עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by Spaik,

היום המחשב שלי מחובר לרסיבר שתומך ב 4 ערוצים: 2 קדמיים ו 2 אחוריים בלי סאב ובלי סנטר. הרמקולים מחוברים לרסיבר, והרסיבר למחשב. יש לי כמה שאלות 1. במצב שאני היום: אני שומע בצליל הקיפי? כי אני לא שומע בכלל ברמקולים האחוריים, כמעט לחלוטין, הם מאוד מאוד שקטים ואני לא שומע אותם בכלל שאני משחק במחשב או שומע מוזיקה. למה זה ככה? 2. אם אני רוצה לשמוע סאונד של4.1 אם אני יקנה עוד 2 רמקולים וסאב ואני יחבר אותם ישירות לכרטיס קול (בחיבור של הרמקולים האחוריים). זה אפשרי? הסאב יעבוד כמו שצריך? והאחוריים יעבדו טוב? 3.איך אני עושה שבמצב הנוכחי שלי אני ישמע בכל 4 הרמקולים כלומר סאונד הקיפי שאני ישמע את הרמקולים האחוריים טוב? (אם אפשר לעשות את זה) תודה

• 2 תגובות
    • 660 צפיות
  2. יש לי מערכת Z5500 וכשאני מנגן סרטים עם dolby digital דרך המחשב, הווליום נורא נמוך ואני ממש צריך לגביר המון בשביל לשמוע משהו. זה לא ככה דרך הממיר של יאס שאני רואה נשיונל גאורפיק לדוגמא (שם הסאונד הוא דיגטלי). בסאונד אנלוגי הווליום גם נשמע כמו שצריך. אני עם ווינדוס ויסטה ומשתמש בKMPLAYER שיחקתי עם ההגדרות של ה ac3 (העליתי את הווליום המרכזי, שיחקתי עם הגדרות מוכנות מראש וכו') אבל זה לא עוזר אולי אני מפספס משהו? תודה לעוזרים!

• 0 תגובות
    • 659 צפיות
  3. היי חברה.. בחיפושי האיטיים אחר טלוויזיה חדשה, שמתי לב לרוב הטלוויזיות באות ברזולוציה מוזרת של 1366*768. על מה ולמה? הרי זה לא במיוחד רזולוציית תוכן נפוצה, או שאני טועה? הרי 720P זה 1280 על 720, ו1080 זה 1920 על 1080. לראות סרט 720P על מסך כזה די אומר שצריך למתוח את הסרט ולפגוע באיכות. ואני בטוח ששידורי טלוויזיה רגילים הם ברזולוציה עוד יותר נמוכה. אז למה? לא עדיף לראות סרטים ברזולוציה טבעית שלהם, במיוחד על מסך LCD?

• 0 תגובות
    • 659 צפיות
  4. Started by roei_b,

שלום, קניתי רמקולים חדשים! CREATIVE T6060! עכשיו, כרגע יש לי OB REALTEK HD בתור כרטיס אודיו (מובנה). שווה להשקיע את הכסף בCreative Audigy SE 7.1? יהיה שיפור משמעותי? השימוש העיקרי הוא משחקים (גם מוסיקה המון וקצת סרטים). תודה מראש!

• 0 תגובות
    • 659 צפיות
  5. Started by Lupin,

אפשר לקנו בכל מיני מחירים אבל מהו המחיר למערכת סטריאו הממוצעת? אם המחיר הממוצע למחשב הוא כ4000 ש''ח, אז לסטריאו הוא?

• 3 תגובות
    • 659 צפיות
  6. Started by HFDO5,

היי יש לי בעיה עם הסאונד בחלק מהמשחקים המחשב שלי מחובר לרסיבר של JVC RX5022V הוא מחובר מהיציאה של הכרטיס קול של הלוח הראשי עם יציאת קואקס דיגיטלית שירים בוינאמפ והכל מנוגנים חלק בלי בעיות אבל בחלק מהמשחקים יש בעיה שהסאונג נעלם לפעמים לכמה שניות זה לא משהו קבוע.. רואים ברסיבר שבתחילת המשחק הוא מזהה סאונד ואז פתאום הסמל נעלם כאילו המחשב לא משדר לו עוד סאונד אז כנראה שזה בעיה בשידור של הקואקס מהמחשב כי בחיבור האנלוגי הרגיל אני שומע טוב וחלק באותו המשחק שבקואקס עושה בעיות יש לי כרטיס קול אונבורד של AC97 משהו כזה על לוח של ג'יגהבייט מישהו מכיר את הבעיה ויודע מה לעשות? תודה..

