אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
פתחתי אשכול וחיפשתי אותו הוא נעלם אז פתחתי חדש הרמקולים CREATIVE SBS 390, 2.1? אני הולך לקנות אותם היום עוד שעה עזרה מהירה פלייז ב 220 שקל עכשיו היה רשום שהם רמקולים לווינים מזה אומר אני לא רוצה שום לויני או אלחוטי אני רוצה רמקולים עם חוטים מישהו מוכן לעזור לי מהרררררר
-
- 0 תגובות
- 668 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות נגן DVD לסלון שקורא את כל הפורמטים בתקצי של עד 1000-1500 ואם יש נגנים איכותיים במחיר זול יותר הנגן צריך לתמוך בMPEG4 ושאר הפורמטים גם דיסקים צרובים מדיות DVD שבהם סרט שקידדתי והפכתי לDVD
-
- 5 תגובות
- 668 צפיות
-
-
שלום אנשים, יש לי אפשרות לקנות X-Fi XtremeMusic במחיר טוב (מאוד) וג'ולי במחיר טוב. השאלה שלי היא: האם הג'ולי מסוגל לדמות סראונד (ברמקולים 2.1) כמו באונבורד? כלומר, האם למשל במשחקים אפשר יהיה עדיין לדעת ולשמוע את המיקום של האוייבים או שעם הג'ולי הדבר לא יתאפשר? תודה, עמית
-
- 2 תגובות
- 668 צפיות
-
-
שלום, יש ל תקציב של 5000 ש"ח +- יכול להיות יותר לקניה של מערכת קולנוע ביתי 5.1 + רסיבר כמובן. אני רוצה מערכת איכותית שרוב השימוש בא יהיה לצורכי מוזיקה אבל שתעשה עבודה טובה ונקיה גם בצפיה בסרטים. תודה לעוזרים =)
-
- 4 תגובות
- 668 צפיות
-
-
שלום לכולם אם אני יוכל בבקשה לקבל ממכם עצות לטלוויזיות טובות בגודל 32 אינץ ( כי המרחק הוא כמעט 3 מטר ) בתקציב של 400 דולר השימושים העיקריים הם לארות סרטים מהמחשב ( רגילים לא היידפנישן אבל אם אפשרי להכניס היידפנישן רדי זה יהיה טוב מאוד ) עוד שאלה בקשר ל- Z5500 כמה אינץ הבאס שלהם? תודה רבה לכל העוזרים
-
- 0 תגובות
- 668 צפיות
-
-
מאיפה הכי זול לקנות אותם בארץ? (חוץ ממה שיש בזאפ)
-
- 2 תגובות
- 668 צפיות
-
-
שלום, רכשתי לפני כמה ימים את הIaudio U2 ברשת באג והתאכזבתי לגלות שהוא אינו בא עם מטען שמתחבר לרשת החשמל. ברצוני לדעת האם מישהו רכש מטען לנגן הזה (כמו שאני הבנתי לא ניתן למצוא את המטען של החברה בארץ) אפילו מטען ג'נרי. אני אשמח לקבל מידע על עוד מיגוון אביזרים שניקנו לנגן ו/או לסידרה, איפה ניתן להשיג? וכמה עלה? (כגון רצועה לזרוע, מטען וכו'...) תודה רבה, עמית
-
- 6 תגובות
- 668 צפיות
-
-
