אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,557 דיונים בפורום זה
-
האם אפשרי לחבר למחשב את הרמקולים הנ"ל לחיבור האופטי של הכרטיס קול? והאם יש הבדל מורגש כשמחברים את הרמקולים הנ"ל למחשב בצורה אופטית ובצורה רגילה? אשמח אם תענו על השאלות והמון תודה מראש, ניר.
-
- 4 תגובות
- 687 צפיות
-
-
בAltec Lansing VS2421 יש שלט כזה ששולט על הווליום, וממנו יוצא חוט ירוק שמחברים למחשב. השלט מתחבר לסאב (המגבר) עם חוט שנראה כמו PS/2 של עכבר. אבל יש חוט נוסף שלא מצאתי אילו הזכרה בשום מקום, שיש לו סיומת צהובה שכנראה מתחברת לטלוויזיה/dvd והוא בעצם עוקף את השלט, אם מחברים עם החוט הצהוב אז אין אפשרות לחבר את השלט.. הנה תמונות: אז מה זה החוט הזה? זה חיבור דיגיטאלי אולי? איך מגבירים ומנמיכים בלי השלט? לאיזה מכשירים זה מתחבר בכלל? איך החיבור הזה נקרא? תודה
-
- 1 תגובה
- 687 צפיות
-
-
אהלן,לפניי חודשיים קניתי כרטיס טלויזיה פשוט,ולא התחשבתי בזה שיש לי מסך רחב. הייתי בטוח שיודע לשדר לכל רזולוצייה,אבל מסתבר שטעיתי! ועכשיו אני יכול לראות במסך רחב אבל יש דילאיים מטורפים ובלתי נסבלים! אי לכך אשמח לקבל המלצה לכ.טלויזיה שיידע לעמוד בדרישות שלי,שיפיק תמונה איכותית על מסך רחב וללא דילאיים. המחשב : P4 2.8 1G DDR 400 Samsung 931bw
-
- 2 תגובות
- 687 צפיות
-
-
hey ive just bought a new computer and im using win98.. this computer is using soundmax sound card which ive never used before and for some reason i have no sound, when i view perfernces of soundmax i see no sound devices.. can someone tell me what can the problem be? thanks in advance
-
- 2 תגובות
- 687 צפיות
-
-
היי יש לי התלבטות קלה לפני שאני מוציא סכום נכבד שנ בין 700-800 שח לרמקולים למחשב לצורך משחקים [במיוחד] ומוזיקה איזה דגם אתם ממליצים לי ? אני חושב שמה שאני רוצה הכי אאאאאששש מרוב המערכות במחירים האלה !!! לא ?, אגב החדר עם המחשב שלי לא גדול ואני לא יודע עם לקנות 5.1 או 2.1 בגלל שהחדר יחסית קטן אני סגור על ה 2.1 !!! או שטעות בידי ... ????
-
- 2 תגובות
- 687 צפיות
-
-
שלום אנשים, יש לי אפשרות לקנות X-Fi XtremeMusic במחיר טוב (מאוד) וג'ולי במחיר טוב. השאלה שלי היא: האם הג'ולי מסוגל לדמות סראונד (ברמקולים 2.1) כמו באונבורד? כלומר, האם למשל במשחקים אפשר יהיה עדיין לדעת ולשמוע את המיקום של האוייבים או שעם הג'ולי הדבר לא יתאפשר? תודה, עמית
-
- 2 תגובות
- 687 צפיות
-
-
.אני מחפש נגן מיני דיסק/MP3 עד 150 דולר(אפשר גם 200 אבל מאוד לא רצוי) שאתם מביאים לינק אליו תפרטו קצת.... כמה קיבולת יש לדיסק שלו.... סוג הבטרייה ובאיזה פורמטים הוא תומך 2. אבא שלי טס לכנס עסקים בהונג קונג..... ולפי מה שהבנתי אלקטרוניקה ומחשבים מאוד מאוד זול שם.... אז בעיקרון אם יש לכם אז חנות בהונג קונג שמוכרת בזול... 3. לנגן צריכה להיות תמיכה בMP3. תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 687 צפיות
-
-
אהלן איפה אפשר למצוא את האוזניות האלו http://headphone.com/layout.php?topicID=3&subTopicID=26&productID=0020080515
-
- 2 תגובות
- 687 צפיות
-
-
מוזר להיות פה באמצע שבוע.. בכל מקרה, אני מחפש לקנות אוזניות קשת חדשות בסביבות מחיר של 400-500 שח (אפשר טיפה יותר או פחות) הבעיה שאני לא ממש מבין גדול באוזניות כאלה, ואני רוצה ללכת בכיוון של best value for money כלומר הכי טוב שאפשר במחיר הכי טוב הבנתי שיש סוגים - חצי פתוח, פתוח, סגור.. הייתי שמח אם אפשר היה לקבל הסבר קצר גם מה זה אומר תודה, נועם
-
- 2 תגובות
- 687 צפיות
-
-
מחפש תשובה ולא מוצא, לflip 5 יש תוכנה לחיבור 2 רמקולים לסטריאו שנקראת paetyboost ל charge 4 יש תוכנה לחיבור מספר רמקולים רב שנקראת + connect השאלה היא אם ניתן לחבר בין שניהם, ז"א האם ה connet + יתחבר לflip 5 עם ה partyboost?