• 2 תגובות
    • 659 צפיות
  7. Started by oferl31,

היי מסך של אסוס VK222H . יש לו כניסת HDMI . האם אני יכול חבר ל- HDMI את הממיר של יס ולקבל תמונה ? תודה .

• 3 תגובות
    • 659 צפיות
  8. אני רוצה להעביר לטלוויזיה בסלון וידיאו, אבל אני לא רוצה להשקיע במחשב או בסטרימר יקר (גם משום שבינתיים יש לנו סתם CRT ואני עוד לא יודע איזו טלוויזיה נקנה, בינתיים אני מחפש פיתרון פשוט וזול) התכנים הם לא בHD, ואפשר להעביר אותם גם באלחוטי. מה הדרך הכי זולה? יש איזה מכשיר? יש לי PS2, אולי אפשר להשתמש בזה? (הקטע הוא שאני לא רוצה להעביר ולנגן, אני רוצה לשדר בלייב)

• 0 תגובות
    • 659 צפיות
  9. Started by HumanFly,

שלום רב, ברצוני לרכוש כרטיס שדרכו אוכל לחבר כבל HDMI, מהטלויזיה או מה ASUS TABLET שלי, למחשב ולהקליט סרט ב FULL HD או ב 720P בלייב מהטאבלט. אשמח לקבל המלצות על כריטיסם מוזלים או פתרונות לא יקרים למען מימוש הדבר הזה תודה מראש

• 0 תגובות
    • 659 צפיות
  10. Started by ilyadd,

אבא שלי טס חודש הבא לגרמניה(כמובן שאני קונה אוזניות סנהייזר בפחות מחצי מחיר ;D) אז רציתי לשאול אם אתם מכירים אתרים כמו זאפ או משהו דומה רק של גרמניה? תודה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 659 צפיות
  11. Started by NM,

בהתחלה הדיוידי שלי קרא קבצי DIVX לא טוב(בשורה השנייה של התרגום הוא שם את המילים האחרונות בתחילת השורה במקום בסוף) עכשיו הוא בכלל לא מזהה את העברית הוא מראה לי אותיות כאלה מוזרות כאילו שהוא לא מצליח לזהות את השפה

• 0 תגובות
    • 659 צפיות
  12. Started by dorish,

אז ככה אני קונה מחשב חדש ואני צריך רמקולים ספק TR420W מסך וויסוניק VP930 כןנן 80GB 8M WDSATA-2 זיכרון OCZ DDR2 533 של 512X2 מעבד AMD 939 3500 SETP לוח ASUS A8N SLI PRMUI כרטיס מסך DUAL 6600GT 256MB של GIB צורב DVD ASUS AUAL שחור אני הבנתי שיש לי כרטיס מובנה 8.0 או 7.1 מה ההבדל זה לא אותו דבר 7 רמקולים וסאב? אז אני רוצה את כול הרמקולים אולי אפיילו אם סנטר אחורי חשוב לי שהיא תיהיה אכותית ואולי אפיילו אם מגבר קטן שבא בנוי במערכת אם יש דבר כזה בכלל 2000 שקל +,- תודה והמרחק בן החיבור למחשב למערכת הוא 20 מטר אז לא תיהיה בעיה ? אני יוד שאופטי אני לא יכול וקוקסל אבל לא תיהיה לי בעיה אם RCA

• 5 תגובות
    • 659 צפיות
  13. Started by spinchicken,

לפעמים קורה לי שכשאני משמיע קובץ קול הכרטיס מוסיף כמה דגימות של שקט, משהו כמו 14 עד 20 מילישניות לקובץ, איך אפשר להימנע מזה? הבעייה שלי היא שזה גורם לחוסר סינכרון ולכן מבחינתי עדיף כבר שיחתוך את הדגימות שבמקומם הוא הכניס אפסים. אני משתמש בכרטיס די איכותי - M-audio delta audiophile

