עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by ParanoidLoneWolf,

שלום, ברצוני לרכוש אוזניות לנגן הmp3 שלי והבנתי ממספר מקומות שונים ברשת שהPX100 הן בחירה טובה מאוד. ראיתי שלSennheiser יש דגם נוסף של אוזניות, הPMX100 שנראות אידיאליות באותה מידה, אם לא יותר. נראה שהנתונים הטכניים זהים והשמות גם הם קרובים מאוד, כך שנותרת רק השאלה האם מדובר בעצם באוזניות זהות מבחינת הרכיבים והצליל או שמה יש הבדל איכות כלשהו ביניהן. התקציב שלי הוא גמיש, עד ל500~ ש''ח. אבל איני מעוניין באוזניות IEM כי ממה שהבנתי בשביל לקנות אוזניות כאלו בעלות איכות קול מספקת צריך לשלם סכומים אסטרונומיים, מה גם שאני חושש מהאפשרות שהן יזיקו לשמיעה יותר מאוזניות היושבות "מחוץ" לאוזן. כך שבמקרה וישנו זוג אוזניות אחר ועדיף על פני הSennheiser PX100 / PMX100, אשמח מאוד לשמוע עליו.…

2. Started by skuki1,

אהלן! יש לי קריאטיב מובו TX FM, והאוזניות ממש לא נוחות. לכן אני קונה אוזניות חדשות, ואחרי המון בירורים ושאלות החלטתי דגם. השאלה עם המחיר משתלם 110 שקל- סנהייזר MX450- מצליל כדי? הם טובות? איך המחיר? תודה רבה

3. Started by itsik1231995,

לחדר שינה 4X3.5 יחובר למערכת קולנוע קיימת (הרמן קרדון AVR142 , סט רמקולים JAMO) למטרות סרטים אני רואה הרבה סרטים בדרך כלל והטלוויזיה 32" שיש לי נראה לי קטנה מידי . . . ולשדרג ל 42 נראה לי קפיצד מדרגה קטנה מידי ... מחיר מינימאלי ... חשוב לי תמיכה ב2 חיבורי HDMI , FHD 1080P וזהוא בעיקרון ... לא הכפת לי LCD או LED אבל לא פלאזמה תודה מראש ..

4. Started by Black_dregon,

המלצה לרמקולים: 1. תקציבכם (התקציב שלכם לרמקולים): 700 ש"ח חריגה מקסימאלית: אין 2. מה השימושים של הרמקולים: משחקי מחשב \ סרטים \ מוזיקה 3. מהו הכרטיס קול שבידכם? בשביל לדעת איזה, תצטרכו לומר את הדגם של הלוח אם. Asus P6TD Deluxe 4. בקשות מיוחדות: מערכת רמקולים 5.1 ערוצים אני חשבתי על ה Logitech X-540. (עולים 686 ש"ח) איך הם ? והאם יש יותר טובים מהם באותו מחיר ? תודה !

• 0 תגובות
    • 538 צפיות
  5. Started by mrraz,

כשאני רואה סרטים מסוג MKV ואחרים יש בעיה שחלק מהסאונד כמו דיבורים חלש אבל ביריות ופיצוצים הסאונד מתגבר מאוד. בפורמט DVD זה לא קורה, כנראה שמסדרים במקור את הסאונד. האם יש דרך לנרמל את הסאונד כך שישמע אחיד? קול ותמונה עוברים אצלי מהמחשב דרך HDMI לטלויזיה, אני משתמש ב-BS.Player

• 0 תגובות
    • 710 צפיות
  6. אני מחפש כבר הרבה זמן אז מי שיכול לתת לי לינק הכי מתקדם לגירסא קוריאנית... ועוד כמה שאלות... עכשיו התפריט שלי באנגלית ואני רואה בשירים עברית הפוכה..אם אני מתקין קוריאנית אני ימשיך לראות ככה או שאני יראה הכל אנגלית או דברים מוזרים חחח? האם זה פוגע במכשיר או באחריות? תודה מראש... איתי...

