אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,557 דיונים בפורום זה
-
מה דעתכם על הדגם הספציפי הזה הוא נחמד ולא יותר מידי מפוצץ באופציות מיותרות. אני רוצה איכות טובה, קורא ID3 וקליטת רדיו איכותית. העוצמה שהוא מוציא היא 4X50 וואט ואני אחבר אותו לרמקולים מתוצרת פיוניר 6X9 בעוצמה של 200 וואט. מא אתם אומרים?
-
- 5 תגובות
- 689 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות אותם במבצע של 1+1... לסרטים והרבה מוזיקה. http://officedepot.co.il/catalog/vkgSearch.do;jsessionid=00005Ypv1l19W4dP3VoShriRaYr:12bbi68k5?Ne=31244&Ntt=%d7%a8%d7%9e%d7%a7%d7%95%d7%9c%d7%99%d7%9d&Ntk=all&Ntx=mode+matchpartialmax&N=2+31247 תודה מראש ערן.
-
- 2 תגובות
- 689 צפיות
-
-
ערב טוב ויום אהבה שמייח לכולם קניתי היום את הכרטיס סאונד X-FI XtremeMusic (שלא קיבלתי איתו אף מתאם ליציאה אופטית,אני אמור לקבל משהו,מתאמים,כבלים?) קיצור,עד עכשיו השתמשתי באוזניות 5.1 USB וחשבתי שהן עובדות דרך המשאבים של הכרטיס קול ובסוף טעיתי. יש להן טכנולוגיה משל עצמן והן אפילו לא צריכות כרטיס קול בשביל לעבוד.כלומר,אין שיפור בסאונד כשאני משתמש באוזניות הללו ): עכשיו נוספה לי עוד הוצאה של אוזניות, אני מעוניין באוזניות 5.1 (שבאמת יתנו סראונד 5.1) בחיבור רגיל,ישר לכרטיס קול. אני מעוניין באוזניות: בעיקר למשחקים ולסרטים 5.1. איכותיות. מגיעות לעוצמת סאונד גבוה. עשירות בבאס,שלא יזייפו כשאני מגביר את הבאס(באס זה החיים שלי ..). עד 450 ש"ח. והכי חשוב לנוחות,שיתלבשו על…
-
- 3 תגובות
- 689 צפיות
-
-
קניתי כבל של HDMI-DVI. חיברתי אותו בינהם קיבלתי תמונה אבל אני לא מקבל סאונד. מישהוא יודע אולי איך אני מגדיר את הסאונד?
-
- 6 תגובות
- 689 צפיות
-
-
http://www.msnbc.msn.com/id/21344084/ אני חושב שגם בארץ אנחנו מיתקרבים לסוף המכירה של טלוויזיות אנלוגיות כבר היום קשה לימצוא בארץ CRT איכותית ומחירי הLCD יורדים כל הזמן
-
- 1 תגובה
- 689 צפיות
-
-
-
היי, אני עובד במחלקה קטנה עם עוד מעט אנשים יחסית, ויש לנו לא מעט משמרות של 2 אנשים או אפילו משמרות לבד (לילה, סופ"ש) יש לנו כאן טלוויזית CRT ישנה 21", וחשבנו לקנות במקומה 32" חדשה, שתוכל לנגן לנו תכני HD מדי פעם, ולהתחבר לממיר ה YES שלנו כאן, פלייסטיישן או XBOX מזדמנים (אם מישהו מביא מהבית למשמרת לילה למשל) וכו'. (אבל בעיקר למחשבים - לפטופים שונים ומחשבים נייחים עם כרטיסי מסך OB לרוב, לצורך הצגת סרטים מהמחשב על ה TV) אני מחפש הצעות לLCDים הכי איכותיות שאפשר למצוא בתקציב כזה דל, גם יד שניה אם אתם מוצאים משהו ספציפי - יהיה נהדר. משהו שיש לו כניסת VGA בין היתר יהיה נהדר, אם יש גם SVIDEO או HDMI זה יתרון עצום, בכלל - ריבוי כניסות זה ייתרון. אשמח להצעות שלכם אם מישהו מכיר טלו…
-
- 2 תגובות
- 689 צפיות
-
-
שלום לכולם אבא שלי מעוניין בנגן MP3 שישמש אותו לשמיעת מוסיקה יוונית בלבד אז תמיכה בעיברית לשמות השירים היא לא ממש רלוונטית הדבר שהכי חשוב לי שהמכשיר יהיה מבוסס זיכרון פלאש בגודל של 2 גיגה לפחות שיהיה לו רדיו פנימי מובנה ושיהיו לו כפתורים נוחים - כי אבא שלי שיהיה בריא יש לו כל אצבע בגודל ועובי של חציל הנגן ישמש אותו בזמן הליכת הבוקר שלו התקציב הוא בסביבות 500 ש"ח עם חריגה של לא יותר מ100 ש"ח חשבתי על אחד מהנגנים הבאים http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=413531 http://www.zap.co.il/ratemodel.asp?model_id=149527 http://www.zap.co.il/ratemodel.asp?model_id=411643 http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=400828 http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=413532 http://www.zap.c…
-
- 4 תגובות
- 689 צפיות
-
-
האם הוא נחות יותר מ- HDMI TO HDMI?מה לגבי כבל 20 מטר? האם משתלם לקנות או שמה האיכות ירודה?