• 5 תגובות
    • 659 צפיות
  14. Started by yolh4f,

רציתי ללכת על הסמסונג C530 אבל יוצא ישר בדקתי בכול החניות הכי זול 3600 שקל בז\אף הכי זול 3170 אבל יבאון של י שלום שנה אחת .... סמליין הכי זול 3600 אז רציתי לדעת עם אפשר למצוא משהו אולי יותר טוב או אותה רמה בסכום של 3000-3400 .... בהתחלה תכננתי לקנות ב3170 את הסמסונג אבל זה קפץ לעוד 400 שקל וואלה לא בא לי בטוב בכללל .... אז עם אפשר בבקשה המלצה טובה .. ושמעתי שסוסמונג היום לא מובלים בשוק אמרו לי שפנסוניק דוגמא איכותים יותר ... ועוד כמה חברות לא זוכר ...

• 0 תגובות
    • 659 צפיות
  15. Started by iakovl,

http://www.nomadworld.com/products/muvo/specs.asp האם הוא שווה משהו ? מישהו מכיר ויש לו הערות?

• 2 תגובות
    • 659 צפיות
  16. שלום לכולם.. אני מחפש לקנות רמקולים, רצוי מאוד מwww.ksp.co.il, את האמת, רק דרך שם. אבקש לא לעבור את התקציב.. לא יותר מ365 ש"ח. הרמקולים האלו נועדו בעיקר לאמא שלי ולכן היעוד שלהם הוא להשמיע מוזיקה ולא ברמה חזקה מדי. רמה בסיסית וטובה, שיהיה אפשר גם שקט.. אני לא מחפש רמקולים שירעידו את החדר אלא שישמיעו מוזיקה באיכות טובה. אם המומלץ הוא ATP3 וראיתי שכאן הוא מומלץ.. אז אשמח לקנות אותו . נ.ב, אם אני קונה את ATP3 (במידה והוא עונה לדרישות שלעיל) מה צריך לעשות לפני שמשמיעים דרכו מוזיקה? (הבנתי שצריך לתת לו כמה שעות על מוזיקה קלה או משהו..).

• 3 תגובות
    • 659 צפיות
  17. Started by hundreAd,

אני קונה כרטיס טלוויזיה, ורציתי לדעת מהן התוכנות המומלצות לשימוש (Windows Media Center לא אופציה, כי כבר יש לי XP מותקן ואני לא רוצה להתקין את כל המחשב מחדש רק בשביל MCE). בתודה מראש.

• 0 תגובות
    • 659 צפיות
  18. Started by orpa,

היי חבר'ה יש לי כמה קלטות משהו כמו 7 קלטות יש למישהו המלצה באיזה חנות כדאי לעשות את זה? בעיקרון ראיתי את האתר של http://www.videoramatgan.com אבל אני לא מכיר את העבודה שלהם, וזה ממש חשוב לי שיצא טוב ואני בתכלס מאיזור רמת גן ככה שזה יכול להיות נחמד לעשות שם. אז אם למישהו יש המלצות אשמח מאוד!

• 2 תגובות
    • 659 צפיות
  19. Started by froben,

המלצה לרמקולים: 1. תקציב: 800 2. מה השימושים של הרמקולים: גיימינג כבד \ סרטים \ מוזיקה 3. מהו הכרטיס קול שבידכם?: Gigabyte GA-Z68X-UD3-B3 4. בקשות מיוחדות - שיהיה 2.1 הערות נוספות: אם לדעתכם נכנס בתקציב הזה גם אוזניות לא רעות, אשמח אם תכניסו אוזניות לתקציב. תודה רבה

• 0 תגובות
    • 659 צפיות
  20. Started by tomerw,

שלום לכם, אני בבעיה ברשותי לוח אם 8RDA+ עם כרטיס קול מובנה Realtek ALC650 AC97 עכשיו אני מעוניין לקנות רמקולים 5.1 שאני אוכל לנצל עם הכרטיס קול הזה... אני יודע שהוא לא משהו אבל זה מה שיש לי כרגע הרמקולים בעיקר למשחקים, מוזיקה וסרטים ושהתקציב לא יחרוג מה-2,500 שקל תודה לכל מי שיושיט יד ויעזור :-)

• 7 תגובות
    • 659 צפיות
  21. Started by meidan,

הי, יש למישהו המלצות לכרטיס קול סטריאו באיכות טובה עם יציאה מוגברת לאוזניות (HD485)? פחות חשוב לי איכות הכניסות כי אני לא מתכוון ליצור מוסיקה או להקליט משהו. תקציב: עד 100 דולר בארה"ב. תודה.

