עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by ido,

הצגת שמות שירים בעברית באיפוד.. פתרונות ? שמעות על משהו שאפל הולכת להוציא פונטים ? anything !?

• 1 תגובה
    • 922 צפיות
  2. Started by hagai-,

רכשתי את המכשיר הנ"ל בנפח 30 ג'יגה, האם קיימת אפשרות להתקין עליו עברית?

• 6 תגובות
    • 942 צפיות
  3. Started by Stanly,

מישהו יודע אם creative הוציאו גרסה עברית לזן או שמישהו ברשת עשה זאת?

• 1 תגובה
    • 552 צפיות
  4. לאחר הבעיה שהיתה לי היום שקניתי את ה-H320 אז סוף סוף הבנתי איך שמים בו שירים. עכשיו שמעתי שיש לו עדכון בעברית!!!!! מישהו יכול לתת לי קישור לעדכון בעברית???? חרשתי ממש את החיפוש ושום קישור שם לא עדכני... בבקשה אם מישהו יכול לתת לי את הקישור זה יהיה מאוד נחמד בתודה רבה וענקית אלעד

• 7 תגובות
    • 623 צפיות
  5. Started by ellagati,

הורדתי מהאתר שלכם את העדכון עברית ל- iriver h3xx ועכשיו גם אני לא רואה עברית וגם השתנו לי כל התפריטים למה אני לא רואה עברית? והאם אפשר לחזור לגרסה הקודמת שהייתה לי?

• 1 תגובה
    • 629 צפיות
  6. Started by אוריפ,

יש לי שאלה אליכם: האם לIPOD ו/או לIPOD MINI יש פאטץ, לתמיכה באותיות עברית במסך התצוגה? אם כן, אפשר לינק, ואם לא, האם מתוכנן בדור הבא או הזה שאחריו, או מתישהו, תמיכה באותיות עבריות? שאלתי את ידע והם הם לא יודעים... תודה!

• 18 תגובות
    • 2.5k צפיות
  7. Started by liran2003,

שלום, חבר שלי קנה את הנגן iRIVER T30, והעברית אצלו מוצגת בצורה הפוכה. האם יש התקנה לתמיכה בעברית? האם עדכון קשוחה ייפתור את הבעייה? תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 605 צפיות
  8. Started by Spirit Crusher,

יש איזה שהו נגן של 20GB שיתמוך בזמן הקרוב בעברית? ועזבו תעדכונים המפגרים שיש לאייריבר משהו שגם כשאתה מחפש בתיקיות אתה רואה תשמות של השירים ולא רק אחרי שאתה מפעיל תשיר כי מה זה נותן לך..אתה גם ככה מזהה את השיר אני מתכוון עברית רשמית תודה

• 21 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by Mr.Pepo,

שלום כולם! הדבר היחיד בינתיים שמנע מנגני ה-iAudio המדהימים שזכו לשבחים בכל רחבי העולם היה המחסור בתמיכה בעברית. עכשיו, האתר www.tgp-il.net מדווח כי גם לנגני iAudio, וגם לנגני Archos, תהיה עברית בקרוב. בהחלט בשורות טובות לקהילה הישראלית. http://www.tgp-il.net/News/EEFlVVEylpAGQKAfXw.php - עברית ב-iAudio http://www.tgp-il.net/News/EEFluVykFyVrbXHQGb.php - עברית ב-Archos http://www.tgp-il.net/News/EEFlVulAulJnuopcWV.php - עברית ב-Archos - עדכון

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by Roshos,

יש לי נגן די נחמד ששמו הוא קריאטיב רומבה אן איקס 512מגה בייט הנגן תומך עברית... אבל(תמיד יש אבל) הפוכה... יש איזשהי תוכנה שמסדרת את זה? אני לא יודע מה לעשות כבר יש לי אותו שמונה חודשים אוטוטו ועדיין לא הצלחתי למצוא עדכון חומרה שמסדר את זה... אפילו לא רשמי אין... זה הנגן למטה אם מישהו מזהה ויודע שיש לו עדכון חומרה אז אני אודה לו אם הוא יירשום בפורום לינק... והאוזניות למטה הם זמניות היו קניתי את הקריאטיב ep630 [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 586 צפיות
  11. Started by fog,

יש דרך לתקן את זה? יש לי אייריבר H10 6G

• 2 תגובות
    • 519 צפיות
  12. Started by yuvalkob,

היי קניתי נגן שתומך בעברית אבל מציג אותה בצורה הפוכה (יד=די) רציתי לשאול אם יש תוכנה אשר הופכת אוטומטית את שם הקובץ. מצאתי דרך החיפוש פה תוכנה שמישהו פה בנה (i captool נדמה לי) אבל אי אפשר להוריד אותה. אז אם למישהו יש לינק לתוכנה הזאת או שמכיר תוכנה אחרת תודה!