-
- 0 תגובות
- 687 צפיות
-
-
אהלן , אני מחפש אוזניות לחדר כושר , אני צריך משהו שדיי עמיד במיים (זיעה) ושיהיה לי נוח איתו , לכן אני מחפש קשת עורפית כי מניסיון עבר עם כל מיני סוגים של אוזניות הגעתי למסקנה שזה הכי אידיאלי לאימונים. אז ההתלבטות היא בין השניים הללו (הם גם נקנים מהאתר הזה , המחירים בארץ בשמיים ל2 הסוגים של האזוניות הללו ) Altec Lansing UHP303 http://www.bhphotovideo.com/bnh/controller/home?O=cart&A=details&Q=&sku=505033&is=REG Sennheiser PMX 200 http://www.bhphotovideo.com/c/product/426858-REG/Sennheiser_PMX200_PMX_200_Supra_Aural.html האוזניות מתחברות לנגן Creative ZVP אם זה משנה. עד עכשיו היה לי את הPMX70 של סנייזר : http://www.tuki.co.il/Product.asp?Pid=14911114…
-
- 1 תגובה
- 687 צפיות
-
-
מאיפה הכי זול לקנות אותם בארץ? (חוץ ממה שיש בזאפ)
-
- 2 תגובות
- 687 צפיות
-
-
אמ.. מחר כעיקרון אני מתחיל לעבוד בתל אביב בדיזינגוף.. ולוקח לי דיי הרבה זמן להגיע לשם אז אני חושב להביא איתי תנגן ואז לשים אותו בתיק. איך כדאי לאסוף את הכבל של האוזניות ככה שהוא לא יהרס?
-
- 7 תגובות
- 687 צפיות
-
-
אני יודע שכבר דנו פה כמה פעמים הנושא, אבל בכל זאת יש כמה פינות לא סגורות... ברשותי אי ריבר H320 . הגירסה שלו בפנים היא 1.30 E . 1. למה לא מופיעה לי האופציה ל-וידיאו במסך האפשרויות (מוסיקה, רדיו, הקלטה וכו...) 2. האם כשאני מעדכן קושחה באופן אוטומטי נעלמת הקושחה הקודמת? כי בגרסה 1.28 או 1.29 היה מופיעה האופציה לוידיאו. 3. מישהו יכול לתת לי הסבר על DB? תודה תודה תודה לכל מי שיענה! עוד שבוע אני טס לשנה אז זה קצת לחוץ לי. תודה בכל מקרה!
-
- 6 תגובות
- 687 צפיות
-
-
אני יוצאת לטיול ארוך ורוצה לקחת איתי אוזניות טובות שיהיו גם נוחות לנשיאה ולהאזנה ושיאטמו טוב טוב את הרעש מבחוץ. אז חשבתי על סנהייזר px100 או דווקא על אוזניות in ear, אני לא מכירה דגמים של אוזניות כאלה והייתי רוצה לקבל המלצה על אוזניות מהסוג הזה. מחפשת משהו איכותי, יש לי בבית grado sr-80 ואני מחפשת משהו שלא יפול מהן בהרבה.. התקציב הוא עד 400 ש"ח (אבל גמיש) תודה (:
-
- 1 תגובה
- 687 צפיות
-
-
יש לי דיוידי של אפקס ויש קבצים שהוא רק משמיע ולא מציג מה הבעיה? ואיך לתקנה? תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 687 צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה ברסיבר של denon avr 1508 הבעיה היא כאשר אני מכניס כניסה אחת ברסיבר הכל טוב ויפה כאילו 2 בננות אדום ולבן נגיד של המחשב עכשיו שאני מחבר את הטלוויזיה אז בערוץ של המחשב יש לי רעשש חזקקקק מאוד ולא יודע מה הבעיה הכבלים או בעיה ברסיבר לא יודע מה לעשןץ תודה לעוזרים עכישו הוא מחובר רק ל aux שזה המחשב אפילו שאני מחבר יציאת וידאו זה עושה את אותה בעיה כל עוד אני מחבר עוד כניסה או יצא לרסיבר יש את הבעיה בבקשה עזרה תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 687 צפיות
-
-
ה MX5021 שהיו לי עד עכשיו כהראה מתו.. מחפש תחליף, בעיקר למוזיקה, וגם סרטים. הסיבה שאני רוצה 2.1 ולא סטריאו מדפיים זה הבאסים. כן כן, אני ממש אוהב אותם ובשביל להגיע לעצומה של ה 2.1 אני מניח שצריך רמקולים מדפיים מאוד רציניים
-
- 2 תגובות
- 687 צפיות
-
-
שלום..אבא שלי נמצא כרגע בהונג קונג לזמן מוגבל ככה שאם תוכלו אני צריך את זה דיי מהר..תודה אני מחפש אוזניות..משהו בסגנון shure e2c/3c או הultimate ears..אם יש המלצות אחרות, בכיף. זה צריך להיות בטווח ה100-200 דולר..עדיף מאוד לטווח ה100.. תודה מראש..
