אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,558 דיונים בפורום זה
-
קבצי המוזיקה שלנו נהרסו מפגיעת ברק בחורף. האם ניתן לגבות את חזרה את המוזיקה ממכשיר האייפוד ? תודה, אורי
-
- 0 תגובות
- 701 צפיות
-
-
שלום לכולם, ככל שאני קורא יותר חומר, כך אני מבולבול עוד יותר בנושא... ??? ברשותי רסיבר של סוני, מדגם STR-DE635 שקניתי לפני כמה שנים. אני רוצה לחבר את הרסיבר למחשב בעזרת כרטיס קול, ולהשתמש בחיבור דיגיטלי. עד אתמול, היה לי כרטיס SoundBlaster Live! עם יציאה דיגיטלית שחובר לרסיבר ועבד מצויין, עם איכות שמע מעולה. הבעיה היחידה שהוא עבד מול הרסיבר עם שני רמקולים בלבד, ימין ושמאל, ושלושת הרמקולים האחרים שלי נותרו מיותמים. אתמול הכרטיס התפגר, ועכשיו אני מחפש כרטיס חדש שיוכל לעשות את כל מה שעשה הLive! הקודם שלי, ובנוסף יוכל להשמיע ברסיבר בכל חמשת הרמקולים. התקציב, אגב, עומד על לא יותר מ 500 ש"ח. בחיפוש זריז מצאתי את הכרטיס הזה: http://us.creative.com/products/product.asp?catego…
-
- 6 תגובות
- 701 צפיות
-
-
מה עדיף? (1) מה שאני עושה כרגע: מחבר את כרטיס הקול למערכת סטריאו aiwa שהיא אומנם די ישנה (5-6 שנים ככה...) אבל שומעים בה טוב (2) לקנות איזו מערכת קול 2.1 טובה בכמה מאות שקלים למחשב כי תכלס אני לא ממש משתמש ב-aiwa חוץ מהאפשרות של לשמוע עם המחשב מי שאומר (2) אשמח לקבל המלצה למערכת עד 400 ש"ח
-
- 2 תגובות
- 701 צפיות
-
-
רציתי לברר סוגיה שנשמעת לי מוזרה אבל אולי יש בה משהו. מישהו אמר לי שיש הבדל מבחינת איכות הסאונד אם מגבירים את הווליום דרך הרמקולים עצמם או אם מגבירים דרך המחשב עצמו. האם זה נכון? ואם כן למי משניהם יש עדיפות?
-
- 2 תגובות
- 701 צפיות
-
-
אהלן נניח שיש לי 2 רמקוליים מחוברים לרסיבר ואני רוצה לשמוע בעזרתם דיסקים איך אני עושה את זה ? כלומר אצלי בסלון יש רסיבר מחובר ל DVD , טלוויזיה ומערכת 4.1 פשוטה וכשאני רוצה לשמוע דיסקים אני שומע דרך ה DVD אבל אם יש לי רסיבר ורמקוליים ללא DVD בעזרת מה אני יכול לנגן דיסקים במערכת ? מקווה שתבינו ת'שאלה הדבילית :\
-
- 2 תגובות
- 701 צפיות
-
-
שלום! אז ככה, לפני כמה ימים סבא שלי התקשר אלי ואמר שהוא מצא אוזניות זרוקות ליד הפח זבל ושאני יבוא לראות. אז לקחתי את האוזניות וחיברתי אותם למחשב והאיכות הייתה משהו לא יאמן (באסים מועברים בצורה מדהימה בטראקים אלקטרוניים { עוד לא ניסיתי מוזיקה קלאסית או משהו כזה}) עכשיו מכיוון שכבר יש לי מערכת איכותית בחדר אין לי ממש צורך באוזניות וגם אני לא אוהב שמשהו יושב לי על הראש שאני שומע מוזיקה אז חשבתי למכור אותם. רשום על האוזניות Sony MDR-CD770 ולא מצאתי באתר של סוני משהו עליהם, אז אני צריך הערכת מחיר להם אם מישהו ימצא. אני עדיין לא מאמין שמישהו יכל לזרוק כאלה אוזניות (יש לציין שהם לא פגומות באיזושהי צורה, כאילו מישהו פשוט הניח אותם שם והלך) בתודה דוד
-
- 2 תגובות
- 701 צפיות
-
-
יש לי 2 רמקולים של חברת PURE שהיציאות שלהן הן על ידי חיבור חוט חשמל ולא באיזה יציאה מיוחדת... אני רוצה לחבר אותם למחשב באיזה שהיא דרך יש עיצות? האם יש אפשרות אולי לקנות איזה סאב וופר שיתחבר למחשב ויוכל לחבר את הרמקולים האלה או שאני צריך רסיבר, או משהו אחר?
