אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
יש לי את המערכת של MEGAWORKS 550 CREATIVE עם כרטיס קול Audigy 2 Value מישהו מכיר או יודע למה הוא נותן רק כשמפעילים את האפקטים של creative כמו הCMSS 5.1 ולא ישירות מסרטי הדיוידי ? אי אפשר לבטל אופציה זו ופשוט שינגן כמו שצריך 5.1 רגיל בלי כל האפקטים ההרסניים האלו?? תודה!
-
- 0 תגובות
- 601 צפיות
-
-
היי, בניתי רשימת שירים אישית במדיה פליייר ואני לא מצליח להעלות את הרשימה מהמדיה פלייר למכשיר עצמו. המחשב מוסיף את השירים שכבר נמצאים ברשימות אחרות למכשיר ללא כותרת ב-playlists. אגב, בתוכנת אייריבר פלוס אין בעיה... מישהו יודע איך ? או למה זה? ??? תודה
-
- 0 תגובות
- 742 צפיות
-
-
למישהו יש מדריך מפורט של התוכנה הזו ? איך לקנפג שמה הכל ? אני מחובר עם המחשב לרסיבר שלי בחיבור אופטי, וחלק מהסרטים שאני מוריד עושים לי בעיות ב AC3, אז אני רוצה לסדר זאת אחת ולתמיד
-
- 5 תגובות
- 912 צפיות
-
-
-
הייתה לי בעיה בכרטיס קול המשולב שבלוח אם שהחיבור למיקרופון נדפק, גרדתי כסף קניתי כרטיס קול חדש היום ב 70 שקל :[ חיברתי הכל וזה אני מחבר תמיק לא שומעים כלום, רק שאני נותן נשיפה חזקה על המיק רואים כזה משהו קטן ברשמקול.. איך אפשר לסדר את זה ? (ניסיתי דרייברים הכי חדשים 5.12.01.0644 [ניסיתי גם את של ווידנוס], והעוצמה על הכי גבוה בדקתי אלף פעם... וגם במיקסר הכל על הכי גבוה). הכרטיס קול זה CMedia PCI CMI-8738. תודה אני כבר נואש :<<
-
- 5 תגובות
- 858 צפיות
-
-
יש לי כרטיס קול און בורד שעשה לי בעיות (SoundMax) קניתי כרטיס קול PCI אחר,פשוט. איך אני מסיר אותו (הכרטיס הישן) וגורם למחשב להתעלם ממנו ולהתקין את החדש?
-
- 4 תגובות
- 885 צפיות
-
-
רכשתי לא מזמן את האוזניות הנ"ל ויש משהו שמפריע לי.. משום מה האוזניים מתעייפות מהר מאוד מההאזנה להם, יותר מבאוזניות אחרות, אחרי שעה של האזנה קשה לי מאוד להמשיך, זה נעשה מאוד לא נעים.. זה קורה לעוד מישהו? נורא חבל לי כי האוזניות באמת מצוינות, אבל אי אפשר להאזין להם לאורך זמן! מה עושים??
-
- 4 תגובות
- 739 צפיות
-
-
שלום יש לי את הרמקולים האלה השלט שלהם מציק לי הוא קל ולא יציב וכל הזמן הוא הפוך בגלל החוט וזה לא נוח אז פתחתי את השלט ושמתי שם מין משקולת קטנה ובשביל שהיא לא תרעיש סמתי גם נייר ואני רוצה לדעת האם המשקולת ונייר יכולים להרוס משהו בתוך השלט והאם זה בטוח להשאיר אותו שם [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 727 צפיות
-
-
הוא בגודל 512 מגה ביט... תודה מראש, מתן.
-
- 11 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
יש לי מערכת קולנוע ביתית עם רסיבר של Marantz, ואני מעוניין לחבר אותו למחשב. במחשב יש לי כרטיס קול CREATIVE LIVE 5.1 אני לא יודע אם הוא תומך בכל המפענחים האלה: DTS-ES Matrix, , Dolby Digital-Ex, ProLogic II 1.אני צריך כרטיס קול טוב יותר? 2.מה עוד צריך למחשב לסאונד סראונד מושלם? תודה...
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שימו לב שבתמונה הבאה יש לי Operation ויש לזה שתיי אפשרויות Dc ו AC/SUBSONIC. עם אני מחליף ביניהם שום דבר ל קורה והמוזיקה ממשיכה לנגן כרגיל. אז השאלה זה מה זה? [attachment deleted by admin]
-
הגיע אלי האייפוד פוטו 30 ג'יגה, עכשיו חיברתי אותו למחשב והיה רשום לא לנתק את הכבל.. כיביתי את המחשב והוצאתי את הכבל לאחר שההודעה של הלא לנתק נעלמה. עכשיו שמדליקים את המכשיר יש את התפוח של אפל ואז אחריו מופיע אייקון של תיקיה עם סימן קריאה.. והמכשיר נכבה. מה עושים ? שאני מחבר אותו לחשמל בקיר, אז הוא לא אומר לי כלום שהוא נטען או משהו אחר אבל אם מחברים אותו למחשב עם הUSB הוא שוב אומר תהודעה של הלא לנתק ואי אפשר לעשות עם המכשיר כלום. אז מה עושים ?