-
- 3 תגובות
- 687 צפיות
-
-
אנשים זה דחוף כשאני מקליט מהמחשב [יש לי כניסה ש כבל של טלויזיה] יותר נכון מחשב מהטלויזיה אז לא שומעים קול והוא נות שתי קבצים קובץ אחד וידאו ועוד אחד שהוא בסיומת שלו cc מה זה הקובץ הזה? ד"א לא שומעים קול... נראה לי שצריך לחבר בינהם... כאלו זה קובץ אחד קול ואחד וידאו וצריך לחבר אותך... זה נכון? אילו הקובץ השני הוא הקובץ קול או משהו כזה
-
- 2 תגובות
- 687 צפיות
-
-
האם משחקים וסרטים תומכים ב-SURROUND של 7.1 ,או שזה סתם גימיק מסחרי נוסף, ואין שיפור לעומת 5.1 ? במילים אחרות האם לדעתכם יש טעם לרכוש RECIVER שתומך ב-7.1 או שזה סתם ביזבוז כסף שלא יתן לי שום שיפור משמעותי לעומת 5.1 ? האם בכלל האוזן האנושית של האדם הממוצע מסוגלת בכלל להרגיש בהבדל הזה של תוספת 2 ערוצים? שימו לב ,כשאני מדבר על סרטים אני מדבר על סרטי HD שמורדים מהרשת. אין הכוונה לסרטי HD שמגיעים במדיות של BLUE-RAY
-
- 1 תגובה
- 687 צפיות
-
-
אהלן אנשים, עד כה הייתי עם מגבר Denon DRA25 ועם זוג רמקולים של מערכת סטריאו של SONY. משהמגבר שווק חיים החלטתי לקנות מערכת חדשה, התקציב הוא בסביבות 1000 לרמקולים ו500 לכרטיס קול. שומע בעיקר מטאל וקצת טראנס. נ.ב יש טעם לקנות מגבר חדש ואיכותי לרמקולים של סוני?
-
- 4 תגובות
- 687 צפיות
-
-
יש לי בעיה עם הדרייברים העדכניים, הם גורמים להפרעות (רעש לבן) בסאונד. גיליתי שלפני שהתקנתי את הדרייברים (אפשר להשתמש בכרטיס גם בתור PlugNPlay) לא היה את הרעש הלבן הזה. לעומת זאת, כשהתקנתי את הדרייברים שקיבלתי עם הכרטיס, מופיע רעש לבן. ניסיתי להוריד את הדרייברים הכי עדכניים לכעורה מהאתר של קריאטיב, אבל כשניסיתי להתקין אותם, זה צעק לי שהוא לא מזה כרטיס כזה במערכת (למרות שב-Device Maneger אני רואה שהכרטיס מזוהה כLive! 5.1). למישהו יש רעיון מה הסיבה לרעש הלבן, ומה הפיתרון?
-
- 3 תגובות
- 687 צפיות
-
-
יש לי שתיי יציאות דיגיטליות מהכרטיס קול במה עדיף לבחור ב coax או בסיב אופטי ?
-
- 3 תגובות
- 687 צפיות
-
-
היי.. התקלקלו לי האוזניות העלובות שבאו עם הפלאפון תודה לאל נפתרתי מהם ואני רוצה לקנות אוזניות יותר נורמאליות IN EAR ליציאה בחוץ וסתם לנסיעות. חשבתי על הCX300-II אבל אין לי מושג מאיפו לקנות אותם בזול אני יודע שפעם מכרו אותם ב115 ש"ח מקוריות בKSP אבל עכשיו אין לי מושג מאיפו אפשר לחרוג בתקציב בקצת אם זה מאוד שווה את זה! תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 687 צפיות
-