עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. קניתי לפני שבוע רסיבר של KENWOOD דגם krf-v5080D-S http://www.electron.bg/popup_image.php?pID=3109&DDMid=0e50fbff52e24a8d53a1d6bcc2e77e07 http://www.electron.bg/popup_image1.php?pID=3109&DDMid=0e50fbff52e24a8d53a1d6bcc2e77e07 הנה התמונות שלו וקניתי גם רמקולים של PURE ACOUSTICS דגם EX-650F קיצר חיברתי הכל הכל עובד סבבה רק רציתי לדעת באיזה דרך אתם ממליצים לחבר את הרסיבר למחשב יש בדרך הראשונה שזה כמו עכשיו חיבור סטריאו רגיל שעובד לרסיבר ואני שם אותו במצב של פרו לוגיק 2 וככה שומעים בכל הרמקולים וגם הסאב(סאב של PEERLESS לקחתי לאבא שלי מהסלון) ויש את הדרך השניה שזה לחבר בחיבור אנגלוגי את כל הרמקולים לרסיבר לכניסה של ה6 ערוצים אנגלוגים ניסיתי לחבר את זה באנלוגי אלב אני ל…

• 1 תגובה
    • 658 צפיות
  2. Started by stone cold,

טוב אז ככה יש לי מסך אסוס PW201 שתומך גם בקומפוננט וגם בקומפוזיט ב2008 אני מתכנן לקנות WII ואני רוצה לקנות לו כבל קומפוננט השאלה היא לקומפוננט יש 5 חיבורים ואני רוצה תאודיו לחבר למערכת סטריאו סטנדרטית זה אפשרי או שצריך מתאמים? 3 זה לווידיאו ו2 זה לאודיו? דרך אגב זה המוצר שאני רוצה לקנות - http://www.moniline.co.il/Product.aspx?productid=969

• 2 תגובות
    • 658 צפיות
  3. אני צריך אוזניות רגילות שאפשר להסתובב איתן בחוץ לא משהו גדול שיראה מגוחך ולא כאלה שנדחפות לתוך האוזן (עשו לי דלקת) רצוי משהו שאין לו קשת שלא ישבר לי בתיק משהו בסיגנון הזה http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=21788 תקציב של עד 250-300 שקל

• 3 תגובות
    • 658 צפיות
  4. Started by stim ostin,

שלום . אני מעוניין לרכוש את הנגן הזה של חברת iriver . יש למישהוא חוות דעת עליו ?

• 0 תגובות
    • 658 צפיות
  5. Started by er0101,

איזה חומרה צריך כדי להפוך מחשב לHTPC? IR Blaster,שלט MCE, כרטיס TV איכותי? מה המחלות ילדות של win MCE2005?

• 0 תגובות
    • 658 צפיות
  6. Started by Guns AND Moses,

העברתי תמונות מהמצלמה הדיגיטלית למכשיר והתמונות ברזולוציה של 2560X1920 ....רואים אותם מטושטש ועל חצי מסך חשבתי שאולי הצג לא תומך ברזולוציות גבוהות כאלה....אז אם יש תוכנה שאפשר להוריד איתה רזולוציה אולי יראו טוב?! אז אם מישהו מכיר שיעזור לי...

• 6 תגובות
    • 658 צפיות
  7. שלום לכולם, סיימתי לבנות מפרט למחשב שמיועד בין היתר לעיבוד אודיו.. אומנם לא מדובר בהקלטות אך עדיין מדובר בפרוייקטים כבדים שאני עושה לפרנסה.. אני משתמש בתוכנות ACID PRO 6 + CUBASE 4.. נעזרתי ברשת ובמדורים השונים של HWZONE כמובן ושם האירו את עיניי שצריך לבדוק התאמות או העדפות חומרה לתוכנות אלה.. האם מישהו יכול לעזור פה?? תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 658 צפיות
  8. Started by S3XY,

שלום. אני רוצה לקנות טלווזית LCD 42 אינץ' , והייתי שמח אם הייתם ממליצים לי על אחת . הטלווזיה בשביל סרטים וגם משחקי קונסולות (XBOX360 ) התקציב הוא בין 6000-6500 . עריכה :אם תוכלו להמליץ לי גם על טלווזיה 32 אינץ. תודה לעוזרים .

