עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. שלום לכולם ברשותי lcd טושיבה (דגם לא חשוב כל כך ) בלי כניסה של s video - כן אני יודע שזה מוזר אבל זה מה שיש לי. ברשותי מחשב עם כרטיס מסך של נוידיה 6600. עכשיו מה שעשיתי כדי לחבר את הטלויזיה למחשב זה בעזרת כבל s video שאותו חיברתי למחשב תמונה להמחשה: ואת הקצה השני שאמור להיכנס לתוך ה- lcd (רק שאין לי כניסת s video זוכרים? ) הכנסתי לתוך מתאם scart : ואת המתאם פשוט דחפתי לכניסת ה- scart שיש בטלויזיה! הכל עובד פיקס חוץ משרואים בלי צבע - רק שחור לבן. יש לציין כי הדריברים מעודכנים וניסתי את הכבל בטלויזיה אחרת ( לא lcd אז לא השתשתי במתאם scart ) ועובד עם צבע והכל מצוין! ייתכן שהמתאם scart לא מעביר צבע? יש חיה כזאת? אשמח לעזרה ממכם בתודה מראש חברים

• 2 תגובות
    • 713 צפיות
  2. שלום לכולם. אני רוצה לחבר את המחשב שלי כך שיראו בטלוויזיה וישמעו דרך המערכת קולנוע ואני לא יודע איך. קצת פרטים: מחשב: לא נראה לי צריך לפרט מעבר לכך שיש לו vga dvi hdmi ( אחד מכל סוג) מערכת קולנוע: http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=828971 טלוויזיה : http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=704267 תמונות של המאחורה של המערכת: http://imageshack.com/a/img911/4637/liUJIq.jpg תמונה של המאחורה של הטלוויזיה : http://imageshack.com/a/img912/3901/VHnl5y.jpg תודה רבה לכל מי שעוזר! שבוע טוב, אור

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  3. Started by matan-b,

היי, יש לי טלוויזית LCD של Samsung C530. אני מנסה לחבר את הטלווייזיה אבל זה פשוט לא הולך. את מסך הBIOS אני רואה מעולה, אבל כאשר הווינדוס עולה, התמונה פשוט עפה! הכרטיס מסך שלי מובנה( Intel® HD Graphics) והחיבור מתבצע ע"י כבל HDMI to HDMI. כאשר אני מוןחק את הדרייבר של הכרטיס מסך, אני כן מצליח לראות תמונה בטלוויזיה(גם בווינדוס), אבל אז הכל מקורטע בגלל שאין דרייברים של הכרטיס מסך. בsafe mode גם אני מצליח לראות תמונה. מה יכולה להיות הבעיה?

• 0 תגובות
    • 634 צפיות
  4. יש לי מערכת שכוללת סאב, חמישה רמקולים וDVD, ואני רוצה לחבר אותה איך שהו למחשב.. יש לי כרטיס קול מובנה של P5GC-MX ASUS השאלה היא האם אפשרי לעשות את זה ואם כן אז איך? תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  5. יש לי מערכת שכוללת סאב, חמישה רמקולים וDVD, ואני רוצה לחבר אותה איך שהו למחשב.. יש לי כרטיס קול מובנה של P5GC-MX asus השאלה היא האם אפשרי לעשות את זה ואם כן אז איך? תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  6. Started by DJ BLACK NIGHT,

שלום לכולם ! יש לי שאלה יש לי במחשב גם אוזניות וגם רמקולים ואני רוצה לחבר את שניהם ישירות למחשב מאחורה ... עכשיו יש לי 3 חורים 1 מיקרופון 2 הירוק 3 הכחול עכשיו לחור של המיקרופון מתחבר מיקרופון וזה סבבה ... עכשיו יש לי בעיה יש לי את הרמקולים והאוזניות והחור הכחול עובד בתור יציאת אודיו רק מתי שאני מגדיר שיש לי מערכת של 4 או 5.1 רמקולים ואז אם אני עושה את זה אני שומע את כל המוזיקה מאחורה זאת אומרת כאילו הרמקולים מאחורה וזה ממש ממש הורס ! עכשיו אני רוצה להגדיר שהרמקולים יהיה בידיוק כמו האוזניות שאת אומרת החור הירוק איך אני עושה את זה ?!@# יש לי כרטיס קול מובנה על הלוח אם מדגם: Analog Devices AD1985 @ Intel 82801EB ICH5 - AC'97 Audio Controller [A-2/A-3] PCI שהוא מובנה על הלוח…