-
- 1 תגובה
- 689 צפיות
-
-
יש לי מערכת של רמקולים: Inspire T6160, 5.1 של Craetive. ולוח M Inspire T6160, 5.1 של Gigabyte. עכשיו אני רוצה לחבר גם מיקרופון מאחורה ויש שלושה חיבורים ללוח של אודיו: ושלושה חיבורים של המערכת אחד של אחוריים, אחד של קידמיים ואחד של הסנטר. איך אני יכול לחברת את כולם ולשמוע בסראונד בלי לבטל את המיקרופון .? תודה רבה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 688 צפיות
-
-
שלום לכולם לאחרונה יצא עדכון קושחה ל IAUDIO X5L 2.10. b6 ויש שם שני חידושים שכאילו ממש התלהבו מהם שאני לא מבין על מה המהומה! 1.הוספת DRM 2.הוספת id3 tag אני יודע שה DRM זה איזה טכנולוגיה של מיקרוסופט להגנה על קבצים והורדה מאתרים חוקיים אבל בגדול מה זה עוזר לי שאת כל קבצי המוזיקב גיביתי מהספריית סי די שלי ל MP3 ?
-
- 2 תגובות
- 688 צפיות
-
-
שלום רב אני מעוניין לחבר פלייסטיישן 2 למחשב שלי יש לי מסך LCD 22 של LG יש לי לוח אם של ASUS P5Q אני זקוק לכרטיס טלויזיה.. ואני לא מבין בזה כלום כלום.. אני מעוניין לחבר את הסוני ע"י החיבור של שלושת הצבעים לבן אדום צהוב.. שיהיה בכרטיס טלויזיה איכות טובה של הסוני ולא מטושטש.. עד כמה שניתן להוציא מ60hz PAL של הסוני.. או איך שלא קוראים לזה המחיר מקסימום 300 ש"ח.. ושיהיה מהחנויות של פנדה מחשבים או KSP.. למה אני גר בדימונה ואלו החנויות הכי מובילות בב"ש.. ולא מתאים לי לנסוע רחוק יותר או לקנות באייבורי הגנבים.. תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 688 צפיות
-
-
אני ראיתי שיש את הlogitech X540 עוד הצעות?[br]פורסם בתאריך: 14.06.2007 בשעה 07:56:41 מישהו?
-
- 4 תגובות
- 688 צפיות
-
-
שלום. אני מעוניין לשמוע אוזניות כמו GRADO SR60/SR80 סנהייזר שונות וגם AKG. השאלה איפה יש מבחר כזה של אוזניות שניתן לשמוע בו? עדיף באזור השרון למרות שאזור ת"א זה גם אפשרי. ירושלים גם אופציה, לא הכי נוחה אבל אפשרית. תודה.
-
- 1 תגובה
- 688 צפיות
-
-
אני רוצה חוות דעת לפני קנייה (בבקשה רק מי שיש לו את הריסברים האלה) ואם מישהו יודע אם יש הבדל נוסף בינהם חוץ מההספק. תודה לעונים.
-
- 3 תגובות
- 688 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני רוצה לקנות DVD מקליט ואין לי שמץ של מושג בתחום הזה, אשמח לקבל עזרה. מה צריך לבדוק ואילו תכונות צריך לחפש ב-DVD מקליט ? האם יש חברות או דגמים מסוימים שמומלצים ברמות המחיר השונות ? תודה רבה למי שיוכל לשפוך קצת אור על הנושא...
-
- 3 תגובות
- 688 צפיות
-
-
אני מחפש כרטיס טלויזיה למחשב שלי ע"מ שאוכל לעבוד עם הויסטה. יש לי 4G זכרון . בהתחלה המליצו לי על ההפיפלאג או משהו כזה אבל לאחר קריאה הבנתי שהוא עושה בעיות עם 4G ותוקע את המחשב. ראיתי כרטיס של לידטק - 3200 מה אתם אומרים?
-
- 2 תגובות
- 688 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש שתי טלויזיות חדשות, בבקשה תעזרו מי שיכול. 1. לסלון - מרחק צפייה הוא באיזור ה-3 מטר, לכן אני חושב על טלויזיה בגודל 42-47 (כמה שיותר גדול יותר טוב) שתהייה 1080, עדיפות שתהייה בלי 3D כי זה סתם מיותר, אבל מה שהכי חשוב שיהיה לה WLAN (בעיקרון אני רוצה לעשות לה סטרימינג מהמחשב שלי שיהיה בחדר עם XBMC) תקציב הוא עד 6K אם יש פחות כמובן שזה עדיף... 2. לחדר - מרחק צפייה הוא באיזור ה2.5, אז אני מחפש אחת בגודל 37, מספיק 720, אם יש משהו עם WLAN או לפחות LAN אז מעולה, אם לא, אז שטויות. תקציב הוא עד 2500, אם אין אחת טובה אז 32 בתקציב של 2000... כמובן שיהיו חברות טובות ואמינות ודרך היצרן ולא דרך ספק משני למרות שיותר זול דרכם. בבקשה תעזרו! תודה מראש, יותם.