• 3 תגובות
    • 658 צפיות
  9. היי, אני מעוניין לקנות זוג רמקולים למחשב (אין לי מקום לסאב על הרצפה). השימוש העיקרי: האזנה למוזיקה. תקציב: עד 300 ש"ח. על מה אתם ממליצים?

• 0 תגובות
    • 658 צפיות
  10. Started by skot,

שלום היום קיבלתי אותם וחיברתי הכל אבל הרמקולים עושים רעשים מוזרים גם כשהסאב כבוי מישהו נתקל בתופעה הזאת?

• 0 תגובות
    • 658 צפיות
  11. Started by itayl2,

היי אנשים. כבר כמה זמן שאני חושב לרכוש מסך בין 47 ל-52 אינץ' וקצת שוטטות באינטרנט נתנה לי רעיון כללי לגבי המחירים והאפשרויות. כרגע, טווח המחירים שלי עומד על 5000-6000 (מקווה לא לחרוג ממנו). סאונד בטלוויזיה מאוד לא רלוונטי. גם לא פיצ'רים מיוחדים או כל דבר אחר. איכות התמונה מהווה השיקול היחיד והכי חשוב שלי. חשובה לי תמונה באיכות מצוינת (אך ורק 1080p מן הסתם). נכון לעכשיו יש לי שתי טלוויזיות בראש: LG - 50PK550. עולה בסביבות ה-6000 בארץ. ממה שמצאתי עליו, אומרים עליו שיש לו תמונה מצוינת (לא הכי טובה כמובן, אבל מצוינת), הרבה פיצ'רים יחסית, וכו'. LG LH30 - 47 אינץ'. על זו אין לי מספיק מידע חוץ מזה שהיא עולה בסביבות 5500 ואמורה להיות באיכות טובה. אם תוכלו לעזור אשמח מאוד…

• 1 תגובה
    • 658 צפיות
  12. Started by Guarding angel,

לילה טוב זה הכרטיס קול שברשותי http://us.hercules.com/products/showpage.php?p=45&b=0&f=1 פעם התקנתי עליו את התוכנה EAX והמשחקים פעלו עם EAX אך כיום אני שוקל להתקין את הEAX HD האם הכרטיס יתמוך בזה?

13. אם יד שניה אז התקציב הוא 500-1200 בערך אם חדש התקציב הוא 1500-2000 המטרה העיקרית היא מוזיקה...אבל אני גם רואה די הרבה סרטים אני לא אודיופיל אבל אני יודע להעריך איכות מה הכי טוב ואיכותי שאני יכול להביא בתקציב?

• 2 תגובות
    • 658 צפיות
  14. Started by FlameThrow,

אשמח לקבל המלצות

• 6 תגובות
    • 658 צפיות
  15. היי, אני עובד במחלקה קטנה עם עוד מעט אנשים יחסית, ויש לנו לא מעט משמרות של 2 אנשים או אפילו משמרות לבד (לילה, סופ"ש) יש לנו כאן טלוויזית CRT ישנה 21", וחשבנו לקנות במקומה 32" חדשה, שתוכל לנגן לנו תכני HD מדי פעם, ולהתחבר לממיר ה YES שלנו כאן, פלייסטיישן או XBOX מזדמנים (אם מישהו מביא מהבית למשמרת לילה למשל) וכו'. (אבל בעיקר למחשבים - לפטופים שונים ומחשבים נייחים עם כרטיסי מסך OB לרוב, לצורך הצגת סרטים מהמחשב על ה TV) אני מחפש הצעות לLCDים הכי איכותיות שאפשר למצוא בתקציב כזה דל, גם יד שניה אם אתם מוצאים משהו ספציפי - יהיה נהדר. משהו שיש לו כניסת VGA בין היתר יהיה נהדר, אם יש גם SVIDEO או HDMI זה יתרון עצום, בכלל - ריבוי כניסות זה ייתרון. אשמח להצעות שלכם אם מישהו מכיר טלו…

• 2 תגובות
    • 658 צפיות
  16. שלום חברי המלומדים למישהו יש המלצה לאוזניות טובות במחיר הנ"ל? תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 658 צפיות
  17. Started by Black_eagle,

שלום. אני רוצה לעשות שוינאמפ יוציא סאונד ל כל הרמקולים שיש לי, בינתיים הוא מוציא רק מ 2 הקידמיים. לדוגמא ב MP זה מנגן מכל ה 4 רמקולים. מה צריך לעשות כדי שזה ישמיע מ כל הרמקולים? תודה.