-
- 0 תגובות
- 701 צפיות
-
-
פתחתי אשכול וחיפשתי אותו הוא נעלם אז פתחתי חדש הרמקולים CREATIVE SBS 390, 2.1? אני הולך לקנות אותם היום עוד שעה עזרה מהירה פלייז ב 220 שקל עכשיו היה רשום שהם רמקולים לווינים מזה אומר אני לא רוצה שום לויני או אלחוטי אני רוצה רמקולים עם חוטים מישהו מוכן לעזור לי מהרררררר
-
- 0 תגובות
- 701 צפיות
-
-
יש לי שאלה חשובה מאוד בקשר לנגן mpio hd400... אני מתכוון לקנות אותו אבל יש לי בעיה...ראיתי באתר של היצרן כמה תמונות שלו והחיבור של האוזנייה לא נראה לי רגיל אז השאלה שלי היא האם אפשר לחבר גם אוזניות רגילות לנגן???...יש תמונה למטה של החיבור... ועוד שאלה אם כבר אז איזה נגן עדיף ה MPIO HD400 או ה IAUDIO X5??? [attachment deleted by admin]
-
- 8 תגובות
- 701 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות נגן DVD לסלון שקורא את כל הפורמטים בתקצי של עד 1000-1500 ואם יש נגנים איכותיים במחיר זול יותר הנגן צריך לתמוך בMPEG4 ושאר הפורמטים גם דיסקים צרובים מדיות DVD שבהם סרט שקידדתי והפכתי לDVD
-
- 5 תגובות
- 701 צפיות
-
-
שלום, אני משתמש בכרטיס קול מובנה על לוח האם שמחובר למערכת סארונד - 5 רמקולים ואוזניות. רציתי לדעת האם יש אפשרות לכוון את כרטיס הקול כך שיפריד כל תוכנה לערוץ אחר, כלומר האם יש אפשרות לדוגמא לדבר בסקייפ באוזניות לשמוע רק את השיחה ובו זמנית לשמוע מוזיקה ברמוקלים ולשמוע רק את המוזיקה בלי השיחה תודה
-
- 0 תגובות
- 701 צפיות
-
-
היי, כרגע אני משתמש בכרטיס קול מובנה בלוח אם Asus P5SD2-X (כן...מובנה ) הרמקולים שלי הם Logitech X-230 וקצת אחרי שרכשתי אותם התחלתי לשמוע קולות מעצבנים בנוסף לפלט הרגיל (פכפוכים ו"שריטות") בהתחלה חשבתי שמדובר ברמקולים אבל אחרי שחיברתי אותם למחשב אחר הכל עבד מצוין. אז עכשיו אני לא יכול לשמוע כלום במחשב בלי קולות רקע איומים. וצריך כרטיס קול חדש דחוף. התקציב שלי הוא בין פחות או יותר 150-250 ש"ח. אני יודע שזה תקציב דיי רחב, והסיבה היא שאני פשוט מחפש תמורה טובה למחיר , ואני לא כל כך מתמצא בכרטיסי קול. אני לא מחפש כרטיס "סופר דופר" רק כרטיס שיעשה את עבודתו נאמנה וישמיע צלילים כראוי ברמקולים שלי (Logitech X-230 2.1). תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 701 צפיות
-
-
שלום אני צריך אוזניות למחשב שתיהיה להם איכות וחשוב שהקבל יהיה דיי ארוך תודה לעוזרים........
-
- 1 תגובה
- 701 צפיות
-
-
האם ניתן להחליף את הבטריה של ה120 במקרה של נזק או אובדן יכולת?
-
- 3 תגובות
- 701 צפיות
-
-
האם מישהו יכול לתת חוות דעת על טלביזיה פלזמה של סמסונג 42" מדגם A450 וכן המלצה על טלביזיה המתאימה לחדר שינה בגודל 26" תודה
-
- 0 תגובות
- 701 צפיות
-
-
יש ברשותי מערכת 5.1 על הבאס יש את השליטה לרמקולים הקדמיים האחוריים הבאס והרמקול המרכזי (שכחתי את שמו) (כל הרמקולים נשלטים על ידי פנציומטרים) שאלתי היא האם אני יכול לעשות מקלט אינפרא אדום שיוכל לשנות את עוצמת הקול או שיש איזה מקום שיכול לעשות לי את זה תודה בנוסף אני מחפש אתר שמוכר בטרייה לאייפוד דור 3 עם תווך שימוש ל 12 שעות תודה רבה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 701 צפיות
-
-
טוב אז אחותי קנתה מיני אייפוד ואין לה מושג איך לתפעל אותו...גם לי אין מושג ולי בכלל יש iRiver מה שקורה שפותחים אותו אז מופיע תיקיה עם סימן קריאה ודרך הiTunes גם היא וגם אני לא הצלחנו להבין איך מעלים שירים למכשיר אז אולי מישהו יכול לעזור? תודה.