טוב אז מאז קניתי את ה EMU 0404 והוא עושה לי בעיות במשחקים אני משתמש ב Live 5.1 DE בשביל להוציא את הסאונד ל EMU בחיבור קואקסילי כדי שאני יוכל לשחק כמו בן-אדם. עכשיו הבעיה היא שהכרטיס מוציא את האות בקצב דימה של 48 KHZ (RESAMPLE) ואני עובד עם Session של 44.1 KHZ ב EMU, ואז הסאונד יוצא על הפנים. אני תמיד יכול להחליף Session ל 48 KHZ ואז לשחק ולהחליף חזרה כשאני רוצה לשמוע מוזיקה. אבל העניין הוא שיש לי תוכנה שיכולה להגדיר את קצב הדגימה ביציאה של הכרטיס: עכשיו העניין הוא שזה לא משנה את זה בפועל, וזה מה שמוזר. עכשיו לפי מה שקראתי בפורומים של קריאטיב יש רק מספר כרטיסים מסוימיום שיכולים לעשות RESAMPLE חזרה ל 44.1. האם זה נכון או האם אני יכול בכל זאת להוציא 44.1 מהכרטיס ? ת…
-
- 0 תגובות
- 668 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות נגן MP3 עד 650 ש"ח. מצאתי באינטרנט נגן MP3 בנפח 1GB שעולה 640 ש"ח. אני אשמח אם תגידו לי אם הוא טוב, ואם לא אז תמליצו על משהו אחר בסביבות ה-650-700 ש"ח(אם אפשר שיהיה בנפח 1GB). הנה הלינק: http://www.msnshops.co.il/?came=3132
-
- 1 תגובה
- 668 צפיות
-
-
שלום. אני מנסה לעזור למכר לבחור כרטיס סאונד ראוי - ושנינו, איך אומרים - אהבלים מוחלטים בתחום לא מדובר על כרטיס קול עבור משחקים, אלא עבור מחשב שעיקר יעודו הוא מטלות ווידאו, קידוד, יצירה של תוכן, וכן הלאה. מצאנו את הכרטיס הבא: Sound Blaster X-Fi Titanium Fatal1ty Prof בעלות של 90 דולר. אשמח לשמוע את דעתכם!
-
- 0 תגובות
- 668 צפיות
-
-
הדרישה : מסך 32 לצפייה בעיקר בסרטי DVD\DIVX . האפשרויות שהבנתי שמומלצות זה ה Toshiba C3000.1 2. Samsung R81 השאלה : מה מהם נחשב טוב יותר ? הלכנו ליראות את ה A3000 (לא היה C3000) והתרשמנו ממנו לטובה... את הסמסונג עוד לא ראינו. ראיתי באינטרנט שיש המון המון תתי דגמים כאלה (C3000P מה זה?) ... מבקש פירוט לגבי העיניין והאם יש ממה להזהר ... או שיצא איזה דגם חדש שאני לא יודע עליו ??? תודה מראש .
-
- 5 תגובות
- 668 צפיות
-
-
על איזה הייתם ממליצים? תכונות נדרשות: הקלטה וצפיה באיכות גבוהה באמת (יש לי YES). אין לי צורך (יכול להיות נחמד, אבל רק אם לא על חשבון האיכות) בצפיה בערוץ אחד בזמן שמקליט ערוץ אחר. יהיה בונוס אם תהיה יכולת עריכת וידאו משופרת (לעומת העריכה עם המעבד של המחשב) אבל זה לא קריטי, הכי חשובה לי איכות ההקלטה. המחשב לא משמש כ HTPC, ומערכת ההפעלה היא XP רגילה (PRO). תודה!