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by Trin1ty,

שלום , ברשותי זוג הרמקולים המעולים ( ! ) harmon kardon soundsticks 2 , אך כרטיס קול מובנה של המערכת . קראתי כמה ביקורות באינטרנט על רמקולים וכדו' והבנתי שכשיש רמקולים כאלה , כרטיס קול חובה לקנות . אז ככה : עד300 ש''ח , אפשר חריגה קטנה . חנות עדיפה : KSP רמת גן שימושים : משחקים וסרטים, מוסיקה בעיקר . תודה : )

• 1 תגובה
    • 683 צפיות
  8. תוכלו למצוא לי כרטיסי טלוויזיה טובים שעובדים ב-vista 64 bit, באיזור של 300 שקל בערך. תודה.

• 0 תגובות
    • 474 צפיות
  9. Started by Bori4ka,

שלום חברים בשעה טובה קיבלתי מסך 42 3D שמחובר למחשב עם כבר HDMI גרסה 1.4 ניסיתי להפעיל את הסרט אבטר 3D במדיה פלאייר קלאסיק, שמתי את המשקפיים, ולא ראיתי שיש תלת מימד ... יש למישהו רעיון למה זה לא עובד? אולי צריך להגדיר משהו בטלויזיה או במדיה פלאייר? תודה

• 14 תגובות
    • 3.2k צפיות
  10. שלום חברים, קניתי כבל MIDI TO USB בכדי לחבר את הקלידים שלי כמקלדת שליטה בקיובייס ,הקלידים הם yamaha psr-275 , זה פשוט לא מזהה, או שאני לא עושה משהו נכון, אם למישהו יש מושג מה צריך לעשות אני אשמח לקבל עזרה, אני כבר נואש, אם יש איזה דרייבר שצריך להתקין אני אשמח לקבל קישור, תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 708 צפיות
  11. שלום , אני מחפש אוזניות + מיקרופן מובנה למטרת משחק והשאלה אילו כדאי ? התעניינתי קצת באתר נעה מחשבים וראיתי את הזוג הבא : http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=8307 אמרו לי שכדאי לקנות ועכשיו אני רוצה לדעת מה דעתכם עליהם ? מאוד חשוב לי שהמיקרופון יהיה טוב מצידי לא לקנות אוזניות ולהשקיע במיקרופון אז אני צריך שתי המלצות : 1. אוזניות + מיקרופון מובנה. 2. מיקרופון בלבד. תודה על הסבלנות.

• 2 תגובות
    • 569 צפיות
  12. Started by deth213,

שלום, יש לי Cowon D2 ואני מקשיב למטאל :angryfire: כמה שעות ביום. כבר כמה שנים שאני קונה אוזניות קשת של סוני MDR-W08L http://www.sonystyle.com/webapp/wcs/stores/servlet/ProductDisplay?catalogId=10551&storeId=10151&langId=-1&productId=11028639#specifications הם מאוד נוחות ואני די מרוצה מהן. בנוסף יש לי גם AKG K324P אבל אחרי כמה זמן הן מכאיבות באוזן. חיפשתי עוד אוזניות שהן Vertical In Ear כמו הסוני ומצאתי את הדגם PMX80 של סנהייזר http://www.sennheiser.com/sennheiser/home_en.nsf/root/private_headphones_sport-line-pmx-80 למישהו יש ניסיון איתם ? מישהו מכיר אוזניות מהסוג הזה ? תודה מראש לעוזרים

• 2 תגובות
    • 890 צפיות
  13. יש ברשותי מצלמת וידאו אנלוגית של סוני HI8, בעלת יציאות RCA וSVIDEO. אני מעוניין להמיר את הקלטות אל המחשב - יש לי יציאת FIREWIRE במחשב. בתודה מראש, אריאל.