-
- 20 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
כשאני מחבר מכשיר למערכת המערכת לא מנגנת דברים מסויימים, לדוגמא: הגיטרה הראשונה ב-WISH YOU WERE HERE, הגיטרה ב-STAIRWAY TO HEAVEN והבתים ב-ELENOR RIGBEY, האם יש דרך לתקן את זה? תודה רבה, רועי
-
- 3 תגובות
- 613 צפיות
-
-
טוב אז אני חדש-ישן.... ואני צריך עזרה קצת בקשר לקניית נגן! אז אין לי כול כך הרבה כסף להשקיע...בערך 500 אולי קצת יותר מה שאני צריך זה ג'יגה לא יותר, משהו יפה, ועם מסך שבאמת עוזר! (לעולם לא אייפוד שפל)! עכשיו ראיתי משהו חדש אתמול ורציתי לשאול עם זה שווה משהו כי זה ניראה טוב Clubin Butterfly http://www.e-buy.co.il/Product.asp?Pid=butterfly1gb&Cat2Cat1ID=3271&Cat2ID=0 זה נראה מצויין וזה מאוד שימושי! זה כמו האייריבר אייץ'-10 שזה החלום שלי!
-
- 24 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם השאלה שלי היא אני יכול לחבר רמקולים של Creative 6.1 לכרטיס קול 5.1?
-
- 0 תגובות
- 620 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות נגן DVD לסלון שקורא את כל הפורמטים בתקצי של עד 1000-1500 ואם יש נגנים איכותיים במחיר זול יותר הנגן צריך לתמוך בMPEG4 ושאר הפורמטים גם דיסקים צרובים מדיות DVD שבהם סרט שקידדתי והפכתי לDVD
-
- 5 תגובות
- 649 צפיות
-
-
ממה שהבנתי, הרדיו משולב באוזניות, כלומר כאשר אני אחליף את האוזניות המסופקות לא יהיה לי רדיו ?
-
- 5 תגובות
- 686 צפיות
-
-
יתכן והחודש APPLE מתכוונים להכריז על גרסאות 2GB ו 4GB של ה IPOD SHUFFLE שלהם, בגרסאת FLASH ! כרגע אין אישור רשמי לזה, וניתן לראות באתרי מכירות כמו SHOPPING.COM שהמוצר קיים (ללא אפשרות הזמנה / מחיר עדיין)... אם באמת יש כוונה לשווק דגמים כאלו, הדבר יכול לתת זריקת עידוד חדשה לכל נושא נגני ה FLASH ולזכרונות ה FLASH בלי קשר... עד היום נאלצנו להסתפק בנגנים בגדלים של עד 1GB במקרה הטוב, וגם זה במחיר לא קטן. APPLE שכרגע עדיין שולטת בשוק הנגנים, יכולה עם הוצאה של מכשירים בגדלים כאלו גדולים, לגרום לשינוי בשוק, שבעקבתיו נראה ירידה במחירי הנגנים והזכרונות, ולכך שבעתיד נראה יותר ויותר נגני FLASH (על כל היתרונות) בגדלים של 2-4GB. לזה מצטרף ההודעה, כי SAMSUNG הודיעה על הורדת מכירים של 50…
-
- 4 תגובות
- 825 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי ריו קרבון עם מערכת הפעלה WIN 98 את הדרייבר שלו ניתן למצוא רק בדיסק ולא באתר של ריו, את הדיסק איבדתי... האם למישהו יש את הדיסק ויכול לשלוח לי את הדרייבר או לחילופין להפנות אותי לקישור באינטרנט? תודה תודה נועם
-
- 1 תגובה
- 573 צפיות
-
-
יש לי לוח MSI NEO 4 רציתי לדעת במה עדיף לי להשתמש בכרטיס קול המובנה או ב creative sound blaster live! ?
-
- 1 תגובה
- 522 צפיות
-
-
שלום פירמטתי תמחשב והתקנתי מחדש ואני לא יודע איזה כרטיס קול יש לי ..? תודה
-
- 13 תגובות
- 698 צפיות
-
-
ראיתי שמוכרים בבאג. הם עולים כמו הIRIVER למיניהם וגם תוצרת קוריאה (שזה יוצא דופן) הנה לינק למוצר באתר: http://www.mpio.com/product/productview_fg.html?view=s
-
- 5 תגובות
- 710 צפיות
-
-
אחרי שימוש ממושך :-\ הנה תמונה: http://www.unbeatable.co.uk/resources/images/products/0011400/0011430_04_max.jpg הכאב במיוחד בצד שמאל, הצד של החוט זה אמור להיות נוח מה עושים?
-
- 3 תגובות
- 819 צפיות
-
-
מאד אודה לקבל את עזרתכם בשאלה הנ"ל. הצרכים שלי : בעיקר מוסיקה, במחשב. חשוב לי : יותר : איכות הסאונד במוסיקה, ופחות : ווליום ובאסים וכו' המחירים : SBS 370 ב 170 ש"ח INSPIRE 2500 ב 270 ש"ח. הביקורות בזאפ : מצוינות על שניהם, אם כי על הרמקול הזול יותר הביקורות קצת יותר טובות ! - ומכאן ההתלבטות שלי... אם הביקורות היו הפוכות, לא הייתי מתלבט ... מאד אודה לקבל את חוות דעתכם, במיוחד ממי שמכיר את 2 הרמקולים.
-
- 8 תגובות
- 630 צפיות
-
-
שלום, קניתי את הנגן ( לא הסנסה). אז קודם כל, נגן מעולה יחסית למחיר שלו. השאלה- האם יש אפשרות לשנות ת'איכות של ההקלטה? הקלטתי עם הנגן ובווינאמפ מראה לי שהאיכות היא 33KBPS תודה.
-
- 2 תגובות
- 766 צפיות
-