-
- 0 תגובות
- 668 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לשמוע את השידורים ברמקולים שיש לי בחדר ולא בטיוי, אני רוצה לחבר את הממיר לליין אין למחשב ולשמוע דרך הרמקולים, כאילו להעביר את העניין דרך המחשב, אני מאמין שזה לא מסובך, כבלים יש לי, איך אני מגדיר את העניין ומה צריך בשביל זה? תודה ;D
-
- 7 תגובות
- 668 צפיות
-
-
שלום, כרגע יש לי Logitech X240 אני מרוצה מהם מאוד אך אני מעוניין להחליפם למערכת של 5.1 אשמח לקבל הצעות לרמקולים 5.1 עד 600 שקלים. בגלל שאני מרוצה מהנוכחים שלי, חשבתי לקנות את ה- 540X שזה אותו דבר רק בהרכב של 5 ולא של 2, אשמח לשמוע חוות דעת והמצלות על רמקולים נוספים. תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 668 צפיות
-
-
אחת 37 אינץ.. ואחת 32 תקציב ל37: 2000-3000 שח.. יש עכשיו הרבה מבצעים עד סוף השנה אני רוצה לנצל אותם.. עברתי בחניות ואלו מחירים טובים. שימושים יהיו לחבר לסוני 3 ולכן צריך HD READY עם עדיפות לFULL HD.. חיבור USB שינגן סרטים בMKV ויתמוך בכתוביות בעברית.. בעתיד יש אפשרות שיחובר למחשב אם זה משנה משהו. *ב37 חשבתי על D550 של סמסונג.. מה אתם אומרים?תקציב ל32: עד 2200 שח.. אין מקום להכניס יותר מ32 אינץ לכן זה מיותר להציע משהו אחר..שימושים עיקריים הם צפייה בתכני SD (גם מהממיר וגם מבחוץ) עדיפות לUSB שמנגן סרטים עם כתוביות בעברית.. HD READY.. לא צריך FULL תודה
-
- 0 תגובות
- 668 צפיות
-
-
קניתי לפני שבוע רסיבר של KENWOOD דגם krf-v5080D-S http://www.electron.bg/popup_image.php?pID=3109&DDMid=0e50fbff52e24a8d53a1d6bcc2e77e07 http://www.electron.bg/popup_image1.php?pID=3109&DDMid=0e50fbff52e24a8d53a1d6bcc2e77e07 הנה התמונות שלו וקניתי גם רמקולים של PURE ACOUSTICS דגם EX-650F קיצר חיברתי הכל הכל עובד סבבה רק רציתי לדעת באיזה דרך אתם ממליצים לחבר את הרסיבר למחשב יש בדרך הראשונה שזה כמו עכשיו חיבור סטריאו רגיל שעובד לרסיבר ואני שם אותו במצב של פרו לוגיק 2 וככה שומעים בכל הרמקולים וגם הסאב(סאב של PEERLESS לקחתי לאבא שלי מהסלון) ויש את הדרך השניה שזה לחבר בחיבור אנגלוגי את כל הרמקולים לרסיבר לכניסה של ה6 ערוצים אנגלוגים ניסיתי לחבר את זה באנלוגי אלב אני ל…
-
- 1 תגובה
- 668 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי מגבר של JVC דגם 6052 בעל הספק 500W עכשיו לפי הפירוט הוא מפצל את זה כנראה ל5 ערוצים שונים שווה...עכשיו שאלתי חבר שלי בנוגע לעובדה שכל רמקול קידמי שלי צורך 250W אז חיברתי לרסיבר הזה רק את הקידמיים ואת הסראונד הכללי לרסיבר נוסף בקיצר הוא אמר לי שהעובדה שרק שניהם מחוברים והרסיבר מכוון ל ערוץ פרונט סטראו בלבד לא אומר שהוא מפצל אל הרמקולים את כל ההספק המלא שלא אלה של כל יציאה ז"א 100W לכל רמקול והוא אמר לי שצריך לשנות משהו בריסבר פיזית בישביל לדאוג לפיצול כזה...האם זה נכון?..ואם כן מישהו יודע איך או איפה יש לי הסברים לזה???
-
- 4 תגובות
- 668 צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום. אני רוצה לחבר את המחשב לרסיבר בכבל אופטי אבל המרחק הוא 3 מטר לפחות, האם איכות הסאונד תרד משמעותי בשימוש בכבל ארוך? מה ניתן להרוויח מה-PureVideo על כרטיס מסדרה 6? האם יש שיפור משמעותי בוידאו? יש דרכים לשפר את התצוגה של הוידאו? תודה לעוזרים!