• 5 תגובות
    • 641 צפיות
  7. Started by saarshai,

rips של סרטי bluray, למשל, מגיעים לגודל של דיוידי, כלומר כ-4.7GB במקרים רבים. מדובר בקבצים של 720p, לרוב. תהיתי - אם אני צורב קובץ כזה ומנסה לנגן אותו במכשיר דיוידי (שקורא צרובים) - האם ה-output יהיה של 720p?

• 4 תגובות
    • 726 צפיות
  8. אז מאיפה להתחיל? אני והחבר החדש שלי משתעשעים יחד כבר משהו כמו חודש והתאפקתי ארוכות עד שבאתי לכתוב פה כדי שבאמת אני לא ככה יהיה בהתלהבות של ההתחלה אלא יכתוב ככה מתוך התנסות איתו לטובת מי שרוצה לקנות נגן בסדר גודל כזה דבר ראשון תודה למי שבזמנו עזר לי פה כשחיפשתי נגן טוב אז נתחיל מהמפרט הטכני שלו 20 ג'יגה 35 שעות בטריה רדיו מקרופון פנימי הקלטה ממקור חיצוני תמיכה ביואסבי 2 אין צורך בהתקנת דרייברים (הוא מתפקד מיידית ככונן) אפשרות עבודה עם טאג id3 או לחילופין עם ספריות וקבצים שלט גוף עשוי אלומיניום ולביקורת: במילה אחת אני יכול לסכם אותו כמדהים! הוא פשוט באמת שואף לשלמות הוא מרגיש איכותי מאוד ביד, קטן בצורה בלתי רגילה, איכות סאונד מדהימה (97 דציבל אות לרעש) והבטריה פשוט לא נגמרת…

• 23 תגובות
    • 2.1k צפיות
  9. חקרתי ברשת (כניראה יותר מידי) ומצאתי את המדריך הזה http://forums.extremeoverclocking.com/showthread.php?t=137352 המדריך הזה מסביר איך להפוך את הCREATIVE שלכם לAUDIGY ZS דרך שינוי תוכנה. SOFTMODE לא נבדקו כל הכרטיסים, למטה ישנה רשימת כרטיסים שעברו בהצלחה את ה SOFTMODE ל AUDIGY 2 ZS Sound Blaster Audigy Sound Blaster Audigy Platinum Sound Blaster Audigy MP3+ Sound Blaster Audigy 2 Sound Blaster Audigy 2 Platinum Sound Blaster Live! Value Sound Blaster Live! 5.1 בהצלחה... אני את שלי ינסה על הבוקר כניראה

• 22 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. שלום אני מחפש רמקולים טובים בעיקר למוזיקה וסרטים הרמקולים הקודמים שלי הם Ecan E510 , אבל נהרס בהם הבאס אז אני מחפש משו חדש. עכשיו אני מחפש המלצות ל2 דברים או כרטיס קול + רמקולים ב500-550 ש''ח מקסימום או רק רמקולים ב350 ש''ח מקס. מה שחשוב לי ברמקולים זה שיהיה שלט כבלים יחסית ארוכים ובעיקר סאונד טוב. תודה מראש

• 0 תגובות
    • 648 צפיות
  11. Started by בכיף,

אני רוצה להעביר כבל HDMI באורך של 25מ' כדי לחבר בין המחשב לטלוויזיה. רציתי לדעת עד כמה האיכות תרד והאם אפשר להשתמש בשני כבלים ולחבר ביניהם. האם אתם יכולים להמליץ על חברה שאיכות הכבל שלה לא יוריד לי את האיכות יותר ממה שצריך. תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 573 צפיות
  12. סימנתי בטופס OTHER בארץ כי לא היה ישראל. הם ענו לי ואמרו שיכול להיות שיש אחריות על התקלת HDMI. באימייל הארוך ששלחו הם אמרו שאני צריך ליצור קשר עם onkyo שזה בעצם אותו טופס שמילאתי כבר. אז שלחתי להם אימייל והם לא ענו לשאלה למה אני צריך למלא את אותו טופס שוב. אבל בסוף גם שלחתי להם את אותו האימייל שוב דרך הטופס. כלומר פעמיים אותו הדבר. אם יש לי אחריות למכשיר אני ממש אשמח. כי שמעתי שאלה היו דגמים שהתקלקלו הרבה. תוכלו להגיד לי מה אני עושה הלאה? ליצור קשר עם אונקיו בישראל? יש להם אתר? אשמח לתשובה ותודה!