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Started by Culandur,

האם קיים נגן שתומך בעברית בלי שום בעיות והתחכמויות?

• 5 תגובות
    • 793 צפיות
  14. Started by gabbay,

האם כבר יש תמיכה בעברית ( לא הפוכה )? :s05: :s05:

• 5 תגובות
    • 646 צפיות
  15. Started by nudnic,

אני רוצה להבין אחת ולתמיד, לאחר שעברתי על כל ההודעות בפורומים השונים, האם יש עברית לאייריבר H10 יש לי את המכשיר, הוא מגיע עם תמיכה בפונטים של עברית אך העברית הפוכה, האם יש כבר תמיכה בעברית כמו שצריך, או שצריך בינתיים להשתמש בתוכנה חיצונית שתהפוך את העברית כגון FLIP FLOP או הפוך על הופוך???

• 2 תגובות
    • 938 צפיות
  16. Started by גורקה,

אולי מכם תגיע הישועה.... כשקניתי את הIAUDIO XL5 נאמר לי שהוא תומך פונטים בעברית.. הפוכה אמנם אבל עדיין עברית. בתכלס כשניסתי לשים בו קבצים עם שמות בעברית הופיע לי שטח ריק ...בלי כיתוב בכלל ... אשמח לכל עצה או תגובה בנושא .. אפילו בעברית הפוכה אני אסתפק....

17. Started by (iriver H10),

רציתי לדעת מתי יצא עדכון עברית לh10 ....לא עברית הפוכה

• 1 תגובה
    • 578 צפיות
  18. Started by Snatch,

מישהו יודע אם יש איזה שדרוג בעברית לiaudio m3 ?

• 4 תגובות
    • 552 צפיות
  19. Started by t d,

שלום! ברשותי IRIVER IHP 120 וכבר איזה כמה חודשים אני מחכה שיצא עדכון עם עברית לנגן... בקריאה בפורום הבנתי שיש כבר דבר כזה... רציתי לדעת אם הוא רשמי? ואם כן איפה אפשר להוריד אותו? תודה מראש! t d

• 4 תגובות
    • 826 צפיות
  20. Started by ZenMaster,

מישהו יודע מאיפה אפשר להוריד את גירסת הBETA של עדכון הקשוחה ? מאתר ידע אי אפשר, הם הפסיקו את ההפצה שלה (BETA) עד לעדכון הגרסה הבא, אז אם מישהו יודע, בבקשה. תודה.

• 3 תגובות
    • 564 צפיות
  21. Started by אוריפ,

http://www.yeda.co.il/iPodHE/index.html עפ"י YNET העדכון בגרסתו הסופית (לא בטא) יצא עוד כשבוע וחצי. אני ממליץ לחכות ורק אז להתקין. מיותר לציין שבניגוד לשאר תוספות העברית, עדכון זה אינו מסיר את האחריות.

• 7 תגובות
    • 895 צפיות
  22. Started by nadaw,

טוב.. כל כבר בטח מכירים את ינון ימין נכון? (דההה) 8) מי שלא יודע.. אותו צעיר מבטיח פיתח את העברית התקנית לאייפוד, אשר הועברה לרשות "ידע" ותשווק חינם עם נגניהם.. עכשיווווווו....... :smile1: אותו ינון ימין הוא אח שלי חבר טוב שלי.. ותאמינו או לא.. הוא פיתח גם עברית תקנית לIRIVERS!! :funn: :clown: בידי נמצא האתר של התכנה.. אני לא אפרסם את כתובתו עדיין כי האתר אינו מוכן.. וגם ההורדה ממנו עוד לא קיימת.. אני אעדכן ואפרסם כאן ראשון מתי האתר יפתח לציבור.. ולכל הממתינים.. זה יקרה בקרוב מאוווד!! כמה כיף להיות חבר של אח של מפתח :yelclap:

• 81 תגובות
    • 9.2k צפיות
  23. Started by avishai1b,

יש לי iPod nano 3rd Generation ולא מצאתי איזה תוכנה שתהפוך אותו לעברית =\ היה פעם אתר אבל הוא נסגר נראה לי, למישהו יש משהו :]?

• 1 תגובה
    • 603 צפיות
  24. מישהו אנא בתחנונים יכול לתת לי לינק או לשלוח לי לאימייל superbar@gmail.com אני מוצא כלכך הרבה נושאים ודיבורים על עברית לנגן שלי הiRiver ihp120 אבל אף לא קובץ אחד ממשי. האם קיים דבר כזה? תודה! איתן.

• 4 תגובות
    • 571 צפיות
  25. Started by shaib1,

בס"ד משהו יודע אם יש עדכון כדי לראות עברית (ולא עברית הפוכה) בנגן iriver h10 ?? וגם אם משהו יודע על עברית בכלל לנגן של iaudio x5l ?? תודה

• 2 תגובות
    • 948 צפיות

דיונים חדשים בפורומים