-
- 0 תגובות
- 688 צפיות
-
-
הרמקולים נמצאים ברשותי מזה מספר שבועות ואני מקווה שדעתי האישית תוסיף לביקורות המפורטות שכבר הופיעו פה בעבר ותועיל למי מהמעונינים לרכוש מערכת רמקולים. ראשית, הרמקולים מחוברים למחשב כמפורט מימין ולכרטיס קול של m-audio שלעניות דעתי מוציא סיגנל מעולה. הרמקולים נועדו לשבת בחדר שינה/עבודה קטן שעברנו אליו לאחרונה והחליפו מערכת של רסיבר ורמקולי בוז ישנים (דגם 2.1 וכן, אני בכוונה כותב בוז ולא bose). עיצוב - נקי ומאוד אלגנטי, כבלי כוח קצרים ומעצבנים, לד כחול זוועתי שאמור להעלם בדגם החדש (אני רכשתי את הדגם היוצא, מבחינה אלקטרונית/מכנית לא אמור להיות שוני בין הדגמים, רק שינוי עיצובי). גרילים איכותיים, אבל מעט קשים להסרה (ורצוי מאוד להסיר אותם בעת האזנה למוזיקה). חיבורים וארגונומיקה -…
-
- 2 תגובות
- 688 צפיות
-
-
שלום. אז ככה, האם ה z5500 הם עדיין הבחירה האידיאלית לסראונד ברמה מצויינת יחסית לכסף? (הבנתי שכדי להגיע לנתונים של הרמקולים האלו במערכות מוגברות צריך לשלם, והרבה...) אם כן, אשמח אם תמליצו לי על כרטיס קול מתאים לרמקולים אלו. (או שפשוט הכרטיס קול onboard עם החיבור האופטי מספיק להם?) אם לא, אשמח אם תמליצו לי על קומבינצייה דומה במחיר ובתמורה. תודה רבה, איציק.
-
- 4 תגובות
- 688 צפיות
-
-
שלום, יש לי במערכת שבסלון סאבוופר ענק (!!) של JBL, נראה ממש איכותי..! אני לא ממש יודע למה, אבל הוא לא עובד. השאלה שלי היא, אם הוא הרבה יותר איכותי מהסאבוופר שמגיע עם המערכת Z5400. הדגם שלו הוא: JBL PSW 1000 זאת התמונה היחידה שמצאתי ברשת. שווה לי לתקן אותו ולשים במקום הסאב של ה-Z5400 או שלא? אדם
-
- 6 תגובות
- 688 צפיות
-
-
שאלה1: האם DVD עם חיבור USB שמיועד לקריאת קבצים מדיסק און קי קורא גם קבצים מהארד דיסק חיצוני? שאלה 2: אני מחפש טלויזיה LCD 32" טובה במחיר טוב... עד 3 אלף יש למישהו הצעה?? אפילו הצעה לחנויות זולות אני ילך לחפש... תודה..
-
- 1 תגובה
- 688 צפיות
-
-
שלום אני מערכת רמקולים שאני אוכל לחבר בדרך כלשהי לPS וכמו כן גם למחשב. ראשית, אני מתלבט איזו מערכת תתאים לי יותר, 5.1 או 2.1. מבחינת מקום אין לי את המקום בשביל רמקולים אחוריים או לפחות המקום הזה לא נגיד במיוחד ואני בספק אם אני אשמח בסאונד כה חזק. אני מתלבט בכל זאת לגבי ה-5.1 משום שאין הבדל גדול במחיר בין מע' 2.1 במחיר של 400~ לבין מע' של 5.1 ב600~ השימוש העיקרי שלי הוא משחקים. אשמח לשמוע את חוות דעתכם והמלצות על דגמים. תודה.
-
- 0 תגובות
- 688 צפיות
-
-
איך בודקים אם הכרטיס קול שלי נשרף או לא ? תודה
-
- 2 תגובות
- 688 צפיות
-
-
יש לי מיני דיסק של סוני דגם MZ-S1. כדי להעביר אליו שירים אני משתמש בתוכנה OpenMG Jukebox 2.2 של סוני שקיבלתי עם המכשיר. המכשיר אצלי כבר שנה+ והכל תמיד פעל מצוין, רק לפני שבוע התחילה הבעיה. כשאני נכנס לתוכנה קופצת לי הודעת שגיאה: Cannot find the database file, or the database file is corrupt. Click OK to recover the database. Click Cancel to exit the application. וכמובן יש לי שתי אפשרויות OK ו- CANCEL ולא משנה על מה שאני לוחץ זה לא עוזר מה אני יכול לעשות?
-
- 2 תגובות
- 688 צפיות
-