• 2 תגובות
    • 2.1k צפיות
  13. Started by nir12360,

משהוא מכיר תוכנה לעריכה קלה ממסרטת DV

• 1 תגובה
    • 496 צפיות
  14. ניסיתי לפני כמה ימים לצרוב אלבום אחד שיש לי ב-RIP ל- FLAC ופתאום הנירו אומר לי שאין אפשרות לצרוב קובץ אודיו של FLAC. רציתי לדעת למה זה קורה ואם יש אופציה לאכוף את "המגבלה" בצורה כזו או אחרת שמשלבת בתוכה שימוש בתוכנת צריבות אחרת/ המרת הקובץ לפורמט אייכותי אחר או דרך אחרת שלא עלתה במוחי הקט.. תודה ויום טוב אנשים!

• 9 תגובות
    • 3.5k צפיות
  15. Started by Ronen Mars,

שלום, בעיקרון כרגע יש לנו בסלון 32" של סמסונג, לדעתי היא גם FHD, היא מחוברת למחשב ובני הבית(אמא ואחות) צופים בסרטים וסדרות דרכה. ראיתי זה עתה את הטלוויזיה הבאה: http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=13033 נראית לא יקרה לעומת הגודל, ואם אקנה אותה, אוכל לקחת את ה32" לטובת החדר... מה דעתכם ? נ.ב - אם זה לא המקום, לא מצאתי פורום טוב יותר, תעבירו, תודה.

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  16. Started by EagleXDR,

500 פלוס מינוס כמובן. אני כבר כמה שבועות מחפש רמקולים חדשים אחרי שהתייאשתי מהסרבול של מערכת סטריאו ישנה על הרצפה, ואחרי שראיתי את הביקורת שפורסמה ננעלתי על המיקרולאב X13. לפני שאני קונה אותם, יש אלטרנטיבות טובות יותר באותו טווח מחירים, משהו שלא הוזכר בביקורת, או שהם נחשבים לרמקולים עם היחס עלות/ביצועים הכי טוב במחיר הזה? תודה.

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. Started by Kerberos,

אוקיי הבעיה היא כזאת יש לי מיני דיסק של סוני MZR501. ה PClink שבא איתו הוא אנלוגי. זה לא קריטי ולא משנה כי השגתי מחבר אחד אופטי אבל הוא לא ישאר אצלי קבוא. הבעיה היא שבהקלטה הוא צריך 2 שניות כדי לזהות שהחליפו טראק. האם מישהו יודע על תוכנה או OutPut Plugin ל Winamp שיודע לעשות אחרי כל שיר Pause של 2 שניות ?? תודה

• 1 תגובה
    • 969 צפיות
  18. מה דעתכם על האוזניות האלה לנגן T10 של אייריבר אני יכול להביא אותה במחיר של 120-130$ יש שם מנגנון נגד רעשים תאכלס שמעתי את האוזניות האלה והם לא רעות השאלה אם הן שוות את המחיר הזה תודה.

19. כפי שקראתם בכותרת- כשאני מחבר את המחשב (כ"מ X1950PRO) הכל מופיע בשחור לבן. (השידורים הרגילים פועלים רגיל- עם צבעים) הTV היא טלוויזיה ישנה של סמסונג. מה אני צריך לעשות? תודה מראש!

