אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,558 דיונים בפורום זה
-
העברתי תמונות מהמצלמה הדיגיטלית למכשיר והתמונות ברזולוציה של 2560X1920 ....רואים אותם מטושטש ועל חצי מסך חשבתי שאולי הצג לא תומך ברזולוציות גבוהות כאלה....אז אם יש תוכנה שאפשר להוריד איתה רזולוציה אולי יראו טוב?! אז אם מישהו מכיר שיעזור לי...
-
- 6 תגובות
- 703 צפיות
-
-
-
היי מה נשמע היה לי פעם plug-in של וינאמפ שהנורותשל המקלדת מהבהבים לפי המוזיקה ... אז רציתי לשאול יש לי מיהו את הפלוג אין הזה? אם יש דבר כזה למדייה פלייר 10 אז יותר טוב.... נ.ב. אני יודע שזה לא ממש קשור לפה כי פה זה יותר חומרה ולא תוכנה חחח אבל עדיין אני לא מוצא מישהו אחר שיעזור לי... :s05:
-
- 1 תגובה
- 703 צפיות
-
-
היי לפני כמה שנים קניתי טלויזיית פלזמה 42" (של סוני, יכול למצוא דגם מדוייק אם זה רלוונטי). אני עובר דירה ומעוניין להעביר אותה איתי כי היא עדיין עובדת טוב. הבעיה היא שבדירה החדשה אין מיקום טוב לתלות אותה על קיר (כמו שהייתה בדירה הקודמת) ואני מעוניין לשים אותה על שידה. הטלויזיה מיועדת לתלייה ולכן אין לה תחתית שתאפשר לשים אותה על השידה, ולכן אני מחפש פתרון. ניסיתי לחפש מושגים כמו "תחתית לטלויזיה" או "מעמד לטלויזיה" באינטרנט אבל לא מצאתי כלום. האם קיים תחום כזה של מוצרים? האם תוכלו להפנות אותי לאתרים שמוכרים כאלה? תודה!
-
- 0 תגובות
- 703 צפיות
-
-
שלום קניתי לא ממזמן את הנגן sandisk sansa m230 אז הכול עבד טוב אז קניתי לאחותי את ה m240 וכשאני מחבר אותו למחשב או כותב לי שאו לא יכול לזהות אותו אז הנגן עצמו מראה שאו מחובר והמחשב כותב בהודעה שאו לא יכול לזהות אז מה אני צריך לעושת תודהנ לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 703 צפיות
-
-
ברשותי מחשב חדש , ברצוני לחבר מערכת של רמקולים 5.1 איך אני יכול לדעת אם המחשב שלי תומך בזה? איזה חיבורים אמורים להיות במחשב? ואפילו יותר טפשי מזה , איך לבדוק איזה לוח אם ( הכרטיס קול הוא built in אשמח לתגובה מלומדת תודה [br]פורסם בתאריך: 31.12.2006 בשעה 19:54:21 ברשותי לוח אם ASUS p5Gz-mx
-
- 2 תגובות
- 703 צפיות
-
-
שלום ראיתי ב"מכרז ממון" למי שמכיר את הDVD מקליט של Sansui מדגם SDR9000 והמכרים שם הם קצת פחות מ400 שקל. עכשיו רציתי לדעת מה דעתכם על המוצר האם כדי לקנות אותו והוא שוואה 400 שקל? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 703 צפיות
-
-
שלום, אני חדש בפורום הזה.. שמי אדיר. מצאתי כל מיני שירשורים בגוגל עקב חיפושים אחר סטרימר וחיבור כל המכשירים בחדרי. אשמח אם מישהו כאן יוכל לתת לי מענה לגבי שאלות לא פתורות שיש לי. 1. אני מחפש סטרימר, עדיף עם הארדיסק פנימי [לפי מיטב ידיעתי והצצה קטנה בנט הבנתי שגם חיבורי USB קיימים לרוב וקוראים הארדיסקים חיצוניים.] התלבטתי בין 2 דגמים שאחד מהם ראיתי אצל חבר והשני פשוט ראיתי בהשוואה ברשת לסטרימר הראשון. הדגמים הם : NetGear N-300 Dvico TviX M-6600N לפי סיקורים שראיתי כתוב שה-NetGear קורא קבצי MKV אך ללא סאונד (?!) הטלוויזיה שלי כרגע דרך כניסת הUSB כאשר מחברים Disk On Key לדוגמא, לא תומכת בסאונד של סרט 1080p x264.. זו הבעיה שאני רוצה לפתור ע"י הסטרימר גם.. מה אתם…
-
- 0 תגובות
- 703 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות נגן mp3 (בעל נפח גבוה, לפחות 512M) שיש לו יכולת הקלטה טובה. המכשיר מיועד להקלטות באולם הרצאות. רצוי מכשיר זול... המלצות יתקבלו בברכה.