-
- 5 תגובות
- 668 צפיות
-
-
שלום. אני רוצה לעשות שוינאמפ יוציא סאונד ל כל הרמקולים שיש לי, בינתיים הוא מוציא רק מ 2 הקידמיים. לדוגמא ב MP זה מנגן מכל ה 4 רמקולים. מה צריך לעשות כדי שזה ישמיע מ כל הרמקולים? תודה.
-
- 6 תגובות
- 668 צפיות
-
-
שלום לכולם אודה לכם במתן עזרה לשם הפיכת גירסת הIRIVER h10 שברשותי מאמריקאית לאירופאית, הבנתי שיש דרך לעשות זאת . בתודה מראש לכל העוזרים תומר
-
- 5 תגובות
- 668 צפיות
-
-
אני נמצא מתגורר בחו"ל .... הבאתי איתי לכאן מחשב HTPC (לוח אם ASUS M3A78EMH HDMI ). כאן רכשתי מסך LCD (סמסונג סידרה 5) ומערכת קולנוע ביתית... .הכל עובד תקין. היום נסיתי לחבר בין המחשב למסך בעזרת כבל HDMI ..... המסך "רואה" שמשהו מחובר אליו בכניסה HDMI 2 (במקרה הזה) אך מודיע "NO SIGNAL" .... כנ"ל אם אני מנסה לחבר את המחשב לכניסת HDMI שישנה במערכת הקולנוע. המחשב הוא חדש ... בארץ ניסיתי אותו רק עם מוניטור שלי (חיבור VGA) ... המחשב עבד תקין. אודה על כל עזרה בפתרון הבעיה תודה
-
- 3 תגובות
- 668 צפיות
-
-
שלום לכולם אבא שלי מעוניין בנגן MP3 שישמש אותו לשמיעת מוסיקה יוונית בלבד אז תמיכה בעיברית לשמות השירים היא לא ממש רלוונטית הדבר שהכי חשוב לי שהמכשיר יהיה מבוסס זיכרון פלאש בגודל של 2 גיגה לפחות שיהיה לו רדיו פנימי מובנה ושיהיו לו כפתורים נוחים - כי אבא שלי שיהיה בריא יש לו כל אצבע בגודל ועובי של חציל הנגן ישמש אותו בזמן הליכת הבוקר שלו התקציב הוא בסביבות 500 ש"ח עם חריגה של לא יותר מ100 ש"ח חשבתי על אחד מהנגנים הבאים http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=413531 http://www.zap.co.il/ratemodel.asp?model_id=149527 http://www.zap.co.il/ratemodel.asp?model_id=411643 http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=400828 http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=413532 http://www.zap.c…
-
- 4 תגובות
- 668 צפיות
-
-
אהלן התקנתי שני כרטיסי קול, האחד על הלוח (OnBoard), והשני PCI. כשאני מנגן מוזיקה במקביל, אין בעיות. אבל כשאני מנגן סרט DIVX באחד, ושומע מוזיקה בשני, הסאונד נהיה חרא, ולא שומעים טוב. ניסיתי להגדיל את ה BUFFER בwinamp, או בנגן של הסרטים, וניסיתי גם לנגן עם תוכנות אחרות, ללא הועיל. יש רעיונות?
-
- 5 תגובות
- 668 צפיות
-
-
שלום, קניתי רמקולים חדשים! CREATIVE T6060! עכשיו, כרגע יש לי OB REALTEK HD בתור כרטיס אודיו (מובנה). שווה להשקיע את הכסף בCreative Audigy SE 7.1? יהיה שיפור משמעותי? השימוש העיקרי הוא משחקים (גם מוסיקה המון וקצת סרטים). תודה מראש!
-
- 0 תגובות
- 667 צפיות
-
-
אפשר לקנו בכל מיני מחירים אבל מהו המחיר למערכת סטריאו הממוצעת? אם המחיר הממוצע למחשב הוא כ4000 ש''ח, אז לסטריאו הוא?
-
- 3 תגובות
- 667 צפיות
-