• 8 תגובות
    • 670 צפיות
  20. Started by moonjib,

רציתי לדעת איזה חברות נחשבות שם דבר בייצור מערכות סטריאו ? בינתיים אין תקציב, או ייעוד, אני רק מתחיל לבדוק את הנושא. שאלה: המערכת סטריאו האחרונה שהייתה ברשותי הייתה איזה מערכת עלובה של חברת aiwa , עם חיבורים ישנים כנראה. רציתי לדעת מה קורה עם עניין החיבורים היום במערכות סטריאו (האם עדיין מחברים את הרמקולים עם החוט ברזל הזה שצריך לקבע למקום, או שיש חיבור 3.5 ?), כבר יש usb במערכות. כלומר, מה השתנה במערכות סטריאו היום, והאם הם מועילות (במחיר של מערכת אפשר לקנות רמקולים מדפיים טובים, ולחבר באמצעות רסיבר למחשב).

• 0 תגובות
    • 477 צפיות
  21. שלום! כאמור, אני מחפש טלוויזייה LCD בגודל 21-24 אינץ' בתקציב של כ-2000 ש"ח. אני מבקש את עזרתכם, כי אני לא יודע אפילו ממה להתחיל - המון חברות ועוד יותר דגמים. תודה מראש!!

• 0 תגובות
    • 607 צפיות
  22. Started by Triple-z,

לאחרונה הסוללה של המכשיר שלי דיי סיימה את חייה, המכשיר לא עובד יותר מחצי שעה ורציתי לשאול אם מישהו פה החליף לעצמו סוללה לפי המדריך הזה ? הבעיה שלי היא שאני כרגע עדיין בחו"ל (תאילנד) ובגלל שימוש אינטנסיבי יחסית בחצי שנה אחרונה שאני מטייל בה ובטח בגלל שהטענתי יותר מידי הבטריה הלכה רציתי לדעת אם מישהו קנה את הסוללה שממליצים במיסטיק ריבר? האם הם שולחים לארץ? האם יש בארץ מאיפה להשיג בטריה טובה שתחזיק יותר מ- 20 שעות על ה- H340? גם אני לא ממש בטוח אם כל הסיפור הזה לא מסובך מידי לעשות לבד (כל ההתעסקות עם הכבל של הבטריה וכו) ואולי פשוט אני ישלח לבנדה את המכשיר לתיקון וזהו שאני יחזור (מישהו יודע כמה הם לוקחים על ההחלפה ואיזה בטריה הם שמים?) אשמח לכל מידע בנושא

• 3 תגובות
    • 647 צפיות
  23. Started by jonspieg,

שאלות מהותיות: 1. יש אפשרות להקליט מכמה ערוצים בו זמנית מכרטיס טלוויזיה, או לחילופין להקליט מערוץ אחד ולצפות בערוץ אחר באותו זמן? 2. אני מעוניין להעביר קלטות וידאו ישנות (ארועים משפחתיים למיניהם) לדי וי די, האם העברה בעזרת כרטיס טלוויזיה (איכותי) תוריד מאיכות הוידאו? אולי עדיף לתת את הקלטות לאיזו חנות צילום שתעשה את ההעברה? שאלות פחות מהותיות: 1. יש לי מערכת הפעלה XP professional אני עדיין יכול להשתמש בשלטים המסופקים עם כרטיסי הטלוויזיה השונים, או שיש תמיכה לכך רק ב VISTA?

• 0 תגובות
    • 478 צפיות
  24. Started by Jonnyboy,

הבעיה טופלה, אך תודה מראש על העזרה (שלא ניתנה)

• 0 תגובות
    • 990 צפיות
  25. Started by shmoolm,

יש לי HTPC , למחשב יש כרטיס קול Creative live! 5.1 המחשב הוא בעיקר לסרטים..... השאלה שלי היא... איך הכי טוב בשבילי לחבר את הכרטיס קול למגבר? יש בכרטיס קול הזה יציאה דיגטלית?

• 2 תגובות
    • 511 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.