-
- 1 תגובה
- 703 צפיות
-
-
משום מה חלק מהספריות אצלי ב H340 מופיעות כאילו הן ריקות כשאני מסתכל עליהן דרך הנגן, למרות שכשאני נכנס אליהן דרך המחשב הן מלאות. התופעה מופיעה בספריות באנגלית (עם קבצים באנגלית) ובעבר הופיעה גם בספריות בעברית - בשתי הפעמים, לא דרך ה DB אלא פשוט דרך עץ הספריות. מישהו יודע מה הסיבה לזה? האם יכול להיות ששיניתי ספריות אחרי שעשיתי DB SCAN דופק גם את עץ הספריות? תודה גלעד
-
- 4 תגובות
- 703 צפיות
-
-
אז ככה: התקציב כ-700 שקל וזהו נראה לי ??? :
-
- 1 תגובה
- 703 צפיות
-
-
שלום. אני רוצה לעשות שוינאמפ יוציא סאונד ל כל הרמקולים שיש לי, בינתיים הוא מוציא רק מ 2 הקידמיים. לדוגמא ב MP זה מנגן מכל ה 4 רמקולים. מה צריך לעשות כדי שזה ישמיע מ כל הרמקולים? תודה.
-
- 6 תגובות
- 703 צפיות
-
-
היי.. התקלקלו לי האוזניות העלובות שבאו עם הפלאפון תודה לאל נפתרתי מהם ואני רוצה לקנות אוזניות יותר נורמאליות IN EAR ליציאה בחוץ וסתם לנסיעות. חשבתי על הCX300-II אבל אין לי מושג מאיפו לקנות אותם בזול אני יודע שפעם מכרו אותם ב115 ש"ח מקוריות בKSP אבל עכשיו אין לי מושג מאיפו אפשר לחרוג בתקציב בקצת אם זה מאוד שווה את זה! תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 703 צפיות
-
-
שלום אני צריך עזרה ברכישת מערכת רמקולים 5.1 . אני לא ממש מתמצא בתחום והייתי רוצה לדעת על מה אתם ממליצים. ממ בעיקרון התקציב הוא עד 600 ש"ח אבל אם יש דברים איכותיים בקצת יותר אז תרגישו חופשי להראות לי אותם תודה רבה לכם
-
- 3 תגובות
- 703 צפיות
-
-
אז ככה התקציב שלי הוא עד 1000 ש"ח שזה לא משהו אבל זה מה יש. אז חשבתי על כמה רמקולים: Harman Kardon Soundsticks 2 logitech Z2300 Altec FX3022 logitech Z4 עכשיו אני עובד בחנות מחשבים,ובתכלס יש לנו בתצוגה את הHARMAN אבל ממש לא אהבתי אותו. ז"א יש לו סאונד טוב אבל לא חזק העיצוב לא משכנע והם נהרסים בצ'יק. רציתי לשמוע עם יש לכם משהו אחר להציע/להמליץ ואם תוכלו בבקשה לעזור לי לבחור מבין הרשימה הזו רמקול שלדעתכם טוב.
-
- 0 תגובות
- 703 צפיות
-
-
שלום , לאחרונה קניתי כרטיס קול X-fi Xtreme Audio 7.1 חיברתי אותו בעזרת חיבור אופטי למערכת ועוד חיבור רגיל לרמקולים השולחניים. עכשיו אני רוצה לחבר את הטלוויזיה שהרמקולים שלה יעבדו כמו השולחננים כרמקולים קדמיים. בכרטיס הקול הישן שיש לי על הלוח אם הייתה לי אפשרות להגדיר את היציאות 3.5 הנוספות שמשמשות לחיבור מערכות של 5.1 איך שאני רוצה, מה שאומר שהייתי יכול לקבוע שכל 3 יציאות ה PL 3.5 היו מוגדרות כ- front speakers. עם התוכנה שקיבלתי יחד עם הדרייברים של Creative אין (או לפחות לא מצאתי) אופצייה להגדיר כל יציאה איך שאתה רוצה, דבר שנראה לי טריוויאלי כי בכל מקרה כל יציאה כזאת מספקת 2 ערוצים למה שלא תהיה אפשרות להגדיר אותם כערוצים קדמיים. אם משהו מכיר את הכרטיס ויודע איך להגדיר את…
-
- 1 תגובה
- 702 צפיות
-
-
אני צריך אותו רק בשביל הרכב אז עדיף שיהיה קטן חוץ מהאיכות סאונד ועברית מלאה (ששמות השירים לא יוצגו בעברית הפוכה, התפריטים יכולים להיות באנגלית) אני לא צריך שום דבר (מסך צבעוני, רדיו וכו') בבקשה תמליצו לי תודה
-
- 0 תגובות
- 702 צפיות
-
-
יש לי בעיה, חיברתי את הרמקולים הכל טוב ויפה (שומעים פצצה יש לומר... ) אך נתקלתי בבעיה עם המיקרופון שלי! הרמקולים נשלטים ע"י שלט שמחובר לסאב ולשלט עצמו יש שני כניסות - אוזניות ו- aux in, מהאוזניות אני שומע אך מהמיקרופון שחיברתי לתוך הכניסה של ה-aux in המחשב לא מזהה את המיקרופון ואני לא מסוגל לדבר ברשת אני ניסתי כמה וכמה בהגדרות הצלילים ושום דבר... יש למישהו מושג מה הבעיה?!?!