• 6 תגובות
    • 658 צפיות
  18. Started by Tall-Guy,

שלום :-) לפני שנים מספר יצא לי בהמלצת חברי הפורום לקנות את ה Altec Lansing ATP3 למחשב. הם בעיקר משמשים אותי למשחקים ולשמיעת מוזיקה בחדר. לפני כשבוע חבר שלי עזב לחול, והשאיר לי את המערכת ה 2.1 שלו. שמה הוא Logitech X 230. אני מודע לעניין שהמערכות ישנות קצת, ולכן רק זקני הפורום יכירו אותם, אולם רציתי לשמוע חוות דעת לפני שאני מפרק את כל החוטים ועושה את מבחן האוזן - על סמך הפרטים הטכנים והנסיון, מערכת אחת טובה יותר מהשניה? תודה וחג שמח :-)

• 0 תגובות
    • 658 צפיות
  19. Started by Dante_9,

האם הוא נחות יותר מ- HDMI TO HDMI?מה לגבי כבל 20 מטר? האם משתלם לקנות או שמה האיכות ירודה?

20. Started by galr52,

שלום ברשותי נמצאת מערכת 5.1 אבל אין לי את הכבל שאמור להוציא את האודיו. כך נראה החיבור: http://www.siz.co.il/my.php?i=ldkhvmwemdzn.jpg http://www.siz.co.il/my.php?i=w4immtqmmymz.jpg http://www.siz.co.il/my.php?i=myjiwyjixhth.jpg אשמח לדעת מה שם החיבור, כמו כן אשמח לדעת איפה אני מוצא כבל כזה. בברכה, גל

• 3 תגובות
    • 658 צפיות
  21. Started by maxim22,

כנראה שאני יתן למישהו לקנות לי בארה"ב ביום ראשון. מה אתם ממליצים? האייפוד יותר יקר אבל מקבל מחמאות מהמון אתרים. שמעתי שהוא שיש לו בעיית אמינות- שהוא נהרס מהר- זה נכון? המובו עולה 50 דולר פחות ויש לו בטרייה מתחלפת בקלות. יש לו מסך קטן וכפתורים קטנים. מה אתם אומרים?? עוד שאלה חשובה אפשר לקנות בידע אחריות (למקרה שלא קניתי את האייפוד בארץ?)

• 1 תגובה
    • 657 צפיות
  22. Started by agoraphobic,

אני מעוניין לקנות כבל hdmi לצורך חיבור המחשב לטלוויזיה באורך 10 מטר. צריך המלצה לחנות שמוכרת כבלים איכותיים ובזול.. אין לי בעיה גם להזמין מאתר בחול.. אם אני לא טועה מישהו כאן המליץ פעם על חנות שאפילו שולחת לארץ בחינם... ושאלה קטנה, כבל באורך כזה מצריך מגבר? ברור לי שתהיה הנחתה של האות בכבל.. האם זה לא קריטי?

• 1 תגובה
    • 657 צפיות
  23. Started by Shasoosh,

קראתי מגוון דיונים בפורום בנושא, הייתי ממש קרוב להזמין את ה M240 שהמליצו פה אבל אז הבחנתי שאין בו רדיו, הנגן הוא להורים שלי ואני מנסה להימנע מלקחת משהו זבלי ב 200 שקל. חשוב לי שהנגן יהיה ג'יגה, שיהיה בו רדיו ושהוא יהיה יחסית קטן וקל (סטנדרטי ביחס לשאר הנגנים שיש היום בשוק בטווח מחירים זה.) התלבטתי אם לוותר על ג'יגה ולקחת את ה Sansa e130 512MB Sandisk אבל בתמונות הוא נראה דיי גדול.. ממש כמו מכשיר סלולרי. תודה ..

• 5 תגובות
    • 657 צפיות
  24. יש לי מערכת של רמקולים: Inspire T6160, 5.1 של Craetive. ולוח M Inspire T6160, 5.1 של Gigabyte. עכשיו אני רוצה לחבר גם מיקרופון מאחורה ויש שלושה חיבורים ללוח של אודיו: ושלושה חיבורים של המערכת אחד של אחוריים, אחד של קידמיים ואחד של הסנטר. איך אני יכול לחברת את כולם ולשמוע בסראונד בלי לבטל את המיקרופון .? תודה רבה לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 657 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.