עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by dorratz,

שלום אני רוצה לקנות נגן MP3 עד 650 ש"ח. מצאתי באינטרנט נגן MP3 בנפח 1GB שעולה 640 ש"ח. אני אשמח אם תגידו לי אם הוא טוב, ואם לא אז תמליצו על משהו אחר בסביבות ה-650-700 ש"ח(אם אפשר שיהיה בנפח 1GB). הנה הלינק: http://www.msnshops.co.il/?came=3132

• 1 תגובה
    • 647 צפיות
  2. Started by Guns AND Moses,

מה אני צריך לעשות כדי לראות וידאו ב-iriver h320 ?? הבנתי שאני צריך לקודד תסרט....אז אם איזה תוכנה אני עושה את זה??

• 3 תגובות
    • 647 צפיות
  3. יש לי 2 רמקולים של חברת PURE שהיציאות שלהן הן על ידי חיבור חוט חשמל ולא באיזה יציאה מיוחדת... אני רוצה לחבר אותם למחשב באיזה שהיא דרך יש עיצות? האם יש אפשרות אולי לקנות איזה סאב וופר שיתחבר למחשב ויוכל לחבר את הרמקולים האלה או שאני צריך רסיבר, או משהו אחר?

• 0 תגובות
    • 647 צפיות
  4. Started by -=THE MUMMY=-,

בקומנדוס 3 וגם היו לפני זה אם כמה משחקים אז ככה.. שאני נכנדס למשחק..המשחק מבחינה גרפית טס..עובד חלק.. אבל הסאונד..הוא עושה רעשים...שמישו מדבר או שיש שיר..אז זה עושה רעשים צרודים כאלה.. מה עושים?????? נ.ב התקנתי דירקט איקס (directx) והורדתי עדכון לכרטיס קול ולא עוזר..

• 1 תגובה
    • 647 צפיות
  5. Started by yot,

היום, כשרציתי לעדכן את הפוד שלי בשירים החדשים שהועלו לאיי טונס, נתקלטי בהודעה (מצורפת למטה) שאומרת לי שאני צריך להתקין מחדש את איי טיונס על מנת להשתמש בפוד משום שנוצראה איזושהי אי-תאימות ביניהם. מחקתי את התוכנה, והתקנתי שוב, לא עזר. מחקתי שוב ואז גם פירמטתי את הפוד, והתקנתי את שניהם וזה המשיך להופיע. מחקתי שוב והפעם בדקתי ברג'יסטרי שלא נשארו שום עקבות מהתוכנה, עדיין לא עוזר. למישהו יש רעיון?

• 3 תגובות
    • 647 צפיות
  6. טוב אז החלטתי שמגיע ללאפטופ ולי מתנה אני מעוניין בכרטיס כל usb שיעמיס כמה שפחות על המחשב ויהיה טוב. חשבתי על הhercules pocket אבל לפי מה שראיתי הוא מנצל את המעבד מאוד. אני לא מעוניין לעבור את ה600 שקל. תודה.

• 0 תגובות
    • 647 צפיות
  7. Started by patishh,

שלום לכולם, קניתי לפני מס' ימים מינידיסק mz-r701, אני מנסה להקליט שירים דרך ה- USB. יש למישהו מושג איך להעביר גם את שם השיר המוקלט אוטומטית? (לא מדובר בהעברת שירי mp3 אלא בהקלטה). ועוד משהו: למה המינידיסק הזה, למרות שאינו NetMD כל כך יקר? האם הוא שווה את המחיר? כי אני כבר שוקל להחזירו לחנות.