• 4 תגובות
    • 659 צפיות
  22. Started by razoli,

http://cgi.ebay.com/NEW-Genuine-Sennheiser-CX300-In-Ear-earphone-Black_W0QQitemZ110142513157QQihZ001QQcategoryZ111693QQrdZ1QQcmdZViewItem http://cgi.ebay.com/NEW-Sony-2Sets-MDR-EX71-HeadPhones-EX71-Earphone_W0QQitemZ160132638759QQihZ006QQcategoryZ111693QQrdZ1QQcmdZViewItem http://cgi.ebay.com/Creative-EP-630-InEar-Isolation-Earphones-Headphone-NEW_W0QQitemZ220126155959QQihZ012QQcategoryZ88761QQssPageNameZWDVWQQrdZ1QQcmdZViewItem http://cgi.ebay.com/New-SONY-MDR-EX082-Noise-Isolation-In-ear-Headphone-BLK_W0QQitemZ220125877184QQihZ012QQcategoryZ111693QQssPageNameZWDVWQQrdZ1QQcmdZViewItem כולן בארץ סביב ה 200 מה עדיף מהארץ/חול עד 250 שח

• 3 תגובות
    • 659 צפיות
  23. Started by compman112,

אני רוצה לקנות נגן DVD לסלון שקורא את כל הפורמטים בתקצי של עד 1000-1500 ואם יש נגנים איכותיים במחיר זול יותר הנגן צריך לתמוך בMPEG4 ושאר הפורמטים גם דיסקים צרובים מדיות DVD שבהם סרט שקידדתי והפכתי לDVD

• 5 תגובות
    • 659 צפיות
  24. Started by gil_k,

היום בדקתי את תיבת הדואר מבין כל עלוני הפרסום אני רואה את הפתק מהדואר שהאוזניות הגיעו, והדבר שהפתיע אותי היה שהפתק היה בתיבת הדואר הוא מה 10.3 והיום ה 17 לחודש משלוח מהיר ביותר של alessandro למעשה כתוב על הקופסה שהם שלחו לי את האוזניות באותו היום שהזמנתי אות, משלוח מהיר . עכשיו לאוזניות, ממה שיצא לי לשמוע אותם הם נשמעות מעולה ;D אני לא ממש אודיאפיל ואני לא ממש יכול לעשות עליהם חוות דעת מקצועית (האוזניות שיש לי זה KSC-75 וסוני IEM לא מוצלחות), אבל מה שאני כן יכול להגיד זה שהן אוזניות נהדרות אני לא מרגיש שחסר בס, פירוט טוב, רק אין במה ממש רחבה אבל זה לא מפריע. ובקשר לנוחות, אני שם אותם כבר חצי שעה על הראש והם דיי נוחות. גיל.

25. חיפשתי באתר דיונים בנושא, אבל כולם היו "עתיקים" ולא סיפקו תשובות רציניות... אני מחפש פיתרון אלחוטי לחיבור המחשב לטלויזיה, לצורך צפיה בסרטים. ראיתי בכמה אתרים מכשירים מהסוג של iCtv. לדוגמא http://www.netaction.co.il/sale.php?sale=2457373. מה שרציתי לשאול הוא האם האיכות של הסרט נשמרת בשימוש במכשירים מהסוג הזה (גם סאונד וגם תמונה). עד עכשיו המחשב היה מחובר בעזרת כבלים למערכת (וידאו ואודיו), אבל אני עובר דירה, ושם המרחק בין המחשב לטלויזיה יהיה גדול מידי ולא יאפשר חיבור עם כבלים. אז מה אתם אומרים ?! המכשירים האלו שווים משהו ?

• 0 תגובות
    • 659 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.