רעשים)... ושאלתי השנייה באותו נושא היא: אני רוצה לחבר את המחשב גם לטלויזיה,יש לי במחשב יציאה שדומה מאוד ל-S-VIDEO ולחבר אותה למגבר מיכוון שהמגבר מחובר לטלויזיה.. הבעייה היא שהמחשב יושב בצד השני של החדר ואני צריך כבל של 8 מטר! ואין כזה דבר למיטב ידיעתי יש של 3 מטר (בהום סנטר) ואין קונקטור לחבר חוט לחוט יש לכם רעיו…

• 3 תגובות
    • 645 צפיות
  23. Started by orpa,

היי חבר'ה יש לי כמה קלטות משהו כמו 7 קלטות יש למישהו המלצה באיזה חנות כדאי לעשות את זה? בעיקרון ראיתי את האתר של http://www.videoramatgan.com אבל אני לא מכיר את העבודה שלהם, וזה ממש חשוב לי שיצא טוב ואני בתכלס מאיזור רמת גן ככה שזה יכול להיות נחמד לעשות שם. אז אם למישהו יש המלצות אשמח מאוד!

• 2 תגובות
    • 645 צפיות
  24. Started by Danny_The_King,

שלום רב אני מעוניין לחבר פלייסטיישן 2 למחשב שלי יש לי מסך LCD 22 של LG יש לי לוח אם של ASUS P5Q אני זקוק לכרטיס טלויזיה.. ואני לא מבין בזה כלום כלום.. אני מעוניין לחבר את הסוני ע"י החיבור של שלושת הצבעים לבן אדום צהוב.. שיהיה בכרטיס טלויזיה איכות טובה של הסוני ולא מטושטש.. עד כמה שניתן להוציא מ60hz PAL של הסוני.. או איך שלא קוראים לזה המחיר מקסימום 300 ש"ח.. ושיהיה מהחנויות של פנדה מחשבים או KSP.. למה אני גר בדימונה ואלו החנויות הכי מובילות בב"ש.. ולא מתאים לי לנסוע רחוק יותר או לקנות באייבורי הגנבים.. תודה לעוזרים

25. Started by lgmtk,

אני מתכנן בקרוב לקנות 32' LCD, ושמתי לב לLG הספציפית הזו שנראית מעולה מבחינת תמונה. העניין הוא שהיא גם היחידה שיש לה חיבור USB ישיר, שכביכול לפי הצהרות LG אמור לתמוך בקריאת DIVX, תמונות ושירים. אז הלכתי לאחת החנויות עם USB של סאנדיסק (מיקרו קרוזר 8GB בFAT32 אם זה משנה), חיברתי ו... כלום |: כשרק מחברים היה אמור להיות משהו - אבל לא קרה כלום. אז נכנסנו לתפריט, אבל הטלויזיה שכביכול זיהתה את הUSB לא הראתה כלום, כאילו הUSB ריק. ברור שיש על הUSB קבצים, ביניהם כאלה ש"נתמכים" (סרטים, שירים ותמונות). מה יכולה להיות הבעיה? והאם יותר הגיוני פשוט לקנות את הדגם חסר הUSB (הוא ישן יותר) ולקנות DVD עם USB בנפרד? או ללכת בכלל על SHARP AQUOS? תודה לכל עונה.

• 0 תגובות
    • 645 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.