• 1 תגובה
    • 647 צפיות
  8. Started by DREDON,

אם קיים דבר כזה עד 700 שקל, תוכלו לכתוב פה בבקשה? להציע הצעות? תודה

• 3 תגובות
    • 647 צפיות
  9. Started by HFDO5,

היי יש לי בעיה עם הסאונד בחלק מהמשחקים המחשב שלי מחובר לרסיבר של JVC RX5022V הוא מחובר מהיציאה של הכרטיס קול של הלוח הראשי עם יציאת קואקס דיגיטלית שירים בוינאמפ והכל מנוגנים חלק בלי בעיות אבל בחלק מהמשחקים יש בעיה שהסאונג נעלם לפעמים לכמה שניות זה לא משהו קבוע.. רואים ברסיבר שבתחילת המשחק הוא מזהה סאונד ואז פתאום הסמל נעלם כאילו המחשב לא משדר לו עוד סאונד אז כנראה שזה בעיה בשידור של הקואקס מהמחשב כי בחיבור האנלוגי הרגיל אני שומע טוב וחלק באותו המשחק שבקואקס עושה בעיות יש לי כרטיס קול אונבורד של AC97 משהו כזה על לוח של ג'יגהבייט מישהו מכיר את הבעיה ויודע מה לעשות? תודה..

• 2 תגובות
    • 646 צפיות
  10. אם יש לי סרטים XVID ו-DIVX ב-AC3 האם כרטיס קול Sound Blaster Live 5,1 הפשוט מספיק ,או שהסאונד בסרטים יותר טוב שמצדיק קנייה של Sound Blaster Audigy בקיצור איזה כרטיס קול אני צריך שיתמוך בכל האפקטים של הסרטים האלה ? א)Sound Blaster Live 5,1 ב)Sound Blaster Audigy ג)Sound Blaster Audigy 2

• 2 תגובות
    • 646 צפיות
  11. מוכרים ב Klispch את המערכות שלהם ב"חיסול", Clearence, ואני רוצה לדעת כמה דברים: 1. מה ההבדלים בין ה GMX 5.1 ל Promedia 5.1? מוץ מ 100$. 2. אם אני קונה את ה GMX, אני ארגיש הבדל גדול מה Yamaha TSS1 שיש לי עכשיו? כם אם לא, אני לא אתאמץ להביא אותם. תודה.

• 1 תגובה
    • 646 צפיות
  12. אהלן נניח שיש לי 2 רמקוליים מחוברים לרסיבר ואני רוצה לשמוע בעזרתם דיסקים איך אני עושה את זה ? כלומר אצלי בסלון יש רסיבר מחובר ל DVD , טלוויזיה ומערכת 4.1 פשוטה וכשאני רוצה לשמוע דיסקים אני שומע דרך ה DVD אבל אם יש לי רסיבר ורמקוליים ללא DVD בעזרת מה אני יכול לנגן דיסקים במערכת ? מקווה שתבינו ת'שאלה הדבילית :\

• 2 תגובות
    • 646 צפיות
  13. אורח
    Started by אורח,

מה אתם אומרים עליו: Creative Nomad Jukebox Zen 30GB Mp3 Player אני קונה אותו ב 1400. איך הוא?

• 3 תגובות
    • 646 צפיות
  14. Started by 1nstall,

היי בדיוק החלפנו לשברולט קווליר והרכב בא עם מערכת של קלטות (המרובעים המסריחים) אז בדקנו ואם נחליף את המערכת אנחנו ניצטרך לקרוע את הפאנל, אז חשבנו אולי לקנות צ'נג'ר ולחבר אותו למערכת ואז יהיה לנו גם מערכת דיסקים. אז אבא שלי נוסע לארה"ב אז הוא יקנה שם, אני צריך המלצה לצ'נג'ר לדיסקים שיהיה לו יציות למגבר ושיקרא mp3 התקציב עד 200 דולר תודה רבה לעוזרים Install

• 0 תגובות
    • 646 צפיות
  15. Started by qpalzm,

שלום לכולם. יש לי שירים בפורמטים נידחים (Mpc,Au וכו') שאף נגן mp3 לא יכול להשמיע. האם קיימת תוכנה שתוכל לסרוק את ספריית השירים שלי ולהמיר את הקבצים לפורמט מקובל יותר, כמו mp3 או wma? תודה מראש על העזרה.