• 1 תגובה
    • 938 צפיות
  14. Started by Bori4ka,

שלום חברים ברשותי מחשב נייד עם יציאת HDMI וגם יש כרטיס קול עם יציאות 5.1 יש לי פלזמה 50 אינץ ויש לי קולנוע ביתי של HITACHI כרגע אני מחבר את המחשב לפלזמה עם כבר HDMI רגיל ורואה סרטים ואני רוצה איכשהו לחבר גם את הקולנוע הביתי לעסק במגבר של קולנוע ביתי יש 2 חורים RCA של AUX יש 6 חורים RCA לכניסה של מערכת סראונד (רמקולים מחוברים בנפרד) ויש כניסה של קומפוננט האם יש כבר מיוחד שעושה את העבודה? תודה

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by coperl,

אני מחפש מערכת שמע לבית, אני רוצה איכות שמע סבירה ומעלה ומשהו שיחזיק מעמד עם ילדים קטנים בבית. אני צריך את זה לשלשה חדרים שנמצאים ברצף אופקי, סלון מטבח וחדר עבודה גדול, לסלון 2 מטבח 1 וחדר עבודה 2. המרחק מקיר לקיר של שלשת החדרים יחד הוא כ20 מטר. זה לא יכול להיות רצפתי בגלל ילדים קטנים, ועדיף משהו דקורטיבי בקירות, וצריך לכלול שלט רחוק. טווח המחירים הוא עד כמה אלפי שקלים (לא מערכות בעשרות אלפי שקלים). תודה מראש.

• 10 תגובות
    • 2.3k צפיות
  16. שלום כולם! אני נוסע לקנדה וחשבתי לקנות נגן. הסתכלתי קצת וראיתי שבארץ ב500-600 שקל אפשר לקנות COWON I7 או D2, ואני יודע שזה בערך המחיר שעולה iPod בחו"ל. מה יותר טוב??

• 10 תגובות
    • 857 צפיות
  17. Started by superman2000,

שלום. יש לי טלוויזיה 40 אינץ' והייתי רוצה שיהיה לי איזה מערכת קולנוע ביתית שתתחבר בHD ותספק לי את כל הצרכים הרגילים והקבועים של מערכת קולנוע ביתית (חשוב שתתמוך בUSB בצורה הטובה ביותר!) תקציב בערך 1300 שקל. תודה רבה על העזרה.

• 10 תגובות
    • 1.8k צפיות
  18. קודם כל שלום לכולם.!! אז ככה יש לי מקרן בחדר מסוג : SONY cpj-a300E עכשיו רציתי לדעת עם מישו פה מכיר אתר בחול שאני יכול להזמין למקרן מנורה חדשה (כי אין בארץ תדגם של המקרן הזה) אז עם תוכלו לעזור לי אני יודה לכם.!!! (והרצתי חיפושים ואני גרועעע בלחפש אתרים באנגלית S: חח ) תודה רבה.!

• 1 תגובה
    • 722 צפיות
  19. לילה טוב, אני מתכנן לקנות אוזניות בתקציב של עד כ-700 ש"ח ואשמח מאוד אם תוכלו לייעץ לי בנושא ולסייע בבחירתן. האוזניות ישמשו אותי במשרד, לאורך זמן ממושך, ועל כן מלבד איכות הצליל חשובים לי מאוד הנוחות (גם לאחר שימוש רצוף) ובידוד הרעשים בשני הכיוונים. בשל מגבלות התקציב איני יכול לקנות גם מגבר יקר ולכן עדיף אוזניות הנשמעות טוב גם בלעדיו. בנוסף, מלבד מבאמצעות משלוח אין לי איך להזמין מחו"ל. מסקירה שערכתי הבנתי כי ה- Grados SR 60i עונות על רוב הדרישות שלי, חוץ מנושא הבידוד. האם הן מומלצות והאם אכן הן בעייתיות בתחום זה? הצעות נוספות יתקבלו בברכה ויעזרו מאוד המון תודה! גל