-
- 4 תגובות
- 702 צפיות
-
-
תודה מראש לכל העונים. קניתי HTPC לפני כמה ימים שבין השאר יש לו כרטיס מסך 8600GT עם 2 יציאות DVI ותמיכה ב-HD. קניתי כבל DVI ל-HDMI אבל הבעיה היא שאני לא מצליח לקבל רזולוציה מתאימה או שזה גדול מדי או קטן מידי וניסיתי הכל כולל להתקין את הדייבר הכי חדש וגם לשחק עם ההגדרות של NVIDIA DISPLAY ואפילו הורדתי תוכנה POWERSTRIP שאמרו לי שהיא תסדר את המצב אבל גם זה לא עבד. אני כולי מבואס פצצות ומישתגע אנא אם יש למישהו פיתרון עזרו לי. (המסך הנ"ל הוא Philips LCD 32) מריץ ויסטה אולטימט X86 על המחשב הנ"ל.
-
- 1 תגובה
- 702 צפיות
-
-
טוב..... בהתחלה הוא עשה לי רושם רע בכך ששמעתי שהוא לא יכול לשמש ככונן נייד וחייב העברת שירים דרך תוכנה. גם הבנתי שהוא יכול להטען רק מהמחשב. שמעתי גם שהוא עדין מאד וגם הכפתורים בו עדינים מידי וזה מפריע. אני לא בטוח אם מה ששמעתי נכון ואני מבקש שכל המבין יתקן אותי. אז.... א. יש לו מטען לחשמל ? ב. הוא בא עם נרתיק ? ג. יש לו אפשרות הקלטה מהרדיו ? (מהביקורות בזאפ הרדיו לא טוב) ד. מה איכות טייפ המנהלים ? ה. מה זמן הסוללה ? ו. כמה זמן הטעינה לחשמל או ליואסבי ? ז. הוא משמש ככונן נייד ? ח. חייבים תוכנה להעברת השירים לנגן ? ט. הממשק נוח ? י. איכות השמע טובה ? י"א. הסוללה נשלפת ? אם כן איפה ניתן לקנות סוללות חלופיות ? י"ב. האם המכשיר עדין מידי כמו ששמעתי וכך גם הכפתורים ? י"ג. האם יש…
-
- 5 תגובות
- 702 צפיות
-
-
-
היי אני לא יודע אם זה הכי קשור לפה ואם לא אז אני לא יודע לאן לפנות... יש לי שני רמקולים גדולים בחדר שמוציאים סאונד שהיו מחוברים למערכת משולבת ביתית רגילה עד שהיא התקלקלה וקניתי מגבר של PROAUDIO דגם AV-505 הוא אחלה והכל אבל יש בעיה אחת ואני לא יודע איך לפתור אותה... שאני מפעיל MP3 או סתם המחשב מוציא קול אז אני מתחיל לשמוע משהו רק אחרי שניה וחצי או 2 שניות הוא מן ב DELAY כזה ...עברתי על כל הספר שלו ולא רשום על זה כלום יש מצב שהוא פשוט לא מתאים למחשב או שכנראה מאחורה חיברתי אתזה ליציאה לא טובה ....אבל ניסיתי יציאות אחרות ובכלל לא שומעים כלום אז זה מחובר ליציאת .. VCR מה אפשר לעשות !?!? תודה רבה!!!
-
- 2 תגובות
- 702 צפיות
-
-
אני צריך תוכנה (חינמית) שתעשה normalizing לשירים (תקצץ את הקטעים ה"ריקים" בתחילת ובסוף השיר, תקבע עוצמת קול אחידה לכל השירים וכד') תודה piro
-
- 1 תגובה
- 702 צפיות
-
-
נפתרה הבעיה היי אתמול הבחנתי בסאונד מוזר שיוצא מהמחשב.. לכל צליל שהרמקולים מוציאים יש הד חשבתי שאני מדמיין והתעלמתי אפילו שזה המשיך לקרות לפני כמה דקות קרה משהו מוזר מאד.. הקשבתי לmp3 בוינאמפ ובאמצע השיר הסאונד השתנה פתאום.. כאילו מישהו שיחק עם האקולייזר, וזה לא חוזר למצב המקורי. יש לי שתי מערכות סטריאו שמחוברות למחשב ומשתיהן שומעים את הבעיה אז הבעיה היא במחשב ולא חיצונית ניסיתי להשתמש גם בwmp אז הבעיה היא לא בוינאמפ... האקולייזר של הדרייברים של הכרטיס קול שטוח. הכרטיס הוא מובנה על לוח האם (AC97) הבעיה מוכרת לכם? יש פתרון?
-
- 2 תגובות
- 702 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות טלויזית LCD 32 HD READY. בעיקר לצפיה בערוצים וחיבור למחשב. קיבלתי המלצות על ה Toshiba Regza CV500 ורציתי לשאול לעצתכם . תודה.
-
- 0 תגובות
- 702 צפיות
-