-
- 3 תגובות
- 701 צפיות
-
-
שלום. אני רוצה בבקשה המלצה לאוזניות לנגן iRiver h320 שלי.. המוזיקה שאני בעיקר שומע היא rock/punk קצת מטאל.. אני מבקש שתמליצו לי על אוזניות בתקציב 90-110$ מחנות ממשית בnew york: מנהטן או queens יש שם חנויות מאוד גדולות כמו B&H אז אני חושב שלא תהיה בעייה למצוא. המליצו לי על הEtymotic ואז חבר שלי אמר לי שלדעתו יותר יתאים לי Shure e2c אבל לא היה לו כח להסביר לי למה =[ אז בבקשה תמליצו וגם יהיה נחמד עם תוסיפו הסבר קצר על האוזניות תודה רבה [:
-
- 3 תגובות
- 701 צפיות
-
-
יש דגם שלהם 2.1 עם אפשרות לשלט? במחיר של עד 700 אני רוצה לשים אותם בסלון! או רמקולים אחרים יתאימו לסלון רק 2.1
-
- 0 תגובות
- 701 צפיות
-
-
קניתי לפני שבוע רסיבר של KENWOOD דגם krf-v5080D-S http://www.electron.bg/popup_image.php?pID=3109&DDMid=0e50fbff52e24a8d53a1d6bcc2e77e07 http://www.electron.bg/popup_image1.php?pID=3109&DDMid=0e50fbff52e24a8d53a1d6bcc2e77e07 הנה התמונות שלו וקניתי גם רמקולים של PURE ACOUSTICS דגם EX-650F קיצר חיברתי הכל הכל עובד סבבה רק רציתי לדעת באיזה דרך אתם ממליצים לחבר את הרסיבר למחשב יש בדרך הראשונה שזה כמו עכשיו חיבור סטריאו רגיל שעובד לרסיבר ואני שם אותו במצב של פרו לוגיק 2 וככה שומעים בכל הרמקולים וגם הסאב(סאב של PEERLESS לקחתי לאבא שלי מהסלון) ויש את הדרך השניה שזה לחבר בחיבור אנגלוגי את כל הרמקולים לרסיבר לכניסה של ה6 ערוצים אנגלוגים ניסיתי לחבר את זה באנלוגי אלב אני ל…
-
- 1 תגובה
- 701 צפיות
-
-
יש לי מחשב עם הלוח אם הזה http://adscomp.co.il/he/product_h.php?idn=1792&zap=1 קניתי את הכרטיס emu1212m איך אני מתקין אותו על הלוח אם ?[br]פורסם בתאריך: 20.07.2007 בשעה 15:50:17 אוקי חיברתי אותו אותו על הכניסות pci והתקנתי דרייברים איך אני יכול לדעת עם המחשב קולט אותו? נראה לי שמחשב שלי עדיין רק מזהה את הכרטיס הישן[br]פורסם בתאריך: 20.07.2007 בשעה 18:05:56אנטולי לך היה את הכרטיס איך בדיוק התקנת אותו?חיברתי אותו על ה-pci התקנתי דרייברים ופטץ מיקס מהדיסק ושאני נכנס לפטצ מיקס הוא כותב לי שאין לי 1010 pci hardware אני מיואש זה בעיה בכרטיס קול עצמו?
-
- 5 תגובות
- 701 צפיות
-
-
המדף שהחזיק את המערכת של אחותי נפל והמערכת שלה הגיעה למקום אליו הולכים כל המספרים שמחולקים ב0. אני מחפש לה מיני מערכת חדשה, לא משהו משוכלל רק משהו שיספיק להשמיע דיסקים ורדיו ויחזיק הרבה זמן, אשמח להמלצות. תקציב בכותרת.
-
- 0 תגובות
- 701 צפיות
-
-
תמליצו לי בבקשה על משהו איכותי וטוב. creative altec lansing logitech בעיקר למוזיקה וסרטים
-
- 1 תגובה
- 701 צפיות
-
-
אהלן הגיע הזמן להחליף את המערכת הישנה, וברשותי כ-800 שקלים. יש לי חדר רגיל, ואני מחפש את המערכת שתוציא את המקסימום במחיר, והכי חשוב במוזיקה, כי רוב הזמן אני שומע ומחפש איכות. מה אתם מציעים ? מערכת 2.1 או 5.1 ? סאטלייט ? תגידו לי מה אתם חושבים, בתודה מראש!
-
- 4 תגובות
- 701 צפיות
-
-
שלום רב אני מחפש רמקולים 5.1 שיהיו מחוברים למחשב המחשב שלי מחובר ל 32" ככה שצריך משהו רציני אני לא מחפש ווליום מפלצתי אני מחפש איכות התקציב שלי הוא בערך 1000K אפשר פחות ואפשר יותר הבנתי שיש מערכת למחשב עם רמקולים אחוריים אלחוטיים אבל היא עולה 2500 יש משהו דומה לזה בפחות ? לבנתיים מה שהבנתי שמומלץ זו מערכת G51 של לוג'יטק תודה מראש לעוזרים
-
- 5 תגובות
- 701 צפיות
-