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. היי.! רציתי לשאול אותם בבקשה עם תוכלו לעזור לי למצוא אוזניות איכותיות לשמיעת מוזיקה בעיקר הרבה באסים חזקים ולפעמים קצת למחשב (לא ממש משנה האיכות שלו במחשב העיקר לבאסים ולמוזיקה ושמיעה איכותית!) לא IN EAR רק אם אתם ממש ממליצים בסכום שיש לי כרגע! כי אימא בטעות שברה לי את ה 5H V2+USB אז החלטתי לקנות אוזניות חדשות! עריכה: כנראה שאני קונה בארהב איפה הכי כדיי לי לקנות יש לי עד 200$ -150$ איפה ואיזה סוג של אוזניות אתם ממליצים?(תודה רבה) אגב מה אתם אומרים על המערכת הרמקולים של LOGICTECH 530X למה כנראה גם אותה אני קונה. תודה רבה

• 5 תגובות
    • 833 צפיות
  21. Started by nadavcook,

עזרה | אני מחפש לקנות אוזניות טובות בסביבות ה1000 שקל אני צריך המלצות , תודה

• 1 תגובה
    • 548 צפיות
  22. Started by AmL1,

בוקר טוב, יש לי רסיבר של דנון דגם AVR 1610, וקורים מצבים שפתאום המוזיקה כאילו נפסקת אבל למעשה היא נחלשת וכדי לשמוע אני צריך להגביר את הרסיבר כמעט עד הסוף ואז שומעים את המוזיקה. זה נפתר על ידי החלפה של sourround mode ואחרי כמה דקות קורה שוב. מה יכול להיות מקור הבעיה? תודה וחג שמח.

• 0 תגובות
    • 756 צפיות
  23. Started by ralman,

אני מעוניין לקנות רמקולים למחשב לחדר. שימוש עיקרי טיפה משחקים, בעיקר שירים. חשוב לי שיהיה להם שליטה נוחה מרחוק (שלט רחוק או קונטרול). אני מוכן להשקיע עד 500 שקל אני חושב שזה מספיק, במקרה קיצוני אני מוכן לעלות עד 600 שקל. תודה מראש.

• 6 תגובות
    • 1.8k צפיות
  24. Started by superman2000,

שלום. אני מעוניין לקנות מסך LCD 37 אינץ' במחיר של 3K או טיפה פחות... עכשיו שמעתי שיש דגם של סאנסוי שהוא מעולה: http://www.cinemaworld.co.il/?CategoryID=395&ArticleID=1521 ורציתי לדעת מה אתם אומרים עליו??האם כדאי לקנות אותו?? (אם כן למה ואם לא למה) ועוד דבר שקצת פחות קשור: יש לי מסך LCD של LG שהוא מעולה ואני יכול לחבר אליו HD חיצוני (של 320 GB ללא ספק חיצוני הוא מקבל מתח מהUSB) ולראות בו סרטים בצורה מעולה והכל רץ טוב וחלק והוא עובד מעולה אבל לחבר שלי יש LCD של מאטץ ולא עובד לו USB של מעל 8GB...איך אני יכול לדאוג שלא יהיו לי דברים(באגים) כאלה בטלוויזיה שאני קונה. תודה מראש לעוזרים.

25. Started by matanz121,

קניתי מערכת חדשה לפני יומיים של Creative Inspire t6100 , שזה המערכת הכי טובה שיכולתי לקנות בתקציב שהיה לי לאותו רגע . חיברתי את הכל למחשב כמו שצריך , דרך ה Realtek HD שעושים בדיקה הזוג רמקולים קדמיים ואחוריים פועלים , והסאב כמובן פועל אבל שאני מנגן שירים שומעים רק ברמקולים הקדמיים . עכשיו שמעתי שזה בגלל שזה קובץ MP3 וזה דחוף רק לסטריאו , וראיתי שיש דרך לעשות שהמחשב יזהה את הרמקולים כאילו הם 2.1 ויפעיל את כל הרמקולים ביחד השאלה שלי זה : איך אני עושה את זה ? יש לי לוח אם : EG43M-S2H שתומך 5.1 כמובן . של Gigabyte תודה לעוזרים !

• 30 תגובות
    • 3.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.