• 4 תגובות
    • 646 צפיות
  16. Started by gigabot,

הרמקולים עושים רעש סטטי כזה אפילו בווליום נמוך מה לעשות? נ.ב הרמקולים 5.1 של GENIUS

• 2 תגובות
    • 646 צפיות
  17. Started by wArezm0n,

שלום, אני בקרוב קונה אוזניות כמו שצריך ואני מתלבת בין שלושה דגמים,בבקשה אל תציעו דגמים אחרים תודה. הדגמים בינהם אני מתלבת: Icemat Audio - Siberia Combo.1 (בא עם כרטיס קול בUSB + מיקרופון) 2.Steel Sound 5H - USB (בא עם חיבור USB שהוא מעיין כרטיס קול + מיקרופון) Sennheiser PC 165.3 (בא עם חיבור USB + מיקרופון) מטרת האוזניות: בעיקר גיימינג הרבה מאוד Counter-Strike ואני צריך לשמוע תזוזות מאוד קטנות כגון טעינת נשק צעד קטן קפיצה קול ציוץ קטן אני צריך לשמוע בבירור, המטרה השניה היא כמובן שמיעת שירים במחשב אבל ברצוני שהסאונד יהיה צלול ושתהיה איכות אבל שהסאונד באוזניות יהיה חזק,דיי חזק מכוון שאני אוהב לשמוע שירים על ווליום גבוהה אבל בלי להציק לאח שלי או להורים שלי עם הרעש,ח…

• 2 תגובות
    • 646 צפיות
  18. Started by The-Fox,

טוב אז מאז קניתי את ה EMU 0404 והוא עושה לי בעיות במשחקים אני משתמש ב Live 5.1 DE בשביל להוציא את הסאונד ל EMU בחיבור קואקסילי כדי שאני יוכל לשחק כמו בן-אדם. עכשיו הבעיה היא שהכרטיס מוציא את האות בקצב דימה של 48 KHZ (RESAMPLE) ואני עובד עם Session של 44.1 KHZ ב EMU, ואז הסאונד יוצא על הפנים. אני תמיד יכול להחליף Session ל 48 KHZ ואז לשחק ולהחליף חזרה כשאני רוצה לשמוע מוזיקה. אבל העניין הוא שיש לי תוכנה שיכולה להגדיר את קצב הדגימה ביציאה של הכרטיס: עכשיו העניין הוא שזה לא משנה את זה בפועל, וזה מה שמוזר. עכשיו לפי מה שקראתי בפורומים של קריאטיב יש רק מספר כרטיסים מסוימיום שיכולים לעשות RESAMPLE חזרה ל 44.1. האם זה נכון או האם אני יכול בכל זאת להוציא 44.1 מהכרטיס ? ת…

• 0 תגובות
    • 646 צפיות
  19. Started by L-aD,

hey ive just bought a new computer and im using win98.. this computer is using soundmax sound card which ive never used before and for some reason i have no sound, when i view perfernces of soundmax i see no sound devices.. can someone tell me what can the problem be? thanks in advance

• 2 תגובות
    • 646 צפיות
  20. יש לי רסיבר של פיוניר. אל הרסיבר מחוברים כל מיני מכשירים, ביניהם המחשב, שמחובר אליו עם כבל HDMI וגם הכבל של הסאונד(מצטער, שכחתי את שם החיבור, אבל זה אותו חיבור שאליו מחברים רמקולים/אוזניות). בעיקרון אין בעית סאונד ואני יכול לשמוע הכל כמו שצריך. הבעיה היא שאם אני עובר ל"ערוץ" הטלויזיה מהרסיבר, אח"כ כשאני רוצה לחזור ל"ערוץ" המחשב, אני יכול לראות תמונה בטלויזיה, אבל אני לא שומע סאונד. כדי לפתור את הבעיה הזו אני צריך כל פעם לנתק את כבל הHDMI שמחובר למחשב, ולחבר מחדש. האם יש סיכוי לדעת מה גורם להבעיה כדי שאני לא אצטרך כל פעם לחבר ולנתק את הכבל? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 646 צפיות
  21. Started by davepinhas,

אני מתכנן לקנות את הכרטיס קול asus Xonar Essence STX. השימוש העיקרי שלי יהיה לשמוע מוזיקה בסטריאו, אני לא רואה סרטים והסאונד במשחקים לא מעניין אותי. אני מעוניין בחוות הדעת שלכם.. תודה על העזרה

• 1 תגובה
    • 646 צפיות
  22. Started by NeoNate,

אהלן כולם, זוג הEP630 שלי, שאני משתמש בהן מזה 5 שנים, נהרסו לצערי הרב. הייתי מרוצה מהן מאוד (חוץ מהאוזנייה השמאלית שדיי נפלה לי מהאוזן משום מה, לא התאימה עם כל גדלי הכיסוי) והייתי רוצה משהו בסגנון. In-Ear עם איכות שמיעה באיכות טובה למחיר. אני מחפש משהו בעלות מחיר של 200-300 ש"ח כמו שעלו פעם הEP630. אולי בכלל שווה לקנות זוג חדש פשוט, או שיש כיום דגמים טובים יותר מהן (בכל זאת 5 שנים...)? תודה רבה לכל העוזרים!

• 2 תגובות
    • 646 צפיות
  23. Started by noneskillz,

אז ככה אני רוצה לקנות רמקולים לחדר 5.1 כולל סאב וופר התקציב שלי בין 1000-1500 באס חשוב לי שישמעו אותו טוב אני יודע microlab מאוד טובים אך אני לא יודע איזה דגם הכי טוב. בעיקר אני רוצה לשים כל רמקול בצד אחר של החדר שיצא הרגשה כיאילו המוסיקה,סרט,משחק מה שלא יהיה שיבוא מכל הכיוונים. אני רוצה לחבר לזה את המחשב שלי,את הטלוויזיה ואת הPS3 יש רעיוניות?? שמעתי קצת על X23 וX13

• 0 תגובות
    • 646 צפיות
  24. Started by doron_93,

שלום אני צריך עזרה בבחירת מכשיר DVD שיהייה בעל חיבור HDMI וחשוב שיהייה עם קורא כרטיסי זיכרון ומומלץ גם USB. יש למישהו רעיון?

• 4 תגובות
    • 646 צפיות
  25. Started by itayl2,

היי אנשים. כבר כמה זמן שאני חושב לרכוש מסך בין 47 ל-52 אינץ' וקצת שוטטות באינטרנט נתנה לי רעיון כללי לגבי המחירים והאפשרויות. כרגע, טווח המחירים שלי עומד על 5000-6000 (מקווה לא לחרוג ממנו). סאונד בטלוויזיה מאוד לא רלוונטי. גם לא פיצ'רים מיוחדים או כל דבר אחר. איכות התמונה מהווה השיקול היחיד והכי חשוב שלי. חשובה לי תמונה באיכות מצוינת (אך ורק 1080p מן הסתם). נכון לעכשיו יש לי שתי טלוויזיות בראש: LG - 50PK550. עולה בסביבות ה-6000 בארץ. ממה שמצאתי עליו, אומרים עליו שיש לו תמונה מצוינת (לא הכי טובה כמובן, אבל מצוינת), הרבה פיצ'רים יחסית, וכו'. LG LH30 - 47 אינץ'. על זו אין לי מספיק מידע חוץ מזה שהיא עולה בסביבות 5500 ואמורה להיות באיכות טובה. אם תוכלו לעזור אשמח מאוד…

• 1 תגובה
    • 646 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.